Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Aranyos a SKINHEADS drapibaggio
Kb 15 éves már, most előszedte a tulajdonosa. Rengeteg olyan arcot mozgatott meg ez a meccs akik már ritkán jutnak ki mostanában (család, külföldi meló stb.).

Nekem az szúrt szemet inkább, hogy szerb légiósok megye egyben. Lehet, hogy ez már megszokott dolog, csak nekem meglepő, mert rég óta nem érdekel a magyar foci, de akkor minek csodálkozik bárki is hol is tartunk.
Egyébként a mondanivalóval egyetértek. A foci minősége mellett az igazi szurkolás is ment a lecsóba.gyurczi
5 szerb játszik nálunk, egytől-egyig pengés/technikás hajtós/brusztolós, akiktől nagyon sokat tanulhatnak a fiatalok. Vásárhelyen amúgy működik egy elég komoly futballakadémia, csak sajnos a csapat nem tud semmit tenni az ellen, hogy a tehetségesebb srácokat már tizenévesen elszipkázzák a nagyobb csapatok és sokan külföldre is igazolnak. Mivel nálunk Lázár leszarja a sportot így sok remény nincs arra, hogy maradásuk esetén komoly bajnokságban focizhassanak így elmennek hamar. (lásd Batik Bence aki elment a Szegedbe majd onnan a Fradiba)
Most az NB3as induláshoz próbálják összekalapozni a szükséges 25millát.

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Nekem az szúrt szemet inkább, hogy szerb légiósok megye egyben. Lehet, hogy ez már megszokott dolog, csak nekem meglepő, mert rég óta nem érdekel a magyar foci, de akkor minek csodálkozik bárki is hol is tartunk.
Egyébként a mondanivalóval egyetértek. A foci minősége mellett az igazi szurkolás is ment a lecsóba.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Aranyos a SKINHEADS drapi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Aki nemigazán szereti ha szurkolók vannak a meccseken és jobban szereti az új Fradi tábor féle papírból olvasott szurkolást illetve ezt az egész szurkolói kártya faszságot az el se olvassa ezt a bejegyzést.
Én azt gondolom, hogy szurkolók nélkül értelmetlen ez az egész és igenis komoly érdeklődés lenne a minőségi focira.
Tegnap (igaz csak megyei szinten) komoly rangadóra került sor, a bajnokságban második FK Szeged (amit 10 éve a Szeged drukkerek alapítottak amikor megunták a város csapatainak teljes kálváriáját) fogadta az éllovas Hódmezővásárhely csapatát. 600 néző és olyan hangulat amire mindenhol szükség lenne:

A játékvezető nem állította meg a meccset egyszer sem, pedig nem kevés pirotechnikai eszköz került bevetésre. A játékosok hihetetlenül élvezték a körítést, főleg a nálunk játszó szerb légiósok őrültek meg teljesen (góljaik után többször ugráltak ki közénk).
Jellemző a két edző nyilatkozata is, hogy mennyivel más volna ha mindig ilyen körítés mellett játszanának:
Tóth János (Szeged): “Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akár a két B középnek, illetve mindenkinek, aki kilátogatott erre a mérkőzésre. Olyan megyeegyes találkozóra, ahol ennyi néző volt, nem is emlékszem. Nagyon jó érzés a játékosoknak is, és nekünk edzőknek, vezetőknek is, hogy meg tudtunk mozgatni ennyi embert. Ezt mondtam a fiúknak is, hogy erre is legyenek büszkék..."
Bódi Attila (HFC): “A két szurkolótábor olyan hangulatot teremtett, hogy azt néhány NB I-es klub is megirigyelné. Káprázatos volt, amit a szurkolók műveltek, mind a két oldalról..."
A meccset amúgy 4-1-re a Vásárhely nyerte, így boldogan utazhattam haza. Ugye, hogy megy ez vénaszkenner nélkül is?

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
gz ns.hu 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
rendbe van az a gól 😀
bár nem tudtam hogy Ibra már az NB2ben is játszik 😀

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Ibra,who?

