Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ne hasonlítsuk már nyugati top csapatokhoz a mi kis magyar csapatainkat.Szerintem most a legfontosabb az lenne a magyar foci szemszögéből hogy a Ferencváros és a Vidi vagy valamelyik másik együttes csoport koros legyen.A halasztás miatt hőbörgők szerint mikor kellene letolni a Loki-Fradit? Az egyik csütörtökön játszik előtte, a másik szerdán. A Fradi utána kedden vagy szerdán. Köszönöm a választ!Ha a Fradi utána is szerdán játszik, akkor vasárnap. Ez pont semmiben nem különbözne attól, amit mondjuk a BL és EL nyugati bajnokságokban játszó csapatai tolnak egész szezonban.
csipkelli
somoskovig
És egységesen párt és clubbb szimpatiatol függetlenül ennek kéne szurkolnia mindenkinek.
Nem pedig fikázni és ellen szurkolonak lenni.
(Ezt nem személy szerint rád értem hanem alltalanossagban mondom)
több mint 6 éve
Nem igazán ez a releváns következtetés.Tehat akkor ha a Pista a kutba ugrik, te is ugrasz utana? Bocs, szamomra ez nem indok. A csapatok meg, amikre mutogatsz, altalaban vegleg vasarolnak jatekosokat, ergo legalabb fixen lehet hosszu tavon epitkezniuk erre. Kolcsonjatekosokra nem lehet.Mas kerdes, hogy az en szememben nem a magyar futball sikere, ha egy magyartalan csapat er el sikert, de ez csak az en meglatasom es velemenyem.Hány angol volt a legutóbbi két európai kupadöntő 44 kezdőjátékosából a 4 angol csapatban?
Stez
Sobri Jóska
Stez
Inkább az, hogy attól, hogy 8 angol kezdő van 44 játékosból, még senki sem vitatja el az angol futball sikerét idén.
Ez a trend, Európában sok a brazil argentin, kelet-európai, vagyis mindenhol lehetetlen alapvetően csak hazai játékosokra számítani, mivel ha az mind válogatott is lenne, akkor is versenyhátrányba kerülnének egy sokkal nagyobb merítéssel dolgozó klub ellenében.
De attól, ha a Fradi csoportkörbe jut, vagy tavaly a Vidi tette, ez még a magyar futball sikere.
Persze divatos attitűd a “mocskosorbánmocskosfocija”, amit sugallmazol, de ebben az összefüggésben (hazai játékosok aránya a klubfutballban) világtrend az internacionalizmus.
több mint 6 éve
Sigér:"„Talán nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, főleg az első félidőben, amire készültünk, amit megszoktunk, és ezt futással kellett olykor kompenzálni. Lehet, hogy emiatt jobban elfogyott az erőnk a végére, mint más mérkőzéseken. Nyilván ilyenkor a koncentráció is csökken, talán ennek tudható be a végén kapott gól.”"
Segítek, ennél a máltai csapatnál csak erősebbek következnek. Akkor mi lesz? a 60.percben leülnek a fűre?
több mint 6 éve
az a baj h a fradi retard és aki kölcsönben beválik azt nem fogják tudni megvenniDe ez miért baj?
Negritis
Majd kölcsönöznek mást.
A fluktuáció természetes a világfutballban, itthon legfeljebb gyorsabban zajlik.
Egy jó edzőnek azokat kell összeépítenie, akik vannak.
Egy rossz edző meg egy állandó, jó kerettel se megy sokra.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Igen, ez felesleges hőbörgés. Ha szerdán játszana a Loki is, letolnák szombaton. De akkor ne szarozzunk, legyen vasárnap délben. Bezzeganyugaton is van focimatiné. #jóebédhezbuziléderer
több mint 6 éve
az a baj h a fradi retard és aki kölcsönben beválik azt nem fogják tudni megvenni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
mindamellett Zsubkovra pl nem is lett volna pénze jelenlega csapatnakaz állampolgároknak
davemayer
több mint 6 éve
Stez honnan legyen magyar a fradi kezdőjében aki megüti ezt a szintet?Tehat akkor ha a Pista a kutba ugrik, te is ugrasz utana? Bocs, szamomra ez nem indok. A csapatok meg, amikre mutogatsz, altalaban vegleg vasarolnak jatekosokat, ergo legalabb fixen lehet hosszu tavon epitkezniuk erre. Kolcsonjatekosokra nem lehet.Mégis, mit vársz ettől a szerencsétlen, tudathasadásos, homofób hitgyülistől?Ezt meg lehet köszönni Dibusznak, így talán nem lesz annyira meleg Máltán a visszavágó.Tedd mar meg legyszi, hogy minden Fradi meccs utan idebofogsz valami hasonlot. Imadjuk olvasni. Tenyleg.
