Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Aki a Fifa 98-as teremfociban egyszer sem rúgta fel a kapust, az nem is ember.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 594
Ha mar full off topik 😀 a fifa98-ban en is csinaltam nb1-t. Diosgyorrel toltam.Nálam Effenberg volt megkerülhetetlen csapatépítésnél.Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska
Matthew99
Ellenben az elmult evekben ,- lassan 20 eve csak PES-, mar eljutottam oda, hogy kulonbozo fantazia csapatokat krealok pl. klub csapat csak magyarokbol ( a nevesebb jatekosok nelkul ) es abbol felepiteni vmit, mar letoltam igy egy ir eszak ir kozos klubbot es most egy ausztral - uj-zeland alaptol indultam el egy olyan ligaban ahol csak a top csapatok vannak az elso 2 osztalyban, szoval az atletico, hotspur roma pl nb2-es 😀 igy a bl kuzdelem csupa meglepetes.
De mint mondtam OG vagyok ps2-vel.
több mint 6 éve
Nem tudom, én egy kerülettel arrébb drukkolok.A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.Újpest meddig bírja?
warr_b
zemanla

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Még 4 csapat kiadó aNekem jöhet az Isloch
Vissehaya Ligában. 😉
ozibozi
több mint 6 éve
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.Újpest meddig bírja?
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.

több mint 6 éve
De a teremfoci volt a legnagyobb király 😊
több mint 6 éve
Nálam Effenberg volt megkerülhetetlen csapatépítésnél.Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lófasz, korát megelőző puskás akadémia. Nekem van egy komplett stuttgartom (balakov), egy vasasom ( váczi zoli), egy honvédom (vezér ádám) meg egy győri eto-m ( mracskó mihály)Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
több mint 6 éve
Itt meg lehet felváltva lenne bajnok a fagyival. 😊Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
több mint 6 éve
Igen, csak fura volt 🙂Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
No, utánanéztem.
Utolsó előtti szovjet szezon (1990):
5 orosz, 5 ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, litván és belorusz (Dinamo Minszk)
Másodosztály:
11 orosz
2-2 ukrán, moldáv
1-1 kazah, üzbég, örmény, azeri és grúz.
Utolsó orosz idény (1991):
A balti országok és a grúzok már kivonták magukat az össznépi hepajból
6-6 orosz és ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, üzbég és belorusz csaoat (Dinamo Minszk)
Utolsó másodosztály:
11 orosz
2-2 moldáv, ukrán, üzbég
1-1 örmény, azeri, grúz, kazah és lett.
😊

több mint 6 éve
Heisman TrophySlutsk-hoz beneveznék 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
én a korona topikban írtam pár napja hogy 2-4 héttel azután hogy van tüneti kezelés és/vagy gyors teszt neki lehet állni a zárt kapus meccseknekha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
Negritis
slowmotion
nem csak a premier leagueben, hanem más sportokban is
a játékosokat kivenni a családból és "hermetikusan elzárni" gyorsítottba letölni a maradék meccseket a bajnokságba
a kupákat hamarabb lehetne halasztani, de akár azt is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
ez kb a német helyzet inverze, mert ott meg ugye az egyesítéssel rövid úton elkoptak a keletnémet csapatok a bundesz egyből, és a kettőben is csak hírmondó maradt.Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
NB2
több mint 6 éve
ha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
Negritis
több mint 6 éve
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕nekem fifa98-ban asszem Titi Camara volt a gólkirályom a Liverpoolban (amint rájöttem, hogyan tudom bebőrözni a kapust)
peach
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/

több mint 6 éve
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁

több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕ha lőtt 60 gólt miért adnád el ? 😀
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...