Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Közben hivatalos: Depay-->MU.

Védők kellenének, de azért neki örülök.dugo1993
höhö, épp a minap olvastam, hogy a Liverpool közel áll a szerződtetéséhez. amúgy, majd Rooney hátramegy. 😉Mikey
Falcao úgy sem marad. De jó eséllyel RvP sem. Szóval ők ketten akár maradhatnának is elől.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
oszinten...boateng h allt oda a golnal messihez..nem hiba esett el.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
......... akkor most tessék okosnak lenni, hajrádande
Sajnos mi nem tudunk olyan okosak lenni, mint te.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

Védők kellenének, de azért neki örülök.dugo1993
höhö, épp a minap olvastam, hogy a Liverpool közel áll a szerződtetéséhez. amúgy, majd Rooney hátramegy. 😉
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230

Védők kellenének, de azért neki örülök.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne hülyéskedjetek... tudom, hogy fáj meg minden, én meg nagy Pep védő vagyok (pedig nem szorul rá a címei magáért beszélnek még ha sose fogják elismerni akkor is) de alább is írtam: ez a meccs simán 0-0 lett volna ha Messi meg nem rázza magát az utolsó negyed órában. Sikerült egy olyat átlőnie mint anno a Bl döntőn a MU-nak csak most kevésbé vezette keresztbe, zseniálisan mozdult meg azóta is lábait kibogozni próbáló Boeteng ellen... a Neymar gól meg már majdnem adta magát. Ezzel Pep sem tud nagyon mit kezdeni...... mit ahogy azzal sem, hogy van még két másik nem béna Messi mellett, akik ismét csak bármikor varázsolhatnak. Suarez a PSG ellen, Messi a Bayern ellen, Neymar meg (bízom benne) a Juve ellen. Igaz ott kicsit a Juvénak drukkolnék Buffon miatt is.
Ugyan mi a garancia rá, hogy Heyneckessel megvédték volna a címüket.... vagy azóta mit értek volna el, igazán kár már ezen sírni....

Épp ma derült ki, hogy Ribery is egész idényre out......... akkor most tessék okosnak lenni, hajrá
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 948 — Lucas Scott
komolyan az összes károgó amúgy tudja, hogy milyen most a keretünk???

csak halkan megkérdem a Barca drukkereket, hogy ha egyszerre lenne sérült náluk Messi, Neymar, Alba/Busquets, Pique akkor ugyan milyen eredményt tudnának elérni?? ha valaki a földön maradt azt nem lepődik meg az eredményen, egyszerűen ennyi sérültet (és főleg kulcs játékosokat) nem lehet eltüntetni. én azt mondom, hogy a 2-0 eredmény jó lett volna, még úgyis, hogy a 2. félidőben nagyon nem volt benne a Barcaban a gól, és Bernat hibája kellett. sajnos a csapat hibája, hogy nem ült rá a 2-0ra. az, hogy a barcat megnyomták hazai pályán, az meg nem újdonság.csebi
Én értem, hogy Pepnek semmi nem jött össze (pl. Lewa beveri a kurvanagy helyzetét minden más), de ez a játék kép botrányos volt számomra. Az alapötlet, hogy 3 védő + 4-5 kp val szállják meg a KP-t gyakorlatilag totál felsült, nem is értem, hogy jutott eszébe, persze azért respect, hogy erre rájött és belenyúlt és átrendezte a dolgot, viszont a védelem totál nem tűnt stabilnak. Mondjuk ilyen névsorból nehéz mit kihozni és ennek a Barcának a megfogása irreálisnak tűnik ilyen sorral, minket is rommá fognak verni ha mi megyünk tovább, talán a Juve olaszos focija lenne a leghatásosabb ellenük.
Azért maradjunk annyiba, hogy Pep sem ovlt a helyzet magaslatán, mit káne kihozni ebből a meccsel és ez a sérülések mellett már nem fért bele.Toca
én ezt nem így látom. Pepnek megvolt az elképzelése, csak sajnos az alapanyag teljesen hiányzott hozzá. titkon sztem erre építette ezt a keretet, erre a meccsre. gondoljunk bele az egészbe
Benatia helyén játszhatott volna Martinez sztem mondanom sem kell, hogy mekkora különbség
Alaba játszhatott volna akár Bernat helyén (ez a kevésbé valószínű) vagy Rafinha helyére visszamegy Lahm és az ő helyén pedig Alaba a középpályán (ez valószínűbb)
itt még csak a védelemmel, középpályával játszottam a sérültekkel, sztem ezzel a két váltással bejött volna a taktikája.

én, amit hibának felrónék neki az talán Müller lecserélése. biztos nem volt fáradt, bírta volna még, és lényegében benne volt egyedül veszély, Neville mondta is, hogy ezzel ő most nem ért egyet. ha már annyira meglepőt akart húzni, akkor talán Thiago helyett jöhetett volna Götze, sajnos a kulcs helyzetekben Thiago rendre rossz döntést hozott, tud ennél jobban játszani.

