NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
203
18
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Az a becsült piaci érték lehetett. Ramseyért 6 misit adtunk és ingyen ment, pedig a becsült értéke 40 milla feletti voltAkkor rosszul emlekszem. De a lenyeg a lista hossza volt. Persze nehez ez, mert a top ligakban akkor adsz el, ha mar nincs a topon vki. Vagy valamiert (szemelyes, taktikai okbol) nem kell a jatekos.
Fast Willie
Na mindegy, csak mondom, hogy MRItol se varja senki a pozitiv konyvelesi merleget, ez nem errol szol. A csapatat meg varjuk meg, meg legalabb osszerakja, mielott temetjuk. Az pedig penz nelkul nem megy.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
ArsenalAz a becsült piaci érték lehetett. Ramseyért 6 misit adtunk és ingyen ment, pedig a becsült értéke 40 milla feletti volt
A rossz penzkoltes abszolut igaz. De mar Wengernel sem ment ez a resze jol. Multkor feltettek egy listat a Sky sporton (angol sportcsatorna, van egy ami csak foci, meg egy ami csak PL, utobbin), ahol voltak a erkezok jatkosokra koltott osszegek, es amit tavozaskor a klub kapott. Nem egy olyan volt, mint Ramsey, jott 45 millioert vagy mennyi es ment ingyen. Nem sorolom, de amikre emlekszem, haaat nem oket kernem fel befektetesi tanacsadonak.
ulpianus
több mint 6 éve
No offense, de senki sem beszelt itt a Cityrol es a Poolrol, az MU-ra meg nem ertem, miert mutogatsz, amikor evek ota nem topcsapat. Es nem is a bajnoki cimert kell menni, de arra mutogatni, hogy evente mondjuk csak 100 milliot kolt a vezetoseg, szamomra nonsense, amikor tavaly a Spurs konkretan egy fillert sem koltott, megis rohogve vegzett az Arsenal elott. Es nem is a Cityvel meg a Poollal valo szinten tartast hianyolom, mert konkretan szvsz a vilag ket legjobb csapatarol beszelunk jelenleg, de az, hogy a Tottenham stabilan jobb mar az Arsenalnal, az szerintem tre, es a Spursszel valo szinten tartast hianyolom leginkabb.Gondolom Milanosként nem kell magyaráznom, hogy egy faszfej tulaj mennyit árthat egy csapatnak. Imázsnak, építkezésnek, nyugalomnak, szakmaiságnak. Hát mi kikaptuk az egyik legnagyobb faszfejet, aki a sportban tevékenykedik és magasról szarik az egészre. Nem ért a focihoz, csak az üzlet és a cash érdekli.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Amit irtam, nem valtozott, ez az Arsenal nagyon gyenge, es igazabol semmi esze sincs a jatekuknak, teljesen elkepzeles nelkuli az egesz. Ertem en, hogy mindenki Ozilre mutogat, hogy nem volt, aztan majd ha visszajon, mindjart lesz agy a tamadogepezetben, de Ozil masfel eve siralmas, lassan minden Arsenal-fan az eladasaert konyorog, ne tole varjuk mar a megvaltast. Pepe fasza gyerek, de o elorebb jatszik, o sem tud iranyitani, illetve ot meg kell tudni jatszani, ahogy Aubat is.
Szamomra furcsa, hogy rendre mindenki aradozik Emeryert, micsoda munkat veez, en viszont abszolut nem latom ezt, sot, ez az Arsenal szerintem meg Wenger utolso eveivel sem biztos, hogy pariban van. Oke, Wengerrel elfaradt a csapat, de nem erzem az elorelepest Emeryvel. Egyszer hibazott a Newcastle, lottek belole egy golt, de tulajdonkeppen epkezlab helyzetuk sem nagyon volt a PL egyik leggyengebb csapata ellen.
Mhitarjan meg egyenesen siralmas egyebkent, nem ertem, hogyan lehet o kezdo, azt meg vegkepp nem, hogy mar egy felido utan levego utan kapkod, de nem hozza le MRY. A masodik felidoben szerintem jo megmozdulasa nem volt, de labdahoz is alig ert. Az Arsenal nem a Sevilla, itt nem a 4-6. hely, meg az Europa-liga-meneteles az elvaras, marpedig ez a csapat kb. ennyit tud sajnos.
