NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
196
18
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
most úgyis a 0-0-ra kell gyúrni 😊Én is így tudtam, borítékolható volt, hogy megy. Viszont a gólképtelen Szigony,Boli,Priskin hármas lehet kevés lesz.Eppen ezert, mert Rebrov tojik ra. Mar az erkezese utan osszebalheztak, azota is fujtak egymasra, Rebrov meg megmondta, hogy nem lesz alapember.Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Viszont akkor cserébe várom Gazdagot.
Kenny
Stez
Kenny
több mint 6 éve
Ez azt jelenti h Rebrov megmondta h padon sem lenne ott Lanza, csak így engedhettuk el most, ami sztem hiba. Ne legyen igazam de ott leszünk h mondjuk egy gol kell a továbbjutáshoz és csak azt a srácot tudjuk behozni aki meg egy percet nem játszott ebben a rendszerben ezekkel a társakkal. Hatalmas összhang lesz...Ja, ezt a reszet en sem ertem, nem is jatszik a Honved a napokban, nekik nem volt annyira fontos a mostani bejelentes, de az FTC meg kb. az ideny legfontosabb meccset jatssza. Az elefant gyerek meg allitolag annyira nincs penge allapotban, es csak cserekent szamol majd vele Rebrov.Várd jó sokáig. 😊Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Kenny
Amúgy nem mindegy kit ültettek a padra az ukrán légió möge?
Amúgy nincs az az isten, hogy a keddi meccs előtt elengedtem volna, ha csak csereként 20 percre is, de tud olyat, amit a magyar mezőnyben senki más...
gabokocka
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ja, ezt a reszet en sem ertem, nem is jatszik a Honved a napokban, nekik nem volt annyira fontos a mostani bejelentes, de az FTC meg kb. az ideny legfontosabb meccset jatssza. Az elefant gyerek meg allitolag annyira nincs penge allapotban, es csak cserekent szamol majd vele Rebrov.Várd jó sokáig. 😊Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Kenny
Amúgy nincs az az isten, hogy a keddi meccs előtt elengedtem volna, ha csak csereként 20 percre is, de tud olyat, amit a magyar mezőnyben senki más...
gabokocka
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Várd jó sokáig. 😊Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Én is így tudtam, borítékolható volt, hogy megy. Viszont a gólképtelen Szigony,Boli,Priskin hármas lehet kevés lesz.Eppen ezert, mert Rebrov tojik ra. Mar az erkezese utan osszebalheztak, azota is fujtak egymasra, Rebrov meg megmondta, hogy nem lesz alapember.Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Kenny
Stez
több mint 6 éve
Eppen ezert, mert Rebrov tojik ra. Mar az erkezese utan osszebalheztak, azota is fujtak egymasra, Rebrov meg megmondta, hogy nem lesz alapember.Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
Kenny
több mint 6 éve
Nem értem miért engedjük el pont a BL meccs előtt, kicsit Sparta Praha Gera Zolis szitu, nyilván nem ugyanaz a kaliber, de kb ugyanolyan fontos láncszem ( igaz Rebrovnál már kevésbé).Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
csebi
több mint 6 éve
Ja, még 5 évre gondoltam😁2018/2019A Tottenhamet akkor hiszem el, hogy jó az út, ha 5 évig stabil dobogós lesz. Akkor aggódom majd😁No offense, de senki sem beszelt itt a Cityrol es a Poolrol, az MU-ra meg nem ertem, miert mutogatsz, amikor evek ota nem topcsapat. Es nem is a bajnoki cimert kell menni, de arra mutogatni, hogy evente mondjuk csak 100 milliot kolt a vezetoseg, szamomra nonsense, amikor tavaly a Spurs konkretan egy fillert sem koltott, megis rohogve vegzett az Arsenal elott. Es nem is a Cityvel meg a Poollal valo szinten tartast hianyolom, mert konkretan szvsz a vilag ket legjobb csapatarol beszelunk jelenleg, de az, hogy a Tottenham stabilan jobb mar az Arsenalnal, az szerintem tre, es a Spursszel valo szinten tartast hianyolom leginkabb.Gondolom Milanosként nem kell magyaráznom, hogy egy faszfej tulaj mennyit árthat egy csapatnak. Imázsnak, építkezésnek, nyugalomnak, szakmaiságnak. Hát mi kikaptuk az egyik legnagyobb faszfejet, aki a sportban tevékenykedik és magasról szarik az egészre. Nem ért a focihoz, csak az üzlet és a cash érdekli.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Amit irtam, nem valtozott, ez az Arsenal nagyon gyenge, es igazabol semmi esze sincs a jatekuknak, teljesen elkepzeles nelkuli az egesz. Ertem en, hogy mindenki Ozilre mutogat, hogy nem volt, aztan majd ha visszajon, mindjart lesz agy a tamadogepezetben, de Ozil masfel eve siralmas, lassan minden Arsenal-fan az eladasaert konyorog, ne tole varjuk mar a megvaltast. Pepe fasza gyerek, de o elorebb jatszik, o sem tud iranyitani, illetve ot meg kell tudni jatszani, ahogy Aubat is.
