Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Felháborító problémák ezek.
Gyere és szurkolj a Milannak, majd amikor látod a szenvedésünket, akkor megtanulod becsülni a Bayern sikereit.Stez
Raiders szurkolónak lenni nem ugyan ez a kategória?

Én pont ezért állok értetlenül, emiatt a "maximalista" felvetés miatt... nem követtem eddig a Raiders topicot, de most komolyan megfontolom a feliratkozást, hogy ott hétről hétre milyen számonkérések lehetnek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 737 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy várható volt a mi egyik ikonunk is távozik, sok sikert neki, csak azt sajnálom kicsit, hogy az arab világ felé megy, de mindegy, ajándékozzák meg a társak még három győzelemmel 😀

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-csutortokon-jelentik-be-xavi-tavozasat-2414555

Szerk:
Bár a Bl-ben meggondolva a dolgot az se zavar, ha egy másik ikon a túloldalon emeli magasba trófeát, Buffon személyében, akinek reméljük ma is sikerül nyerni egyet 😀
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
De valahol igaza van Amadeusnak is. Elég bő a kerete a Bayernnek, be kell rakni olyanokat, akik még úgy érzik nem hajtották ki magukat v. el szeretnék adni magukat máshova. Most szombaton már rég kiestek a Bl-ből, a kieső Freiburgot illett volna megverni. Én sem sajnálom őket, kapnak elég zsét, hogy gürizzenek😊
(írtam is 2 hete, hogy fogják szeretni a Bayernt ha bekavar a kiesésért vívott harcba)NB2
De az eredményekből úgy tűnik, mégsem elég bő az a keret. Alapból nem bírta el a csapat azt a mennyiségű sérülést, ami végül kijött. Egy kulcsember oké, két kulcsember, szopás, de amikor a csapat fele kiesik, azért az már kicsit szar ügy.

Az ilyen majmok, mint Thiago, tökre jók lehetnek egy-két meccsre, ha elkapják a fonalat, de simán bennük van, hogy még a nulla ellenfél ellen is láthatatlanok lesznek. Az a védelem meg mi, ami a Bayernben van az utóbbi időben?

A Bayern fejben fogyott el főleg a szezon végére, de ennek szvsz pont az az előzménye, hogy kiesett a kezdőcsapat fele kb, és nagyon fontos játékosok, playmakerek, nem pedig a szürke munkások. Ezek mellett sokaknak nem is ment úgy a játék, ahogy kellett volna (Götze, Lewandowski, sokszor Müller), a védelem meg olyan elkerülhető gólokat kapott folyamatosan, amik miatt szinte rögtön hátrányból kezdhetett a csapat.

Sokáig véleményem szerint nem lehet fenntartani egy olyan csapatot, ahol a cserepadon is van 5-6 olyan játékosod, akik világszinten is minőséginek számítanak. Az ilyen játszani akar, nem tűri sokáig a padozást, távozni fog hamar. Ha pedig nem játszik, majd beáll, az a baj, hogy idő kell neki, amíg belejön. A Bayernnél pedig egyáltalán nem vélem olyan vastagnak a padot. Ügyes gyerekek, meg minden, de Götzén kívül nem nagyon látom senkiben sem azt, hogy olyan szintű kulcsember lehetne, mint Ribéry, Robben vagy Müller. Jó játékosok, de nem tudják átlendíteni a holtponton ezt a csapatot.

Ettől függetlenül nem elszámolta magát a Bayern vezetősége, azzal senki sem számol, hogy egyszerre kidől fél tucat kulcsember. Ezzel az erővel minden csapatnak kéne hoznia 35 klasszist, hogy ha kidől három védő, akkor a helyükre három ugyanolyan szintű játékos állhasson be.

Ez csak az olyanoknál állapot, mint te Amadeus, aki szurkolónak vallja magát, a győzelmekre veri a nyálát, de ha a csapat nem csak hat góllal nyer, akkor az összes játékos egy mocskos szemétláda. Nem érdekel, miért nem nyertek, miért nem rúgtak hat gólt. Megnyerték a bajnokságot? Ki a faszt érdekel? Szarháziak, csak tíz ponttal tették mindezt, holott legalább húsz pontos fórral kellett volna behúzni a Bundest.