Mondom én ezt vártam, hogy kapunk egy hármast (bár nem úgy, hogy 77 percig bírjuk aztán összezuhanunk), talán lesz egy idegenbeli gól. 2-0 jó eredmény lett volna. hétvégén ificsapattal álljunk ki, pihenjünk és vmit találjunk ki gyorsan.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan

csak halkan megkérdem a Barca drukkereket, hogy ha egyszerre lenne sérült náluk Messi, Neymar, Alba/Busquets, Pique akkor ugyan milyen eredményt tudnának elérni?? ha valaki a földön maradt azt nem lepődik meg az eredményen, egyszerűen ennyi sérültet (és főleg kulcs játékosokat) nem lehet eltüntetni. én azt mondom, hogy a 2-0 eredmény jó lett volna, még úgyis, hogy a 2. félidőben nagyon nem volt benne a Barcaban a gól, és Bernat hibája kellett. sajnos a csapat hibája, hogy nem ült rá a 2-0ra. az, hogy a barcat megnyomták hazai pályán, az meg nem újdonság.csebi
Én értem, hogy Pepnek semmi nem jött össze (pl. Lewa beveri a kurvanagy helyzetét minden más), de ez a játék kép botrányos volt számomra. Az alapötlet, hogy 3 védő + 4-5 kp val szállják meg a KP-t gyakorlatilag totál felsült, nem is értem, hogy jutott eszébe, persze azért respect, hogy erre rájött és belenyúlt és átrendezte a dolgot, viszont a védelem totál nem tűnt stabilnak. Mondjuk ilyen névsorból nehéz mit kihozni és ennek a Barcának a megfogása irreálisnak tűnik ilyen sorral, minket is rommá fognak verni ha mi megyünk tovább, talán a Juve olaszos focija lenne a leghatásosabb ellenük.
Azért maradjunk annyiba, hogy Pep sem ovlt a helyzet magaslatán, mit káne kihozni ebből a meccsel és ez a sérülések mellett már nem fért bele.
több mint 9 éve

csak halkan megkérdem a Barca drukkereket, hogy ha egyszerre lenne sérült náluk Messi, Neymar, Alba/Busquets, Pique akkor ugyan milyen eredményt tudnának elérni?? ha valaki a földön maradt azt nem lepődik meg az eredményen, egyszerűen ennyi sérültet (és főleg kulcs játékosokat) nem lehet eltüntetni. én azt mondom, hogy a 2-0 eredmény jó lett volna, még úgyis, hogy a 2. félidőben nagyon nem volt benne a Barcaban a gól, és Bernat hibája kellett. sajnos a csapat hibája, hogy nem ült rá a 2-0ra. az, hogy a barcat megnyomták hazai pályán, az meg nem újdonság.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez a csúnya vereség szerintem is Pep sara, nézhetetlen focival rukkolt elő a csapata, ötlettelenül, lassan mozogtak, nem értem, hogy miért nem változtatnak azon a szaros "még a 16-ost is körbepasszolom belülről" taktikán... Ahhoz Iniesta, Xavi kell, nem magas, robusztus játékosok.
"Gyönyörű" volt nézni, hogy egy BL-elődöntő meccset a német bajnok kaput el sem találó lövéssel hoz le. Soha többet ilyet.

szerk.: ja, azt meg elfelejtettem hozzátenni, hogy Neymart 0-0-nál simán ki kellett volna állítani...
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Bezzeg a VB-n nem tudott golokat rugdalni....
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Az egy dolog, hogy sok a sérült, de hogy Pep szétverte ezt a csapatot az tuti. Semmi elképzelés, csak toszogatják a labdát és összevissza rohangálnak védekezés címszóvalflzoli
másfél éve mondom, hogy baszódjon meg. Szétbarmolt egy világverő csapatot, stábbal együtt. Ideje lenne Uli papát kiszabadítani.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
😛 😀

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az egy dolog, hogy sok a sérült, de hogy Pep szétverte ezt a csapatot az tuti. Semmi elképzelés, csak toszogatják a labdát és összevissza rohangálnak védekezés címszóvalflzoli
Gratulálok ezt is sikerül Pep nyakába varrni........... Most tényleg Messi jelentette a különbséget aki kb 75 percig sokat nem csinált amennyire én láttam (inkább csak a második félidőt), erre meg szinte lehetetlen készülni.

Neki csak egy Robben meg egy Ribery hiányzott ugyan mi az.....

Simán egy 0-0-s meccs volt ha nincs az argentin zseni. Magam is csak titokban reménykedtem egy 2-0 ban, főleg a játék képét látva, remélem ez így már meglesz.

