Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ilyen bevezetés után a nővéredről kellett volna képeket küldj, csak mondom 😊
flzoli
tanár...
NB2
Az népszerű fantázia szerep úgy hallottam... 😊
flzoli
Egy barátod meselte ? 😊
csebi
Ahogy látom pont a kijutasi eselyeink számolta 😊

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
flzoli
tanár...
NB2
flzoli
Egy barátod meselte ? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
flzoli
tanár...
NB2

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
flzoli
tanár...
NB2
Az csak jó. 😀
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
flzoli
tanár...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
"A SZÖVETSÉG KB. 27-28 EZER JEGYET TARTHAT FENN A PARTNEREINEK ÉS A SZPONZOROKNAK'"
Egy 68e férőhelyes stadionban a 40% ingyenjegyes.... Persze ilyenkor jön minden döglégy dörgölőzni az ürülék közelébe 😊

index.hu/sport/futball/2019/10/29/uj_puskas_ferenc_arena_magyar-uruguay_nyitomerkozes_jegyvasarlas_mlsz_szurkoloi_klub_futballkartya/
flzoli
Nem értem a kritikát, biztos sokan dolgoztak az építés körül, tuti ők kapták 😀
Gergőbácsi
Ez egy tét nélküli meccsel megspékelt avatóünnepség.
Teljesen normál a fele-fele arány a notabilitások-plebsz felosztásban.
Pl. egy színház avatóelőadásán sokszor 0% a plebsz, és 100% a szakma, fejes, reprezentációs meghívott.
Sobri Jóska
Ez rendben is van, de egy 68 ezres stadiont azért ne hasonlítsunk egy cca 500 férőhelyes színházhoz.
Gergőbácsi
Arról nem is beszélve, hogy hogyan lehet a magas kultúrát, amiben a magyar kalandozó és virtuóz vér csörgedezz holmi hétvégi libsi időtöltéshez hasonlítani* 😊

*Mármint az első a foci, a második színház gyengébbek kedvéért
flzoli
Dörnernek, Balázs Péternek, Nemcsáknak, Vidnyánszkynak is van színháza.
Nem csak a libsiknek.

több mint 6 éve
Nővérem elkezdett nyafogni, de mondtam, hogy ez nem magyar sajátosság, van ilyen a világon máshol is...

NB2

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Gondolom azért ezek a helyek szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban jóval olcsóbbak mint a "rendes" helyekre szólok.
Azért ebből a közegből bőven kinézem, hogy itt erre tesznek magasról és nagyon hasonlóan árazzák a kettőt
flzoli
Tévedsz!
Kevesebbért volt àrazva!

Szerkesztette: Fattyu

több mint 6 éve
Gondolom azért ezek a helyek szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban jóval olcsóbbak mint a "rendes" helyekre szólok.
Azért ebből a közegből bőven kinézem, hogy itt erre tesznek magasról és nagyon hasonlóan árazzák a kettőt

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Nővérem elkezdett nyafogni, de mondtam, hogy ez nem magyar sajátosság, van ilyen a világon máshol is...

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Én azt nem értettem hogy miért csak most szóltak erről, miért nem úgy hirdették hogy az avatásra rendezett gálameccsre csak 40e jegyet értékesítenek. Megdöbbentett amikor tegnap hallottam hogy teltház lett 3 nap alatt, akkor mondtam is az ismerősömnek hogy ez csak úgy lehetett hogy minimum 10-20e jegyet félreraktak, igazam lett.

