Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
qvára nem igazán értem az átszervezésnél ezt a 3x11 fordulót a 12 csapatnál, amikor adja magát, a 22 meccses alapszakasz végén a felső, és alsóház további 10 meccsel (meglenne az egyenlő hazai pálya is)... és akkor valóban az esik ki aki a leggyengébb ... a bajnok is megszenvedne a legerősebbek ellen ...+ a meccsszám is meglenne a 32 meccsel.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
erdekes dolgok vannak a magyar fociban.
A videoton szetesik...igy soha nem lehet 1rol a 2re jutni.
Az mlsz remelem tenyleg zero toleranciat hirdet.
Kevesebb meccs a tvben?Bejohet.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
És az a durva, hogy már egy Crystal Palace ellen sem azt lehet mondani, hogy jó, szerencséje volt a kiscsapatnak, hanem vannak posztok, ahol egyszerűen jobb játékosai vannak a Palace-nak.Schleck
Ezt erősnek érzem minden tekintetben.
Az igaz hogy ma jobb volt a CP és egyébként a helyzetek száma alapján megérdemelten nyertek, de egy lesgóllal és egy kamutizenegyessel tették, és úgy egyenlítettek, hogy közvetlen előtte nem ítélt ellenük büntetőt ez az idióta Moss.

De az tény hogy ez a meccs is tökéletesen megmutatta a keret és Rodgers minden hiányosságát ill. hibáját.Mikey
mint semlegesnek nekem az tűnt fel, mintha a Pool játékosai nem éreznék át mekkora ikon utolsó szezonját/hazai meccsét játsszák

nem tudom mennyi értelme van Ray Lewis utolsó szezonjához hasonlítani(már csak a két sport közegének különbsége miatt is), de ott azért lehetett látni, hogy a csapat összekapta magát, ezzel szemben a Pool semmi extra erőfeszítést nem tett (legalábbis nem látszott rajtuk), se az FA kupa elődöntőjében se most, és inkább ez az ami elkeserítő ezzel a csapattal kapcsolatban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként ki már nem eshet a Hertha legfeljebb osztályozó de az is csak nagy szerencsétlenségek esetében.
Akkor ha a Stuttgart veri a Paderbornt, a Hamburg a Schalkét, és Freiburg Hannover X, és a Hertha nagyon kikap.
Főleg így van ha a gólarány és nem az egymás elleni eredmény dönt, azokkal most nem vagyok tisztában.

www.nemzetisport.hu/adatbank/labdarugas/bundesliga/2014_2015/34
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
És az a durva, hogy már egy Crystal Palace ellen sem azt lehet mondani, hogy jó, szerencséje volt a kiscsapatnak, hanem vannak posztok, ahol egyszerűen jobb játékosai vannak a Palace-nak.Schleck
Ezt erősnek érzem minden tekintetben.
Az igaz hogy ma jobb volt a CP és egyébként a helyzetek száma alapján megérdemelten nyertek, de egy lesgóllal és egy kamutizenegyessel tették, és úgy egyenlítettek, hogy közvetlen előtte nem ítélt ellenük büntetőt ez az idióta Moss.

De az tény hogy ez a meccs is tökéletesen megmutatta a keret és Rodgers minden hiányosságát ill. hibáját.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
nah legyen gála ebből
Lallana szépen fejezte beNegritis
Hát ez eddig nagyon nem az. És az a durva, hogy már egy Crystal Palace ellen sem azt lehet mondani, hogy jó, szerencséje volt a kiscsapatnak, hanem vannak posztok, ahol egyszerűen jobb játékosai vannak a Palace-nak.Schleck
no igen, nekik például vannak csatáraik (segítség: Sterling nem az)
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dandet és csebit várják a recepción!Amadeus91
Bocs de jó neked ott a portán, biztos kapsz némi borravalót is, majd ha jobb eredményt ér el a csapat az esetleges következő edzővel felváltalak 😉 :p
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Dandet és csebit várják a recepción!Amadeus91
10 meccse bajnokok vagytok kb,nem kurvára mindegy,hogy mit játszotok.
Kikaptok és jössz telesírni a fórumot,hogy Pep mekkora fos.Unalmas már.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
nah legyen gála ebből
Lallana szépen fejezte beNegritis
Hát ez eddig nagyon nem az. És az a durva, hogy már egy Crystal Palace ellen sem azt lehet mondani, hogy jó, szerencséje volt a kiscsapatnak, hanem vannak posztok, ahol egyszerűen jobb játékosai vannak a Palace-nak.

több mint 9 éve
Na, 63 perc után belátta Rodgers hogy Lucas nélkül lófasz a középpálya. Taps!
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 906
Dandet és csebit várják a recepción!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Pirlo 2003-ban és 2007-ben is BL-t nyert. 😉
Előbbit pont a Buffonnal felálló Juventus ellen, egy azóta is felejthetetlen mérkőzésen. Én hatalmas Milan-szurkolóként is majdnem elaludtam azon a döntőn (azóta sem láttam annyira unalmas meccset), de a tizipárbaj azért tetszett, nagyon is. 😀Stez
Az a meccs közel se volt olyan unalmas, mint amennyire utólag elmondták. Persze két olasz csapat 0-0-ás meccse nagyon tipikusnak tűnik, de az első 60-70 perc kifejezetten jó volt. Plusz a végén nyertünk 😀
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
nah legyen gála ebből
Lallana szépen fejezte be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Finn meccsre csak szurkolói kártyával lehet jegyet venni 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Mané. 😮Schleck
Ilyenre is csak a Villa ellen lehet képes valaki. 😀