Stez
Sztem ilyen főnökkel és ráfordítási hajlandósággal még Klopp se érne el semmit. Kroenke inkább kiszedi a pénzt profitként. Gyakorlatilag a futballeredményekből és a játékoseladásokból van keret építkezni. Egy-egy sztár belefér, de 300-400 milla költést nem várhatunk, ami egy komoly PL-szinthez = bajnoki esélyességhez kellene.
Hiányzik mondjuk 4 sztár (pl Eriksen, Koulibaly, Tagliafico, De Ligt- szintűek) és ballasztok Özilen kìvül max Mustafi aki mozdítható, aki menni is fog sztem. A támadókon kívül nincs is sztárunk, hanem egy halom low budget player...
Özil két évvel ezelőttig belefért, mert melózott Ramsey helyette, ő meg bemondta az unalmast. A török senkinek nem kell max Kína lehet az irány neki. Minden csapatnál van/volt ilyen ballaszt - Alexis Sanchez, Andy Carroll, egy halom volt City-csatár (Adebayor, Jovetic), Higuain bárhol, Bale, Neymar etc
Az a gond, hogy Kroenke nem enged egyszerre mondjuk 3-4 durva kiadást, és mire elkészülne a mű, a jók elmennek. Amúgy az Arsenalt mindig is a nagyok vágták gajra, amikor a legjobbakat vitték szanaszét- Petit, Vieira, Cashley Cole, Henry, Fabregas, RvP. A Vieira korszak volt az aranykorunk, de hát ott volt egy BB-féle korszakos zseni, aki kb mindenkit elhomályosított és egy korszakos generáció. Ezért nyertünk akkor kevesebbet.
A mostani befektetéssel a City, Pool, MU szint tartása nehéz. És most nem a nettó igazolási egyenlegre gondolok, hanem mondjuk a kezdőben lévőkre költött összegekre, ami vicc, minusz a 3 csatár- de sztem még Auba és Laca olcsó volt
Fast Willie
Az Arsenal meg nem keveset kolt, ez egyaltalan nem igaz, egyszeruen kurva hulyen kolt, ahogy peldaul te is ramutattal, szar a vedelem, megsem a vedelembe igazolnak peldaul normalis jatekost. De az is vicc, hogy egy Mhitarjannal nem talalnak jobb opciot, es szervezo sincs, csak a hangulatember Ozil, aki miota uj szerzodest kapott, baszik bele magasrol a vilagba, kethavonta van egy jo meccse, egyebkent lezeng a palyan, nem is erdekli az egesz.
Abban igazad van, hogy hianyoznak a sztarok, de az altalad felsorolt negyesbol csak es kizarolag Eriksen sztar, a tobbi abszolut nem kiemelkedo, De Ligtet felfujtak nehany brutalis meccs utan, de ugyanez volt nalunk Donnarummaval, aztan eltelt ket ev, es abszolut visszasullyedt atlagos szintre. Ami nem rossz, de nem sztar, mint ahogy en De Ligtnel is azert varnek meg ezzel a kijelentessel, de Koulibaly is a Serie A-ban korrekt, alig-alig volt dolga topcsapattal, szoval nalam o sem sztar. De nem rossz, azt nem mondom.
Az oke, hogy a tulaj hulye, ezt elhiszem, latom es tapasztalom en is, viszont Emery keregeti a jatekosokat, nem a tulajek vasarolgatnak az o kivansagait leszarva, kommunikalnak. Illetve nem Berlusconi-szint megy, hogy a tulaj kurva nagy zseninek erzi magat, es beleszol az osszeallitasba peldaul. Ugyhogy az Arsenalnal azert az ilyen szintu gyengeseg szerintem indokolatlan, mert van penz, van turelem, van raforditas azert. EGy Milannal ne hasonlitsd, az olasz futball egyszeruen meghalt a sportag modernizalasaval, akinek nincsen sajat stadionja, annak semmi eselye mar, illetve Angliaban van penz, a Serie A-ban nem kifejezetten, alig fizetnek mar a kozvetitesi jogokert.
Stez
Tottenham 15 évente előttünk végez és ugyanúgy egy BL-döntőig ment egyszer mint mi a legjobb korszakunkban 96-ban. Elbírja a gyomrom, de persze nem örülök. Ott jól választottak edzőt, ez tény és jól igazoltak kb egy 12 fős magot, ami szűk. Modricból és Baleből építkeztek.
