Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊Kb ugyanaz lesz.
Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?
Az Arsenal elviekben kiállhat egy Auba, Özil, Pepe, Lacazett négyessel elől ami azért butítana. Nyilván ehhez Emery gyáva lesz, de talán benne lehet, hogy megint a TOP3-ban lesznek a rúgott gólokban....
flzoli
Wolvesnek szerintem ez a max, ráadásul most még ott van nekik az európai szereplés is.
Hátha végre mondjuk a West Ham villant valamit... 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?Nevertontól nem kell várni semmit 😀
Az Arsenal elviekben kiállhat egy Auba, Özil, Pepe, Lacazett négyessel elől ami azért butítana. Nyilván ehhez Emery gyáva lesz, de talán benne lehet, hogy megint a TOP3-ban lesznek a rúgott gólokban....
flzoli
Wolves szerintem visszaesik, mert nekik azért benéz idén a haccíntér, és az azért a középcsapatoktól rendszerint elszívja az energiát
több mint 6 éve
Rühellem hogy az a 2 legjobb csapat most a ligában akiket a legjobban utálok, ezért mondom hogy vicces lenne egy Tottenham győzelmet látni, de nincs igazi realitása szvsz. Sajnos lehet hogy idén cserélnek az első 2 helyen és megtörik Anglia legviccesebb streakje...Pedig igazából örülhetnél, mert a kedvenc csapatod végre megtalálta azt a helyet, ahova való 😛
davemayer
több mint 6 éve
Kerdes, Pepe mit alkot, plusz Ozil tavozas gyanus, utobbival mindenkeppen erosodnek. xDerősödött a senal?Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊ugyanaz várható mint tavaly, kivéve hogy a cselszki gyengült a szarzenál meg erősödött, a júnájtid meg maradt ugyanaz.
Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?
flzoli
Rühellem hogy az a 2 legjobb csapat most a ligában akiket a legjobban utálok, ezért mondom hogy vicces lenne egy Tottenham győzelmet látni, de nincs igazi realitása szvsz. Sajnos lehet hogy idén cserélnek az első 2 helyen és megtörik Anglia legviccesebb streakje...
davemayer
Negritis
több mint 6 éve
erősödött a senal?Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊ugyanaz várható mint tavaly, kivéve hogy a cselszki gyengült a szarzenál meg erősödött, a júnájtid meg maradt ugyanaz.
flzoli
Rühellem hogy az a 2 legjobb csapat most a ligában akiket a legjobban utálok, ezért mondom hogy vicces lenne egy Tottenham győzelmet látni, de nincs igazi realitása szvsz. Sajnos lehet hogy idén cserélnek az első 2 helyen és megtörik Anglia legviccesebb streakje...
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊ugyanaz várható mint tavaly, kivéve hogy a cselszki gyengült a szarzenál meg erősödött, a júnájtid meg maradt ugyanaz.
flzoli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Aki 15km-t fut és hajt és e mellé még jól kezeli is labdát, jól lát és szervezi is a játékot azok már rég nem a Championshipben vannak hanem elvitte őket egy nagy csapat. Az ilyen komplex játékos baromi ritka és ezért nem is lehet ezt várni mindenkitől. Azzal a technikai tudással amivel rendelkezik bőven el lehet lenni egy angol 2-ben is, a kérdés inkább a hozzáállás/fejlődni akarás/szorgalom/mentalitás. Ha ezt megugorja simán lehet kezdőNem tudom, biztos én néztem rossz meccseket, de Nagy Ádámtól mélységi kulcspasszokat, cseleket nem nagyon láttam. Ellenben fut 15 km-t, jól olvassa a játékot, szerez egy rakat labdát és azokat oda tudja adni a mellette játszó ügyesebb középpályásnak. A problémák akkor kezdődnek, amikor neki kéne lenni az ügyesebb középpályásnak... Sztem olyan játékos mint ő, minden csapatba kell, a gond akkor lesz, ha van a csapatban egy hasonlóan rengeteget melózó spíler, aki azért a labdával nagyobb barátságban van, mert akkor nyilván ő fog játszani helyette. De a Championshipben tényleg annyi meccs van és olyan hajtás, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne legyen legalább 30 meccse az évben, ami abban az iramban remek fejlődési lehetőség neki.Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....Egyrészt Pirlo játszott a posztján és nem Zidane. Maiak közül Jorginho. Másrészt egy szintig jó Ádám. Az a szint jelenleg nem top bajnokság képes. Az olasz kiesés ellen játszó csapatok meg csak nyomozzák a labdát és ki se tudják vinni a földön. Oda semmi szükség egy sokat mozgó (labda nélkül), labdaügyes játékosra, amikor sose tudják kihozni a labdát. Amíg Inzaghi volt az edző, aki játszani akart a csapattal, kapott is lehetőséget, csak az össz tudásállomány a Bolognának nem tette lehetővé, h az a játék sikeres legyen számukra. Majd, mikor jött az új edző, aki pragmatikus játékra helyezte a hangsúlyt, máris padra került Ádám.