Mondjuk 25 perc alatt ötöt kapni...
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mané. 😮

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Előbbit pont a Buffonnal felálló Juventus ellen, egy azóta is felejthetetlen mérkőzésen. Én hatalmas Milan-szurkolóként is majdnem elaludtam azon a döntőn (azóta sem láttam annyira unalmas meccset), de a tizipárbaj azért tetszett, nagyon is. 😀

Gerrardról meg annyit, hogy a Liverpoolnál már néhány hónapja mondták, hogy kölcsönbe visszahoznák majd az MLS szünetének idejére, viszont Gerrard pár napra azt nyilatkozta, hogy azért távozik alapból, mert megmondták neki, hogy maximum csak csereként számolnak vele. Ilyen téren nem hinném, hogy visszamenne a Poolba akárcsak átmenetileg is a padra. Akkor inkább elmegy oda, ahol játszik is, és nem játszik mondjuk a volt csapata ellen. El tudnám képzelni, hogy mondjuk egy Török bajnokságba elnézzen.Stez
DVTKba megnézném 😀

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-city-ancelotti-eloszerzodest-irt-ala-sajtohir-2413625
Vigye csak a City, jöjjön az öreg Jürgen
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Előbbit pont a Buffonnal felálló Juventus ellen, egy azóta is felejthetetlen mérkőzésen. Én hatalmas Milan-szurkolóként is majdnem elaludtam azon a döntőn (azóta sem láttam annyira unalmas meccset), de a tizipárbaj azért tetszett, nagyon is. 😀

Gerrardról meg annyit, hogy a Liverpoolnál már néhány hónapja mondták, hogy kölcsönbe visszahoznák majd az MLS szünetének idejére, viszont Gerrard pár napra azt nyilatkozta, hogy azért távozik alapból, mert megmondták neki, hogy maximum csak csereként számolnak vele. Ilyen téren nem hinném, hogy visszamenne a Poolba akárcsak átmenetileg is a padra. Akkor inkább elmegy oda, ahol játszik is, és nem játszik mondjuk a volt csapata ellen. El tudnám képzelni, hogy mondjuk egy Török bajnokságba elnézzen.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
pár dolog :
1. Gerrard élete meccse sztem szurkolói szemmel a WHU elleni Fa döntő
2. ha minden faszán megy akkor a mls szünetében belefér hogy játszon nálunk ala frizura a milanban
3. számomra nem az isztambuli a legendás pool hanem az amelyik 5 kupát nyert egy szezonban és mellé csak bajnoki 2. lett
úgy hogy kevés igazán komoly klaszzis focizott akkor csak "wannabe"-k
4. no one is bigger then liverpool
szal én nem vonultatnék mezt vissza még akkor se ha kétlem hogy valaha bárki felér Captain Fantastichoz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
u20 vb keret,
Hogy kerülhet be az a Popov akinek kb van 10 perce az NB1-ben,ellenben Balogh,aki annak ellenére hogy kihagyja a helyzeteit,nem mozog rosszul.
Viszont a kp nem néz ki rosszul.Kenny
Úgy, hogy a focit gólra játszák, nem pedig mozgáskultúrabéli jártasságra.
Mondhatni, ez nem néptánc, se nem balett.Sobri Jóska
Kiváló poén.Kenny
Nem mondod, hogy te komolyan írtad ezt: "aki annak ellenére hogy kihagyja a helyzeteit,nem mozog rosszul."?!?Sobri Jóska
Most elkezdeném neked magyarázni az előretolt center feladatkörét,de mivel veled fölösleges vitatkozni inkább kihagyom.
Szóval élj abban a tudatban,hogy értesz a focihoz.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
u20 vb keret,
Hogy kerülhet be az a Popov akinek kb van 10 perce az NB1-ben,ellenben Balogh,aki annak ellenére hogy kihagyja a helyzeteit,nem mozog rosszul.
Kiváló poén.Kenny
Nem mondod, hogy te komolyan írtad ezt: "aki annak ellenére hogy kihagyja a helyzeteit,nem mozog rosszul."?!?

több mint 9 éve
u20 vb keret,
Kiváló poén.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
u20 vb keret,
Mondhatni, ez nem néptánc, se nem balett.

több mint 9 éve
u20 vb keret,
Viszont a kp nem néz ki rosszul.

több mint 9 éve
Nem tudom lesz-e olyan játékosa a csapatnak a jövőben aki méltón viselheti majd a 8-as számot, de Steve olyan magasra tette a lécet, ami átugorhatatlan. (Remélem visszavonultatjuk majd a mezét).balazs799
Biztosan lesz, és olyan is biztosan lesz majd, aki "átugorja a lécet." Majd egyszer.

A mezét ugyan minek vonultatná vissza a csapat? Egyetlen legendáét sem vonultatta vissza, fociban ez nem menő. Ami szerencse, mert 1-től 11-ig kb. minden mezszám vissza lenne már vonultatva a klubnál. 😊