Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Jajj, szegény szegediek, pedig hogy készültek 😂😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Srácok mentek kicsit nyaralni Portugáliába, de elhoztak 1 pontot, ami a röntgengépnek elég isKérem vissza Wenger papit!Emery ma azt mondta, nagy hiba volt Pepet igazolni Maquire helyett.
Tony Adams
Ez most onbizalmat ad, utobbinak.
ulpianus
több mint 6 éve
Kádár is out, gyakorlatilag nem maradt bal bunkó csak az újonc 26 éves reménység a puszkuszból. Ha orban sem jön rendbe akkor lang meg a szintén újonc szalai lesz az alternatíva. Ajjaj, ebbű baj lesz more...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Simán harcolhatnánk a Top4 ért, helyette ez a fsz nem tud kilépni a konfortzónából, nem hajlandó fejlődni. Mondjuk ha Mou jön, én elfelejtem ezt a csapatot örökre.Kérem vissza Wenger papit!Emery ma azt mondta, nagy hiba volt Pepet igazolni Maquire helyett.
Tony Adams
ulpianus
több mint 6 éve
Kérem vissza Wenger papit!Emery ma azt mondta, nagy hiba volt Pepet igazolni Maquire helyett.
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Kérem vissza Wenger papit!
több mint 6 éve
Dave, nem azt irtam hogy esélyünk van.Csányi célja csak annyi volt, hogy levegyen extra terhet a csapatról, ezért jött most ez a bejelentés. Nem túl bonyolult átgondolni az egyből fröcsögés helyett.
Hanem arra céloztam, hogy akkor tok fölösleges minden ami válogatott, kapitány se kell, hisz ha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi, amíg meg nem hal.
Közben meg ez volt a cél. Es ha nem érjük el, hiába szimpibb mint a balga belga, mennie kell. Egy szövkap hozott anyagból dolgozik, sok köze nincs. En nem szimpatizálok vele. Nem a hangzatos nyilatkozatok kellenek, meg face irogatas.
Feczkot simán el tudom képzelni, ráadásul magyar, nyelvi akadály sincs..
O1G
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Dave, nem azt irtam hogy esélyünk van.Hanem arra céloztam, hogy akkor tok fölösleges minden ami válogatott, kapitány se kell, hisz ha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi, amíg meg nem hal.
Közben meg ez volt a cél. Es ha nem érjük el, hiába szimpibb mint a balga belga, mennie kell. Egy szövkap hozott anyagból dolgozik, sok köze nincs. En nem szimpatizálok vele. Nem a hangzatos nyilatkozatok kellenek, meg face irogatas.
Feczkot simán el tudom képzelni, ráadásul magyar, nyelvi akadály sincs..
több mint 6 éve
Igen és az őszinteség, ahogy 9 emberrel letámadnak és átmennek támadásba, nem pedig lebasszák a buszt.Év meccse halo 😀Az a tavaszi Ajax-Spurs volt.
Kenny
Egyébként jó kis csapat ez az Ajax, csak még előnyt nem tudnak tartani.
Kampman
több mint 6 éve
Gondolom sok ilyen rohangál most is a magyar pályákon. Azért ő játszik évek óta, mert a többi kutyaütő, vagy megyei szintű helyen királykodik fél évig. Talán nincs is olyan magyar játékos jelenleg, aki fizikailag valamiben extra lenne (a magasságot ne nézzük) amire lehetne építeni. Talán Kleinhesler, Varga J. a három tüdővel, de ők szellemileg károsodottak a focihoz.Én a helyetekben inkább azon gondolkodnék hogy mi lesz a válogatottal jövő ilyenkor amikor Szalai lemondja a válogatottságot, Ha Szoboszlai beérik és hozza amit várnak tőle akkor a középpálya talán megoldott de befejező csatárunk még sokad osztályú sincs.Akkor végre elfelejthetjük a "picsánrúgjuk a labdát és majd Szalai verje meg a két középső védőt egyedül" csatáros 4231/433 szerű mókát amit játszunk?
davemayer
Abszolút tisztelem a mentalitását és azt a profizmust amit képvisel, de ha ő és Dzsudzsi távozik, akkor rá leszünk kényszerítve a változtatásra és elfelejteni ezt, ami akár jól is kisülhet. Legtöbbször mi vagyunk az esélytelenebbek, a fenti két felállás meg inkább a labdatartásra és a dominanciára épít, amihez nekünk nincs technikai tudásunk. Valószínűleg egyszerűbb lenne találni két nagyon gyors csatárt a válogatottba és kontrákra játszani, sem mint 1db éknek használható 9-est.
