Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
kell egy normális csatár továbbra is, de olyan aki együtt tud élni a játékkal/kerettel és egész évben lehet rá számítaniNegritis
Ehhez csak annyit, hogy Lambertnek nem volt 1 darab jó passza sem a 71. perctől kezdve. Ez nagyon durva.Schlenincs n
Lambert 5-10 percre nem rossz, ősszel nem is ment neki szarul csak játék nélkül nehéz
ő eleve ajándékba kapta a szerződtetést mer hogy nagy szurkolója a csapatnak más indokot nem tudok

nagyon csalódott vagyok a szezon miatt, jövőre mindenkinek át kell gondolnia a dolgokat, mert az utóbbi 1 hónap azért nem bíztató
én mondjuk félek hogy edzőt akarnak buktatni a srácokNegritis
Az a baj, hogy szerintem Kloppra nincs nagy sansz. Pedig ha valaki akkor ő tudna motiválni, és a legjobbat kihozni ebből az alapvetően fiatal csapatból. Rodgers lassan elveszti mindenki bizalmát, de egy másik Hodson vagy stb managernél még mindig jobb.
Én is a váltás mellett állok alapvetően, de félek, hogy ha megy Brandon és nem egy Klopp szintű edző jön, akkor csövörből vödörbe kerülünk csak.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
akkor én is belőttem volna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az megvan hogy a Bayern -Dortmund meccsen csak az hagyott ki büntetőt, aki korábban már volt világbajnok? 😀😀
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
kell egy normális csatár továbbra is, de olyan aki együtt tud élni a játékkal/kerettel és egész évben lehet rá számítaniNegritis
Ehhez csak annyit, hogy Lambertnek nem volt 1 darab jó passza sem a 71. perctől kezdve. Ez nagyon durva.Schleck
Lambert 5-10 percre nem rossz, ősszel nem is ment neki szarul csak játék nélkül nehéz
ő eleve ajándékba kapta a szerződtetést mer hogy nagy szurkolója a csapatnak más indokot nem tudok

nagyon csalódott vagyok a szezon miatt, jövőre mindenkinek át kell gondolnia a dolgokat, mert az utóbbi 1 hónap azért nem bíztató
én mondjuk félek hogy edzőt akarnak buktatni a srácok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt a mázlista dortmundot............
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Bayern alól kihúzták a talajt :p (Lahm és Xabi is ugyan úgy elcsúzva lőtte fölé a 11-st....)
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ehhez csak annyit, hogy Lambertnek nem volt 1 darab jó passza sem a 71. perctől kezdve. Ez nagyon durva.

több mint 9 éve
asszem nem bánom hogy nem néztem a meccset
a szezon eleje és a vége keretbe foglalóan pocsék 😕

a keret alapvetően nem lenne rossz, csak van 1-2 indokolatlan alappillér (glen-mario ...) akik valamiért pont ezekben a szakaszokban vannak túljátszatva

kell egy normális csatár továbbra is, de olyan aki együtt tud élni a játékkal/kerettel és egész évben lehet rá számítani

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Mi ez te? Hogy az életbe tudom még ennyi év után is így elveszíteni a fejemet egy ilyen meccs, ilyen szezon után.kristóf17
úgy látszik, rájöttek, hogy a keret nem elég mély a többfrontos küzdelemhez, így inkább bukják az EL-t is.
nem megoldhatatlan, bár ha a csúzlisok nyerik a kupát, akkor kilenc pontot kell leadni 4 meccs alatt.
több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Mi ez te? Hogy az életbe tudom még ennyi év után is így elveszíteni a fejemet egy ilyen meccs, ilyen szezon után.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
valaki nem olvasott arról valamit, hogy angolok nem akarnak-e véletlenül kinevelni egy jó játékvezető generációt?

ez a Probert is akkora f*sz, hogy hihetetlen.

#nemazértmertvezetahállsziti.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Valencia viszont megint jól játszva tért vissza egy kemény meccs után és simán győzött. Komoly verseny alakult ki itt a Sevillaval, de egy jó hajrával még az ATL sem utolérhetetlen.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
"Dear Luis..."