A másik oldalról meg jön a Juve és akkor éltem legnyugodtabb és egyben legvidámabb szívvel való BL döntőjét nézhetem két kedvenc csapatommal.dande
nem tudom hogy az Pep hibája-e vagy sem, de hogy minden egyes kontra lehetőségnél egy-érintő (pöcifocival) akarunk érvényesülni az nagyon felhúzott. A tizenhatos körüli tanácstalanságot meg már megszoktuk.gamerkr
Mondjatok egy olyan meccset amit a Bayern úgy húzott be, hogy nem volt brutális erőfölényben a másikkal szemben (értsd ki-ki meccs). Szép és jó ez a sokpasszos játék az előretolt védelemmel. De ahhoz nem ártana mondjuk 2 értelmes védő. Xabi és Schweinsteiger nagyon nagy királyok még mindig, de lassúak, kell melléjük egy futóbolond. Di Maria mennyivel jobban nézne ki itt mint a kalácsképű nők hazájában... A Rib-Rob-Lewa hármas penge, ha éppen nem sérült senki.

Úgy nézz ki a két spanyol csapat 2 év alatt rendesen beárazza a bajorokat

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Gratulálok ezt is sikerül Pep nyakába varrni........... Most tényleg Messi jelentette a különbséget aki kb 75 percig sokat nem csinált amennyire én láttam (inkább csak a második félidőt), erre meg szinte lehetetlen készülni.

Simán egy 0-0-s meccs volt ha nincs az argentin zseni. Magam is csak titokban reménykedtem egy 2-0 ban, főleg a játék képét látva, remélem ez így már meglesz.

A másik oldalról meg jön a Juve és akkor éltem legnyugodtabb és egyben legvidámabb szívvel való BL döntőjét nézhetem két kedvenc csapatommal.dande
nem tudom hogy az Pep hibája-e vagy sem, de hogy minden egyes kontra lehetőségnél egy-érintő (pöcifocival) akarunk érvényesülni az nagyon felhúzott. A tizenhatos körüli tanácstalanságot meg már megszoktuk.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Egyébként undorító ami itt zajlik. Miért nem lehet visszarakni NB2-be, aki nem teljesíti a feltételeket???NB2
Két csapatos mb1-et akarsz? 😊 ilyen a tipikus kompromisszumspirálbaggio
Nem is rögtön kéne, de kb 3 év alatt meg lehetne tanítani a csapatokat, hogy addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér. Persze lehetnek nem várt csődök, benne van a pakliban, külföldön is tűntek már el klubok, de nálunk a TAO és a közvetítési pénzekkel egész jól tervezhető ám a szezon.

Miért nem lehet visszarakni NB2-be, aki nem teljesíti a feltételeket???NB2
Mindent magadnak akarsz? 😀Schleck
Én leszek a kiscsányi😊
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
A digis szpíkernek szeretettel:

Jéghoki néztem, de a 3 gólt élőben láttam, de nem ért meglepetés az eredményt illetően. A Barca nagyon jókor kezdett formába lendülni. Nagyon meglepődnék ha a Bayern innen felállna, ahhoz sok mindennek kéne összejönni.
több mint 9 éve

A másik oldalról meg jön a Juve és akkor éltem legnyugodtabb és egyben legvidámabb szívvel való BL döntőjét nézhetem két kedvenc csapatommal.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
azt kell mondjam kellemes meglepetés volt mindkét elődöntő, ahhoz képest hogy első meccsek voltak volt foci is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Jó is, ha a Barca kifocizza magát, mert a legfrissebb hírek szerint a spanyol szövetség a tv-s jogdíjak körüli viták miatt felfüggesztette a bajnokságot 😊baggio
Mennyeiben hol látsz ilyet? 😊petey
Ott min és miért menne a vita? Minden forint talált pénz.baggio
poén volt

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Jó is, ha a Barca kifocizza magát, mert a legfrissebb hírek szerint a spanyol szövetség a tv-s jogdíjak körüli viták miatt felfüggesztette a bajnokságot 😊baggio
Mennyeiben hol látsz ilyet? 😊petey
Ott min és miért menne a vita? Minden forint talált pénz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na már azt hittem, hogy még hosszabbít annyit hogy meg legyen a négy. Viszlát jövőre 😊

több mint 9 éve
ez a 3. nagyon nem kellett volna, de így ennyi sérüléssel ez eldőlt ... majd talán jövőre
szerk.: bár mind1 a visszavágó, de azért remélem mi is kapunk ilyen hazai pályát a bírótól ...

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az egy dolog, hogy sok a sérült, de hogy Pep szétverte ezt a csapatot az tuti. Semmi elképzelés, csak toszogatják a labdát és összevissza rohangálnak védekezés címszóval

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Mennyeiben hol látsz ilyet? 😊