Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 279
Böde interjú NSO-n reggel még kommentelhető volt, elkezdték kikezdeni hogy a terhes felesége mellett szeretője volt, utána meg otthagyta a családját és a cikk már nem is kommentelhető...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 845
Na vinicius uruguayba ment.engem meglepett.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 155 — Cowboys fan
Szerencsére a City kiheverte az UEFA "bünti" okozta sokkot és egyből elvert 60 milliót 😊 Ha még jön a sevillai védő lesz az 120 is
FLZOLI
ezt nem értem, Dénes Ferenc azt mondta a magyar csapatok fogják lerabolni a játékospiacot..
gordon
eladták Sanét, abból jött nekik is pénz azért.
csebi
Remélem megélem, hogy egyszer ilyet a Liverpoollal kapcsolatban is ír valaki ebben a topikban. 😀
Mikey
vagy félreértetted, amit korábban írtam vagy már nem emlékszel jól. én anno annyit írtam, hogy amíg Klopp sem költött kimagasló összeget 2-3 pillér játékosra addig nem nyert semmit. ugye Allison, van Dijk és Keita is elég sokért jött, bár utóbbi nem lett alapember. Amióta megvan az a 15-17 játékos a keretben, akik kellenek Kloppnak azóta nincs nagy költés.
azt, hogy a Barca mennyire hülye volt Coutinhonál az őket minősíti. őt leszámítva, azért nektek nem volt olyan hatalmas bevételt jelentő eladásotok.
csebi
két kis megjegyzés:
1, Keita most szezon végére kezdett nagyon formába lendülni, ha egész évben így tolja, akkor senki sem csodálkozna az árcédulán
2, azok a csapatok lesznek sikeresek, akik nem félnek mélyebben a zsebükbe nyúlni. Kloppnak kellett megbízható upgrade a kapuba és a védelembe, mindkét helyre világ top 5-ös játékost hozott, meg is lett az eredménye (csak a két BL-menetelésből kb visszahoztuk az árukat). meg lehet nézni, hogy a Tottenham a Liverpool előtt volt, de tosztak még egy világsztárra kiadni zsét, nem is sikerült a szintlépés (és szvsz minimum pár évig nem is fog).
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 954 — Lucas Scott
Szerencsére a City kiheverte az UEFA "bünti" okozta sokkot és egyből elvert 60 milliót 😊 Ha még jön a sevillai védő lesz az 120 is
FLZOLI
ezt nem értem, Dénes Ferenc azt mondta a magyar csapatok fogják lerabolni a játékospiacot..
gordon
csebi
Remélem megélem, hogy egyszer ilyet a Liverpoollal kapcsolatban is ír valaki ebben a topikban. 😀
Mikey
vagy félreértetted, amit korábban írtam vagy már nem emlékszel jól. én anno annyit írtam, hogy amíg Klopp sem költött kimagasló összeget 2-3 pillér játékosra addig nem nyert semmit. ugye Allison, van Dijk és Keita is elég sokért jött, bár utóbbi nem lett alapember. Amióta megvan az a 15-17 játékos a keretben, akik kellenek Kloppnak azóta nincs nagy költés.
azt, hogy a Barca mennyire hülye volt Coutinhonál az őket minősíti. őt leszámítva, azért nektek nem volt olyan hatalmas bevételt jelentő eladásotok.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 827
Brentford-Fulham a Wembley-ben 😊
warr_b
Go Bees!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 30 379 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Brentford-Fulham a Wembley-ben 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mindeközben, NSO:

Juninho Felcsúton – brazil csatár érkezett a PAFC-hoz.
A támadó 24 meccsen 4 gólt (!) szerzett az ÖRMÉNY bajnokságban.

Magaslabda...
több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ausztria-magyar-tulajdonba-kerulhet-a-mattersburg-sajtohir-2775481

hehe 😀
Kenny
Meglepő, hogy kommentelhető a cikk.
Kampman
Már nem..
#JC6
Ezen a ponton tekinthetjük biztosnak, hogy Gyuri olvassa a fórumunkat.
Kampman
Állítólag nagy GB-fan. A sajtot ugyan nem szereti, de neki a GB a “pogácsások”.
több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ausztria-magyar-tulajdonba-kerulhet-a-mattersburg-sajtohir-2775481

hehe 😀
Kenny
Honnan tudhatod biztosra hogy igaz a pletyka? "Határozottan visszautasítja" a kormányzó hogy történt ilyen. 😊

