Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy Üres kapus meccset kapnak és kész. 4. Játékvezető ezért van ott, pl ilyenkor is be tudjon szállni. Egy kérdés merül fel h állítólag videoztak? Ilyenkor sztem még nincs VAR ezért ez tilos. Ez max lehet ovasi alap de az meg újrajátszás amit mire jogerősen eldöntenek már meglesz az újév is kb ...Persze. Mi csináltunk ilyet céges kupán is németországban, diszkvalifikáció jár érte.
Honvéd levonulása meg tuti kizárás lett volna, le kellett játszani ...
csebi
Amúgy nem lesz ebből lófa se, de csak azért óvni merbocskorosgetzik.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
jó ez az zete elleni halasztás már sok, nehogy már ne bírják ki..vicc.Kabaré
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
És pont most, amikor magyar viszonylatban történelmi szinten mély a keret, és talán a lelátón ülők is kaphatnának meccsterhelést. Még minimum 4 meccs jön, eltiltásokkal, sérülésekkel.A Dinamó bezzeg nem halaszt most sem, max betesz 3-4, 17-18 éves gyereket, akiket két éven belül elpasszolnak Nyugatra...
több mint 6 éve
jó ez az zete elleni halasztás már sok, nehogy már ne bírják ki..vicc.
több mint 6 éve
amugyNem fogják ezt túl bonyolítani..
"A másik cikkben felvet az egyik román újság egy olyat amire eddig nem gondoltunk. (Én legalábbis biztos nem.) Azt írták, bármi lesz a szankció, a románok fellebbeznek. Na akkor mi a túró lesz? A fellebbezésnek helyt kell adni, de nem fognak beleférni az egy hetes időtartamba. Akkor hogy? Minden párharcot lejátszanak, de a csoportkör nem lesz végleges, mert az AEK párharca 2 héttel később lesz? Vagy hogy tud működni ez a gyakorlatban? Mert ha lefújják a meccset és 0-3, akkor nincs fellebbezési lehetőség. Itt viszont bármi a döntés, van."
ZoliMP
Vihar a biliben ez a javából!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
amugy"A másik cikkben felvet az egyik román újság egy olyat amire eddig nem gondoltunk. (Én legalábbis biztos nem.) Azt írták, bármi lesz a szankció, a románok fellebbeznek. Na akkor mi a túró lesz? A fellebbezésnek helyt kell adni, de nem fognak beleférni az egy hetes időtartamba. Akkor hogy? Minden párharcot lejátszanak, de a csoportkör nem lesz végleges, mert az AEK párharca 2 héttel később lesz? Vagy hogy tud működni ez a gyakorlatban? Mert ha lefújják a meccset és 0-3, akkor nincs fellebbezési lehetőség. Itt viszont bármi a döntés, van."
több mint 6 éve
nso - a vidi meccsrol eleg nagy a csend. semmi cikk, csak az eredmeny es a ket edzoi nyilatkozat.ráadásul a DAC és az Eszék is kiesett, nehéz lesz így nyomatni a propagandát
ZoliMP
amikor szcsepovics vagy hogyishívják az első félidő végén tizenhatról úgy eltörte a labdát, hogy azért még egy kisgyereket is kicikiznének, én már sejtettem, hogy ebből kiesés lesz... az ilyen légiósok játéka tényleg bicskanyitogató
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
nso - a vidi meccsrol eleg nagy a csend. semmi cikk, csak az eredmeny es a ket edzoi nyilatkozat.
több mint 6 éve
Jah, túl sok idő nincs meghozni a döntést...Valami szakértő nyilatkozott, aki azt írta, hogy 2 olyan esetről tud amikor egyáltalán továbbment bírót ért atrocitás után a mérkőzés, mindkét esetben kizárták a vétkes csapatot utólag.Csak a kizárás időpontja nem mindegy, utólag a honvedot nem fogjak tovább léptetni max a következő ellenfelet
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Valami szakértő nyilatkozott, aki azt írta, hogy 2 olyan esetről tud amikor egyáltalán továbbment bírót ért atrocitás után a mérkőzés, mindkét esetben kizárták a vétkes csapatot utólag.Csak a kizárás időpontja nem mindegy, utólag a honvedot nem fogjak tovább léptetni max a következő ellenfelet
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Valami szakértő nyilatkozott, aki azt írta, hogy 2 olyan esetről tud amikor egyáltalán továbbment bírót ért atrocitás után a mérkőzés, mindkét esetben kizárták a vétkes csapatot utólag.

