Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...ozibozi
Jaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
Csak Görbe meg ne tudjaflzoli
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayer
Dávid Kornél is az eddig egyetlen magyar játékosa az NBA-nek... de ő képes szakmai(!!!!) hozzászólásokkal színesíteni a közvetítéseket (még ha a kommunikációs képességén lehetne mit csiszolni)

Vincze Ottó-t meg egy bazári majom is helyettesíthetné, annyira felesleges a stúdióban, semmiféle hozzáadott értékkel nem bír, se Barca vonatkozásban(az alatt az egy év alatt túl sok minden nem történhetett vele), sem úgy általában magával a futballal kapcsolatban

btw, Szalai is volt RM B-ben ráadásul nem is volt rossz, fix kezdő szintet elérte (VO hány meccset is játszott a tarcsiban?), akkor később Ádám visszavonulása után hívják meg minden madridi közvetítésre?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 172
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...ozibozi
Jaj szegény Messi bábú mit fog kapni a paplan alatt ha apuci örömittasan hazatér 😊
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)davemayer
rémlik mintha a 2. v 3. meccsen kiállítatta magát, vlm sportszerűtlenség lehetett, mert eltiltották vagy 6 meccsre, és utána még abban az évben a szezon vége előtt eltanácsolták. (rég volt, akkor még vlsz nem nőtt be a feje lágya 😊
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
oké, de azért ő mégiscsak játszott abban a csapatban, nem nagyon van aki egy ekkora klub igazolt labdarúgója volt a magyar foci elmúlt 25 évéből (az már egy más kérdés hogy ha jól emlékszem csak a b csapatig vitte)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak Görbe meg ne tudja

több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊csi77
Még 3 embert le kéne oltani. 😀Schleck
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayer
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77
Mert küzd az utolsó másodpercig?Vrijbloed
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊csi77
Tudom, hogy nem, őszintén kérdeztem, azt hittem van konkrét oka. 😀
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 172
nem lepődnék meg, ha a Mo-i semleges szurkolók azért drukkolnának a Barca ellen, hogy ne kelljen a vinceottó önelégült vigyorát látniuk...
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊davemayer
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊csi77
Mert küzd az utolsó másodpercig?Vrijbloed
Nem veled vitatkozom, tudod jól. Szimplán nem szeretem...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Mert küzd az utolsó másodpercig?
több mint 9 éve
Nem, nem jinx volt, Müller egy általam nem kedvelt futballista prototípusa..... 😊 Most elsült a kapanyél .😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91
Azért mert ő jó edző, csak a Bayern egy fos csapat (most nem jött ki a mázlifator, mint korábban). Helyre állt a világ rendje.......

Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...Amadeus91
Nyertetek.Ne légy telhetetlen.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Guardiola mi a faszt pacsizik vigyorogva? ...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Azert a jo oreg Mourinho kitudna talalni valamit.Kenny
mínusz háromról?

büszkén buszozna továbbZERO_L
Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.Kenny
nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziótslowmotion
Szerintem tartott tole hogy kiprovokaljak nala a pirosat.ismerjuk suarezt,barmikor kepes eldurranni az agya.

több mint 9 éve
Jó jinx volt, elismerem. 😀
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Guardiolat is addig szidják míg jövőre csak azért is megnyeri a BL-t. 😀 Nem is zavarna.

| életmeben nem gondoltam volna, hogy ilyet valaha leírok a Bayernnel kapcsolatban vagy akár csak gondolok is 😀 |
több mint 9 éve
ja pont írni akartam h szidjátok csak őket, legyen a következő pl Neuer - 5 perc múlva már menne 11est lőni 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pont ezt akartam beírni 😛
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Még 3 embert le kéne oltani. 😀

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
mínusz háromról?

lófaszt. Dzsozénak megvannak a verőemberei, ha eredményben nem is nyerhet, legalább fizikálisan azért megteszi, legközelebb hadd remegjenek a lábak, ha az ő csapata ellen játszanak.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
mínusz háromról?

Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.Kenny
nem is kellett, Henrik Lajos megszánta.
Suarezt miért kellett levennie? Pedróért? ez komoly? a Barca pont annyival jobb, mint tavaly, hogy elöl ott karistol Suarez, aki mást is tud játszani, mint a labdatoszogatást. mondhatni LE kivette a csapatból a második támadó dimenziót
több mint 9 éve
mínusz háromról?

Szünetbe szakertettek Ottoek hogy senki nem tud kitalálni semmit az MSN ellen.arra irtam.

több mint 9 éve
írd le még egyszer h Lewa kevés ehhez a szinthez, I dare you 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Baromira nem hiányzott sem Robben, sem Ribery, a helyzetek megvoltak, lőhetett volna a Bayern simán 4-et. De ilyen védelemmel teljesen felesleges kimenni. 1-0 után miért nyíltak ki ennyire???
Nem lepődnék meg ha a Bayernből kiállítanának valakit, elszállt az agyuk rendesen.NB2
azért hiányzik Rib, főleg a védekezésben.

több mint 9 éve
Olyan jó nézni Müllert, az übercsatárt...... 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
mínusz háromról?

büszkén buszozna tovább

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/