Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?
több mint 6 éve
Na ezért nem kellett volna az a tizi
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 401 — nabege2@yahoo.com
Vége a meccsnek
Atik15
most inkább
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 597 — Csodabogár
nemááááá
ezért tizi...
NB2
Baszk nem talpaljuk oldalba a másikat a boxban...kurva ostoba volt

több mint 6 éve
dawyd728 4 033
Elég hitvány egy tizenegyes, de amióta van VAR, az ilyet fújni szokták.
több mint 6 éve
Vége a meccsnek
több mint 6 éve
nemááááá
ezért tizi...
több mint 6 éve
dawyd728 4 033
Eddig izgi. Mondjuk gyanús, h ezt erővel nem sokáig bírják a hollandok.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 061 — #NoStress
A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.
Manet irtak ugye a Realhoz.
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Mikey
jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.
slowmotion
A brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?
Bazzani
tejeskávé
slowmotion
Mulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.
Sobri Jóska
Rasszista.
kishaszi
Én?
Bernabeu, és a Real ezen szempontok alapján döntő vezetői.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 880 — Lucas Scott
Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...
warr_b
Ki is rúgtak mkit kb a síp szóval meg a szövetség vezetői is lemondtak. Ez nekik gyásznap ráadásul otthon ... kb készül az új forradalom.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Szegeny kicsi törpétől már a Copán is enyomják nem csak a VBken 😕
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
tejeskávé
slowmotion
Sobri Jóska
Rasszista.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 900
Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...
warr_b
Még csak azt se lehetne mondani, hogy domináltak volna.

Sosem voltam kifejezetten oda a játékukért. Amikor 2006-10 között zsinórban 3 ANK-t nyertek, akkor is nagyon 0-0, 1-0-ás csapat voltak, nem jó volt nézni őket.
Kampman
Mondjuk az afrikai csapatok közül az utóbbi 20-25 évben melyiknek volt élvezhető vagy jó játéka? 😂
warr_b
Az ezredforduló környékén Nigéria, Kamerun és Szenegál is egész jó volt.

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 805 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b

Sosem voltam kifejezetten oda a játékukért. Amikor 2006-10 között zsinórban 3 ANK-t nyertek, akkor is nagyon 0-0, 1-0-ás csapat voltak, nem jó volt nézni őket.
Kampman
Mondjuk az afrikai csapatok közül az utóbbi 20-25 évben melyiknek volt élvezhető vagy jó játéka? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 900
warr_b

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 805 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 056 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pont Dybalát hozzák le... Dilettáns argentín vezetés.
warr_b
Biztos ezért is Messi szólt le ha már ő nem játszhat 😛

Agüero is le. Scaloni te állat.....
több mint 6 éve
egyébként múltkor volt itt beszédtéma a szabályok változtatása és ma a női meccsen ugyanazt mondta a szpíker amit én is leírtam egy hete
kevesebb duma, kevesebb hiszti, kevesebb időhúzás... magyarán partnerek a játékban, emiatt több az akció
arg-chi meccsen 3 percig hátrált a bíró a játékosok pofázása miatt, nah ez a világ röheje, ezt kéne megoldani elsőnek
több mint 6 éve
Pont Dybalát hozzák le... Dilettáns argentín vezetés.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 056 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fülöp meg........ Rosszabb mint kis knézi
több mint 6 éve
No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....
dande
Medel az elejétől idegbeteg f@sz volt, csoda lett volna, ha végigjátszás.
warr_b
Medel? az elejétől? már hosszú-hosszú évek óta az, nem figyeltél?
a chileiek közül őt rühellem a leginkább, hosszú-hosszú évek óta, pedig elég nagy teljesítmény egy olyan csapatban lehozni ezt, amiben ott van Vidal meg Alexis.
slowmotion
😁 csak a mostani meccsre mondtam, amúgy jah. És ő a csk...
Nekem amúgy nincs bajom Vidal-lal meg Sanchezzel.
Közben egy varos tizi, a végén még érdekes lesz.

több mint 6 éve
Bezzeg korábban 2 tiszta 11st vissza sem néztek az argentinoknak ez meg..... Szaánalmas csalàs az egész bzdmeg az anyátok VAR hogy nem tudjátok normálisan használni
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/footballitalia/status/1147532004583518208?s=19

Never change, Balo 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 857 — Cowboys fan
No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....
dande
Medel az elejétől idegbeteg f@sz volt, csoda lett volna, ha végigjátszás.
warr_b
Medel? az elejétől? már hosszú-hosszú évek óta az, nem figyeltél?
a chileiek közül őt rühellem a leginkább, hosszú-hosszú évek óta, pedig elég nagy teljesítmény egy olyan csapatban lehozni ezt, amiben ott van Vidal meg Alexis.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 857 — Cowboys fan
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
tejeskávé
slowmotion
Sobri Jóska
no de nem csoki