Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...

Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛dande
Bajner a nagy haverja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na most kéne bevetni Dárdai Palit, hogy fűzze meg Kloppot, legyen válogatott kapitánya...

Na jó ennyire rosszat nem akarok neki 😛
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Én is....Tőle volt Dortmund a Dortmund!Leginkább!
Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/ZoliZoltán
állítólag Diósgyőrben is német edzőt akarnak, ezért nem hosszabbítottak Siviccel...
innentől mindenki összerakhatja magának 😉
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Hmmm.pénz....
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek

(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Hmmm.pénz....
Már most újjáépítés van ott?
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
City-re van a legnagyobb esély, mert nem akar kihagyni és ott meg úgyis újjáépítés lesz

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀zemanla
Wow! XD
több mint 9 éve
Érdekes egy meccs volt....ennyi könyöklést...
a bíró meg egy nagy láma volt.
Mandzu szemöldöke biztos magától szakadt szét....16-oson belül...stb.

Első félidőben nagyon Real henger volt...féltem ha nem váltunk akár kapunk 3-4-et....
Koke bűn rossz volt...már hamarabb lehoztam volna...mondjuk Saúl jöhetett volna!Hátha ollóz megint egyet! 😛
Grizit meg nem hoztam volna le....

Szóval a 2. félidő alapján akár a győzelmet is megérdemeltük volna.

Egy hét múlva....pfff....rohadt nehéz lesz! 😕
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Dárdai helyett lesz szöv.kap. 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Azt tudni már esetleg,hogy merrefelé tart? :-/
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2
én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A BL-döntős ellen idegenben kurva jó eredmény a 0-0.Sobri Jóska
Elképesztően túl van amúgy fújva ez az idegenben lőtt gól. Már párszor lehet írtam, de az idegenbeli 0-0-nál nagyobb elkeseredettség van, mint egy 2-1-es vereségnél. Ami elég vicces.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
A BL-döntős ellen idegenben kurva jó eredmény a 0-0.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocs akkor benéztem nem tudom miért volt bennm fordítva. Igaz a meccset nem láttam s úgy volt elöttem, h Real Atleti volt. Úgy egy kicsit más a helyzet. No majd meglássuk.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Majd idegenbe Ronaldo befejel egyet-kettőt és legrosszabb esetben X és idegenbe lőtt góllal tovább mentek.

Mi remélem nem szaladunk bele ma este a késbe, nincs Ibra, de Pastore, Cavani, Veratti megkeverhet minket rendesen.....dande
Idegenben lőtt góllal már nem jutunk tovább ez eldőlt 😊
Alapjába véve jobbak vagyunk, de Ramos balfaszságai révén, tizi - piros - gól bármi benne volt most is. Elől meg impotensek voltunk már-már tikitakás Barca szinten túl kombináltuk a végét, mikor lőni kellett volna is passzoltunk.
Nekem az a bajom,hogy Balenek továbbra se látom a helyét. Szélen túlkombinálja a dolgot, jó voltak szép lővései de ennyi.
Kíváncsian várom nyáron, hogy nyúlunk bele a középpályába Reus elhozatal egyre jobb ötletnek tűnik.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Majd idegenbe Ronaldo befejel egyet-kettőt és legrosszabb esetben X és idegenbe lőtt góllal tovább mentek.

Mi remélem nem szaladunk bele ma este a késbe, nincs Ibra, de Pastore, Cavani, Veratti megkeverhet minket rendesen.....dande
ÖÖÖ most voltak idegenben😊 (bár sokat nem utaztak, Ronaldo lehet a helyi járattal ment el az Atleti stadionig 😀 )
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Itt csak Kenny fradista, a többiek "kívülállóként" szóltak hozzá.
A vita szerintem is értelmetlen meggyőzni nem fogjuk egymást😊
De térjünk majd vissza mikor a Fradi nem a 2. helyen áll, hanem mondjuk a 10. helyen vitézkedik és az MTk szurkolók eaglesmacnabb hangjától lesz hangos az aréna😊NB2
Nem baj, hogy alább írtam, hogy csak 25 éve vagyok divatdrukker 😛dande
25?
Háááát... öreg vagyok, mint az országút!!!
volt 3.szektor-19-sor-11-12 szék.... Még apám vette 30 éve... 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
JC6
+1, viszont az tény, hogy sajnos a jelenlegi klub elnök eléggé híres a listáiról, ez is lehet akár egy szempont is 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve

