NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
170
18
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem is volt az.Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.nézd meg még egyszer hogyan állt a lábfeje, teljesen tudatos volt szerintem.Belecsúszott egy keresztpasszba.tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
Csak tudnám, hogy ez milyen szabály szerint volt hazaadás???
Bazzani
Kenny
Esze ágában nem volt hazaadni.
Bazzani
Kenny
kishaszi
Felháborítóan buta ítélet volt.
Szerencsére nem ezen múlt.
több mint 6 éve
Nekem nem tűnt annak, de csak 1x láttam a jelenetet.nézd meg még egyszer hogyan állt a lábfeje, teljesen tudatos volt szerintem.Belecsúszott egy keresztpasszba.tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 403
Megneztem nagy adam elso interjujat.korrektul beszel angolul ami nagy szo a mai magyar fociban.
több mint 6 éve
Nem rolad beszeltem, hanem aki az eredmenyt latja (3-1).Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
dande
ulpianus
Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
dande
A masik kerdes itt total off. Irok valamit akkor inkabb KC topicba neked. Mar olyat minek talan ertelme is van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Egy percig nem hittem azt, láttam, mikor sikerült egyenlíteni 😉De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
dande
ulpianus
Off
Inkább arról beszélj mennyi kezdő nem játszik ma éjjel két kedvemc AFC csapatom derbijén 😊?
több mint 6 éve
nézd meg még egyszer hogyan állt a lábfeje, teljesen tudatos volt szerintem.Belecsúszott egy keresztpasszba.tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/08/10/paris_saint-germain_uefa_penzugyi_fair_play_yves_leterme_cunha_rodrigues/Mocskos uefa.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Belecsúszott egy keresztpasszba.tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
Bazzani
Kenny
több mint 6 éve
De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊Ha jol mondom, akkor a 70. percig volt 0-1. Aztan gyorsan vege lett a mesenek. Aki csak az eredmenyt nezi, azt hiszi, magabiztos gyozelem volt.
dande

több mint 6 éve
Ndombele kurva jo, hatalmas vetel volt.A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
ulpianus
dande
több mint 6 éve
tudatosan ért bele,és irányította a labdát, tehát passznak minősül.Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
Bazzani
több mint 6 éve
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.De azért egy jó kis Kane duplával s az új igazolás találatával csak sikerült fordítani 😊
ulpianus
több mint 6 éve
Egész nézhető ez a DVTK-Újpest meccs.Ja.
Kenny
több mint 6 éve
A rengeteget kolto ujonc, az Aston Villa vezet a Spurs ellen a kilencedik percben. Meg a vegen jo meccs lesz. akit erdekel.

több mint 6 éve
Megneztem a meccs alatti kommenteket helyi szurkoloktol, elegge dicserik Adit.
több mint 6 éve
A Whoscored-on fent van a heat map-ja is, nem töri a hátát a 16-os, ez jó lehet neki.Nagy Ádi egyből kezd is a Bristolban!!! 😎91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
Tony Adams
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg
Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.
Kenny
több mint 6 éve
Nagy Ádi egyből kezd is a Bristolban!!! 😎91%-os passzpontosság ( 47 passzból) - nincs adat mennyi ment előre még-
Tony Adams
3 kulcsfontosságú labdalopása/mentése volt
2 lövése volt, egyiket blokkoltál egyik kaput talált
1 darab fejpárbajt nyert meg
Kezdésnek szerintem nem rossz, és még nincs vége a meccsnek.
több mint 6 éve
Rohadt egyszerű lenne a képlet, Lanzat egy sorral hátrébb tolni irányítóba és elé tenni Szigonyt, vagy Bolit. Ott lenne a leghasznosabb, csak az ugye még több futással járna, amit Lanza nagyon nem szeret és ennek hangot is ad. És a mai Fradiban a bomlasztókat egyből kivágják tökmindegy ki az, mert senkinek ne legyenek kételyei, hogy itt az történik amit Rebrov akar.Na akkor Lanza off? Kenny? Csebi?Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
petey
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...