Szamomra furcsa, hogy rendre mindenki aradozik Emeryert, micsoda munkat veez, en viszont abszolut nem latom ezt, sot, ez az Arsenal szerintem meg Wenger utolso eveivel sem biztos, hogy pariban van. Oke, Wengerrel elfaradt a csapat, de nem erzem az elorelepest Emeryvel. Egyszer hibazott a Newcastle, lottek belole egy golt, de tulajdonkeppen epkezlab helyzetuk sem nagyon volt a PL egyik leggyengebb csapata ellen.
Mhitarjan meg egyenesen siralmas egyebkent, nem ertem, hogyan lehet o kezdo, azt meg vegkepp nem, hogy mar egy felido utan levego utan kapkod, de nem hozza le MRY. A masodik felidoben szerintem jo megmozdulasa nem volt, de labdahoz is alig ert. Az Arsenal nem a Sevilla, itt nem a 4-6. hely, meg az Europa-liga-meneteles az elvaras, marpedig ez a csapat kb. ennyit tud sajnos.
Stez
Sztem ilyen főnökkel és ráfordítási hajlandósággal még Klopp se érne el semmit. Kroenke inkább kiszedi a pénzt profitként. Gyakorlatilag a futballeredményekből és a játékoseladásokból van keret építkezni. Egy-egy sztár belefér, de 300-400 milla költést nem várhatunk, ami egy komoly PL-szinthez = bajnoki esélyességhez kellene.
Hiányzik mondjuk 4 sztár (pl Eriksen, Koulibaly, Tagliafico, De Ligt- szintűek) és ballasztok Özilen kìvül max Mustafi aki mozdítható, aki menni is fog sztem. A támadókon kívül nincs is sztárunk, hanem egy halom low budget player...
Özil két évvel ezelőttig belefért, mert melózott Ramsey helyette, ő meg bemondta az unalmast. A török senkinek nem kell max Kína lehet az irány neki. Minden csapatnál van/volt ilyen ballaszt - Alexis Sanchez, Andy Carroll, egy halom volt City-csatár (Adebayor, Jovetic), Higuain bárhol, Bale, Neymar etc
Az a gond, hogy Kroenke nem enged egyszerre mondjuk 3-4 durva kiadást, és mire elkészülne a mű, a jók elmennek. Amúgy az Arsenalt mindig is a nagyok vágták gajra, amikor a legjobbakat vitték szanaszét- Petit, Vieira, Cashley Cole, Henry, Fabregas, RvP. A Vieira korszak volt az aranykorunk, de hát ott volt egy BB-féle korszakos zseni, aki kb mindenkit elhomályosított és egy korszakos generáció. Ezért nyertünk akkor kevesebbet.
A mostani befektetéssel a City, Pool, MU szint tartása nehéz. És most nem a nettó igazolási egyenlegre gondolok, hanem mondjuk a kezdőben lévőkre költött összegekre, ami vicc, minusz a 3 csatár- de sztem még Auba és Laca olcsó volt
Fast Willie
Az Arsenal meg nem keveset kolt, ez egyaltalan nem igaz, egyszeruen kurva hulyen kolt, ahogy peldaul te is ramutattal, szar a vedelem, megsem a vedelembe igazolnak peldaul normalis jatekost. De az is vicc, hogy egy Mhitarjannal nem talalnak jobb opciot, es szervezo sincs, csak a hangulatember Ozil, aki miota uj szerzodest kapott, baszik bele magasrol a vilagba, kethavonta van egy jo meccse, egyebkent lezeng a palyan, nem is erdekli az egesz.