Liverpool Fc
több mint 9 éve
úgy néz ki, a Bournemouth is feljutott a PL-be. örülök nekik. 😊

remélem a harmadik feljutó is szimpatikus csapat lesz.Mikey
nos, nézzük.
a Boro nem lehet, mert elküldte Vargajózsit.
az Ipswich nem lehet, mert elküldte Bajnert.
a többi még képlékeny, de utoljára hatodik helyezett csapat talán a Blackpool volt, amelyik feljutott. azóta is nyögi a PL Charlie Adamet.

szóval szerintem Norwich. (meg persze azért is, mert nekik szorítok második-harmadik-negyedik* helyen Angliában)

* ez csak elméleti lehetőség, mert a Hereford csődbe ment, és felszámolták. majd ha újraalakul, akkor megint szorítok nekik.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

remélem a harmadik feljutó is szimpatikus csapat lesz.Mikey
Még nem biztos
 twitter.com/CAFCofficial/status/592789244357255168 😀

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

remélem a harmadik feljutó is szimpatikus csapat lesz.
több mint 9 éve
fociba teljesítmény nélkül is nagy pénzek vannak ezért mennek oda az "okosak"
vívásban meg evezésben nehéz nyúlni a nincsből 😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
végül úgy is fel lehet fogni, hogy a fociba koncentrálódik a sok lenyúlás, így a többi sportágban viszonylag zavartalanul folyhat az érdemi, szakmai munka 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
 www.mifocink.com/?p=5334ZoliMP
igazából olyan szépen ki van emelve a "szurkolói kártya" mizéria hogy a lényegről van aki lemarad és az ez :
"Lehet, ha a futballban az elmúlt években nem azzal lettek volna leginkább elfoglalva, hogyan lehet a legtöbb TAO- pénzt elcsalni, ellopni, elhazudni, akkor a futballunk is előrébb járna, akkor a fiatal futballisták is sikeresebbek lennének."
és a probléma innen fakad, főleg hogy az utánpótlásban vannak a legdurvább dolgok

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
 www.mifocink.com/?p=5334
több mint 9 éve
Lásd Michu és a Sweansea esetét, aki egy hót középszerű játékosból vett fel angolföldön egy értékes játékos formát.flzoli
(csak szólok, hogy Michu one year wonder volt, aki a második évére igen középszerű lett. megkapta fél év után az új szerződést, rá másfél évre már kölcsönbe is adták, annyira nem az első szezonban mutatott játékát hozta.)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.
Szimpatikus egy csapat a Vigo, a nemzetközi kupában ezzel a kerettel szerintem a közvetlen élmezőnyt követő egyletekre simán veszélyes lehetne. (Értsd úgy, hogy ütne egy Everton, Tham, Newcastle kaliberű csapatot)flzoli
lol, ez viccnek is rosszdavemayer
Én simán felnevettem rajta 😀Toca
Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.
Sőt a híres angol udvariasság miatt még a jó öreg olaszokat is beengedik maguk elé. De ez csak jó, hiszen így több csapat koncentrálhat majd a BL helyett a ligára....flzoli
Nyúkaszol az légyfasz. ha így folytatják, akkor még akár ki is eshetnek a PL-ből.
egyébként meg egy meccs alapján így odamondani, hogy simán meccselnének... csak a Celta hazai meccsei következnek, figyelj:
Almeria (17) 0-1
Bilbao (8) 1-2
ATMA (3) 2-0
Barcelona (1) 0-1
Cordoba (20) 1-0
Deportivo (18) 2-1
Eibar (16) 0-1
Elche (14) 1-1
Getafe (13) 3-1
Granada (19) 0-0
Levante (15) 3-0
Rayo (11) 6-1
Real (2) 2-4
Sociedad (12) 2-2
Valencia (5) 1-1
Villarreal (6) 1-3

