Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Fejlődni az edzésen lehet és kell, amiből egy héten minimum hat van, meccsből meg egy... Maximum a küzdősportokban működik úgy, hogy fokozatosan kell haladni az egyre erősebb ellenfelek felébaggioEdzésen tudsz technikát/állóképességet fejleszteni, de azt pályára is kell tudni vinni, ehhez pedig minden sportban az kell, hogy folyamatosan jobbak ellen állj ki.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jah és mi az, hogy szopóágon van a csapat és nem használom ki a 3 cserét?😊
több mint 9 éve
Suarez vs Chiellini a döntőben amúgy 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
a Realnak nem fog ártani egy kis földindulás
több mint 9 éve
Egy lelkileg és testileg hulla fáradt Real játszott ma! Kroos alig-alig ért vissza, de a többiek is teljesen szétestek, sok labdát adtak el. 1-0 után amit leművelt a Real az röhejes volt vagy inkább szánalmas.Egész évben ment, hogy így a Real, úgy a Real, de a mérleg az, hogy lesz egy ezüst és SEMMI! Vagyis Real mértékkel ez az év KUDARC! Év végén meg kell lépni, hogy aki gyenge (legyen akár Casillas vagy Sergio Ramos) búcsút kell neki inteni. Azért az durva, hogy egy több milliárdos klubnál hónapokon át legyen egy gyenge láncszem. De Marcelo is elmehet, ő érte sem kár!
több mint 9 éve
amikor pár hete mondtam, hogy a Juve bármikor jó egy 0-0, 1-1-re bárki ellen, akkor kiröhögtetekÉn akkor is azt mondtam, most is tartom ezt a Juvét kikellett volna ejteni simán. Persze ha összehozunk nekik 2 gólt úgy nehezebb, illetve 1-0-nál bealszunk a meccsbe. Tipikus Ancelotti egyébként lehozza egy kurvajó taktikával a meccset, aztán ha nem döntjük el 45 perc alatt akkor bealszunk és beszopjuk.(2-1-re senki nem gondolt)(én se )ozibozi
több mint 9 éve
Ha Ancelotti nem csinált volna egy 60 perces csapatot tavaszra, és mondjuk lett volna a kispadon bevethető ember a középpályára ez a párharc sima kettős győzelem lett volna.Szimpatikus csapat a Juve, de ők kb ennyit tudnak. Azt legalább biztosan. Most már ütni kell a törpöket is, hogy Pirlo és Buffon BL címmel vonuljon vissza
több mint 9 éve
1-0-nál geci visszaáll védekezni, ahelyett gurítanánk kettőt... Meg is érdemelte ez a fasszopó beszari geci, 11 emberrel akarta végig vinni ezt a szart, csak annyi a különbség kettőnk között hogy engem tényleg felbasz a vereség, ő meg zsebre rakja a millióit azt továbbáll máshova... Az meg no comment hogy Pepe ül a padon, és végignézi Ramos balfaszkodását, komolyan mondom mikor láttam hogy pepe csere tudtam hogy ez lesz. Annyira tipikus.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
amikor pár hete mondtam, hogy a Juve bármikor jó egy 0-0, 1-1-re bárki ellen, akkor kiröhögtetek több mint 9 éve
IgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnA Verdák című fantsztikus remekműből vett örökbecsű ami stílszerűen egy Ferrari megjelenésének volt köszönhető:
"Ez életem értelmének teljes besülése" 😀 😀 (magyarul életem értelmének beteljesülése 😀)
több mint 9 éve
Ronaldo-nak gyakran vannak ilyen meccsei? Avatatlan szemmel egészen döbbenetes volt látni, hogy a világ talán legjobb játékosa ezt így megengedheti magának
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jughead
5 213
Legalább Ancelotti mehet amerre lát, amit tavasszal művelt a csapat arra nincs mentsége. 😉
több mint 9 éve
Mondtam, hogy Modric nélkül lófaszt nem érünk. Mondjuk meccs előtt azt mondta két kupát nem bukunk egy héten, hát akkor nem gondoltam hogy Hámeszen, Marcelon, Cassilason és Balen kívül mindenki szarik a meccsbe.Ramos meg jó lett volna középen ott is szar, de legalább nem csinál ilyen gólokat...
több mint 9 éve
Jobban drukkoltam a Juvénak mint ha a Pool játszana! Még egy meccs, ilyen szívvel meg lehet! Csak így tovább!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
nah ez a bedobás tökéletesen jellemezte a Realt😊amúgy menjenek a pi...a megkapják a legkönnyebbet és azokat sem bírják kiverni!!!
több mint 9 éve
Ebben a Casillas bedobásban minden benne volt
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
asszittem érted😊 mi miért kicsia maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szintenoziboziha megnyomod a caps lockot, akkor nem kell tartani a shiftet.Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 907
a maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szintenoziboziha megnyomod a caps lockot, akkor nem kell tartani a shiftet.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
a maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szinten
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 907
értem már, hogy Détári miért akarta Tevezt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Kroos is ultra gyenge!Fejben totálisan szét vannak esve a Realosok, a világ röheje lesz ha nem jutnak be a döntőbe, már pedig úgy néz ki nem fognak...
több mint 9 éve
anucikád Pogba
több mint 9 éve
Balenek nem megy, de hogy sokadik meccs megy el kikúrt Ramoson az már felbasz
több mint 9 éve
Ahol egész meccsen egy jó megmozdulása nem volt, végül ő döntött. Csak azért van még a pályán mert elég neki egy pillanat...Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.Matthew99Egyébként annyira tipikus, mindenki szidja (néhol jogosan), de azt jótékonyan elfelejtik, hogy a tavalyi BL győzelemben nem kicsit volt szerepe..dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.Matthew99Egyébként annyira tipikus, mindenki szidja (néhol jogosan), de azt jótékonyan elfelejtik, hogy a tavalyi BL győzelemben nem kicsit volt szerepe..