És ezzel nem azt mondom, hogy ez feltétlen baj lenne, mert nem az, de Makelelét ne keverjük össze Zidane-nal.
gabokocka
Fogalmam sincs, h az angol csapat hogyan tervez játszani, de amennyiben játszani akarják a játékot, akkor oda nem hülyeség menni, még akkor sem, ha fizikailag nem is az ő bajnoksága.
dawyd728
gabokocka
több mint 6 éve
Nem tudom, biztos én néztem rossz meccseket, de Nagy Ádámtól mélységi kulcspasszokat, cseleket nem nagyon láttam. Ellenben fut 15 km-t, jól olvassa a játékot, szerez egy rakat labdát és azokat oda tudja adni a mellette játszó ügyesebb középpályásnak. A problémák akkor kezdődnek, amikor neki kéne lenni az ügyesebb középpályásnak... Sztem olyan játékos mint ő, minden csapatba kell, a gond akkor lesz, ha van a csapatban egy hasonlóan rengeteget melózó spíler, aki azért a labdával nagyobb barátságban van, mert akkor nyilván ő fog játszani helyette. De a Championshipben tényleg annyi meccs van és olyan hajtás, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne legyen legalább 30 meccse az évben, ami abban az iramban remek fejlődési lehetőség neki.Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....Egyrészt Pirlo játszott a posztján és nem Zidane. Maiak közül Jorginho. Másrészt egy szintig jó Ádám. Az a szint jelenleg nem top bajnokság képes. Az olasz kiesés ellen játszó csapatok meg csak nyomozzák a labdát és ki se tudják vinni a földön. Oda semmi szükség egy sokat mozgó (labda nélkül), labdaügyes játékosra, amikor sose tudják kihozni a labdát. Amíg Inzaghi volt az edző, aki játszani akart a csapattal, kapott is lehetőséget, csak az össz tudásállomány a Bolognának nem tette lehetővé, h az a játék sikeres legyen számukra. Majd, mikor jött az új edző, aki pragmatikus játékra helyezte a hangsúlyt, máris padra került Ádám.
És ezzel nem azt mondom, hogy ez feltétlen baj lenne, mert nem az, de Makelelét ne keverjük össze Zidane-nal.
gabokocka
Fogalmam sincs, h az angol csapat hogyan tervez játszani, de amennyiben játszani akarják a játékot, akkor oda nem hülyeség menni, még akkor sem, ha fizikailag nem is az ő bajnoksága.
dawyd728
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lassan kezdődik az új PL idény, szóval a rutinos Albion függőket kérdezném, hogy van bármi esély, hogy változzon a City-Pool 1-2 csata, Tham 3., Arsenal-MU-Chelsea GYP harc a BL helyért képlet? 😊 Wolverhampton-ban van annyi hogy feljebb lépjen esetleg, mert ahogy látom nem vesztettek el semmilyen kulcsembert? Vagy az Everton mondjuk a fiatal Juve-s gyerekkel robbanthat valamit?
több mint 6 éve
Támogatnám, de itthon elsősorban nem ezzel van baj.6 horvát a kezdőben a Zágrábban, biztos TAO pénzből 😊Bár a magyar fociban is az utánpótlásra költenének, nem jött-ment külföldiek 5 milliós fizetésére...