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem éppen vagyok / leszek gépelőttfaternak kéne valami stream(hun) a holnapi real - barcara. Valaki tudna segíteni ?Drip
|  banok.myfreeforum.org/Sport1_Sport2_Digisport_Sportklub_about12.html
|
itt mindig van, de nem a legjobb minőség.

ha nem feltétlen magyar nyelvű kell :
|  www.vipleague.me/sports/football.html |
itt mindig van full HD stream is, rádugod TV-re hdmi-vel és jobb mint a TV szolgáltatók adása 😊Borbinho
hálám (legalábbis fateré tuti) üldöznifog😊

több mint 9 éve
Á

Olaszországban: bojkott
Mennyeiben: sima hétvégi bajnokiZERO_L
Ahol szintén bojkott van, a stadionok negyedakkorák, a játékosok pedig a századrészét keresik a serie a béreknek. Egyszer csak megérti mindenki, hogy rég nem a nyugat-európai ligákhoz kellene méregetni saját magunkat, mert az a hajó már elment sok ideje

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
nem éppen vagyok / leszek gépelőttfaternak kéne valami stream(hun) a holnapi real - barcara. Valaki tudna segíteni ?Drip
|  banok.myfreeforum.org/Sport1_Sport2_Digisport_Sportklub_about12.html
|
itt mindig van, de nem a legjobb minőség.

ha nem feltétlen magyar nyelvű kell :
|  www.vipleague.me/sports/football.html |
itt mindig van full HD stream is, rádugod TV-re hdmi-vel és jobb mint a TV szolgáltatók adása 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

Olaszországban: bojkott
Mennyeiben: sima hétvégi bajnoki

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem éppen vagyok / leszek gépelőttfaternak kéne valami stream(hun) a holnapi real - barcara. Valaki tudna segíteni ?

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
PL-ben nem azért kéne videóbíró, hogy lesek, tizik jogosságát megítéljék, hanem hogy azt a játékost állítsák ki végre, aki tényleg elkövette a szabálytalanságot 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
6 ponttal a vonal felett Dárdaiék a tegnapi győzelemnek hála.balazs799
idén szerintem rendbe lesznek
a kérdés hogy mikor nem csak motiválni, hanem konkrétan csapatot építeni kell akkor hogy muzsikál

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
6 ponttal a vonal felett Dárdaiék a tegnapi győzelemnek hála.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊baggio
Nem, mert remélhetőleg addigra elveszik tőlük a VB rendezést. 😀iktriad
Nem fogy ki addig az olaj -> sansztalan

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊baggio
Nem, mert remélhetőleg addigra elveszik tőlük a VB rendezést. 😀
több mint 9 éve
senki nem írta még, de bekarikáztátok már a naptáratokban 2022. december 18-át? 😊

---
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Juventus - MonacoDexxter Tailor
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...Toca
Ha holnap lenne a meccs én sem,de amikor lesz,Modric már 100%-s lesz,és ha ő a pályán van akkor nincs gond a Realnal.Kenny
Bármelyik csapat ellen ez elég lehetne, az Atletico ellen azért kevés lesz, ha a CR-Bale-Benzema vonulat nem javul fel
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
plusz egy az Volkswageneseknek, nagyon jó formában vannak én is kinézek nekik egy döntőt, de lehet ott egy rutinosabb csapat elveri őket
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
de röhögnék egy Dinamo Kijev - Zenit döntőn EL-ben 😀Dexxter Tailor
Wolfsburg-Seviila lesz.
Előbbi talán a legjobb formában lévő EL csapat, utóbbi meg mindig döntőbe jut mostanság. 😀😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...Toca
Ha holnap lenne a meccs én sem,de amikor lesz,Modric már 100%-s lesz,és ha ő a pályán van akkor nincs gond a Realnal.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
bl negyeddöntők:
PSG - Barca
Atletico - Real
Porto - Bayern
Hát nem magunkra fogadnék az Atletico ellen...
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
EL negyeddöntők:
Sevilla - Zenit
Dnipro - Brugge
Dinamo Kijev - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de röhögnék egy Dinamo Kijev - Zenit döntőn EL-ben 😀