Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Dárdai első kezdője ami nem tetszik.
HAJRÁ MAGYAROK!Kenny
Gabit nem értem egyedül, a többi rendben van, nem nagyon lehetne erősebbet kiállítani a sérülések végett.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Dárdai első kezdője ami nem tetszik.
HAJRÁ MAGYAROK!

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
 www.transfermarkt.de/freddy-adu/profil/spieler/8518

ő rá emlékeztek még?Amadeus91
"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
OFF
ki az a JoJo?slowmotion
 en.wikipedia.org/wiki/JoJo_%28singer%29ZERO_L
ja. hát kösz.
csak azért kérdeztem, mert én az öregebb generációból vagyok, aztán nekem a Jojo az az egyik fele a K-Ci & Jojo-nak. viszont az a Jojo annyira maszkulin, hogy borotválkozik és farka is van. szóval ezért nem értettem.

most már ennyivel is okosabb lettem.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Egy csomóan be se tudnak menni hiába van érvényes jegyük, mert nincs szurkolói kártyájuk. Óriási!

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Hagyjad rá, muszáj nélkülözhetetlennek érezniük magukat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀Kenny
ezt egy nyílt edzésből sikerült leszűrni? nyilván az ultrák tüntetőleg otthon maradnak, de tudtommal így is lesznek olyanok akik szurkolni mennek a B-középbe...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀iktriad
OFF
ki az a JoJo?slowmotion
 en.wikipedia.org/wiki/JoJo_%28singer%29

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

OFF
ki az a JoJo?
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀Kenny
Reméljük a meccsen se lesz nagyobb esélyük, bár tartok tőle, hogy nem lesz egyszerű........
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Jó lesz ez a ma esti meccs,20 görög és 1 dob fogja leszurkolni a 22 ezer magyart 😀

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág

sportgeza.hu/futball/2015/01/22/beloluk_se_lett_uj_pele/
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

"Az őstehetség.'" Aztán kb a legnagyobb eredménye az volt, hogy anno járt JoJoval. 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

ő rá emlékeztek még?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Wayne Rooney: "You won’t be seeing that boxing celebration again because my wife saw my son Kai doing it in school." 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
török szurkolók jó kis hangulatot csinálnak Amszterdamban 😊Gergőbácsi
majd kitiltják őket ! 😛 (a visszavágóra)
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
török szurkolók jó kis hangulatot csinálnak Amszterdamban 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/kemenykedo-polgarmester-visszatartott-penzek-bajban-ket-nb-ii-es-kiesojelolt-2403755

Végre valaki.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

istenem mekkora csapat volt az is, komoly nevek nélkül 2001ben a PL-n kívül ahol indultunk bezsebeltünk mindent
pedig a csapat nagy része vagy fiatal volt vagy közepes képességű

a kép appropója hogy Heskey kihozta az Ő BPL álomcsapatát 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-akinfejevet-megdobtak-egy-perc-utan-felbeszakadt-a-meccs-2403719
Ez mi már megint? Miért nem lehetett Akinfejev fejbedobása után lefújni a meccset? 3-0 az oroszoknak, Montenegró meg kizárva a selejtezősorozatból. Teljesen érthető lenne számomra, ha a nagy nevű játékosok nem vállalnák, hogy ilyen putris helyre menjenek legközelebb.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
De amikor vadállat módjára vonulnak és szétvernek metró és vonatkocsikat csak mert mért ne.
Ilyet persze csak a meccsre vonulók csinálnak, buliba járók nem ugye? Vénaszkennert a diszkókba!

Adót persze egyik rohadék sem fizet,
Ez pedig egy kapitális hazugság. flzoli
Beleírtam a válaszaimat.
Én nem azt mondom, hogy ne legyenek valamilyen szinten ellenőrizve a stadionba kilátogatók (sőt a balhézókat büntessék meg keményen!), de valamilyen kompromisszum kellene mert hangulattalan pályákon semmi értelme az egésznek.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Sturridge izomszakadás, jó eséllyel egész áprilist kihagyja.
végül is, játszott 10 meccset, itt volt az ideje.
😀 😀 😀
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Kiváncsi leszek a szombatra, hogy mi lesz a DVSC-Dinamo Bukarest meccsen, ahol a Sz.U.D. is meg fog jelenni szeptember óta először a Nagyerdeiben valamiért úgy érzem, hogy sikerül majd alátámasztaniuk azt, hogy miért nem kívánatosak ők a meccseken... (Remélem megcáfolnak és az értelmesek nyernek, csak kár hogy mára ők vannak kevesebben, többek között 3 éve ezért kerülöm messziről a B-közepet még akkor is ha pár haverral onnan a mai napig jóban vagyok)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Múltkor szóba került a 90-es évek legendás Vasasa, közte persze Aranyos Imre. Csak emlegetnünk kellett!

hatsofuves.blog.nepsport.hu/archives/2015/03/25/Berkenye_kiralya_Aranyos_Imre/berger90
"Volt anno egy Intertoto meccs a Vasas és a Werder Bremen között, amit a Vasas 2:0-ra nyert. Aranyos a meccs kb. 90. percében sprintelt fél pályán keresztül, és közben lefutotta a teljes német csapatot. A végén gólt lőtt. Addig sem lazsáltak a játékosok." 😛ozibozi
És abból a 4!ezerből az egyik én vagyok. 😉
 www.magyarfutball.hu/en/merkozes/2485

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Múltkor szóba került a 90-es évek legendás Vasasa, közte persze Aranyos Imre. Csak emlegetnünk kellett!

hatsofuves.blog.nepsport.hu/archives/2015/03/25/Berkenye_kiralya_Aranyos_Imre/berger90
"Volt anno egy Intertoto meccs a Vasas és a Werder Bremen között, amit a Vasas 2:0-ra nyert. Aranyos a meccs kb. 90. percében sprintelt fél pályán keresztül, és közben lefutotta a teljes német csapatot. A végén gólt lőtt. Addig sem lazsáltak a játékosok." 😛
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A "potenciálisan kétes személyeket", furcsa mód nyugaton ki tudják szűrni, nálunk nem, nekünk ehhez vénaszkenner kellZERO_L
Az nyugat, ez meg itt a West Balkán, nem tűnt még fel? Vagy minden országban ugyanazokkal az eszközökkel dolgozhatnak a rendőrök, ugyanakkora a közbiztonság, ugyanolyan mértékű a liberalizmus, ugyanúgy élnek az emberek? Nőjünk már fel...baggio
kamera rendszer állítólag adott az új stadionban, a jogi háttér szintén adott, akkor mégis mi akadályozza meg a "balkáni hatóságot", hogy fellépjen egy pályára befutó, bedobáló ellen

ezek csak kifogások, egyszerűbb lecseszni egy vénaszkennert a stadion elé, mint az igazi problémát megoldaniZERO_L
De nem érted. Ha készül egy kép valakiről, akkor az alapján hogy lehet megmondani róla, hogy ki, ha nem tárolod azt, hogy ki lépett be a stadionba? A személyi igazolvány adatait nyilván nem lehet tárolni, ergó muszáj a kártya.