Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
...eaglesmcnabb
ne haragudj, de ez olyan magas labda...

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉ZERO_L
Csabi egyedül leszurkol 20 random fradi-ultrát.
Ha ismernéd nem ironizálnál ily' sután.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
...eaglesmcnabb
ne haragudj, de ez olyan magas labda...

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re.Dub
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.kristof
Én a célt értem, az utat viszont nem látom. Ugyanis ha a kézi meccseken ugyanolyan színvonaltalan játék lenne mint a focipályán akkor ott se lenne ekkora teltház és fordítva, ha a BL elődöntőért játszana két csapatunk minden meccsen teltház lenne.Toca
Mert a színvonal egy olyan megfogható dolog, mint a stadion, ahol ugyanúgy leteszik az alapkövet (ünnepélyesen beiratkozik egy gyerek a felcsúti akadémiára), lefektetik az alapokat (minden egyes edzőt és további játékost egyesével, komoly szűrés után állítanak a helyére), felhúzzák a vázat (ellenfelek, riválisok nincsenek, így garantáltan jönnek az eredmények), beépítik a székeket és miegyebet (láthatóan nő a futómennyiség és a cselek, akciók száma), majd jöhet az átadó, mikor kapunk egy igazolást róla, hogy elértük a belgák szintjét?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kezd már kicsit uncsi lenni ez a szurkolózás...
Nekem az is kurvanagy élmény voltmikor harmincadmagammal (asszem 34 volt a pontos létszám) uccsó percben bebaszta kantajózsi az utenek a 90.-be, amikor könyves félpályáról beverte jovának, (akkor is max 2ezren voltunk amiből kb 50en szurkoltak végig), vagy amikor másodosztályú csapatként majdnem elvertük a verheetlen lokit a puskásban... nem fasszopó újpesteztünk, nem zsidóztunk mégis örök élmény marad. hangulat ide, hangulat oda.

a link meg szép és jó, de minket kartaliakat nem überel a nagy fradi közönség. 😊 (Pedig itt csak járásba volt csapat az elmúlt években, már amikor volt.) --->

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re.Dub
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.kristof
Én a célt értem, az utat viszont nem látom. Ugyanis ha a kézi meccseken ugyanolyan színvonaltalan játék lenne mint a focipályán akkor ott se lenne ekkora teltház és fordítva, ha a BL elődöntőért játszana két csapatunk minden meccsen teltház lenne.
több mint 9 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Igen csak az az apró különbség, hogy ezen kézicsapatok Európa (és a világ) közvetlen élvonalába tartoznak, míg a focink kissé távol áll ettől és nem is néz ki úgy, hogy a közeljövőben ez változni fog. Másrészt, amíg nem volt szurkolói kártya és az ultrák is jártak, addig is ugyanúgy kimentek a családok 1-1 meccsre. Most hadd ne kelljen a korábbi Fradi-Újpestekről (ami ugye elvileg a legkomolyabb kockázatú mérkőzés) családos képeket keresgetnem. Maximum abba az 1-2 szektorba ahol az ultrák vannak, nem vettek jegyet, egyébként bárhova máshova totál biztonságosan ki lehetett menni eddig is. Hosszú évek óta nem volt semmi komolyabb balhé se a stadionon belül se kívül, ami akadt 1-2 pályán kívül az is olyan volt, hogy aki nem akart benne lenni, simán el tudta kerülni. Komolyan mikor volt itt utoljára bármi olyan balhé, amiben ártatlan, részt venni nem akarók sérültek volna meg? Max a 90-es években, vagy a 2000-es évek nagyon elején. Káromkodás meg más sporteseményeken is előfordul (a kéziken is), ennyi erővel az utcára se szabadna kisgyerekkel kimenni, hiszen ilyesmiket hallhat ott is.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
remek példa, az mlsz célja szerintem kb az lehet, hogy olyan legyen a hangulat a focimeccseken, mint a Szeged vagy Veszprém kézimeccsein: sok ember, családok, jó hangulat egy balhéktól mentes, kulturált b-középnek köszönhetően. nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz hír, de jó úton járnak efelé.
több mint 9 éve
Ostoba amerikai szurkolókkal példálózni Saints fanként a bowl.hu fórumán pedig maga lehet a skizofrénia, nem irigyellekbaggio
Azért mert egy játékkal vagy csapattal esetleg szimpatizálok, miért kéne azzal a szurkolói kultúrával is szimpatizálnom? Ha tehetném, azt a játékot kombinálnám mondjuk egy itteni "balkáni" szurkolói hozzáállással. Egyébként nem kell sajnálni, jól elvagyok (mindegyik énemmel 😊 ).
több mint 9 éve
Hát ez a cikk valami frenetikus xD sportgézáról és az index-ről az új fradi stadiont bemutató cikknél szoktam le végleg (mikor kiakadtak rajta, hogy mennyire tipikusan magyaros húzás a kisebb és rosszabb felszereltségű vendégöltöző), de ez is hozta a színvonalat, jól van

