Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
El se hiszem, hogy még mindig a hangulat VS söpredék vonalon megy a vita.... Amíg telt ház és 13 meccses veretlenségi sorozat van, hót mindegy hány agyalágyult tüntet a Népligetben "békés" szándékkal....

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Magyarok az zűrben:
Dzsudzsi hétközben derbit elődöntő gól a CSKA ellen, ma 2 gólpassz.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehetnének, és éppen kellene, hogy csináljanak még hangulatot, csak az a baj, hogy anélkül, hogy valami balhét is csináljanak nem megy nekik, és persze mindig őket provokálják....... mert egy kis balhé hozzá tartozik, csak hol a "kis" határa....

Amint a Fradi Sashoz fűzött reakciómból kiderül van jó néhány dolog, amit magam is ökörségnek tartok Kubatovék részéről, de ebben sajnos! igazuk van, és a másik fél nem veszi észre, hogy újra és újra bizonyítékokat ad a kezükbe:

www.origo.hu/sport/20150412-elzavarnak-kubatovot-a-fradistak.html

Ezen is el kéne kicsit gondolkodni.

Tudom fotel szurkoló vagyok vagy divatdrukker (25 éve) vagy bármi amivel le lehet szólni, de nehéz nem így látni.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Semmi hangulat nem volt, hiányzik a Tábor és az UVB is... Vicc...JC6
Szépen megmutatták az aluljáróban is, hogy mennyire hiányoznak mindenkinek...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Semmi hangulat nem volt, hiányzik a Tábor és az UVB is... Vicc...
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀dande
vagy a kockacukor 😀😀😀

(good old memories)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Esélyünk nem volt a meccsen....ZoliZoltán
Ez kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.berger90
Zombori is megmondta, rúgott gól nélkül nem lehet mecset nyerni... Az Újpestnek meg sajnos nem megy a gólrúgás. 😕Geeri
Ha Dibusz nincs észnél, Ojo benyomta volna, onnan meg bármi lehetett volna. Így sokkal jobban fáj 😕

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.
Hogy vigyem így a családomat meccsre?Bazzani
Váltsd ki a kártyát, az majd megold mindent!

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Fradi győzelem, United győzelem, ha lenne ma Bears-Packers... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.
Bazza ne szítsad itten a feszűtséget, mert küldöm hozzád a Lázár Janikát mostanában úgyis ritkán van otthon, tudja hol laksz 😉 😛

Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀dande
Én nem vagyok egy törzsgyökeres Fradi drukker, mert talán ha két éve családi hagyományként követem a dolgokat, de olyan össze-vissza szar szurkolás volt ma 😀 😀 Én nem ehhez szoktam egy ilyen kaliberű meccsen. Egyik dalt sem lehetett tisztán érteni, pedig azért elvileg vegyük azt a 10 000 torkot aki tud énekelni és azt a rengeteg dalt amit lehet ordítani... Mindegy, gáz volt. Az meg hogy 251 UTE drukker van kint újfent botrány és elkeserítő, elgondolkodtató. Egy kis pirotechnika senkinek sem ártana, mint ahogy a sört is megissza mindenki előtte aki akarja.
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ez kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.berger90
Zombori is megmondta, rúgott gól nélkül nem lehet mecset nyerni... Az Újpestnek meg sajnos nem megy a gólrúgás. 😕

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Esélyünk nem volt a meccsen....
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Sokkal jobb csapat a Fradi, megérdemlik a győzelmet.
Mondjuk lassan nem lesz 11 játékosunk sem olyan rövid a keret.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bazza ne szítsad itten a feszűtséget, mert küldöm hozzád a Lázár Janikát mostanában úgyis ritkán van otthon, tudja hol laksz 😉 😛

Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀
több mint 9 éve
Egyáltalán nem szar eddig ez a meccs, Farkyval pedig már kiegyeztünk egy gyalázatos 1-1-ben.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
nézd inkább a MU-MC rangadót a tévében, és az egész családod boldogabb lesz 😊
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hogy vigyem így a családomat meccsre?

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
„Már itt voltak a menedzserek, az öltözőben beszélnek a játékosok. Ehhez nem fogom a nevem adni. Ilyen nincs, hogy rossz helyzetben van a csapat, és mindenkinek más jár a fejében. Ingázom Budapest és Győr között, már nem tudom leadni a szállodát (a számlát a klubnak – a szerk.), saját pénzemen jövök. A játékosok viszont nem adnak bele mindent. Vörösbaranyi (József – a szerk.), ezeknek a menedzsere, ott volt az öltözőben, már beszéltek tegnapelőtt. Ezt nem fogom megengedni. Vagy pár játékosnak vagy Miriuta Lászlónak kell mennie” – mondta Miriuta László, a Győri ETO FC vezetőedzője.

A kártevőőőőőőőőőőőőőő Vörösbaranyi.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááádande
nem is tudom. hányan játszottak a kezdőből? hárman, talán négyen, és azért minden nem lehet büntetlenül megcsinálni olaszba' sem.
több mint 9 éve
Annyira tudtam, hogy elcseszik, hogy nem igaz, t.köm tele van már, hogy muszáj mindig az ellenfélnek esélyt adni, naná túl jó lett volna Madriddal szemben a 4 pontos előnyt sokáig tartani, elmennek a búsba...

A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááá

Remélem legalább holnap a Fradi nyer bár ahogy ezt a hétvégét eddig elnézem.....

grrrrrrrrrrr
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Miriuta nyilatkozata elég sokatmondó volt.

szerk,

beteg emberek élnek közöttünk 😀

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for Pogba

2K

1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.

Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07ozibozi
Kétlem, hogy ennyiért eladnák.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for Pogba

2K

1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.

Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Meg tudja valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy klubkártya visszavonva? Eddig végig az ezzel vett bérlettel mentem meccsre és senki nem szólt semmit.zinedine5
az, hogy jövő héttől felszámolják a Munkást