Abban igazad van, hogy hianyoznak a sztarok, de az altalad felsorolt negyesbol csak es kizarolag Eriksen sztar, a tobbi abszolut nem kiemelkedo, De Ligtet felfujtak nehany brutalis meccs utan, de ugyanez volt nalunk Donnarummaval, aztan eltelt ket ev, es abszolut visszasullyedt atlagos szintre. Ami nem rossz, de nem sztar, mint ahogy en De Ligtnel is azert varnek meg ezzel a kijelentessel, de Koulibaly is a Serie A-ban korrekt, alig-alig volt dolga topcsapattal, szoval nalam o sem sztar. De nem rossz, azt nem mondom.
Az oke, hogy a tulaj hulye, ezt elhiszem, latom es tapasztalom en is, viszont Emery keregeti a jatekosokat, nem a tulajek vasarolgatnak az o kivansagait leszarva, kommunikalnak. Illetve nem Berlusconi-szint megy, hogy a tulaj kurva nagy zseninek erzi magat, es beleszol az osszeallitasba peldaul. Ugyhogy az Arsenalnal azert az ilyen szintu gyengeseg szerintem indokolatlan, mert van penz, van turelem, van raforditas azert. EGy Milannal ne hasonlitsd, az olasz futball egyszeruen meghalt a sportag modernizalasaval, akinek nincsen sajat stadionja, annak semmi eselye mar, illetve Angliaban van penz, a Serie A-ban nem kifejezetten, alig fizetnek mar a kozvetitesi jogokert.
Stez
Fast Willie
4.
23
2
13
67-39
71
2017/2018
3.
23
8
7
74-36
77
2016/2017
2.
26
8
4
86-26
86
2015/2016
3.
19
13
6
69-35
70
2014/2015
5.
19
7
12
58-53
64
Még én is nehezen hiszem, hogy így állunk, de kezdhetsz aggódni 😉 😛
dande
több mint 6 éve
De várjunk, Özil mindig is alibizett. A válogatottban még inkább.Özilt vagy 5 éve nem tekintem futballistának. Szörnyű az az alibi, amit lenyom.A legnagyobb bukó Özil lesz a 47 millájával és Mustafi a 41 millájával euróban. Persze Őzi azért 6 év alatt hozott le kb 4 jó szezont, az utolsó kettő volt katasztrófa.Az a becsült piaci érték lehetett. Ramseyért 6 misit adtunk és ingyen ment, pedig a becsült értéke 40 milla feletti voltAkkor rosszul emlekszem. De a lenyeg a lista hossza volt. Persze nehez ez, mert a top ligakban akkor adsz el, ha mar nincs a topon vki. Vagy valamiert (szemelyes, taktikai okbol) nem kell a jatekos.
Fast Willie
Na mindegy, csak mondom, hogy MRItol se varja senki a pozitiv konyvelesi merleget, ez nem errol szol. A csapatat meg varjuk meg, meg legalabb osszerakja, mielott temetjuk. Az pedig penz nelkul nem megy.
ulpianus
Jelentősebb bukó max Lucas Perez, akin kb 15 misit vesztettünk.
Más kérdés, hogy áron alul adunk el, mint Ospina 3 M, Koscielny 5 M
Fast Willie
Amadeus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
tekintve hogy ez idő alatt bejött 320 millióKlopp éra sem ennyire egyértelmű:De most a Klopp éráról volt szó gyanítom, még ha konkréten ez nem is volt kimondva.Azért az internet korában ilyet írni mikor tok könnyen lehet utána lehet nezni:a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
tavaly voltunk negatívba Klopp alatt - az mondjuk keményen negatív voltuk - viszont sikerült a BL-t behúzni
Negritis
2015/16 -36 Millió
2014/15 - 52 millió
2013/14 -26 millió
2012/13 -60 millió
2011/12 - 44 millió
Azért ez masszívan egy jó hosszú sorozat eredmények nélkül mikor túlköltekezett a pool és hajmeresztő pénzeket adtak ki középszerű vagy rosszabb jatekosokert.
csebi
kristóf17
2015 október elején irt alá
Azóta elvert 435 milliót (2016 nyarától számolva) azért ez elég komoly 3 átigazolási szezonra nézve
csebi
annyira nem sztem
de mint írtam is a tavalyi nyár volt az ami brutálisan megdobja -140-el
előtte azt költöttük el amiért eladtunk
de ugye nálunk is voltak balhék a tulajdonosok miatt hiteltörlesztéssel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?A pi**aba
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Klopp éra sem ennyire egyértelmű:De most a Klopp éráról volt szó gyanítom, még ha konkréten ez nem is volt kimondva.Azért az internet korában ilyet írni mikor tok könnyen lehet utána lehet nezni:a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
tavaly voltunk negatívba Klopp alatt - az mondjuk keményen negatív voltuk - viszont sikerült a BL-t behúzni
Negritis
2015/16 -36 Millió
2014/15 - 52 millió
2013/14 -26 millió
2012/13 -60 millió
2011/12 - 44 millió
Azért ez masszívan egy jó hosszú sorozat eredmények nélkül mikor túlköltekezett a pool és hajmeresztő pénzeket adtak ki középszerű vagy rosszabb jatekosokert.
