Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondtam, hogy nem láttam tőle semmit...másfél évvel ezelőtti BL-döntőt nem nézted?Igy nehéz hogy ott jatszik a vilag legjobbja es szorja a golpasszokat...Én még soha nem láttam semmi extrát tőle, persze, hogy minket fektet ki...
eaglesmcnabb
kishaszi
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Bezzeg a felnőtt keret annyival jobb. Mégis vhogy megvertük már egyszer a horvátokat, meg ezt a walesi csapatot is már egyszer. Gerának meg nem tudnak olyan ellenfelet hozni, aki ellen sikerülne vmi.Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
O1G
gabokocka
Tegnap a Bánó Szaró vagy ki kiment anyucihoz, egy szurkoló meg megkérdezte hogy tudják e hogy véd az osztrák kapus, mert ő nem tudta felmérni... erre NSO-nak lenyilatkozza hogy őt bántottak... az egész egy kabaré, remelem minél elobb lemond Zoli, abból a szarbol még Klopp sem tudna értelmes csapatot csinálni.
O1G
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
legyünk pozitívak: most nagyon szar a szlovákoknak😊
több mint 6 éve
Asszem ez az ötödik volt, szóval most tuti megy épp.Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?Szóval ha kirugták abból a kirugásból amit kapott, akkor most marad vagy megint megy?🤔
dugo93
Toca
több mint 6 éve
Szalai hogy ennyi rutinnal mennyire nem érzi se elől, se hátul a leshatárt, az is durvalehet mert csak hébe hóba játszik teljes meccseket egy ideje, és a válogatott meccseken kellene formába lendülnie 😊
r.baggio
több mint 6 éve
Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?Szóval ha kirugták abból a kirugásból amit kapott, akkor most marad vagy megint megy?🤔
dugo93
több mint 6 éve
Lovre misszionáriust játszik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...Jól megmondtad Valentinonak...
O1G
Így biztos leveszi az olasz sálat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Tényleg? Legalább a 6 kirúgásból eggyel mázlija van. Igazi inverz orosz rulett.Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?én csak azt h a Spurs menesztette, de azóta az asszony is?
dugo93
Negritis
több mint 6 éve
Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?Az új ideiglenes edző elvileg egy olasz faszi, Puriczio Machettino.
dugo93
több mint 6 éve
Geraval kijutnának!mer ez a felnőtt keret ez ér 2 kupac szarnál többet?Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
O1G
gabokocka
Tegnap a Bánó Szaró vagy ki kiment anyucihoz, egy szurkoló meg megkérdezte hogy tudják e hogy véd az osztrák kapus, mert ő nem tudta felmérni... erre NSO-nak lenyilatkozza hogy őt bántottak... az egész egy kabaré, remelem minél elobb lemond Zoli, abból a szarbol még Klopp sem tudna értelmes csapatot csinálni.
O1G
Negritis
Mondjuk nem a padon.
több mint 6 éve
Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?én csak azt h a Spurs menesztette, de azóta az asszony is?
dugo93
több mint 6 éve
mer ez a felnőtt keret ez ér 2 kupac szarnál többet?Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
O1G
gabokocka
O1G
több mint 6 éve
másfél évvel ezelőtti BL-döntőt nem nézted?Igy nehéz hogy ott jatszik a vilag legjobbja es szorja a golpasszokat...Én még soha nem láttam semmi extrát tőle, persze, hogy minket fektet ki...
eaglesmcnabb
kishaszi
több mint 6 éve
Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
O1G
gabokocka
több mint 6 éve
Ez se Gulan mult volna 😀
több mint 6 éve
A magyarázat egyszerű lesz a vereségre: rosdz ritmusban kaptuk s gólokat : D : D
több mint 6 éve
Mondjuk az is érdekes h a partjelző először mintha felemelte volna a zászlót ...ha nem fejel mellé a csávó az ötösön, akkor les, de mivel mellétette a bucit, ezért nem az.
csebi
meg biztos a VAR-ra várt
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Igy nehéz hogy ott jatszik a vilag legjobbja es szorja a golpasszokat...Én még soha nem láttam semmi extrát tőle, persze, hogy minket fektet ki...
eaglesmcnabb