Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Kéne egy Puskás...
több mint 6 éve
Megvan a jegy.Haverom, aki vette nekem, mesélte hogy 5 órát állt sorba. A végén derült ki hogy nem lehet kártyával fizetni, így elszaladt automatához.
A szervezés katasztrofalis volt, volt akinél a cérna is elszakadt.
Balhé is volt előzés miatt😂 azt mondta ilyen csak a Magyarországon lehet😆😆
több mint 6 éve
meanwhile a Maccabi otthon kikapott 1-2-re a SūduvatólMocskos antiszemita litvánok.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Na csak összejött a szlovákok elleni jegy, csak 1 órát állt a rendszerMi nem tudtunk venni 😕
davemayer
több mint 6 éve
Na csak összejött a szlovákok elleni jegy, csak 1 órát állt a rendszer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Sziasztok.persze. minden 2. évben. De lehet jövőre is az leszek 😀
Eddig még nem írtam ide mert láttam, hogy sok szó nem volt róla de vannak még itt olyan beteg emberek mint én akik NB2es szurkolók? 😀
adamfaragoo
Hajrá Kékek! (meg vasas)
miről beszélsz? Nálatok játszik az ország legjobb balbekkje.Sziasztok.most éppen nem, mert feljutott a Rákóczi, de jövőre megint MBII-es leszek. már ha nem szűnik meg a csapat megint.
Eddig még nem írtam ide mert láttam, hogy sok szó nem volt róla de vannak még itt olyan beteg emberek mint én akik NB2es szurkolók? 😀
adamfaragoo
slowmotion
Céges tippjátékban gólkirályi címre a sok Lanzafame tipp mellé beírtam Csiki Norbert, Kaposvárt. (Bár inkább Ádám Martint kellett volna 😀
Most komolyan, ha én jobb lábas középhátvédként akár indítok is ballal (Néha még jól is, de a passz az alap (már csak megye 3)) akkor mi az anyámat keres egy ennyire egy lábában bízó gyerek élvonalban 😀 😀 Hát ez kínos. (Vagy legalább külivel gurítsa mellé akkor)nyugi ez nem az élvonal 😀
kristóf17
én amúgy sajnálom Lencsét, már az első meccsen és ő volt a bűnbak, csórikámnak nulla önbizalma van, az a párszáz néző is a vérét akarta annak ellenére, hogy az első fél órában kb ő akart egyedül focizni, dehát vannak ilyen pillanatok amikor semmi sem jön össze.
Sokkal inkább felbasz a puhos kisbogesz aki 0 métert fut teljes intenzitással, mégis mindig végigjátssza az összes meccset.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/Most komolyan, ha én jobb lábas középhátvédként akár indítok is ballal (Néha még jól is, de a passz az alap (már csak megye 3)) akkor mi az anyámat keres egy ennyire egy lábában bízó gyerek élvonalban 😀 😀 Hát ez kínos. (Vagy legalább külivel gurítsa mellé akkor)
a magyar foci!
Negritis
több mint 6 éve
David Luiz szarzenál? pff, ezt a csicskát

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Sziasztok.most éppen nem, mert feljutott a Rákóczi, de jövőre megint MBII-es leszek. már ha nem szűnik meg a csapat megint.
adamfaragoo
több mint 6 éve
Simán. Piroskékekáléálééé 😁⚽️:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
Na, ezt örömmel hallom. 😀Sziasztok.Hogy a viharba ne lenne. Csak a Bfok!
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/üres kapura nem illik. respekt!
a magyar foci!
Negritis
több mint 6 éve
meanwhile a Maccabi otthon kikapott 1-2-re a Sūduvatól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Hala az új stadionnak legalább nem kell az erkélyen megszerelni a lámpát 😀:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo
több mint 6 éve
Frankfurt már 5-nél jár Vaduzban és még nincs vége...
több mint 6 éve
Csak a Dorog semmi más.:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
adamfaragoo
több mint 6 éve
www.facebook.com/392016870930528/videos/2349484505173229/A kapus vizért ment? 😃
a magyar foci!
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
a magyar foci!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
:'D :'DNB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
ulpianus
adamfaragoo
dawyd728
Hajrá Vasas!
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Sziasztok.Hogy a viharba ne lenne. Csak a Bfok!
adamfaragoo
több mint 6 éve
NB2Van egy szurkolod! Kiraly lehet.
Sziasztok.
adamfaragoo

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Sziasztok.Eddig még nem írtam ide mert láttam, hogy sok szó nem volt róla de vannak még itt olyan beteg emberek mint én akik NB2es szurkolók? 😀
több mint 6 éve
Lanza megy, csak a fizuja kérdés.
több mint 6 éve
A Bristol pedig (akik az esetek 90%ában 4-2-3-1et játszanak), eladja az egyik kezdő szűrőjét a Cardiffnak...