Még szerencse hogy már pénteken megvettük, ha vártunk volna hétfőig azért elég pipa lennék most...
davemayer
Vhol olvastam hogy olyan jegyeket is aruba bocsatottak ahol a "kilatas" korlatozott 😀
ZoliMP
Trollfocin láttam én is, vkire rákérdeztem MLSZ Fb oldalán h ezek hol vannak, komment: pince 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Indul a hype, ahogy irtam..
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-kevesbol-sokat-a-granada-csodajara-jar-a-vilag-2729615

jon meg tobb az biztos.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Én azt nem értettem hogy miért csak most szóltak erről, miért nem úgy hirdették hogy az avatásra rendezett gálameccsre csak 40e jegyet értékesítenek. Megdöbbentett amikor tegnap hallottam hogy teltház lett 3 nap alatt, akkor mondtam is az ismerősömnek hogy ez csak úgy lehetett hogy minimum 10-20e jegyet félreraktak, igazam lett.

Még szerencse hogy már pénteken megvettük, ha vártunk volna hétfőig azért elég pipa lennék most...
davemayer
Vhol olvastam hogy olyan jegyeket is aruba bocsatottak ahol a "kilatas" korlatozott 😀
több mint 6 éve
"A SZÖVETSÉG KB. 27-28 EZER JEGYET TARTHAT FENN A PARTNEREINEK ÉS A SZPONZOROKNAK'"
Egy 68e férőhelyes stadionban a 40% ingyenjegyes.... Persze ilyenkor jön minden döglégy dörgölőzni az ürülék közelébe 😊

index.hu/sport/futball/2019/10/29/uj_puskas_ferenc_arena_magyar-uruguay_nyitomerkozes_jegyvasarlas_mlsz_szurkoloi_klub_futballkartya/
flzoli
Gergőbácsi
Pl. egy színház avatóelőadásán sokszor 0% a plebsz, és 100% a szakma, fejes, reprezentációs meghívott.
Sobri Jóska
Ez rendben is van, de egy 68 ezres stadiont azért ne hasonlítsunk egy cca 500 férőhelyes színházhoz.
Gergőbácsi
Arról nem is beszélve, hogy hogyan lehet a magas kultúrát, amiben a magyar kalandozó és virtuóz vér csörgedezz holmi hétvégi libsi időtöltéshez hasonlítani* 😊

*Mármint az első a foci, a második színház gyengébbek kedvéért

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad

flzoli
Gergőbácsi
Sobri Jóska

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!

flzoli
én ennek most nagyon örülök, mert én is így jutok be 😀

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 833 — no es importante
Pontosan, ha eb/vb selejtező lenne, érteném a felháborodást, de így... pláne hogy nem fognak különösebben megszakadni aranylábújaink pár nappal a sorsdöntő wales elleni meccs előtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

flzoli
Gergőbácsi

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad

flzoli

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Kezdett valaha rosszabbul egyébként ilyen "nagy igazolás", mint De Ligt? Már legalább 4 meccs ment el rajta a Piemonta Calcio/Zebra Turinnak. 😀
MarioAna
igen, nem írom le hogy ki, mert Stez ideges lesz 😀
eaglesmcnabb
jött volna Katalóniába 😀
Kenny
jaja, kellene oda végre értelmes védő
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
Kezdett valaha rosszabbul egyébként ilyen "nagy igazolás", mint De Ligt? Már legalább 4 meccs ment el rajta a Piemonta Calcio/Zebra Turinnak. 😀
MarioAna
eaglesmcnabb
jött volna Katalóniába 😀

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
MarioAna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊
warr_b
Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
slowmotion
Vagy Leicester-t.
De azért szépen mutatnak ott a LaLiga tabella tetején 😊
warr_b
de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.
slowmotion
a nagy szamok torvenye alapjan, valoszinuleg ki fognak pukkadni, mint anno a hoffenheim es meg sok mas csapat.
Most lehet sok-sok cikket irni roluk, de keves az esely arra, hogy ott is maradjanak.
Mindig van 1-1 ilyen csapat vhol europaban.
Portugaliban is a tavalyi 2. osztaly bajnoka veretlen vag meg mindig veretlen. Eddig elso volt, most "csak" 3.

A Kaiserslautern a one and only eddig 😀
ZoliMP
Ne felejtsük el az MTK-t is!
csebi
celta is jót játszott a bl/kiesés-feljutás-bl/kiesés környéken, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!