Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
kecskeméti Novák Csanád megérne egy próbát,Priskinnél sokkal jobb már most.Remélem robbant az u20-as vbn.
Vida Kristopher se tűnt annyira elveszettnek,remélem nem lesz belőle nk9.

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az a baj, hogy 30 éve egy értelmes centert képtelen volt kinevelni a magyar labdarúgás. néztem az észek ír meccs összefoglalóját, hát ez a Lafferty gyerek, ha csak hozzá került a labda bebaszta kérdés nélkül. nekünk 3 ordító helyzetünk volt, kaput se talált senki, egyedül pintér de 16ról ez nem akkora tétel azt gondolom.

a védekezésünk rendben van, középpályán is, úgy tűnt tegnap, hogy a futómennyiséget is bírtuk, akarattal, fegyelmezetten játszottak. de sajnos amíg nem tudunk gólt rúgni, vagy legalábbis könyörtelenek lenni a kapu előtt, nem nagyon van miről beszélni. pedig más nagyon nem is kellene, és ezen nem tud a szövetségi kapitány se változtatni, hiába jó a taktika és elképzelés amit felvisz a pályára.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Minden meccs más és más.
Azért mert Feröer nyerni tudott Görögországban, még nem lett jobb csapat a helléneknél.
A jelenlegi magyar keret arra alkalmas, hogy védekezzünk és bízzunk benne, hogy találunk egy gólt. Álmodozhatunk arról, hogy felmegyünk három csatárral és lefocizunk mindenkit, csak ne lepődjünk meg, ha nyolc a vége...

Ha a finnek ellen is tudjuk hozni legalább a döntetlent, egész jól fogunk állni, mert az észak-írek sem fognak ám mindenkit megverni.gabokocka
Hat, erre nem baziroznek..
Es hogy majd idgenben utjuk meg az eszakireket, akiknek joval kedvezobb a menetrendje (3 kulcsmeccs mind hazai palyan az erosebb gardak ellen), es ok azert eddig is tudtak golt rugni..

A harmadik hely meglesz, attol nem felek.. csak azzal nem fogunk kijutni.

A masodik helyhez meg az kene, hogy ROM/HUN/GRE ellen ket vereseg hazai palyan az Eszakireknek (ebbol egyik ellenunk..) es meg egy botlas valahol.. vagy nekunk nyerni kb minden hatralevot..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
amúgy nem értem hogy legnagyobb csatárunk miért nem volt behívva
BAJNERT a kezdőbe 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ha ez jó eredmény, akkor mégis kik ellen fogunk nyerni? melyik meccs lesz az, amikor úgy megyünk fel a pályára, hogy majd most győzelemre játszunk? semelyikre? mindenhol játszunk az x-re (=nulla bekapott gólra), aztán vagy elég a 3. helyre vagy nem?ZERO_L
Azért nulla kapott góllal kikapni se lehet.
Érdemes lesz majd megnézni, hogyha az összes meccsünk 0-0 lenne, kivéve a 2 feröer elleni győzelem, az mire lenne elég.
Pont a görögök mutatták meg, hogy nem kell feltétlen a győzelemre törekedni, sokszor elég ha kurva jó egy csapat abban, hogy nem veszít.Sobri Jóska
rendben, kíváncsian várom a többiek ellen is ennyire eredményes lesz-e védekezésünk
szerintem az észak írek vagy románok, sokkal nagyobb elánnal fognak majd támadni, de ha azokat is állni tudjuk, akkor válhat értékessé ez a mostani mutatott játék, ha ott felsülünk akkor inkább elvesztegetett lehetőség lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Azért az a görög csapat előre is tudott játszani! Nem csak reménykedett, hogy hátha talál egy gólt. Ha emlékeim nem csalnak talán a cseh meccs volt (elődöntő) olyan, hogy ott kis mákkal mentek tovább, mert helyzete a cseheknek volt nagyon sok.

