Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Idézet egy jó barátomtól:
Rooney félpályás találata után most Charlie Adam saját térfeles gólja is nekem jutott. Biztos azért, mert kapusként az volt a rémálmom, hogy egyszer ilyet kapok...Kandó Tamás sportriporter Digi Sport

És tényleg így volt. 😊

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀Dexxter Tailor
és egy ilyen gól miatt nem jön a hendikeppem egy olyan szelvényen amin 42 fontból nyertem volna 715-öt... így is nyertem mert 5/7-ben játszottam meg de csak 176-ot (persze máskor 4-0-lal hazaküldik még ezt a favágó stoke-t is de naná h nem most)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Özil valóban nincs élete formájában, de hogy szar lenne az barokkos túlzás. Nem látványos amit csinál, de így is neki van az egyik legjobb key pass/game mutatója a ligában, talán cask Cesc-nek van jobb, de nem akarok hülyeséget írni.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Özil? XD bleeeh.

Jol kezdodik ma is.5. perc. Griziiiiii! 0-1. 8-)
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...

szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
😊 Megértem, hogy nem olyan könnyű a foci igazi szépségeit észrevenni, de hogy egy Özilben sem sikerül az azért elég meh.

TOP 3 KTK világszinten. Ez tény.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...

szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
nézz több Arsenal meccset és észreveszed mekkora zseni a srác

látványba nem egy Suarez-Hazard-Messi-CR, de olyanra képes amit kevesen irányító poszton

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕Negritis
ilyen játékkal még az EL-ről is. 😊
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

arsenal-liverpoolKenny
A PL gazdasági sikertelensége is bizonyítja, hogy igazuk van.

Vagy mégsem?

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

arsenal-liverpool

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
😀😀 😀😀 😀😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

matt

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

szép volt kubi.
Közben Jovát és Busait elővették,hogy miért ünnepeltek a táborral..Kenny

Gedeon kenterbe veri.Amadeus91
igen, de míg Gedeon egy jó poénnak volt szánva (dicséretes dolog volt az MTK-tól) addig ezzel az izével kapcsolatban az volt az első gondolatom hogy anyukám bármelyik farsangkor jobb cuccot szerkeszt 10 perc alatt úgy hogy hátra van kötve mindkét karja és be van zárva egy üres szobába. (természetesen ilyen sosem történt, csak túlzok- mindig tettünk be neki egy kis vizet 😀 )

Azért komoly ízlésficam kell hogy valaki ezt a cserét jóváhagyja.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

szép volt kubi.

Gedeon kenterbe veri.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Amadeus91
t

ha Dárdainak van vér a pucájában, akkor simán rákúr egy nagyobb pénzbüntetést és/vagy leküldi a tarcsiba gondolkodni. (bár ez utóbbi nyilván túlzott elvárás lenne BH-val szemben, amint ez a fenti esetből kiderült)slowmotion
BH a Kevin-Prince, Patrick Ebert fémjelezte berlini flaszter generáció oszlopos figurája, nem fog ő olyat.Amadeus91
ha valaki meg tudja és meg meri csinálni, az Dárdai lehetne.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Amadeus91
t

ha Dárdainak van vér a pucájában, akkor simán rákúr egy nagyobb pénzbüntetést és/vagy leküldi a tarcsiba gondolkodni. (bár ez utóbbi nyilván túlzott elvárás lenne BH-val szemben, amint ez a fenti esetből kiderült)slowmotion
BH a Kevin-Prince, Patrick Ebert fémjelezte berlini flaszter generáció oszlopos figurája, nem fog ő olyat.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Kenny
Na ez már szerintem is botrányosan undorító. Zöld-fehér sas helyett egy barna-fehér kotlós, Fradi mezben és Harry Potter szemüveggel és olyan tág pupillával, mint aki most szívott el egy a pálya méretével megegyező cannabis ültetvényt. Csak tudnám, hogy ki az az ízlésficamos marha, aki erre azt mondta, hogy jó.Tony
Egyszerű ez, arra gyúrnak a fradinál, hogy minden vendégjátékos röhögő görcsöt kapjon ha a kezdő sípszónál meglátja ezt a bandzsa balfasz fejű sas-tyúk kombóbol létrejött genetikai szökevényt 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

szép volt kubi.
Jól mehet a Fagyinak, ha tényleg ez lesz a legnagyobb baja a szurkolóknak 😊

Amúgy az ultra béna csizmán túl ez a valami bőven elmehet az NBA-s mascot-ok sorába 😀

több mint 9 éve
Venaszkenner elott es utan. 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kenny
Na ez már szerintem is botrányosan undorító. Zöld-fehér sas helyett egy barna-fehér kotlós, Fradi mezben és Harry Potter szemüveggel és olyan tág pupillával, mint aki most szívott el egy a pálya méretével megegyező cannabis ültetvényt. Csak tudnám, hogy ki az az ízlésficamos marha, aki erre azt mondta, hogy jó.
több mint 9 éve
z El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy megkezdődtek a tárgyalások az Arsenal csapatával Santi Cazorla átigazolásáról.
több mint 9 éve
Santi is jonni fog.Majd meglatod. 😉
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Mennyi középszerű nímand te jó isten.... És mindig ki voltak kiáltva az angolok az aktuális VB/EB esélyesének....flzoli
azért nem ezek a nímandok miatt lettek kikiáltva, hanem Gerrard, Lampard, Rooney, Terry-k (régen Owen, Beckham, Ferdinand, Campbell, Scholes stb) miatt, más kérdés, hogy velük sem sikerült legalább egy komoly eredményt elérniükZERO_L
Jó kis csapat volt a Scholes,Gerrard,Lampard, Beckham középpályával az igaz. Tán ha nem a mobilmárkák közül választanak maguknak kapitányt elérhettek volna valami komolyabb eredménytflzoli
az a vicc hogy kb 20 éve követem normálisan a focit és azóta szeretem a Poolt és az Angolokat (na jó lehet csak 17 mert talán 98ba láttam egy Pool - Feyenordot az m1en 😀)
de normális edző még nem volt a válogatott élén
Capello max de az se működött, a többi mind harmadrangú "valaki" voltNegritis
és most ezek a dilettánsok osztják az észt... azért az angolokat sem irigylem a hülye vezetőik miatt 😀

www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/england/11510448/England-will-never-win-the-World-Cup-without-change-warn-former-managers.html

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/