Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Csányi bevetette magát
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-olcsobban-tankolhatnak-a-mol-kutakon-a-futballszurkolok-2408995

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
nem haterkedes volt hanem teny.Ez nem valtoztat semmin.
Klasszissal jobb allomanyu a Munich.ZoliMP
Nem a francokat nem (s ez most nem rád vonatkozik 😉). De Guardiola akár mit csinál csak azért is lesznek akik belekötnek, és alig várják, hogy valami éppen ne úgy jöjjön ki, és beleköthessenek. Ahelyett, hogy elismernék, és belássák, azért nem olyan egyszerű sikereket elérni még olyan jó játékosokkal melyek neki vannak, mint az látszik. De pl sztem a PSG-nek messze nem sokkal rosszabb a játékosállománya vagy épp a Citiynek aztán hol tartanak........pont peche, hogy Heynkes előtte meg is nyerte a BL-t. Na az ameddig nem jön össze neki kap is fejéhez... nem egyszerű szitu. Nem tökéletes szó se róla, de akkor is. Nagyon nem csípem a Bayernt (bocsánaat minden Bayern érzetűtől 😀) de az igazságtalanságot sem, és már csak azért is amit a Barcával elért drukkolok neki, hogy mondjuk ha nem is idén de jövőre összejöjjön vele a Bayernek a Bl győzelem.

Bevallom minden Barca szeretetem ellenére most a másik kedvenc csapatom, a Juve végső sikerének örülnék a legjobban, ott Buffon nagyon megérdemelné a BL címet.dande
És most, hogy megtudták verni a Portot 6-1re ettől Guardiola már sztár lett vagy nagy edző, hogy hozta a papírformát?
Mondjuk amiatt nyertek csak mert kivágták a FŐORVOS-t hisz tudjuk az előző vereségért ő tehető CSAK felelőssé.
Parttalan a vita, mert PSG és City nem egy BL győztes csapat volt, így ha peche volt ha nem, tőle legalább ennyit kell elvárni, mikor odament is tudta.
Ez a Bayern keret top4 kb a világon, ha elődöntőbe jutnak akkor igen hozta amit a keret tud addig minden megingás azt mutatja, hogy vannak azért gondok.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 564
azert ne vegyetek ennyire komolyan.Pep,tundoklese vagy bukasa nem hat ki az eletetekre..
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
 www.origo.hu/gazdasag/20150421-tiborczeknak-meg-varniuk-kell-a-stadionra.html

"Nem számoltak azzal, hogy az Újpest a Szusza Ferenc Stadionban játssza a meccseit"

😀 😀 😀 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
 m.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-balhe-a-bl-vereseget-rahuztak-az-orvosokra-lemondtak-2407817

Pep raus...Amadeus91
Pep rein...

több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ez a mai nap is kuka, kb 0 izgalom, sajnálom, hogy egy BL negyeddöntő ennyire érdektelen legyen (számomra).
Remélem a holnapi nap hoz valami izgalmat, legalábbis az első meccsek alapján, talán...