Más: Olvastátok a görög focistákat, ők is részesei voltak a ferihegyi úton történt halálos balesetnek. Szerencsére nincs komoly bajok, de kórházba kerültek.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
ha ez jó eredmény, akkor mégis kik ellen fogunk nyerni? melyik meccs lesz az, amikor úgy megyünk fel a pályára, hogy majd most győzelemre játszunk? semelyikre? mindenhol játszunk az x-re (=nulla bekapott gólra), aztán vagy elég a 3. helyre vagy nem?ZERO_L
Azért nulla kapott góllal kikapni se lehet.
Érdemes lesz majd megnézni, hogyha az összes meccsünk 0-0 lenne, kivéve a 2 feröer elleni győzelem, az mire lenne elég.
Pont a görögök mutatták meg, hogy nem kell feltétlen a győzelemre törekedni, sokszor elég ha kurva jó egy csapat abban, hogy nem veszít.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A világ egyik legundorítóbb állatfajának tagjai, a magyar sportújságírók már megint kezdik a beképzelt gyökérkedést:  vs.hu/sport/osszes/az-este-amikor-dardai-bepoccent-0330

több mint 9 éve
és akkor a szekértői, elemzői hozzászólásairól még nem is tettél említést 😀😀

Merci beaucoup vagy mit is mondott? 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Persze Itthon Románia , Idegenben Észak Írország és Finnország egyik sem sétagalopp 7 pont kéne, akkor az utolsó meccsre úgy mehetünk Görögországba hogy 2. vagy 3. vagyunk. Ilyen jó helyzetben azért eddig még nem nagyon voltunk.Toca
jaj dehogynem voltunk, mi mindig a "majd xy ellen hozunk ennyi meg ennyi pontot" helyzetben vagyunk... aztán kiderül, hogy megint nem úgy van ahogy mi azt elképzeljük

7 pont ebből a párharcokból, két idegenbeli és egy a csoportvezető ellen, nyilván realitás... én már most aláírnám a 4 pontot

Amúgy kíváncsi vagyok kiben látjátok egyáltalán az esélyt, hogy a közeljövőben beépülhetne a válogatottban, és valamennyire előrevinné a támadójátékot. Én szerintem Kanta még mindig elférne a csapatban és legalább barátságos meccseken meg lehetne próbálni.

És bárki bármit mond, csatárposzton abban kell reménykedni, hogy Németh összeszedi magát Amerikában (hátha kap egy kis szteroidot is amit az NFL-ben tolnak) és huzamosabb ideig megragad a kezdőcsapatban. Remélem látta már valaki amúgy játszani, és nem egy oltári nagy parasztvakítás az egész, hogy mondjuk a KFC-be ment el pultosfiúnak a Kansas City helyett...flzoli
és tényleg ez a legszomorúbb, most van egy Gera, Dzsudzsák, Juhász, akik legalább külföldön stabilan tudtak játszani a csapataikban, de ha ők kimennek kik fognak a helyükre lépni?
vagy majd várunk Tajti-ék generációjára, ami már most gyenge a saját korosztályábanZERO_L
Ugyan már, Tajtiból még lehet a következő Vincze O. 😀
Majd 20 év múlva vígan meséli a Fiesztában a kis Messi figurával az élményeit ("Mutasd meg a babán, hol nyúlt hozzád a bácsi" - South Park 😀 ).

Én azért Kalmárban még reménykedek, mert korán kikerült egy jó közegbe. Ha sikerül kiverni belőle a Pintéri/Horváth F. fémjelezte mágiát, talán lehet belőle egy nemzetközileg jegyzett focista.

több mint 9 éve
Amúgy kíváncsi vagyok kiben látjátok egyáltalán az esélyt, hogy a közeljövőben beépülhetne a válogatottban, és valamennyire előrevinné a támadójátékot. Én szerintem Kanta még mindig elférne a csapatban és legalább barátságos meccseken meg lehetne próbálni.
flzoli
szélső poszton egyértelműen Lovrencsicset mondanám, csatárposztra sajnos senkit sem tudok.csebi
Na róla se mondta volna meg senki, hogy a világverő Pápából ideáig eljuthat. Mit tesz a közeg és a profibb körülmények ugye.

több mint 9 éve
Amúgy a lengyel, esetleg holland vonal egyáltalán nem lenne hülyeség mondjuk a Kovács, Radó, Csiki vonalnak a nyártól. Szép dolog a mennyeiben vitézkedni, de 1-2 sérülésmentes év után aki nem dobbant az jó eséllyel beleragad a posványba.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
flzoli
szélső poszton egyértelműen Lovrencsicset mondanám, csatárposztra sajnos senkit sem tudok.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Persze Itthon Románia , Idegenben Észak Írország és Finnország egyik sem sétagalopp 7 pont kéne, akkor az utolsó meccsre úgy mehetünk Görögországba hogy 2. vagy 3. vagyunk. Ilyen jó helyzetben azért eddig még nem nagyon voltunk.Toca
jaj dehogynem voltunk, mi mindig a "majd xy ellen hozunk ennyi meg ennyi pontot" helyzetben vagyunk... aztán kiderül, hogy megint nem úgy van ahogy mi azt elképzeljük

