NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Nekem a gondom nem a külföldiekkel van, hanem azzal, hogy nincs egy állandó mag, ami mellett cserélődnek ezek a külföldiek. Az, hogy évente lecserélsz 10 embert, sehova nem vezet. Legyen az magyar vagy szingaléz.
gabokocka
10 embert soknak érzem, de pl most edző váltás is volt tavaly, aminek köszönhetően az új seprű jól seper címszó alatt hozott új embereket Rebrov.
Van, akit meg akartunk tartani, de nem akart maradni (Nando, Petryak) őket pótolni kellett.
csebi
A tegnapi 18 fős keretből hányan vannak több, mint másfél éve a csapatnál?
gabokocka
5 fő.
Ugyanez pl a Honvédnál legutóbbi bajnokin: 6 fő ha jól számolom. Molnal meg 7. Nem Fradi jelenség az, amit rá akartok húzni ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Ja, abból a Fradiból egy csomó játékost tudnék mondani, és nem csak magyart, még Fatusira is emlékszem. És igen, ott sztem az egész ország így volt, most vhogy más már az egész, nyilván ebben (is) benne van a politika.

Mindegy, az EL kört csak meg kéne csípni.
gabokocka
Nem hinném, hogy politika beleszólna ebbe, nálam eszembe se jut. Én a Debrecennek is szurkoltam, majdnem meg volt a Rosenborg ellen, csak hát Tököli Attila helyzetkihasználási képességei el is döntötték azt a párharcot is.
kishaszi
Akarod mondani Dunaferr 😊
Igen, akkor én is, de az utóbbi években a Vidi meg a Fradi annyira nem hozott lázba, sőt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Egy kérdés a Fradi drukkerekhez. Ebből a tegnapi (vagy szombati, tök mindegy) csapatból kinek vennétek meg a mezét? Vagy kire fogtok emlékezni 5-10 év múlva? Ki lesz a következő Böde? Nekem annyira idegen ez a felvásárlunk egy vödör külföldit, lecseréljük őket kétévente, ikon mutatóban sincs a csapatban...
Mondjuk beválik Boli meg Tokmac, nem hiszem, hogy két év múlva is itt lesznek, mennek tovább egy fokkal színvonalasabb helyre. Kéne egy gerinc a csapatnak, mert ez így egy zsoldosbrigád nulla kötődéssel a csapathoz.
gabokocka
Jogos a kritika hogy a jelenlegi Fradiban nincs ikon, olyan korszakos fradista aki minőséget is képvisel.
A párhuzam a 95-ös csapattal viszont több sebből vérzik, az egy teljesen más társadalmi helyzet, más sportág is volt, felesleges és félrevezető összehasonlítani a 2 korszakot.
A mai labdarúgásban a magyar foci elsődlegesen pedig ebbe a piaci résbe tud csak belehelyezkedni, ami 2 fő részből tevődhet össze:
- külföldi vagy magyar fiatal, aki fiatalon idekerül és az ő illetve a csapat teljesítménye segítségével sikerül eladni a külföldi felvevő piacnak
- kiöregedő félben lévő kvázi sztárjátékosok idecsábítása hogy kiszedjük belőlük ami még bennük van

Utóbbira jó példa lehetett volna Lanza (kivéve a sztár jelző), belőle még idén simán ki lehetett volna facsarni egy olyan teljesítményt ami még pluszt adott volna ehhez a Fradihoz.

Sajnos be kell látni hogy jelenleg teljesen (vagy nagyrészt) magyar játékosokból álló csapattal nem lehet nemzetközi eredményt elérni, majd ha kijönnek olyan játékosok a magyar utánpótlásból is mint a horvátból akkor lesz érdemes feltenni ezt a kérdést.
Ezt a lelketlen zsoldos kifejezést azért valahol nem tudom értelmezni, ha egy játékosnak külföldiként nincs elég motivációja pl egy ilyen tegnapi komoly téttel bíró telt házas meccsen, az nem profi futballista. Egyik itteni légiósról sem hiszem hogy a motivációval lettek volna gondok tegnap, sokkal inkább a taktikával ill. az egyéni kvalitásokkal.

