NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor félreértettem vagy összemostam a tied más hsz-el.Topic körförgásaSehol nem írtam, hogy ki tehet róla. Se azt, hogy a játékos, se azt, hogy a csapat. Azt is leírtam, hogy leszarom, hány külföldi/magyar van a kezdőben, ilyen a klubfutball. Azt írtam, hogy ha vki fiatal magyarként ebbe a két klubba igazol más magyar csapatból, az jó eséllyel elbassza a karrierjét. Legutóbbi ellenpélda erre Dibusz, előtte Böde. Ennyi. Nem elemezgetem kinek a hibája, biztos mindkét oldal benne van. Magát a jelenséget írtam le.
Fradi magyarokat igazol - Fradi kiesett az albán kettő ellen hahaha - Fradi ukránokat igazol - Fradi továbbjut - csicska Fradi miért nem igazol magyarokat.
Rebrov nyerni akar úgy látja hogy ezekkel az emberekkel lehet. Érdekes amúgy hogy a Fradi hibája hogy Botka sérült vagy hogy jobb embert akarnak egy gyengébb helyett.
Amúgy ki akadályozza meg zseni magyarokat hogy bejátszák magukat a kezdőbe vagy ha ez tényleg Rebrov miatt nem megy, hogy eligazoljanak?
Ja hogy kurva kényelmes a pad pláne ennyi pénzért és nem fognak fizut felezni, hogy megint egy kisebb csapatban játszanak hát szívás...
De Gabo ahogy te is írod, most attól hogy ostoba a magyar focista és a kényelmet és a pénzt választja ahelyett, hogy kimenne külföldre nem a Fradi meg a Vidi tehet róla...
Toca
gabokocka
Lehúzhatja a karrierjét egyébként erős vagyis hát nem igaz. Mert miután ott pórul járt is rengeteg lehetőség van.
több mint 6 éve
Topic körförgása
Fradi magyarokat igazol - Fradi kiesett az albán kettő ellen hahaha - Fradi ukránokat igazol - Fradi továbbjut - csicska Fradi miért nem igazol magyarokat.
+ Liverpool
😀
Toca
több mint 6 éve
+ még annyi, hogy szerető menedzserét kellene úgy felrúgni, hogy ne essen le csak a jövő évi hóval.Topic körförgásaSehol nem írtam, hogy ki tehet róla. Se azt, hogy a játékos, se azt, hogy a csapat. Azt is leírtam, hogy leszarom, hány külföldi/magyar van a kezdőben, ilyen a klubfutball. Azt írtam, hogy ha vki fiatal magyarként ebbe a két klubba igazol más magyar csapatból, az jó eséllyel elbassza a karrierjét. Legutóbbi ellenpélda erre Dibusz, előtte Böde. Ennyi. Nem elemezgetem kinek a hibája, biztos mindkét oldal benne van. Magát a jelenséget írtam le.
Rebrov nyerni akar úgy látja hogy ezekkel az emberekkel lehet. Érdekes amúgy hogy a Fradi hibája hogy Botka sérült vagy hogy jobb embert akarnak egy gyengébb helyett.
Amúgy ki akadályozza meg zseni magyarokat hogy bejátszák magukat a kezdőbe vagy ha ez tényleg Rebrov miatt nem megy, hogy eligazoljanak?
Ja hogy kurva kényelmes a pad pláne ennyi pénzért és nem fognak fizut felezni, hogy megint egy kisebb csapatban játszanak hát szívás...
De Gabo ahogy te is írod, most attól hogy ostoba a magyar focista és a kényelmet és a pénzt választja ahelyett, hogy kimenne külföldre nem a Fradi meg a Vidi tehet róla...
Toca
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Topic körförgásaSehol nem írtam, hogy ki tehet róla. Se azt, hogy a játékos, se azt, hogy a csapat. Azt is leírtam, hogy leszarom, hány külföldi/magyar van a kezdőben, ilyen a klubfutball. Azt írtam, hogy ha vki fiatal magyarként ebbe a két klubba igazol más magyar csapatból, az jó eséllyel elbassza a karrierjét. Legutóbbi ellenpélda erre Dibusz, előtte Böde. Ennyi. Nem elemezgetem kinek a hibája, biztos mindkét oldal benne van. Magát a jelenséget írtam le.
Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
en nem tudom mit mondott rebrov.Miutan Balogh az elmult masfel evben tobb magyar csapatnal is felvetodott, es o maga nem mondta, hogy nem, nem hajlando hazajonni, igy feltetelezem, hogy megoldhato lenne a buli. Nagy Adam nehezebb, de Stiebernel sem latom, hogy az FTC eselytelenul indulna. De tudod, ez egy olyan dolog, hogy meg sem probaljak. Nem akarasnak nyoges lesz a vege.es mi van ha ok nem akarnak hazajonni, mivan ha nem passzolnak rebrov elkepzelesebe, mivan ha nem jobbak mint az ukranok mivan ha.. ?Inkább nézem Rebrov szláv robotjait és igáslovait vmelyik csoportkörben mint lássak 8 magyart a kezdőben és hallgassam a sápítozásokat miért nem sikerült megint. Ha lesz sérülés és rotálás könnyen lehet hogy a kapuson kívül nem is lesz magyar a kezdőben, de ha ez kell ahhoz hogy megugorja a csapat azt a lécet ami a magyarokkal nem ment, ám legyen.Tovabbra sem tudom megerteni, miert peldaloztok az NB I-ben talalhato normalis magyarok szamaval, amikor az FTC es a Videoton az a ket klub, amelynek megvan es meg is lesz a lehetosege arra, hogy kulfoldon jatszo magyart is hazahozzon, a Fradi foleg, mivel csak kolcsonbe hajlando jatekosokat hozogatni a penz miatt, de ha csak picit is belegondolsz, kik elerhetoek jelenleg is a Fradi szamara, legalabb harom vagy negy jatekost talalsz. Stiebernek klubja sincs, ingyen van, Nagy Adam konkretan kimondta, hogy el akar huzni a Bolognatol, kolcsonbe siman jo, Balogh Norbert tizezer eve le van szarva Olaszorszagban, ugy passzolgatjak allandoan el kolcsonbe.
Egyébként érdekes, mert úgy van nekik felhánytorgatva ez a sok külföldi játékos hozatala mintha amúgy lenne 20 nemzetközi szintű tehetség az nb1ben...
davemayer
Ez 18 masodperc gondolkozas utan ket valogatott jatekos, plusz egy, aki allitolag akkora tehetseg, hogy en meg a szavakat sem talalom (XDDD). De ahogy irtam par hete, egy Baloghot peldaul egy Priskin helyere boven oda lehetne rakni, rosszabb nem lesz, viszont magyar, fiatal, aztan hatha elkapja a fonalat.
Mindig jöttök a gyenge magyarokkal, de igazabol abszolut nem a gyenge magyarokkal van a gond, hanem azzal, hogy a Fradi Rebrov miatt nem is gondolkozik masban, mint ugye a kulfoldi robotokban.
A masik meg, hogy szamomra a gond nem azzal van, hogy kulfoldi erkezik, hanem magaval az arannyal, mert nalam azert ez mar sok, foleg most, hogy meg szerencsetlen Varga is kiszorult a kezdobol, Bodet eluldoztek, igy viszont nyugodtan elmondhatjuk a frankot: talan nincsen sok nemzetkozi szintet meguto magyar, de aki van, Rebrov annak is csak art. A fiatalok meg vele fix, hogy semmit sem fognak fejlodni, ugyhogy peldaul Szeretotol mar el is bucsuzhatunk nyugodtan.
Stez
azert mett vki valogatott es kulfoldon bekukalt haza kell hozni?
ZoliMP
Rebrov szerint nem passzolna a rendszerbe? Rebrov szerint nincs magyar, aki passzol. xD Elarulom, o mondta, hogy Dibusz melle kell meg egy minosegi kapus, es o nem magyart akart oda sem hozni.
