Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/Jó ha igaz,hogy bement szünetben és ő adott utasításokat miközben ott volt a szövetségi edző,akkor az elég paraszt.
Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályaiflzoli
több mint 9 éve
nincs az az isten hogy én elolvassak bármit a sportgézánabban viszont én is bízok hogy az egervári bt tagjai messzire elkerülik a magyar válogatottakat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
sportgeza.hu/futball/2015/03/18/eljott_a_magyar_futballban_blietzkrieg/Valahogy sejtettem, hogy a gőgős "edzőfejedelmek" nem fogják tűrni, hogy beleszóljanak a "munkájukba"
Pont egy ilyen elszánt diktátor típusú ember kell ide, remélem nem tudják majd megfúrni alulról a pöcegödör kiskirályai
több mint 9 éve
Igaz a Stoke vagy melyik favágó egylet legyűrése a döntőben és a BL-ben való küzdelmes kiesések (értsd első meccsen bitang nagy tasli, majd a visszavágón a tartalékoló ellenfél ellen egy hiányzó gólszám - 1 -es győzelem)mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀ZERO_Lhehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2
A pénz megvan, a játékos alapanyag is. Az állandó sérüléshullám nem lehet kifogás, főleg ennyi éven át. Gondolom kókler az orvosi személyzet vagy a segédedző állomány. Vagy épp Wenger az edzésterv írás időszakát használja fel fiatal pirospozsgás jó gömbérzékű fiúcskák kukkolására nem tudom....
több mint 9 éve
mert az FA kupa megnyerése smafu volt... pont ez a 90 perc az amivel sikerült bebetonoznia magát a kispadra még jó ideig 😀hehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadonflzoli
de csak majdnem...NB2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ).Világlegjobbbajnokságának ékkövei dobták a PL miatt a BL-t, ez egyértelmű
| azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA | balazs799
több mint 9 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...Tipikus Arsenal-os bukta volt. Arra pont jó, hogy Wengert és az idióta edzéstervét konzerválja a kispadon
de csak majdnem...NB2
több mint 9 éve
Most már hajrá City! Legalább 1 angol csapat menjen 8 közé! 😕 Elég silány szereplés a BL-ben. "Kedvelem" mindkét francia csapatot, de reméltem, hogy legalább csak az egyik fog továbbmenni. (Az, hogy mi meg a csoportkörben már búcsúztunk... 😕 ). | azért nagyon remélem, hogy jövőre ugyan ez a 4 csapat lesz majd ismét ott
YNWA |
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nagy nehezen de meg van... 😀
több mint 9 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...hmmm...
de csak majdnem...NB2
2013.02.29. London: Arsenal - Bayern 1:3
2013.03.13. München: Bayern - Arsenal 0:2
(2013.05.25. London: Dortmund - Bayern 1:2)
2015.02.25. London: Arsenal - Monaco 1:3
2015.03.17. Monaco: Monaco - Arsenal 0:2
2015.06.05. Berlin: ???
nagy poén lenne, ha ez a Monaco megnyerné, de... ez azért elég érdekes egybeesés, nem?
több mint 9 éve
ilyen tiziket, te édes jó istenem 😀😀
több mint 9 éve
Ha Leno továbbvédi a Leverkusent akkor kapni fog egy late night talk showt a Sat1en?
több mint 9 éve
ha csak egy kicsi szerencsénk van, akkor... de nincs ha 😛
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
hehe Arsenal majdnem megcsinálta...de csak majdnem...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Koman...vicc kategória.Egyedül Gulácsi van játékban a kapusok között. Értem én hogy Pali meg Mackó haverok, de én tényleg nem erőltetném. Mondjuk mi nem is vagyunk haverok 😀
A biztonsági tartalékok 90%-tól eltekintve nem nagyon van más "alternatíva" a keretre...
több mint 9 éve
Hát nem sok kapus van nála jobb formában jelenleg.Najó,talán Lajos!Az má'n rutin a javából 😀😀😀he7edikmiért, Feröeren nem ő védett?slowmotionvlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Az má'n rutin a javából 😀😀😀miért, Feröeren nem ő védett?slowmotionvlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 9 éve
miért, Feröeren nem ő védett?vlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőoziboziDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
vlm nemzetközi rutint emlegetett a kapitány a görögök ellen, csak azért nem érthetőDárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.KennyAkkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 9 éve
Nem,de ha valaki végigjárja a szamárlétrát itthon,aztán kimegy Hollandiába játszani és ott hirtelen nigériai akar lenni,az ne is jöjjön haza.Ezerszer inkább honosítsuk a fehérvári Viniciust,aki legalább ismeri a társait akivel játszani kell.S ez egyenesen azt jelenti, hogy az Otigba gyerekből sem?tüsi91Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99Koman teljesen feleslegesen van ott,úgysem fog játszani.Guzmics jól teljesít kint,keretben mindenképp ott a helye,Leandro-ról is jó hírek jönnek.Otigba meg menjen,emlekszem Komanért is itt sírt a fél ország,aztán mi lett belőle.nagy semmi.Kenny
több mint 9 éve
Dárdai szerintem eldöntötte,hogy nála Dibusz a kezdőkapus.Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalékozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
Akkor ízlelgessük. Koman, Hajnal, Guzmics, Leandro a keretben, Otigba Nigériába tart..Matthew99az egyetlen kapus aki játékban van, meg tartalék