Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
TÉNYLEG MOU LETT AZ ÚJ EDZŐ A SPURSNÁL? XDDDDDDDDDDEzek bazdki a saját sírjukat kezdik egyre gyorsabban ásni.
több mint 6 éve
Én nem látom a BMnel őt. Persze ha mondjuk előbb rúgják ki mint Kovacot lehet lecsapunk rá, de vannak fenntartások pl nem beszél németül, és elvileg olyat akarunk aki beszéli a nyelvet. Plusz Flickkel meg vannak elégedve a két meccs alapján, és meglepődnek ha Pochettino megvárná a nyarat (bár addig elovehetne az unterwegst).Miért menne egy még kisebb (elmúlt évek alapján) és kilátástalanabb csapathoz? Barca vagy Bayern lesz ebből, esetleg Juve szerintem.United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.Én inkább Poch-t hívnám a csapat helyében addig amíg igent nem mond.
davemayer
alatriste
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Én egyetlenegyszer sírtam sportolói karrieremben még 13 évesen kb elbukott döntő után, amit 5 mpvel a vége előtt veszítettünk el. Utána olvastam ezt nem sokkal később a Csurka könyvében ahogy asszem Benedek mondta Fodornak az elbukott 98as VB döntő után azzal kiegészítve h most ok nyertek legközelebb mi fogunk.Annak semmi, de én nem is ezt mondtam. Ilyen baromságokat, hogy csak a győztes sírhat tipikusan íróasztal mellől találnak ki okosok, akik életükben semmilyen drámai sporteseményt nem éltek át. Sem gyerekként, sem ifiként, sem soha.Sztem nem, most annak mi értelme van h Lovre minden vesztes meccs után elsirja magát kb?A világ egyik legnagyobb baromsága.www.facebook.com/kelejanek/photos/oszt%C3%A1lynapl%C3%B3-2-0-1%EF%B8%8F%E2%83%A3gul%C3%A1csi-p%C3%A9ter-h%C3%A1rom-v%C3%A9dett-l%C3%B6v%C3%A9s-87-os-passzpontoss%C3%A1g-37-pon/2455717338019476/és nem tudja h sírni csak a győzteseknek szabad ...
Az eladott labdák száma különösen szép, főleg a Puskás Akadémia ifjú "tehetségénél....
FLZOLI
csebi
kishaszi
csebi
Tornából felmentve prototípus.
kishaszi
Értem h ez lelkileg hatalmas loket ha ilyet elbuk az ember de ezt emelt fejjel kell tűrni sztem főleg ilyen profi szinten. Főleg a focistaink lettek ilyen hisztis picsak pl Zsuzsi sztem többet sírt az utóbbi 1-2 évben mint ahány sprintet letolt a válogatott meccsein ebben az időszakban.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Pochettino elvileg utálja a Barcelonát mert Espanyolos volt szóval meglátjuk mennyire megy oda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Pochettino-t - ha egyáltalán tényleg kirúgták 😊 - a Barcánál tudom elképzelni, nagyon jól passzolna a stílusa hozzájuk és Messivel is kijönne, ami fontos tényező (lehet hogy az egyetlen értékmérő???). Ott rendelkezésre állnak a fegyverek, amik az ő elképzeléseihez kellenek.A Bayern és a MU szerintem nem az ő asztala, az előbbinél kinyírná a sok műmájer, a másiknál meg mentálisan a béka segge alatt van a keret morálja, sztem nem Poch, aki alkalmas kirángatni őket belőle.
Más: Wales csak az interceptionjeinkből élt, nem tehetett róla a DEF, hogy a rövid pályát nem tudták kivédekezni. Red zone-ban javulni kell, viszont a safety poszttal kellene kezdeni valamit, mert Gulácsitól semmi extra nem jön, kicsit feleslegesnek érzem ezt a single high safety szerepet nála.