NB2
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....Egyrészt Pirlo játszott a posztján és nem Zidane. Maiak közül Jorginho. Másrészt egy szintig jó Ádám. Az a szint jelenleg nem top bajnokság képes. Az olasz kiesés ellen játszó csapatok meg csak nyomozzák a labdát és ki se tudják vinni a földön. Oda semmi szükség egy sokat mozgó (labda nélkül), labdaügyes játékosra, amikor sose tudják kihozni a labdát. Amíg Inzaghi volt az edző, aki játszani akart a csapattal, kapott is lehetőséget, csak az össz tudásállomány a Bolognának nem tette lehetővé, h az a játék sikeres legyen számukra. Majd, mikor jött az új edző, aki pragmatikus játékra helyezte a hangsúlyt, máris padra került Ádám.
gabokocka
több mint 6 éve
Mondjuk múltkor kinn a valletta meccsen nyomtunk egy rövid korkerdest h csoportkör vagy bajnoki cím és mind a hatan az utóbbit mondtuk ... értem h anyagilag előbbi éri meg de utóbbi mégis fontosabb pl nekem is.Nikolic detto ugyanez volt tavaly, pörgette a kezdőket ha kell ha nem. a nemzetközi fontosabb, mint a hazai bajnokság megnyerése, még ha háborog is mindenki hogy nem bajnok a csapat. így legalább lehet játszatni a cserék nagy részét és pihentetni a sztárokat 😀hát az tuti a horvátok nem fognak beszarni a 20.000 nézőtől. nekik kell a gól és ha megint tolnak egyet az első 15-ben akkor kutya kemény lesz.Van egy 33-34 fős keretünk, kb mindenhova van két játékosunk és halasztgatunk, kurva sok értelme van.Végülis mire valóban el kell kezdeni rotálni lesz 11 holtfáradt emberünk és lesz 20 aki egy percet nem játszott, biztos nem lesznek fásultak.
de azért az aggasztó, hogy kb. 60 perc az erőnlét még mindig több éve már
petey
Kenny
petey
Amúgy a zte meccset lejatszhattuk volna pénteken úgy h hazafele megálltunk volna ott menetközben 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Nikolic detto ugyanez volt tavaly, pörgette a kezdőket ha kell ha nem. a nemzetközi fontosabb, mint a hazai bajnokság megnyerése, még ha háborog is mindenki hogy nem bajnok a csapat. így legalább lehet játszatni a cserék nagy részét és pihentetni a sztárokat 😀hát az tuti a horvátok nem fognak beszarni a 20.000 nézőtől. nekik kell a gól és ha megint tolnak egyet az első 15-ben akkor kutya kemény lesz.Van egy 33-34 fős keretünk, kb mindenhova van két játékosunk és halasztgatunk, kurva sok értelme van.Végülis mire valóban el kell kezdeni rotálni lesz 11 holtfáradt emberünk és lesz 20 aki egy percet nem játszott, biztos nem lesznek fásultak.
petey
Kenny
több mint 6 éve
hát az tuti a horvátok nem fognak beszarni a 20.000 nézőtől. nekik kell a gól és ha megint tolnak egyet az első 15-ben akkor kutya kemény lesz.Van egy 33-34 fős keretünk, kb mindenhova van két játékosunk és halasztgatunk, kurva sok értelme van.Végülis mire valóban el kell kezdeni rotálni lesz 11 holtfáradt emberünk és lesz 20 aki egy percet nem játszott, biztos nem lesznek fásultak.
petey
több mint 6 éve
Szimpla jynx, vegyétek észre. Nem bejött a Fradikánál is? Örüljetek inkább!Ádámot az első meccsen összetörik. A csempiönship-ben sokkal keményebb a játék, fizikailag szerintem alkalmatlan oda. Sajnos.Imádom ezt az átütő pozitív szemléleted! Ahogy kitörsz a full negatív magyar szemléletből és bármi történik rögtön meglátod a lehetőséget az egyes helyzetekben ahelyett hogy a legrosszabbat feltételeznéd.
O1G
Nagy szerintem bár Olaszban nem tudom mennyit fejlődött egyedül amúgyis képtelen lenne végig tolni egy Championshipet de rotációban tudhat újat nyújtani a csapatának.