Mi remélem nem szaladunk bele ma este a késbe, nincs Ibra, de Pastore, Cavani, Veratti megkeverhet minket rendesen.....
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mint mondtam, nekem hiányzik a hangulat, a piro és a többi, de ebben a "harcban" nem az ultrák fognak nyerni. Vagy beadják a derekukat vagy soha nem teszik be a lábukat a stadionba. Ez eldőlt. Sajnálom, hogy 10-en valahány ember miatt több száz bűnhődik, bár tényleg nem értem, hogy mi a szar bajuk van igazából. Nagyon könnyű arc, név és személyiség nélkül károkat okozni. Vállalják fel, akkor lesznek kemények! Azt ugye meg nem, inkább nem kell a szkenner és a többi. De nem kellene kárt okozni. Csak szabályos keretek közt pokoli hangulatot teremteni, hogy remegjenek a lábak, legfőképpen annál a kapunál. Szerintem meg lehetne beszélni a vezetőséggel, sima liba lenne. Számtalan példa van erre, szerte Európában, jól látható mód és működik.
Szomorú amúgy, hogy ennyi birka van, és itt már nem is a Ferencváros-hűségről van szó, hiszen akkor ott szurkolnának a kapu mögött...Ezt kéne felfogniuk. Verik a mellüket, hogy Fradi, de félnek egy szkennertől.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem értem ahol volt a fantasztikus játék, én nem láttam, forintot nem ér ez a játék, dögunalmas szar.

Benzema élete legszarabb meccse volt, Ramos meg külön kategória, nem csak balfasz hanem még favágó geci is

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nem hiszem el, hogy megint nem bírjuk berúgni a kikúrt helyzeteket. Ezt a meccset és a párharcot 1. félidőben el kellett volna dönteni, aztán meg imátkozhattunk, hogy Ramos ne balfaszkodja össze a gólt a Ticonak. Hihetetlen mennyire kreténül játszott, már megint.
Ancelotti meg behozza Arbeloat az utolsó 10 percre csak, hogy megmutassa 10 emberrel is lehet meccselni...
Isco csere is jó volt, hisz 2x eladta a labdát meg futkorászott mint a cica a játékban...
Bárcsak kiállították volna Ramost a végén akkor jöhetne a Pepe-Varane tengely.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hozzáteszem nem Nigéria a 34. a világon, hanem csak a listán utolsó, de az mb1-et így is simán a horvátok alá kellene tenni kb.

A magyar állapotokról annyit, hogy a dunaújvárosi játékosoknak simán a helyi sztk-ba kell menniük orvosi kivizsgálásra, a táplálkozásra annyira figyelnek, hogy egy supradyn tabletta a meccs előtti felpörgető, és még olyan biztos anyagi helyzetűnek hazudott klubok, mint az MTK is milliókkal tartoznak több focistájuknak (olyan esetről meg aztán ne is beszéljünk, mint Völgyi Dánielé, aki elméletileg fizetése 70%-át Győrből, 30%-át Pápáról kapja, ami ugye most a valóságban mindkét részről ugyanannyi...)baggio
nem emlékszem hogy az mtk az elmúlt 10 évbe bármikor is rendesen fizetett volna. Ezért tizede a költségvetés mint a fradinak, nem költünk semmire

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Itt csak Kenny fradista, a többiek "kívülállóként" szóltak hozzá.
A vita szerintem is értelmetlen meggyőzni nem fogjuk egymást😊
De térjünk majd vissza mikor a Fradi nem a 2. helyen áll, hanem mondjuk a 10. helyen vitézkedik és az MTk szurkolók eaglesmacnabb hangjától lesz hangos az aréna😊NB2
én Fradistának tartom magam, bár ugye szkenneltem, bérletem is van, lehet ez másoknál megkérdőjelezi ezt, de én kint voltam akkor is mikor a nyíregyházának kiabáltuk, hogy másodosztály, majd év végén minket zártak ki, voltam nb2-es meccsen is, és amióta megtehetem a bérletet is megvásárolom.