A zsidózást úgy képzeli el az író, mint egyfajta idegrángást, mely csak úgy előtör az emberből? Ahogy az is gyönyörű, mikor külön kiemeli, semmi balhé nem volt, azért azon meglepődtem volna, ha egy általuk szervezett rendezvényen saját szurkolótársaikkal kezdenek el verekedni a megjelentek, ekkora széthúzás talán még ebben az országban sincs

Ostoba amerikai szurkolókkal példálózni Saints fanként a bowl.hu fórumán pedig maga lehet a skizofrénia, nem irigyellek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
😊Kenny
Pont az ilyen hangulat miatt jártam régebben meccsekre és/vagy néztem meg a tv-ben más magyar csapatok meccseit is, enélkül szart se ér az egész. A válogatott meccs hangulata is 0 volt, a derbié is, fél óra után el is kapcsoltam inkább a férfi kézi BL-re. Nem fog örökké tartani sem a Fidesz, sem ez az MLSZ-es slepp hatalma, nem lehet majd örökké kivezényelni a fidelitasosokat se ingyenjegyekkel. Akik itt a székdobálással példálóznak meg szimplán hülyeség, évek óta nem volt semmilyen székdobálás. De nekem aztán mindegy, felőlem csinálják, "fantasztikus" ez az új "európai" atmoszféra, meg van wifi, lehet meccs közben zabálni is, mint az ostoba amerikaiaknál. Megleszek az életbe az új "nagyon" modern meccsek nélkül is, mert az biztos, hogy én semmilyen kártyát nem fogok kiváltani, meg nekem ne határozza meg senki, hogy mit szabad esetleg kiabálni és mit nem. Tényleg ilyenkor hol vannak a szólásszabadság fő szószólói? Lassan már tv-ben se nagyon nézem meg, találok más jobb szórakozást is. Aztán majd az idő úgyis eldönt mindent, de lesz még min dolgozniuk a propagandistáknak, ha már egy indexen is ilyen cikk jelent meg (a szokásos szörnyülködés helyett):
 sportgeza.hu/futball/2015/04/12/az_mlsz_kinyirta_a_magyar_futballkulturat/?rnd=279&hc_location=ufi
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

😊

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Most komolyan bárki is elhiszi, hogy ezek a stadionok a magyar foci rendberakásának kezdeteként épültek?
Lófaszt, már elnézést. Ebből is talicskával lehetett kihordani a pénzt, meg mutyizni a haveroknak.
A nevelőedzők meg ugyanazok akik évek óta nem képesek felmutatni semmit.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
...ha az értelmetlen stadion építések elleni ugatásnak csak annyi értelme lesz, hogy a felcsúti és kisvárdai stb agyrémek után nem épül meg a karakószörcsigi kiskirály kompenzálására egy újabb nélkülözhetetlen létesítmény, akkor már megéri. (az, hogy legyen egy országban 3-4 nemzetközi meccsek lejátszására alkalmas stadion, ahol ráadásul van csapat+nézők és ahhoz az állam segítséget nyújtson az indulásnál, az akár még rendben is lehetne) de a többit is fent kell majd tartani mikor ezek már sehol sem lesznek. Állami, és önkormányzati pénzek nélkül, ki fogja ezt megtenni? piaci alapon belátható időn belül senki.
több mint 9 éve
Nem az a legnagyobb problémája, de attól még probléma volt, amit a jelek szerint relatíve jól orvosoltak. Ilyen alapon mondjuk az országnak se az a legnagyobb gondja, hogy mi történik a hazai labdarúgással, ergo magasról tehetnének az egészre.

---
több mint 9 éve
Azt lehetne felfogni, hogy nem értetlenkedni kellene olyan dolgokon, amin nem tudsz változtatni (mert ha az emberek a fejükre állnak, akkor is így állt volna neki a magyarfoci megreformálásának a jelenlegi mlsz), hanem megérteni és valami logikát keresni a jelenlegi helyzetben és döntésekben.

