Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
az a kérdés, hajlandó-e idomulni a taktikához.Ez a mottotok (meg az Ujpeste) ha jol tudom. Jovore lehet ujra probalkozni, de nem latom azt a forgatokonyvet ahol megelozitek (v igazabol barki megkozeliti) a Cityt."Majd jovore" 😊Ez hogy jön ide?
Borbinho
Mikey
Osztan a Leicestert se latta jonni senki, szoval benne lehet.
De hogy ne csak a zrika menjen, mit szolsz a lehetseges jovo evi Mbappe transferrol?
Poolos haverom szerint nem kell mar senki hozzatok, en azert Mbappet meg akkor is elfogadtam volna amikor Hazard nalunk volt.
Borbinho
de szerintem nem lesz semmi ebből, lassan mindenkivel hosszabbítunk és mindenki elkezdett sokat keresni, Mbappé meg nem két marék szotyiért jönne ide - és akkor valaki erősen hatszámjegyű keresettel padozna, az meg szerintem nem fekszik jól a tulajdonosoknak.
nem akarnak még egy Sturridge-ot.
több mint 6 éve
Egy tarcsi végülis jó volna ha a Salah - Mané kettős mellett Origi is kiesik szóval jöhet.Ez a mottotok (meg az Ujpeste) ha jol tudom. Jovore lehet ujra probalkozni, de nem latom azt a forgatokonyvet ahol megelozitek (v igazabol barki megkozeliti) a Cityt."Majd jovore" 😊Ez hogy jön ide?
Borbinho
Mikey
De hogy ne csak a zrika menjen, mit szolsz a lehetseges jovo evi Mbappe transferrol?
Poolos haverom szerint nem kell mar senki hozzatok, en azert Mbappet meg akkor is elfogadtam volna amikor Hazard nalunk volt.
Borbinho