Felháborító problémák ezek.
Gyere és szurkolj a Milannak, majd amikor látod a szenvedésünket, akkor megtanulod becsülni a Bayern sikereit.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
baszki tényleg nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a Barca hogyan pótolta volna azt, hogy egyszerre nincs Messi, Neymar, Busquets, Pique, mert nálunk ez volt. van ilyen, igazából Robben eleve sérülékeny nem újdonság, Ribery meg öregszik, ami nagy kiesés volt az Alaba és Martinez. hozzáteszem, hogy Ribery helyére idén hoznunk kell mindenképpen embert, mert nem látok a keretben senkit. továbbra is mondom, hogy nem lehet arra felkészülni, hogy 4 kulcsembered egyszerre sérült, erre még a Barca sem.

amúgy nézheted majd Kloppot, hogy mit művel Madridban ...csebi
nincs Pique? akkor megnyernek mindent, mert még ennyi gólt sem kapnak 😀
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
De valahol igaza van Amadeusnak is. Elég bő a kerete a Bayernnek, be kell rakni olyanokat, akik még úgy érzik nem hajtották ki magukat v. el szeretnék adni magukat máshova. Most szombaton már rég kiestek a Bl-ből, a kieső Freiburgot illett volna megverni. Én sem sajnálom őket, kapnak elég zsét, hogy gürizzenek😊
(írtam is 2 hete, hogy fogják szeretni a Bayernt ha bekavar a kiesésért vívott harcba)
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ezért fizetik őket. Ezért veszi meg Josef Niemand a jegyet 50 euroért, a mezt 80 euroért, a sálat, sapkát 10-20 euroért. Ezért köt velük a T-Home 24 millió eurós szerződést, ezért keres Schweini, Götze & co évi 10 millió eurokat. Ez a munkájuk. Btw, azzal, hogy megveszem a jegyet, vagy a honlapon a subot az FCBTv-re fizetek egy szolgáltatásért, és ha nem tetszik amit kapok érte, akkor ad1, elmondhatom a véleményem, ad2, lehet nem fizetek addig amíg ez a köcsög a csapatnál van. (Persze nem számít az én zsíros egy-kétszáz eurós forgalmam a csapatnak, ez világos.) nem az anyjuk vagyok, hogy megértő legyek vagy sajnáljam őket.Amadeus91
Nem te az az ember vagy aki azt hiszi, hogy csak mert valamit elvár a világ így működik.
Nem Pep miatt szarnak a fiúk a bajnokságba hanem mert már faszuk kivan és nem mennek 100%on mert minek. Ők ugyanúgy megkapják a pénzüket és hidd el magasról leszarják, hogy neked tetszik-e ez vagy nem Magyarország közepén.
Persze vállalhatod a véleményed hisz ezért van a fórum, csak már kicist uncsi, meg mindenki fel tudja* fogni a Bayern fanok közül is, hogy ennyi meccsel a hátuk mögött már nem megy a koncentráció.Toca
Teljesen legitim érv a terhelés mértéke. Akkor mondok rá egy legitim ellenérvet:
Van egy edző
Egy igazgató
Egy elnök

Ezek ülnek egy évi 3-400 millió euróból tengődő klub kasszája felett. Fel lehet építeni egy olyan keretet, amely rotàlható, fel lehet építeni egy olyan orvosi és edzői stábot, hogy a keret fele ne legyen IR-n már februárban, fel lehet húzni egy olyan utánpótlásképzést, ahonnan be lehet dobni játékosokat vészhelyzet esetén a nagyok közé ld. Barca. Nem 14-15 fős kerettel kell lenyomni egy 3 kupasorozatos szezont. Az, ha a terheléstől roggyantunk meg, azt jelenti, hogy a Pep-Sammer-Kalle trióból valaki elszámolta magát.Amadeus91
Fel lehet, de ha nincs motivacio, nem fog hajtani a csapat magja akarmit csinal az edzo, elnok stb. Mondjuk ők veled ellentétben felfogták, hogy kurvamindegy hany ponttal bajnokok.
Ha meg a tamadosorod tobb fontosabb embere kiesik akkor baszhatod. Messi kiesik Barca is szetesik, de mondhatnam a Realt is. Modric - James kiesett buktuk a bajnoksagot év elején.
Ez a Barca teljes kerettel is nehéz feladat a Bayernnek, szerintem ebboa szezonbol kihozta a maximumot megha nem is ertek egyet sok dontesevel.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Teljesen legitim érv a terhelés mértéke. Akkor mondok rá egy legitim ellenérvet:
Van egy edző
Egy igazgató
Egy elnök