csebi
kristóf17
2015 október elején irt alá
Azóta elvert 435 milliót (2016 nyarától számolva) azért ez elég komoly 3 átigazolási szezonra nézve
több mint 6 éve
de direkt írtam h Klopp alatt (ki is emeltem)De most a Klopp éráról volt szó gyanítom, még ha konkréten ez nem is volt kimondva.Azért az internet korában ilyet írni mikor tok könnyen lehet utána lehet nezni:a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
Negritis
2015/16 -36 Millió
2014/15 - 52 millió
2013/14 -26 millió
2012/13 -60 millió
2011/12 - 44 millió
csebi
kristóf17
15/16-ban még Brendan Rodgers volt
egyébként Firminho pont bevált, de Benteke vicc
több mint 6 éve
Sandorom, akkor hogy is van az, hogy Lanza tutira marad?
több mint 6 éve
De most a Klopp éráról volt szó gyanítom, még ha konkréten ez nem is volt kimondva.Azért az internet korában ilyet írni mikor tok könnyen lehet utána lehet nezni:a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
Negritis
2015/16 -36 Millió
2014/15 - 52 millió
2013/14 -26 millió
2012/13 -60 millió
2011/12 - 44 millió
csebi
több mint 6 éve
Azért az internet korában ilyet írni mikor tok könnyen lehet utána lehet nezni:a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
Negritis
2015/16 -36 Millió
2014/15 - 52 millió
2013/14 -26 millió
2012/13 -60 millió
2011/12 - 44 millió
több mint 6 éve
a "brutális költekezés" relatív, amit Cou-ért kaptunk "elvertük" és BL döntőt buktunkAzert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
Stez
több mint 6 éve
Azert a Pool kapott egy elit edzot, meg brutalis koltekezest nyomott le, a Chelsea viszont igazabol egyaltalan nem potolta egyetlen tavozojat sem. Ok csak gyengultek a nyaron, es nem is kicsit.Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️nyugi a Pool is az volt 2 éve Cou nélkül (aki itt vót tudja), aztán látod mi lett belőlük 😀
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
So-so, en az elmult ket evben kb. minden heten megneztem az Arsenal youtube-csatornajat, ahol az Arsenal Tv-nek mindig van egy sorozata, hogy a meccsek utan, meg ugy en bloc a csapattal kapcsolatban szurkolok velemenyet kerdezik, es allandoan csak azt hallom, hogy Ozilt el kell adni, mert ar-ertek aranyban nem eri meg az idenyenkenti het jo meccse a husz szar mellett, raadasul nem kuzd, hajt, folyton lezeng a palyan, az arcan pedig kb. a vilag fajdalma tukrozodik.Özilt vagy 5 éve nem tekintem futballistának. Szörnyű az az alibi, amit lenyom.Eleg nepszeru egyebkent. Mert a szurkoloknak mindig ad autogramot, mert fotozkodik, mindig udvarias, kedves, posztolja a szurkolokkal keszitett fenykepet. Ellenben mint irtam, az Arsenal szurkoloi mar nem viszik a fantasy csapataikba, mert ok sem tekintik jo vetelnek. Ami mindent elmond a megiteleserol, szvsz.
Amadeus
ulpianus
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/08/11/malcom_biro_reakcio_dinamo_moszkva_zenit_orosz_bajnoksag/Nem egy Kassai 😀
több mint 6 éve
Özilt vagy 5 éve nem tekintem futballistának. Szörnyű az az alibi, amit lenyom.Eleg nepszeru egyebkent. Mert a szurkoloknak mindig ad autogramot, mert fotozkodik, mindig udvarias, kedves, posztolja a szurkolokkal keszitett fenykepet. Ellenben mint irtam, az Arsenal szurkoloi mar nem viszik a fantasy csapataikba, mert ok sem tekintik jo vetelnek. Ami mindent elmond a megiteleserol, szvsz.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Özilt vagy 5 éve nem tekintem futballistának. Szörnyű az az alibi, amit lenyom.A legnagyobb bukó Özil lesz a 47 millájával és Mustafi a 41 millájával euróban. Persze Őzi azért 6 év alatt hozott le kb 4 jó szezont, az utolsó kettő volt katasztrófa.Az a becsült piaci érték lehetett. Ramseyért 6 misit adtunk és ingyen ment, pedig a becsült értéke 40 milla feletti voltAkkor rosszul emlekszem. De a lenyeg a lista hossza volt. Persze nehez ez, mert a top ligakban akkor adsz el, ha mar nincs a topon vki. Vagy valamiert (szemelyes, taktikai okbol) nem kell a jatekos.