Stez
arra akartam utalni h miert hiszed h a te opciod a jo es ok a hulyek?
több mint 6 éve
Topic körförgásaFradi magyarokat igazol - Fradi kiesett az albán kettő ellen hahaha - Fradi ukránokat igazol - Fradi továbbjut - csicska Fradi miért nem igazol magyarokat.
több mint 6 éve
Így van, ebben is van igazság. Ugyanakkor Kispestről csak elkerült Vécsei, aki Luganóban szerepel, Holender detto (svájci harmadik, EL főtábla), Baráth USA, Eppel is kezd játszani és jelenleg második a kazah góllövő listán (nem 12, hanem 16 vagy 17 góllal lett gólkirály, részletkérdés) Közülük kettő ingyen, kettő pénzért ment el, de legalább megpróbálják külföldön, első probléma után nem kullognak haza, stb... Mondjuk Hidinek pl nem jött be eddig, de azért ő is megfordult Oviedóban, most vmi kazah fos csapatban nyomja.megfordítom: mondj pár olyan külföldit akinél sikerült a tehetség gondozás és jó áron el lehetett utána adni...Nincs igazam, valóban. Mondj az elmúlt 5 évből a Fradinak olyan igazolását, aki fiatal magyar tehetségként szintet lépett, a Fradiba kerülve. Egyet. Sztem Dibusz az utolsó, de nekem az ő karrierjével kapcsolatban van hiányérzetem, de rá azt mondom oké. Mert Bereczet ne Lovrencsiccsel állitsd párhuzamba, hanem mondjuk Radóval, Botkával és hasonlókkal. De ha szerinted jó a tehetséggondozás akkor igazoljatok még sok fiatal magyart, hátha derékba lehet még törni pár ígéretesnek induló karriert. Hajrá. Szerető is mindjárt kezdő lesz. Oh wait...Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Amúgy nagyon nehéz vitatkozni veled h miután bebizonyosodik számodra h nincs igazad akkor csak azért is szukitesz h mégis legyen.
Dibusz ok, de neki kb 5 éve, és ő se tudott továbblépni. Lovrencsics külföldi bukó után somfordált haza, nem ez a kategória. Otigba dettó. Sigér tavaly jól indult, idén már csere. Botka lelátó. Radó, hagyjuk. A két Nagy, akik fel tudnak mutatni vmit, de ők nem ismert játékosként kerültek ide.
Nem tudok olyan példát mondani, hogy vki ígéretes huszonegykétéves játékosként a Fradiba igazolt, és onnan tudott jó bajnokságba elszerződni. Manapság aki fiatal magyarként a Fradiba vagy a Vidibe igazol lehúzhatja a klotyóban a karrierjét. Lehet ezen hőbörögni, de így van. Még Dibusz és Kiskokó a két legjobb példa, de náluk is biztos vagyok benne, ha még fél-egy évet maradnak a seggükön, aztán elmennek Belgiumba vagy Hollandiába, sztem előrébb tartanának. Nézd meg Botka és Baráth karrierívét. Ki hozott jobb döntést?
gabokocka
Mondtál egy számot ami baromság volt majd feltettél úgy egy kérdést mintha nem lenne rá precedens mikor meg kiderült h bőven van akkor meg magyarázod a bizonyítványt h ne legyen igazunk miközben a tények mást mutatnak, es amúgy is ne arra a kérdésre válaszoljunk hanem másikra ...
Rebrovot hibáztatni az 5 évvel ezelőtti igazolasokert sztem hülyeség.
Miért nen hozunk haza válogatott játékosokat? Megtettük, Kleinheisler nagyon bevált ...
Baráth és Botka összehasonlítása is hülyeség. Egyik jatekosnak nem volt kb egy sérülése sem másiknak meg egy nagyon komoly. Nem egy a kettő amúgy.
Bode meg nem nemzetközi szint. Ezt be kell ismerni. Ő nem vallalta g megküzd a helyért és marad. Ezzel alapvetően nincs baj de nem lett eluldozve sooot jofejek voltunk ahogy elengedtuk.
csebi
gabokocka
az a baj hogy azokat a magyar tehetségeket reklamálod akik sajnos(!) ma nem léteznek, pár példa bebizonyítja hogy miért éri meg (akár másodvonalas) idegenlégiósokat is idehozni a nagy magyar sztárocskák helyett.
Hovatovább inkább azt kellene feszegetni hogy miért nem képesek ezek a magyar játékosok megragadni külföldön, vagy egyáltalán kijutni (ugye amikor Eppel gólkirály lett 12(!) góllal aztán azt hitte hogy megindul az áradat és jött a semmi). Néztek az EBre kijutott játékosok miért nem sorakoznak az ajánlatok a sikeres EB szereplés után. Elmondom azért nem mert a képzés hiánya miatt a külföldi szakembereknek tisztán látszik hogy nem beépíthetőek a játékosaink ill. nem nemzetközi szintűek.