Ezek ülnek egy évi 3-400 millió euróból tengődő klub kasszája felett. Fel lehet építeni egy olyan keretet, amely rotàlható, fel lehet építeni egy olyan orvosi és edzői stábot, hogy a keret fele ne legyen IR-n már februárban, fel lehet húzni egy olyan utánpótlásképzést, ahonnan be lehet dobni játékosokat vészhelyzet esetén a nagyok közé ld. Barca. Nem 14-15 fős kerettel kell lenyomni egy 3 kupasorozatos szezont. Az, ha a terheléstől roggyantunk meg, azt jelenti, hogy a Pep-Sammer-Kalle trióból valaki elszámolta magát.Amadeus91
baszki tényleg nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a Barca hogyan pótolta volna azt, hogy egyszerre nincs Messi, Neymar, Busquets, Pique, mert nálunk ez volt. van ilyen, igazából Robben eleve sérülékeny nem újdonság, Ribery meg öregszik, ami nagy kiesés volt az Alaba és Martinez. hozzáteszem, hogy Ribery helyére idén hoznunk kell mindenképpen embert, mert nem látok a keretben senkit. továbbra is mondom, hogy nem lehet arra felkészülni, hogy 4 kulcsembered egyszerre sérült, erre még a Barca sem.

amúgy nézheted majd Kloppot, hogy mit művel Madridban ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Elvileg jön degejjá...
Most hogy Casillas elég jó-e azt döntse el mindenki maga, nem is ez a kérdés.
de ha keylor a liga legjobbja volt tavaly akkor minek jött padozni, és legfőképpen minek jön most de gea?
(mondjuk szerintem kurtoá jobb kapus). Értem én hogy nincs depth, de kapus poszton épp hogy volt 😀eaglesmcnabb
szakmai érvet találni a real igazolások mögött olyan lehetetlen feladat, mint megérteni a női észjárást...ZERO_L
Jó a párhuzam, mivel mindkettő mögött ugyanaz a hajtóerő: a hiúság

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Elvileg jön degejjá...
de ha keylor a liga legjobbja volt tavaly akkor minek jött padozni, és legfőképpen minek jön most de gea?
(mondjuk szerintem kurtoá jobb kapus). Értem én hogy nincs depth, de kapus poszton épp hogy volt 😀eaglesmcnabb
szakmai érvet találni a real igazolások mögött olyan lehetetlen feladat, mint megérteni a női észjárást...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
A fideszes Tállai András kiabált az öltözőben, amiért rosszul játszott a fociacsapata...
A szóváltásnak a játékoskeretre is lesz kihatása, ugyanis a csapat szerződést bont a Tállai hangnemét kifogásoló Kunsági Rolanddal.
...egy igazi közpénztulaj rendet tart. Előre a 'TSZ elnökök világa" felé...
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Ezért fizetik őket. Ezért veszi meg Josef Niemand a jegyet 50 euroért, a mezt 80 euroért, a sálat, sapkát 10-20 euroért. Ezért köt velük a T-Home 24 millió eurós szerződést, ezért keres Schweini, Götze & co évi 10 millió eurokat. Ez a munkájuk. Btw, azzal, hogy megveszem a jegyet, vagy a honlapon a subot az FCBTv-re fizetek egy szolgáltatásért, és ha nem tetszik amit kapok érte, akkor ad1, elmondhatom a véleményem, ad2, lehet nem fizetek addig amíg ez a köcsög a csapatnál van. (Persze nem számít az én zsíros egy-kétszáz eurós forgalmam a csapatnak, ez világos.) nem az anyjuk vagyok, hogy megértő legyek vagy sajnáljam őket.Amadeus91
Nem te az az ember vagy aki azt hiszi, hogy csak mert valamit elvár a világ így működik.
Nem Pep miatt szarnak a fiúk a bajnokságba hanem mert már faszuk kivan és nem mennek 100%on mert minek. Ők ugyanúgy megkapják a pénzüket és hidd el magasról leszarják, hogy neked tetszik-e ez vagy nem Magyarország közepén.
Persze vállalhatod a véleményed hisz ezért van a fórum, csak már kicist uncsi, meg mindenki fel tudja* fogni a Bayern fanok közül is, hogy ennyi meccsel a hátuk mögött már nem megy a koncentráció.Toca
Van egy edző
Egy igazgató
Egy elnök

Ezek ülnek egy évi 3-400 millió euróból tengődő klub kasszája felett. Fel lehet építeni egy olyan keretet, amely rotàlható, fel lehet építeni egy olyan orvosi és edzői stábot, hogy a keret fele ne legyen IR-n már februárban, fel lehet húzni egy olyan utánpótlásképzést, ahonnan be lehet dobni játékosokat vészhelyzet esetén a nagyok közé ld. Barca. Nem 14-15 fős kerettel kell lenyomni egy 3 kupasorozatos szezont. Az, ha a terheléstől roggyantunk meg, azt jelenti, hogy a Pep-Sammer-Kalle trióból valaki elszámolta magát.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
"Ez Anglia, itt ez a valóság, egyszerűen nincs időd pihenni. Ez nem a mérkőzések számáról szól, hanem az intenzitásról.”

