Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Madrid meccsen meg ezert nem jart tizenegyes, videozas utan:

youtu.be/l_qZ71YBTDM

Valaki elmagyarazhatna, hogy centerezesnel, amikor bent varja egy ember a labdat, es egy ilyen kezezes miatt nem jut el hozza a labda az miert nem tizi
eaglesmcnabb
Jahm, ezt pont láttam, mikor bátyámék nézték. Adtam volna. Bár biztos rémálmaim lettek volna a védő helyében. Tök véletlen. De hát, azt hiszem jelenlegi szabályok esetében ez 11-es.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Madrid meccsen meg ezert nem jart tizenegyes, videozas utan:

youtu.be/l_qZ71YBTDM

Valaki elmagyarazhatna, hogy centerezesnel, amikor bent varja egy ember a labdat, es egy ilyen kezezes miatt nem jut el hozza a labda az miert nem tizi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Tudom, csak egyáltalán nem tehetett róla. sima taktikai falt volt (akasztás), melyből minden meccsen van 1-2, és sárgát is ér. Arról nem tehetett, hogy a csávó pont szerencsétlenül esett. Amúgy vicces volt a meccs, a VAR kb. 5-ből 4x szarul döntött.
Duff
Ez így nem igaz, teljesen elborult az agya a szerelés előtt, látszott ahogy ment a labdás után és csak másodjára sikerült megállítani. Nyilván nem akart sérülést sem okozni, csak törleszteni. Viszont az ő ész nélküli becsúszásából lett a sérülés -pontosabban utána az ütközésből Auriernél - sajnos.
MarioAna
Ezt így el is tudnám képzelni, ha mondjuk az Eric Dier, vagy a Dele Alli csinálta volna. 😀 Szerintem Son kb. a Premier League leggyámoltalabb figurája, nem igazán tudnám elképzelni, h törleszteni akart.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kovac leköszönt.
Coolearie
auf wiedersehen.
Amadeus
Quo vadis, ki lenne a legjobb opció most? Azt tudjuk, hogy Flick megkapja a következő két meccset. Heynckes nem fog ismételten kihúzni minket a kulából, szegényt egyébként is már hagyni kéne végre élni a nyugdíjas éveit. Mourinho rövid távon lehet jó lenne, de aztán hatalmas pusztítást végezne, főleg egy esetleges remek nyári transzferszezonnal... Allegri nulla némettudással Ancelotti v2.0 lenne. Szar szitu ez, de ez a kirúgás azt engedi sejtetni, hogy az öltözői morál a béka segge alatt volt.

Ten Hag lenne a legjobb, van kötődése is a csapathoz, Pep idején két évig a tartalékcsapatot edzette. Csak ő is nyártól lenne leghamarabb elérhető.
Hungarian Bill
Továbbra is azt mondom, hogy szerintem hiba lenne "null" kilométeres edzőt bedobni, amivel be lehet fogni a szurkolók/szponzorok száját.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Kovac leköszönt.
Coolearie
auf wiedersehen.
Amadeus
Quo vadis, ki lenne a legjobb opció most? Azt tudjuk, hogy Flick megkapja a következő két meccset. Heynckes nem fog ismételten kihúzni minket a kulából, szegényt egyébként is már hagyni kéne végre élni a nyugdíjas éveit. Mourinho rövid távon lehet jó lenne, de aztán hatalmas pusztítást végezne, főleg egy esetleges remek nyári transzferszezonnal... Allegri nulla némettudással Ancelotti v2.0 lenne. Szar szitu ez, de ez a kirúgás azt engedi sejtetni, hogy az öltözői morál a béka segge alatt volt.

Ten Hag lenne a legjobb, van kötődése is a csapathoz, Pep idején két évig a tartalékcsapatot edzette. Csak ő is nyártól lenne leghamarabb elérhető.
Hungarian Bill
Dardaj😆
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 509 — Omar's Coming Yo!
Immobile századik gólját rúgta ma este,3 év alatt.Eszméletlen szám.