Viszont ez irtó kevés lesz a Dinamo ellen.
Most nézem, hogy már halasztanak is a Loki ellen.
Biztos nagyon megterhelő a heti két meccs ezen a szinten - pár héig. 😀
O1G
Kenny
Mas kerdes, hogy az en szememben nem a magyar futball sikere, ha egy magyartalan csapat er el sikert, de ez csak az en meglatasom es velemenyem.Hány angol volt a legutóbbi két európai kupadöntő 44 kezdőjátékosából a 4 angol csapatban?
Stez
Sobri Jóska
Stez
Jelenleg az egyetlen gyenge pont a fradi kezdőjét illetően Ignatenko, ott is csak az tartja bent a kezdőben (szerintem) hogy eddig a hosszabb sérülését követően még Sigér sem volt meggyőző amikor beállt.
Melyik magyar játékost lenne érdemes leigazolnia a fradinak az idegenlégiósok helyett aki hozza legalább ezt a szintet (és reálisan le is igazolható)?
Nagyon jól csinálták szvsz Kubatovék eddig, a kölcsönadásokkal sincs semmi gond, sokkal gazdaságosabb így kölcsönbe elhozni valakit (előre megállapított későbbi vételárral) mint egyből megvenni - mindamellett Zsubkovra pl nem is lett volna pénze jelenleg a csapatnak, viszont ha sikerülne egy csoportkör akkor lesz és ő egy több M euró értékű játékosnak tűnik, később elég szépen kereshet is rajta a klub ha tartja ezt a szintet.
Az ilyen Ignatenko (látatlanba mondom ha meg kellett volna venni tuti kb hasonló áron adták volna mint Zsubkovot, aztán mekkora a különbség) meg a kölcsön letelte után mehet vissza a klubjába és komoly veszteség nélkül megússza a projektet a fradi.
Ha én lennék a helyükben amúgy most bejelentkeznék Besic 1 éves kölcsönvételéért, a Championshipbe volt kölcsönadva tavaly, lehet idén el lehetne hozni és brutálisak lennének Haratinnal együtt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
A halasztás miatt hőbörgők szerint mikor kellene letolni a Loki-Fradit? Az egyik csütörtökön játszik előtte, a másik szerdán. A Fradi utána kedden vagy szerdán. Köszönöm a választ!én leszarom ki, mikor halaszt és mit de..
csipkelli
a világon van pár bajnokság ahol bírják a heti 2 meccses tempót, alapból a meccs a legjobb "edzés"
btw a nemzetközi kupában induló csapatok ezért is kaptak engedélyt a magasabb légiósszámra asszem..
de itt "hőbörögni" azért mert valaki nem ért egyet azzal, hogy két min22 fős kerettel rendelkező csapat nem tud lejátszani heti két meccset na az elég vicces...
több mint 6 éve
A halasztás miatt hőbörgők szerint mikor kellene letolni a Loki-Fradit? Az egyik csütörtökön játszik előtte, a másik szerdán. A Fradi utána kedden vagy szerdán. Köszönöm a választ!Ha a Fradi utána is szerdán játszik, akkor vasárnap. Ez pont semmiben nem különbözne attól, amit mondjuk a BL és EL nyugati bajnokságokban játszó csapatai tolnak egész szezonban.
csipkelli
több mint 6 éve
Tehat akkor ha a Pista a kutba ugrik, te is ugrasz utana? Bocs, szamomra ez nem indok. A csapatok meg, amikre mutogatsz, altalaban vegleg vasarolnak jatekosokat, ergo legalabb fixen lehet hosszu tavon epitkezniuk erre. Kolcsonjatekosokra nem lehet.Mégis, mit vársz ettől a szerencsétlen, tudathasadásos, homofób hitgyülistől?Ezt meg lehet köszönni Dibusznak, így talán nem lesz annyira meleg Máltán a visszavágó.Tedd mar meg legyszi, hogy minden Fradi meccs utan idebofogsz valami hasonlot. Imadjuk olvasni. Tenyleg.
