Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Neki már ez is sok.Lewa rengeteget hozzátesz a támadás építéshez, vissza mozog, szélre kilép stb. Sztem jobban teljesítenie mint Benzema.Benzema kb. ugyanezt csinálja csak valamivel több helyzetet hagy ki,de neki nem is az az erőssége kibaszott magas a játékintelligenciája, nemhiába mellette szeretett CR a leginkább játszani, és nem hiába szereti kb. az összes csapattársa. (a nagy kedvencemmel ellentétben)
csebi
Sajnos ezt kevesen veszik észre. Ettől még Lewa nem lesz szarabb, sőt idén szerintem is ő top, és a legnagyobb esélyes az aranycipőre, de ettől függetlenül nem igazán értem hogy Toca miért írja hogy a legtúlértékeltebb csatár benzema, mikor itt pl. rajtam és Zolin kívül senki sem mondta hogy jó. 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Lewa rengeteget hozzátesz a támadás építéshez, vissza mozog, szélre kilép stb. Sztem jobban teljesítenie mint Benzema.Benzema kb. ugyanezt csinálja csak valamivel több helyzetet hagy ki,de neki nem is az az erőssége kibaszott magas a játékintelligenciája, nemhiába mellette szeretett CR a leginkább játszani, és nem hiába szereti kb. az összes csapattársa. (a nagy kedvencemmel ellentétben)
csebi
Sajnos ezt kevesen veszik észre. Ettől még Lewa nem lesz szarabb, sőt idén szerintem is ő top, és a legnagyobb esélyes az aranycipőre, de ettől függetlenül nem igazán értem hogy Toca miért írja hogy a legtúlértékeltebb csatár benzema, mikor itt pl. rajtam és Zolin kívül senki sem mondta hogy jó. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igen messzire vezet és árulkodó az, amit a fél világ kedvenc fodballistája, céronaldó művel mostanábanAmerikában van már fél lábbal 😀
r.baggio
több mint 6 éve
Igen messzire vezet és árulkodó az, amit a fél világ kedvenc fodballistája, céronaldó művel mostanában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lokinak kalap szar a védelme ebben az idényben. Az egész szilveszteri adást meg tudja tölteni ez a fél szezonjuk. Az összes idei meccsüket láttam, nem hazudok, minimum egy gólt adnak az aktuális ellennek. De azok is milyenek... a védők esnek - kelnek, odapasszolják a csatárnak, egymást rúgják tökön meg le, mintha valami megye 3-as D# lenne. Nem is értem Bandibát, tavaly is nem egyszer tökön szúrták magukat, de ez az idei szezon borzalom. Életveszély az összes passzuk hátul, állandóan elcsúsznak, lemaradnak az emberről, totál nincsenek ott fejben. Jó lenne ha felhívná Palit, legalább ráncba lenne szedve a védelem. Ilyen hátsó alakzattal lehet sűrűn hátra tekinteni a táblázaton...
több mint 6 éve
maunikasóFelidoben mit ossze vitatkoztak, azt hittem vmi magyar trash reality elozetes lenne , segitseg bajban vagyok vagy mi annak a neveSallói az a valaki, aki az MTK után elment pénzt keresni Izraelbe, aztán hazajött, és most szakmányban dönti romba a hazai futballcsapatokat.Salec tényleg kussolj már..ki ez a Salec és hol tudom meghallgatni az okosságot?! 😀
A Citynek veszélyben a BL szereplés??🤣 mi
jamaicababa
Negritis
olyan, mint Bognár, csak ő nem edző szinten terjeszti a halált, hanem GM-ként.
slowmotion
ZoliMP
több mint 6 éve
ilyenből még midnig ez a kedvencemFelidoben mit ossze vitatkoztak, azt hittem vmi magyar trash reality elozetes lenne , segitseg bajban vagyok vagy mi annak a neveSallói az a valaki, aki az MTK után elment pénzt keresni Izraelbe, aztán hazajött, és most szakmányban dönti romba a hazai futballcsapatokat.Salec tényleg kussolj már..ki ez a Salec és hol tudom meghallgatni az okosságot?! 😀
jamaicababa
Negritis
slowmotion
ZoliMP
www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Felidoben mit ossze vitatkoztak, azt hittem vmi magyar trash reality elozetes lenne , segitseg bajban vagyok vagy mi annak a neveSallói az a valaki, aki az MTK után elment pénzt keresni Izraelbe, aztán hazajött, és most szakmányban dönti romba a hazai futballcsapatokat.Salec tényleg kussolj már..ki ez a Salec és hol tudom meghallgatni az okosságot?! 😀
jamaicababa
Negritis
slowmotion
több mint 6 éve
Sallói az a valaki, aki az MTK után elment pénzt keresni Izraelbe, aztán hazajött, és most szakmányban dönti romba a hazai futballcsapatokat.Salec tényleg kussolj már..ki ez a Salec és hol tudom meghallgatni az okosságot?! 😀
jamaicababa
Negritis
több mint 6 éve
Salec tényleg kussolj már..ki ez a Salec és hol tudom meghallgatni az okosságot?! 😀
jamaicababa
több mint 6 éve
Salec tényleg kussolj már..A Citynek veszélyben a BL szereplés??🤣 mi
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Első még oké de ez a 2. nehogy már tizi legyen. Sterling simán szándékosan a kezére rugta

Liverpool Fc
több mint 6 éve
hosszú 10+ perc lesz még
több mint 6 éve
Mané inkább ne menjen hátra védekezni mert nagyon suta szegény hátul 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Nem csúnya
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Isael amúgy qrva nagy spíler. Kéne ilyen szintű játékosból még vagy 3, nagyon nem itt tartanánk. Kár, hogy baromi hangulatember.

több mint 6 éve
Igen akkor én kérek elnézést 😁Kenny a Fradi meccsről beszélt, Kapitnono meg Bravoról ha jól értelmezem3/3 Debrecenről beszélünk? Kettő tök üres fejes, plusz 5 méterről egy senki által nem zavart Varga szemben a kapuval.Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono
Gergőbácsi
Heisman Trophy

több mint 6 éve
Igen, már lejöttKenny a Fradi meccsről beszélt, Kapitnono meg Bravoról ha jól értelmezem3/3 Debrecenről beszélünk? Kettő tök üres fejes, plusz 5 méterről egy senki által nem zavart Varga szemben a kapuval.Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono
Gergőbácsi
Heisman Trophy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Laza volt LukcsiNagyon underrated játékos ő nálunk, sokkal több percet érdemelne.
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Laza volt Lukcsi
több mint 6 éve
Kenny a Fradi meccsről beszélt, Kapitnono meg Bravoról ha jól értelmezem3/3 Debrecenről beszélünk? Kettő tök üres fejes, plusz 5 méterről egy senki által nem zavart Varga szemben a kapuval.Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono
Gergőbácsi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Akkor itt a kavarc 😀Én most a Debrecen-Fradiról beszélek amúgy 😀Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono
Kenny
több mint 6 éve
3/3 Debrecenről beszélünk? Kettő tök üres fejes, plusz 5 méterről egy senki által nem zavart Varga szemben a kapuval.Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono
több mint 6 éve
Én most a Debrecen-Fradiról beszélek amúgy 😀Ez történik ha egy csapat itthon felvállalja a támadójátékot ellenünk.Vagy ha olyan kapus véd akinek pár éve vissza kellett volna vonulni 3/3 gól az ő hibája
Kenny
kapitnono