Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....Medel az elejétől idegbeteg f@sz volt, csoda lett volna, ha végigjátszás.
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....
több mint 6 éve
Chile nagyon kevés...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
mozgalmas kis bronzcsata ahogy nézem(sajna fél szemem a HFL döntőn)
több mint 6 éve
Mulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Manet irtak ugye a Realhoz.
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
slowmotion
több mint 6 éve
Az még nem nagy teljesítmény. Benzema sztem az egyik legnagyobb overrated játékosAhol Jovic a másod Hegedűs ott hagy gondok vannak ...oktoberre kiszoritja Benzemat.
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
több mint 6 éve
A brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
több mint 6 éve
Ahol Jovic a másod Hegedűs ott hagy gondok vannak ...oktoberre kiszoritja Benzemat.
csebi
több mint 6 éve
legyünk azért pontosak ha már, Salah és Bobby nélkül sikerült kiütni őketmondjuk éppen Salah nélkül vertik ki a barcát..Megvan, de attol meg mindig Bobby es Salah az elso ketto nalam a triobol. Szerintem Manet lehetne a legkonnyebben potolni a triobol.Nem tom megvan-e h ez a harmadhegedűs lett legutóbb a #besztlíííííg gólkirálya.Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Borbinho
empty taxi
Change my mind
Borbinho
gordon
több mint 6 éve
Nem tom megvan-e h ez a harmadhegedűs lett legutóbb a #besztlíííííg gólkirálya.Nagy dolog. A taljanoknal egy 36 eves manus lett.
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ahol Jovic a másod Hegedűs ott hagy gondok vannak ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
mondjuk éppen Salah nélkül vertik ki a barcát..Megvan, de attol meg mindig Bobby es Salah az elso ketto nalam a triobol. Szerintem Manet lehetne a legkonnyebben potolni a triobol.Nem tom megvan-e h ez a harmadhegedűs lett legutóbb a #besztlíííííg gólkirálya.Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Borbinho
empty taxi
Change my mind
Borbinho
több mint 6 éve
Egyáltalán nem mondanám harmadhegedűsnek. A három csatár között nincs sorrend, csak a "külsősök" szeretik rangsorolni őket.Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Megvan, de attol meg mindig Bobby es Salah az elso ketto nalam a triobol. Szerintem Manet lehetne a legkonnyebben potolni a triobol.Nem tom megvan-e h ez a harmadhegedűs lett legutóbb a #besztlíííííg gólkirálya.Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Borbinho
empty taxi
Change my mind
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem tom megvan-e h ez a harmadhegedűs lett legutóbb a #besztlíííííg gólkirálya.Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Neger csatar nem lehet a csapat arca, de Mane a Poolnal is csak harmadhegedus. Hazard meg Jovic mogott nem kene sztarkodnia, csak jo iparos modjara szaladjon ezerreljaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
több mint 6 éve
Szerintetek mikor lesz az első 1 milliárdba kerülő játékos?soha
3 éven belül? 5? 10? 30?
Melyik évben?
Lehet tippelni, elmentem, aztán majd visszaidézem.
Szerintem 2025-ben.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Szerintetek mikor lesz az első 1 milliárdba kerülő játékos?Áh még a 200+ - os igazolások is ritkák. Nyilván Mbappe lesz a rekorder 1-2 éven belül,de szerintem 25ig még a 350-sem lesz még meg
3 éven belül? 5? 10? 30?
Melyik évben?
Szerintem 2025-ben.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Legyen euro, de szerintem addigra 1 font az kb. 1 euro lesz, brexit után.Szerintetek mikor lesz az első 1 milliárdba kerülő játékos?Egymilliard mi? Font? Dollar (amerikai)? Euro? (Forint ugye nem.)
3 éven belül? 5? 10? 30?
Melyik évben?
Szerintem 2025-ben.
Sobri Jóska
Erdekessegkent felvetem, hogy ez a Preimer league, avagy a Real Margit, vagy ki mire tippel?
ulpianus
több mint 6 éve
Szerintetek mikor lesz az első 1 milliárdba kerülő játékos?Egymilliard mi? Font? Dollar (amerikai)? Euro? (Forint ugye nem.)
3 éven belül? 5? 10? 30?
Melyik évben?
Szerintem 2025-ben.
Sobri Jóska
Erdekessegkent felvetem, hogy ez a Preimer league, avagy a Real Margit, vagy ki mire tippel?
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Szerintetek mikor lesz az első 1 milliárdba kerülő játékos?3 éven belül? 5? 10? 30?
Melyik évben?
Szerintem 2025-ben.
több mint 6 éve
A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool. Manet irtak ugye a Realhoz.
Szerkesztette: Borbinho