Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Guardiolának szvsz az hiányzik a pedigréjéből, hogy egy olyan csapattal nyerjen bajnokságot, bl-t amit teljesen ő épített fel. A barcánál ugye reijkard rakta le az alapokat amit ő vitt tökéletesre, a bayernél meg ugyanez a helyzet a heynckessel.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
szvsz akkor fog kiderülni mennyire nagy edző valójában, mikor egyszer majd olyan csapatnál fog dolgozni, amikor nem az övé a legerősebb játékoskeret az adott országbantöbb mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Klopp, Favre.ne csak siránkozz, mondj alternatívát. ki az, aki szted legyen az edző?csebiNe engem osszál, másfél éve mondom, hogy Guardiola egy köcsög.Amadeus91Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...gdavid
remélem el is takarodik végre a picsába.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Már pedig Guardiloa marad ha tetszik ha nem 😉 😛www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bayern-a-kovetkezo-szezonban-is-itt-leszek-guardiola-2412797
| s jövőre megnyeri a BL-t ha teszik ha nem 😀 |
több mint 9 éve
Klopp azért vicces lenne 😊Klinsmann szerintem nem játszik, pontosabban a Bayern nem játszik Jürgennél
A spanyol vonalat rendesen beárazta Guardiola, így szerintem tuti, hogy visszatérnek a német vonalhoz. (Klinsmann, Sammer, talán Löw...)flzoli
több mint 9 éve
Klopp azért vicces lenne 😊ne csak siránkozz, mondj alternatívát. ki az, aki szted legyen az edző?csebiNe engem osszál, másfél éve mondom, hogy Guardiola egy köcsög.Amadeus91Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...gdavid
A spanyol vonalat rendesen beárazta Guardiola, így szerintem tuti, hogy visszatérnek a német vonalhoz. (Klinsmann, Sammer, talán Löw...)
több mint 9 éve
biztos Dzsozét akarjane csak siránkozz, mondj alternatívát. ki az, aki szted legyen az edző?csebiNe engem osszál, másfél éve mondom, hogy Guardiola egy köcsög.Amadeus91Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...gdavid
több mint 9 éve
ne csak siránkozz, mondj alternatívát. ki az, aki szted legyen az edző?Ne engem osszál, másfél éve mondom, hogy Guardiola egy köcsög.Amadeus91Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...gdavid
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Top 4 Finishes Since 1992:erről az in bruges jutott eszembe (1 perc után) www.youtube.com/watch?v=4XBYsLM1vNY
Man Utd 22
Arsenal 20
Chelsea 14
Liverpool 13
Man City 5
Newcastle 5
Blackburn 3
Leeds 3
Aston Villa 2
Spurs 2ozibozi
ugyanis ha csinálnánk egy olyan statot ami az 5-6. helyről szól ott tuti toronymagasan a T'ham vezetne 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
Top 4 Finishes Since 1992:Man Utd 22
Arsenal 20
Chelsea 14
Liverpool 13
Man City 5
Newcastle 5
Blackburn 3
Leeds 3
Aston Villa 2
Spurs 2
több mint 9 éve
Erre Mi is X-elünk...vázzz
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Lambert egeszen vicces egy Liverpool szintu csapatban...SchleckAz egész csapat egy kib' nagy vicc, könyörgöm...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azon gondolkodom, hogy ha a Pápa és a Hali kieső helyen végez, amire nagy az esély, de az ETO-t kizárják, akkor melyik csapatot kérik fel, helyette? Vajon BigM elintézi, hogy a kicsifia továbbra is Mennyei edző legyen?A Vasas és Csaba vállalja, aztán a Gyirmót egybesül? És akkor ki esik ki vajon? Hihetetlen izgalmak elé nézünk...
több mint 9 éve
Tegnap nagyon nagyot játszott a Valencia, és ha nem Diego Alves véd, kitömött volna a Reál.De azért érdekes az elmúlt 4 Bernabeuban rendezett Reál - Valencia mind döntetlennel zárult, otthon pedig el el hozzuk néha a 3 pontot. Amunt Valencia!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Erdekesnek igerkezik ha megy a citybe.Nagyobb kihivas ele nez .