Rossi challengelhetett volna többet is, hát nem egy Mike Tomlin. Az elkapóink őrlődtek a man2man coverage ellen, a route-okat is gyengén futották. A run blokk közepes volt, földön alig haladtunk.
több mint 6 éve
1. Nem így működik. (viseljék el)Szerintem a külső körülmények is hibásak.Ugyan kérlek, elvileg ők élsportolók hát viseljék már el a nyomást. nevelés kérdése az egész, túl sok pénz van a labdarúgásban itt ahhoz, hogy mentálisan erős játékosok legyenek. Azt látják már fiatalon, hogy elég az NB1 ott is jó pénzt kapsz teljesíteni meg nem kell... én olyan országból jövök ahol akadémiára bizony nem kerül senki mert van ismerőse vagy pénze, sőt nem elég bekerülni hanem teljesíteni is kell mert ha nem majd átveszi valaki a helyed. Kell az elvárás, nem indulhatsz úgy neki a selejtezőnek, hogy az utolsó helytől jobb az már túlteljesítés ez már olyan érmet adok a részvételért kategória.
Emlékszem - persze alacsonyabb osztályokban - nagyobb kihívások előtt mindig jó volt, hogyha enyhült a nyomás. Akár a szurkolók, akár a vezetőség részéről.
De a magyar válogatott teljesen más tészta.
Én komolyan hiszem, hogy a fele keret alig akar hazajönni.
A médiától kezdve mindenki olyan elvárásokat támaszt, a csapból is ez folyik, hogy hatalmas teherrel kell játszaniuk.
A magyar lélek, játékos mentalitása, lelki beállítottsága nem egyenlő semelyik másik válogatottéval sem.
A béka segge alatt vannak. Félnek játszani. Már szinte a Himnusz lejátszásakor elveszítjük a meccset.
Nem is értem miért nem lehet lecserélni, saját magunkra énekelünk átkot (balsors régen tép - hát banyek, engedjen már el, ne tépjen tovább).
Volt egy szitu, amikor Kovács adhatott volna kulcspasszt, ehelyett fordult egyet a saját tengelye körül és csak utána passzolt, persze simán odaért a walesi. De ha zsigerből, egyből adja, miénk.
Sajnos fejben nincsenek ott, nem látnak előre, nem gondolkoznak előre, hol lesz a társ pár mp múlva. Statikus passzok, majd ívelés...
Szerintem el kellene ezt engedni. Ne legyen teher meg irreális elvárás.
Gyerekek, élvezzétek, játszatok.
Ne kelljen már minden nap sulykolni hogy hazai EB, gyerünk, csináld, hangsúlyozni mindenhol l, mindenkor.
Ha nem érzi ezt át, nem ad neki plusz erőt és motivációt, akkor minden elveszett.
O1G
rokaur
2. Nah, ott a bibi... (nevelés)
Többivel egyetértek. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Annak semmi, de én nem is ezt mondtam. Ilyen baromságokat, hogy csak a győztes sírhat tipikusan íróasztal mellől találnak ki okosok, akik életükben semmilyen drámai sporteseményt nem éltek át. Sem gyerekként, sem ifiként, sem soha.Sztem nem, most annak mi értelme van h Lovre minden vesztes meccs után elsirja magát kb?A világ egyik legnagyobb baromsága.www.facebook.com/kelejanek/photos/oszt%C3%A1lynapl%C3%B3-2-0-1%EF%B8%8F%E2%83%A3gul%C3%A1csi-p%C3%A9ter-h%C3%A1rom-v%C3%A9dett-l%C3%B6v%C3%A9s-87-os-passzpontoss%C3%A1g-37-pon/2455717338019476/és nem tudja h sírni csak a győzteseknek szabad ...
Az eladott labdák száma különösen szép, főleg a Puskás Akadémia ifjú "tehetségénél....
FLZOLI
csebi
kishaszi
csebi
Tornából felmentve prototípus.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
A szar Juvéba asszemEz a Ramsey gyerek se kutyaütő. Hol is játszik?Őőő, az egy szem Bale-en kívül még ki is?Walesben? ...Te Haszi, hol láttál itt világsztárokat? Az egy-két horváton kívül?Máshonnan:A szánalmasan szar csoportban azért ott a friss majdnem világbajnok csapat, a másikban világsztárok vannak, a harmadikban nyilván a magyar virtus van nagyobb potenciál, hisz a csajaik is csak akkor szépek, ha csörgedezik bennünk magyeri vér 😉 😛
Mi a tisztes helytallas abban a csoportban ahol otbol negyedikek lettunk, ugy h egyik orszag valojaban eszak magyarorszag, a masik szinten csak del magyarorszag, a harmadik nem is igazan orszag hanem valami mini terület az angol szigetek segglyukan a negyedik azerbajdzsan meg azt se tudjuk tulajdonkeppen hol van es egyaltan micsoda azonkivul h valami baltas gyilkos. Ugy hogy az osszes ellenfel kisebb teruletileg es nepessegileg mint mi? Ugy hogy az onallo tortenelmuk elferne osszesen egy kockas füzetben? Mi abban a tisztes helytallas hogy ebben a szanalmasan szar csoportban sikerult negyediknek lenni?
