Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ne felejtsük el az MTK-t is!a nagy szamok torvenye alapjan, valoszinuleg ki fognak pukkadni, mint anno a hoffenheim es meg sok mas csapat.de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.Vagy Leicester-t.A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
warr_b
slowmotion
De azért szépen mutatnak ott a LaLiga tabella tetején 😊
warr_b
slowmotion
Most lehet sok-sok cikket irni roluk, de keves az esely arra, hogy ott is maradjanak.
Mindig van 1-1 ilyen csapat vhol europaban.
Portugaliban is a tavalyi 2. osztaly bajnoka veretlen vag meg mindig veretlen. Eddig elso volt, most "csak" 3.
A Kaiserslautern a one and only eddig 😀
ZoliMP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
a nagy szamok torvenye alapjan, valoszinuleg ki fognak pukkadni, mint anno a hoffenheim es meg sok mas csapat.de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.Vagy Leicester-t.A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion
Most lehet sok-sok cikket irni roluk, de keves az esely arra, hogy ott is maradjanak.
Mindig van 1-1 ilyen csapat vhol europaban.
Portugaliban is a tavalyi 2. osztaly bajnoka veretlen vag meg mindig veretlen. Eddig elso volt, most "csak" 3.
A Kaiserslautern a one and only eddig 😀
több mint 6 éve
de a Leicester nem feljutás után egyből lett bajnok/dobogós, előtte évben szerintem inkább a kieséshez álltak közelebb, mint az európai helyekhez.Vagy Leicester-t.A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
warr_b
slowmotion
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
good morning 47.Ez alapján a kép alapján én ránéznék a tarkójára nincs-e vonalkód odatetoválva 😊
Ezt a képet elvileg tegnap lőtték a szünetben Nikolicról 😀
Kenny
Matthew99
több mint 6 éve
Ne 😀m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tudom-azt-hittek-szimulal-de-nem-balogh-megserult-2729505
Pár napja beszéltünk itt róla...
több mint 6 éve
Vagy Leicester-t.A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊Majd kipukkadnak idővel. Vagy tolnak egy Lipcsét. Bár azt nehéz lesz, annyira nem pénzes csapat.
warr_b
több mint 6 éve
A Granada így friss feljutóként nem is rossz eddig 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Ez alapján a kép alapján én ránéznék a tarkójára nincs-e vonalkód odatetoválva 😊
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ha nem ismernem a faszit, meg a klubcimert, lazan elhinnem, hogy valami maffiozo a szervekkel megpakolt tatyoval epp a fekete audira var, kozben meg rapippant egy cigire. 8)
Kenny
több mint 6 éve
Értem én ,hogy új stadion, szuperbaktérium meg rangadó, de a TAO milliárdokból nem jut pénz a takarítóra (aka tisztasági manager) , hogy ne legyen retkes a föld? 😊Egesz jó biciklije van
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Egesz jó biciklije van
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Stez, kinyírsz. Feljovok és azt olvasom hogy minden egyes csapattal képben vagy.ebből él.
De ez semmi, láttam hogy tobb nfl-es topikban is szakértő vagy. Profi mód.
Hogy csinálod?
10 tv van egyszerre a faladon? 😀
O1G
több mint 6 éve
Stez, kinyírsz. Feljovok és azt olvasom hogy minden egyes csapattal képben vagy.De ez semmi, láttam hogy tobb nfl-es topikban is szakértő vagy. Profi mód.
Hogy csinálod?
10 tv van egyszerre a faladon? 😀
több mint 6 éve
gratulálok, februárban visszavágó 😊Igen egyetértek. Nikolic feleslegesen adott 70 perc előnyt nekünk.
amúgy ezt most Nikolics nyakába varrom, nem értem miért nem ment neki a fradinak ahogy eddig, Hodzics/Futács. mikor behozta Hodzicsot sokkal élénkebb lett a játék. de még mindig ugyanaz a lemez. egy bekkelő, játéktördelő csapat ellen megáll az ész.
fradi meg hozta amit szokottidén. 0 játékkal meg mákkal 1-2 gól, a többit meg hozza le Dibusz.
petey
több mint 6 éve
Icardi a PSG-ben meglepően sokat dolgozik, az Interben fele ennyi mozgással a pályán érte el ugyanezt az eredményt 😀.Azert itt masok az ellenfelek, a tarsai is. A fos francia bajnoksagban nincs olyan taktikus jatek, sokkal tobb helyet hagynak a tamadoknak, ugyhogy kicsit csaloka a teljesitmenye. Csak itt erzi, hogy nem szarhat bele, mint az Internel tehette. A sajat csapatara nott, de az szepen kikopte.
MarioAna
En amugy szeretem Icardit, orultem volna, ha mi elvisszuk, de azzal a kurvaval az oldalan o sosem lesz klasszis csapat igazan nagy klasszisa.
több mint 6 éve
gratulálok, februárban visszavágó 😊amúgy ezt most Nikolics nyakába varrom, nem értem miért nem ment neki a fradinak ahogy eddig, Hodzics/Futács. mikor behozta Hodzicsot sokkal élénkebb lett a játék. de még mindig ugyanaz a lemez. egy bekkelő, játéktördelő csapat ellen megáll az ész.
fradi meg hozta amit szokottidén. 0 játékkal meg mákkal 1-2 gól, a többit meg hozza le Dibusz.
több mint 6 éve
Tudom, szabályos. 😀Ez nem volt semmi?Gól
Gergőbácsi
petey

több mint 6 éve
mondjuk azért nem értem, ha 5 percből legalább egyet átfetrengenek a játékosok, akkor miért nem lehet rátenni még???az utolsó 20 perc alapján ha 5-2 a Vidinek, egy szava nem lehet a Fradinak, de volt egy Dibuszuk!
több mint 6 éve
Dibusz az ősz játékosa az NB1-ben,bárki csinál bármit 😀Jot tett neki a vetélytárs
Kenny
több mint 6 éve
Ez az!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Dibusz az ősz játékosa az NB1-ben,bárki csinál bármit 😀