szóval akkor miért a Real elleni 2-4-re, meg mondjuk az Atletico elleni 2-0-ra alapozod az állításod, és miért nem az Eibar 0-1-re, az Almeria 0-1-re, vagy a Granada 0-0-ra? (arról már nem is beszélve, hogy míg mondjuk a spanyol top 3-4 nagyon jól elvan az Everton, T'ham ellen, mert az esetleges fizikai hátrányt tudják ellensúlyozni a technikai fölényükkel, azért a formában levő két angol csapat fizikálisan képes lenne uralni a meccseket. és ez azért ott is megmutatkozik, hogy a spanyol top 4 másfélszer-kétszer több pontott szerzett a bajnokságban is, mint a Celta. valahol a kettő közötti területen helyezkedik el a két angol csapat, jól látod, és egyszer-egyszer elkaphatná őket a Celta, ezt is jól látod)slowmotion
Nem mondtam, hogy egy egész bajnokságon át tudná tartani a versenyt, csak, hogy mondjuk egy oda-visszavágón nyerhetnének. Lehet nem aranylabdások, de azért elég jól bánnak a labdával. Az angol bajnokságban, ahol több területük lenne ez még hatványozottabban kijönne szerintem.
Lásd Michu és a Sweansea esetét, aki egy hót középszerű játékosból vett fel angolföldön egy értékes játékos formát.

De még mielőtt itt vérre mennénk a nyomorult kis Celta Vigo miatt, inkább visszakozok és belátom, hogy túl lőhettem a célon, és a pillanatnyi eye-control pozitív benyomása elfogulttá tette az ítélőképességem 😊

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.
Szimpatikus egy csapat a Vigo, a nemzetközi kupában ezzel a kerettel szerintem a közvetlen élmezőnyt követő egyletekre simán veszélyes lehetne. (Értsd úgy, hogy ütne egy Everton, Tham, Newcastle kaliberű csapatot)flzoli
Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.
Sőt a híres angol udvariasság miatt még a jó öreg olaszokat is beengedik maguk elé. De ez csak jó, hiszen így több csapat koncentrálhat majd a BL helyett a ligára....flzoli
Nem probléma ha megint előhúzod a kalapból a PL - többi liga ellentétet, csak jó lenne, ha nem rám lőnél vele ugyanis többször fejtettem ki itt is, hogy ez PL felsőrbrendűség max pénzügyi alapon megy sehogy másképp és ez is az üzleti model miatt van.
Mondjuk ha emellé még mellédobod, azt, hogy maguk elé engedik az olaszokat ami azon múlik, hogy kb minden meccset olasz csapat nyer a maradékokból(kivétel ahol nem játszanak) amire 0-nál nagyobb az esély, de egy buzga vasat nem tenne rá senki akkor igazán jól érveltél. Értem, hogy most úgy tűnik jobban áll az olasz foci mert a Juve fellendülőben van, illetve kedves sorsolást kapott, de a mostani olasz-angol focit összehasonlítani merdekebb mint PL top6 csapatait összehasonlítani a Spanyol 9.-el, mert éppen volt egy szép meccse a Real ellen.
Persze az EL-ben lehet vitézkedni, meg döngetni a mellünket amit egy Sevillanal meg is tapsolok, aki a nagy3-as mögött mindig ott van és képes meglepetést okozni a bajnokságban, de pontosan tudja hogy a versenyt nem veheti fel a nagyokkal.
Viszont, hogy most odaérhet a Napoli és a Fio úgyhogy "fasorban" kullognak egy olyan bajnokságban ahol 2 nagyágyú milánói csapat éppen döglődik sem tudnak beférni a BL helyekre... Inkább hagyjuk, ha megelőzik az olaszokat az kb olyan mint amikor mi előrejöttünk olcsó meccsekkel a világranglistán, szép-szép csak éppen ettől a mögöttes tartalom még kevés.Toca
Írd már le légyszíves hol említettem a PL Top csapatait.....
Azt mondtam, hogy a Celta a hazai pályán mutatott játékával a nagyok ellen simán lehetne keresnivalója egy angol középcsapat ellen. Nyílván egy Chelsea ugyan úgy lepofozná több góllal mint mint a Real.

