Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Németh csereként jött be, győztes gól a 95. percbendavemayer
Azért megmosolyogtató mit hagyott ki a Phily a 2. félidőben. 😀
 www.mlssoccer.com/video/2015/04/05/highlights-sporting-kansas-city-vs-philadelphia-union-april-5-2015
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Németh csereként jött be, győztes gól a 95. percben

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150401-interju-a-kansas-citynel-dolgozo-urbanyi-istvannal.html
nekem újdonság volt, hogy ő ott vanNB2
Megdöbbentően jó interjú tőle, másra szàmítottam.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Liverpool in talks for Falcao

Liverpool are in talks with Monaco to sign Radamel Falcao on loan next season.

Source: Metro
Sunday, April 5, 2015 17:28ozibozi
A reakcióm elég kettős lenne, ha jövőre esetleg tényleg...
Első: YEEEE :cool:

Második: :-/ 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Liverpool in talks for Falcao

Liverpool are in talks with Monaco to sign Radamel Falcao on loan next season.

Source: Metro
Sunday, April 5, 2015 17:28
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Szerinted Sallói fia hogy mehetett ki az USA-ba próbajátékra? 😊 (valószínűleg az NCAA-ben folytatja amúgy)

meg hát nk9-ért is közbe kellett járni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150401-interju-a-kansas-citynel-dolgozo-urbanyi-istvannal.html
nekem újdonság volt, hogy ő ott van
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Megnéztem a Hertha meccsét és Dárdai egy az egyben ugyanazt játszatta velük is mint a válogatottal. Ez a meccs is unalmas játékkal járt de a 65-70 perc között kicsit megpörgették a berliniek (bár inkább csak Kalou) és rögtön jött is a gól, igaz pontrúgás után. Aztán már lehetett tudni hogy a vendégeknek nem sok sanszuk lesz, vezettek is több kontrát a hazaiak aminek az eredménye lett a 2. gól. Nem egy világverő alakulat ez a Hertha sem de ha csak a minimálisnál is jobb játékerőt képviselő játékosok vannak a támadó harmadban akkor az ilyen meccseket lehet hozni. És ugye megint nem kaptak gólt, Dárdai kinevezése előtt meg jóformán bucira verte őket mindenki még otthon is.
De amiért ezt leírtam: a Hertha drukkerek megértették azt hogy miről szól Dárdai taktikája általánosságban ill. amit erre a meccsre tervezett mert végigénekelték az egész meccset, még az unalmas 0-0nál sem volt egyetlen fütty sem, pedig a két csapat (ha ránézünk a tabellára) teljesen hasonló helyzetben volt mint a magyar és a görög válogatott. Ráadásul a Padernborn semmi, de tényleg semmi veszélyt nem jelentett a Herthára (így, ezzel a fojtó taktikával, ha az elejétől győzelemre játszik a Hertha több területtel meglephették volna őket a vendégek) és nem lehet összehasonlítani a játékerejét a görögökével.

Le a kalappal Dárdai előtt, vsz nem sok "noname" szakember lett volna képes megmenteni ezt a Herthát a kieséstől, neki úgy néz ki ez így már sikerülni fog.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
9 ???? Mi vaaan ??? 9 ????? 😮
durci...
több mint 9 éve
...a Hertha meccs felvezetőjében az orosz szpíker mikor 'Dárdájt' bemutatta, a mostani szituációt is megemlítve kijelentette: hogy a múlt héten sorsdöntő pontot szerzett a magyar válogatottal... és mivel most 2 nálánál 'nem erősebb' csapattal fog játszani így nagy esélye van kijutni az EB--re, ahol már vlsz nem 'Dárdaj' fogja őket irányítani, mert ha jövőre bent maradnak a Herthát fogja választani. Ennek első lépése a mai meccs, amit mindenképp meg kellene nyernie, hogy nyugalom legyen a csapat háza táján. -ecsetelte az érdekes, nem gyakori szitut az orosz nézőknek... 😊
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"Kampman
Ha nyerünk, minden hátralévő meccsünket ő közvetítse(legfeljebb majd lenémítom a TVt. 😀)
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriad
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ki a kicsit nem becsüli... 😀iktriad
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀Toca
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriad
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀Toca
Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀Toca
Ne jinxeld el itt nekem. De Király Gabi már a következő fordulóban jöhet védeni a Haliban. 😀
Amúgy Szentes Lázár Lil' Mancinitől várja, hogy majd jobb lesz a Hali? Sok sikert...

Költői kérdés: Andrea Mancini mit keres még az NB1ben?
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"
több mint 9 éve
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀
több mint 9 éve
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀
több mint 9 éve
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀
több mint 9 éve
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀
több mint 9 éve
Ki a kicsit nem becsüli... 😀
több mint 9 éve
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀
több mint 9 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
---video---Kenny
Végignéztem.
Függetlenül attól, hogy igaza van, nem bír egy értelmes mondatot elejétől a végéig elmondani. Repkednek az alany és az állítmány nélküli csapongó mondatok.
Nem csodálkozom, hogy "nem bírja átadni a zeteszívet". Ilyen elbaszott kommunikációval az is kész csoda, hogy egy edzést le tud menedzselni.
Respektálom az elszántságát, elkötelezettségét, de 2015-ben, aki emberekhez beszél, ne így tegye, mert semmi haszna nem lesz, tökéletesen eredménytelen az ennyire primitív, összeszedetlen kommunikáció.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Simon Tibor!

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
wow, a Red Bull megvette a Leeds-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m deal

Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.

Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09ozibozi
Elég indokolatlannak tűnik egy cseréért ennyit fizetni, 2 csatárral meg kételm, hogy valaha is játszunk majd.
több mint 9 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m deal

Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.

Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09