Fast Willie
Na mindegy, csak mondom, hogy MRItol se varja senki a pozitiv konyvelesi merleget, ez nem errol szol. A csapatat meg varjuk meg, meg legalabb osszerakja, mielott temetjuk. Az pedig penz nelkul nem megy.
ulpianus
Fast Willie
több mint 6 éve
2018/2019A Tottenhamet akkor hiszem el, hogy jó az út, ha 5 évig stabil dobogós lesz. Akkor aggódom majd😁No offense, de senki sem beszelt itt a Cityrol es a Poolrol, az MU-ra meg nem ertem, miert mutogatsz, amikor evek ota nem topcsapat. Es nem is a bajnoki cimert kell menni, de arra mutogatni, hogy evente mondjuk csak 100 milliot kolt a vezetoseg, szamomra nonsense, amikor tavaly a Spurs konkretan egy fillert sem koltott, megis rohogve vegzett az Arsenal elott. Es nem is a Cityvel meg a Poollal valo szinten tartast hianyolom, mert konkretan szvsz a vilag ket legjobb csapatarol beszelunk jelenleg, de az, hogy a Tottenham stabilan jobb mar az Arsenalnal, az szerintem tre, es a Spursszel valo szinten tartast hianyolom leginkabb.Gondolom Milanosként nem kell magyaráznom, hogy egy faszfej tulaj mennyit árthat egy csapatnak. Imázsnak, építkezésnek, nyugalomnak, szakmaiságnak. Hát mi kikaptuk az egyik legnagyobb faszfejet, aki a sportban tevékenykedik és magasról szarik az egészre. Nem ért a focihoz, csak az üzlet és a cash érdekli.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Amit irtam, nem valtozott, ez az Arsenal nagyon gyenge, es igazabol semmi esze sincs a jatekuknak, teljesen elkepzeles nelkuli az egesz. Ertem en, hogy mindenki Ozilre mutogat, hogy nem volt, aztan majd ha visszajon, mindjart lesz agy a tamadogepezetben, de Ozil masfel eve siralmas, lassan minden Arsenal-fan az eladasaert konyorog, ne tole varjuk mar a megvaltast. Pepe fasza gyerek, de o elorebb jatszik, o sem tud iranyitani, illetve ot meg kell tudni jatszani, ahogy Aubat is.
Szamomra furcsa, hogy rendre mindenki aradozik Emeryert, micsoda munkat veez, en viszont abszolut nem latom ezt, sot, ez az Arsenal szerintem meg Wenger utolso eveivel sem biztos, hogy pariban van. Oke, Wengerrel elfaradt a csapat, de nem erzem az elorelepest Emeryvel. Egyszer hibazott a Newcastle, lottek belole egy golt, de tulajdonkeppen epkezlab helyzetuk sem nagyon volt a PL egyik leggyengebb csapata ellen.
Mhitarjan meg egyenesen siralmas egyebkent, nem ertem, hogyan lehet o kezdo, azt meg vegkepp nem, hogy mar egy felido utan levego utan kapkod, de nem hozza le MRY. A masodik felidoben szerintem jo megmozdulasa nem volt, de labdahoz is alig ert. Az Arsenal nem a Sevilla, itt nem a 4-6. hely, meg az Europa-liga-meneteles az elvaras, marpedig ez a csapat kb. ennyit tud sajnos.
Stez
Sztem ilyen főnökkel és ráfordítási hajlandósággal még Klopp se érne el semmit. Kroenke inkább kiszedi a pénzt profitként. Gyakorlatilag a futballeredményekből és a játékoseladásokból van keret építkezni. Egy-egy sztár belefér, de 300-400 milla költést nem várhatunk, ami egy komoly PL-szinthez = bajnoki esélyességhez kellene.
Hiányzik mondjuk 4 sztár (pl Eriksen, Koulibaly, Tagliafico, De Ligt- szintűek) és ballasztok Özilen kìvül max Mustafi aki mozdítható, aki menni is fog sztem. A támadókon kívül nincs is sztárunk, hanem egy halom low budget player...
