Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
Nem sportszerű ez a Lang vs Suarez, Cavani vs Baráth én tuti adnák vmi nehezítést, pl betoncipőben tolják Caváék.
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 387
Half time show-n ki lesz?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Elbaxták a koreót, lemaradt Puskás feje mellől a Felcsút címer!
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Nagy dolgok ezek, de ez a giccsbe áztatatott pátoszba tekert ömlengés már rég van a normális szinten. Hihetetlen, hogy mennyire csak a szélsőségek között tud mozogni magyar közeg
FLZOLI
Fog még ez a stadion kongani a Gibraltár elleni vb-selejtezőn, amikor a kijutás már rég elúszott 😊

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jajj basszus csak ezt a rohadt pátoszos dumát levetkőzhetnék végre, úgy beszélnek erről a retek betonkupacról, mintha bazilikát épiítettek volna.
Örüljünk neki, szép lett,ünnepeljük is meg.
És biztos hogy egy orosz vénember kellett a kezdőrúgáshoz, nincs egy élő legendás játékosunk sem. LOL
Tony Adams
Azért ebbe nehéz belekötni, mivel ő az egyetlen élő, aki az előd megnyitóján is játszott és ma is itt lehet...😛 Bezzeg ha már Horn épített volna, akkor még Puskás is rúghatta volna 😉
több mint 6 éve
Igazán akkor lesz teljesen magyar a megnyitó, ha Németh Szilárd és Tállai András elfogyaszt egy tál pacalpörköltet a kezdőkörben.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagy dolgok ezek, de ez a giccsbe áztatatott pátoszba tekert ömlengés már rég van a normális szinten. Hihetetlen, hogy mennyire csak a szélsőségek között tud mozogni magyar közeg

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Katasztrófa ami a puskásban zajlik 😁

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Ez nagyon jol nez ki belurol.
Stadionokat a korhazak helyere!!!

több mint 6 éve
Jajj basszus csak ezt a rohadt pátoszos dumát levetkőzhetnék végre, úgy beszélnek erről a retek betonkupacról, mintha bazilikát épiítettek volna.
Örüljünk neki, szép lett,ünnepeljük is meg.
És biztos hogy egy orosz vénember kellett a kezdőrúgáshoz, nincs egy élő legendás játékosunk sem. LOL

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Ha 3-4 égetőbb dologra csak fele ennyi időt/energiát/pénzt költenének, mint ebbe a szar avatóba, rég nem itt tartana az ország.
O1G
Dehát Sándor megáldotta!
Mindez az Úr áldásával történik, csak tudja a mindenható, hogy miért fontos közösségi élmény egy ilyen cirkusz.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
Ha 3-4 égetőbb dologra csak fele ennyi időt/energiát/pénzt költenének, mint ebbe a szar avatóba, rég nem itt tartana az ország.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 161
Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...
gabokocka
Semmi gond, majd játszik Viki Orbán 😊
bcsarli
Beálljak, hogy legyen egy Willie?
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 956
Zlatan bácsi elbúcsúzott zlatanosan...😊

“I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again. To the Galaxy fans - you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues...Now go back to watch baseball“
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.
ozibozi
Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
Akkora őskáosz lesz holnap, hogy jaj.
Kenny
Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
itt mindenki még a retyóra is autóval megy.
Amadeus
Nyugodt emberek lehetnek.
Engem felbasz a parkolóhelykeresés.
Sobri Jóska
Nincs az a férfi ember, aki ne kúrna fel a 10 percig bolyongás ugyanott. Csak hát van akinek a séta mint lehetőség, nincs meg a fejben. Sajnos. 😊
több mint 6 éve
ozibozi
Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
Amadeus
Nyugodt emberek lehetnek.
Engem felbasz a parkolóhelykeresés.

több mint 6 éve
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
Amadeus
Ez nem Ámeríká, Amádé.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Izland akkor ezzel az x-szel elszállt, a törökök és a franciák kijutottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Egy felhazas Fradi meccset nem tudnak megoldani 5 megállóval arrébb, majd pont ezt fogjak ...

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
ozibozi

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Konkrét kerdesre nyilatkozott. Lett volna hippokrata h “mkit figyelünk és ha úgy látjuk h segíthet, be hívjuk?”
csebi
En ezt ertem, de akkor se húzunk igy le valakit az ország elott, hanem diplomatikusak vagyunk.
Olyan kérdés miert nem jön hogy Dzsudzsák miert kap meghívót mikor a meccsek felet elcsalja, évek óta nem edzett normálisan, es a bohocligaban is átlag 5 km-t tesz meg?!
O1G
Itt a diplomatikussag egyet jelentene a hippokraciaval.
Dzsudzsakkal kapcsolatban egyet értünk, róla a walesi meccs után írok is egy elemzést.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 031 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
“Vannak olyan hiányosságok, amiket ti nem láttok, nem tudtok. Volt egy olyan eset, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem hívom be a válogatottba Hangya Szilvesztert. Amíg én itt vagyok mint szövetségi kapitány, elvárásom, hogy egy játékos legalább annyira motivált legyen, mint én – vagy akár még motiváltabb. Ezért jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy Hangya válogatott kerettag legyen, amíg én vagyok Magyarország nemzeti csapata élén.” - Marco Rossi

Nem is Hangya hiánya fáj (szvsz nem válogatott szint, bár ha Nagy az...), hanem megint ez a kiszólás.
A motiváció hiánya. A 25 fős keretből kb a fele motivált...
Plusz negatív értelemben, ha már szövetségi kapitány vagyok, nem húzok le valakit az ország előtt nyíltan.
Álszent egy csóka.
O1G
ha szerinte egy csicska a srác akkor igenis húzza le a faszba
ha úgy gondolja nincs igaza Rossinak bizonyítsa be
25 éves, mit pátyolgassunk rajta?
Negritis
Így van, Hangya egy bohóc, a Vasast is szarban hagyta, mikor kiestünk, holott neki is vastagon része volt benne. Inkább azonnal lelépett nagy lóvéért ücsörögni a padra.
Én ugyan egy cseppet sem sajnálom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Konkrét kerdesre nyilatkozott. Lett volna hippokrata h “mkit figyelünk és ha úgy látjuk h segíthet, be hívjuk?”
csebi
En ezt ertem, de akkor se húzunk igy le valakit az ország elott, hanem diplomatikusak vagyunk.
Olyan kérdés miert nem jön hogy Dzsudzsák miert kap meghívót mikor a meccsek felet elcsalja, évek óta nem edzett normálisan, es a bohocligaban is átlag 5 km-t tesz meg?!