Nekünk az a bajunk, hogy 5 év alatt 138 millióért adunk el, úgyhogy a Chelsea-Pool páros 400-500 milla felett, még a játékostemető City is 250 milla környékén. A jó játékosainkat elherdáljuk, ami még a Wenger-érában is igaz volt (Barca behülyítette Overmarst, Petit, Fabregast, Hlebet, de még Henry is bőven áron alul ment). Egy fénykorában lévő RvP szarért-hugyért igazolt a legnagyobb riválishoz, mert kiverte a balhét. Alexis játékoscserével megy egy extra szezon után, Ramsey ingyen.
MU is vagyonokat herdált el, azért hoztam példaként, mert a sok pénzráfordítás óhatatlanul vezet eredményre, pusztán azért, mert sok jó játékosból csak lesz a nagy számok törvénye alapján TOP4.
A Tottenhamet akkor hiszem el, hogy jó az út, ha 5 évig stabil dobogós lesz. Akkor aggódom majd😁
több mint 6 éve
ArsenalA rossz penzkoltes abszolut igaz. De mar Wengernel sem ment ez a resze jol. Multkor feltettek egy listat a Sky sporton (angol sportcsatorna, van egy ami csak foci, meg egy ami csak PL, utobbin), ahol voltak a erkezok jatkosokra koltott osszegek, es amit tavozaskor a klub kapott. Nem egy olyan volt, mint Ramsey, jott 45 millioert vagy mennyi es ment ingyen. Nem sorolom, de amikre emlekszem, haaat nem oket kernem fel befektetesi tanacsadonak.

több mint 6 éve
No offense, de senki sem beszelt itt a Cityrol es a Poolrol, az MU-ra meg nem ertem, miert mutogatsz, amikor evek ota nem topcsapat. Es nem is a bajnoki cimert kell menni, de arra mutogatni, hogy evente mondjuk csak 100 milliot kolt a vezetoseg, szamomra nonsense, amikor tavaly a Spurs konkretan egy fillert sem koltott, megis rohogve vegzett az Arsenal elott. Es nem is a Cityvel meg a Poollal valo szinten tartast hianyolom, mert konkretan szvsz a vilag ket legjobb csapatarol beszelunk jelenleg, de az, hogy a Tottenham stabilan jobb mar az Arsenalnal, az szerintem tre, es a Spursszel valo szinten tartast hianyolom leginkabb.Gondolom Milanosként nem kell magyaráznom, hogy egy faszfej tulaj mennyit árthat egy csapatnak. Imázsnak, építkezésnek, nyugalomnak, szakmaiságnak. Hát mi kikaptuk az egyik legnagyobb faszfejet, aki a sportban tevékenykedik és magasról szarik az egészre. Nem ért a focihoz, csak az üzlet és a cash érdekli.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Amit irtam, nem valtozott, ez az Arsenal nagyon gyenge, es igazabol semmi esze sincs a jatekuknak, teljesen elkepzeles nelkuli az egesz. Ertem en, hogy mindenki Ozilre mutogat, hogy nem volt, aztan majd ha visszajon, mindjart lesz agy a tamadogepezetben, de Ozil masfel eve siralmas, lassan minden Arsenal-fan az eladasaert konyorog, ne tole varjuk mar a megvaltast. Pepe fasza gyerek, de o elorebb jatszik, o sem tud iranyitani, illetve ot meg kell tudni jatszani, ahogy Aubat is.
Szamomra furcsa, hogy rendre mindenki aradozik Emeryert, micsoda munkat veez, en viszont abszolut nem latom ezt, sot, ez az Arsenal szerintem meg Wenger utolso eveivel sem biztos, hogy pariban van. Oke, Wengerrel elfaradt a csapat, de nem erzem az elorelepest Emeryvel. Egyszer hibazott a Newcastle, lottek belole egy golt, de tulajdonkeppen epkezlab helyzetuk sem nagyon volt a PL egyik leggyengebb csapata ellen.
Mhitarjan meg egyenesen siralmas egyebkent, nem ertem, hogyan lehet o kezdo, azt meg vegkepp nem, hogy mar egy felido utan levego utan kapkod, de nem hozza le MRY. A masodik felidoben szerintem jo megmozdulasa nem volt, de labdahoz is alig ert. Az Arsenal nem a Sevilla, itt nem a 4-6. hely, meg az Europa-liga-meneteles az elvaras, marpedig ez a csapat kb. ennyit tud sajnos.