Valamit igenis nagyon elrontunk az utánpótlásban még mindig, egyszerűen nincsenek nemzetközi szintű labdarúgóink (pártól eltekintve).
davemayer
A lényeg, hogy sztem ezt az utat kéne járni a magyar játékosoknak/kluboknak, és ha sikerül pár embernek megragadni kinn, elindulhat egy folyamat. Na ezzel szemben szerintem a Radó, Berecz, Hangya, Botka féle útvonal kuka, most legutóbb pedig Gróf baszott ki jól magával (nyilván jelentős zsé ellenében).
Például én Balogh helyében tuti Debrecenbe jönnék, Stiebernek már mindegy, benne max egy Lovrencsics féle karrier van.
több mint 6 éve
De amúgy tényleg nem értem. Amíg bmeik Balkán Fctol kiestunk és lehetett röhögni rajtunk megértettem a csesztetest. Most h nem ez van akkor is megy h miért nem így vagy úgy érjük el ... és amúgy is szegény Rado aki azóta is megvaltotta a világot. Annyiszor hoztatok fel h már arra gyanakszom h vmeikotok Rado rokona és a Fradi a hibás miatta. Tudja bki Google nélkül h éppen most hol van? Megsúgom a zteben. 2 szezon alatt lőtt összesen 7 gólt mióta elment a fradibol, erről is az FTC tehet?? Volt egy jó szezonja meg 2 korrekt a haliban és ennyi. Ha tényleg akkora nagy tehetség ez kijött volna a puskasban is.Valaki anno mennyit mondogatta itt a fórumon, hogy Radó válogatott szint, és mekkora focista lesz 😀
csebi
Pedig akkora középszer volt már akkor is, hogy nincs rá szó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
megfordítom: mondj pár olyan külföldit akinél sikerült a tehetség gondozás és jó áron el lehetett utána adni...Nincs igazam, valóban. Mondj az elmúlt 5 évből a Fradinak olyan igazolását, aki fiatal magyar tehetségként szintet lépett, a Fradiba kerülve. Egyet. Sztem Dibusz az utolsó, de nekem az ő karrierjével kapcsolatban van hiányérzetem, de rá azt mondom oké. Mert Bereczet ne Lovrencsiccsel állitsd párhuzamba, hanem mondjuk Radóval, Botkával és hasonlókkal. De ha szerinted jó a tehetséggondozás akkor igazoljatok még sok fiatal magyart, hátha derékba lehet még törni pár ígéretesnek induló karriert. Hajrá. Szerető is mindjárt kezdő lesz. Oh wait...Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Amúgy nagyon nehéz vitatkozni veled h miután bebizonyosodik számodra h nincs igazad akkor csak azért is szukitesz h mégis legyen.
Dibusz ok, de neki kb 5 éve, és ő se tudott továbblépni. Lovrencsics külföldi bukó után somfordált haza, nem ez a kategória. Otigba dettó. Sigér tavaly jól indult, idén már csere. Botka lelátó. Radó, hagyjuk. A két Nagy, akik fel tudnak mutatni vmit, de ők nem ismert játékosként kerültek ide.
Nem tudok olyan példát mondani, hogy vki ígéretes huszonegykétéves játékosként a Fradiba igazolt, és onnan tudott jó bajnokságba elszerződni. Manapság aki fiatal magyarként a Fradiba vagy a Vidibe igazol lehúzhatja a klotyóban a karrierjét. Lehet ezen hőbörögni, de így van. Még Dibusz és Kiskokó a két legjobb példa, de náluk is biztos vagyok benne, ha még fél-egy évet maradnak a seggükön, aztán elmennek Belgiumba vagy Hollandiába, sztem előrébb tartanának. Nézd meg Botka és Baráth karrierívét. Ki hozott jobb döntést?
gabokocka
Mondtál egy számot ami baromság volt majd feltettél úgy egy kérdést mintha nem lenne rá precedens mikor meg kiderült h bőven van akkor meg magyarázod a bizonyítványt h ne legyen igazunk miközben a tények mást mutatnak, es amúgy is ne arra a kérdésre válaszoljunk hanem másikra ...
Miért nen hozunk haza válogatott játékosokat? Megtettük, Kleinheisler nagyon bevált ...