A fluktuáció meg addig biztos meg fog maradni amíg nem lesz stabil nemzetközi szereplés, de kérdezem én egy magyar játékos ha kap külföldről ajánlatot nem menne el ugyanúgy?
davemayer
Nem azért citáltam a régi csapatot, hogy összehasonlítsam, csak megjegyeztem, hogy az több szempontból szerethető csapat volt, és ez igaz volt a magyar és külföldi játékosokra is egyaránt. Adott a helyzet, vagy irány, hogy kell a minőség külföldi játékosból, ezzel sincs olyan nagy baj (de, van vele baj, de mit tudunk tenni kategória).A lényeg az volt, hogy gyakorlatilag nulla az a személyiség, aki meg tudná ragadni egy, akár kívülálló, akár nem, rajongását, mint pl. Böde. ((és mellékszál, hogy Honvédosként nekünk Lanza jutott, de amúgy pl. szerintem ő is olyan, aki meg tudja mozgatni az embert - és külföldi.)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ja, abból a Fradiból egy csomó játékost tudnék mondani, és nem csak magyart, még Fatusira is emlékszem. És igen, ott sztem az egész ország így volt, most vhogy más már az egész, nyilván ebben (is) benne van a politika.

gabokocka
Nem hinném, hogy politika beleszólna ebbe, nálam eszembe se jut. Én a Debrecennek is szurkoltam, majdnem meg volt a Rosenborg ellen, csak hát Tököli Attila helyzetkihasználási képességei el is döntötték azt a párharcot is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Nekem a gondom nem a külföldiekkel van, hanem azzal, hogy nincs egy állandó mag, ami mellett cserélődnek ezek a külföldiek. Az, hogy évente lecserélsz 10 embert, sehova nem vezet. Legyen az magyar vagy szingaléz.
gabokocka
10 embert soknak érzem, de pl most edző váltás is volt tavaly, aminek köszönhetően az új seprű jól seper címszó alatt hozott új embereket Rebrov.
Van, akit meg akartunk tartani, de nem akart maradni (Nando, Petryak) őket pótolni kellett.
csebi
A tegnapi 18 fős keretből hányan vannak több, mint másfél éve a csapatnál?

több mint 6 éve
gabokocka

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Egy kérdés a Fradi drukkerekhez. Ebből a tegnapi (vagy szombati, tök mindegy) csapatból kinek vennétek meg a mezét? Vagy kire fogtok emlékezni 5-10 év múlva? Ki lesz a következő Böde? Nekem annyira idegen ez a felvásárlunk egy vödör külföldit, lecseréljük őket kétévente, ikon mutatóban sincs a csapatban...
Mondjuk beválik Boli meg Tokmac, nem hiszem, hogy két év múlva is itt lesznek, mennek tovább egy fokkal színvonalasabb helyre. Kéne egy gerinc a csapatnak, mert ez így egy zsoldosbrigád nulla kötődéssel a csapathoz.
gabokocka
Jogos a kritika hogy a jelenlegi Fradiban nincs ikon, olyan korszakos fradista aki minőséget is képvisel.
A párhuzam a 95-ös csapattal viszont több sebből vérzik, az egy teljesen más társadalmi helyzet, más sportág is volt, felesleges és félrevezető összehasonlítani a 2 korszakot.
A mai labdarúgásban a magyar foci elsődlegesen pedig ebbe a piaci résbe tud csak belehelyezkedni, ami 2 fő részből tevődhet össze:
- külföldi vagy magyar fiatal, aki fiatalon idekerül és az ő illetve a csapat teljesítménye segítségével sikerül eladni a külföldi felvevő piacnak
- kiöregedő félben lévő kvázi sztárjátékosok idecsábítása hogy kiszedjük belőlük ami még bennük van

Utóbbira jó példa lehetett volna Lanza (kivéve a sztár jelző), belőle még idén simán ki lehetett volna facsarni egy olyan teljesítményt ami még pluszt adott volna ehhez a Fradihoz.