A felcsúti stadion elkészült, ahogy a fradi pályája is, a vénaszkennert beüzemelték és működik (és mint kiderült, ezzel is képesek megtölteni a csapatok a teljes stadiont), ha most ezeket ledózerolnák és leszerelnék, a dolgok állása nem jobb lenne, hanem maximum ugyanolyan rossz.baggio
de gondolom az sem hátrány, ha a (közel)múlt/történelem egyes döntéseit megvitatják, megvizsgálják, hátha lehet belőle okulni

ahogy elég sok mindennel itt az országban, most is csak annyit lehet tenni, hogy tudomásul vesszük, és kulturált magatartással ezt a döntést támogatjuk vagy ellenezzük

mindenben lehet logikát találni, hisz valaki biztos jól jár vele... de ettől a döntés még nem biztos, hogy helyes lesz, hisz (véleményem szerint) a magyar futballnak nem az a legnagyobb problémája, hogy az ultrák mit csinálnak/mondanak a stadionokban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
kitaláltak egy rendszert (azt hagyjuk hogy jó-e vagy rossz) arra hogy aki balhézik azt azonosítani tudják
abban egyetértek, hogy nem 1 szezon alapján kell levonni a következtetéseket a rendszerről
abban is hogy nem ugyanaz a hangulat most mint pár éve
VISZONT a tapasztalatok szerint tényleg CSALÁDOK mennek ki (és nem apa meg fia hogy verjék az ellen tábort, hanem kisgyerekek miegymás)
tehát van pozitív hatása
azon nehéz változtatni hogy ne 2 ballábas zselézett hajú seggudgaszok kóricáljanak a pályán
viszont azon könnyű, hogy a pálya mellett kik álljanak
5 év múlva ha marad ez a rendszer és tényleg "kiszoknak" a családok, akkor a nézőszám szerintem jó lesz
valamint eddigra a seggudgaszok is felfogják hogy nem csak az tudja szítani a hangolatot ha a 2 ultra tábor a feltépett székeket hajigálja egymásra

langyi foci - langyi szurkolás, cserébe kevesebb a balhé hazai pályán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Azt lehetne felfogni, hogy nem értetlenkedni kellene olyan dolgokon, amin nem tudsz változtatni (mert ha az emberek a fejükre állnak, akkor is így állt volna neki a magyarfoci megreformálásának a jelenlegi mlsz), hanem megérteni és valami logikát keresni a jelenlegi helyzetben és döntésekben.

A felcsúti stadion elkészült, ahogy a fradi pályája is, a vénaszkennert beüzemelték és működik (és mint kiderült, ezzel is képesek megtölteni a csapatok a teljes stadiont), ha most ezeket ledózerolnák és leszerelnék, a dolgok állása nem jobb lenne, hanem maximum ugyanolyan rossz.

---
több mint 9 éve
még jó hogy ezt a "x év múlva látszik majd meg az eredménye", szöveget még a magyar labdarúgás kapcsán senki sem koptatta el... oh wait

megint nem a valós problémát oldjuk meg a stadionnal, hanem kreálnak valamit, amire mutogatni lehet, "mi tettünk valamit" jeligével, igaz hogy a probléma megoldásához egy centit nem léptünk előrébb de ügye ez kit érdekel

talán minőségi futballistákat kéne kinevelni, és akkor maga a magyar bajnokság színvonala is emelkedne, így tényleg SZÓRAKOZÁS-t tudna nyújtani a nézőknek, mert amíg ez nincs meg, játszhatják a meccseket a legmodernebb stadionban is, a tömegeket nem fogja megmozgatni

de ha te abban a hitben akarsz élni, hogy a stadionépítés az alfája és ómegája annak a folyamatnak, ami elvezet minket egy osztrák, svájci vagy horvát szinthez (belga, hollandot meg sem merem említeni), akkor lehet nem az én "butaságaimmal" kéne foglalkoznod, de remekül összehasonlítottad a körtét az almával, végül is mindkettő gyümölcs

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Mindig van miért rinyálni szegény ultráknak, sz.r, romos stadion, mikor kaptak stadiont, akkor a jegyárak, majd a szurkolói kártya (és/vagy szkenner), majd a színvonal (mert hát tavaly vagy az azt megelőző években nem ugyanilyen szar volt, áh dehogy) majd az üres lelátók, majd a hangulat. Innen is látszik, mennyivel jobb lett volna, ha ezt a pénzt máshová fektetik be (amit ugyanúgy a csókosok viteleznek ki).Tony
igen, a szegény ultrák, akik MINDIG MINDEN körülmények közt elkísérték a csapatukat, legyen ez az ETO stadion, a Sóstói beton/vendég szektor, vagy bármelyik szerényebb vidéki csapat fából összeeszkábált vendég szektora, pont ők rinyálnak a romos állapotok miatt..... ezt megint hogy sikerült összehozni??