Baráth és Botka összehasonlítása is hülyeség. Egyik jatekosnak nem volt kb egy sérülése sem másiknak meg egy nagyon komoly. Nem egy a kettő amúgy.
Bode meg nem nemzetközi szint. Ezt be kell ismerni. Ő nem vallalta g megküzd a helyért és marad. Ezzel alapvetően nincs baj de nem lett eluldozve sooot jofejek voltunk ahogy elengedtuk.
csebi
gabokocka
az a baj hogy azokat a magyar tehetségeket reklamálod akik sajnos(!) ma nem léteznek, pár példa bebizonyítja hogy miért éri meg (akár másodvonalas) idegenlégiósokat is idehozni a nagy magyar sztárocskák helyett.
Hovatovább inkább azt kellene feszegetni hogy miért nem képesek ezek a magyar játékosok megragadni külföldön, vagy egyáltalán kijutni (ugye amikor Eppel gólkirály lett 12(!) góllal aztán azt hitte hogy megindul az áradat és jött a semmi). Néztek az EBre kijutott játékosok miért nem sorakoznak az ajánlatok a sikeres EB szereplés után. Elmondom azért nem mert a képzés hiánya miatt a külföldi szakembereknek tisztán látszik hogy nem beépíthetőek a játékosaink ill. nem nemzetközi szintűek.
Valamit igenis nagyon elrontunk az utánpótlásban még mindig, egyszerűen nincsenek nemzetközi szintű labdarúgóink (pártól eltekintve).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
őszintén nekünk nem tehetséget kell nevelnunk magyar szinten, és hibás az az elképzelés h 19 éves tehetséget vegyünk mert az esetek nagy részében a keretbe sem fog kerülni. Amit a második hszben irtal azzal teljesen egyetértek. Ma nem éri meg egy magyar játékosnak a fradiba vagy a molba igazolni.Nincs igazam, valóban. Mondj az elmúlt 5 évből a Fradinak olyan igazolását, aki fiatal magyar tehetségként szintet lépett, a Fradiba kerülve. Egyet. Sztem Dibusz az utolsó, de nekem az ő karrierjével kapcsolatban van hiányérzetem, de rá azt mondom oké. Mert Bereczet ne Lovrencsiccsel állitsd párhuzamba, hanem mondjuk Radóval, Botkával és hasonlókkal. De ha szerinted jó a tehetséggondozás akkor igazoljatok még sok fiatal magyart, hátha derékba lehet még törni pár ígéretesnek induló karriert. Hajrá. Szerető is mindjárt kezdő lesz. Oh wait...Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Amúgy nagyon nehéz vitatkozni veled h miután bebizonyosodik számodra h nincs igazad akkor csak azért is szukitesz h mégis legyen.
gabokocka
csebi
gabokocka
Szeretot én sem értem, vissza is lapozhatsz h írtam h neki játék perceket kellene adni, ezért ha már megvettük mehetne kölcsönbe vhova nb1be. Azért azt se felejtsük el h Hajnal sem igazán tud magyarokat ajánlani mert nem váltak be. Sztem Stieberrel sem lennénk nagyon előrébb, Zsubkov és Tökmag is érezhetően jobb nála.
Baloghot nem tudom eldönteni, de Lanza és Szigony mögött nem sok játék percet kapna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
De amúgy tényleg nem értem. Amíg bmeik Balkán Fctol kiestunk és lehetett röhögni rajtunk megértettem a csesztetest. Most h nem ez van akkor is megy h miért nem így vagy úgy érjük el ... és amúgy is szegény Rado aki azóta is megvaltotta a világot. Annyiszor hoztatok fel h már arra gyanakszom h vmeikotok Rado rokona és a Fradi a hibás miatta. Tudja bki Google nélkül h éppen most hol van? Megsúgom a zteben. 2 szezon alatt lőtt összesen 7 gólt mióta elment a fradibol, erről is az FTC tehet?? Volt egy jó szezonja meg 2 korrekt a haliban és ennyi. Ha tényleg akkora nagy tehetség ez kijött volna a puskasban is.Nekem semmi bajom azzal, hogy 9 külföldi kezd, sőt, még szimpatikusabb is ez a Fradi, mint mondjuk a Husztis Juhász Rolandos Vidi. Sőt, igazából még jó is a sikeres szereplés, mert legalább látható, hogy nem csak hentes cigánykodó futballal lehet menetelni a nemzetközi porondon.
