Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Idézet egy jó barátomtól:Rooney félpályás találata után most Charlie Adam saját térfeles gólja is nekem jutott. Biztos azért, mert kapusként az volt a rémálmom, hogy egyszer ilyet kapok...Kandó Tamás sportriporter Digi Sport
És tényleg így volt. 😊
több mint 9 éve
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀Dexxter Tailorés egy ilyen gól miatt nem jön a hendikeppem egy olyan szelvényen amin 42 fontból nyertem volna 715-öt... így is nyertem mert 5/7-ben játszottam meg de csak 176-ot (persze máskor 4-0-lal hazaküldik még ezt a favágó stoke-t is de naná h nem most)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Özil valóban nincs élete formájában, de hogy szar lenne az barokkos túlzás. Nem látványos amit csinál, de így is neki van az egyik legjobb key pass/game mutatója a ligában, talán cask Cesc-nek van jobb, de nem akarok hülyeséget írni.
több mint 9 éve
Özil? XD bleeeh.Jol kezdodik ma is.5. perc. Griziiiiii! 0-1. 8-)
több mint 9 éve
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...😊 Megértem, hogy nem olyan könnyű a foci igazi szépségeit észrevenni, de hogy egy Özilben sem sikerül az azért elég meh.
szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
TOP 3 KTK világszinten. Ez tény.
több mint 9 éve
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...nézz több Arsenal meccset és észreveszed mekkora zseni a srác
szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
látványba nem egy Suarez-Hazard-Messi-CR, de olyanra képes amit kevesen irányító poszton
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey
18 753
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕Negritisilyen játékkal még az EL-ről is. 😊
több mint 9 éve
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 753
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.
több mint 9 éve
A PL gazdasági sikertelensége is bizonyítja, hogy igazuk van.
arsenal-liverpoolKenny
Vagy mégsem?
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
😀😀 😀😀 😀😀több mint 9 éve
igen, de míg Gedeon egy jó poénnak volt szánva (dicséretes dolog volt az MTK-tól) addig ezzel az izével kapcsolatban az volt az első gondolatom hogy anyukám bármelyik farsangkor jobb cuccot szerkeszt 10 perc alatt úgy hogy hátra van kötve mindkét karja és be van zárva egy üres szobába. (természetesen ilyen sosem történt, csak túlzok- mindig tettünk be neki egy kis vizet 😀 )
szép volt kubi.
Közben Jovát és Busait elővették,hogy miért ünnepeltek a táborral..Kenny
Gedeon kenterbe veri.Amadeus91
Azért komoly ízlésficam kell hogy valaki ezt a cserét jóváhagyja.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
szép volt kubi.
Gedeon kenterbe veri.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ha valaki meg tudja és meg meri csinálni, az Dárdai lehetne.BH a Kevin-Prince, Patrick Ebert fémjelezte berlini flaszter generáció oszlopos figurája, nem fog ő olyat.Amadeus91Amadeus91t
ha Dárdainak van vér a pucájában, akkor simán rákúr egy nagyobb pénzbüntetést és/vagy leküldi a tarcsiba gondolkodni. (bár ez utóbbi nyilván túlzott elvárás lenne BH-val szemben, amint ez a fenti esetből kiderült)slowmotion
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
BH a Kevin-Prince, Patrick Ebert fémjelezte berlini flaszter generáció oszlopos figurája, nem fog ő olyat.Amadeus91t
ha Dárdainak van vér a pucájában, akkor simán rákúr egy nagyobb pénzbüntetést és/vagy leküldi a tarcsiba gondolkodni. (bár ez utóbbi nyilván túlzott elvárás lenne BH-val szemben, amint ez a fenti esetből kiderült)slowmotion
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Egyszerű ez, arra gyúrnak a fradinál, hogy minden vendégjátékos röhögő görcsöt kapjon ha a kezdő sípszónál meglátja ezt a bandzsa balfasz fejű sas-tyúk kombóbol létrejött genetikai szökevényt 😀KennyNa ez már szerintem is botrányosan undorító. Zöld-fehér sas helyett egy barna-fehér kotlós, Fradi mezben és Harry Potter szemüveggel és olyan tág pupillával, mint aki most szívott el egy a pálya méretével megegyező cannabis ültetvényt. Csak tudnám, hogy ki az az ízlésficamos marha, aki erre azt mondta, hogy jó.Tony
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Jól mehet a Fagyinak, ha tényleg ez lesz a legnagyobb baja a szurkolóknak 😊
szép volt kubi.
Amúgy az ultra béna csizmán túl ez a valami bőven elmehet az NBA-s mascot-ok sorába 😀
több mint 9 éve
Venaszkenner elott es utan. 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
KennyNa ez már szerintem is botrányosan undorító. Zöld-fehér sas helyett egy barna-fehér kotlós, Fradi mezben és Harry Potter szemüveggel és olyan tág pupillával, mint aki most szívott el egy a pálya méretével megegyező cannabis ültetvényt. Csak tudnám, hogy ki az az ízlésficamos marha, aki erre azt mondta, hogy jó.
több mint 9 éve
z El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy megkezdődtek a tárgyalások az Arsenal csapatával Santi Cazorla átigazolásáról.
több mint 9 éve
Santi is jonni fog.Majd meglatod. 😉
több mint 9 éve
és most ezek a dilettánsok osztják az észt... azért az angolokat sem irigylem a hülye vezetőik miatt 😀az a vicc hogy kb 20 éve követem normálisan a focit és azóta szeretem a Poolt és az Angolokat (na jó lehet csak 17 mert talán 98ba láttam egy Pool - Feyenordot az m1en 😀)Jó kis csapat volt a Scholes,Gerrard,Lampard, Beckham középpályával az igaz. Tán ha nem a mobilmárkák közül választanak maguknak kapitányt elérhettek volna valami komolyabb eredménytflzoliMennyi középszerű nímand te jó isten.... És mindig ki voltak kiáltva az angolok az aktuális VB/EB esélyesének....flzoliazért nem ezek a nímandok miatt lettek kikiáltva, hanem Gerrard, Lampard, Rooney, Terry-k (régen Owen, Beckham, Ferdinand, Campbell, Scholes stb) miatt, más kérdés, hogy velük sem sikerült legalább egy komoly eredményt elérniükZERO_L
de normális edző még nem volt a válogatott élén
Capello max de az se működött, a többi mind harmadrangú "valaki" voltNegritis
www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/england/11510448/England-will-never-win-the-World-Cup-without-change-warn-former-managers.html
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/