MarioAna
több mint 6 éve
Én a helyetekben inkább azon gondolkodnék hogy mi lesz a válogatottal jövő ilyenkor amikor Szalai lemondja a válogatottságot, Ha Szoboszlai beérik és hozza amit várnak tőle akkor a középpálya talán megoldott de befejező csatárunk még sokad osztályú sincs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
és ha Rossi menne, ki jöhetne a helyére, akivel garantáltan jobbak lennénk?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Esélyünk van, csak kicsi 😀Sorsdöntő meccs előtt azt mondja Csányi, hogyha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi.Ha Rossival is kikapunk Andorrától ő is el lesz küldve, hidd el.
Ezzel az erővel mondhatja hogyha Katarba se jutunk ki, maradhat, nem gáz. Minden el van nézve meg meg van bocsátva (bezzeg Storck-nak nem volt).
Ezáltal Csányi elismeri hogy szarból nem lehet várat épiteni. De akkor meg mire fel az állami csecs? Meg a havi 10-12 milliót kereső kapitány meg válogatott prémium? Stb.
A másik: azzal, hogy egy szövkap 2 hónapja mentegetőzik meg mosakodik minden egyes interjúban, nagyon nem oké. Szinte előre borítékolja hogy nem jutunk ki... akkor utána nyugodtan le is mondhat, nem?
Vicc ami ebben az országban megy.
Értem én hogy mondani kell valamit, mert az elvárások szokás szerint hatalmasak, de akkor ne ilyet mondjon és ne a walesi meccs előtt tegye...
O1G
Amúgy szerinted van esélyünk kijutni vbre? hol élsz te? nálunk 100x jobb és több kvalitással rendelkező válogatottak nem jutnak ki már az EB-re sem, nézd már végig a csoportokat.
davemayer
több mint 6 éve
Sorsdöntő meccs előtt azt mondja Csányi, hogyha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi.Ha Rossival is kikapunk Andorrától ő is el lesz küldve, hidd el.
Ezzel az erővel mondhatja hogyha Katarba se jutunk ki, maradhat, nem gáz. Minden el van nézve meg meg van bocsátva (bezzeg Storck-nak nem volt).
Ezáltal Csányi elismeri hogy szarból nem lehet várat épiteni. De akkor meg mire fel az állami csecs? Meg a havi 10-12 milliót kereső kapitány meg válogatott prémium? Stb.
A másik: azzal, hogy egy szövkap 2 hónapja mentegetőzik meg mosakodik minden egyes interjúban, nagyon nem oké. Szinte előre borítékolja hogy nem jutunk ki... akkor utána nyugodtan le is mondhat, nem?
Értem én hogy mondani kell valamit, mert az elvárások szokás szerint hatalmasak, de akkor ne ilyet mondjon és ne a walesi meccs előtt tegye...
O1G
Amúgy szerinted van esélyünk kijutni vbre? hol élsz te? nálunk 100x jobb és több kvalitással rendelkező válogatottak nem jutnak ki már az EB-re sem, nézd már végig a csoportokat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Sorsdöntő meccs előtt azt mondja Csányi, hogyha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi.Igen, sokkal jobb ha rájuk teszi a nyomást, hogy figyu kurvára szarul állsz igazából kibaszánk már most, de még van esélyed. 😀
O1G
Ezzel Csányi nem ismer el semmit, csupán szájába adod a gondolataid.
Mert Vitya szereti a focit és egy kapitánynak ennyi a bére főleg ha olyan helyre hozod ami nem túl kecsegtető.
Nyilatkoztait én se teljesen értem ,de lehet simán elvárás tőle vagy lehet látja, hogy ezzel talán eléri, hogy nem görcsölnek bele fiaink úgy mint eddig elég sok tétmecsbe.
