Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát nagy kérdés ez, nyerjünk-e Walesben, vagy kapjunk ki és akkor kiejtjük a Szlovákokat 😀Az NL playoff még akkor is ott lenne a tótoknak.
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Azon a szinten amin ők mozognak érthető, de elviekben itt írástudók és értelmiségiek írnak, nekik ez elméletileg baromira bökné a csőrét 😊Neked nem, de annak az 1500 szurkoló, aki ott lesz Cardiffban az nem szeretné a tótokat itt látni, hidd el.Én értem, hogy történelem, meg utáljuk a szlovákokat, meg lassan mindenkit aki szomszédos ország, de, hogy a sportnak még mindig nem erről kellene szólnia.Nem fog erre sor kerülni, sajnos.X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
csebi
gabokocka
És kíváncsi lennék mennyire lennétek felháborodva, ha fordított esetben a szlovákok öngólt rúgnának.
Foglalkozzunk magunkkal és nyerjünk Walesben. Ha meg döntetlen lesz a meccs és a szlovákok kijutnak, akkor megérdemlik, mert oda-vissza megvertek minket.
Nekem attól nem lesz jobb az életem, hogy a szlovákok helyett Wales lesz ott az EB-n, de hát kinek mi, ugye 😊
ervinator
gabokocka
több mint 6 éve
És azért az 1500 szurkolóért csináljunk egy olyan sportszerűtlenséget, amiért 10 millió ember + x millió fogja majd a fejét. Minden világos 😊Neked nem, de annak az 1500 szurkoló, aki ott lesz Cardiffban az nem szeretné a tótokat itt látni, hidd el.Én értem, hogy történelem, meg utáljuk a szlovákokat, meg lassan mindenkit aki szomszédos ország, de, hogy a sportnak még mindig nem erről kellene szólnia.Nem fog erre sor kerülni, sajnos.X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
csebi
gabokocka
És kíváncsi lennék mennyire lennétek felháborodva, ha fordított esetben a szlovákok öngólt rúgnának.
Foglalkozzunk magunkkal és nyerjünk Walesben. Ha meg döntetlen lesz a meccs és a szlovákok kijutnak, akkor megérdemlik, mert oda-vissza megvertek minket.
Nekem attól nem lesz jobb az életem, hogy a szlovákok helyett Wales lesz ott az EB-n, de hát kinek mi, ugye 😊
ervinator
gabokocka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Neked nem, de annak az 1500 szurkoló, aki ott lesz Cardiffban az nem szeretné a tótokat itt látni, hidd el.Én értem, hogy történelem, meg utáljuk a szlovákokat, meg lassan mindenkit aki szomszédos ország, de, hogy a sportnak még mindig nem erről kellene szólnia.Nem fog erre sor kerülni, sajnos.X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
csebi
gabokocka
ervinator
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Hátha Bin Ladenék X-et kihoznak a szlovákok ellen majd. Az hatalmas upset lenne amúgy. Ha megtörténik Viktor személyesen adja át a nokiás dobozban lévő 2 milliárd forintot Azerbajdzsánnak.a baltás átadása nem volt elég?
Coolearie
chemicals keep me under control
több mint 6 éve
Hátha Bin Ladenék X-et kihoznak a szlovákok ellen majd. Az hatalmas upset lenne amúgy. Ha megtörténik Viktor személyesen adja át a nokiás dobozban lévő 2 milliárd forintot Azerbajdzsánnak.
több mint 6 éve
Én értem, hogy történelem, meg utáljuk a szlovákokat, meg lassan mindenkit aki szomszédos ország, de, hogy a sportnak még mindig nem erről kellene szólnia.Nem fog erre sor kerülni, sajnos.X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
csebi
gabokocka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Nem fog erre sor kerülni, sajnos.X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
csebi
több mint 6 éve
X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.Vajon a csapat is tudja ezt? 😊
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Igen. Bocs, félre olvastam.Ugye a hszben ez van ott “ha nem döntetlen a mi meccsunk”Arra gondoltam, hogy ha mi x-elünk ők meg nyernek akkor pont egyenlőség lesz. Azt hittem akkor is mi jutnánk tovább amit nem is értettem...És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
csebi
peach
Nekünk az x csak akkor jó ha a szlovákok nem nyernek. Most rohadtul hiányzik a budapesti egy pont a szlovákok ellen.
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
X-nél a 93. percben öngólt kell rúgni, ez egyértelmű.
több mint 6 éve
Hát nagy kérdés ez, nyerjünk-e Walesben, vagy kapjunk ki és akkor kiejtjük a Szlovákokat 😀X ne legyen az a lényeg.
Kenny
több mint 6 éve
Hát nagy kérdés ez, nyerjünk-e Walesben, vagy kapjunk ki és akkor kiejtjük a Szlovákokat 😀
több mint 6 éve
Ugye a hszben ez van ott “ha nem döntetlen a mi meccsunk”Arra gondoltam, hogy ha mi x-elünk ők meg nyernek akkor pont egyenlőség lesz. Azt hittem akkor is mi jutnánk tovább amit nem is értettem...És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
csebi
peach
Nekünk az x csak akkor jó ha a szlovákok nem nyernek. Most rohadtul hiányzik a budapesti egy pont a szlovákok ellen.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Arra gondoltam, hogy ha mi x-elünk ők meg nyernek akkor pont egyenlőség lesz. Azt hittem akkor is mi jutnánk tovább amit nem is értettem...És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
csebi
több mint 6 éve
És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
több mint 6 éve
Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
több mint 6 éve
Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
több mint 6 éve
Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.
több mint 6 éve
fixedMert a Nemzetek Ligája végső sorrendje alapján jogosultak vagyunk szektás felebarátom.Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
Akkor csak az NL PO marad, az meg nagyobb lutri meg katyvasz...
O1G
www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/valogatott-ha-nem-nyerunk-walesben-biztos-a-potselejtezo-igy-alakul-a-nemzetek-ligaja
Sobri Jóska
O1G
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mert a Nemzetek Ligája végső sorrendje alapján jogosultak vagyunk szektás barátom.Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/valogatott-ha-nem-nyerunk-walesben-biztos-a-potselejtezo-igy-alakul-a-nemzetek-ligaja
Sobri Jóska
O1G
több mint 6 éve
Mert nem az számít, hogy a csoportban hanyadik helyen végzel a aelejtezőbenMiért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
Sobri Jóska
O1G
több mint 6 éve
Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
több mint 6 éve
Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Akkor csak az NL PO marad, az meg nagyobb lutri meg katyvasz...