7 pont ebből a párharcokból, két idegenbeli és egy a csoportvezető ellen, nyilván realitás... én már most aláírnám a 4 pontot

És bárki bármit mond, csatárposzton abban kell reménykedni, hogy Németh összeszedi magát Amerikában (hátha kap egy kis szteroidot is amit az NFL-ben tolnak) és huzamosabb ideig megragad a kezdőcsapatban. Remélem látta már valaki amúgy játszani, és nem egy oltári nagy parasztvakítás az egész, hogy mondjuk a KFC-be ment el pultosfiúnak a Kansas City helyett...flzoli
és tényleg ez a legszomorúbb, most van egy Gera, Dzsudzsák, Juhász, akik legalább külföldön stabilan tudtak játszani a csapataikban, de ha ők kimennek kik fognak a helyükre lépni?
vagy majd várunk Tajti-ék generációjára, ami már most gyenge a saját korosztályában

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Kicsit belenéztem az észak ír - finnbe, ne legyenek illúzióink, nagyon durva atmoszférája van annak a stadionnak tele örjöngő amúgy is nyugodt észak írekkel. nagyon nem lesz egyszerű ( az sem)...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Egyértelmű, hogy a Koeman féle utat kell követni, lehet butítani a népet szerethető, támadó focival, csak a jelenlegi viszonyok közt nincs realitása. Nyolc pont kell még, abból lehetőleg három Belfastban, és akkor jók lehetünk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve

És bárki bármit mond, csatárposzton abban kell reménykedni, hogy Németh összeszedi magát Amerikában (hátha kap egy kis szteroidot is amit az NFL-ben tolnak) és huzamosabb ideig megragad a kezdőcsapatban. Remélem látta már valaki amúgy játszani, és nem egy oltári nagy parasztvakítás az egész, hogy mondjuk a KFC-be ment el pultosfiúnak a Kansas City helyett...

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
a jelenlegi magyar keret nem alkalmas kb semmire, Pali megoldotta hogy tudjunk védekezni mert ahhoz kb 1 dolog kell fegyelem és rend a fejekben
ennyit tudott hozzátenni amúgy a Herthánál is elvileg

csak ugye egy szar csapat középcsapat lehet ha fegyelmezetten berakja a buszt
nincs jó formában lévő kreatív játékosunk aki egyedül megoldja (az egyedül rész miatt esik ki Stieber)
értelmetlen lenni bárki ellen is nyílt sisakkal támadni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Sztem teljesen jó taktika volt. Igazából nekünk a 0-0 jó volt, a görögöknek nem. Igazából a 2. félidő elején megijedtem, ott éreztem egyedül igazán, hogy a görögök jók, de utána stabilizáltuk a meccset. Koeman-t anno én kedveltem, semmi baj nem volt a keretével, kár, hogy kicsinálták, neki kellett volna időt adni, de ezen már nem lehet változtatni. Ne feledjük, hogy a finnek ellen is nekünk elég az X is, jelenleg el tudom képzelni, hogy akár észak-írországban is nyerhetünk. Azért az is megér egy misét, hogy átjáróház volt a védelmünk korábban, míg most ha szélen meg is bontanak minket, középen olyan szinten rombolunk, hogy az ellenfélnek esélye sincsen, ilyet egy magyar válogatottól régen láttam, és igenis a 4 meccsen 1 kapott gól nagyon szép eredmény (ugye Bukarestben kaptuk azt az egy gólt)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Minden meccs más és más.
Azért mert Feröer nyerni tudott Görögországban, még nem lett jobb csapat a helléneknél.
A jelenlegi magyar keret arra alkalmas, hogy védekezzünk és bízzunk benne, hogy találunk egy gólt. Álmodozhatunk arról, hogy felmegyünk három csatárral és lefocizunk mindenkit, csak ne lepődjünk meg, ha nyolc a vége...

