Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
ja valóban nincsen büntetés, vagy várjunk csak:

ulloi129.hu/2014/11/27/nezoszam-es-buntetes-statisztika-tizenot-fordulo-utan/csebi
másik kedvencem,fél év alatt teljesítették az 1 évre eltervezett rendezvényeket a stadionban.
mtk meccs szünetében a papa hatalmas volt,annyira a szájába adták a válaszokat,erre a végén benyögi,hát hiányoznak az ultrák.
Mocskos dolgok folynak most a Fradinál,és nem nagyon látom mikor jövünk ki belőle.Kenny
Igen, hallatlan, hogy jó eséllyel 2.-ok lesznek a bajnokságban, van egy magyar szinten jó csapatuk, és egy extra stadionjuk. Micsoda kínok....flzoli
De az ultralét nem erről szól.
Tök mindegy hanyadikok, jó volt nekik balhézni a másodosztályban is.
Tök mindegy milyen a csapatuk, ha szar volt is balhézhattak kedvükre.
Tök mindegy milyen a stadion, a régiben legalább lehetett balhézni.
Akkor szerinted mi bassza a csőrüket?

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

ulloi129.hu/2014/11/27/nezoszam-es-buntetes-statisztika-tizenot-fordulo-utan/csebi
másik kedvencem,fél év alatt teljesítették az 1 évre eltervezett rendezvényeket a stadionban.
mtk meccs szünetében a papa hatalmas volt,annyira a szájába adták a válaszokat,erre a végén benyögi,hát hiányoznak az ultrák.
Mocskos dolgok folynak most a Fradinál,és nem nagyon látom mikor jövünk ki belőle.Kenny
Igen, hallatlan, hogy jó eséllyel 2.-ok lesznek a bajnokságban, van egy magyar szinten jó csapatuk, és egy extra stadionjuk. Micsoda kínok....

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Mocskos dolgok folynak most a Fradinál,és nem nagyon látom mikor jövünk ki belőle.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Dózsa... 😀😀

tavasszal biztos újra nyomtatják a papírokat és törlik a nyomdafestéket nem tűrő tartalmakat, ezzel spórolva 300 ezret 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott

ulloi129.hu/2014/11/27/nezoszam-es-buntetes-statisztika-tizenot-fordulo-utan/

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
A szurkolói kártya margójára. A fradi azon játékosainak akik cipőjében fehér fűző volt, a következő meccsre át kellett fűzni feketére. Csak, hogy aki nem érti tudja, akiknek fehér cipőfűzője van az papíron a szurkolókat támogatja. A fradi vezetősége gondoskodott arról, hogy ennek még a látszatát se feltételezhesse senki játékosaikról..
Laki
Mondjuk ez a fehér cipőfűzős felhívás rettenetesen vicces.
Ezennel felhívom a játékosok figyelmét, hogy aki kiakar állni a 10 centi alatti kóbor kutyák támadásai ellen az viseljen sípcsontvédőt! Kíváncsi vagyok hányan állnak e nemes cél mellé.Schleck
Nem ez a lényeg! A játékosok nem feltétlenül azért hordtak fehér cipőfűzőt, mert bármilyen állásfoglalást szerettek volna mutatni, hanem azért mert az járt a cipőjükhöz 😊 Viszont az, ahogy a Kubatovék azon nyomban, hogy felröppent a pletyka erről, rögtön léptek, szánalmas véleménem szerint..Laki
ha te adidas-párti vagy te sem engednéd nike-ban játszani az alkalmazottaidat (pláne ha még szerződésed is van róla). Kicsit erőltetett hasonlat de jól szemlélteti azt hogy a munkaadó igenis kérhet ilyet. Mondjuk azon jót mosolyogtam hogy betették az összehasonlító képbe a venezuelai kölcsönjátékost is akinek aztán nem hiszem hogy sok fogalma van erről. Ha meg nincs akkor meg pláne kicseréltetném én is vele mert ne keveredjen bele egy ilyen ügybe.