O1G
Kenny
Mas kerdes, hogy az en szememben nem a magyar futball sikere, ha egy magyartalan csapat er el sikert, de ez csak az en meglatasom es velemenyem.Hány angol volt a legutóbbi két európai kupadöntő 44 kezdőjátékosából a 4 angol csapatban?
Stez
Sobri Jóska
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
A halasztás miatt hőbörgők szerint mikor kellene letolni a Loki-Fradit? Az egyik csütörtökön játszik előtte, a másik szerdán. A Fradi utána kedden vagy szerdán. Köszönöm a választ!
több mint 6 éve
Én buta azt hittem van valami szakmai érv is mellette 😊Nemzeti hovatartozás alapu üldöztetés 😉Mégis, mit vársz ettől a szerencsétlen, tudathasadásos, homofób hitgyülistől?Sobri JóskaEzt meg lehet köszönni Dibusznak, így talán nem lesz annyira meleg Máltán a visszavágó.Tedd mar meg legyszi, hogy minden Fradi meccs utan idebofogsz valami hasonlot. Imadjuk olvasni. Tenyleg.
O1G
Kenny
Józsi, te most személyeskedsz ami nem való érvrendszereken alapuló vélemény ütköztetésbe 😛
Amúgy továbbra sem magyarázta meg nekem senki, hogy sigért miért toszta a padta rebrov, pláne, hogy ignatyenko kurva szar.
peach
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nemzeti hovatartozás alapu üldöztetés 😉Mégis, mit vársz ettől a szerencsétlen, tudathasadásos, homofób hitgyülistől?Sobri JóskaEzt meg lehet köszönni Dibusznak, így talán nem lesz annyira meleg Máltán a visszavágó.Tedd mar meg legyszi, hogy minden Fradi meccs utan idebofogsz valami hasonlot. Imadjuk olvasni. Tenyleg.
O1G
Kenny
Józsi, te most személyeskedsz ami nem való érvrendszereken alapuló vélemény ütköztetésbe 😛
Amúgy továbbra sem magyarázta meg nekem senki, hogy sigért miért toszta a padta rebrov, pláne, hogy ignatyenko kurva szar.
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Mégis, mit vársz ettől a szerencsétlen, tudathasadásos, homofób hitgyülistől?Sobri JóskaEzt meg lehet köszönni Dibusznak, így talán nem lesz annyira meleg Máltán a visszavágó.Tedd mar meg legyszi, hogy minden Fradi meccs utan idebofogsz valami hasonlot. Imadjuk olvasni. Tenyleg.
O1G
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Egyébként én Zubkov-ot ítélem eddig az egyik legjobb Fradi igazolásnak. Nagyon jó érzés nézni a játékát, mozgását, játékintelligenciáját.
több mint 6 éve
8Mas kerdes, hogy az en szememben nem a magyar futball sikere, ha egy magyartalan csapat er el sikert, de ez csak az en meglatasom es velemenyem.Hány angol volt a legutóbbi két európai kupadöntő 44 kezdőjátékosából a 4 angol csapatban?
Stez
Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Emlékeim szerint tavasszal többször is!azt értem, de ki lett már próbálva egyáltalán jobb oldalon? csak mert így ő sem sokat fog játszani ha Zsubkov ilyen jó.Isael vagy tükör szélsőt tud játszani ahol Zsubkov van, vagy közepén, bal oldalon kevésbé bevethető.Azt én is néztem h meg cserélte őket, és akkor fel is javult a játékunk. Viszont tegnap Tokmagnak volt rosszabb meccse, Zsubkov megint jó volt. Bőle is nagyon jó játszott sztem, így kell beszállni. Ami érdekes volt h Varga meg padra sem került ki.Igen Tökmagot kb félidőben illett volna lecserélni, látszott hogy a tegnapi teljesítménye nem lesz már jobb. Amúgy az Isael- Skvarka - Zsubkov 3as nem működhetne? én speciel azt vártam hogy ezt próbálja majd ki, Bőle ugyan jól szállt be én valahogy mégsem erőltetném annyira.
