Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Lásd Michu és a Sweansea esetét, aki egy hót középszerű játékosból vett fel angolföldön egy értékes játékos formát.flzoli(csak szólok, hogy Michu one year wonder volt, aki a második évére igen középszerű lett. megkapta fél év után az új szerződést, rá másfél évre már kölcsönbe is adták, annyira nem az első szezonban mutatott játékát hozta.)
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy egy egész bajnokságon át tudná tartani a versenyt, csak, hogy mondjuk egy oda-visszavágón nyerhetnének. Lehet nem aranylabdások, de azért elég jól bánnak a labdával. Az angol bajnokságban, ahol több területük lenne ez még hatványozottabban kijönne szerintem.Nyúkaszol az légyfasz. ha így folytatják, akkor még akár ki is eshetnek a PL-ből.Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.Én simán felnevettem rajta 😀TocaJó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
Szimpatikus egy csapat a Vigo, a nemzetközi kupában ezzel a kerettel szerintem a közvetlen élmezőnyt követő egyletekre simán veszélyes lehetne. (Értsd úgy, hogy ütne egy Everton, Tham, Newcastle kaliberű csapatot)flzoli
Sőt a híres angol udvariasság miatt még a jó öreg olaszokat is beengedik maguk elé. De ez csak jó, hiszen így több csapat koncentrálhat majd a BL helyett a ligára....flzoli
egyébként meg egy meccs alapján így odamondani, hogy simán meccselnének... csak a Celta hazai meccsei következnek, figyelj:
Almeria (17) 0-1
Bilbao (8) 1-2
ATMA (3) 2-0
Barcelona (1) 0-1
Cordoba (20) 1-0
Deportivo (18) 2-1
Eibar (16) 0-1
Elche (14) 1-1
Getafe (13) 3-1
Granada (19) 0-0
Levante (15) 3-0
Rayo (11) 6-1
Real (2) 2-4
Sociedad (12) 2-2
Valencia (5) 1-1
Villarreal (6) 1-3
szóval akkor miért a Real elleni 2-4-re, meg mondjuk az Atletico elleni 2-0-ra alapozod az állításod, és miért nem az Eibar 0-1-re, az Almeria 0-1-re, vagy a Granada 0-0-ra? (arról már nem is beszélve, hogy míg mondjuk a spanyol top 3-4 nagyon jól elvan az Everton, T'ham ellen, mert az esetleges fizikai hátrányt tudják ellensúlyozni a technikai fölényükkel, azért a formában levő két angol csapat fizikálisan képes lenne uralni a meccseket. és ez azért ott is megmutatkozik, hogy a spanyol top 4 másfélszer-kétszer több pontott szerzett a bajnokságban is, mint a Celta. valahol a kettő közötti területen helyezkedik el a két angol csapat, jól látod, és egyszer-egyszer elkaphatná őket a Celta, ezt is jól látod)slowmotion
Lásd Michu és a Sweansea esetét, aki egy hót középszerű játékosból vett fel angolföldön egy értékes játékos formát.
De még mielőtt itt vérre mennénk a nyomorult kis Celta Vigo miatt, inkább visszakozok és belátom, hogy túl lőhettem a célon, és a pillanatnyi eye-control pozitív benyomása elfogulttá tette az ítélőképességem 😊
több mint 9 éve
Írd már le légyszíves hol említettem a PL Top csapatait.....Nem probléma ha megint előhúzod a kalapból a PL - többi liga ellentétet, csak jó lenne, ha nem rám lőnél vele ugyanis többször fejtettem ki itt is, hogy ez PL felsőrbrendűség max pénzügyi alapon megy sehogy másképp és ez is az üzleti model miatt van.Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.Én simán felnevettem rajta 😀TocaJó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
Szimpatikus egy csapat a Vigo, a nemzetközi kupában ezzel a kerettel szerintem a közvetlen élmezőnyt követő egyletekre simán veszélyes lehetne. (Értsd úgy, hogy ütne egy Everton, Tham, Newcastle kaliberű csapatot)flzoli
Sőt a híres angol udvariasság miatt még a jó öreg olaszokat is beengedik maguk elé. De ez csak jó, hiszen így több csapat koncentrálhat majd a BL helyett a ligára....flzoli
Mondjuk ha emellé még mellédobod, azt, hogy maguk elé engedik az olaszokat ami azon múlik, hogy kb minden meccset olasz csapat nyer a maradékokból(kivétel ahol nem játszanak) amire 0-nál nagyobb az esély, de egy buzga vasat nem tenne rá senki akkor igazán jól érveltél. Értem, hogy most úgy tűnik jobban áll az olasz foci mert a Juve fellendülőben van, illetve kedves sorsolást kapott, de a mostani olasz-angol focit összehasonlítani merdekebb mint PL top6 csapatait összehasonlítani a Spanyol 9.-el, mert éppen volt egy szép meccse a Real ellen.