Miért hiszik azt az ultrák hogy bármi is változni fog? sok helyen olvasom az olyan véleményeket hogy "már nem kell sokáig várni és engedni fognak", de miért tennék? mi változott?davemayer
Nem nagyon okosak.
És a simontibis, hipósferis, torgyános, furulyásos időkben megszokták, hogy fosnak tőlük, a faszméregetésben ők a nyerők, és van befolyásuk a dolgokra. Ebből a szempontból Kubatovval, és a "nagypolitikával" rábasztak.Sobri Jóska
A Fradi meccsein még ultrák nélkül is elég szép számmal vannak kint emberek.Büntetést sem kell fizetni.Miért engednének?
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
A szurkolói kártya margójára. A fradi azon játékosainak akik cipőjében fehér fűző volt, a következő meccsre át kellett fűzni feketére. Csak, hogy aki nem érti tudja, akiknek fehér cipőfűzője van az papíron a szurkolókat támogatja. A fradi vezetősége gondoskodott arról, hogy ennek még a látszatát se feltételezhesse senki játékosaikról..
Laki
Ezennel felhívom a játékosok figyelmét, hogy aki kiakar állni a 10 centi alatti kóbor kutyák támadásai ellen az viseljen sípcsontvédőt! Kíváncsi vagyok hányan állnak e nemes cél mellé.Schleck
Nem ez a lényeg! A játékosok nem feltétlenül azért hordtak fehér cipőfűzőt, mert bármilyen állásfoglalást szerettek volna mutatni, hanem azért mert az járt a cipőjükhöz 😊 Viszont az, ahogy a Kubatovék azon nyomban, hogy felröppent a pletyka erről, rögtön léptek, szánalmas véleménem szerint..Laki
ha te adidas-párti vagy te sem engednéd nike-ban játszani az alkalmazottaidat (pláne ha még szerződésed is van róla). Kicsit erőltetett hasonlat de jól szemlélteti azt hogy a munkaadó igenis kérhet ilyet. Mondjuk azon jót mosolyogtam hogy betették az összehasonlító képbe a venezuelai kölcsönjátékost is akinek aztán nem hiszem hogy sok fogalma van erről. Ha meg nincs akkor meg pláne kicseréltetném én is vele mert ne keveredjen bele egy ilyen ügybe.

Miért hiszik azt az ultrák hogy bármi is változni fog? sok helyen olvasom az olyan véleményeket hogy "már nem kell sokáig várni és engedni fognak", de miért tennék? mi változott?davemayer
Nem nagyon okosak.
És a simontibis, hipósferis, torgyános, furulyásos időkben megszokták, hogy fosnak tőlük, a faszméregetésben ők a nyerők, és van befolyásuk a dolgokra. Ebből a szempontból Kubatovval, és a "nagypolitikával" rábasztak.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
nem is tudtam, hogy van venezuelai játékosa a Fradinak, meg főleg nem, hogy kölcsönben van itt...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Elúszott a kétharmad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Laki

Miért hiszik azt az ultrák hogy bármi is változni fog? sok helyen olvasom az olyan véleményeket hogy "már nem kell sokáig várni és engedni fognak", de miért tennék? mi változott?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Laki
Nem ez a lényeg! A játékosok nem feltétlenül azért hordtak fehér cipőfűzőt, mert bármilyen állásfoglalást szerettek volna mutatni, hanem azért mert az járt a cipőjükhöz 😊 Viszont az, ahogy a Kubatovék azon nyomban, hogy felröppent a pletyka erről, rögtön léptek, szánalmas véleménem szerint..

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Laki
Ezennel felhívom a játékosok figyelmét, hogy aki kiakar állni a 10 centi alatti kóbor kutyák támadásai ellen az viseljen sípcsontvédőt! Kíváncsi vagyok hányan állnak e nemes cél mellé.

több mint 9 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
az FA vizsgálja, hogy Skrtel szándékosan taposta-e meg De Geát vasárnap, és ha úgy találja hogy igen, akkor három meccsre eltiltják.
az príma lenne.
egyébként ezért gyűlölöm végtelenül a MU-t. nemcsak játékban vernek (szinte) mindig, hanem fejben demoralizálnak és küldenek a padló alá két méterrel.
ha három kiállítást ítélt volna Atkinson, sem szólhatnánk egyetlen szót sem.Mikey
megérdemli a pihenést, még ha Rodgers nem is így gondolta a rotációt.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
az FA vizsgálja, hogy Skrtel szándékosan taposta-e meg De Geát vasárnap, és ha úgy találja hogy igen, akkor három meccsre eltiltják.
az príma lenne.
egyébként ezért gyűlölöm végtelenül a MU-t. nemcsak játékban vernek (szinte) mindig, hanem fejben demoralizálnak és küldenek a padló alá két méterrel.
ha három kiállítást ítélt volna Atkinson, sem szólhatnánk egyetlen szót sem.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi s bocs de arra akkor nem is figyeltem mert azt gondoltam sima külföldi stream. Akkor még tévé közelben voltam. Most olyan helyen vagyok ahol nincs.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
sziasztok! Valaki tud adni sport1es stream linket a Real-Barca mecshez? Németországba vagyok itt meg nincs tvm 😀krisz0621
 livestreamhunter.org/onlinetv/hungary/sport2davemayer
akárhogy keresed lol, egy oldallal ezelőtt linkeltem 😊
dande
aztán ha éppen azon a csatornán más megy keresd meg annak a csatornáját alul ami neked kell.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha nem haragszotok itt is hadd kérjem 😀

Esetleg tudna nekem valaki ingyenes, lehetőség szerint nem regisztrálós élő Sport1 tv-s streamet adni. Akárhogyan keresek nem bukkanok rá. Köszönöm előre is!!!!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Remek hétvége.Nyert a Fradi,a Lazio és behúztuk a Classicot.
Soha rosszabb vasárnapot😊

Mellesleg az utóbbi évek legélvezhetőbb Barca-Real párharca volt.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Akárki akármit mond hogy Ancelotti mekkora agy, félidőben egy kvázi rookie edző mattot adott neki amire kb 70-75 percben kezdett reagálni akkor se túl jól.
Ez a 2-1 meg kb. vicc, helyzetek alapján 10-5-re kellett volna kiszopnunk...
Modric nélkül nincs csapat ő meg csak fél meccset bír perpill. Talán ha Silvát hamarabb behozza... Mindegy kretén gyengék vagyunk Perez meg verheti a faszát hogy kibaszott egy valag pénzt Balere és eladta DiMariskát
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják megunni, hogy végre egyszer összeáll a csapat de muszáj elkúrni...Toca
Di Maria fényesen bizonyítja az MU-ban, hogy egyenlőre egyszezonos játékos.