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante
amúgy szvssz a taktikai faultokért nem sárga lapot kellene osztogatni, mert kurvára semmit nem ér "fegyelmezésként" az elkövetőnek. Lásd a Fernandinho-Casemiro szerű favágókat, akik ebből élnek, hogy 2-3 gólhelyzetet akadályoznak meg meccsenként "bármi" áron....tehát nem piros lapot érő megmozdulással, de ha kell két kézzel földhöz basszák az ellenfél játékosát. De pl egy 5-10 perces "mini kiállítás" jót tenne olyankor a játék momentumának, fele ennyire lenne tördelt szar a játék 😀. Na de majd 20-30 év és eljutnak a modern foci reformkoráig, remélhetőleg.
MarioAna
a szándékos szabálytalanság a szabálykönyv szerint piros lap, legyen az bármennyire kemény is... a sárga lap a világ legnagyobb hülyesége, fájdalmasan értelmetlen dolog, helyette akár lehetne egy üzenőkönyve is minden egyes játékosnak, amibe a bíró egy-egy fekete pontot beír a csúnya megmozdulásoknál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 711
Kovac leköszönt.
Coolearie
auf wiedersehen.
Amadeus

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Kovac leköszönt.
Coolearie
auf wiedersehen.
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Kovac leköszönt.
több mint 6 éve
Son megkapta jogosan a sárgát egy becsúszásért, majd mivel a csávó szarul esett, eltörte a lábát, ezért inkább az pirosra módosult, hát ez vicc 😀
Duff
egyébként ha súlyos sérülést okoz a szabálytalansággal, akkor azért piros lapot is kell adni
slowmotion
Tudom, csak egyáltalán nem tehetett róla. sima taktikai falt volt (akasztás), melyből minden meccsen van 1-2, és sárgát is ér. Arról nem tehetett, hogy a csávó pont szerencsétlenül esett. Amúgy vicces volt a meccs, a VAR kb. 5-ből 4x szarul döntött.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Son megkapta jogosan a sárgát egy becsúszásért, majd mivel a csávó szarul esett, eltörte a lábát, ezért inkább az pirosra módosult, hát ez vicc 😀
Duff
egyébként ha súlyos sérülést okoz a szabálytalansággal, akkor azért piros lapot is kell adni
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Balotelli meg elvileg besokkallt a nezok miatt a meccsen.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Győzött a Csaba.

Schindler Szabolcs: – Az eredmény miatt nem bánkódom, de nem játszottunk jól. Az életben nem volt ennyi sérültünk, és most jött egy betegség hullám is: a félidőben hatan hánytak , így különösen bravúr a mai teljesítményünk. A győzelmet annak is köszönhetjük, hogy a szerencse is mellénk pártolt ezen a napon.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindent megtesz a Real is, hogy Valverdét ne küldjük el időbe.....
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Kenny, GM hh nem volt ma?
O1G
Szektorbezárást kaptak az Újpest elleni piró miatt.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Kenny, GM hh nem volt ma?
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
Berlinben nagy party lesz 😊 A Real is hozzánk lúzerkedne, akkor egész jól megúsztuk ezt a fordulót.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Sources in Germany have told us that Kovač will get sacked tonight. Hansi Flick will take over until BVB game & after the match the new coach will be announced. Candidates for the new coach are Erik ten Hag, Thomas Tuchel and Jose Mourinho [Fox Sports Netherlands]
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀
Kenny
Legközelebb elore írd be 😊
csebi
1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.
Kenny
szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......
petey
Megint egy fordulóban x-elt a két csapat. Amit ti csináltok az fix edzőbuktatás egy kis tippmixxel.A mi meccsünk tényleg írható a fáradtság rovására, de az eredmények ellenére nem vagyok megelégedve a játékunkkal.
Azt a pletyit hallottam, hogy ti is keleti edzőt kerestek.
Kenny
én nem hallottam ilyet 😊 na de majd megkérdem a forrásaim 😀

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Amúgy szerhij=szergej?
peach
csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
slowmotion
Elvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejezi
peach
Jó de ő és Szergej biztos nagy barátok. Kb Knezy kit nem hív a keresztnevén?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Kenny
csebi
Kenny
petey
Megint egy fordulóban x-elt a két csapat. Amit ti csináltok az fix edzőbuktatás egy kis tippmixxel.A mi meccsünk tényleg írható a fáradtság rovására, de az eredmények ellenére nem vagyok megelégedve a játékunkkal.
Kenny
Igen én is épp írni akartam h ha már van benzin akkor a bajnokság nem kell?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Mindig csodás a saját pályájukon legyőzni a névtolvajokat. Főleg egy ilyen Gazdag góllal. Szép volt Honvéd. Pár forduló alatt utolsóból dobogóesélyes csapat lettünk. 😊
iktriad
Bár nem hiszek a túlvilági létben, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ott fent van egy huncut kacsintás, meg egy félmosoly a Svábtól ezeken a bohócokon.
gabokocka
Na meg egy csettintés Gazdag goljára.
A szezon találata lehet!

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 509 — Omar's Coming Yo!
Kenny
csebi
Kenny
petey