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/la-liga-mourinho-szerint-a-barca-es-a-real-kuzdene-a-pl-ben-2414389
több mint 9 éve
nyugi fiúk, Ami csak nem akarja tudomásul venni, hogy Svejniék elkezdtek tipszmikszölni.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Persze vállalhatod a véleményed hisz ezért van a fórum, csak már kicist uncsi, meg mindenki feltudja fogni a Bayern fanok közül is, hogy ennyi meccsel a hátuk mögött már nem megy a koncentráció.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Az igazság valahol középtájt lesz. Mindkét félnek van igaza...
több mint 9 éve
Tehát szerinted az megalkuvás, ha egy szarrányert szituációban, mondjuk egy maratoni futóverseny utolsó 300 méterén, 500 méteres előnynél nem full kajakra hajrázol úgy, mintha akkor tennéd, amikor még ott lihegnek a nyakadon 1-2 méterrel lemaradva?
Nem lehet, hogy az emberek nem pont úgy működnek, ahogy feltételezed?
Te pl. minden randira full kicsípve, virágcsokorral érkezel? Vagy ha már megvan a csaj, akkor visszaveszel kissé a dübörgésből?
Vagy gimiben minden tantárgyból full ötös voltál?
Sportoltál valaha?
És végül, ha tudsz néha értelmes, összeszedett, átgondolt hsz-eket írni, akkor mostanában miért engedsz ki, hagyod ott a csúcsot, és írsz ilyen középszerű butuskaságokat?Sobri Jóska
Mert nem célom itt elismertnek lenni 😊Amadeus91
Rendben, de lehet, hogy a Bayernnek se célja 16 pont előnnyel bajnokságot nyerni, megelégszenek hattal.
Erre nem gondoltál?Sobri Jóska
Nem, mert ha egy profi vagyok akkor a lehető legtöbbet akarom: Ergo profimaximalizálás. Ha te kipréselhetsz egy ügyfeledből 16 milliót, akkor beéred hattal is? Csalódnék benned.
Tehát szerinted az megalkuvás, ha egy szarrányert szituációban, mondjuk egy maratoni futóverseny utolsó 300 méterén, 500 méteres előnynél nem full kajakra hajrázol úgy, mintha akkor tennéd, amikor még ott lihegnek a nyakadon 1-2 méterrel lemaradva?
Te pl. minden randira full kicsípve, virágcsokorral érkezel? Vagy ha már megvan a csaj, akkor visszaveszel kissé a dübörgésből?
Sportoltál valaha?
És végül, ha tudsz néha értelmes, összeszedett, átgondolt hsz-eket írni, akkor mostanában miért engedsz ki, hagyod ott a csúcsot, és írsz ilyen középszerű butuskaságokat?Sobri Jóska
Rendben, de lehet, hogy a Bayernnek se célja 16 pont előnnyel bajnokságot nyerni, megelégszenek hattal.
Amadeusnak persze az véletlenül sem opció, hogy az egyébként elég megterhelő (bajnokság, kupa, BL, a németeknek még a világbajnokság is hosszúra sikeredett, etc.) szezon végére elfáradtak a játékosok. Főleg, mivel a Bayern kezdőjének körülbelül fele kiesett a szezon végére, ami miatt a többieket még nagyobb terhelést kaptak.

Hiszen ezek mocskos droidok, nem emberek. Nem hibáznak, nem fáradnak el. Valahogy érthető, hogy leeresztettek az idény legvégére. A történelemkönyvekben is az szerepel majd, hogy a 2014–2015-ös szezonban is bajnokok lettek, a további statisztikák csak másodlagosak.

De Amadeus, azt mondod, csak az eredmény számít. Szóval akkor most a Bayern nem nyert bajnokságot? Én úgy látom, hogy de, megnyerte.Stez
Ezért fizetik őket. Ezért veszi meg Josef Niemand a jegyet 50 euroért, a mezt 80 euroért, a sálat, sapkát 10-20 euroért. Ezért köt velük a T-Home 24 millió eurós szerződést, ezért keres Schweini, Götze & co évi 10 millió eurokat. Ez a munkájuk. Btw, azzal, hogy megveszem a jegyet, vagy a honlapon a subot az FCBTv-re fizetek egy szolgáltatásért, és ha nem tetszik amit kapok érte, akkor ad1, elmondhatom a véleményem, ad2, lehet nem fizetek addig amíg ez a köcsög a csapatnál van. (Persze nem számít az én zsíros egy-kétszáz eurós forgalmam a csapatnak, ez világos.) nem az anyjuk vagyok, hogy megértő legyek vagy sajnáljam őket.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Dandet és csebit várják a recepción!Amadeus91
10 meccse bajnokok vagytok kb,nem kurvára mindegy,hogy mit játszotok.
Kikaptok és jössz telesírni a fórumot,hogy Pep mekkora fos.Unalmas már.Kenny
nono, maximalista vagyok.Amadeus91