Ha az első félidőben a Real belövi a ziccerei felét 2:4-el kellett volna forduljanak (+Neymar bénázása) és onnantól kezdve pedig hiába vergődőtt volna a Barca.flzoli
Nem nézek MU meccseket, illetve várható volt hogy Angliában illetve a MU-ban nem lesz rögtön topkarakter, de kiosztott 9 assistot már idén, ha meg valaki azt hitte, hogy ő majd vezér meg gólgyáros lett akkor nem nézte meg a game tape-jeit elég alaposan 😀
Szép ez a ha belövi a ziccereit, de egy edzőnek fel kell készülnie arra is, hogy mivan ha nem lövi be őket. Mivan ha az ellenfél edzője +1 szűrővel jön ki és mit kell csinálni ha a 2.félidőre elfárad egy játékosom és a két körötte lévő ember meg totál inkompetens.
Modric lapja után nem volt védekező emberünk aki faltolhatott volna,mert félt mind, hogy kiállítják erre vár jó 10-15 percet mire hozza Varane-t. Egész második félidőben nem volt egy épkézláb támadásunk, erre 80. percben próbálkozik Jessevel, illetve a 87.percben cserél egy szűrőt, mindkét gondolat jó volt, mert sokkal többet ebből az emberanyagból nem csinálhatott (én mondjuk Balet hoztam volna le és Jesse is jobban szereti a jobb szélt) csak 20 perc késéssel. Silvának ideje nem volt bemelegedni Jessének se sok mivel labda nélkül nehéz.
Egyébként a bírói összevisszafújásokon kívül azt nem értettem, hogy hogy lehet 6 sárgás, 6 cserés, több sérüléses / eldobásos félidő után kemény 3 percet hosszabítani... Nem ezen ment el csak a bírót nem értem.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ramosrol beszopjuk az első gólt, aztán a másodiknál működik a lescsapda... Ja nem mert az a nagyképű majom beragad 2 méterrel, majd forog mint a ringlispíl. Sok helyzetet kihagytunk az elejen de legalabb kb.40 percen keresztül jol játszottunk. Utana nagy halál sajnos.De egy xre jok voltunk kar hogy ramos szar jatekos 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó volt ez látszik mennyire fontos Modric amíg neki ment a Realnak is, aztán elfáradt és -1 ember lett Ancelotti okosan fenn is hagyta amíg elment a meccs. De ha újra formába jön és sikerül átvergődni a Madridnak a Madridon, akkor a BL-ben még bármi lehet. Azért James is jön vissza nemsokára, aki mikorra kiesett nagyon fontos láncszem lett, na meg nehéz elképzelni hogy az Isco-James-Bale triónak egyszerre legyen rossz napja, bár azt is nehéz volt elhinnem, hogy a Bale-Isco párosnak lehet egyszerre ilyen borzasztó napja (Bale-től nem is annyira meglepő bár a nagy meccsekre felszívja magát, de Isco meglepően szar volt ma).Jughead
Hetek óta nagyon gyengék mindketten. Nem értem mért nem lehetett korábban behozni Illarát vagy Silvat a kp.-ra. Előrébb sokkal nem lettünk volna, de legalább nem rohantak volna át a csapaton minden támadással. Kroos-Modric duó amíg bírta szépen mozgatta a csapatot, a világverő Barca csodatrió kb. 50 percig maximum pontrúgásból tudott veszélyeztetni. Persze utána kb. 3-at lőhettek volna legalább a szétesett védelemnek és az inkompetens Casillasnak, de az már más tészta

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Jó volt ez látszik mennyire fontos Modric amíg neki ment a Realnak is, aztán elfáradt és -1 ember lett Ancelotti okosan fenn is hagyta amíg elment a meccs. De ha újra formába jön és sikerül átvergődni a Madridnak a Madridon, akkor a BL-ben még bármi lehet. Azért James is jön vissza nemsokára, aki mikorra kiesett nagyon fontos láncszem lett, na meg nehéz elképzelni hogy az Isco-James-Bale triónak egyszerre legyen rossz napja, bár azt is nehéz volt elhinnem, hogy a Bale-Isco párosnak lehet egyszerre ilyen borzasztó napja (Bale-től nem is annyira meglepő bár a nagy meccsekre felszívja magát, de Isco meglepően szar volt ma).
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Valaki elmondhatná mondjuk, hogy az ilyen Vincze Ottó féle kretén pojácákat miért éri meg "szakértői" tevékenység címen megfizetni?flzoli
mert a szíjgyártó spanja (is)