Özil két évvel ezelőttig belefért, mert melózott Ramsey helyette, ő meg bemondta az unalmast. A török senkinek nem kell max Kína lehet az irány neki. Minden csapatnál van/volt ilyen ballaszt - Alexis Sanchez, Andy Carroll, egy halom volt City-csatár (Adebayor, Jovetic), Higuain bárhol, Bale, Neymar etc
Az a gond, hogy Kroenke nem enged egyszerre mondjuk 3-4 durva kiadást, és mire elkészülne a mű, a jók elmennek. Amúgy az Arsenalt mindig is a nagyok vágták gajra, amikor a legjobbakat vitték szanaszét- Petit, Vieira, Cashley Cole, Henry, Fabregas, RvP. A Vieira korszak volt az aranykorunk, de hát ott volt egy BB-féle korszakos zseni, aki kb mindenkit elhomályosított és egy korszakos generáció. Ezért nyertünk akkor kevesebbet.
A mostani befektetéssel a City, Pool, MU szint tartása nehéz. És most nem a nettó igazolási egyenlegre gondolok, hanem mondjuk a kezdőben lévőkre költött összegekre, ami vicc, minusz a 3 csatár- de sztem még Auba és Laca olcsó volt
Fast Willie
Az Arsenal meg nem keveset kolt, ez egyaltalan nem igaz, egyszeruen kurva hulyen kolt, ahogy peldaul te is ramutattal, szar a vedelem, megsem a vedelembe igazolnak peldaul normalis jatekost. De az is vicc, hogy egy Mhitarjannal nem talalnak jobb opciot, es szervezo sincs, csak a hangulatember Ozil, aki miota uj szerzodest kapott, baszik bele magasrol a vilagba, kethavonta van egy jo meccse, egyebkent lezeng a palyan, nem is erdekli az egesz.
Abban igazad van, hogy hianyoznak a sztarok, de az altalad felsorolt negyesbol csak es kizarolag Eriksen sztar, a tobbi abszolut nem kiemelkedo, De Ligtet felfujtak nehany brutalis meccs utan, de ugyanez volt nalunk Donnarummaval, aztan eltelt ket ev, es abszolut visszasullyedt atlagos szintre. Ami nem rossz, de nem sztar, mint ahogy en De Ligtnel is azert varnek meg ezzel a kijelentessel, de Koulibaly is a Serie A-ban korrekt, alig-alig volt dolga topcsapattal, szoval nalam o sem sztar. De nem rossz, azt nem mondom.
Az oke, hogy a tulaj hulye, ezt elhiszem, latom es tapasztalom en is, viszont Emery keregeti a jatekosokat, nem a tulajek vasarolgatnak az o kivansagait leszarva, kommunikalnak. Illetve nem Berlusconi-szint megy, hogy a tulaj kurva nagy zseninek erzi magat, es beleszol az osszeallitasba peldaul. Ugyhogy az Arsenalnal azert az ilyen szintu gyengeseg szerintem indokolatlan, mert van penz, van turelem, van raforditas azert. EGy Milannal ne hasonlitsd, az olasz futball egyszeruen meghalt a sportag modernizalasaval, akinek nincsen sajat stadionja, annak semmi eselye mar, illetve Angliaban van penz, a Serie A-ban nem kifejezetten, alig fizetnek mar a kozvetitesi jogokert.
Stez
Fast Willie
4.
23
2
13
67-39
71
2017/2018
3.
23
8
7
74-36
77
2016/2017
2.
26
8
4
86-26
86
2015/2016
3.
19
13
6
69-35
70
2014/2015
5.
19
7
12
58-53
64
Még én is nehezen hiszem, hogy így állunk, de kezdhetsz aggódni 😉 😛
több mint 6 éve
A legnagyobb bukó Özil lesz a 47 millájával és Mustafi a 41 millájával euróban. Persze Őzi azért 6 év alatt hozott le kb 4 jó szezont, az utolsó kettő volt katasztrófa.Az a becsült piaci érték lehetett. Ramseyért 6 misit adtunk és ingyen ment, pedig a becsült értéke 40 milla feletti voltAkkor rosszul emlekszem. De a lenyeg a lista hossza volt. Persze nehez ez, mert a top ligakban akkor adsz el, ha mar nincs a topon vki. Vagy valamiert (szemelyes, taktikai okbol) nem kell a jatekos.
Fast Willie
ulpianus