NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.
Kenny
Ja.
Csak tudnám, hogy ez milyen szabály szerint volt hazaadás???
Bazzani
tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.
Kenny
Belecsúszott egy keresztpasszba.
Esze ágában nem volt hazaadni.
Bazzani
nézd meg még egyszer hogyan állt a lábfeje, teljesen tudatos volt szerintem.
Kenny
Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.
kishaszi
Nem is volt az.
Felháborítóan buta ítélet volt.
Szerencsére nem ezen múlt.

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 403
Megneztem nagy adam elso interjujat.
korrektul beszel angolul ami nagy szo a mai magyar fociban.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
dande
Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
ulpianus
Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉

Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
dande
Nem rolad beszeltem, hanem aki az eredmenyt latja (3-1).
A masik kerdes itt total off. Irok valamit akkor inkabb KC topicba neked. Mar olyat minek talan ertelme is van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
dande
Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
ulpianus
Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉

Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny
Bazzani

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/sport/futball/2019/08/10/paris_saint-germain_uefa_penzugyi_fair_play_yves_leterme_cunha_rodrigues/

Mocskos uefa.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Kenny
Ja.
Bazzani
Kenny

több mint 6 éve
dande

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.
ulpianus
dande
Ndombele kurva jo, hatalmas vetel volt.

több mint 6 éve
Kenny
Ja.
Bazzani

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.
ulpianus
több mint 6 éve
Kenny
Ja.

több mint 6 éve

több mint 6 éve

több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 719
Megneztem a meccs alatti kommenteket helyi szurkoloktol, elegge dicserik Adit.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Nagy Ádi egyből kezd is a Bristolban!!! 😎
Tony Adams
91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg

Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.
Kenny
A Whoscored-on fent van a heat map-ja is, nem töri a hátát a 16-os, ez jó lehet neki.
több mint 6 éve
Tony Adams
91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg

Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.

több mint 6 éve
Na akkor Lanza off? Kenny? Csebi?
petey
Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...
csebi
Rohadt egyszerű lenne a képlet, Lanzat egy sorral hátrébb tolni irányítóba és elé tenni Szigonyt, vagy Bolit. Ott lenne a leghasznosabb, csak az ugye még több futással járna, amit Lanza nagyon nem szeret és ennek hangot is ad. És a mai Fradiban a bomlasztókat egyből kivágják tökmindegy ki az, mert senkinek ne legyenek kételyei, hogy itt az történik amit Rebrov akar.
Én úgy hallottam, hogy szemmel látható összeget akarunk kapni érte, amit a Kispest nem tud vagy nem akar kifizetni, van még 21 nap arra, hogy megegyezzenek. Hallottam olyan pletykát miszerint idén még jön egy fiatal magyar középpályás. Adná magát a dolog, hogy elhozzuk Gazdagot egy csereüzlet keretében aki után amúgy kb 1,5 éve futunk. Talán ez lenne a legjobb megoldás.

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
petey
Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol...

index.hu/sport/futball/2019/08/10/balmazujvaros_reakcio_az_mlsz_licencmegvonasara/

Vö:

A korábbi polgármester, a jelenlegi helyi fideszes országgyűlési képviselő, Tiba István nevével futó futballprojekt az után siklott ki végzetesen, hogy az őt követő kormánypárti városvezetőt, Veres Margitot 5 év jogerős börtönbüntetésre ítélték egy vesztegetési ügyben.

A város anyagi segítségére és a különböző címszóval érkező központi támogatásokra mindaddig bizton számítható sportvállalkozás felelőtlen gazdálkodása már a nyáron hatalmas mínuszba rántotta az addig is szerényen veszteséges céget - a szerdai önkormányzati ülésre benyújtott 2019-es költségvetési terv alapján pedig már kevés esély látszik a csőd elkerülésére. A másodosztályú csapat 377,3 millió forint kötetlenül felhasználható önkormányzati támogatást írt be a költségvetésébe, ami 2018-as városi költségvetésben szereplő, AZ NB I.-ES SZEZONRA ELFOGADOTT MINTEGY 50 MILLIÓNAK A HÉT ÉS FÉLSZERESE.

És itt még nem áll meg a számla, ugyanis a különböző támogatási időszakokból származó taós fejlesztésekhez további bő 76 millió forintot írt be tervezett városi támogatásként a Balmazújváros Sport. Kft., ami másfélszer haladja meg az egy évvel korábban kért 50 milliót.

A futballklub által betervezett önkormányzati össztámogatás összege, azaz A 453 MILLIÓ FORINT TÚLLÉPI A LEGFONTOSABB HELYI BEVÉTELI FORRÁSNAK SZÁMÍTÓ IPARŰZÉSI ADÓ 2017-ES ÖSSZEGÉT éas majd másfélszerese az "önkormányzatok működésének általános támogatása" címen kapott 330 milliós központi költségvetési forrásnak.

A csapat reménytelenül lesújtó anyagi helyzetét mutatja, hogy a bevételi oldalon érdemi forrásként csak az MLSZ-től várt mintegy 161 millió forint szerepel (a fejlesztésekre fordítandó taós pénzeket leszámítva), míg a kiadások rögvest egy 288 milliós bérköltséggel kezdődnek, majd 170 milliónyi dologi kiadással folytatódnak. Azaz a Balmazújváros Sport Kft. költségvetésén csak a működési költségek terén egy nagyjából 300 milliós lyuk tátong, ami mellett még az első osztályú szezonra megítélt támogatás összege is eltörpül. Hogy a reklámbevételekről már ne is szóljunk, ebből 5 millió forinttal kalkulálnak, jegyértékesítésből pedig 3,3 millióval. A legnagyobb piaci alapú bevétel a TEXTIL, SZŐRME MOSÁSA, TISZTÍTÁSA, AMIBŐL 11,5 MILLIÓRA SZÁMÍT A CÉG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 954 — The Mathematician
Ali, Hendo sérülés nem hiányzott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Origi 1+1 😍 Jól helyettesíti Manét.

Simán lehetne ez 7-8 is a végén a két csapat között. Persze fontosabb a Szuperkupa, szóval pihikézzünk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May