Toca
több mint 6 éve
hát az tuti a horvátok nem fognak beszarni a 20.000 nézőtől. nekik kell a gól és ha megint tolnak egyet az első 15-ben akkor kutya kemény lesz. de azért az aggasztó, hogy kb. 60 perc az erőnlét még mindig több éve már
több mint 6 éve
Championship egy nagyon furcsa liga. 46 meccs, télen is kőkemény robotolás, össze-vissza verik egymást a csapatok. S ami elmondható, hogy vannak abszolút modern focit játszó, kombinatív csapatok, s vannak a hagyományos brit stílust erőltetők, akik közül 1 rendre fel is jut (Cardiff, Sheffield Utd.).A Bristol valahol a kettő közt van, s az előző éves szereplést nem lehet alapul venni. Más világ, de egy pokoli bajnokság, ami összességében szerintem Európában bőven top 10 liga.
több mint 6 éve
Ha ott legalább a meccsek felén játszik /bajnoki+ kupa/ az kb olyan szám, mintha máshol egy szezont kezdene. 2,5 millióért, ottani mércével ingyért’ szerezték, a Bristol gyakorlatilag nem tud rosszul járni, ha beválik, ha nem.
több mint 6 éve
Már csak másfél napig igazolhatnak az angol klubok, de elvileg Dybala jön a Spursbe, Eriksen meg United. Levegőben lóg még, de Bruno Fernandes vagy Lo Celso is érkezhet a Tottenhambe. Ez így azért nem lenne rossz erősítés.
több mint 6 éve
Amúgy én attól felek h a leggyengébb védőnkkel van szemben a horvátok legjobb játékosa. Ez az Olmo más szint, csak úgy tűnt h néha nem volt kedve focizni el-eltűnt és még igyis összehozott kb 5 kapura lövést.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ádámot az első meccsen összetörik. A csempiönship-ben sokkal keményebb a játék, fizikailag szerintem alkalmatlan oda. Sajnos.Imádom ezt az átütő pozitív szemléleted! Ahogy kitörsz a full negatív magyar szemléletből és bármi történik rögtön meglátod a lehetőséget az egyes helyzetekben ahelyett hogy a legrosszabbat feltételeznéd.
O1G
Nagy szerintem bár Olaszban nem tudom mennyit fejlődött egyedül amúgyis képtelen lenne végig tolni egy Championshipet de rotációban tudhat újat nyújtani a csapatának.
több mint 6 éve
Ádámot az első meccsen összetörik. A csempiönship-ben sokkal keményebb a játék, fizikailag szerintem alkalmatlan oda. Sajnos.Mert gera aztán egy achilleusba gyúrt herkules volt amikor kikerült..
O1G
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ádámot az első meccsen összetörik. A csempiönship-ben sokkal keményebb a játék, fizikailag szerintem alkalmatlan oda. Sajnos.
több mint 6 éve
Nagy Ádám és támadó szellemű csapat? Lemaradtam valamiről? Az ember szűrni, robotolni tud, előre utoljára u12-ben passzolt....És ezzel nem azt mondom, hogy ez feltétlen baj lenne, mert nem az, de Makelelét ne keverjük össze Zidane-nal.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az a lényeg, h támadószellemű legyen a csapata, ahol ők birtokolják a labdát, ahol nem minden ereje a védekezésre megy el. Én nyár elején mondtam az olasz másodosztályt, de az angol se rossz. Sőt.Szerintem meg az angol stilus neki nem fog fekudni, szet fogjak rugni, illetve o lassu lesz oda. De rossznak nem rossz otlet persze, meg lehet probalni, a bajnoksag szinvonala azert rendben van.
Ő nem tud olyan csapatban játszani, akik bent maradni akarnak. Oda robotok kellenek. Annyira meg nem jó h top bajnokságok felsőházában kapjon játéklehetőséget. Tökéletes lesz neki, ha tényleg a játékot játszani akaró és tudó csapatba kerül, ahol a jelenlegi tudása nem számít kevésnek és a folyamatos játék közben még fejlődni is tud majd.
Ettől még találtathat gyengének, de a döntés mögötti elképzelés nekem tetszik.
dawyd728
Halkan jegyzem meg, hogy a Bristol tegnap igazolt pont a posztjara 8 millaert egy 18 eves kurva tehetseges gyereket, ugyhogy nem latom, hogy Nagy kezdo lesz, maximum aktivabban fogjak majd rotalni, igy 25-30 meccse lesz, de ezeknek a fele kb. kezdokent.