Sajnos be kell látni hogy jelenleg teljesen (vagy nagyrészt) magyar játékosokból álló csapattal nem lehet nemzetközi eredményt elérni, majd ha kijönnek olyan játékosok a magyar utánpótlásból is mint a horvátból akkor lesz érdemes feltenni ezt a kérdést.
Ezt a lelketlen zsoldos kifejezést azért valahol nem tudom értelmezni, ha egy játékosnak külföldiként nincs elég motivációja pl egy ilyen tegnapi komoly téttel bíró telt házas meccsen, az nem profi futballista. Egyik itteni légiósról sem hiszem hogy a motivációval lettek volna gondok tegnap, sokkal inkább a taktikával ill. az egyéni kvalitásokkal.

A fluktuáció meg addig biztos meg fog maradni amíg nem lesz stabil nemzetközi szereplés, de kérdezem én egy magyar játékos ha kap külföldről ajánlatot nem menne el ugyanúgy?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Kezdtunk hozzaszokni, hogy nem nagyon verik el a picsank ha jobb ellenfelrol van szo. lasd tavaly Chelsea , Ludo stb..
Mondjuk parhuzamot nem illik huzni, hogy a vidi ikszelt a Chelseavel a Fradi meg stb...

Viszont a fradi vedelmeben az osszes meccsen benne volt a gol ugy hogy kb ok hoztak ossze. Tobb edzo is bebizonyitotta, hogy kotelezo egy jol megszervezett vedelem europaban: Sousa, Dardai, Nikolics.

A fradinal nincs, gondolom azert sem ,mert a "tradiciok" nem engedik.Igy viszont szopok.

A szurkoloknak respekt, mert hoki szintent vannak, de tul tolni sem kene, mert nagyobb "meritese van a focinak".

Hogy egy picit ellentmondjak magamnak.
Ennek a fradinak meg szerencseje sincs nagyon, mint tavaly volt a vidinek vagy anno a bl csapatnak, mert azert emlekszik mindenki, hogy az anderlecht elleni 0-1 sem ki-ki meccs volt.

Remelem egy csoportkor meglesz.
több mint 6 éve
Gabo, félreértés ne essék, nem akarom Dibuszra kenni, mert képes bravúrokra és jó teljesítményre (Ludo tizi, Valletta 93.p).

Engem az zavar jó ideje, ha mondhatni, évek óta, hogy miatta állandóan úton van a csapat.
Bármikor hozzá kerül a labda és meg kellene nyújtani, vagy támadást indítani, ő feszt ellenfelet talál, vagy kirúgja a nézőtérre, amiből jön az ellenfél. Ő is vastagon benne van abban hogy a 60.percben a seggén veszi a levegőt a csapat.
Lábbal az egyik leggyengébb kapus, akit valaha láttam, nem igaz hogy 3-4 éve nem tud ezen javítani a kapusedző, egyszerűen nem hiszem el. Amikor már adják haza rendesen reszketek, mit fog csinálni.
Az meg, hogy 40-ről kap egy megpattanó lövést és 15 méterre pattan ki róla, óvoda.

De sajnos vannak olyan dolgok, amiken egy edző sem tud javítani. Zubkov feje állandóan lent, Lovrencsics bepassz középre, nincs összhang a két belső védő közt, Tökmag 10-ből 10-szer ugyanúgy akarja megverni az emberét, aki röhögve szereli, Igna állandóan úton, Sigér meg egy rossz passz után feladja az egész meccset, főleg ha gólt kapnak róla. Szívszorító volt látni, amikor gurult felé a labda, remegett hogy mi lesz, eladja-e vagy sem?

Kérdezted kinek a mezét vennénk meg? Senkiét.
Szép dolog, amikor Lovre mondja a 8 külföldinek hogy most a magyar Himnuszt énekeljük, álljatok vigyázba, de valahol szomorú is.
O1G
Jó hat tudjuk h te olmo mezben alszol, ezért nem vennél 😊

135 percig eltüntettuk a különbséget a két csapat között, ez már sztem nagy eredmény. Visszazuhantunk a földre van ilyen. Kar a második félidőert de benne van.

Az idegenlegios karogoktol kérdezem, hogy adott posztokra milyen magyar játékost ajánlanak, aki jobb lenne?

több mint 6 éve
gabokocka
Ez igaz. Én továbbra is tartom, hogy luxus eladni egy Lanzafamet azért, hogy hozzunk helyette egy új srácot. Lovrencics azért ott van, akinek a mezet meg lehet venni pl.