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
azt értem, de ki lett már próbálva egyáltalán jobb oldalon? csak mert így ő sem sokat fog játszani ha Zsubkov ilyen jó.Isael vagy tükör szélsőt tud játszani ahol Zsubkov van, vagy közepén, bal oldalon kevésbé bevethető.Azt én is néztem h meg cserélte őket, és akkor fel is javult a játékunk. Viszont tegnap Tokmagnak volt rosszabb meccse, Zsubkov megint jó volt. Bőle is nagyon jó játszott sztem, így kell beszállni. Ami érdekes volt h Varga meg padra sem került ki.Igen Tökmagot kb félidőben illett volna lecserélni, látszott hogy a tegnapi teljesítménye nem lesz már jobb. Amúgy az Isael- Skvarka - Zsubkov 3as nem működhetne? én speciel azt vártam hogy ezt próbálja majd ki, Bőle ugyan jól szállt be én valahogy mégsem erőltetném annyira.
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Majd bepostolom a képet 160 Erzsi körül van 😊azert hardcore dolog berletesnek lenni a vallettanalAmúgy szerencsém volt ma látni azt a két csapatot ahol idén bérletes leszek. Szerintetek mennyire fognak megverni szeptemberben a vallettai B közepben mikor beülök oda Fradi mezben? 😊Én azért várok egy hetet, nehogy kiröhögjenek!
csebi
(bár szerintem is idegenben könnyebb lesz a Fradinak)
NB2
ZoliMP
több mint 6 éve
Isael vagy tükör szélsőt tud játszani ahol Zsubkov van, vagy közepén, bal oldalon kevésbé bevethető.Azt én is néztem h meg cserélte őket, és akkor fel is javult a játékunk. Viszont tegnap Tokmagnak volt rosszabb meccse, Zsubkov megint jó volt. Bőle is nagyon jó játszott sztem, így kell beszállni. Ami érdekes volt h Varga meg padra sem került ki.Igen Tökmagot kb félidőben illett volna lecserélni, látszott hogy a tegnapi teljesítménye nem lesz már jobb. Amúgy az Isael- Skvarka - Zsubkov 3as nem működhetne? én speciel azt vártam hogy ezt próbálja majd ki, Bőle ugyan jól szállt be én valahogy mégsem erőltetném annyira.
csebi
davemayer
több mint 6 éve
Azt én is néztem h meg cserélte őket, és akkor fel is javult a játékunk. Viszont tegnap Tokmagnak volt rosszabb meccse, Zsubkov megint jó volt. Bőle is nagyon jó játszott sztem, így kell beszállni. Ami érdekes volt h Varga meg padra sem került ki.Igen Tökmagot kb félidőben illett volna lecserélni, látszott hogy a tegnapi teljesítménye nem lesz már jobb. Amúgy az Isael- Skvarka - Zsubkov 3as nem működhetne? én speciel azt vártam hogy ezt próbálja majd ki, Bőle ugyan jól szállt be én valahogy mégsem erőltetném annyira.
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
azert hardcore dolog berletesnek lenni a vallettanalAmúgy szerencsém volt ma látni azt a két csapatot ahol idén bérletes leszek. Szerintetek mennyire fognak megverni szeptemberben a vallettai B közepben mikor beülök oda Fradi mezben? 😊Én azért várok egy hetet, nehogy kiröhögjenek!
csebi
NB2
több mint 6 éve
Amúgy szerencsém volt ma látni azt a két csapatot ahol idén bérletes leszek. Szerintetek mennyire fognak megverni szeptemberben a vallettai B közepben mikor beülök oda Fradi mezben? 😊Én azért várok egy hetet, nehogy kiröhögjenek!
csebi
több mint 6 éve
Azt én is néztem h meg cserélte őket, és akkor fel is javult a játékunk. Viszont tegnap Tokmagnak volt rosszabb meccse, Zsubkov megint jó volt. Bőle is nagyon jó játszott sztem, így kell beszállni. Ami érdekes volt h Varga meg padra sem került ki.