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Ne engem osszál, másfél éve mondom, hogy Guardiola egy köcsög.Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...gdavid
több mint 9 éve
Annyira szánalmas, amit előadsz. Amikor két hete bucira vertétek a Portót, akkor miért nem jöttél sírni? Te fritzek fritze...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
remélem el is takarodik végre a picsába.
több mint 9 éve
Igen, igen igen!!!!!!! Köszönjük Valencia! Bár így már akár 10-l is kikaphatunk az Atleticotol, megérdemlik, hogy segítsünk nekik a jobb helyezésben. Ha másért nem ezért remélem, hogy megverjük ket.Viszont a Juvénak iszonyat nehéz lesz, nagyon meglepődnék ha lenne esély a döntőre, mert a Madrid nagyon menni fog. Muszáj lesz kontrákat kihasználni maximálisan, ha lesz egyáltalán erő rá.
A Barca meg talán innen már nem szúrja el a Bayern ellen.
Hajrá!
Ez pedig mehet a Puskás díjért, Pedro😀
több mint 9 éve
igaz, és sztem jelenleg ez a három csapat, amely kiemelkedik a mezőnyből. az lenne az igazi, ha a barca nyerne, mert akkor egymás után 3 évben az a csapat nyer, amelyik a legfontosabb időszakban játszik a legjobban.A mai Barcelonát,legyünk őszinték,maximum egy full kezdős Bayern tudná megverni,senki más.KennyAzért a Real a Modric-Kroos-James kpval és a jó formában lévő BBC-vel elég szépen oktatott ősszel.flzoli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
A mai Barcelonát,legyünk őszinték,maximum egy full kezdős Bayern tudná megverni,senki más.KennyAzért a Real a Modric-Kroos-James kpval és a jó formában lévő BBC-vel elég szépen oktatott ősszel.
több mint 9 éve
Ne hülyéskedjetek... tudom, hogy fáj meg minden, én meg nagy Pep védő vagyok (pedig nem szorul rá a címei magáért beszélnek még ha sose fogják elismerni akkor is) de alább is írtam: ez a meccs simán 0-0 lett volna ha Messi meg nem rázza magát az utolsó negyed órában. Sikerült egy olyat átlőnie mint anno a Bl döntőn a MU-nak csak most kevésbé vezette keresztbe, zseniálisan mozdult meg azóta is lábait kibogozni próbáló Boeteng ellen... a Neymar gól meg már majdnem adta magát. Ezzel Pep sem tud nagyon mit kezdeni...... mit ahogy azzal sem, hogy van még két másik nem béna Messi mellett, akik ismét csak bármikor varázsolhatnak. Suarez a PSG ellen, Messi a Bayern ellen, Neymar meg (bízom benne) a Juve ellen. Igaz ott kicsit a Juvénak drukkolnék Buffon miatt is.ennyi; hétvégén mehet a C keret a bundásban, a Barca ellen meg tisztes helytállás. Aztán majd ősszel újra támadunk 😊
Ugyan mi a garancia rá, hogy Heyneckessel megvédték volna a címüket.... vagy azóta mit értek volna el, igazán kár már ezen sírni....
Épp ma derült ki, hogy Ribery is egész idényre out......... akkor most tessék okosnak lenni, hajrádande
Csak remélni tudom, hogy nem nyúlnak bele a sporik, hogy legyen egy Barca-Real csak azért mert olyan még nem volt.
több mint 9 éve
Ez a megjegyzés nem irányotokba szólt, hanem a helyzetnek, illetve képletesen akiknek ezt meg kell oldani.... s szerintem szó nincs arról, hogy okosnak gondolnám magamat, hanem másként látom a helyzetet és közel sem biztos, hogy igazam van sőt............... akkor most tessék okosnak lenni, hajrádandeSajnos mi nem tudunk olyan okosak lenni, mint te.JC6
Meglátjuk, alakulhat még másképpen is a dolog, bár bízom benne innen már nem szúrják el.. viszont remélem, a Bayern legalább tisztességgel búcsúzik és aztán jövőre sikerül megmutatni sérülés mentesen, hogy mi a helyzet. Kár, hogy sajnos Ribery és Robben is üveg....
több mint 9 éve
A mai Barcelonát,legyünk őszinték,maximum egy full kezdős Bayern tudná megverni,senki más.