Stez
Sztem ilyen főnökkel és ráfordítási hajlandósággal még Klopp se érne el semmit. Kroenke inkább kiszedi a pénzt profitként. Gyakorlatilag a futballeredményekből és a játékoseladásokból van keret építkezni. Egy-egy sztár belefér, de 300-400 milla költést nem várhatunk, ami egy komoly PL-szinthez = bajnoki esélyességhez kellene.
Hiányzik mondjuk 4 sztár (pl Eriksen, Koulibaly, Tagliafico, De Ligt- szintűek) és ballasztok Özilen kìvül max Mustafi aki mozdítható, aki menni is fog sztem. A támadókon kívül nincs is sztárunk, hanem egy halom low budget player...
Özil két évvel ezelőttig belefért, mert melózott Ramsey helyette, ő meg bemondta az unalmast. A török senkinek nem kell max Kína lehet az irány neki. Minden csapatnál van/volt ilyen ballaszt - Alexis Sanchez, Andy Carroll, egy halom volt City-csatár (Adebayor, Jovetic), Higuain bárhol, Bale, Neymar etc
Az a gond, hogy Kroenke nem enged egyszerre mondjuk 3-4 durva kiadást, és mire elkészülne a mű, a jók elmennek. Amúgy az Arsenalt mindig is a nagyok vágták gajra, amikor a legjobbakat vitték szanaszét- Petit, Vieira, Cashley Cole, Henry, Fabregas, RvP. A Vieira korszak volt az aranykorunk, de hát ott volt egy BB-féle korszakos zseni, aki kb mindenkit elhomályosított és egy korszakos generáció. Ezért nyertünk akkor kevesebbet.
A mostani befektetéssel a City, Pool, MU szint tartása nehéz. És most nem a nettó igazolási egyenlegre gondolok, hanem mondjuk a kezdőben lévőkre költött összegekre, ami vicc, minusz a 3 csatár- de sztem még Auba és Laca olcsó volt
Fast Willie
Az Arsenal meg nem keveset kolt, ez egyaltalan nem igaz, egyszeruen kurva hulyen kolt, ahogy peldaul te is ramutattal, szar a vedelem, megsem a vedelembe igazolnak peldaul normalis jatekost. De az is vicc, hogy egy Mhitarjannal nem talalnak jobb opciot, es szervezo sincs, csak a hangulatember Ozil, aki miota uj szerzodest kapott, baszik bele magasrol a vilagba, kethavonta van egy jo meccse, egyebkent lezeng a palyan, nem is erdekli az egesz.
Abban igazad van, hogy hianyoznak a sztarok, de az altalad felsorolt negyesbol csak es kizarolag Eriksen sztar, a tobbi abszolut nem kiemelkedo, De Ligtet felfujtak nehany brutalis meccs utan, de ugyanez volt nalunk Donnarummaval, aztan eltelt ket ev, es abszolut visszasullyedt atlagos szintre. Ami nem rossz, de nem sztar, mint ahogy en De Ligtnel is azert varnek meg ezzel a kijelentessel, de Koulibaly is a Serie A-ban korrekt, alig-alig volt dolga topcsapattal, szoval nalam o sem sztar. De nem rossz, azt nem mondom.
Az oke, hogy a tulaj hulye, ezt elhiszem, latom es tapasztalom en is, viszont Emery keregeti a jatekosokat, nem a tulajek vasarolgatnak az o kivansagait leszarva, kommunikalnak. Illetve nem Berlusconi-szint megy, hogy a tulaj kurva nagy zseninek erzi magat, es beleszol az osszeallitasba peldaul. Ugyhogy az Arsenalnal azert az ilyen szintu gyengeseg szerintem indokolatlan, mert van penz, van turelem, van raforditas azert. EGy Milannal ne hasonlitsd, az olasz futball egyszeruen meghalt a sportag modernizalasaval, akinek nincsen sajat stadionja, annak semmi eselye mar, illetve Angliaban van penz, a Serie A-ban nem kifejezetten, alig fizetnek mar a kozvetitesi jogokert.
