Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Neymar vissza a Barkába😊Ha mellé tényleg odaadják a fél keretet a PSG-nek meg is érdemlik, hogy atomjaira hulljon az a csapat.
továbbra sem lesznek a kedvenceim😊
NB2
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 375
ez milyen, vele megegyeztek de a psg-vel nem.rohognek ha a psg offolna a dolgot.Neymar vissza a Barkába😊Pedig fel melegítve csak a káposzta a jo
NB2
csebi
elobb a klubbal kene megegyezni gondolom.
sajtohir eddig.
több mint 6 éve
Micsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
Szerencsére a sas szemű éles eszű Suarez kiszúrta a turpisságot
streamable.com/29cdq
flzoli
The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski pic.twitter.com/RTWBR7AGSb
— DONSPORTS (@donsports3) June 25, 2019

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Neymar vissza a Barkába😊Pedig fel melegítve csak a káposzta a jo
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
mondjuk az is igaz, mert Japán meg Peru is eléggé mínuszos gólkülönbséggel mentek bele az utolsó körbeSzerintem harmadik helyen akkor is továbbmentek volna.Közben az nem lett megemlítve, hogy a Mallorca jutott fel a LaLigába.meg ha a kolumbiaiak nagyon akarták volna, akkor fix csoportelsőként simán kigolyózhatták volna az argentínokat
Mint ahogy az sem, hogy ha a Japán-Ecuador meccs döntetlen, akkor Paraguay 2 ponttal továbjut 😀
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 6 éve
Neymar vissza a Barkába😊továbbra sem lesznek a kedvenceim😊
több mint 6 éve
Brazília ellen lehet kezdeni a győzedelmes hadjáratot ⚽️😁Hihetetlen 😂Mint ahogy az sem, hogy ha a Japán-Ecuador meccs döntetlen, akkor Paraguay 2 ponttal továbjut 😀Megtörtént. 😀
warr_b
Fattyu
Akkor innentől már meg kell nyerni 😄
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
😀Férfi felnőtt tornát csak Európában, Észak-Amerikában, esetleg még Ausztráliában lehetne rendezni normális nézőszámokkal.hát nemtom, speciel engem a női torna sokkal jobban érdekel
Kampman
eaglesmcnabb
---
///Ha már női torna, nézzétek meg az Amerikai tornász botrány belülrőlt...///
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Férfi felnőtt tornát csak Európában, Észak-Amerikában, esetleg még Ausztráliában lehetne rendezni normális nézőszámokkal.hát nemtom, speciel engem a női torna sokkal jobban érdekel
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Micsoda kezezést nézett be a bíró 😀Azt hitte az 5s a 16s 😀
Szerencsére a sas szemű éles eszű Suarez kiszúrta a turpisságot
streamable.com/29cdq
flzoli
több mint 6 éve
Micsoda kezezést nézett be a bíró 😀 Szerencsére a sas szemű éles eszű Suarez kiszúrta a turpisságot
több mint 6 éve
Hihetetlen 😂Mint ahogy az sem, hogy ha a Japán-Ecuador meccs döntetlen, akkor Paraguay 2 ponttal továbjut 😀Megtörtént. 😀
warr_b
Fattyu
Akkor innentől már meg kell nyerni 😄

több mint 6 éve
Mint ahogy az sem, hogy ha a Japán-Ecuador meccs döntetlen, akkor Paraguay 2 ponttal továbjut 😀Megtörtént. 😀
warr_b
több mint 6 éve
| | Valami ilyesmire gondoltál? 😀Nemtom, de az amcsi csajok is olyan tipikusan felismerhetők, mint a ruszkik.Rasztakurva, nagyon meglepodtem hogy csak 27 eves 😮Fú, azért Zach Ertz jó nőt fogott ki magának. 😊Elég ipari arcberendezése van ..
Tony Adams
kishaszi
Bar lehet csak ahhoz szoktam hogy a mai lanyok 18-30ig kb ugyan ugy neznek ki
Borbinho
Sok olyan "szép" csaj van, akit minél tovább nézek, annál inkább "előjönnek" az olyan amcsis jellegek, amik afféle tenyésztett formák számomra. :S
kishaszi
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrDTc4YPj34EIfg6SEdChTwAIg5FFWLgg4PTxgWY9aQ1e2o3AIcg
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_j7D0E5eosNPv6CyDj-31zXka2CU9CmxxGA4sqYpKTISYNLph
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Szerintem harmadik helyen akkor is továbbmentek volna.Közben az nem lett megemlítve, hogy a Mallorca jutott fel a LaLigába.meg ha a kolumbiaiak nagyon akarták volna, akkor fix csoportelsőként simán kigolyózhatták volna az argentínokat
Mint ahogy az sem, hogy ha a Japán-Ecuador meccs döntetlen, akkor Paraguay 2 ponttal továbjut 😀
warr_b
slowmotion