Persze az EL-ben lehet vitézkedni, meg döngetni a mellünket amit egy Sevillanal meg is tapsolok, aki a nagy3-as mögött mindig ott van és képes meglepetést okozni a bajnokságban, de pontosan tudja hogy a versenyt nem veheti fel a nagyokkal.
Viszont, hogy most odaérhet a Napoli és a Fio úgyhogy "fasorban" kullognak egy olyan bajnokságban ahol 2 nagyágyú milánói csapat éppen döglődik sem tudnak beférni a BL helyekre... Inkább hagyjuk, ha megelőzik az olaszokat az kb olyan mint amikor mi előrejöttünk olcsó meccsekkel a világranglistán, szép-szép csak éppen ettől a mögöttes tartalom még kevés.Toca
Azt mondtam, hogy a Celta a hazai pályán mutatott játékával a nagyok ellen simán lehetne keresnivalója egy angol középcsapat ellen. Nyílván egy Chelsea ugyan úgy lepofozná több góllal mint mint a Real.
Lehet durva, de attól még simán benne lehet ez pár éven belül, ha az EL-ben szépen gyűjtögetnek az olaszok, és mellé mondjuk a Juve tartósan be tudna kerülni a BL 4 közé. Nyílván ennek jóval kisebb az esélye, mint hogy az angolok megint ilyen pocsék szezont lehozzanak, de azért előbb utóbb böjtölni fognak ha csak a PL-re koncentrálnak. (Még ha többszörös pénzt kereshetnek egy jobb bajnoki helyezéssel mint mondjuk egy EL elődöntővel)
több mint 9 éve
Nyúkaszol az légyfasz. ha így folytatják, akkor még akár ki is eshetnek a PL-ből.Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.Én simán felnevettem rajta 😀TocaJó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
egyébként meg egy meccs alapján így odamondani, hogy simán meccselnének... csak a Celta hazai meccsei következnek, figyelj:
Almeria (17) 0-1
Bilbao (8) 1-2
ATMA (3) 2-0
Barcelona (1) 0-1
Cordoba (20) 1-0
Deportivo (18) 2-1
Eibar (16) 0-1
Elche (14) 1-1
Getafe (13) 3-1
Granada (19) 0-0
Levante (15) 3-0
Rayo (11) 6-1
Real (2) 2-4
Sociedad (12) 2-2
Valencia (5) 1-1
Villarreal (6) 1-3
szóval akkor miért a Real elleni 2-4-re, meg mondjuk az Atletico elleni 2-0-ra alapozod az állításod, és miért nem az Eibar 0-1-re, az Almeria 0-1-re, vagy a Granada 0-0-ra? (arról már nem is beszélve, hogy míg mondjuk a spanyol top 3-4 nagyon jól elvan az Everton, T'ham ellen, mert az esetleges fizikai hátrányt tudják ellensúlyozni a technikai fölényükkel, azért a formában levő két angol csapat fizikálisan képes lenne uralni a meccseket. és ez azért ott is megmutatkozik, hogy a spanyol top 4 másfélszer-kétszer több pontott szerzett a bajnokságban is, mint a Celta. valahol a kettő közötti területen helyezkedik el a két angol csapat, jól látod, és egyszer-egyszer elkaphatná őket a Celta, ezt is jól látod)
több mint 9 éve
No akkor egy kis szubjektív, hogy ne csak kívülről dumáljak:Sikerült először kijutni az új Fradi stadionba a DVTK elleni meccsre. Maga a stadion semmi különös élmény, hozza amit kell, jól lehetett látni a családi szektorból is. Az mondjuk érdekes, hogy ha bent vagy stadionban, lényegében a VIP szektoron kívül oda ülsz ahová akarsz. Nem tudom máshol is így van-e, de ha fiam nem ragaszkodott volna a helyéhez, simán mehettünk volna ahova jól esik
Ami viszont a legfontosabb, mert ugye ezen megy a vita főleg: igenis volt hangulat!!!! Segítette ezt az jó néhány szurkolást végig bíró "áruló" ultra, de igazából a közönség többi része is együtt élt a játékkal, tapsolt fúj-olt stb.... s igenis jó érzés volt látni a sok családot, a sok gyereket, fiatalt akik biztos, hogy a kulturált közeg miatt is jöttek ki, a várható jó játék mellett. S még így is ott van a "mocskos" lilák meg f.szp újpest de ennyiben ki is merül a dolog. S ENNÉL NEM IS HIÁNYZIK TÖBB (az én lelkemnek még ez is sok, ez se kéne, de ennyire muszáj azt mondani, hogy belefér vagy tényleg dugja homokba a fejét az ember)
Nem, vitatom lehetne még javítani a dolgon, lehetne, hogy jobban, többen ugrálják végig a 90 percet, de ezen az segítene, hogy azok akik ezt bírják (én már nem) és képesek rá, mondjuk kicsit elgondolkodva, beülnek a távolmaradás helyett a szolidabb közönség közé, és belülről ott ülve lelkesítik a társaságot.
