NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
azert azt felroni h nem tudott spanyolul...viszont erdekes mert az olasz utan a spanyolt elsajatitani nem nagy feladat.
több mint 9 éve
Eközben Liverpoolban...RB?ZoliMPGondolom rafa benítez 😉peach
több mint 9 éve
Amíg Dani Alvesek rohangálnak a vonal mellett védekezést mímelve én nyugodt leszek felőle, hogy akár egy tökkelütöttel is lesz esélye a Realnak a Barca ellen 😊mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊slowmotionCsak remélni tudom, hogy ez kamu.zinedine5Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_LEz a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.Amadeus91
több mint 9 éve
szerintem meg a tavalyi bl mák után, ez a nullázós szezon épp elég a búcsúzásra.EMery esélytelen szerintem.
persze örülnék ha klopp jönne vagy emery, nem pedig rafa, de én egy cseppet sem hiányolom az olaszt. 2 év alatt ugyanannyi bajnokságot nyert a reallal mint én...eaglesmcnabb
Benítez vagy Klopp. Remélem előbbi, hogy röhöghessek. Klopp jó húzás lenne. 😀
több mint 9 éve
szerintem meg a tavalyi bl mák után, ez a nullázós szezon épp elég a búcsúzásra. persze örülnék ha klopp jönne vagy emery, nem pedig rafa, de én egy cseppet sem hiányolom az olaszt. 2 év alatt ugyanannyi bajnokságot nyert a reallal mint én...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
RB?ZoliMPGondolom rafa benítez 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Rangers félúton a SPL felé.ehhez egyébként csak annyi kommentár, hogy ugye lehetett, tudni, hogy az SPR alsóház osztályozós helyén a Motherwell végez, mert előttük-mögöttük volt egy kb öt pontos szakadék.
kíváncsi vagyok, sikerül-e visszajutni.slowmotion
SPL utolsó fordulója szombaton, osztályozó elődöntő második meccse szombaton. csak amíg ugye a Motherwell 16-án játszott, aztán 23-án már kb 80%-ban a cseréket küldte fel a pályára, addig a Hibsnek 20-23-a, a Rangersnek 17-20-23-a volt tétmeccs, tehát nem is nagyon pihentethettek.
így azért komoly lesz, még ha csak 28-án is játsszák az első meccset.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
RB?
több mint 9 éve
mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊Csak remélni tudom, hogy ez kamu.zinedine5Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_LEz a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.Amadeus91
több mint 9 éve
Csak remélni tudom, hogy ez kamu.Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_LEz a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_LEz a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnöke
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
csak hát pont ezért kéne nekik a rahedli pénz, mert nem fognak klasszis játékosok odamenni, azért hogy PL 5-7ért meg EL-ért játszanak... addig meg ez a "rátalálnak egy gyémántra 2-3 évente", pont arra jó, hogy szinten tartsa őket, de előre nem fognak lépni belőle
a scout rendszerük szerintem semmivel sem jobb v rosszabb mint más angol csapatoknak, rengeteg fiatalt találnak (mint mindenki más), de ebből igazán világsztárrá Carrick?(nem nagyon volt ismeretlen, se fiatal)-Modric-Bale hármas érett, a másik több száz fiatal játékos meg ment a süllyesztőbe, kis túlzással
és akkor a komolyabb igazolásaikat ne is említsük, mert azok botrányosak
(így teljesen irreleváns, milyen jól adják el azt a kevés értéküket, ha elherdálják Soldado-ra meg Lamela-ra)