több mint 6 éve
Közben az nem lett megemlítve, hogy a Mallorca jutott fel a LaLigába.meg ha a kolumbiaiak nagyon akarták volna, akkor fix csoportelsőként simán kigolyózhatták volna az argentínokat
warr_b
több mint 6 éve
Nemtom, de az amcsi csajok is olyan tipikusan felismerhetők, mint a ruszkik.Rasztakurva, nagyon meglepodtem hogy csak 27 eves 😮Fú, azért Zach Ertz jó nőt fogott ki magának. 😊Elég ipari arcberendezése van ..
Tony Adams
kishaszi
Borbinho
Sok olyan "szép" csaj van, akit minél tovább nézek, annál inkább "előjönnek" az olyan amcsis jellegek, amik afféle tenyésztett formák számomra. :S
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Rasztakurva, nagyon meglepodtem hogy csak 27 eves 😮Fú, azért Zach Ertz jó nőt fogott ki magának. 😊Elég ipari arcberendezése van ..
Tony Adams
kishaszi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mondjuk ha most látna a tizenéves énem, hogy EB/VB meccsek, olimpiai versenyszámok simán kimaradnak, mert... Biztos kiakadna😊A női meg utánpótlástornák viszont sehol a világon nem érdeklik igazán az embereket, max a döntő és a hazai csapat meccsei.Én pl előbb nézek női vb egyenes kiesésest, mint őszi ffi BL meccset, vagy tavaszi Európa liga meccset. Leszámítva természetesen a Lupi meccseit, de még egy BMTE meccs is jobban leköt, mint egy top liga random kis- és nagy csapat meccse. A válogatott más tészta. Ott a ffi vb/eb tornák alap. A többi kontinens tornáiból max 4 között nézek bele. Magyar válogatott alap, érdekes mód a női nem. Előbb nézek női vb-t, ahol nem vagyunk ott , mint magyar női válogatottat.
Kampman
Nagyjából ennyi.
dawyd728
több mint 6 éve
Kivéve Hollandia. 😊Közben az nem lett megemlítve, hogy a Mallorca jutott fel a LaLigába.3.osztalybol szepen feljott a Mallorca.Sztem nehezebb feljutni mint kiesni. De ezt barmelyik bajnoksagra igaz.
warr_b
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 375
Közben az nem lett megemlítve, hogy a Mallorca jutott fel a LaLigába.3.osztalybol szepen feljott a Mallorca.Sztem nehezebb feljutni mint kiesni. De ezt barmelyik bajnoksagra igaz.
warr_b
több mint 6 éve
Fú, azért Zach Ertz jó nőt fogott ki magának. 😊Elég ipari arcberendezése van ..
Tony Adams
több mint 6 éve
dawyd728
4 033
A női meg utánpótlástornák viszont sehol a világon nem érdeklik igazán az embereket, max a döntő és a hazai csapat meccsei.Én pl előbb nézek női vb egyenes kiesésest, mint őszi ffi BL meccset, vagy tavaszi Európa liga meccset. Leszámítva természetesen a Lupi meccseit, de még egy BMTE meccs is jobban leköt, mint egy top liga random kis- és nagy csapat meccse. A válogatott más tészta. Ott a ffi vb/eb tornák alap. A többi kontinens tornáiból max 4 között nézek bele. Magyar válogatott alap, érdekes mód a női nem. Előbb nézek női vb-t, ahol nem vagyunk ott , mint magyar női válogatottat.
Kampman
Nagyjából ennyi.
több mint 6 éve
Fú, azért Zach Ertz jó nőt fogott ki magának. 😊
több mint 6 éve
Férfi felnőtt tornát csak Európában, Észak-Amerikában, esetleg még Ausztráliában lehetne rendezni normális nézőszámokkal. Már a koreai/japán vb-n is nagyon rezgett a léc, ott is rengeteg "beterelt" helyi drukker volt, főleg az érdektelenebb meccseken. El lehet képzelni, Katarban mi lesz.Máshol egyrészt nyilván a szegénység is szab határokat, meg szerintem a meccsre járásnak sincs olyan kultúrája, hogy az ember kimegy megnézni két számára semleges csapat mérkőzését. Nem látok a fejükbe, de van egy olyan érzésem, hogy egy egyiptomi/brazil átlagdrukkert teljesen hidegen hagy Madagaszkár-Tanzánia vagy Bolívia-Venezuela meccs, míg mondjuk Franciaországban simán meg lehetett rendezni egy északír-ukrán, meg egy izlandi-magyar meccset is telt ház mellett.
A női meg utánpótlástornák viszont sehol a világon nem érdeklik igazán az embereket, max a döntő és a hazai csapat meccsei.