😀 😛
warr_b
kishaszi
warr_b
kishaszi
warr_b
kishaszi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ez a Ramsey gyerek se kutyaütő. Hol is játszik?Őőő, az egy szem Bale-en kívül még ki is?Walesben? ...Te Haszi, hol láttál itt világsztárokat? Az egy-két horváton kívül?Máshonnan:A szánalmasan szar csoportban azért ott a friss majdnem világbajnok csapat, a másikban világsztárok vannak, a harmadikban nyilván a magyar virtus van nagyobb potenciál, hisz a csajaik is csak akkor szépek, ha csörgedezik bennünk magyeri vér 😉 😛
Mi a tisztes helytallas abban a csoportban ahol otbol negyedikek lettunk, ugy h egyik orszag valojaban eszak magyarorszag, a masik szinten csak del magyarorszag, a harmadik nem is igazan orszag hanem valami mini terület az angol szigetek segglyukan a negyedik azerbajdzsan meg azt se tudjuk tulajdonkeppen hol van es egyaltan micsoda azonkivul h valami baltas gyilkos. Ugy hogy az osszes ellenfel kisebb teruletileg es nepessegileg mint mi? Ugy hogy az onallo tortenelmuk elferne osszesen egy kockas füzetben? Mi abban a tisztes helytallas hogy ebben a szanalmasan szar csoportban sikerult negyediknek lenni?
😀 😛
warr_b
kishaszi
warr_b
kishaszi
warr_b
több mint 6 éve
dande milyen érzelmi hullámvasutat tolna😊(ő vágta át nekem a kerítést még 2015-ben)Migráns e vagy és ha nem mit tudsz a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálról?Szerintem a külső körülmények is hibásak.Ugyan kérlek, elvileg ők élsportolók hát viseljék már el a nyomást. nevelés kérdése az egész, túl sok pénz van a labdarúgásban itt ahhoz, hogy mentálisan erős játékosok legyenek. Azt látják már fiatalon, hogy elég az NB1 ott is jó pénzt kapsz teljesíteni meg nem kell... én olyan országból jövök ahol akadémiára bizony nem kerül senki mert van ismerőse vagy pénze, sőt nem elég bekerülni hanem teljesíteni is kell mert ha nem majd átveszi valaki a helyed. Kell az elvárás, nem indulhatsz úgy neki a selejtezőnek, hogy az utolsó helytől jobb az már túlteljesítés ez már olyan érmet adok a részvételért kategória.
Emlékszem - persze alacsonyabb osztályokban - nagyobb kihívások előtt mindig jó volt, hogyha enyhült a nyomás. Akár a szurkolók, akár a vezetőség részéről.
A médiától kezdve mindenki olyan elvárásokat támaszt, a csapból is ez folyik, hogy hatalmas teherrel kell játszaniuk.
A magyar lélek, játékos mentalitása, lelki beállítottsága nem egyenlő semelyik másik válogatottéval sem.
A béka segge alatt vannak. Félnek játszani. Már szinte a Himnusz lejátszásakor elveszítjük a meccset.
Nem is értem miért nem lehet lecserélni, saját magunkra énekelünk átkot (balsors régen tép - hát banyek, engedjen már el, ne tépjen tovább).
Volt egy szitu, amikor Kovács adhatott volna kulcspasszt, ehelyett fordult egyet a saját tengelye körül és csak utána passzolt, persze simán odaért a walesi. De ha zsigerből, egyből adja, miénk.
Sajnos fejben nincsenek ott, nem látnak előre, nem gondolkoznak előre, hol lesz a társ pár mp múlva. Statikus passzok, majd ívelés...
Ne kelljen már minden nap sulykolni hogy hazai EB, gyerünk, csináld, hangsúlyozni mindenhol l, mindenkor.