Le is mondhatna, de miért tenné ha mondjuk kijutunk az EBre? 😊
több mint 6 éve
Sorsdöntő meccs előtt azt mondja Csányi, hogyha nem jutunk ki, akkor is marad Rossi.Ezzel az erővel mondhatja hogyha Katarba se jutunk ki, maradhat, nem gáz. Minden el van nézve meg meg van bocsátva (bezzeg Storck-nak nem volt).
több mint 6 éve
Ez azért vicces, mert ez így tipikusan a rendszerbe kódolt veszteség. Lehet, hogy Son csak akasztotta volna, ha Aurier nincs ott, és lehet, hogy Aurier is csak keményen odalép, de nem töri el a lábát, ha Gomes nem esik éppen a másik belépő miatt. Viszont elesett, nem tudta megfelelően védeni magát, nem tudta átugrani a keresztező másik védőt, és most fél-egy évet kihagy.Son piros lapját visszavonták utólag. Teljesen érthetetlen számomra, hogy akkor a maradék heti 30-40 bírói tévedést a topbajnokságokban mire alapozva fogják érvényben hagyni?De ez legalább jogos. Valahol el kell indulni a helye úton. Mondjuk odaadnám helyette Aurier-nek 😊
MarioAna
kristóf17
A végeredmény pirosat ér, és az most elveszett a rendszerben.
A visszavonással egyáltalán nem értek egyet, esetleg azzal igen, hogy ne tiltsák el, vagy ne három meccsre.
több mint 6 éve
Lehet, hogy megpattan egy hangyafasznyit, de a keze a testétől távolodott, amikor blokkolt, és azért fújta be a bíró. Ha nem mozdítja, akkor simán testhez szorított kar lett volna.szopo volt mert a kezezest elott pont megpattant elotte a labda..vagy rosszul lattam?Meg még tizi iS, grat... Nem úgy volt, hogy az ilyen dupla bünti felejtős?ez nem dupla bünti volt. a dupla bünti az egyből piros plusz tizi kombó, ez csak sárga plusz tizi volt, csak a csávónak pechjére már volt egy sárgája.
warr_b
edit: mondjuk a kezezés olyan, hogy ha gólt akadályoz meg vele, akkor egyből piros ÉS tizi, tehát ott van dupla bünti, szóval olyan szempontból logikai bukfenc, hogy ha mindenképpen befújja a kezezést, akkor nem sárgát ad neki, mert a labda nagyjából kapura ment.
slowmotion
ZoliMP
több mint 6 éve
Son piros lapját visszavonták utólag. Teljesen érthetetlen számomra, hogy akkor a maradék heti 30-40 bírói tévedést a topbajnokságokban mire alapozva fogják érvényben hagyni?De ez legalább jogos. Valahol el kell indulni a helye úton. Mondjuk odaadnám helyette Aurier-nek 😊
MarioAna
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
szopo volt mert a kezezest elott pont megpattant elotte a labda..vagy rosszul lattam?Meg még tizi iS, grat... Nem úgy volt, hogy az ilyen dupla bünti felejtős?ez nem dupla bünti volt. a dupla bünti az egyből piros plusz tizi kombó, ez csak sárga plusz tizi volt, csak a csávónak pechjére már volt egy sárgája.
warr_b
edit: mondjuk a kezezés olyan, hogy ha gólt akadályoz meg vele, akkor egyből piros ÉS tizi, tehát ott van dupla bünti, szóval olyan szempontból logikai bukfenc, hogy ha mindenképpen befújja a kezezést, akkor nem sárgát ad neki, mert a labda nagyjából kapura ment.
slowmotion
több mint 6 éve
de ez nem mond ellent a kijelentésnek, csak árnyalja 😊Egyébként jó kis csapat ez az Ajax, csak még előnyt nem tudnak tartani.9 emberrel elég nehéz 😀.
Kampman
MarioAna
több mint 6 éve
Meg még tizi iS, grat... Nem úgy volt, hogy az ilyen dupla bünti felejtős?ez nem dupla bünti volt. a dupla bünti az egyből piros plusz tizi kombó, ez csak sárga plusz tizi volt, csak a csávónak pechjére már volt egy sárgája.
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Batshuayi-t nem az eszéért tartják az tutiLefordul, ajtó ablak, erre az istenbarma a hosszút lövi, ahová van ideje lemenni a kapusnak. Rövidbe, tök erővel és gól!
több mint 6 éve
Hehe, szép volt Ajax. Chelsea scum 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Év meccse halo 😀Az a tavaszi Ajax-Spurs volt.
Kenny
Egyébként jó kis csapat ez az Ajax, csak még előnyt nem tudnak tartani.