csebi
A nézeteltérés ott van, hogy tök fölöslegesen igazol a két közpénz fc más magyar csapatokból fiatal játékosokat, mert csak elbasszák a karrierjüket. Mondjuk hogy értsük miről beszélek. Anno Mátyus ment Kispestről a Fradiba, onnan meg a Bundesligáig vitte. Manapság ilyen nincs, aki odaigazol az baszhatja a karrierjét, legjobb esetben peremember lesz, rossz esetben harom éven belül kiköt Mezőkövesden, felcsúton, Kisvárdán és hasonló helyeken. Nyilván keres egy rakat lét, de ennyi.
több mint 6 éve
Nincs igazam, valóban. Mondj az elmúlt 5 évből a Fradinak olyan igazolását, aki fiatal magyar tehetségként szintet lépett, a Fradiba kerülve. Egyet. Sztem Dibusz az utolsó, de nekem az ő karrierjével kapcsolatban van hiányérzetem, de rá azt mondom oké. Mert Bereczet ne Lovrencsiccsel állitsd párhuzamba, hanem mondjuk Radóval, Botkával és hasonlókkal. De ha szerinted jó a tehetséggondozás akkor igazoljatok még sok fiatal magyart, hátha derékba lehet még törni pár ígéretesnek induló karriert. Hajrá. Szerető is mindjárt kezdő lesz. Oh wait...Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Amúgy nagyon nehéz vitatkozni veled h miután bebizonyosodik számodra h nincs igazad akkor csak azért is szukitesz h mégis legyen.
gabokocka
csebi
több mint 6 éve
De amúgy tényleg nem értem. Amíg bmeik Balkán Fctol kiestunk és lehetett röhögni rajtunk megértettem a csesztetest. Most h nem ez van akkor is megy h miért nem így vagy úgy érjük el ... és amúgy is szegény Rado aki azóta is megvaltotta a világot. Annyiszor hoztatok fel h már arra gyanakszom h vmeikotok Rado rokona és a Fradi a hibás miatta. Tudja bki Google nélkül h éppen most hol van? Megsúgom a zteben. 2 szezon alatt lőtt összesen 7 gólt mióta elment a fradibol, erről is az FTC tehet?? Volt egy jó szezonja meg 2 korrekt a haliban és ennyi. Ha tényleg akkora nagy tehetség ez kijött volna a puskasban is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Miutan Balogh az elmult masfel evben tobb magyar csapatnal is felvetodott, es o maga nem mondta, hogy nem, nem hajlando hazajonni, igy feltetelezem, hogy megoldhato lenne a buli. Nagy Adam nehezebb, de Stiebernel sem latom, hogy az FTC eselytelenul indulna. De tudod, ez egy olyan dolog, hogy meg sem probaljak. Nem akarasnak nyoges lesz a vege.es mi van ha ok nem akarnak hazajonni, mivan ha nem passzolnak rebrov elkepzelesebe, mivan ha nem jobbak mint az ukranok mivan ha.. ?Inkább nézem Rebrov szláv robotjait és igáslovait vmelyik csoportkörben mint lássak 8 magyart a kezdőben és hallgassam a sápítozásokat miért nem sikerült megint. Ha lesz sérülés és rotálás könnyen lehet hogy a kapuson kívül nem is lesz magyar a kezdőben, de ha ez kell ahhoz hogy megugorja a csapat azt a lécet ami a magyarokkal nem ment, ám legyen.Tovabbra sem tudom megerteni, miert peldaloztok az NB I-ben talalhato normalis magyarok szamaval, amikor az FTC es a Videoton az a ket klub, amelynek megvan es meg is lesz a lehetosege arra, hogy kulfoldon jatszo magyart is hazahozzon, a Fradi foleg, mivel csak kolcsonbe hajlando jatekosokat hozogatni a penz miatt, de ha csak picit is belegondolsz, kik elerhetoek jelenleg is a Fradi szamara, legalabb harom vagy negy jatekost talalsz. Stiebernek klubja sincs, ingyen van, Nagy Adam konkretan kimondta, hogy el akar huzni a Bolognatol, kolcsonbe siman jo, Balogh Norbert tizezer eve le van szarva Olaszorszagban, ugy passzolgatjak allandoan el kolcsonbe.
