Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
Kéne. Az tuti, hogy jobban illene Ole gyorsjátákos elképzeléseibe, mint a benga belga.
dugo93
állítólag úgy szól a deal hogy Dybala+ Mandzsukic / Lukaku + pénz

Ez hatalmas boost lenne a Unitednek

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

Ez a 4es elöl azért jó lenne 😊
davemayer
de ami még fontosabb, hogy a horvát kitöltené azt az űrt, amit Herrera távozása keltett
slowmotion
Nem Dybala inkább?
Matthew99
miért, Dybala is suttyó? 😊
slowmotion
Nem. Én arra gondoltam, hogy Herrera inkább irányító középpályás (mint Dybala) míg Mandzukic befejező csatár. De most már értelek te mire.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Az a legutóbbi szezonban kiderült szvsz, hogy Dybala nem CR-kompatibilis játékos, emiatt valszeg jövőre kevesebbért lehetne elpasszolni, mint most.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 492
slowmotion
Herrerara sok mindent lehet mondani, de a suttyó az pont nincs köztük.
davemayer
persze az is kérdés, ki mit ért a suttyó alatt, de azért az én definíciómba mindenképpen belefér
slowmotion
Én sem értem. Herrera egy kimondottan faszagyerek. Hiányozni fog a mentalitása.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
Kéne. Az tuti, hogy jobban illene Ole gyorsjátákos elképzeléseibe, mint a benga belga.
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
de ami még fontosabb, hogy a horvát kitöltené azt az űrt, amit Herrera távozása keltett
slowmotion
Nem Dybala inkább?
Matthew99
slowmotion
davemayer
persze az is kérdés, ki mit ért a suttyó alatt, de azért az én definíciómba mindenképpen belefér
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
slowmotion
Nem Dybala inkább?
Matthew99
slowmotion

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
slowmotion
Nem Dybala inkább?
Matthew99
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
slowmotion
Nem Dybala inkább?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

davemayer
El is mennek a fenébe a Juvénál, ha ezt meglépik.............................
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99
dugo93

Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?
Matthew99

több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 903 — Lucas Scott
Tegnap épp dartsozni voltam egy kocsmában a meccs idején. A tizire odagyült a nép, majd megszólalt egy szakember hátulról: "Még bajban is lehetünk, ha ezt belövi a walesi"
dugo93
nem csak behallatszott amit Rudolf mondhatott a stúdióban? pont ilyen homályon volt tegnap kb
davemayer
Ja mikor ecsetelte h ez nem volt tizi akkor halkitottam le ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Tegnap épp dartsozni voltam egy kocsmában a meccs idején. A tizire odagyült a nép, majd megszólalt egy szakember hátulról: "Még bajban is lehetünk, ha ezt belövi a walesi"
dugo93
nem csak behallatszott amit Rudolf mondhatott a stúdióban? pont ilyen homályon volt tegnap kb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 532
A kapus élete meccsét játszotta, megkockáztatom, hogy Lanza gólja nem volt les, ez mellett a szerencse sem volt a Fradi mellett, egy kivételtől eltekintve. Köszi spori, mert a 48.-ban Lovre kezére pattant a labda.
Igazságtalan lett volna ha így esik ki az FTC, bár egy percig nem izgultam. Egy kérdés volt, mikor jön a gól.

Egyet sajnálok: a koeff pontokat. Ezeket ki kellene használni. Múltkor a Vidi is elszórakozta..

Csütörtökön irány Debrecen, 2 hét múlva a Groupama, bár nem a Fradi az esélyes a kedvenc csapatom ellen, de mégis magyar vagyok, szurkolni fogok ezerrel.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Ez eddig nagyon humoros.
Kenny
Kint vagy?
Gergőbácsi
Majd Zagrabba megyek ha minden jol megy.

Lenyeg a tovabbjutas, de ha igy jatszunk majd (amit ketlek) akkor hazakuldenek majd egy laza negyessel.
Kenny
Hajrá!
A két meccsen összesen két gól különbséget várok, aztán lehet meglepi.
Gergőbácsi
A minimalis celt elertuk szerintem, lesz egy parharcunk az egyik csoportkorert mindenkeppen.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 393
Okazaki ma a malaga kispadjan ult.😀
1 eves szerzodes, ingyen jott.juhooo

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Ez eddig nagyon humoros.
Kenny
Kint vagy?
Gergőbácsi

Lenyeg a tovabbjutas, de ha igy jatszunk majd (amit ketlek) akkor hazakuldenek majd egy laza negyessel.
Kenny
Hajrá!
A két meccsen összesen két gól különbséget várok, aztán lehet meglepi.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Ez eddig nagyon humoros.
Kenny
Kint vagy?
Gergőbácsi

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Kéne egy kóbor gólt találni különben ha így folytatódik a vége izgalmas lesz...
gabokocka
Mindezt egy máltai csapat ellen...
Bálesz
Az lófaszt nem érdekel, tovább kell jutni és kész. Egy máltai csapat az előző EL körben kiverte a Hajdukot.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Most már vennem kell Tökmag mezt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyi bmeg
több mint 6 éve
Ez eddig nagyon humoros.
Kenny
Kint vagy?

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 903 — Lucas Scott
Ez eddig nagyon humoros.
Kenny
Én nem tudok nevetni ... Rudolf közben amit “szakert” az siralmas

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.