Rebrov taktikája ott esett ki, mikor Siger a 2. Félidő 50. Masodperceben eladta és végig robogtak. Annyira nem számolt semmilyen változtatással h a félidőben kb senki sem melegített normálisan, nem akart a 60. Percig cserélni sztem. Utána meg hiába kezdtek el jobban, jött a következő gól és vége lett az egésznek. 2-0nal egyből cserélni kellett volna, lehet kettot is.

Dibuszhoz: tény, hogy eddig nagyon jó volt, de ő is ma nem hozta a bravúrokat. Túloldali kolléga az elején bemutatott kettot, és utána továbbmentek.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Gabo, félreértés ne essék, nem akarom Dibuszra kenni, mert képes bravúrokra és jó teljesítményre (Ludo tizi, Valletta 93.p).

Engem az zavar jó ideje, ha mondhatni, évek óta, hogy miatta állandóan úton van a csapat.
Bármikor hozzá kerül a labda és meg kellene nyújtani, vagy támadást indítani, ő feszt ellenfelet talál, vagy kirúgja a nézőtérre, amiből jön az ellenfél. Ő is vastagon benne van abban hogy a 60.percben a seggén veszi a levegőt a csapat.
Lábbal az egyik leggyengébb kapus, akit valaha láttam, nem igaz hogy 3-4 éve nem tud ezen javítani a kapusedző, egyszerűen nem hiszem el. Amikor már adják haza rendesen reszketek, mit fog csinálni.
Az meg, hogy 40-ről kap egy megpattanó lövést és 15 méterre pattan ki róla, óvoda.

De sajnos vannak olyan dolgok, amiken egy edző sem tud javítani. Zubkov feje állandóan lent, Lovrencsics bepassz középre, nincs összhang a két belső védő közt, Tökmag 10-ből 10-szer ugyanúgy akarja megverni az emberét, aki röhögve szereli, Igna állandóan úton, Sigér meg egy rossz passz után feladja az egész meccset, főleg ha gólt kapnak róla. Szívszorító volt látni, amikor gurult felé a labda, remegett hogy mi lesz, eladja-e vagy sem?

Kérdezted kinek a mezét vennénk meg? Senkiét.
Szép dolog, amikor Lovre mondja a 8 külföldinek hogy most a magyar Himnuszt énekeljük, álljatok vigyázba, de valahol szomorú is.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
gabokocka
Nekem is ez jutott eszembe tegnap. Hiába vagyok Honvéd drukker, de a 95ös csapatnak is ugyanúgy szurkoltam, együtt üvöltöttünk tesóimmal, apámmal, pedig az idősebbik 35 éve zöld-fehér. Az a csapat viszont tényleg szerethető volt Kunticcsal, Kopunoviccsal. (És nem azért mondom, mert én is -its vagyok 😀 )
Sajnos tényleg ebben a brigádban nem nagyon tudnék érzelmileg szimpatizálni. Tökmag küzdött, ment ez tetszett, de ahogy írod, menni fog ő is hamarost.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Amúgy holnap lehet izomból szurkolni a litvánoknak, különben necces lesz az EL is...
gabokocka
ja meg nekünk nem tenne jót egy izraeli csapat ellen játszani...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Amúgy holnap lehet izomból szurkolni a litvánoknak, különben necces lesz az EL is...

több mint 6 éve
Ja és lett volna fél órája hogy tesztelje Bolit egy jó csapat ellen erre behozza emberhátrányban 7 percre. komolyan minek?!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
kiesett a porto, celtic, basel és dinamo kijev
kemény 😮
braxa88
És még a Fradi is. Ennyi upset nincs a világon 😁