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 715 — farkas.l.zoltan@gmail.com

hehe 😀
Kenny
Kampman
Már nem..
#JC6
Kampman
Ezek szerint ezért nem jutott már nekem soha semmi ingyen cucc a svédasztalról amikor ide felnéztem 😕

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 493

hehe 😀
Kenny
Kampman
Már nem..
#JC6
több mint 5 éve

hehe 😀
Kenny
Kampman
Már nem..
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 30 379 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

hehe 😀
Kenny
Most akartam hozni 😊

Lölő terjeszkedne 🤣

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 493

hehe 😀
Kenny
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 700 — Omar's Coming Yo!

hehe 😀

több mint 5 éve
A liláknál meg a hagyományos és a deszkás címer egyszerre lesz rajta a mezen 🤣

De más gondjuk is van:

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-ismet-vegrehajtast-rendeltek-el-a-lila-feherek-ellen-2775373?utm_content=bufferb8890&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR2FNC8sDILGEl-afXZdcnnpt0Gg0qITWmE0cJG483AmDZ2KXQ-OA7WGVZQ

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 699
FLZOLI
gordon
csebi

- - -

444.hu/2020/07/30/buntetoeljarast-inditottak-a-fifa-elnoke-ellen

Haha.
Mikey
Én mindig leírtam, hogy Coutinhoval mekkora mákotok volt, hogy a sügér Barca megvette...
több mint 5 éve
FLZOLI
gordon
csebi

- - -

444.hu/2020/07/30/buntetoeljarast-inditottak-a-fifa-elnoke-ellen

Haha.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
FLZOLI
gordon
csebi
Ironizáltam 😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 954 — Lucas Scott
FLZOLI
gordon

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
FLZOLI
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 715 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
A Swansea rugott egy nagyon szep golt (egy oriasi vedohiba utan). Amitol mindket edzo idegallapotba kerult. Egyik, mert nyerhetnek, masik mert veszthetnek, pedig olyan szep volt minden. 3-2 osszesitesben jelenleg. 😊
ulpianus
Maradt is, playoff-döntőben a méhek.

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Swansea rugott egy nagyon szep golt (egy oriasi vedohiba utan). Amitol mindket edzo idegallapotba kerult. Egyik, mert nyerhetnek, masik mert veszthetnek, pedig olyan szep volt minden. 3-2 osszesitesben jelenleg. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 722
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/20-ev-aszai-nyugalom-kezzel-is-lehet-ki-volt-a-legjobb-kapus-2775175

Hat ezt jol szarul talaltak ki.
Babos aki azert Kiraly mellett tartosan kulfoldon vedett es pl a Feyenordban is volt.
Szucsot es Veghet nem teljesen ertem.Dibusz is kerdojel nalam.
ZoliMP
Azért is mókás lesz, mert itt a 21. Századról beszélünk, ott meg Királynak volt kb 4-5
Éve ami értékelhető, a többi azért Inkább vagy szomorú, ha nagyon finoman fogalmazunk, vagy Csak a kispad, vagy másodosztály, a mennyeit talán hagyjuk is. Amikor átlag felett nyomta az a múlt évezredben volt főleg szerintem plussz az a pár év amit átcsúszott.
ozibozi
Azért a Hertha-Palace időszakára én pl boldogan gondolok vissza.
Borbinho
Ezt írtam pontosan
Az 2005- ben véget is ért.
ozibozi
De csak 3 évet játszott az előző évezredben a Herthaban, 4et az újban, plusz még ugye volt 2-3 egész jó éve a Palaceban. Igaz előtte volt a Haliban is 4 éve, de arról nincs infom, h nyomta (gondolom jól ha utána vitték Berlinbe 😊 )
Borbinho
Idáig fejből írtam, most megnéztem Neten is. 5 éve volt ami értékelhető szerintem, mert
Itt a 21. Sz kapusát keresik.
Nem Királyt bántom, csak ebben a szavazásban ahol az új évezredről van szó, ott nincs helye szvsz.

Időpontokra meg véletlen pont jól emlékeztem.
 m.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20061118/kolcsonadas_rovidre_vagva

hu.m.wikipedia.org/wiki/Kir%C3%A1ly_G%C3%A1bor_(labdar%C3%BAg%C3%B3)