csak a fradinál (mint az ország legtöbb szurkolóját magáénak tudható csapata) lehet reális cél, hogy a "családok" rendszeresen(!!!) megtöltsék a stadiont, már ha van eredmény... mert ha kicserélnénk a rangadó két szereplőjének a helyzetét/eredményeit fele ennyien sem mennének ki (nem a tegnapira)
de se Győrben, se Fehérváron, se Debrecenben az eredményekkel nem lehetett megtölteni rendszeresen(!!!) a stadionokat, vajon ez miért lehet?ZERO_L
Már leírtam, de ezek szerint nem jutott el hozzád:
A stadionépítések után nem fél-egy évvel kell várni azt, hogy az emberek szórakozásként tekintsenek egy soccermérkőzésre, ahogy ha beindítasz egy utánpótlásprogramot se másnap vagy jövőre várod, hogy beérjenek a srácok, és a felnőtt csapatban villogjanak.
Ez a stadion-projekt egy 2-3 évtizedes folyamat első lépése.
Ha majd mondjuk 2040-ben is 2000 néző lesz egy debreceni, vagy 500 az MTK stadionban, akkor ki lehet jelenteni, hogy "ez biza nem volt jó ötlet".
De pár évvel a program indulása után temetni eléggé populista, demagóg, és haszontalan dolog.
De persze szíved joga butaságokat írkálni.

Csak az érdekesség kedvéért nézd meg a Vikings nézőszámait (ugye Minnesotában még semmilyen major ligás csapat nem nyert soha semmit) ahogy évről évre emelkedik, és 50 év alatt duplázódik meg. Nem 2 alatt.
 www.vikings.com/team/history/attendance-info.html

több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Tegnap fiammal kint voltunk.
Negyed óra alatt simán bejutottunk. Kezdésre egész jó ház volt. Csak a VIP helyek voltak erősen foghíjasak....
Érdekes módon, a helyszínen lehetett érteni a dalokat, a hajrá Fradit, ugrált mindenki, amikor kellett. 😊 (bocs) nem csak a kapu mögötti szektorban volt szurkolás, hanem körben a stadionban. Rég tapasztaltam ilyet.
Sajnos az újpesti szurkolók nagyon kevesen voltak. De akik bejöttek (a szokásos szólamokon-, és csapatuk vereségén kívül) talán jól érezték magukat egy európai formátumú stadionban.
A meccs végén, még a szektorban, összefutottam egy kollégámmal és feleségével, két gyerekével. Köszöntöttük egy mást kézfogással, kérdeztem, hogy tetszett? Azt mondta, hogy azon kívül, hogy kikapott az Újpest, egész jó volt!
Akkor láttam meg, hogy lila ing van rajta! 😀
De bent ültek (hogy hogyan tudtak ide bejönni, nem tudom) a Fradi (családos) szektorba. Senki nem bántotta, köpte le őket...
A kijutás a stadionból, kicsit komplikáltabb volt, mert először a néhány száz Újpest szurkolót engedték ki, mi addig vártunk, néztük a kitett TV-n a sajtótájékoztatót, voltak, akik még büféztek, dumáltak, de atrocitást nem láttam.
Kint már rengeteg rendőr, TEK, állt a forgalom a Hungária-Üllői keresztezésben... Szerencsére közel lakunk, úgyhogy hazaséltáltunk egy fél óra alatt. Nyugodtan, épségben.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Mindig van miért rinyálni szegény ultráknak, sz.r, romos stadion, mikor kaptak stadiont, akkor a jegyárak, majd a szurkolói kártya (és/vagy szkenner), majd a színvonal (mert hát tavaly vagy az azt megelőző években nem ugyanilyen szar volt, áh dehogy) majd az üres lelátók, majd a hangulat. Innen is látszik, mennyivel jobb lett volna, ha ezt a pénzt máshová fektetik be (amit ugyanúgy a csókosok viteleznek ki).Tony
igen, a szegény ultrák, akik MINDIG MINDEN körülmények közt elkísérték a csapatukat, legyen ez az ETO stadion, a Sóstói beton/vendég szektor, vagy bármelyik szerényebb vidéki csapat fából összeeszkábált vendég szektora, pont ők rinyálnak a romos állapotok miatt..... ezt megint hogy sikerült összehozni??

csak a fradinál (mint az ország legtöbb szurkolóját magáénak tudható csapata) lehet reális cél, hogy a "családok" rendszeresen(!!!) megtöltsék a stadiont, már ha van eredmény... mert ha kicserélnénk a rangadó két szereplőjének a helyzetét/eredményeit fele ennyien sem mennének ki (nem a tegnapira)
de se Győrben, se Fehérváron, se Debrecenben az eredményekkel nem lehetett megtölteni rendszeresen(!!!) a stadionokat, vajon ez miért lehet?