Úgy hogy azt mondom, ha sajnos ez az ára nyugodt, de mégis jó szurkolást adó mérkőzés nézésnek, akkor legyen így, amíg meg nem gondolják magukat a távol maradók, hogy miként lehet balhé nélkül is szurkolni. A vénaszkennert is túl élem nem fáj 😀 és nincs is mitől tartanom.
Mondjuk annak a szerencsétlen csirkének (a 8 éves fiam nevezte el így 😛) annyira nem kéne parádézni. Élőben egyébként vmivel jobban fest mint a képeken. Ez persze nem menti a régi igazi Sas kirakását. Éppen még a kettő el is fért volna egymás mellett, de hát ez már csak olyan magyaros megoldás.
Ennyi, és köszi, hogy elolvastátok: Hangsúlyozom: szubjektív! s menjen ki mindenki, tapasztalja meg aztán gondolkodjon el róla.
több mint 9 éve
Nem probléma ha megint előhúzod a kalapból a PL - többi liga ellentétet, csak jó lenne, ha nem rám lőnél vele ugyanis többször fejtettem ki itt is, hogy ez PL felsőrbrendűség max pénzügyi alapon megy sehogy másképp és ez is az üzleti model miatt van.Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.Én simán felnevettem rajta 😀TocaJó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
Mondjuk ha emellé még mellédobod, azt, hogy maguk elé engedik az olaszokat ami azon múlik, hogy kb minden meccset olasz csapat nyer a maradékokból(kivétel ahol nem játszanak) amire 0-nál nagyobb az esély, de egy buzga vasat nem tenne rá senki akkor igazán jól érveltél. Értem, hogy most úgy tűnik jobban áll az olasz foci mert a Juve fellendülőben van, illetve kedves sorsolást kapott, de a mostani olasz-angol focit összehasonlítani merdekebb mint PL top6 csapatait összehasonlítani a Spanyol 9.-el, mert éppen volt egy szép meccse a Real ellen.
Persze az EL-ben lehet vitézkedni, meg döngetni a mellünket amit egy Sevillanal meg is tapsolok, aki a nagy3-as mögött mindig ott van és képes meglepetést okozni a bajnokságban, de pontosan tudja hogy a versenyt nem veheti fel a nagyokkal.
Viszont, hogy most odaérhet a Napoli és a Fio úgyhogy "fasorban" kullognak egy olyan bajnokságban ahol 2 nagyágyú milánói csapat éppen döglődik sem tudnak beférni a BL helyekre... Inkább hagyjuk, ha megelőzik az olaszokat az kb olyan mint amikor mi előrejöttünk olcsó meccsekkel a világranglistán, szép-szép csak éppen ettől a mögöttes tartalom még kevés.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Durván beindult a fradi PR henger 😀a gond inkább az volt, hogy megint nem az van, amit az ultrák akartak, és jött a menetrendszerű picsulás. Különben is, a sas "hagyományokat képviselt"!
A sok hülye meg eleve olyan komolyan veszi ezt az egész kabala kérdést mintha világvége befolyásoló tényező lenne... Pedig ez csak egy reklámfogás, és lám, működik. Közszájon forog állandóan. Csak lazán emberek, nem kell mindent olyan komolyan venni...flzoli
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Ja bocsi, elfelejtettem, hogy a "világlegjobbbajnokságáról" van szó. Ez esetben visszakozok, hisz nyilvánvaló a fizikai, pénzügyi, szakmai, szellemi és spirituális felsőbbrendűsége a PL-nek.Én simán felnevettem rajta 😀TocaJó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
Sőt a híres angol udvariasság miatt még a jó öreg olaszokat is beengedik maguk elé. De ez csak jó, hiszen így több csapat koncentrálhat majd a BL helyett a ligára....
