Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?
több mint 6 éve
Na ezért nem kellett volna az a tizi
több mint 6 éve
nemáááááBaszk nem talpaljuk oldalba a másikat a boxban...kurva ostoba volt
ezért tizi...
NB2
több mint 6 éve
dawyd728
4 033
Elég hitvány egy tizenegyes, de amióta van VAR, az ilyet fújni szokták.
több mint 6 éve
Vége a meccsnek
több mint 6 éve
dawyd728
4 033
Eddig izgi. Mondjuk gyanús, h ezt erővel nem sokáig bírják a hollandok.
több mint 6 éve
Én?Rasszista.Mulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Manet irtak ugye a Realhoz.
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
slowmotion
Sobri Jóska
kishaszi
Bernabeu, és a Real ezen szempontok alapján döntő vezetői.
több mint 6 éve
Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...Ki is rúgtak mkit kb a síp szóval meg a szövetség vezetői is lemondtak. Ez nekik gyásznap ráadásul otthon ... kb készül az új forradalom.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Szegeny kicsi törpétől már a Copán is enyomják nem csak a VBken 😕
több mint 6 éve
Rasszista.Mulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
slowmotion
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Az ezredforduló környékén Nigéria, Kamerun és Szenegál is egész jó volt.Mondjuk az afrikai csapatok közül az utóbbi 20-25 évben melyiknek volt élvezhető vagy jó játéka? 😂Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...Még csak azt se lehetne mondani, hogy domináltak volna.
warr_b
Sosem voltam kifejezetten oda a játékukért. Amikor 2006-10 között zsinórban 3 ANK-t nyertek, akkor is nagyon 0-0, 1-0-ás csapat voltak, nem jó volt nézni őket.
Kampman
warr_b
több mint 6 éve
Mondjuk az afrikai csapatok közül az utóbbi 20-25 évben melyiknek volt élvezhető vagy jó játéka? 😂Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...Még csak azt se lehetne mondani, hogy domináltak volna.
warr_b
Sosem voltam kifejezetten oda a játékukért. Amikor 2006-10 között zsinórban 3 ANK-t nyertek, akkor is nagyon 0-0, 1-0-ás csapat voltak, nem jó volt nézni őket.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...Még csak azt se lehetne mondani, hogy domináltak volna.
warr_b
több mint 6 éve
Egyiptom is képes volt kiesni az épphogy a csoportból továbbvánszorgó Dél-Afrika ellen...

több mint 6 éve
Pont Dybalát hozzák le... Dilettáns argentín vezetés.Biztos ezért is Messi szólt le ha már ő nem játszhat 😛
warr_b
Agüero is le. Scaloni te állat.....
több mint 6 éve
egyébként múltkor volt itt beszédtéma a szabályok változtatása és ma a női meccsen ugyanazt mondta a szpíker amit én is leírtam egy hetekevesebb duma, kevesebb hiszti, kevesebb időhúzás... magyarán partnerek a játékban, emiatt több az akció
arg-chi meccsen 3 percig hátrált a bíró a játékosok pofázása miatt, nah ez a világ röheje, ezt kéne megoldani elsőnek
több mint 6 éve
Pont Dybalát hozzák le... Dilettáns argentín vezetés.

több mint 6 éve
Fülöp meg........ Rosszabb mint kis knézi
több mint 6 éve
😁 csak a mostani meccsre mondtam, amúgy jah. És ő a csk...Medel? az elejétől? már hosszú-hosszú évek óta az, nem figyeltél?No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....Medel az elejétől idegbeteg f@sz volt, csoda lett volna, ha végigjátszás.
dande
warr_b
a chileiek közül őt rühellem a leginkább, hosszú-hosszú évek óta, pedig elég nagy teljesítmény egy olyan csapatban lehozni ezt, amiben ott van Vidal meg Alexis.
slowmotion
Nekem amúgy nincs bajom Vidal-lal meg Sanchezzel.
Közben egy varos tizi, a végén még érdekes lesz.

több mint 6 éve
Bezzeg korábban 2 tiszta 11st vissza sem néztek az argentinoknak ez meg..... Szaánalmas csalàs az egész bzdmeg az anyátok VAR hogy nem tudjátok normálisan használni
több mint 6 éve
twitter.com/footballitalia/status/1147532004583518208?s=19Never change, Balo 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Medel? az elejétől? már hosszú-hosszú évek óta az, nem figyeltél?No a játékvezető megunta a hisztit, kár, hogy Messi sem bírta a provokálást.....Medel az elejétől idegbeteg f@sz volt, csoda lett volna, ha végigjátszás.
dande
warr_b
a chileiek közül őt rühellem a leginkább, hosszú-hosszú évek óta, pedig elég nagy teljesítmény egy olyan csapatban lehozni ezt, amiben ott van Vidal meg Alexis.
több mint 6 éve
no de nem csokiMulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
slowmotion
Sobri Jóska