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
amúgy akik temetik itt a hangulatot azok kint voltak a meccsen, vagy csupán fotelból drukkolnak? én kinn voltam, és sztem jó volt a hangulat, lehetett minden dalt érteni, bármennyire meglepő és mulatságos, de nem a tv-nek énekelünk, hanem a csapatnak a pályán, és ők végighallották. Tudom fotelből a legkönnyebb osztani az észt, azt meg amúgy ne sajnáljuk, hogy nem azzal voltak tele a híradók, hogy a két szurkoló tábor hogyan vert szét 4 metró megállót, meg elindultak egymás felé, és csak a rendőrök meg a pacik tartották vissza őket stb.

Elmond mindent a táborról, hogy megyünk hazafelé barátommal, úgy döntöttünk, hogy sétálunk egyet. Mondanom sem kell, hogy előttünk volt egy család két szülő 3 gyermek, erre a fehér polós szegény jog nélküli szurkolók elkezdték kiabálni nekik, hogy "mocskos Kubatovisták," meg "fas*szo*ó szkenneresek". Mondta is barátom, hogy nem is baj, ha ezek kinn maradnak ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egy kis pirotechnika senkinek sem ártana, mint ahogy a sört is megissza mindenki előtte aki akarja.kristóf17
Habár én nem vagyok a piró ellen, ez a felhasználás módjától függ. A román-magyar reggelén egy buszmegállóban állva volt szerencsém tapasztalni, milyen amikor hanggránátot dobálnak egymás után és hogy asztmásként mennyire kellemes "illata" van a füstgránátnak, holott egyikre se voltam kíváncsi (a poén, hogy maguk az "ultrák" sem bírták, mert mikor első lendületből magukhoz közelebb dobták és feléjük szállt a füst, akkor nemes egyszerűséggel az egyikük arrébb rúgta a buszmegállóban állók felé). Na szóval, míg a kedves ultrák a szektorukon belül, egymás hátához b...ák a hang-és füstgránátot, addig nincs is hatalmas gond, de mikor már a szektoron kívülre, az már másoknak is ártana.

NB2
Egy temetésen vagy üres stadionban még ennyit sem énekelnek, szóval ez még mindig jobb, mint a kongó, üres lelátó. A családoknak bele kell még szokni a szurkolásba, míg ez be nem következik, addig Szasza kisegíti őket.
Az ultrák eddig jöttek az üres lelátókkal, most hogy nem kongott jönnek a hangulattal. Valamibe mindig lesz, amibe belekötnek csak kérdés, hogy megéri-e ezt a mártír színjátékot előadni.

Mindig van miért rinyálni szegény ultráknak, sz.r, romos stadion, mikor kaptak stadiont, akkor a jegyárak, majd a szurkolói kártya (és/vagy szkenner), majd a színvonal (mert hát tavaly vagy az azt megelőző években nem ugyanilyen szar volt, áh dehogy) majd az üres lelátók, majd a hangulat. Innen is látszik, mennyivel jobb lett volna, ha ezt a pénzt máshová fektetik be (amit ugyanúgy a csókosok viteleznek ki).
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
El se hiszem, hogy még mindig a hangulat VS söpredék vonalon megy a vita.... Amíg telt ház és 13 meccses veretlenségi sorozat van, hót mindegy hány agyalágyult tüntet a Népligetben "békés" szándékkal....flzoli
csak a hangulat olyan mint egy temetésen, egy derbin nagyon gáz.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Esélyünk nem volt a meccsen....ZoliZoltán
Ez kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.berger90
Zombori is megmondta, rúgott gól nélkül nem lehet mecset nyerni... Az Újpestnek meg sajnos nem megy a gólrúgás. 😕Geeri
Ha Dibusz nincs észnél, Ojo benyomta volna, onnan meg bármi lehetett volna. Így sokkal jobban fáj 😕berger90
mindig lefárasztjuk a fagyi soron következő ellenfelét 😀 bár remélem a Hali most vért fog inni a tőlünk kapott hetes után és nekimegy a ződeknek