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nekem nem a mottóm, és a hideg kiráz tőle, mert nincs évek óta bajnokesélyes kerete a csapatnak, ergo baromság. 😀Ez a mottotok (meg az Ujpeste) ha jol tudom. Jovore lehet ujra probalkozni, de nem latom azt a forgatokonyvet ahol megelozitek (v igazabol barki megkozeliti) a Cityt."Majd jovore" 😊Ez hogy jön ide?
Borbinho
Mikey
Borbinho
Mbappé? Elhánynám magam tőle. Semmi szükségünk rá.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ez a mottotok (meg az Ujpeste) ha jol tudom. Jovore lehet ujra probalkozni, de nem latom azt a forgatokonyvet ahol megelozitek (v igazabol barki megkozeliti) a Cityt."Majd jovore" 😊Ez hogy jön ide?
Borbinho
Mikey
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
"Majd jovore" 😊Ez hogy jön ide?
Borbinho
több mint 6 éve
"Majd jovore" 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
1 pont. Magyarázhatod, de az minden, csak nem sima. Főleg, hogy 97 ponttal eddig mindig bajnok tudott volna lenni egy csapat, először tavaly nem volt elég. Ha nyertek volna 10+ ponttal, na az sima lett volna.Utolso 8 forduloban vezettek a PL-t, es be is huztak. Az eleg sima.Na a City megvette az egyik legjobb fiatal kvk-t Rodri szemelyeben, igy megvan a tokeletes utodja Fernandinhonak. A PL cimet mar oda is lehet adni nekik megint...Aha, mer' tavaly is olyan simán lettek bajnokok.
Borbinho
Mikey
Plusz ok megint erositettek, hiaba a legjobb meg legmelyebb volt eddig is a keretuk
Borbinho
több mint 6 éve
Utolso 8 forduloban vezettek a PL-t, es be is huztak. Az eleg sima.Na a City megvette az egyik legjobb fiatal kvk-t Rodri szemelyeben, igy megvan a tokeletes utodja Fernandinhonak. A PL cimet mar oda is lehet adni nekik megint...Aha, mer' tavaly is olyan simán lettek bajnokok.
Borbinho
Mikey
Plusz ok megint erositettek, hiaba a legjobb meg legmelyebb volt eddig is a keretuk
több mint 6 éve
Akkor hamar ki lesz vágva. ☺️Remelem amig a Pool nem nyer PL-t | (orokre) |Na vajon meddig marad? 😂
Akkor induljon a moka!
Borbinho
Mikey
Borbinho
több mint 6 éve
Remelem amig a Pool nem nyer PL-t | (orokre) |Na vajon meddig marad? 😂
Akkor induljon a moka!
Borbinho
Mikey
több mint 6 éve
Na a City megvette az egyik legjobb fiatal kvk-t Rodri szemelyeben, igy megvan a tokeletes utodja Fernandinhonak. A PL cimet mar oda is lehet adni nekik megint...Aha, mer' tavaly is olyan simán lettek bajnokok.
Borbinho
több mint 6 éve
Na vajon meddig marad? 😂
Akkor induljon a moka!
Borbinho
több mint 6 éve
arra gondoltam, hogy a transzfer ban és a rengeteg fiatal miatt most picit változtatnak a stratégiájukon.Igen, az a klub arról híres!oké, hogy sok kétnevű játékosunk van, de "Reece-James" valójában simán Reece James 😀 Zoumát szerintem eladjuk Evertonnak, Batman tippre maradni fog rotációba.
Akkor induljon a moka!
Orok kedvenc marad, ha edzokent is sikeres lesz az csak hab lenne a tortan.
Kurvara varom a szezont, vegre tenyleg megkapjak majd a fiatalok az eselyt. A hosszu tavu jovovel kapcsolatban is igen jol fog ez jonni.
Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Mount, Abraham, Reece-James, Tomori, es meg v 1 tucat akinek nem ugrik be a neve.
Meg Zouma es Batman is kaphatnanak eselyt, foleg elobbi.
Borbinho
Örök kedvenc nálam is, még ha hatalmas flop lesz, akkor is az marad. Remélem hagynak neki időt építkezni.
Löfli
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Na a City megvette az egyik legjobb fiatal kvk-t Rodri szemelyeben, igy megvan a tokeletes utodja Fernandinhonak. A PL cimet mar oda is lehet adni nekik megint...Vihetnék Iscot is, csak hogy végre egy másik örök ígéret is elmenjen Madridból. Plussz Pepnek instant merevedése lenne a hasztalan labdára
Borbinho
tekeredő stílustól
több mint 6 éve
Na a City megvette az egyik legjobb fiatal kvk-t Rodri szemelyeben, igy megvan a tokeletes utodja Fernandinhonak. A PL cimet mar oda is lehet adni nekik megint...
több mint 6 éve
Igen, az a klub arról híres!oké, hogy sok kétnevű játékosunk van, de "Reece-James" valójában simán Reece James 😀 Zoumát szerintem eladjuk Evertonnak, Batman tippre maradni fog rotációba.
Akkor induljon a moka!
Kurvara varom a szezont, vegre tenyleg megkapjak majd a fiatalok az eselyt. A hosszu tavu jovovel kapcsolatban is igen jol fog ez jonni.
Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Mount, Abraham, Reece-James, Tomori, es meg v 1 tucat akinek nem ugrik be a neve.
Borbinho
Örök kedvenc nálam is, még ha hatalmas flop lesz, akkor is az marad. Remélem hagynak neki időt építkezni.
Löfli

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Komolyan Reece-be kotsz bele, mikozben van egy Tomori Zsuzsitok? Sokszoros BL-gyoztes tapasztalatgyar.oké, hogy sok kétnevű játékosunk van, de "Reece-James" valójában simán Reece James 😀 Zoumát szerintem eladjuk Evertonnak, Batman tippre maradni fog rotációba.
Akkor induljon a moka!
Borbinho
Löfli
több mint 6 éve
oké, hogy sok kétnevű játékosunk van, de "Reece-James" valójában simán Reece James 😀 Zoumát szerintem eladjuk Evertonnak, Batman tippre maradni fog rotációba.
Akkor induljon a moka!
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve

Akkor induljon a moka!
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
a gold cupon alakul mex-usa "alomdonto"Meg is van.
ZoliMP
A Copa-n meg jöhet az 5-0 visszavágója a döntőben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 379
a gold cupon alakul mex-usa "alomdonto"
több mint 6 éve
amúgy Kinsey_Sue | (Kinsey Wolanski) | 3,1 milkónál mostanában max röhög a focit (is)nézőkön 😊
több mint 6 éve
rossz meccs, sok hibával...júeszéj ezeket megeszi reggelire bárki megy tovább (mondom ezt úgy, hogy a svédek 65 percig szépen ölték a hollandok játékát)
több mint 6 éve
jézus!Azzal a rúzzsal tényleg olyan, mint egy transzi.
ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊
NB2
több mint 6 éve
jézus!ez még pasinak is csúnya lenne, nemhogy nőnek😊