több mint 6 éve
Biroi muhiba. Ujrajatszas egy bizonyos ponttol, valszeg a birocseretol.Nagyon kíváncsi leszek a döntésre. Mikor nálunk van egy-két bekiabálás rögtön jön a zártkapu. Durva lenne ha ezért nem csesznék meg őket minimum 3 meccses zártkapura. Sajna amúgy szerintem azon kívül semmi nem lesz.Megóvja a Honvéd.Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.
warr_b
Kenny
NB2
Kenny
"Műhiba, ha a játékvezető nem az érvényes játékszabályokban előírt ítéletet, döntést hoz. A játékvezetői műhibát csak akkor lehet óvni, ha a szabályokat feltűnően és egyértelműen, döntő befolyással megsértette. "
több mint 6 éve
Alapvetően soccerre nem szabad fogadni.Csókolom, Ausztriától keletre székelő csapatra, keletre folyó bajnokságban nem fogadunk. Sosem felejtem el amikor a saját szelvényemen tanultam meg ezt egy Krasnodar - Groznij mérkőzés 98. percében.A bunda szót keresed.Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
Hihetetlen komolyan mondom
r.baggio
csebi
empty taxi
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Biroi muhiba. Ujrajatszas egy bizonyos ponttol, valszeg a birocseretol.Nagyon kíváncsi leszek a döntésre. Mikor nálunk van egy-két bekiabálás rögtön jön a zártkapu. Durva lenne ha ezért nem csesznék meg őket minimum 3 meccses zártkapura. Sajna amúgy szerintem azon kívül semmi nem lesz.Megóvja a Honvéd.Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.
warr_b
Kenny
NB2
több mint 6 éve
Mondjuk ez a Honvéd közlemény az óvásról háát khmm.".......az UEFA delegátusa és a klubok képviselői egyeztettek arról, hogy mikor folytatódjon, vagy éppen érjen véget a botrányos mérkőzés.
Végül az a döntés született, hogy a negyedik játékvezető helyettesíti Hunter bírót, és be kell fejezni a mérkőzést"
"Klubunk számára elfogadhatatlan az, ami a találkozó végén történt, hogy a játékvezető, vagy éppen a játékosaink veszélynek legyenek kitéve. A Honvéd vezetése úgy döntött, hogy megóvja a találkozót, amelyet ilyen körülmények között nem lett volna szabad tovább folytatni!”
Részt vettek a döntésben a klub képviselői, belementek a folytatásba,de mégis megóvják?? Biztos én nem értek hozzá.
több mint 6 éve
Nagyon kíváncsi leszek a döntésre. Mikor nálunk van egy-két bekiabálás rögtön jön a zártkapu. Durva lenne ha ezért nem csesznék meg őket minimum 3 meccses zártkapura. Sajna amúgy szerintem azon kívül semmi nem lesz.Megóvja a Honvéd.Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.
warr_b
Kenny
több mint 6 éve
Á, dehogy. A Craiova megússza 1-2 meccses stadionbezárással és némi pénzbefizetéssel. Utóbbit úgy is szeretik az UEFA tagjai...Megóvja a Honvéd.Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.
warr_b
Kenny
több mint 6 éve
Megóvja a Honvéd.Meg is nyerik az ovast. Ez tuti.
warr_b
több mint 6 éve
Vaduz edzője:"– Kijelentheti, hogy a két meccs alapján a Vaduz jobb, mint a Fehérvár?
– Ez számomra egyértelmű! Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk."
🤣😃

több mint 6 éve
www.origo.hu/sport/futball/20190801-bede-ferenc-craiova-honved-uefa-kupa-merkozes-botrany.htmlBe kell fejezni a meccset ezek szerint. A Vidiről majd később.
több mint 6 éve
az, hogy a negyedik bíró nem fújta le, az lehet műhiba.Utólag majd a Honvédnak adják a meccset 0-3-al!?? Nem hinném!!de jol ertettem h azert nem fujtak le mert a csendorok nem tudtak volna biztositani a biztonsagot?ez mi a fasz?!😂Amúgy simán elképzelhető. Egyszerűbb akkor meghozni a kényes döntést, amikor már nem kell kihozni a bírókat, a vendégcsapatot és a szurkolóikat kihozni a stadionból.
ZoliMP
slowmotion
nagir
negyedik bíró van ugyan, de nem arra az esetre, ha a bíró rendbontás miatt nem tudja folytatni a meccset. ha rendbontás miatt a bíró megsérül, akkor ott és akkor le kell fújni a meccset.
több mint 6 éve
Megóvja a Honvéd.

több mint 6 éve
Csókolom, Ausztriától keletre székelő csapatra, keletre folyó bajnokságban nem fogadunk. Sosem felejtem el amikor a saját szelvényemen tanultam meg ezt egy Krasnodar - Groznij mérkőzés 98. percében.A bunda szót keresed.Egyszer nem fogadok magyar csapat ellen, ki is esik rögtön mindhárom... (a kispest még kreatívabb volt, nekik a jinxszel együtt sikerült)Amúgy a vidit nem is értem ... olyan h lehet h mindkét meccsen ezer helyzetből csak egy gólt lőnek?? Baszki így h gyutsunk koeff pontokat ...
Hihetetlen komolyan mondom
r.baggio
csebi
empty taxi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hogy nézegette mindenki mi jön a Vaduz után. Mennyire tipikus... Sír bennem a turbómagyarkoefficiens huszár, de közben röhögök ezeken a balfaszokon, hogy ittak volna a stadionjuk vizéből.Mekkora k9csog vagy 😃😃😂😂😛😛😛Nem csalódtam benned cimbora😉😉😚
Hanni
"Kéretik az iróniát értelmezni ☝😉😚😛
(Ezek a kis "búzi hangulat fejek nem veletlenek hisz tudom mennyire kedvelsz,kedves csapattárs " 😙😙😙😙