NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
 index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊Dexxter Tailor
Sinkovits? Szöllősi? 😀
jó, tudom, kettő pont belefér a "kevés"-be 😊
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőle
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
azért a FIFA is megér egy misét...

én már tényleg nem tudom mi kellene történnie, hogy Blatter és bandája eltakarodjon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mivan fideszoton, savanyú a szőlő? Ez a bajnokcsapat? Isten ments, mi lesz itt a BL-ben... Nem mondom, hogy valami oltári nagy meccs lett volna, eléggé bundás-szagú is, de hát ez a Mennyei, havi fizut a félidő x/vége vendégre Szloviban, egyes kötésben és jöhet a kasza! Gyalázat bakker, az első gólig egy értelmesen felépített támadás nem volt. Egy darabig számoltam az eladott labdákat, ám ez 50 fölött már unalmas volt...
De magamnak köszönhetem, minek néztem? 😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.Kenny
Hát ez nagyon bejött:
 444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/

Jah, nem.Schleck
Dolgozik az MLSZ PR osztálya keményen 😀

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-osszefogtak-a-klubok-a-szurkolokert-valtozo-beleptetes-2414849

Na,talán elindul végre valami.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Liverpool FC have decided to cancel a proposed meeting with Raheem Sterling regarding his future in the wake of his agent's extraordinary attack on the club.

(...)

[Agent Aidy] Ward gave an interview in which he said Sterling wouldn't sign a new contract even if Liverpool offered him £900,000 per week.

And the agent also said he “didn't care” about the damage being done to the club's image.James Pearce
Az igen. Mindkettőt bele kéne dobni a Merseybe egy jóféle betontömbbel a lábukra kötve.
BTW, kíváncsi vagyok vasárnap játszatja-e Rodgers.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Hát ez nagyon bejött:
 444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/

Jah, nem.Schleck
elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊gabtsi
aztán hátbaveri a kétajtós szekrényt a cingár gyerek nem? 😀

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
A meccs előtt arról szólt a hír, hogy a semleges szektorba nem lehet bemenni csapatra utaló ereklyével!
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.Schleck
elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.Schleck
Meghamisították a videót, ma már bárki képes rá!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...ozibozi
győri stadionnal egyébként mi a helyzet?
azt még értem, hogy az ETO hazai csapat, meg szegről-végről az "övék" a pálya, tehát a pályahasználatot házom belül elintézik, de külső jogi személy (MLSZ) kitől bérelhetné ki a pályát, ha a tulajdonost fagyasztották?slowmotion
szerintem van ott tevékenységért felelős személy, aki a felszámoló. Oszt - szoroz és ha marad akkor bezsebeli a lét. A NB3-as licenszért is neki hálálkodtak a konstruktív hozzáállása miatt az újságokban.
több mint 9 éve
 index.hu/sport/sportgeza/2015/05/21/dzsudzsak_lerobbant_a_lanchidon/

😀😀😀NB2
legalább nem törte össze a vasat
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/sport/sportgeza/2015/05/21/dzsudzsak_lerobbant_a_lanchidon/

😀😀😀
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
annak ellenére, hogy örülök a győzelemnek, de sztem is eléggé bunda szagú (döntelen x, fradi nyer legalább kettővel és legalább 3 gól esik kötésben azért elég szép összeget hozhatott ...)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 736 — Így remélem megfelelek nektek.....
Serlegek a legjobb kezekben 😀

30-n a Barca kéri a következőt 😀
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem tudom mi ez a szekus ferdítés, csak Kubatov maga lehetett. 😉