több mint 6 éve
MRI megítélésével azért várjunk, mert Wenger kb 5 éven keresztül nem tudott mit kezdeni a védekezéssel és nem is fordított rá kb komoly pénzt. Romokban hevert azcegész, a nagycsapatok közül messze a legtöbb gólt kaptuk, amibe még bejátszik, h a kapusok is középszintűek voltak ( Cech nyilván nyuggerként). Egy EL-döntőig azért mégis elvergődött.hát nem tudom hogy honnan van ez a két infó, de ez nagyon nem így van. Emery-t az arsenalosok nem szeretik, mert rettentő rossz munkát végez. tavaly annyi volt a mázlija hogy auba-laca mindent belőtt. igazolt eddig 8 (saliba lesz majd a 9. ) védő felfogású játékost 2 év alatt, és idén is a védelem lesz a leggyengébb pont. én sehol sem olvastam olyat, hogy ő jó lenne, vagy elégedettek lennének vele a szurkolók. Özil-t sem utálják a fan-ok mert ő pont az a játékos aki miatt kimész a meccsre, aki miatt leülsz megnézni azt. divat szidni, de pont hogy tartaná őt az arsenalosok nagyrésze és félő hogy menni fog mert Emery őt is kivette a csapatból. arra rámutatni, hogy Miki nettó emberhátrány, meg eléggé egyszerű, ha lett volna kérője, akkor valszeg ő ment volt Iwobi helyett.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Stez
kisvanek4
Özil meg igenis ballaszt és a mentalitása már fájó. Mikit nem ekézem, ő Sanchez távozásának a terméke, ettől még seggbe kéne rugdosni, hogy akarjon már vmit
Ramseyre sem lehetett építeni, ha minden második meccsen offos. Kosc meg elfáradt a 6 éven keresztüli nonstopban, sztem ő nyugalmat és viszonylagos egészséget akart.
Papa sztem korrekt, Tierney király lehet, potenciál megvan , Bella injury prone pedig jó skillsetje van, Mustafival nemtom mi lett, mert előtte faja védő volt, neki vhogy gyors a PL üteme, az nagy melléfogás lett. Guendouzi persze megint a low budget mintapéldánya, a svájcikoszovóialbán meg Arséné agymenése volt. Különben csupa ideggyenge v idegbeteg védekezőt vettünk...
több mint 6 éve
Gondolom Milanosként nem kell magyaráznom, hogy egy faszfej tulaj mennyit árthat egy csapatnak. Imázsnak, építkezésnek, nyugalomnak, szakmaiságnak. Hát mi kikaptuk az egyik legnagyobb faszfejet, aki a sportban tevékenykedik és magasról szarik az egészre. Nem ért a focihoz, csak az üzlet és a cash érdekli.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Stez
több mint 6 éve
hát nem tudom hogy honnan van ez a két infó, de ez nagyon nem így van. Emery-t az arsenalosok nem szeretik, mert rettentő rossz munkát végez. tavaly annyi volt a mázlija hogy auba-laca mindent belőtt. igazolt eddig 8 (saliba lesz majd a 9. ) védő felfogású játékost 2 év alatt, és idén is a védelem lesz a leggyengébb pont. én sehol sem olvastam olyat, hogy ő jó lenne, vagy elégedettek lennének vele a szurkolók. Özil-t sem utálják a fan-ok mert ő pont az a játékos aki miatt kimész a meccsre, aki miatt leülsz megnézni azt. divat szidni, de pont hogy tartaná őt az arsenalosok nagyrésze és félő hogy menni fog mert Emery őt is kivette a csapatból. arra rámutatni, hogy Miki nettó emberhátrány, meg eléggé egyszerű, ha lett volna kérője, akkor valszeg ő ment volt Iwobi helyett.bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
Stez
több mint 6 éve
Van CF csereje az utd-nek? sztem rovid a kispad ezen a poszton vagy tevedek?rövid is igazából, de szerintem Solskjaer úgy van vele, hogy a 17 éves Mason Greenwood kapjon lehetőséget szépen az idei évben, bevallom őszintén én rá vagyok idén a legjobban kíváncsi, mert a srác akkora tehetség...utánpótlás szinten brutális szezont futott tavaly. Mondjuk az se ártana ha Sancsez is össze tudná magát szedni végre....
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 403
Van CF csereje az utd-nek? sztem rovid a kispad ezen a poszton vagy tevedek?
több mint 6 éve
tükörsima meccstől ez távol volt, viszont rangadót nyerni 3 pontot bezsebelni, ezzel elégedett tud lenni az ember 😊Egy biztos, hosszú távon ez egy jó védelem lesz, DDG előtt végre jó védelem fog állni ez új dolog lesz neki is. Kontrajátékban ma is zseniálisak voltunk, de ez tavaly is ment, felállt védelem ellen lesznek bajaink idén is. Probléma sajnos továbbra is a középpálya, mert talán a top 6 közül, MU-nak a legszürkébb a középpályás sora, Pereira, Lingard nem kezdőszint, szívesebben elnéztem volna az ezeréves Mata-t a kezdőben (vagy az ifiből Angel Gomest)....ide kellett volna igazolni még, bár abban Solskjaernak igaza van, ez egy hosszabb építkezés folyamat...
