Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Benzema 2019-ben Európa top csatára... Hát ha ezt betippeli valaki 3-4 évvel ezelőtt menjen egyből az MLSZ-hez dolgozni
több mint 6 éve
a dormund nem nagyon tud tullepni onmaganNem engedi a Bayern. Kimmich hatalmasat tesz hozza a védekezéshez, és elképesztő h a Brandt-Gotze-Hazard hármas mennyire nem tesz hozza a játékhoz mintha 3 emberrel kevesebben lennének.
ZoliMP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
a dormund nem nagyon tud tullepni onmagan
több mint 6 éve
Na nézzük a klassikert!!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Úgy tűnik Ederson off lesz a Pool elleni meccsen.Zseniális.
több mint 6 éve
Csehül állnak a spanyol bajnokságban? Ejj. 😀az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznekHa a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.Vagy ha megverjük az Espanyolt itthon 😀
Bálesz
Toca
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Lemaradt az utolsó pont: kikapunk -> bénák vagyunk, teljes amatőrizmust, senkit nem érdekel itthon a labdarúgás!Vagy npünnepély és elfoglajuk a teljes 4-6 vonatalat 3 napra amikor a meccsek vannak.
r.baggio
több mint 6 éve
Lemaradt az utolsó pont: kikapunk -> bénák vagyunk, teljes amatőrizmust, senkit nem érdekel itthon a labdarúgás!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Valszeg a spanyolok két hét múlva nem túl motiváltan jönnek majd el, főleg hogy a bajnokságban döcögnek, ott lehet pontot fogni.Elvárások szintjén pont ugyanúgy állnak mint az összes magyar csapat vagy a válogatott.
A bolgár kirándulástól félek, nagyon, de ha már az előzetes számításokat is túlszárnyalta bőven a csapat, akkor bármi lehet.
Csak cseréljen előbb Rebrov és legyen tökös 😀
O1G
Sorsolás - kicseszsett szarok vagyunk jó ha Liechteinstent vagy Máltai csapatot megverünk
Elején szenvedés kis csapat ellen - nyertünk de ki se álljunk nagyon gáz
Vereség egy esélyestől - mondtam hogy szarok vagyunk
Meglepi győzelem kis szerencsével - hát ezt nem gondoltam volna szép volt fiúk
Utána - Fú ha itt vagy ott nyerünk összejöhet, már így is tultejesítettünk
Kb mindig ez a forgatókönyv 😀
több mint 6 éve
Valszeg a spanyolok két hét múlva nem túl motiváltan jönnek majd el, főleg hogy a bajnokságban döcögnek, ott lehet pontot fogni.Gondolom a bolgár-magyar szurkolók "kooperálva" megadják már a hangulatot órákkal/napokkal előre. 😀 😀
A bolgár kirándulástól félek, nagyon, de ha már az előzetes számításokat is túlszárnyalta bőven a csapat, akkor bármi lehet.
O1G
több mint 6 éve
Valszeg a spanyolok két hét múlva nem túl motiváltan jönnek majd el, főleg hogy a bajnokságban döcögnek, ott lehet pontot fogni.A bolgár kirándulástól félek, nagyon, de ha már az előzetes számításokat is túlszárnyalta bőven a csapat, akkor bármi lehet.
több mint 6 éve
Hát speciel engem jobban zavar, hogy mindenki úgy beszél a továbbjutásról mintha nem az lenne a papírforma hogy mindkét csapat agyonver, csak azért mert Moszkvába rommámákolta magát a Fradi. 3-4 pont kellene a fraditól nekem már a 2 is meglepő lenne.az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznekLehet sokat akarok, de szeretném, ha az Espanyol nem menne rá a csoportelsőségre és hogy ruszkik fingassák meg az addigra ezer sebből vérezni fogó bolgár kirakat csapatot.
r.baggio
Kár hogy Bulgáriába megyünk az utolsó játéknap...ez az egy zavar.
O1G
több mint 6 éve
az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznekLehet sokat akarok, de szeretném, ha az Espanyol nem menne rá a csoportelsőségre és hogy ruszkik fingassák meg az addigra ezer sebből vérezni fogó bolgár kirakat csapatot.
r.baggio
Kár hogy Bulgáriába megyünk az utolsó játéknap...ez az egy zavar.
több mint 6 éve
az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznekHa a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.Vagy ha megverjük az Espanyolt itthon 😀
Bálesz
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ha a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.Vagy ha megverjük az Espanyolt itthon 😀
Bálesz
több mint 6 éve
Ha a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.

több mint 6 éve
Puskásban tuti nyerünk: 😀index.hu/sport/futball/2019/11/07/puskas_ferenc_stadion_aldas_egyhaz_nemeth_sandor/
több mint 6 éve
Erdogan bátyó elvitte az összes rendőrt, így ide nem maradt.Egyébként itt miért nem volt fanzone ? Leszálltak a vonatról/buszról és szabadon metrozgattak a városban?a 0. felido.hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
lesz 3.?
hvg.hu/itthon/20191107_Orosz_szurkolok_tortek_at_a_rendorsorfalon_az_FTCCSZKA_elott
ZoliMP
ez egy jó kis internacionalista móka volt akkor 😊
NB2
gordon
több mint 6 éve
Passz én nem voltam ott csak linkeltem😊Egyébként itt miért nem volt fanzone ? Leszálltak a vonatról/buszról és szabadon metrozgattak a városban?a 0. felido.hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
lesz 3.?
hvg.hu/itthon/20191107_Orosz_szurkolok_tortek_at_a_rendorsorfalon_az_FTCCSZKA_elott
ZoliMP
NB2
gordon
De amúgy szerintem rendőrök kísérték őket, csak áttörték a kordont szerintem.
több mint 6 éve
Egyébként itt miért nem volt fanzone ? Leszálltak a vonatról/buszról és szabadon metrozgattak a városban?a 0. felido.hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
lesz 3.?
ZoliMP
NB2
Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
a 0. felido.hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
lesz 3.?
ZoliMP
több mint 6 éve
Sírok öcsém, ilyen nincs 😀index.hu/sport/futball/2019/11/07/gaal_balint_haladas_kihagyott_bunteto/
több mint 6 éve
Az utolso percben Thuram megnyeri a Gladbachnak, sajnos.

Állat vagyok, ami enni kér...