Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Dávid Kornél is az eddig egyetlen magyar játékosa az NBA-nek... de ő képes szakmai(!!!!) hozzászólásokkal színesíteni a közvetítéseket (még ha a kommunikációs képességén lehetne mit csiszolni)oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayernem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudjaflzoli
Vincze Ottó-t meg egy bazári majom is helyettesíthetné, annyira felesleges a stúdióban, semmiféle hozzáadott értékkel nem bír, se Barca vonatkozásban(az alatt az egy év alatt túl sok minden nem történhetett vele), sem úgy általában magával a futballal kapcsolatban
btw, Szalai is volt RM B-ben ráadásul nem is volt rossz, fix kezdő szintet elérte (VO hány meccset is játszott a tarcsiban?), akkor később Ádám visszavonulása után hívják meg minden madridi közvetítésre?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
rémlik mintha a 2. v 3. meccsen kiállítatta magát, vlm sportszerűtlenség lehetett, mert eltiltották vagy 6 meccsre, és utána még abban az évben a szezon vége előtt eltanácsolták. (rég volt, akkor még vlsz nem nőtt be a feje lágya 😊oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayernem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
több mint 9 éve
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...oziboziJaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudja
több mint 9 éve
Tudom, hogy nem, őszintén kérdeztem, azt hittem van konkrét oka. 😀Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊csi77Mert küzd az utolsó másodpercig?VrijbloedNem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...
több mint 9 éve
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊Mert küzd az utolsó másodpercig?VrijbloedNem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Mert küzd az utolsó másodpercig?Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 9 éve
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayerOlyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91Azért mert ő jó edző, csak a Bayern egy fos csapat (most nem jött ki a mázlifator, mint korábban). Helyre állt a világ rendje.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91Nyertetek.Ne légy telhetetlen.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Szerintem tartott tole hogy kiprovokaljak nala a pirosat.ismerjuk suarezt,barmikor kepes eldurranni az agya.nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.KennyAzert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
büszkén buszozna továbbZERO_L
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziótslowmotion
több mint 9 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Jó jinx volt, elismerem. 😀
több mint 9 éve
Guardiolat is addig szidják míg jövőre csak azért is megnyeri a BL-t. 😀 Nem is zavarna. | életmeben nem gondoltam volna, hogy ilyet valaha leírok a Bayernnel kapcsolatban vagy akár csak gondolok is 😀 |
több mint 9 éve
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Pont ezt akartam beírni 😛Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
több mint 9 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77Még 3 embert le kéne oltani. 😀
több mint 9 éve
lófaszt. Dzsozénak megvannak a verőemberei, ha eredményben nem is nyerhet, legalább fizikálisan azért megteszi, legközelebb hadd remegjenek a lábak, ha az ő csapata ellen játszanak.Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
több mint 9 éve
nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.KennyAzert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziót
több mint 9 éve
Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
több mint 9 éve
írd le még egyszer h Lewa kevés ehhez a szinthez, I dare you 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Baromira nem hiányzott sem Robben, sem Ribery, a helyzetek megvoltak, lőhetett volna a Bayern simán 4-et. De ilyen védelemmel teljesen felesleges kimenni. 1-0 után miért nyíltak ki ennyire???azért hiányzik Rib, főleg a védekezésben.
Nem lepődnék meg ha a Bayernből kiállítanának valakit, elszállt az agyuk rendesen.NB2
több mint 9 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kennymínusz háromról?
büszkén buszozna tovább
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/