Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
fasszal a szájában g-nek hangzikElvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejeziAmúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
slowmotion
peach
több mint 6 éve
Elvégre ukrán, de knézy folyamatosan szergejeziAmúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
szóval nem vagyok nagy konteo hívő, de ez.......1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
Kenny
több mint 6 éve
1,95-ért tettem a Fehérvárt, megint "elbuktak" két pontot.Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Nincs értelme. Ha a vezetőség s a játékosok nagy része nem távozik ugyanez lesz az eredmény. Belekényelmesedett a csapat a Bundes uralomba s nem tudta megrázni magát, így lépéshátrányban van 1-2 csapathoz képest. Amit csak tetéznek a félresikerült igazolások.Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
Mourinho vagy Allegri lesz ebből, túl sok értelmes opció már nem maradt. Tüzet oltani egy fiatal edzővel nem lehet
flzoli
csebi
több mint 6 éve
Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀Legközelebb elore írd be 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Amúgy szerhij=szergej?csak az ukrán nyelv minimálisan eltér az orosztól
peach
több mint 6 éve
Amúgy szerhij=szergej?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Robinak még nincs Pro licence, azért Disztl Laci szakmai igazgató. de tényleg csak ennyi hiányzik 😊Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
Mourinho vagy Allegri lesz ebből, túl sok értelmes opció már nem maradt. Tüzet oltani egy fiatal edzővel nem lehet
flzoli
csebi
több mint 6 éve
Dehogyisnem. Jöhet bki felőlem Waltner Robi is de Kovacnak mennie kellNem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
flzoli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
lehet a tizenegyessel jobban jártak volna a bajorok, de hát van VAR, és merik is használninevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
több mint 6 éve
Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀de most komolyan. ennek edzőbuktató szaga volt/van. ideje lenne megköszönni Nikolics mesternek, mert ez értékelhetetlen fos amit előadnak hetek óta.
Kenny
több mint 6 éve
Nem neztem a meccset de ki az a kretén edző amelyik idegenben kiküld egy Thiago Coutinho Müller középpályát egy rangadón (utóbbiban nem vagyok biztos, hogy a Frankfurt idén élcsapat)nevetséges.Kovac raus
Amadeus
csebi
több mint 6 éve
Fehérvár 2 perc alatt egyenlített. Félidő H vége V. Jól fizet a szerb tippmix 😀
több mint 6 éve
Xavi jövő nyáron jönne, előbb nem hiszem, hogy bedobják. Bár lassan szükség lesz rá,Valverde most már tényleg eltakarodhatna.Lehet hamarabb teljesül Pep "jóslata" mint gondolnánk, és nemsokára Xavi lesz a kócs. Ennyit vele is tudnánk. Bár ahhoz, lehet, hogy Laporta is kéne, hogy visszajöjjön, ez Bótimeló meg eltűnhetne a francba.
Kenny
dande
több mint 6 éve
nevetséges.Kovac raus
Amadeus
több mint 6 éve
Köcsög Pool.Köcsög manciti.
Coolearie
Ez itt a random köcsögözés helye? 😂😂
Mané. 💕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Valverde most már tényleg eltakarodhatna.Lehet hamarabb teljesül Pep "jóslata" mint gondolnánk, és nemsokára Xavi lesz a kócs. Ennyit vele is tudnánk. Bár ahhoz, lehet, hogy Laporta is kéne, hogy visszajöjjön, ez Bótimeló meg eltűnhetne a francba.
Kenny
több mint 6 éve
Köcsög Pool.mér is? egy szabályos gólt nem adtak meg, és egy tizenegyesgyanús esetet (az lett volna, kapu előtt védte ki a csávó gólba tartó lövést) vissza sem néztek.
Coolearie
több mint 6 éve
Köcsög Pool.
több mint 6 éve
nevetséges.
több mint 6 éve
Inkább meglepõen elverték a (10 emberes) Bajor Müntyent.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mainz se nagyon bírja ahogy nézem.A Mainz eddig is botrany gyengen jatszott. Most ki is tomik oket.
Coolearie

Állat vagyok, ami enni kér...