Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Közben kis kitérő: Pochettino már nem a Spurs edzője.
több mint 6 éve
lecserélhetnénk már a himnuszunkat a szózatunkra... hajrá magyarok!Majd lesz előbb utóbb a Nélküled 😊
r.baggio
több mint 6 éve
field goal megvolt, mér' nem kaptunk három pontot?
több mint 6 éve
Walesiek keményen éneklik a himnuszt, sztem pár játékosunk már veszi is le a mezt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
lecserélhetnénk már a himnuszunkat a szózatunkra... hajrá magyarok!Ennél már tényleg csak a szomorú vasárnap lenne lehangolóbb
r.baggio
több mint 6 éve
uefa.tv appon lehet nézni csak regisztrálni kell ingyen aki kb 2 percA 10-14 órák után megfelelő mennyiségű itallal egész tűrhető 😁Valami fasza HD streamet ha tud valaki, 15 ember lenne érte hálás a szállodában, bukarestben.. 😁Nincs elég bajod ott Mordorban? 😆
Hanni
warr_b
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
lecserélhetnénk már a himnuszunkat a szózatunkra... hajrá magyarok!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Én direkt espn 2t nezem h picit objektívabb képet kapjak a meccsről 😊Bár itt is mutatják a Buda vári jobb lábas Puskást ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hajrá Magyarország !
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
De jó hangosan kiabálj és üvölts ha kijutottunk, mutasd meg a portásnak telefonon az eredményt és hívd meg pezsgőre mind aki a szâllodában van 😀 😀A 10-14 órák után megfelelő mennyiségű itallal egész tűrhető 😁Valami fasza HD streamet ha tud valaki, 15 ember lenne érte hálás a szállodában, bukarestben.. 😁Nincs elég bajod ott Mordorban? 😆
Hanni
warr_b
Hanni
több mint 6 éve
A 10-14 órák után megfelelő mennyiségű itallal egész tűrhető 😁Valami fasza HD streamet ha tud valaki, 15 ember lenne érte hálás a szállodában, bukarestben.. 😁Nincs elég bajod ott Mordorban? 😆
Hanni
warr_b
több mint 6 éve
Valami fasza HD streamet ha tud valaki, 15 ember lenne érte hálás a szállodában, bukarestben.. 😁Nincs elég bajod ott Mordorban? 😆
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
ZoliMP van linked? 😀
több mint 6 éve
Valami fasza HD streamet ha tud valaki, 15 ember lenne érte hálás a szállodában, bukarestben.. 😁
több mint 6 éve
Dzsudzsák Balázs ma lesz 108-szoros válogatott.Dzsudzsi szerintem már hivatásos válogatott.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...
O1G
több mint 6 éve
Szerintem inkább beszéljünk Borkai és P. Józsi(???) kapcsolatáról😊 😉index.hu/belfold/2019/11/19/volt_gyori_focista_zsarolhatta_borkait/
több mint 6 éve
Dzsudzsák Balázs ma lesz 108-szoros válogatott.Egyszerre mindkettőt
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...
O1G
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Merei megint feketeben. 😀
több mint 6 éve
Dzsudzsák Balázs ma lesz 108-szoros válogatott.Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...
több mint 6 éve
A várva várt kezdő. Zsuzsit nem lehet kihagyni ...
több mint 6 éve
Értsétek meg, hiába vannak jobb helyen játszó játékosaink, a magyar futballisták lelkileg és fejben nem alkalmasak az élsportra. Ez van beléjük nevelve. Gyors gól és összeesnek, pedig sok van hátra. Vagy nem koncentrálnak eléggé, sőt, nem tudnak koncentrálni végig.Tökéletes összefoglalás.
Mivel technikailag képzetlenebbek, durva játékkal kompenzálnak. Vagy egyszerűen csak elkésnek, mert folyton úton vannak.
Nincs meg a fele csapatnak a kellő játékintelligencia. Üsd, rúgd, fuss.
O1G
Nem tudom elképzelni a győzelmet, bár egyébként az oslói pótselejtezőn se tudtam.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Gulácsi-Nagy-Baráth-Lang-Lovrencsics-Nagy Ádi-Pátkai-DZSB-Szoboszlai-Sallai-Szalai kezdőre számítok, mint ahogy kb mindenki.Amikor elkezdtem focit nezni meszoly vagy verebes volt az edzo es meccs kozben adott interjut ahol mindig elmodta, hogy az elso 15 percben nyomni akarunk aztan visszaallunk es az utolso 15 percet megnyomjuk ujra 😀
Bár ha Rossi lennék beraknám Pátkai helyett Szalait és 3 középhátvéddel és egy gyors kontrajátékkal támadnám a walesieket,de hát ugye Balázzsal nem lehet gyors kontrákat játszani, max a helyén Holenderrel(indokolatlanul kevés percet kap amugy ez a srac).
Egyébiránt ez a mag ami most van az nem rossz, Vili nyilvan hianyzik, és Balázs helyett egy gyors szélső.
Történjen bármi, csak a késbe ne szaladjunk bele.
Kenny
Remelem lesz vmi csavar a taktikankban...es mondjuk az elejet picit mgnyomjuk amivel meg tudjuk lepni oket.
több mint 6 éve
Gulácsi-Nagy-Baráth-Lang-Lovrencsics-Nagy Ádi-Pátkai-DZSB-Szoboszlai-Sallai-Szalai kezdőre számítok, mint ahogy kb mindenki. Bár ha Rossi lennék beraknám Pátkai helyett Szalait és 3 középhátvéddel és egy gyors kontrajátékkal támadnám a walesieket,de hát ugye Balázzsal nem lehet gyors kontrákat játszani, max a helyén Holenderrel(indokolatlanul kevés percet kap amugy ez a srac).
Egyébiránt ez a mag ami most van az nem rossz, Vili nyilvan hianyzik, és Balázs helyett egy gyors szélső.
Történjen bármi, csak a késbe ne szaladjunk bele.