Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
El se hiszem, hogy még mindig a hangulat VS söpredék vonalon megy a vita.... Amíg telt ház és 13 meccses veretlenségi sorozat van, hót mindegy hány agyalágyult tüntet a Népligetben "békés" szándékkal....
több mint 9 éve
Magyarok az zűrben:Dzsudzsi hétközben derbit elődöntő gól a CSKA ellen, ma 2 gólpassz.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Lehetnének, és éppen kellene, hogy csináljanak még hangulatot, csak az a baj, hogy anélkül, hogy valami balhét is csináljanak nem megy nekik, és persze mindig őket provokálják....... mert egy kis balhé hozzá tartozik, csak hol a "kis" határa....Amint a Fradi Sashoz fűzött reakciómból kiderül van jó néhány dolog, amit magam is ökörségnek tartok Kubatovék részéről, de ebben sajnos! igazuk van, és a másik fél nem veszi észre, hogy újra és újra bizonyítékokat ad a kezükbe:
www.origo.hu/sport/20150412-elzavarnak-kubatovot-a-fradistak.html
Ezen is el kéne kicsit gondolkodni.
Tudom fotel szurkoló vagyok vagy divatdrukker (25 éve) vagy bármi amivel le lehet szólni, de nehéz nem így látni.
több mint 9 éve
Semmi hangulat nem volt, hiányzik a Tábor és az UVB is... Vicc...JC6Szépen megmutatták az aluljáróban is, hogy mennyire hiányoznak mindenkinek...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Semmi hangulat nem volt, hiányzik a Tábor és az UVB is... Vicc...
több mint 9 éve
Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀dandevagy a kockacukor 😀😀😀
(good old memories)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Ha Dibusz nincs észnél, Ojo benyomta volna, onnan meg bármi lehetett volna. Így sokkal jobban fáj 😕Zombori is megmondta, rúgott gól nélkül nem lehet mecset nyerni... Az Újpestnek meg sajnos nem megy a gólrúgás. 😕GeeriEsélyünk nem volt a meccsen....ZoliZoltánEz kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.berger90
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Váltsd ki a kártyát, az majd megold mindent!
Hogy vigyem így a családomat meccsre?Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Fradi győzelem, United győzelem, ha lenne ma Bears-Packers... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Én nem vagyok egy törzsgyökeres Fradi drukker, mert talán ha két éve családi hagyományként követem a dolgokat, de olyan össze-vissza szar szurkolás volt ma 😀 😀 Én nem ehhez szoktam egy ilyen kaliberű meccsen. Egyik dalt sem lehetett tisztán érteni, pedig azért elvileg vegyük azt a 10 000 torkot aki tud énekelni és azt a rengeteg dalt amit lehet ordítani... Mindegy, gáz volt. Az meg hogy 251 UTE drukker van kint újfent botrány és elkeserítő, elgondolkodtató. Egy kis pirotechnika senkinek sem ártana, mint ahogy a sört is megissza mindenki előtte aki akarja.Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Bazza ne szítsad itten a feszűtséget, mert küldöm hozzád a Lázár Janikát mostanában úgyis ritkán van otthon, tudja hol laksz 😉 😛
Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀dande
több mint 9 éve
Zombori is megmondta, rúgott gól nélkül nem lehet mecset nyerni... Az Újpestnek meg sajnos nem megy a gólrúgás. 😕Esélyünk nem volt a meccsen....ZoliZoltánEz kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.berger90
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Esélyünk nem volt a meccsen....ZoliZoltánEz kurvára nem igaz, csak éppen a fradi ennyivel jobb, és okosan ki is fárasztottak minket. Mi meg ennyit tudunk.
Ezzel a játékkal mondjuk lazán megbasszuk a fidit, aztán majd a kupadöntőn visszacsapunk.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Esélyünk nem volt a meccsen....
több mint 9 éve
Sokkal jobb csapat a Fradi, megérdemlik a győzelmet.Mondjuk lassan nem lesz 11 játékosunk sem olyan rövid a keret.
több mint 9 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Bazza ne szítsad itten a feszűtséget, mert küldöm hozzád a Lázár Janikát mostanában úgyis ritkán van otthon, tudja hol laksz 😉 😛
Amúgy még mindig jobb ha csakennyi zúg mint a petárdák meg a sörös üvegek 😀
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Egyáltalán nem szar eddig ez a meccs, Farkyval pedig már kiegyeztünk egy gyalázatos 1-1-ben.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.nézd inkább a MU-MC rangadót a tévében, és az egész családod boldogabb lesz 😊
több mint 9 éve
Az ultrák az utcán a stadionban mégis zúg a faszszopó Újpest, a mocskos Újpest, a szar Újpest, a faszszopó rendőrség stb.Hogy vigyem így a családomat meccsre?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
„Már itt voltak a menedzserek, az öltözőben beszélnek a játékosok. Ehhez nem fogom a nevem adni. Ilyen nincs, hogy rossz helyzetben van a csapat, és mindenkinek más jár a fejében. Ingázom Budapest és Győr között, már nem tudom leadni a szállodát (a számlát a klubnak – a szerk.), saját pénzemen jövök. A játékosok viszont nem adnak bele mindent. Vörösbaranyi (József – a szerk.), ezeknek a menedzsere, ott volt az öltözőben, már beszéltek tegnapelőtt. Ezt nem fogom megengedni. Vagy pár játékosnak vagy Miriuta Lászlónak kell mennie” – mondta Miriuta László, a Győri ETO FC vezetőedzője.A kártevőőőőőőőőőőőőőő Vörösbaranyi.
több mint 9 éve
A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááádandenem is tudom. hányan játszottak a kezdőből? hárman, talán négyen, és azért minden nem lehet büntetlenül megcsinálni olaszba' sem.
több mint 9 éve
Annyira tudtam, hogy elcseszik, hogy nem igaz, t.köm tele van már, hogy muszáj mindig az ellenfélnek esélyt adni, naná túl jó lett volna Madriddal szemben a 4 pontos előnyt sokáig tartani, elmennek a búsba...A Juve játékosok meg tuti tipmikszültek azt talán már nem sikerül elszúrni a Romával szemben de akkor is ááá
Remélem legalább holnap a Fradi nyer bár ahogy ezt a hétvégét eddig elnézem.....
grrrrrrrrrrr
több mint 9 éve
Miriuta nyilatkozata elég sokatmondó volt.szerk,
beteg emberek élnek közöttünk 😀
több mint 9 éve
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for PogbaKétlem, hogy ennyiért eladnák.
2K
1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.
Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
Manchester United to offer €75m plus Van Persie for Pogba2K
1K
Manchester United are planning to meet with Juventus as they plan a summer bid of €75 million (£54m) plus Robin van Persie for Paul Pogba.
Source: Daily Express
Friday, April 10, 2015 17:07
több mint 9 éve
Meg tudja valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy klubkártya visszavonva? Eddig végig az ezzel vett bérlettel mentem meccsre és senki nem szólt semmit.zinedine5az, hogy jövő héttől felszámolják a Munkást