több mint 6 éve
Siger a Fradi Patkaija.
Stez
Sigér sajnos bebizonyította ismét hogy nem fogja hozni ezt a szintet, mint ahogy nálam Rebrov is sajnos.
Hihetetlen hogy ezzel a halott taktikával küldte ki a csapatot, előre borítékolni lehetett így az eredményt.
Ezt a Dinamot egy módon lehetett volna kiejteni, ha felállít előre egy olyan alakzatot ami képes stabilan járatni a labdát, ezzel hibára kényszeríteni a gyenge védelmüket ill. fárasztani a középpályásaikat. Semmilyen más út nem lehetett, erre ragaszkodik ehhez a köcsög Szignevicshez akit esküszöm kirugdosnék a stadionból is annyira szar. Az hagyján hogy gólképtelen, de Rebrov olyat lát bele amit 5 perc után lehet látni hogy nincs benne...
És egy ilyen csatárral meccselt a 180 percből kb 160-on?! Mi a fasz?!
A Lanza, Böde, Szignevics, Priskin 4esből komolyan a 2 jobbat adjuk el???! Mi a fasz?!

És félidőben sem változtat, vár. Zombiként jönnek ki a második félidőre ( nem a végletekig feltüzelve ), kapunk egyből egy gólt (köszi Sigér a balfaszkodást a kpján szépen eladtad...), és vár baszki...

Anélkül hogy utána néznék szerintem egy olyan csatárhoz ragaszkodik a csávó aki kb tavaly ősszel rúgott utoljára gólt. Most őszintén, ha egy ilyen fasz előtted van a rangsorban a csapatban, ki nem igazolt volna el Lanza helyében?

A végeredmény nem Rebrov hibája hiszen könnyen lehet hogy a legjobb taktikával sem sikerült volna jobb eredményt elérni hiszen egyértelműen jobb csapat ez a Zagreb, de a mutatott játék és az elképzelése a meccsről annyira rossz volt hogy nálam nagyon nagyot zuhant a megítélése.

A dinamo gyakorlatilag a meccs elején belehelyezkedett a komfort zónájába és a végéig nem is kellett változtatniuk, magától jöttek a lehetőségek. Vicc.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kiesett a porto, celtic, basel és dinamo kijev
kemény 😮
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Rebrov: „Topszinten futballoztunk, de a Dinamo más szintet képviselt.”

Szoval topszinten, oke. Na, most megnyugodtam, jo kezekben van a magyar futball, megerkezett az ujabb Leekens-kozhelyszotarbol dolgozo muvesz, aki a megmagyarazhatatlant is ugy megmagyarazza neked, hogy kozben meg neki all feljebb, hogy mered megkerdojelezni a munkajat, hogy mered azt feltetelezni, hogy valamit nem jol csinalt.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Siger a Fradi Patkaija.

több mint 6 éve
Egyértelműen jobb csapat a Dinamo, egyszerűen egyénileg és csapat játékban is elképesztően jók voltak. Szegény Siger sajnos bebizonyította h a múltkori meccs a kivétel ez a papírforma nála. Nagyon sok labdát szórt el, első két gol az övé volt. De nincs helyette jobb 8asunk, ami évek óta a legrégebbi hianyposztunk.
Zubkov ma gyenge volt, de lesz meg ő jobb sokkal.
Szigony meg egyszerűen helyzetbe sem tud kerülni ... csatár gondjaink lesznek ha a norvég gólkirály nem válik be.
Hangulat viszont jó volt!
csebi
Sigért annyiban megvédeném, hogy védelmi szempontból 2 legidegesítőbb dolog van: az egyik, amikor szereled a csatárt, de az valahogy mindig visszapattan hozzá. A másik, amikor egy belöbbölt labdát akarsz levenni, de a beleérésed pont lelassítja és a csatárnak jön tökéletesen lábra. Az első gól ebből esett, nem normál eladott labda volt, aztán teljese n sematikus keresztmozgással hülyére vették a védelmet.
Q
A második kollektív védelmi hiba volt, 2 v 3 támadóra jutott 5+ védekező játékos mégis megoldották. Tök "üres" zóna, ohne klasszikus budirakísérő 1-on-1.

több mint 6 éve
Kajak Dibuszt kezditek ekézni, aki nélkül lehet a Ludogorec játszott volna tegnap? Az előző 5 meccsen sztem 15-20 extra védése volt. Miközben Lovrencsics (aki elegánsan elküldött mindenkit a gecibe a meccs után) nem tud zöldnek passzolni, 10-ből 9-szer lefutják... De ő csak egy példa, sztem Dibusz tette a legtöbbet a BL menetelés során a Fradiért.