Lehet durva, de attól még simán benne lehet ez pár éven belül, ha az EL-ben szépen gyűjtögetnek az olaszok, és mellé mondjuk a Juve tartósan be tudna kerülni a BL 4 közé. Nyílván ennek jóval kisebb az esélye, mint hogy az angolok megint ilyen pocsék szezont lehozzanak, de azért előbb utóbb böjtölni fognak ha csak a PL-re koncentrálnak. (Még ha többszörös pénzt kereshetnek egy jobb bajnoki helyezéssel mint mondjuk egy EL elődöntővel)

több mint 9 éve
Nyúkaszol az légyfasz. ha így folytatják, akkor még akár ki is eshetnek a PL-ből.
egyébként meg egy meccs alapján így odamondani, hogy simán meccselnének... csak a Celta hazai meccsei következnek, figyelj:
Almeria (17) 0-1
Bilbao (8) 1-2
ATMA (3) 2-0
Barcelona (1) 0-1
Cordoba (20) 1-0
Deportivo (18) 2-1
Eibar (16) 0-1
Elche (14) 1-1
Getafe (13) 3-1
Granada (19) 0-0
Levante (15) 3-0
Rayo (11) 6-1
Real (2) 2-4
Sociedad (12) 2-2
Valencia (5) 1-1
Villarreal (6) 1-3

szóval akkor miért a Real elleni 2-4-re, meg mondjuk az Atletico elleni 2-0-ra alapozod az állításod, és miért nem az Eibar 0-1-re, az Almeria 0-1-re, vagy a Granada 0-0-ra? (arról már nem is beszélve, hogy míg mondjuk a spanyol top 3-4 nagyon jól elvan az Everton, T'ham ellen, mert az esetleges fizikai hátrányt tudják ellensúlyozni a technikai fölényükkel, azért a formában levő két angol csapat fizikálisan képes lenne uralni a meccseket. és ez azért ott is megmutatkozik, hogy a spanyol top 4 másfélszer-kétszer több pontott szerzett a bajnokságban is, mint a Celta. valahol a kettő közötti területen helyezkedik el a két angol csapat, jól látod, és egyszer-egyszer elkaphatná őket a Celta, ezt is jól látod)
több mint 9 éve
No akkor egy kis szubjektív, hogy ne csak kívülről dumáljak:

Sikerült először kijutni az új Fradi stadionba a DVTK elleni meccsre. Maga a stadion semmi különös élmény, hozza amit kell, jól lehetett látni a családi szektorból is. Az mondjuk érdekes, hogy ha bent vagy stadionban, lényegében a VIP szektoron kívül oda ülsz ahová akarsz. Nem tudom máshol is így van-e, de ha fiam nem ragaszkodott volna a helyéhez, simán mehettünk volna ahova jól esik

Ami viszont a legfontosabb, mert ugye ezen megy a vita főleg: igenis volt hangulat!!!! Segítette ezt az jó néhány szurkolást végig bíró "áruló" ultra, de igazából a közönség többi része is együtt élt a játékkal, tapsolt fúj-olt stb.... s igenis jó érzés volt látni a sok családot, a sok gyereket, fiatalt akik biztos, hogy a kulturált közeg miatt is jöttek ki, a várható jó játék mellett. S még így is ott van a "mocskos" lilák meg f.szp újpest de ennyiben ki is merül a dolog. S ENNÉL NEM IS HIÁNYZIK TÖBB (az én lelkemnek még ez is sok, ez se kéne, de ennyire muszáj azt mondani, hogy belefér vagy tényleg dugja homokba a fejét az ember)

Nem, vitatom lehetne még javítani a dolgon, lehetne, hogy jobban, többen ugrálják végig a 90 percet, de ezen az segítene, hogy azok akik ezt bírják (én már nem) és képesek rá, mondjuk kicsit elgondolkodva, beülnek a távolmaradás helyett a szolidabb közönség közé, és belülről ott ülve lelkesítik a társaságot.
Úgy hogy azt mondom, ha sajnos ez az ára nyugodt, de mégis jó szurkolást adó mérkőzés nézésnek, akkor legyen így, amíg meg nem gondolják magukat a távol maradók, hogy miként lehet balhé nélkül is szurkolni. A vénaszkennert is túl élem nem fáj 😀 és nincs is mitől tartanom.

Mondjuk annak a szerencsétlen csirkének (a 8 éves fiam nevezte el így 😛) annyira nem kéne parádézni. Élőben egyébként vmivel jobban fest mint a képeken. Ez persze nem menti a régi igazi Sas kirakását. Éppen még a kettő el is fért volna egymás mellett, de hát ez már csak olyan magyaros megoldás.

Ennyi, és köszi, hogy elolvastátok: Hangsúlyozom: szubjektív! s menjen ki mindenki, tapasztalja meg aztán gondolkodjon el róla.