Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Igy nehéz hogy ott jatszik a vilag legjobbja es szorja a golpasszokat...
eaglesmcnabb
Én még soha nem láttam semmi extrát tőle, persze, hogy minket fektet ki...
kishaszi
másfél évvel ezelőtti BL-döntőt nem nézted?
slowmotion
Mondtam, hogy nem láttam tőle semmit...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Kiskokot ki az istennek kuldi be😂

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 175 — Chiefs GM
Átmentünk már a félpályán a második félidőben?

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding
Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...
O1G
Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
gabokocka
Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.
Tegnap a Bánó Szaró vagy ki kiment anyucihoz, egy szurkoló meg megkérdezte hogy tudják e hogy véd az osztrák kapus, mert ő nem tudta felmérni... erre NSO-nak lenyilatkozza hogy őt bántottak... az egész egy kabaré, remelem minél elobb lemond Zoli, abból a szarbol még Klopp sem tudna értelmes csapatot csinálni.
O1G
Bezzeg a felnőtt keret annyival jobb. Mégis vhogy megvertük már egyszer a horvátokat, meg ezt a walesi csapatot is már egyszer. Gerának meg nem tudnak olyan ellenfelet hozni, aki ellen sikerülne vmi.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
legyünk pozitívak: most nagyon szar a szlovákoknak😊
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 531
Azt hallottátok hogy kirúgták Pochettinot?
dugo93
Szóval ha kirugták abból a kirugásból amit kapott, akkor most marad vagy megint megy?🤔
Toca
Asszem ez az ötödik volt, szóval most tuti megy épp.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 957
Szalai hogy ennyi rutinnal mennyire nem érzi se elől, se hátul a leshatárt, az is durva
r.baggio
lehet mert csak hébe hóba játszik teljes meccseket egy ideje, és a válogatott meccseken kellene formába lendülnie 😊
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
dugo93
Szóval ha kirugták abból a kirugásból amit kapott, akkor most marad vagy megint megy?🤔
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
Lovre misszionáriust játszik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Meg az a buzi sál a nyakában, olyan mint egy bohóc. Mondtam már, ne az ultráknak akarj megfelelni kopasz! Egyáltalán nem látszik a kezed munkája, utolsó 6 meccs - ha igy marad 1W-5L...
O1G
Jól megmondtad Valentinonak...
Így biztos leveszi az olasz sálat.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dugo93
én csak azt h a Spurs menesztette, de azóta az asszony is?
Negritis
Tényleg? Legalább a 6 kirúgásból eggyel mázlija van. Igazi inverz orosz rulett.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
dugo93
Az új ideiglenes edző elvileg egy olasz faszi, Puriczio Machettino.
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 387

petey
Amit egykettőre felavatunk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
O1G
Bezzeg Gera milyen jó mérleggel bír az u21 padján. Na a tegnapi az gyalázat volt, ez teljesen vállalható.
gabokocka
Ki nem szarja le? Az egész u21 egy elkényeztetett, agyonzselézett, X5-ös pöcshalmaz.
Tegnap a Bánó Szaró vagy ki kiment anyucihoz, egy szurkoló meg megkérdezte hogy tudják e hogy véd az osztrák kapus, mert ő nem tudta felmérni... erre NSO-nak lenyilatkozza hogy őt bántottak... az egész egy kabaré, remelem minél elobb lemond Zoli, abból a szarbol még Klopp sem tudna értelmes csapatot csinálni.
O1G
mer ez a felnőtt keret ez ér 2 kupac szarnál többet?
Negritis
Geraval kijutnának!
Mondjuk nem a padon.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 179 — Csodabogár

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
dugo93
Nem.

több mint 6 éve
dugo93
én csak azt h a Spurs menesztette, de azóta az asszony is?

több mint 6 éve
O1G
gabokocka
O1G
mer ez a felnőtt keret ez ér 2 kupac szarnál többet?

több mint 6 éve

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
eaglesmcnabb
kishaszi
másfél évvel ezelőtti BL-döntőt nem nézted?
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
O1G
gabokocka
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Ez se Gulan mult volna 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
A magyarázat egyszerű lesz a vereségre: rosdz ritmusban kaptuk s gólokat : D : D
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Mondjuk az is érdekes h a partjelző először mintha felemelte volna a zászlót ...
csebi
ha nem fejel mellé a csávó az ötösön, akkor les, de mivel mellétette a bucit, ezért nem az.

meg biztos a VAR-ra várt

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
eaglesmcnabb