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Azért durva, hogy a MU mínusz egy emberrel a pályán (Lingard) ennyire dominált. Mondjuk Azpilicueta csak 3 gólban volt egyértelműen benne, rég láttam ennyire rossz védő teljesítményt egy meccsen, bár azért Zouma megpróbálta még őt is alulmúlni 😀 . Azért egy egészséges Rüdigerrel és egy értelmes RB-vel (Reece James) szerintem jó lesz ez a Chelsea, csak azt a támadó szekciót vagy valahogy összerakni.En is igy latom, marmint az utolso mondatot. Megteveszto a tukorsima eredmeny, a Chelsea siralmas volt es akkora, meg annyi hibat vetett, hogy az megengedhetetlen. Viszont Maguire azert eleg komoly stabilitast adott a vedelembe, szerintem most De Gea sem lesz potyas, adni fog neki ez egy loketet. Azert ez az MU siman jo lehet egy 4. helyre, csak ha esetleg Rashford megserul, akkor lesz szopas, mert masik epkezlab kozeptamadoja nincs Solskjaernak.
Maguire és Wan-Bissaka hibátlan volt ma, Pogba meg csak az utolsó 20 percben kezdett el apró hátrapasszokat rontani, de amúgy boss volt a midfielden. Ez a Martial-Rashford csatársor szerintem csak ma lesz ilyen szerencsés, gondban lesz a MU egy értelmes PL hátvédsor ellen.
MarioAna
több mint 6 éve
Hazard nélkül egy fáradt Everton szint vagyunk max egyelőre ☹️
több mint 6 éve
Ozil ha mar szoba kerult. Es a nepszerusege. Sok angol fantasy ligaban nem akarja igazolni senki. Neki a legalacsonyabb az igazolt statusz atlaga a top csapatok jatekosai kozott (2% folott picivel). Pedig a vegen meg olyanok is elmennek mar, hogy a nevet alig tudod, nem a posztjat. Ehhez kepest top fizetese van. Persze, hogy MRI nem tudja eladni. Meg Torokorszagba sem kellett, pedig ott lett volna egy resz, amit az Arsenal fizet.Lesz itt fantazia. Mikor Ramsey jatszott, mindig volt. Es mindig feltamadt a tamadojatek. Pepe is kreativ, csak mondom. De foleg Szabalyostol (Ceballos) varjak ezt. Csak hat nemreg szallt le a repulovel, kell egy kis ido.

több mint 6 éve
De az
több mint 6 éve
Lampardot se nagyon ertem, mit akart ezzel a kezdovel, a Chelsea-nel is teljes otlettelenseg van. Azt meg meg mindig nem ertem, hogy lehet Pedro ennyi ideje stabil kezdo egy topcsapatban, szvsz az egyik legtulertekeltebb jatekos.Pogba viszont brutalis labdat adott Rashfordnak, zsenialis megoldas volt. Latszik, mekkora kiraly lehetne egyebkent, ha emberileg nem egy ekkora broki.
több mint 6 éve
asztakurva, mennyire nem tudunk mit kezdeni a presszinggel :/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehetHat, ennel csak jobb, az nyugtasson XD
Heisman Trophy
több mint 6 éve
bemákolta ezt az Arsenal egy Aubameyang góllal 😊 viszont nagyon nem volt megérdemelt... remélem ennél csak jobb lehet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Joelinton mit hagyott ki... Jo lenne a gol tole, bent van fantasyben, kb. az o meccsen mulik a W-m. Es Aubanak nem szabad golt szereznie.
több mint 6 éve
Ez az Arsenal meg mindig gyenge. Mhitarjan tovabbra is minusz egy ember, a kozeppalya meg nem szur rendesen, iranyito sincs.
több mint 6 éve
4 angol az Arsenal kezdőjében, woah! 😮amilyen ez a csapat benne van a zakó
Tony Adams
nem top 6 szint, hanem átlag PL csapat + Aubameyang
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
4 angol az Arsenal kezdőjében, woah! 😮