csebi
Én úgy hallottam, hogy szemmel látható összeget akarunk kapni érte, amit a Kispest nem tud vagy nem akar kifizetni, van még 21 nap arra, hogy megegyezzenek. Hallottam olyan pletykát miszerint idén még jön egy fiatal magyar középpályás. Adná magát a dolog, hogy elhozzuk Gazdagot egy csereüzlet keretében aki után amúgy kb 1,5 éve futunk. Talán ez lenne a legjobb megoldás.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Nagy Ádi egyből kezd is a Bristolban!!! 😎
több mint 6 éve
Na akkor Lanza off? Kenny? Csebi?Hat nem véletlenül jött a norvég gólkirály. Én amúgy sajnálom ha elmegy, mert egy ilyen típusú csatár kell a keretbe ráadásul engem Szigony egyre kevésbé győz meg még ha a számok alapján jól is játszott Zágrábban, számomra kevés amit ő itt nyújtott eddig, sokat vártam tőle tény, de annak töredékét sem teljesítette.
petey
Úgy gondolom h vmien szinten pazarlás venni egy játékost azért h eladjuk Lanzat...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Lol... index.hu/sport/futball/2019/08/10/balmazujvaros_reakcio_az_mlsz_licencmegvonasara/
Vö:
A korábbi polgármester, a jelenlegi helyi fideszes országgyűlési képviselő, Tiba István nevével futó futballprojekt az után siklott ki végzetesen, hogy az őt követő kormánypárti városvezetőt, Veres Margitot 5 év jogerős börtönbüntetésre ítélték egy vesztegetési ügyben.
A város anyagi segítségére és a különböző címszóval érkező központi támogatásokra mindaddig bizton számítható sportvállalkozás felelőtlen gazdálkodása már a nyáron hatalmas mínuszba rántotta az addig is szerényen veszteséges céget - a szerdai önkormányzati ülésre benyújtott 2019-es költségvetési terv alapján pedig már kevés esély látszik a csőd elkerülésére. A másodosztályú csapat 377,3 millió forint kötetlenül felhasználható önkormányzati támogatást írt be a költségvetésébe, ami 2018-as városi költségvetésben szereplő, AZ NB I.-ES SZEZONRA ELFOGADOTT MINTEGY 50 MILLIÓNAK A HÉT ÉS FÉLSZERESE.
És itt még nem áll meg a számla, ugyanis a különböző támogatási időszakokból származó taós fejlesztésekhez további bő 76 millió forintot írt be tervezett városi támogatásként a Balmazújváros Sport. Kft., ami másfélszer haladja meg az egy évvel korábban kért 50 milliót.
A futballklub által betervezett önkormányzati össztámogatás összege, azaz A 453 MILLIÓ FORINT TÚLLÉPI A LEGFONTOSABB HELYI BEVÉTELI FORRÁSNAK SZÁMÍTÓ IPARŰZÉSI ADÓ 2017-ES ÖSSZEGÉT éas majd másfélszerese az "önkormányzatok működésének általános támogatása" címen kapott 330 milliós központi költségvetési forrásnak.
A csapat reménytelenül lesújtó anyagi helyzetét mutatja, hogy a bevételi oldalon érdemi forrásként csak az MLSZ-től várt mintegy 161 millió forint szerepel (a fejlesztésekre fordítandó taós pénzeket leszámítva), míg a kiadások rögvest egy 288 milliós bérköltséggel kezdődnek, majd 170 milliónyi dologi kiadással folytatódnak. Azaz a Balmazújváros Sport Kft. költségvetésén csak a működési költségek terén egy nagyjából 300 milliós lyuk tátong, ami mellett még az első osztályú szezonra megítélt támogatás összege is eltörpül. Hogy a reklámbevételekről már ne is szóljunk, ebből 5 millió forinttal kalkulálnak, jegyértékesítésből pedig 3,3 millióval. A legnagyobb piaci alapú bevétel a TEXTIL, SZŐRME MOSÁSA, TISZTÍTÁSA, AMIBŐL 11,5 MILLIÓRA SZÁMÍT A CÉG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Ali, Hendo sérülés nem hiányzott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Origi 1+1 😍 Jól helyettesíti Manét.Simán lehetne ez 7-8 is a végén a két csapat között. Persze fontosabb a Szuperkupa, szóval pihikézzünk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May