Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Gulácsi is csak jó pénzért tud normálisan védeni ki nem mozdult volna...... bmeg
több mint 6 éve
csak most lett kész az első nemzeti rögbi stadion isannyira nincs itt beágyazva a rögbi. meg szerintem a league rugby látványosabb, de pont nem az volt.én tudom, tesómnak le kellett szedni az összes meccset és nézte felvételrőlmost volt a rögbi vb, kár, hogy itthon alig kap minimális sajtóvisszhangot és követéstakkor úgy helyesbítek, hogy látszik, hogy nekik mi a fontosabb!Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
NB2
r.baggio
de amúgy igazad van, engem is meglepett, hogy végülis egy csapatsport világeseménye totál hidegen hagyta itt a sportújságírást is
NB2
slowmotion
a bal szélünk kész átjáróház, ez így csúnya lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hát én megmondtam, hogy Béla elintéz
több mint 6 éve
annyira nincs itt beágyazva a rögbi. meg szerintem a league rugby látványosabb, de pont nem az volt.én tudom, tesómnak le kellett szedni az összes meccset és nézte felvételrőlmost volt a rögbi vb, kár, hogy itthon alig kap minimális sajtóvisszhangot és követéstakkor úgy helyesbítek, hogy látszik, hogy nekik mi a fontosabb!Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
NB2
r.baggio
de amúgy igazad van, engem is meglepett, hogy végülis egy csapatsport világeseménye totál hidegen hagyta itt a sportújságírást is
NB2
több mint 6 éve
én tudom, tesómnak le kellett szedni az összes meccset és nézte felvételrőlmost volt a rögbi vb, kár, hogy itthon alig kap minimális sajtóvisszhangot és követéstakkor úgy helyesbítek, hogy látszik, hogy nekik mi a fontosabb!Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
NB2
r.baggio
több mint 6 éve
Új balbekkunk kétszer adja el saját térfélen a labdát 1 percen belül. Nem túl jó előjelOtt volt a harmadik is ...
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Epsn2n ki is emelik h Bale ki fogja használni a Lang-nagy bal oldali vedelmunketLang is Short.
csebi
több mint 6 éve
Aszongya HajdúBBojler: a Puskás Akadémia játékosának sikeres éve van: megnősült és szerződést hosszabbított.Ki tudja, mondjuk 7 év múlva melyik lesz még meg? Az asszony vagy a csapat?
Ebből melyik a siker?😝
Fast Willie
több mint 6 éve
Aszongya HajdúBBojler: a Puskás Akadémia játékosának sikeres éve van: megnősült és szerződést hosszabbított.Ebből melyik a siker?😝
több mint 6 éve
Fújja már le a bíró, elég volt🙏🏻
több mint 6 éve
most volt a rögbi vb, kár, hogy itthon alig kap minimális sajtóvisszhangot és követéstakkor úgy helyesbítek, hogy látszik, hogy nekik mi a fontosabb!Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Epsn2n ki is emelik h Bale ki fogja használni a Lang-nagy bal oldali vedelmunket
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Új balbekkunk kétszer adja el saját térfélen a labdát 1 percen belül. Nem túl jó előjel
több mint 6 éve
akkor úgy helyesbítek, hogy látszik, hogy nekik mi a fontosabb!Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
több mint 6 éve
Közben kis kitérő: Pochettino már nem a Spurs edzője.Szerintem hatalmas hiba 😥
Beki
több mint 6 éve
Illetve zseléshajú buzikat nem engednek a szentélybe😁Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
csebi
több mint 6 éve
Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊Nem lennének elegen, ott jatszottal éveken at de kongott szinte felhaznal
NB2
több mint 6 éve
hát igen, az is megint olyan, amitől az ellenfélnek megáll a vér az ereibenlecserélhetnénk már a himnuszunkat a szózatunkra... hajrá magyarok!Majd lesz előbb utóbb a Nélküled 😊
r.baggio
dande

---
több mint 6 éve
Csak jelzem van a walesieknek egy 75e-s stadionjuk is. De az rugby stadion😊 Röhej, hogy még véletlenül sem raknának be egy sorsdöntő focimeccset😊