szóval a mennyiségről inkább a minőségre kéne áttérni, de ez igaz magára az angol labdarúgás utánpótlására is...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Csak ha megnézed, akkor a Tottenhamnek tényleg nem lehet rossz scout-rendszere, mert az utóbbi sok évben azért elég sok tehetséges fiatalt találtak. Kicsit beleszürkültek a PL-be, és az látszik, hogy azért komoly igazolások nélkül nem tudják tartani a lépést a nagyokkal, de azért az elmondható, hogy valamit tudnak, mert egy-egy jelentős igazoláson kívül a fiatalokra próbálnak építeni, és sok-sok éve ott vannak a legjobb 5-7-ben a PL-ben. Mindezt úgy, hogy a legjobbjaikat kénytelenek eladni két-három év után.ennyi erővel senkinek nincs szüksége pénzre, csak egy mágusra aki ingyen igazolható emberekből csodát tesz 😀Főleg, hogy a Spursnek baromira nincs szüksége pénzre, csak mondjuk néhány hozzáértőre, aki az egészen jó megfigyelői hálózatból (=fiatal tehetségek) és még nem világklasszis de minőségi igazolásokból ki tudna hozni egy értelmes szezont.flzoliNem irígylem a Pool drukkereket Gerrard sem ezt érdemelte ha ezek után Rodgers marad....... bár a Spursre sem lehetek büszke még így is EL... Kane nélkül a benmaradásért küzdhettünk volna. Remélem csoda folytán marad bár meglepődnék.dandeDehogynem, maradni fog. A Spurs annak idején Bale-t is évekig meg tudta tartani. Kane pedig még nagyon fiatal, nem hülye, szerintem tudja, hogy korai egyből valami topcsapatba elmennie. Valamikor mondta is, hogy még nem jött el az ideje, egyetlen jó szezonja volt.Stez
ennél jobb szezonra nem is számíthattak a csirkeólban, maximálisan túlteljesítették a szezonjukat, hálát adhatnak ezért a poolnak és Kane-nek
a jelenlegi helyzetükben bizony pénz kell a felemelkedéshez, nem is kevés, az ő esetükben legalább egy cfc/man city féle cukros bácsira, a jelenlegi tetemes hátrányt új stadionnal(amit lassan megépítenek) meg "okos" igazolásokkal nem lehet ledolgozniZERO_L
És ezeket az eladásokat is nagyon jól csinálják. Sosem dőlnek be az első ajánlatoknak, és röhögve nemet mondanak mindenre, megtartják a játékosukat, és fél, egy év múlva pedig aztán sokkal drágábban adják el ugyanazoknak a topcsapatoknak. Nincsenek rákényszerülve arra, hogy rögtön eladjanak mindenkit, ezt ki is használják.
több mint 9 éve
a csirkeólban, ZERO_LTudod mi a csirkeól: a Pats leeresztett labdákkal teli öltözője az, az a c(heat)srkeól 😉 :p
több mint 9 éve
ennyi erővel senkinek nincs szüksége pénzre, csak egy mágusra aki ingyen igazolható emberekből csodát tesz 😀Főleg, hogy a Spursnek baromira nincs szüksége pénzre, csak mondjuk néhány hozzáértőre, aki az egészen jó megfigyelői hálózatból (=fiatal tehetségek) és még nem világklasszis de minőségi igazolásokból ki tudna hozni egy értelmes szezont.flzoliNem irígylem a Pool drukkereket Gerrard sem ezt érdemelte ha ezek után Rodgers marad....... bár a Spursre sem lehetek büszke még így is EL... Kane nélkül a benmaradásért küzdhettünk volna. Remélem csoda folytán marad bár meglepődnék.dandeDehogynem, maradni fog. A Spurs annak idején Bale-t is évekig meg tudta tartani. Kane pedig még nagyon fiatal, nem hülye, szerintem tudja, hogy korai egyből valami topcsapatba elmennie. Valamikor mondta is, hogy még nem jött el az ideje, egyetlen jó szezonja volt.Stez
ennél jobb szezonra nem is számíthattak a csirkeólban, maximálisan túlteljesítették a szezonjukat, hálát adhatnak ezért a poolnak és Kane-nek
a jelenlegi helyzetükben bizony pénz kell a felemelkedéshez, nem is kevés, az ő esetükben legalább egy cfc/man city féle cukros bácsira, a jelenlegi tetemes hátrányt új stadionnal(amit lassan megépítenek) meg "okos" igazolásokkal nem lehet ledolgozni
