Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊
warr_b
Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
slowmotion
Vagy Leicester-t.
De azért szépen mutatnak ott a LaLiga tabella tetején 😊
warr_b
de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.
slowmotion
a nagy szamok torvenye alapjan, valoszinuleg ki fognak pukkadni, mint anno a hoffenheim es meg sok mas csapat.
Most lehet sok-sok cikket irni roluk, de keves az esely arra, hogy ott is maradjanak.
Mindig van 1-1 ilyen csapat vhol europaban.
Portugaliban is a tavalyi 2. osztaly bajnoka veretlen vag meg mindig veretlen. Eddig elso volt, most "csak" 3.

A Kaiserslautern a one and only eddig 😀
ZoliMP
Ne felejtsük el az MTK-t is!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
warr_b
Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
slowmotion
Vagy Leicester-t.
warr_b
de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.
slowmotion
a nagy szamok torvenye alapjan, valoszinuleg ki fognak pukkadni, mint anno a hoffenheim es meg sok mas csapat.
Most lehet sok-sok cikket irni roluk, de keves az esely arra, hogy ott is maradjanak.
Mindig van 1-1 ilyen csapat vhol europaban.
Portugaliban is a tavalyi 2. osztaly bajnoka veretlen vag meg mindig veretlen. Eddig elso volt, most "csak" 3.

A Kaiserslautern a one and only eddig 😀
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
warr_b
slowmotion
Vagy Leicester-t.
warr_b

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505

Ezt a képet elvileg tegnap lőtték a szünetben Nikolicról 😀
Kenny
Ez alapján a kép alapján én ránéznék a tarkójára nincs-e vonalkód odatetoválva 😊
Matthew99
good morning 47.
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Ne 😀

m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tudom-azt-hittek-szimulal-de-nem-balogh-megserult-2729505

Pár napja beszéltünk itt róla...
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
slowmotion
Vagy Leicester-t.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
warr_b
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

Kenny
Ez alapján a kép alapján én ránéznék a tarkójára nincs-e vonalkód odatetoválva 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 649 — Whoops, looks like something went wrong.

Kenny
Ha nem ismernem a faszit, meg a klubcimert, lazan elhinnem, hogy valami maffiozo a szervekkel megpakolt tatyoval epp a fekete audira var, kozben meg rapippant egy cigire. 8)

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Kenny
Egesz jó biciklije van
csebi
Értem én ,hogy új stadion, szuperbaktérium meg rangadó, de a TAO milliárdokból nem jut pénz a takarítóra (aka tisztasági manager) , hogy ne legyen retkes a föld? 😊

több mint 6 éve

Kenny
Egesz jó biciklije van

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
Stez, kinyírsz. Feljovok és azt olvasom hogy minden egyes csapattal képben vagy.
De ez semmi, láttam hogy tobb nfl-es topikban is szakértő vagy. Profi mód.
Hogy csinálod?
10 tv van egyszerre a faladon? 😀
O1G
ebből él.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Stez, kinyírsz. Feljovok és azt olvasom hogy minden egyes csapattal képben vagy.
De ez semmi, láttam hogy tobb nfl-es topikban is szakértő vagy. Profi mód.
Hogy csinálod?
10 tv van egyszerre a faladon? 😀
több mint 6 éve
gratulálok, februárban visszavágó 😊
amúgy ezt most Nikolics nyakába varrom, nem értem miért nem ment neki a fradinak ahogy eddig, Hodzics/Futács. mikor behozta Hodzicsot sokkal élénkebb lett a játék. de még mindig ugyanaz a lemez. egy bekkelő, játéktördelő csapat ellen megáll az ész.
fradi meg hozta amit szokottidén. 0 játékkal meg mákkal 1-2 gól, a többit meg hozza le Dibusz.
petey
Igen egyetértek. Nikolic feleslegesen adott 70 perc előnyt nekünk.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 649 — Whoops, looks like something went wrong.
Icardi a PSG-ben meglepően sokat dolgozik, az Interben fele ennyi mozgással a pályán érte el ugyanezt az eredményt 😀.
MarioAna
Azert itt masok az ellenfelek, a tarsai is. A fos francia bajnoksagban nincs olyan taktikus jatek, sokkal tobb helyet hagynak a tamadoknak, ugyhogy kicsit csaloka a teljesitmenye. Csak itt erzi, hogy nem szarhat bele, mint az Internel tehette. A sajat csapatara nott, de az szepen kikopte.

En amugy szeretem Icardit, orultem volna, ha mi elvisszuk, de azzal a kurvaval az oldalan o sosem lesz klasszis csapat igazan nagy klasszisa.

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
gratulálok, februárban visszavágó 😊
amúgy ezt most Nikolics nyakába varrom, nem értem miért nem ment neki a fradinak ahogy eddig, Hodzics/Futács. mikor behozta Hodzicsot sokkal élénkebb lett a játék. de még mindig ugyanaz a lemez. egy bekkelő, játéktördelő csapat ellen megáll az ész.
fradi meg hozta amit szokottidén. 0 játékkal meg mákkal 1-2 gól, a többit meg hozza le Dibusz.

több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Ez nem volt semmi?
Gergőbácsi
Gól
petey
Tudom, szabályos. 😀

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
mondjuk azért nem értem, ha 5 percből legalább egyet átfetrengenek a játékosok, akkor miért nem lehet rátenni még???
az utolsó 20 perc alapján ha 5-2 a Vidinek, egy szava nem lehet a Fradinak, de volt egy Dibuszuk!
több mint 6 éve
Dibusz az ősz játékosa az NB1-ben,bárki csinál bármit 😀
Kenny
Jot tett neki a vetélytárs

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Ez az!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Egész jó színvonalú meccs volt, enbéegyes mércével

több mint 6 éve
Dibusz az ősz játékosa az NB1-ben,bárki csinál bármit 😀

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Hát bazdmeg 😀