Ha nem érzi ezt át, nem ad neki plusz erőt és motivációt, akkor minden elveszett.
O1G
rokaur
FLZOLI
Poch barca?Miért menne egy még kisebb (elmúlt évek alapján) és kilátástalanabb csapathoz? Barca vagy Bayern lesz ebből, esetleg Juve szerintem.United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.Én inkább Poch-t hívnám a csapat helyében addig amíg igent nem mond.
davemayer
alatriste
FLZOLI
www.theguardian.com/football/2017/mar/30/mauricio-pochettino-tottenham-barcelona
rokaur
több mint 6 éve
rokaur
876
(ő vágta át nekem a kerítést még 2015-ben)Migráns e vagy és ha nem mit tudsz a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálról?Szerintem a külső körülmények is hibásak.Ugyan kérlek, elvileg ők élsportolók hát viseljék már el a nyomást. nevelés kérdése az egész, túl sok pénz van a labdarúgásban itt ahhoz, hogy mentálisan erős játékosok legyenek. Azt látják már fiatalon, hogy elég az NB1 ott is jó pénzt kapsz teljesíteni meg nem kell... én olyan országból jövök ahol akadémiára bizony nem kerül senki mert van ismerőse vagy pénze, sőt nem elég bekerülni hanem teljesíteni is kell mert ha nem majd átveszi valaki a helyed. Kell az elvárás, nem indulhatsz úgy neki a selejtezőnek, hogy az utolsó helytől jobb az már túlteljesítés ez már olyan érmet adok a részvételért kategória.
O1G
rokaur
FLZOLI
Poch barca?Miért menne egy még kisebb (elmúlt évek alapján) és kilátástalanabb csapathoz? Barca vagy Bayern lesz ebből, esetleg Juve szerintem.United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.Én inkább Poch-t hívnám a csapat helyében addig amíg igent nem mond.
davemayer
alatriste
FLZOLI
www.theguardian.com/football/2017/mar/30/mauricio-pochettino-tottenham-barcelona
több mint 6 éve
Miért menne egy még kisebb (elmúlt évek alapján) és kilátástalanabb csapathoz? Barca vagy Bayern lesz ebből, esetleg Juve szerintem.United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.Én inkább Poch-t hívnám a csapat helyében addig amíg igent nem mond.
davemayer
alatriste
több mint 6 éve
Migráns e vagy és ha nem mit tudsz a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálról?Szerintem a külső körülmények is hibásak.Ugyan kérlek, elvileg ők élsportolók hát viseljék már el a nyomást. nevelés kérdése az egész, túl sok pénz van a labdarúgásban itt ahhoz, hogy mentálisan erős játékosok legyenek. Azt látják már fiatalon, hogy elég az NB1 ott is jó pénzt kapsz teljesíteni meg nem kell... én olyan országból jövök ahol akadémiára bizony nem kerül senki mert van ismerőse vagy pénze, sőt nem elég bekerülni hanem teljesíteni is kell mert ha nem majd átveszi valaki a helyed. Kell az elvárás, nem indulhatsz úgy neki a selejtezőnek, hogy az utolsó helytől jobb az már túlteljesítés ez már olyan érmet adok a részvételért kategória.
O1G
rokaur
több mint 6 éve
rokaur
876
Szerintem a külső körülmények is hibásak.Ugyan kérlek, elvileg ők élsportolók hát viseljék már el a nyomást. nevelés kérdése az egész, túl sok pénz van a labdarúgásban itt ahhoz, hogy mentálisan erős játékosok legyenek. Azt látják már fiatalon, hogy elég az NB1 ott is jó pénzt kapsz teljesíteni meg nem kell... én olyan országból jövök ahol akadémiára bizony nem kerül senki mert van ismerőse vagy pénze, sőt nem elég bekerülni hanem teljesíteni is kell mert ha nem majd átveszi valaki a helyed. Kell az elvárás, nem indulhatsz úgy neki a selejtezőnek, hogy az utolsó helytől jobb az már túlteljesítés ez már olyan érmet adok a részvételért kategória.