több mint 9 éve
Én simán felnevettem rajta 😀Jó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rosszdavemayer
több mint 9 éve
Jó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel.lol, ez viccnek is rossz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Jó kis meccs eddig ez a Celta-Real, helyzet-helyzet hátán, 0 középpályás védekezéssel. Szimpatikus egy csapat a Vigo, a nemzetközi kupában ezzel a kerettel szerintem a közvetlen élmezőnyt követő egyletekre simán veszélyes lehetne. (Értsd úgy, hogy ütne egy Everton, Tham, Newcastle kaliberű csapatot)
több mint 9 éve
Németh beárazta az amcsi focit valahová a holland, görög alá...😛oziboziMár említettem nemrég, hogy ennél pontosabban nem igen lehet rangsorolni a bajnokságokat színvonal alapján
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Durván beindult a fradi PR henger 😀A sok hülye meg eleve olyan komolyan veszi ezt az egész kabala kérdést mintha világvége befolyásoló tényező lenne... Pedig ez csak egy reklámfogás, és lám, működik. Közszájon forog állandóan. Csak lazán emberek, nem kell mindent olyan komolyan venni...
több mint 9 éve
ozibozi
17 174
Németh beárazta az amcsi focit valahová a holland, görög alá...😛
több mint 9 éve
NK9 újabb gól és kiharcolt 11-es.Érik a válogatott meghívó.Kennynem volt egyszerű meccs az összefoglaló alapján 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Alexander Merkel a kazah vàlogatottat választotta a DFB helyett.... (...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
NK9 újabb gól és kiharcolt 11-es.Érik a válogatott meghívó.
több mint 9 éve
ad1: ezekre az emberekre tényleg nincs szükség a stadionokban, ebben igazad van.Ne de Schleck, Magyarországon nem ilyenek az ultrák, hanem rendes, becsületes, családos emberek! (Ha pedig soraik közé is férkőznek páran, őket a tömeg rögtön kiveti magából)baggioA mai Fradi-Újp... akarom írni Crvena zvezda-Partizan örökrangadó csodálatos, hamisítatlan balkáni hangulatbanAnnyira szép! Milyen szomorú lenne, ha ezek a csodálatos emberek is bojkottálnák a meccsre járást.Schleck
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/40/96/77/cikk_2409677/botranyZvezdaPartizan629.jpgbaggio
ad2: nem értem a hasonlatot, szerintem közel 15 éve nem verekedett össze két szurkolótábor a magyar nb1-ben stadionon belül.
ad3: nem csak az ultrák nem járnak meccsre a rendszer miatt, hanem sokan mások sem. Utóbbiakat azért csak nem érdemes bebukni, nem?
több mint 9 éve
Ne de Schleck, Magyarországon nem ilyenek az ultrák, hanem rendes, becsületes, családos emberek! (Ha pedig soraik közé is férkőznek páran, őket a tömeg rögtön kiveti magából)A mai Fradi-Újp... akarom írni Crvena zvezda-Partizan örökrangadó csodálatos, hamisítatlan balkáni hangulatbanAnnyira szép! Milyen szomorú lenne, ha ezek a csodálatos emberek is bojkottálnák a meccsre járást.Schleck
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/40/96/77/cikk_2409677/botranyZvezdaPartizan629.jpgbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A mai Fradi-Újp... akarom írni Crvena zvezda-Partizan örökrangadó csodálatos, hamisítatlan balkáni hangulatbanAnnyira szép! Milyen szomorú lenne, ha ezek a csodálatos emberek is bojkottálnák a meccsre járást.
több mint 9 éve
A mai Fradi-Újp... akarom írni Crvena zvezda-Partizan örökrangadó csodálatos, hamisítatlan balkáni hangulatban---
több mint 9 éve
Grizi meg az Isten!Ennyi! 😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 174
8x szorzós szalonremit qrt el a Hertha (10 perccel a vége előtt 😕
több mint 9 éve
Tőzsérék a PL ben. Gratula!!!!!
több mint 9 éve
Ez a Real Modric nélkül és az ötlettelen játékával valszeg nem.kilógnak nem kicsit, ez tény, de 1x-re bárki ellen jók, és nem fogják őket kitömni...oziboziInkább maradjunk annyiban hogy a szerencsés sorsolásának köszönheti, hogy 4-ben van. Ha erősebb csapat jön szembe velük megütik őket ahogy az Atletico tette a csoportkörben és ahogy a Real is fogja most.Tocaa mai Juve bárki ellen képes egy 0-0,1-1-es eredményre bármikor egy nézhetetlen mérkőzésen, vagy akár kettőn is. Onnantól meg vakszerencse... (pedig kilóg a négyesből rendesen)oziboziEL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
Napoli - Dnipro
Sevilla - FiorentinaDexxter Tailor