NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?a logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
Carillo kiváncsi vagyok hogy reagál erre,pakol és megy vagy marad.
szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.Kenny
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.slowmotion
több mint 9 éve
A hazai pályáról való lemondás összefügghet azzal,hogy ugye úgy volt,hogy ti tavasszal már nem játszotok Fehérváron mert felújítjátok.Az előnyt megkaptátok és gyakorlatilag ősszel bajnok lett a Fehérvár.Ezek után pofátlanság lett volna nem lemondani a semleges pályáról.az MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀?oziboziAzért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.petey
több mint 9 éve
az MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀?oziboziAzért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.
több mint 9 éve
Grande Juve!! Megvan a 2. trófea is! 😊 Álom szezon! Ha ezek után valahogy még a Barcát is megverjük....az már tényleg tündérmese lenne. 😀Pirlo amúgy hihetetlen, a 100. percben is elképesztő labdákat ad és küzd-hajt, mintha nem is 36 éves lenne hanem 26, öröm nézni a játékát. Buffon meg a padról is igazi vezér, nagyon megérdemelné a BL serleget!
több mint 9 éve
a logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
?Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
több mint 9 éve
Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaég
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
hir24 stb.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
több mint 9 éve
Ehhez mi a forrás?Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
több mint 9 éve
cigány Candreva mekkora pirosat úszott meg, te jó ég...
több mint 9 éve
Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.
több mint 9 éve
Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
meanwhile: JUVE-LAZIO 1-1
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...
több mint 9 éve
a hibázás arra vonatkozik, hogy ha csak 80%al mész ki egy Eibar ellen akkor az esetek 95%ban nyersz, viszont ha a Castle ellen teszed ugyanezt akkor jó esetben 50%aha így oké, már csak azt nem értem, hogy lehet hogy az angol bajnokságot sokkal könnyebben nyerte meg és sokkal többször mint a spanyolt. 😀😀
minden meccsen 110%on kell pörögni vagy buktál
sztem erre éri MouNegritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért ez az idő is most bizonyítja h miért kellenek a normális körülmények, a régi stadionokban ezt a meccset félbe kellett volna szakítani a sok víz miatt. Ha ez a vidi szétszéled és a loki nem erősödik meg drasztikusan ez a fradi simán nyerheti a bajnokságot jövőre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
a hibázás arra vonatkozik, hogy ha csak 80%al mész ki egy Eibar ellen akkor az esetek 95%ban nyersz, viszont ha a Castle ellen teszed ugyanezt akkor jó esetben 50%"Ez Anglia, itt ez a valóság, egyszerűen nincs időd pihenni. Ez nem a mérkőzések számáról szól, hanem az intenzitásról.”mondjuk szerintem az faszság hogy a PL-ben nem hibázhatsz, épp a spanyol liga olyan hogyha 2-3 meccsen kiszopsz akkor már utol nem éred a barcát mert nem botlik.eaglesmcnabb
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/la-liga-mourinho-szerint-a-barca-es-a-real-kuzdene-a-pl-ben-2414389ozibozi
minden meccsen 110%on kell pörögni vagy buktál
sztem erre éri Mou
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Azért valahol ez is szomorú, hogy itt van a fradiban ez a nagy ádám. 19 évesen kezdőként kap lehetőséget egy kupa döntőn erre ahelyett, hogy próbálkozna, brusztolna, bármit csinálna mégha rosszul is inkább elbújik a pályán kerüli a labdát, nettó emberhátrány. Pláne, hogy mindenki tudja, hogy jópár scout ott van a lelátón... mondjuk nikolics sem a mai teljesítményével adja el magát 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
"Ez Anglia, itt ez a valóság, egyszerűen nincs időd pihenni. Ez nem a mérkőzések számáról szól, hanem az intenzitásról.”mondjuk szerintem az faszság hogy a PL-ben nem hibázhatsz, épp a spanyol liga olyan hogyha 2-3 meccsen kiszopsz akkor már utol nem éred a barcát mert nem botlik.
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/la-liga-mourinho-szerint-a-barca-es-a-real-kuzdene-a-pl-ben-2414389ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Ha valakit érdekelnek a piszkos anyagiak, annak a következő cikk ajánlott.Megnyugtatásul mondom, hogy a cikk globálisan ír a sportról, és véletlenül sem a Liverpoolról szól.
Revealed: Average salary of Liverpool FC players and how they compare with other teams in major sports
A táblázat az egy játékosra eső fizetéseket írja.
SALARY TOP 20 PAYERS PER YEAR AND WEEK (last year position in brackets)
1 (New) PSG Ligue 1 £5,298,693 (£101,898)
2 (4) Real Madrid La Liga £5,040,520 (£96,933)
3 (1) Manchester City EPL £5,015,122 (£96,445)
4 (5) Barcelona La Liga £4,715,116 (£90,675)
5 (3) Los Angeles Dodgers MLB £4,679,937 (£89,999)
6 (8) Manchester United EPL £4,679,377 (£89,988)
7 (7) Bayern Munich Bundesliga £4,468,643 (£85,935)
8 (10) Chelsea EPL £4,353,056 (£83,713)
9 (2) New York Yankees MLB £4,263,577 (£81,992)
10 (11) Arsenal EPL £4,054,066 (£77,963)
11 (6) Brooklyn Nets NBA £3,645,286 (£70,102)
12 (13) Detroit Tigers MLB £3,620,913 (£69,633)
13 (17) San Francisco Giants MLB £3,597,130 (£69,175)
14 (20) Liverpool EPL £3,509,286 (£67,486)
15 (12) NY Knicks NBA £3,431,128 (£65,983)
16 (29) Washington Nationals MLB £3,317,177 (£63,792)
17 (15) Boston Red Sox MLB £3,312,564 (£63,703)
18 (26) LA Clippers NBA £3,111,928 (£59,845)
19 (37) Sacramento Kings NBA £2,960,046 (£56,924)
20 (35) Denver Nuggets NBA £2,939,555 (£56,530)
több mint 9 éve
hozzá olvastam egy és-t 😀Stez!(nem is Neked címezte, az már Amadeusnak szólt)slowmotion
Nem vagyok bayern szurkoló😊 Az utsó előtti bekezdés hülyeség rám nézve😊 Aki MB1-es meccsre jár, az nem lehet ilyen😊 Sőt normális se😀😀😀NB2
Ma pedig kivételesen hajrá Vidi!
több mint 9 éve
Stez!(nem is Neked címezte, az már Amadeusnak szólt)
Nem vagyok bayern szurkoló😊 Az utsó előtti bekezdés hülyeség rám nézve😊 Aki MB1-es meccsre jár, az nem lehet ilyen😊 Sőt normális se😀😀😀NB2
több mint 9 éve
Stez!Nem vagyok bayern szurkoló😊 Az utsó előtti bekezdés hülyeség rám nézve😊 Aki MB1-es meccsre jár, az nem lehet ilyen😊 Sőt normális se😀😀😀