O1G
több mint 6 éve
United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.Én inkább Poch-t hívnám a csapat helyében addig amíg igent nem mond.
davemayer

Liverpool Fc
több mint 6 éve
United helyében most megvenném Kane-t, mind1 mi az ára.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Őőő, az egy szem Bale-en kívül még ki is?Walesben? ...Te Haszi, hol láttál itt világsztárokat? Az egy-két horváton kívül?Máshonnan:A szánalmasan szar csoportban azért ott a friss majdnem világbajnok csapat, a másikban világsztárok vannak, a harmadikban nyilván a magyar virtus van nagyobb potenciál, hisz a csajaik is csak akkor szépek, ha csörgedezik bennünk magyeri vér 😉 😛
😀 😛
warr_b
kishaszi
warr_b
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Simán tudnának annyit költeni mint a mostani Chelsea és Arsenal. Csak épp tudjuk ki a tulaj. Egyszerűen csak megfaradt az a kapcsolat, kimaxolták a BL döntővel ami bennük volt, gondolom már Poch is érezte hogy menne. Pláne ha a háttérben a Bayern bekínálta egy jó szerződéssel.Ez a Spurs lépés nagy wft. Bár ha mázlijuk van akkor a keretből még kihajt jövőre egy jó szezont, de utána szinte tuti jön a lejtő.Én egyszerűen fel nem tudom fogni. Poch egy költségvetési szempontból 6-7. csapatból csinált egy stabil PL TOP3 csapatot, minimális pénzköltéssel, igazolással, úgy, hogy a mutatott játék is nagyon jó, élvezhető volt, szimpatikus, nem önimádó díszfasz játékosokkal. 5 év után jött ez az első igazán mély, hosszabb hullámvölgy, aminek lehet az lett volna az eredménye, hogy nincs az év végén TOP4, de hát istenem, benne lehet a pakliban, főleg egy ilyen csapatnál, ahol nem minden évben triplázás az elvárás.
Mondjuk hátha lesz egy kis kiárúsítás.
dugo93
Nagyon szomorú lettem Poch menesztése miatt, de az igazi sokk, az ma reggel jött, ami viszont még a kirúgásnál is nagyobb WTF. Hosszú távon Mou sokkal nagyobb károkat fog okozni, én nem is értem Levy mi a faszt csinál. A Spurs pénzügyileg nem tud versenyezni a City, Pool, United, Chelsea négyessel, ezért is bravúros amit Poch felépített az évek alatt, ezt Mourinho pillanatok alatt fogja romba dönteni, nézhetetlen játékkal megspékelve. Ráadásul itt nem fog tudni százmilliókért igazolgatni.
Duff
Mou tökéletes egy ilyen kontrázó munkáscsapathoz mint a Tham. Nincsenek nagy sztárok akik jatszanák az agyukat, védelem is rendben, szóval ez simán jól is elsülhet (mondjuk egy FA trófea év végén)
több mint 6 éve
Szerintem a külső körülmények is hibásak. Emlékszem - persze alacsonyabb osztályokban - nagyobb kihívások előtt mindig jó volt, hogyha enyhült a nyomás. Akár a szurkolók, akár a vezetőség részéről.
több mint 6 éve
Sztem nem, most annak mi értelme van h Lovre minden vesztes meccs után elsirja magát kb?A világ egyik legnagyobb baromsága.www.facebook.com/kelejanek/photos/oszt%C3%A1lynapl%C3%B3-2-0-1%EF%B8%8F%E2%83%A3gul%C3%A1csi-p%C3%A9ter-h%C3%A1rom-v%C3%A9dett-l%C3%B6v%C3%A9s-87-os-passzpontoss%C3%A1g-37-pon/2455717338019476/és nem tudja h sírni csak a győzteseknek szabad ...
FLZOLI
csebi
kishaszi
több mint 6 éve
Gondolom már írja a beszédét az átigazolás utánra, hogy nem kapta meg azokat a játékosokat akiket akart. Meg amúgy is csak azért játszott jól XY, mert a szélen volt és tudta neki mondani menet közben, hogy mit csináljon 😀Ez a Spurs lépés nagy wft. Bár ha mázlijuk van akkor a keretből még kihajt jövőre egy jó szezont, de utána szinte tuti jön a lejtő.Én egyszerűen fel nem tudom fogni. Poch egy költségvetési szempontból 6-7. csapatból csinált egy stabil PL TOP3 csapatot, minimális pénzköltéssel, igazolással, úgy, hogy a mutatott játék is nagyon jó, élvezhető volt, szimpatikus, nem önimádó díszfasz játékosokkal. 5 év után jött ez az első igazán mély, hosszabb hullámvölgy, aminek lehet az lett volna az eredménye, hogy nincs az év végén TOP4, de hát istenem, benne lehet a pakliban, főleg egy ilyen csapatnál, ahol nem minden évben triplázás az elvárás.