több mint 9 éve
Főleg, hogy a Spursnek baromira nincs szüksége pénzre, csak mondjuk néhány hozzáértőre, aki az egészen jó megfigyelői hálózatból (=fiatal tehetségek) és még nem világklasszis de minőségi igazolásokból ki tudna hozni egy értelmes szezont.Nem irígylem a Pool drukkereket Gerrard sem ezt érdemelte ha ezek után Rodgers marad....... bár a Spursre sem lehetek büszke még így is EL... Kane nélkül a benmaradásért küzdhettünk volna. Remélem csoda folytán marad bár meglepődnék.dandeDehogynem, maradni fog. A Spurs annak idején Bale-t is évekig meg tudta tartani. Kane pedig még nagyon fiatal, nem hülye, szerintem tudja, hogy korai egyből valami topcsapatba elmennie. Valamikor mondta is, hogy még nem jött el az ideje, egyetlen jó szezonja volt.Stez
több mint 9 éve
Nem ilyen bonyolult dolog azért ez a magyar foci, hogy összeesküvés elméleteket kelljen gyártani hozzá. Majd ha valaki egyszer "jó" helyre húzza a tippmix cetlit, akkor a fradi is elveszti szépen aEngem az érdekelne, hogy Erdős mi a gyíkot nézett, amikor nem fújta be a bajnokság legegyértelműbb 11-esét.jön vissza a Fradi a régi szép időkbe, amikor valahogy az Üllőin vakok lettek a sporik..vicc b+petey
Ilyet sztem nem lehet elnézni, pláne, hogy ma már öt bíró van a pályán....gabokocka
több mint 9 éve
Engem az érdekelne, hogy Erdős mi a gyíkot nézett, amikor nem fújta be a bajnokság legegyértelműbb 11-esét.jön vissza a Fradi a régi szép időkbe, amikor valahogy az Üllőin vakok lettek a sporik..vicc b+
Ilyet sztem nem lehet elnézni, pláne, hogy ma már öt bíró van a pályán....gabokocka
több mint 9 éve
köszi Milan, 22:07-kor megteszem, hogy legalább három gólt rúgnak, 22:09-kor berúgják a harmadikat is 😊
több mint 9 éve
ez a Pool keret megérdemelte volna, hogy július másodikán Tiranában kelljen EL-t játszani... gusztustalanul búcsúztatták a legendájukat
több mint 9 éve
akkor tudod miért azt választottam 😀amúgy amiut én toltam ott 2 chester is volt a city meg az fc 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
én a cm03ban (asszem az volt az utolsó "piros" verzió) építettem rá egy ChestertChester 😊
amúgy JW anno csúcstartó volt u21es válogatott/kapitányságban
csak Gerrard-Alonso mögött nem volt esélye "kitörni"Negritis
én a Hereforddal meg a Chesterrel toltam.* meg persze egyszer a Norwich-csal is. meg Cadiz, meg Catanzaro, meg Dundee Utd, meg Hearts (amikor László Csaba odaszerződött), meg még a szülői házban az Atletico Madrid (akkor voltak másodosztályúak), de az ugye nem tartott sokáig, mert csak hétvégére mentem haza.
* amúgy a Chester talán öt éve ment csődbe, újraalapították, most a Conference-ben sikerült bent maradni. a Hereford meg tavaly karácsonykor mondta be az unalmast, nyár közepére derül ki, hogy újraindulnak-e, és ha igen, akkor hol. pedig ott még Kovács meg Gulácsi is megfordult. na ja, a Chester meg valami kétballábas fószer adott a világnak, valami velszi bénát, az Ian Rusht 😊
több mint 9 éve
én a cm03ban (asszem az volt az utolsó "piros" verzió) építettem rá egy Chestertamúgy JW anno csúcstartó volt u21es válogatott/kapitányságban
csak Gerrard-Alonso mögött nem volt esélye "kitörni"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
kicsi OFFJohn Welsh valszeg feljut a Prestonnal a Championshipbe.
persze John Welsh nem futott be fényes pályát (hiába nevelkedett a Pool akadémiáján - vagy pont azért?), viszont a CM 2001-2002-ben elég gyakran lett az angol ötödosztályból induló csapataim alapköve, majd vezére.
ON
holnap nyerhetnének a kanárik is