Azért megnyugtató, hogy az egy időben viccesnek számító Trollfoci már gyártja a poénokat arról, hogy bántalmaztak valakit. Cseppet sem szánalmas amúgy, hogy szerintük ezért is a szkenner meg a kártya a hibás, persze a csürhe meg velük ért egyet (elképesztően sokat árt szerintem az az oldal a magyar focinak mostanra, pedig régen voltak jó poénjaik, sőt még a hatásuk is pont ellenkező volt).Jughead
Ez a kártya bevezetése óta így van kb. Előtte azokat istenítették (csak hogy csúnya szavakat ne használjak), akik kimentek a meccsre, a kártya óta meg azokat, akik nem mennek ki a meccsre, hanem máshol gyülekeznek.
Addig ilyen király a mennyei, olyan király a mennyei, bármilyen szar is de a miénk, azóta meg készülnek az összevágott videók, hogy milyen szar a színvonal és milyen béna megoldásokat alkalmaznak, az üres lelátórészek fotózása szembe állítva egy régebbi képpel, ha ez nem jön össze, akkor meg a mindenkori hangulat fikázása stb. Ilyen fordulatok után lehet, hogyha kitiltják a delikvenst a Grupamából ők lesznek a legnagyobb jogvédői az elkövetőnek.
Viszont amikor azzal foglalkoznak, amiért létrejöttek, azon még mindig jókat lehet röhögni.

Egyébként ez egy remek lehetőség lehet a rendszer előnyeinek reprezentálására. Ha megtalálják az elkövetőt (legyen az Fradista, Videoton szurkoló vagy szekus) és kitiltják/kirúgják, akkor máris van egy pozitív példa a rendszer mellett (a lényeg, hogy példás és szigorú legyen a büntetés). Akkor van ciki, ha nem találják meg ki volt, mert abban meg a "rendszer ellenesek" találnak önigazolást és van mire mutogatni, hogy lám a rendszer sz.rt sem ér.
több mint 9 éve
Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...ozibozi
győri stadionnal egyébként mi a helyzet?
azt még értem, hogy az ETO hazai csapat, meg szegről-végről az "övék" a pálya, tehát a pályahasználatot házom belül elintézik, de külső jogi személy (MLSZ) kitől bérelhetné ki a pályát, ha a tulajdonost fagyasztották?
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Nem tudom mi ez a szekus ferdítés, csak Kubatov maga lehetett. 😉

Azért megnyugtató, hogy az egy időben viccesnek számító Trollfoci már gyártja a poénokat arról, hogy bántalmaztak valakit. Cseppet sem szánalmas amúgy, hogy szerintük ezért is a szkenner meg a kártya a hibás, persze a csürhe meg velük ért egyet (elképesztően sokat árt szerintem az az oldal a magyar focinak mostanra, pedig régen voltak jó poénjaik, sőt még a hatásuk is pont ellenkező volt).
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny
„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.
Carillo kiváncsi vagyok hogy reagál erre,pakol és megy vagy marad.

szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.

Ehhez mi a forrás?Schleck
a logika.
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.slowmotion
Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?Kenny
Biztos a csúnya Kubatov bácsi volt, aki véletlen átesett az előtte büszkén és acélosan görnyedő sason miközben szájtátva hallgatta a békésen éneklő fradi szurkolók templomi kórusát...

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny
„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.
Carillo kiváncsi vagyok hogy reagál erre,pakol és megy vagy marad.

szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.

Ehhez mi a forrás?Schleck
a logika.
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.slowmotion
Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?Kenny
Annyira meggyőző érvek, mint ahogy vártam.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozi
mekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
?ozibozi
az MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.petey
A hazai pályáról való lemondás összefügghet azzal,hogy ugye úgy volt,hogy ti tavasszal már nem játszotok Fehérváron mert felújítjátok.Az előnyt megkaptátok és gyakorlatilag ősszel bajnok lett a Fehérvár.Ezek után pofátlanság lett volna nem lemondani a semleges pályáról.Kenny
szerintem meg a bevétel miatt mondtak le. gondolom jutott ide is nem kevés. viiszont idegenben is tudtunk győzni szinte mindenhol, ősszel meg beköltözünk a Pancsóba a felújítás miatt.
de nyugi, jövőre a Fradit fogják tolni, ez a tavasz másról sem szólt, így most ti lesztek a kiskedvencek.

Origo: A Fradi gálagyőzelmével fellendülhet a magyar foci 😀 ORLY?