Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Benzema 2019-ben Európa top csatára...
Hát ha ezt betippeli valaki 3-4 évvel ezelőtt menjen egyből az MLSZ-hez dolgozni

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
baromi jó és szimpatikus csapat ez a Leicester 😊

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
a dormund nem nagyon tud tullepni onmagan
ZoliMP
Nem engedi a Bayern. Kimmich hatalmasat tesz hozza a védekezéshez, és elképesztő h a Brandt-Gotze-Hazard hármas mennyire nem tesz hozza a játékhoz mintha 3 emberrel kevesebben lennének.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
a dormund nem nagyon tud tullepni onmagan
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Na nézzük a klassikert!!!!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 956
Az Espanol bé is simán bajnok lenne a mennyeiben, ha három - négyszer ugyanabban az összeállításban játszanának, nem csak kényszerből.
Egy meccsen meg bármi lehet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Úgy tűnik Ederson off lesz a Pool elleni meccsen.
Zseniális.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Ha a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.
Bálesz
Vagy ha megverjük az Espanyolt itthon 😀
Toca
az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznek
r.baggio
Csehül állnak a spanyol bajnokságban? Ejj. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Lemaradt az utolsó pont: kikapunk -> bénák vagyunk, teljes amatőrizmust, senkit nem érdekel itthon a labdarúgás!
r.baggio
Vagy npünnepély és elfoglajuk a teljes 4-6 vonatalat 3 napra amikor a meccsek vannak.
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Lemaradt az utolsó pont: kikapunk -> bénák vagyunk, teljes amatőrizmust, senkit nem érdekel itthon a labdarúgás!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Valszeg a spanyolok két hét múlva nem túl motiváltan jönnek majd el, főleg hogy a bajnokságban döcögnek, ott lehet pontot fogni.
A bolgár kirándulástól félek, nagyon, de ha már az előzetes számításokat is túlszárnyalta bőven a csapat, akkor bármi lehet.
Csak cseréljen előbb Rebrov és legyen tökös 😀
O1G
Elvárások szintjén pont ugyanúgy állnak mint az összes magyar csapat vagy a válogatott.
Sorsolás - kicseszsett szarok vagyunk jó ha Liechteinstent vagy Máltai csapatot megverünk
Elején szenvedés kis csapat ellen - nyertünk de ki se álljunk nagyon gáz
Vereség egy esélyestől - mondtam hogy szarok vagyunk
Meglepi győzelem kis szerencsével - hát ezt nem gondoltam volna szép volt fiúk
Utána - Fú ha itt vagy ott nyerünk összejöhet, már így is tultejesítettünk

Kb mindig ez a forgatókönyv 😀
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Valszeg a spanyolok két hét múlva nem túl motiváltan jönnek majd el, főleg hogy a bajnokságban döcögnek, ott lehet pontot fogni.
A bolgár kirándulástól félek, nagyon, de ha már az előzetes számításokat is túlszárnyalta bőven a csapat, akkor bármi lehet.
O1G
Gondolom a bolgár-magyar szurkolók "kooperálva" megadják már a hangulatot órákkal/napokkal előre. 😀 😀
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
több mint 6 éve
az espanyol elég csehül áll a la ligában, itt meg már továbbjutottak, az utolsó két meccsükre vélhetően magasról tesznek
r.baggio
Lehet sokat akarok, de szeretném, ha az Espanyol nem menne rá a csoportelsőségre és hogy ruszkik fingassák meg az addigra ezer sebből vérezni fogó bolgár kirakat csapatot.

Kár hogy Bulgáriába megyünk az utolsó játéknap...ez az egy zavar.
O1G
Hát speciel engem jobban zavar, hogy mindenki úgy beszél a továbbjutásról mintha nem az lenne a papírforma hogy mindkét csapat agyonver, csak azért mert Moszkvába rommámákolta magát a Fradi. 3-4 pont kellene a fraditól nekem már a 2 is meglepő lenne.
több mint 6 éve
r.baggio
Lehet sokat akarok, de szeretném, ha az Espanyol nem menne rá a csoportelsőségre és hogy ruszkik fingassák meg az addigra ezer sebből vérezni fogó bolgár kirakat csapatot.

Kár hogy Bulgáriába megyünk az utolsó játéknap...ez az egy zavar.
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Ha a Ludo nem nyer Moszkvában a következő fordulóban, akkor az utolsó körben ki-ki meccset játszunk velük a továbbjutásért. Ezt azért nem gondoltam volna a sorsoláskor.
Bálesz
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bálesz
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló

több mint 6 éve
Puskásban tuti nyerünk: 😀
 index.hu/sport/futball/2019/11/07/puskas_ferenc_stadion_aldas_egyhaz_nemeth_sandor/
több mint 6 éve
a 0. felido.
lesz 3.?
 hvg.hu/itthon/20191107_Orosz_szurkolok_tortek_at_a_rendorsorfalon_az_FTCCSZKA_elott
ZoliMP
 hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
ez egy jó kis internacionalista móka volt akkor 😊
NB2
Egyébként itt miért nem volt fanzone ? Leszálltak a vonatról/buszról és szabadon metrozgattak a városban?
gordon
Erdogan bátyó elvitte az összes rendőrt, így ide nem maradt.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
a 0. felido.
lesz 3.?
 hvg.hu/itthon/20191107_Orosz_szurkolok_tortek_at_a_rendorsorfalon_az_FTCCSZKA_elott
ZoliMP
 hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/62-mad/6830-madarsko-widzew-cska-moskva-partizan-vs-fradi-slask-wroclaw-07-11-2019
NB2
Egyébként itt miért nem volt fanzone ? Leszálltak a vonatról/buszról és szabadon metrozgattak a városban?
gordon
Passz én nem voltam ott csak linkeltem😊
De amúgy szerintem rendőrök kísérték őket, csak áttörték a kordont szerintem.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
a 0. felido.
lesz 3.?
ZoliMP
NB2

Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
a 0. felido.
lesz 3.?
ZoliMP
több mint 6 éve
Sírok öcsém, ilyen nincs 😀

index.hu/sport/futball/2019/11/07/gaal_balint_haladas_kihagyott_bunteto/
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az utolso percben Thuram megnyeri a Gladbachnak, sajnos.

Állat vagyok, ami enni kér...