Egyébként érdekes, mert úgy van nekik felhánytorgatva ez a sok külföldi játékos hozatala mintha amúgy lenne 20 nemzetközi szintű tehetség az nb1ben...
davemayer
Ez 18 masodperc gondolkozas utan ket valogatott jatekos, plusz egy, aki allitolag akkora tehetseg, hogy en meg a szavakat sem talalom (XDDD). De ahogy irtam par hete, egy Baloghot peldaul egy Priskin helyere boven oda lehetne rakni, rosszabb nem lesz, viszont magyar, fiatal, aztan hatha elkapja a fonalat.
Mindig jöttök a gyenge magyarokkal, de igazabol abszolut nem a gyenge magyarokkal van a gond, hanem azzal, hogy a Fradi Rebrov miatt nem is gondolkozik masban, mint ugye a kulfoldi robotokban.
A masik meg, hogy szamomra a gond nem azzal van, hogy kulfoldi erkezik, hanem magaval az arannyal, mert nalam azert ez mar sok, foleg most, hogy meg szerencsetlen Varga is kiszorult a kezdobol, Bodet eluldoztek, igy viszont nyugodtan elmondhatjuk a frankot: talan nincsen sok nemzetkozi szintet meguto magyar, de aki van, Rebrov annak is csak art. A fiatalok meg vele fix, hogy semmit sem fognak fejlodni, ugyhogy peldaul Szeretotol mar el is bucsuzhatunk nyugodtan.
Stez
ZoliMP
Rebrov szerint nem passzolna a rendszerbe? Rebrov szerint nincs magyar, aki passzol. xD Elarulom, o mondta, hogy Dibusz melle kell meg egy minosegi kapus, es o nem magyart akart oda sem hozni.
több mint 6 éve
Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Amúgy nagyon nehéz vitatkozni veled h miután bebizonyosodik számodra h nincs igazad akkor csak azért is szukitesz h mégis legyen.
gabokocka
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
es mi van ha ok nem akarnak hazajonni, mivan ha nem passzolnak rebrov elkepzelesebe, mivan ha nem jobbak mint az ukranok mivan ha.. ?Inkább nézem Rebrov szláv robotjait és igáslovait vmelyik csoportkörben mint lássak 8 magyart a kezdőben és hallgassam a sápítozásokat miért nem sikerült megint. Ha lesz sérülés és rotálás könnyen lehet hogy a kapuson kívül nem is lesz magyar a kezdőben, de ha ez kell ahhoz hogy megugorja a csapat azt a lécet ami a magyarokkal nem ment, ám legyen.Tovabbra sem tudom megerteni, miert peldaloztok az NB I-ben talalhato normalis magyarok szamaval, amikor az FTC es a Videoton az a ket klub, amelynek megvan es meg is lesz a lehetosege arra, hogy kulfoldon jatszo magyart is hazahozzon, a Fradi foleg, mivel csak kolcsonbe hajlando jatekosokat hozogatni a penz miatt, de ha csak picit is belegondolsz, kik elerhetoek jelenleg is a Fradi szamara, legalabb harom vagy negy jatekost talalsz. Stiebernek klubja sincs, ingyen van, Nagy Adam konkretan kimondta, hogy el akar huzni a Bolognatol, kolcsonbe siman jo, Balogh Norbert tizezer eve le van szarva Olaszorszagban, ugy passzolgatjak allandoan el kolcsonbe.
davemayer
Stez
több mint 6 éve
Inkább nézem Rebrov szláv robotjait és igáslovait vmelyik csoportkörben mint lássak 8 magyart a kezdőben és hallgassam a sápítozásokat miért nem sikerült megint. Ha lesz sérülés és rotálás könnyen lehet hogy a kapuson kívül nem is lesz magyar a kezdőben, de ha ez kell ahhoz hogy megugorja a csapat azt a lécet ami a magyarokkal nem ment, ám legyen.Tovabbra sem tudom megerteni, miert peldaloztok az NB I-ben talalhato normalis magyarok szamaval, amikor az FTC es a Videoton az a ket klub, amelynek megvan es meg is lesz a lehetosege arra, hogy kulfoldon jatszo magyart is hazahozzon, a Fradi foleg, mivel csak kolcsonbe hajlando jatekosokat hozogatni a penz miatt, de ha csak picit is belegondolsz, kik elerhetoek jelenleg is a Fradi szamara, legalabb harom vagy negy jatekost talalsz. Stiebernek klubja sincs, ingyen van, Nagy Adam konkretan kimondta, hogy el akar huzni a Bolognatol, kolcsonbe siman jo, Balogh Norbert tizezer eve le van szarva Olaszorszagban, ugy passzolgatjak allandoan el kolcsonbe.