Előbb Badstuber páros lábbal röppent előre, enyhén lábra, nagy nehezen kapott egy sárgát😊NB2
Jah simán el lehetne meszelni az elődöntő meccseiről...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
egyébként Moniz meg a sokadik csapattal bukik meg éppen. ez van, ha nem játszatja Bajnert.slowmotion
Ő már előre a játékosokat hibáztatta a leendő kiesésért kb 2 meccs után szerinted mennyire hajtanak 😛
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
egyébként Moniz meg a sokadik csapattal bukik meg éppen. ez van, ha nem játszatja Bajnert.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Pep raus. muhaha.
csak azt sajnálom, hogy kicsit siettek a második góllal, mert így csak kétszer nyertem velük meg a Barcsával élő fogadáson.
meg most már nem is nagyon látok semmi értelmes fogadást, mert plusz hat, plusz hétre nem akarok fogadni. bár elég sok német van az egyik oldalon, és jó pár brazil a másikon 😊
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klasszissal jobb allomanyu a Munich.ZoliMP
Nem a francokat nem (s ez most nem rád vonatkozik 😉). De Guardiola akár mit csinál csak azért is lesznek akik belekötnek, és alig várják, hogy valami éppen ne úgy jöjjön ki, és beleköthessenek. Ahelyett, hogy elismernék, és belássák, azért nem olyan egyszerű sikereket elérni még olyan jó játékosokkal melyek neki vannak, mint az látszik. De pl sztem a PSG-nek messze nem sokkal rosszabb a játékosállománya vagy épp a Citiynek aztán hol tartanak........pont peche, hogy Heynkes előtte meg is nyerte a BL-t. Na az ameddig nem jön össze neki kap is fejéhez... nem egyszerű szitu. Nem tökéletes szó se róla, de akkor is. Nagyon nem csípem a Bayernt (bocsánaat minden Bayern érzetűtől 😀) de az igazságtalanságot sem, és már csak azért is amit a Barcával elért drukkolok neki, hogy mondjuk ha nem is idén de jövőre összejöjjön vele a Bayernek a Bl győzelem.

Bevallom minden Barca szeretetem ellenére most a másik kedvenc csapatom, a Juve végső sikerének örülnék a legjobban, ott Buffon nagyon megérdemelné a BL címet.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 564
Klasszissal jobb allomanyu a Munich.
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Ma is lesz Pep takarodj?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Ez a mai nap is kuka, kb 0 izgalom, sajnálom, hogy egy BL negyeddöntő ennyire érdektelen legyen (számomra).
Remélem a holnapi nap hoz valami izgalmat, legalábbis az első meccsek alapján, talán...

Előbb Badstuber páros lábbal röppent előre, enyhén lábra, nagy nehezen kapott egy sárgát😊
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Most is várom a Guardiola hatereket 😀dande
Csak a doki haterekk jönnek 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Porto idén is hülyére keresi magát játékos eladásból, ha meg véletlen' tovább mennek akkor meg főleg...ozibozi
Így már nem biztos. 😀

több mint 9 éve
Most is várom a Guardiola hatereket 😀
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 178
A Porto idén is hülyére keresi magát játékos eladásból, ha meg véletlen' tovább mennek akkor meg főleg...
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
Teljesen érthető,sajnos.Itthon.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
"jól értesült újpestiek azt pletykálják", hogy Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára tárgyal a klub megvételéről az Újpest belga tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel.
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)ozibozi
Vályi-Nagy még januárban kiröhögte ezt a hírt, mint fogalmazott: "épeszű ember nem fektet fociba". Persze tudom, hogy amit ezek mondanak, annak az ellenkezője se igaz, de nekem ez minimálisan elfogadható visszautasítás.
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀berger90
És még mögöttük is van valaki más. 😉

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Csak aztán nehogy a Habonynak adják! 😀

Mindig jövőre
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 178
Állítólag a pályabérlet megemelése is a régi tulaj kiszorítását, ellehetetlenítését szolgálja, mert túl sokat kér a belga a klubbért. (állítólag)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.Bazzani
Én nem is róla hallottam, de majd kiderül.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 m.hvg.hu/sport/20150420_Lazar_szembemenne_Orban_focis_viziojaval

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
1. DajcsFürjecskét tényleg kihagytam én balga-belga. 😕
2. Jövőre még biztos nem lesz FIDESZ-es a csapat, azután meg mással fognak foglalkozni a narancsosok. Bár Wintermantelre nyugodt szívvel bíznám a csapatot. Neki lila a vére.

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...Sobri Jóska
De kis vicces valaki! 😊

Modric 5-6 hét pihi...NB2
És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.Toca
Azért ez még koránt sem biztos....bajnokságból is van még pár meccs...2 pont hátrányotok van....mi még nyomjuk a Barkával otthon...

A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzani
A Kupát meg kell nyernünk!!!