dugo93
Nagyon szomorú lettem Poch menesztése miatt, de az igazi sokk, az ma reggel jött, ami viszont még a kirúgásnál is nagyobb WTF. Hosszú távon Mou sokkal nagyobb károkat fog okozni, én nem is értem Levy mi a faszt csinál. A Spurs pénzügyileg nem tud versenyezni a City, Pool, United, Chelsea négyessel, ezért is bravúros amit Poch felépített az évek alatt, ezt Mourinho pillanatok alatt fogja romba dönteni, nézhetetlen játékkal megspékelve. Ráadásul itt nem fog tudni százmilliókért igazolgatni.
Duff
Szerk.: Amúgy én is sajnálom, mert tök szimpi volt a Spurs Poch duó és tényleg jó volt őket nézni. Mehetett volna az Arsenalhoz is Mourinho 😀
Poch egyszer (ne most) jöhetne a Unitedhez, neki rohadtul tudnék örülni. Látványos és eredményes focit tolna, mellé meg lenne nálunk della is. Csak remélem most nem ezen agyalnak, hogy lecserélik Olét, mert még mindig úgy gondolom, hogy azon az úton van ami szükséges, csak épp a legnehezebb részén.
Szerkesztette: dugo93
több mint 6 éve
A világ egyik legnagyobb baromsága.www.facebook.com/kelejanek/photos/oszt%C3%A1lynapl%C3%B3-2-0-1%EF%B8%8F%E2%83%A3gul%C3%A1csi-p%C3%A9ter-h%C3%A1rom-v%C3%A9dett-l%C3%B6v%C3%A9s-87-os-passzpontoss%C3%A1g-37-pon/2455717338019476/és nem tudja h sírni csak a győzteseknek szabad ...
FLZOLI
csebi
több mint 6 éve
Ez a Spurs lépés nagy wft. Bár ha mázlijuk van akkor a keretből még kihajt jövőre egy jó szezont, de utána szinte tuti jön a lejtő.Én egyszerűen fel nem tudom fogni. Poch egy költségvetési szempontból 6-7. csapatból csinált egy stabil PL TOP3 csapatot, minimális pénzköltéssel, igazolással, úgy, hogy a mutatott játék is nagyon jó, élvezhető volt, szimpatikus, nem önimádó díszfasz játékosokkal. 5 év után jött ez az első igazán mély, hosszabb hullámvölgy, aminek lehet az lett volna az eredménye, hogy nincs az év végén TOP4, de hát istenem, benne lehet a pakliban, főleg egy ilyen csapatnál, ahol nem minden évben triplázás az elvárás.
dugo93
több mint 6 éve
Szerencsére nem ült, amit mondtam, igaz peach.És az ki szted? Bodnár Laci óta nem volt nemzetközi szinten értelmezhető jobb hátvédünk (se), ő az egyetlen alternatíva aki jobb napjain megüti a mércét. Miért nem jön a rendszerből ki oda játékos? De rugdossuk persze lovrét mert miért ne...
De sajnos kijött más, és nem is egy dolog.
En csak azt nem értem, hogy Lovre ennyire tudatlan vagy ekkora színész? Az hogy a földön ül és zokog, minek szól? max a siralmas teljesítményét siratja...
De az a hibás, aki védőt csinált belőle, ő ugyanis egy tipikus Dombi Tibi 😀
O1G
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Walesben? ...Te Haszi, hol láttál itt világsztárokat? Az egy-két horváton kívül?Máshonnan:A szánalmasan szar csoportban azért ott a friss majdnem világbajnok csapat, a másikban világsztárok vannak, a harmadikban nyilván a magyar virtus van nagyobb potenciál, hisz a csajaik is csak akkor szépek, ha csörgedezik bennünk magyeri vér 😉 😛
😀 😛
warr_b
kishaszi
warr_b