őszintén válaszolj a kérdésemre: számított bármit is a hétvégi eredmény????
.csebi
Mindig szàmít. 😊 Ahhoz, hogy a csúcson legyél (elismerve) mindig a maximumot kell hozni. Ha erre azért nem vagy képes, mert nincs meg hozzá a mentalitásod, akkor vár rád a középszer, az átlag (a plebs, ha a mélyebb társadalmi kontextusba helyeznéd), ami a megalkuvók ligája. Nincs kifogás, nincs melléduma, nincs megalkuvás, csak eredmény van. Minden egyéb még önmentegetésnek is gyenge mese.Amadeus91
de ez az, amit nem értesz. a március végi salátástál az eredmény. rohadtul nem emlékszem, hogy anno pl Heynckesnek követelted a fejét első év után, mikor mindenben másodikok lettünk, Hannovertől kikaptunk. rohadtul nem vagy következetes, de mind1, ezt már megszoktam ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
De Casillas megy nagy valószínűség szerint.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Elvileg jön degejjá...
(mondjuk szerintem kurtoá jobb kapus). Értem én hogy nincs depth, de kapus poszton épp hogy volt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Sportoltál valaha?
Amadeusnak persze az véletlenül sem opció, hogy az egyébként elég megterhelő (bajnokság, kupa, BL, a németeknek még a világbajnokság is hosszúra sikeredett, etc.) szezon végére elfáradtak a játékosok. Főleg, mivel a Bayern kezdőjének körülbelül fele kiesett a szezon végére, ami miatt a többieket még nagyobb terhelést kaptak.

Hiszen ezek mocskos droidok, nem emberek. Nem hibáznak, nem fáradnak el. Valahogy érthető, hogy leeresztettek az idény legvégére. A történelemkönyvekben is az szerepel majd, hogy a 2014–2015-ös szezonban is bajnokok lettek, a további statisztikák csak másodlagosak.

De Amadeus, azt mondod, csak az eredmény számít. Szóval akkor most a Bayern nem nyert bajnokságot? Én úgy látom, hogy de, megnyerte.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sportoltál valaha?
Erre nem gondoltál?

több mint 9 éve
Sportoltál valaha?
Mert nem célom itt elismertnek lenni 😊

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Dandet és csebit várják a recepción!Amadeus91
10 meccse bajnokok vagytok kb,nem kurvára mindegy,hogy mit játszotok.
Kikaptok és jössz telesírni a fórumot,hogy Pep mekkora fos.Unalmas már.Kenny
nono, maximalista vagyok.Amadeus91

őszintén válaszolj a kérdésemre: számított bármit is a hétvégi eredmény????
.csebi
Mindig szàmít. 😊 Ahhoz, hogy a csúcson legyél (elismerve) mindig a maximumot kell hozni. Ha erre azért nem vagy képes, mert nincs meg hozzá a mentalitásod, akkor vár rád a középszer, az átlag (a plebs, ha a mélyebb társadalmi kontextusba helyeznéd), ami a megalkuvók ligája. Nincs kifogás, nincs melléduma, nincs megalkuvás, csak eredmény van. Minden egyéb még önmentegetésnek is gyenge mese.Amadeus91
Sportoltál valaha?
És végül, ha tudsz néha értelmes, összeszedett, átgondolt hsz-eket írni, akkor mostanában miért engedsz ki, hagyod ott a csúcsot, és írsz ilyen középszerű butuskaságokat?

több mint 9 éve
Sajnos Gerrard példája nem túl ragadós..............

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-ujabb-huzoember-tavozoban-sterling-lelepne-2414285dande
Azért hogy 20 évesen egy játékosnak ekkora elvárásai és egója legyenek, hát pofám leszakad.Mikey
menjen.
ugyan már nincs Agger, hogy könyökössel köszöntse a visszatérés alkalmából, de ha akarja, Skrtel is fel tudja rúgni oda, ahol megtalálja a karma. (és nem, nem fogunk utazni rá, egyszerűen csak azt játsszuk ellene, mint a PL többi 19 csapata)