Ha a finnek ellen is tudjuk hozni legalább a döntetlent, egész jól fogunk állni, mert az észak-írek sem fognak ám mindenkit megverni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Megbocsásson a világ de ezt az X-t semmilyen szinten nem tudom sikerként elkönyvelni. Szánalmas volt az egész. Azért ennél sokkal többet vártam volna már játékban, de hát lehet nem is akartunk játszani. Szalait meg remélem elfelejtjük. Nikolics az alatt a kevés idő alatt többet tett. Egy épkézlábnak mondható támadásunk nem volt........ az baj, hogy ettől is mi leszünk a császárok......dande
Megint kezdünk átesni a túloldalra. Nem tudod elkönyvelni sikernek ok, akkor ne tedd ,de a Görögöket kvázi ezzel kiejtettük az Észak-Írekkel meg szvsz csak elboldogulunk majd.
Többet vártál játékban? Miért, mire fel ? El lett előre mondva Pali által is, illetve ha láttad vagy hallottad mit játszanak mostanában a csapatai akkor semmi meglepetés nem érhetett. Ő felszabott egy taktikát ami stabil brusztolós játékra megy, illetve egy-két ellentámadásból beakadhat egy gól. Beakadhatott volna? Simán, volt 2-3 szép lövés, Nikolics és Gera is 7 m-ről felé csapta erről is Pali tehet?
Eddig azért volt rinya mert senki nem stabilizálta a védelmet, most azért megy a rinya mert stabil a védelem és nincs előre játék...
Előrejátékot perpill 2 embertől lehet várni Gera és Dzsudzsi esetleg Stieber de neki ebben a keretben nehéz lesz. Ha nekik nem megy cseszhetjük. Szalai bár padozott volna mert gyenge, nincs játékban nem meglepő. A középpálya magyar szinten nem rossz, de ez már nem magyar szint.
Nem verem a földhöz a seggem, hogy lehoztunk itthon egy 0-0-t, de sokkal jobb helyzetben vagyunk mint a görögök.
Persze Itthon Románia , Idegenben Észak Írország és Finnország egyik sem sétagalopp 7 pont kéne, akkor az utolsó meccsre úgy mehetünk Görögországba hogy 2. vagy 3. vagyunk. Ilyen jó helyzetben azért eddig még nem nagyon voltunk.
több mint 9 éve
Nekem csak az a furcsa, hogy így, hogy dárdai a captain a közvélemény mennyire elfogadó a bunker focival kapcsolatban, bezzeg koemant aki ugyanerre gyúrt ( egy 5ször erősebb csoportban ) annó mindenki majd minden meccs után máglyára akarta küldeni az ilyen játék miatt. ( mondjuk én akkor is kiálltam mellette, mint most is, ez a keret erre alkalmas, nem többre )peach
Talán mert most a hangadó "a magyar edzőszakma krémje" (lásd Mezey, Bognár, Csank, Détári....) takarékra van állítva és szerencsére kikopni látszanak a médiából. Plussz a pöcegödör valódi összetartó közege, mondhatni a lé a szilárd testek között, a Nemzeti Sportnak és társainak ki van adva a visszafojtó ukáz. Na nem mintha egyébként túl nagy hasznuk lenne....

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Fulham-Puskás Akadémia, Videoton, Lech Poznan, Apoel Nicosia-Csangcsun Jataj, Watford, Hamburg, Fradi, Dinamo Moszkva-Hoffenheim
vs.
Udinese-Leverkusen, Dortmund, Roma, Roma-Udinese, Schalke, Benfica, Verona, Genoa-Paok

Aki szerint a döntetlen nem egy jó eredmény, az egy hülye.Schleck
De akkor miért utolsók a csoportban? 😊

Nekem csak az a furcsa...peach
Én minden magyar válogatott edzőnek szurkolok (legyen Egervári vagy bárki, max elismerem, hogy hülye az egészhez), de kétségtelen, hogy Palinál hatalmas a türelem a szurkolóknál. Biztos a trollfoci miatt😊
több mint 9 éve
Fulham-Puskás Akadémia, Videoton, Lech Poznan, Apoel Nicosia-Csangcsun Jataj, Watford, Hamburg, Fradi, Dinamo Moszkva-Hoffenheim
vs.
Udinese-Leverkusen, Dortmund, Roma, Roma-Udinese, Schalke, Benfica, Verona, Genoa-Paok

ez aztán az érvelés...

gondolom a feröeriek, észak írek, románok, meg a barca-real-bayern hármasban húzóemberek, így egyáltalán nem meglepő, hogy nyerni tudtak ellenük

ha ez jó eredmény, akkor mégis kik ellen fogunk nyerni? melyik meccs lesz az, amikor úgy megyünk fel a pályára, hogy majd most győzelemre játszunk? semelyikre? mindenhol játszunk az x-re (=nulla bekapott gólra), aztán vagy elég a 3. helyre vagy nem?

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
vs.

Pontosan.Es akkor a jatekpercekrol nem is ejtettünk szót.