Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem sportszerű ez a Lang vs Suarez, Cavani vs Baráth én tuti adnák vmi nehezítést, pl betoncipőben tolják Caváék.
több mint 6 éve
Elbaxták a koreót, lemaradt Puskás feje mellől a Felcsút címer!
több mint 6 éve
Nagy dolgok ezek, de ez a giccsbe áztatatott pátoszba tekert ömlengés már rég van a normális szinten. Hihetetlen, hogy mennyire csak a szélsőségek között tud mozogni magyar közegFog még ez a stadion kongani a Gibraltár elleni vb-selejtezőn, amikor a kijutás már rég elúszott 😊
FLZOLI
több mint 6 éve
Jajj basszus csak ezt a rohadt pátoszos dumát levetkőzhetnék végre, úgy beszélnek erről a retek betonkupacról, mintha bazilikát épiítettek volna.Azért ebbe nehéz belekötni, mivel ő az egyetlen élő, aki az előd megnyitóján is játszott és ma is itt lehet...😛 Bezzeg ha már Horn épített volna, akkor még Puskás is rúghatta volna 😉
Örüljünk neki, szép lett,ünnepeljük is meg.
És biztos hogy egy orosz vénember kellett a kezdőrúgáshoz, nincs egy élő legendás játékosunk sem. LOL
Tony Adams
több mint 6 éve
Igazán akkor lesz teljesen magyar a megnyitó, ha Németh Szilárd és Tállai András elfogyaszt egy tál pacalpörköltet a kezdőkörben.
több mint 6 éve
Nagy dolgok ezek, de ez a giccsbe áztatatott pátoszba tekert ömlengés már rég van a normális szinten. Hihetetlen, hogy mennyire csak a szélsőségek között tud mozogni magyar közeg
több mint 6 éve
Katasztrófa ami a puskásban zajlik 😁
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ez nagyon jol nez ki belurol. Stadionokat a korhazak helyere!!!
több mint 6 éve
Jajj basszus csak ezt a rohadt pátoszos dumát levetkőzhetnék végre, úgy beszélnek erről a retek betonkupacról, mintha bazilikát épiítettek volna.Örüljünk neki, szép lett,ünnepeljük is meg.
És biztos hogy egy orosz vénember kellett a kezdőrúgáshoz, nincs egy élő legendás játékosunk sem. LOL
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Ha 3-4 égetőbb dologra csak fele ennyi időt/energiát/pénzt költenének, mint ebbe a szar avatóba, rég nem itt tartana az ország.Dehát Sándor megáldotta!
O1G
Mindez az Úr áldásával történik, csak tudja a mindenható, hogy miért fontos közösségi élmény egy ilyen cirkusz.
több mint 6 éve
Ha 3-4 égetőbb dologra csak fele ennyi időt/energiát/pénzt költenének, mint ebbe a szar avatóba, rég nem itt tartana az ország.
több mint 6 éve
Beálljak, hogy legyen egy Willie?Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...Semmi gond, majd játszik Viki Orbán 😊
gabokocka
bcsarli
több mint 6 éve
Zlatan bácsi elbúcsúzott zlatanosan...😊“I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again. To the Galaxy fans - you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues...Now go back to watch baseball“
több mint 6 éve
Nincs az a férfi ember, aki ne kúrna fel a 10 percig bolyongás ugyanott. Csak hát van akinek a séta mint lehetőség, nincs meg a fejben. Sajnos. 😊Nyugodt emberek lehetnek.itt mindenki még a retyóra is autóval megy.Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
Akkora őskáosz lesz holnap, hogy jaj.
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
Amadeus
Engem felbasz a parkolóhelykeresés.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nyugodt emberek lehetnek.itt mindenki még a retyóra is autóval megy.Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
Amadeus
Engem felbasz a parkolóhelykeresés.
több mint 6 éve
Ez nem Ámeríká, Amádé.itt mindenki még a retyóra is autóval megy.Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
itt mindenki még a retyóra is autóval megy.Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Nem is tudom mentem e meccsre/koncertre valaha autóval...Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
Kenny
Taxi és/vagy séta.
több mint 6 éve
Izland akkor ezzel az x-szel elszállt, a törökök és a franciák kijutottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Egy felhazas Fradi meccset nem tudnak megoldani 5 megállóval arrébb, majd pont ezt fogjak ...
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Én inkább Zuglóból lemegyek vidékre, csak lesz ott vlm dolgom.Én fogom magam és inkább sétálok 2 kilometert a stadionig holnap minthogy bármire felüljek 😀
ozibozi
több mint 6 éve
Itt a diplomatikussag egyet jelentene a hippokraciaval.Konkrét kerdesre nyilatkozott. Lett volna hippokrata h “mkit figyelünk és ha úgy látjuk h segíthet, be hívjuk?”En ezt ertem, de akkor se húzunk igy le valakit az ország elott, hanem diplomatikusak vagyunk.
csebi
Olyan kérdés miert nem jön hogy Dzsudzsák miert kap meghívót mikor a meccsek felet elcsalja, évek óta nem edzett normálisan, es a bohocligaban is átlag 5 km-t tesz meg?!
O1G
Dzsudzsakkal kapcsolatban egyet értünk, róla a walesi meccs után írok is egy elemzést.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Így van, Hangya egy bohóc, a Vasast is szarban hagyta, mikor kiestünk, holott neki is vastagon része volt benne. Inkább azonnal lelépett nagy lóvéért ücsörögni a padra.“Vannak olyan hiányosságok, amiket ti nem láttok, nem tudtok. Volt egy olyan eset, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem hívom be a válogatottba Hangya Szilvesztert. Amíg én itt vagyok mint szövetségi kapitány, elvárásom, hogy egy játékos legalább annyira motivált legyen, mint én – vagy akár még motiváltabb. Ezért jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy Hangya válogatott kerettag legyen, amíg én vagyok Magyarország nemzeti csapata élén.” - Marco Rossiha szerinte egy csicska a srác akkor igenis húzza le a faszba
Nem is Hangya hiánya fáj (szvsz nem válogatott szint, bár ha Nagy az...), hanem megint ez a kiszólás.
A motiváció hiánya. A 25 fős keretből kb a fele motivált...
Plusz negatív értelemben, ha már szövetségi kapitány vagyok, nem húzok le valakit az ország előtt nyíltan.
Álszent egy csóka.
O1G
ha úgy gondolja nincs igaza Rossinak bizonyítsa be
25 éves, mit pátyolgassunk rajta?
Negritis
Én ugyan egy cseppet sem sajnálom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Konkrét kerdesre nyilatkozott. Lett volna hippokrata h “mkit figyelünk és ha úgy látjuk h segíthet, be hívjuk?”En ezt ertem, de akkor se húzunk igy le valakit az ország elott, hanem diplomatikusak vagyunk.
csebi
Olyan kérdés miert nem jön hogy Dzsudzsák miert kap meghívót mikor a meccsek felet elcsalja, évek óta nem edzett normálisan, es a bohocligaban is átlag 5 km-t tesz meg?!