Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 313 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...
peach
Ráadásul már 2-0 ide. 😊
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 600 — Csodabogár
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.
Kenny
Már magyar 😀 Négó Lajos

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 313 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Végre vezet a Honvéd, ráadásul egy Akadémista(Banó-Szabó) rúgta!
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 353 — Omar's Coming Yo!
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Milanov - > Nego 3 gól 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 503
Anyám, ez a 2 méteres csokifiú sem egy technikás játékos...
több mint 6 éve
IGGEEEEN! OTTVAN! 2-0! Jó ez a Tujic vagy ki, önzetlen valaki, végre..
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 403 — nabege2@yahoo.com
Vidi nem szarozott😊
több mint 6 éve
Életveszély ez a Szathmári a Lokiban...
Szerintem az apja neve nélkül tuti nem lenne ott. Iszonyat miket csinál..
több mint 6 éve
Megjegyzem totál pocsék volt visszamenni a középkorba, hogy nem volt tegnap a fradi meccsen VAR. Az elmúlt hetek világeseményein baromira megszoktam😊
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Aranylabda szavazás amúgy mikor van?
A győztesen nem fogom felidegesíteni magam, nyilván Messinek kell kapnia, mert már legalább 4 éve nem nyerete meg...
De kíváncsi leszek, hogy VvD és Allison mennyi szavazatot kap.
Én elfogult vagyok velük kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, hogy 2019-ben a BL - PL - Copa America aranykesztyűse, egy ilyen szezon után egyáltalán kap-e majd szavaztot.
Az, hogy VvD második lesz talán elég biztos tipp, de a 3. helyre nem tudom miért ne a brazil kapus kerülne majd oda...
alatriste
Jó mondjuk egy ilyen erős Copa után ahol csak a korrupt futball szövetség és Brazilia kart karbaöltve tudták megállítani, alap hogy neki kell nyernie.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 760 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Aranylabda szavazás amúgy mikor van?
A győztesen nem fogom felidegesíteni magam, nyilván Messinek kell kapnia, mert már legalább 4 éve nem nyerete meg...
De kíváncsi leszek, hogy VvD és Allison mennyi szavazatot kap.
Én elfogult vagyok velük kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, hogy 2019-ben a BL - PL - Copa America aranykesztyűse, egy ilyen szezon után egyáltalán kap-e majd szavaztot.
Az, hogy VvD második lesz talán elég biztos tipp, de a 3. helyre nem tudom miért ne a brazil kapus kerülne majd oda...

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
 www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-left-furious-liverpool-16568988

😁😁😁

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 884 — Lucas Scott
hat ez kurva keves lesz a visszavagon.
Kenny
sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.

ez az Ignatyenkó mi a faszt keres itt?
petey
Most őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊

Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.

Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.

Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
azért ez a Ludo nem a tavalyi
petey
Így van sztem is erősebb, épp ezért szép eredmény a tegnapi, és voltak időszakok (főleg a 2.felido eleje) ahol a Fradi dominált.
ugye új emberek: Tchibota, Biton és Jorginho, Badji, első kettő kifejezetten jók voltak, valamint talán a legjobbjjk Ikoko (az a jobb szél komolyabb csapatban is elférne) és a kezdő kapus Iliev. Elment azóta Misidjan (aki jó jatekos amúgy ), Natanael akik játszottak ellenetek. Btw ha megnézzük a keretet akkor mindket vidi meccshez képest 10 ugyanaz a 18bol. Fenti 6 új ember pedig komoly erősítés sztem a tavalyi emberekhez képest, egyedül Misidjan aki érzékeny veszteség lehet, de pl neki nagyban koszonhetitek a tavalyi továbbjutást.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
Kenny
sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.

petey
sok pénzt, legalábbis magyar vagy ukrán viszonylatban
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 724 — Whoops, looks like something went wrong.
Sigért miért nem szórták ki még?
petey
Hogy legalabb egy magyar legyen azert a palyan 8D

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 060 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny

petey
Most őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊

Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.

Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.

Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
petey
Nem hát, erősebb 😉 😛
több mint 6 éve
Kenny

petey

csebi

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 884 — Lucas Scott
Kenny

petey

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Kenny

petey
Na erre nem tudok valaszt adni. Egyenlore nem latom miert hoztuk,de tegyuk hozza, hogy tavasszal Tokmag is gyenge volt aztan szepen javul fel ma meg mar huzoember volt konkretan. Zubkov sem volt rossz, feledteti Petryakot eddig(tetszett amikor olyan szitukba ment bele amibol eselye se volt jol kijonni, de belement).Butasag volt kivenni Sigert Kharatin mellol, de rettentoen erzodott Gorriaran hianya. Gyakorlatilag nem volt ember az ellenfel tamado harmadanak kozepen, kis szlovak gyerek ugyesen kevergetett de rajta is latszott hogy nagyon szezon eleje van.

Ha nem rugunk golt kint akkor no chance nyilvan. Isael mar lesz a visszavagon, szoval legalabb nem leszunk ennyire egy oldalasak mint ma.

több mint 6 éve
Fú, ez az Ihnatenko vagy ki...
Első 10 percben kétszer majdnem róla kaptunk gólt, aztán a 31.-ben már nem úsztúk meg.... remek igazolás volt így elsőre.

Beszarás látni, hogy amikor a csapat nem tud vagy akar dominálni egy magasabban rangsorolt ellenfél ellen, és kellene a barcás tiki-taka, vagy legalábbis az erős, pontos passzok hátul, amivel elkezdődik az építkezés, a Fradi képtelen négyet-ötöt emberhez passzolni, kapkodnak, csínybe adják, egymás szivatják, éleveszély volt amit ma leműveltek. Csoda hogy nem kaptak hármat.

Nem kell ettől a bolgár csapattól beszarni, jó lenne továbbjutni, de az eszem azt mondja, hogy mivel védekezésre majdhogynem képtelen a csapat, így a Lúd megy a következő körbe.
Kár lenne érte, mert verhetőek. Viszont nem ma derültek ki Rebrov edzői kvalitásai, hanem jövőhéten fognak.

PS.: hogy egy válogatott kapus lábbal ilyen gyenge legyen, mint Dibusz, ilyen is csak nálunk lehet.
több mint 6 éve
Kenny

több mint 6 éve
Utolsó 10 percet láttam, de az egész meccsen ennyi labdát adott el a Fradi?
Utolsó 10 perc alapján kb 20% esélyt adok nekik.
több mint 6 éve