davemayer
több mint 6 éve
Ezzel nincs is gond, senki nem állította az ellenkezőjét, nyilván ha jön egy új edző, az hozni fogja a saját embereit. Az volt megmosolyogtató, hogy a köcsög Vidi elvitte Bereczet a Fradi elől, most meg adják kölcsönbe Mezőkövesdre. Mintha nem ugyanaz a sors várt volna rá ott.
több mint 6 éve
Inkább nézem Rebrov szláv robotjait és igáslovait vmelyik csoportkörben mint lássak 8 magyart a kezdőben és hallgassam a sápítozásokat miért nem sikerült megint. Ha lesz sérülés és rotálás könnyen lehet hogy a kapuson kívül nem is lesz magyar a kezdőben, de ha ez kell ahhoz hogy megugorja a csapat azt a lécet ami a magyarokkal nem ment, ám legyen.Egyébként érdekes, mert úgy van nekik felhánytorgatva ez a sok külföldi játékos hozatala mintha amúgy lenne 20 nemzetközi szintű tehetség az nb1ben...
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
No offense, de nincsen olyan, hogy 22 eves kesz jatekos. Egy jatekos 22 evesen meg nagyon nincsen keszen. Ilyenforman az altalad feltett kerdes szimplan unfair, es rahuzod az FTC rendkivul sok esetben balfasz viselkedeset meg mentalitasat arra, hogy XY nem kesz jatekos.Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Tényleg nem akarok kötekedni ,de Botka amíg meg nem sérült stabil kezdő volt, sőt kulcsjátékos, aztán az utolsó bajnokik előtt már nem bírta vállalni a játékot annyira fájt a háta( ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy a háta), és kiesett a pikszisből az, hogy mindkét edző a külföldieket favorizálja a védelem két szélén ( mert ugye Botka mindkét szélen játszott nálunk), ez pech.De képességei alapján bőven a kezdőben lenne a helye, csak jött a sérülése.
gabokocka
Dibusz megjött Pécsről mint egy tehetséges kapus, aztán válogatott lett és az NB1 egyik legjobb kapusa ( Kovácsik talán a legjobb itthon jelenleg). Otigba-t aláírom igazad van, volt kemény 5 meccse Törökországban,viszont amikor hazaigazolt 26 meccse volt nálunk, tehát ki lehet jelenteni, hogy kulcsember volt ő is, csak hát őt is úgy vettük, hogy tudtuk mi a helyzet a térdével, egy éve nem volt meccse talán, valszeg sose lesz nálunk. Sigér megkapta a bizalmat és már-már válogatott kerettag lett, közte és Pátkai között vacillált Rossi sokáig, az, hogy hogyan döntött már történelem, és milyen jó, hogy úgy döntött.
De amúgy visszafordítom a kérdést, hány olyan _KÉSZ_ huszonegykétéves játékos igazolt a Fradiba/Fehérvárba akinek húzóembernek kellett volna lennie, és nem nyomta agyon a klub által támasztott elvárások sorozata?Lásd Radó.
Kenny
Hat persze, hogy nem kesz jatekos, pont a Ferencvaros dolga, hogy keszre csiszolja. Illetve az edzoe, legyen az Doll, Rebrov, vagy akar Dardai, nem ez a lenyeg. Ami magyar szempontbol problema, hogy Rebrov tudja, mit akar, o egy mas vilagban nott fel, szlav robotok kozott nevelkedett, majd edzokent is ezt tapasztalta, ahogy Doll a nemeteket eroltette a Fradihoz, ugy Doll meg az ukranjait, de egyik sem jo. Egyebkent pedig Vargara is hiaba mutogattok, mert kb. addig volt stabil kezdo, amig Rebrov meg frissen tapasztalta, hogy jobb nincs, akit berakhat, de a nyaron megerkeztek azok a jatekosok a keresere, ami utan Varga is erosen forgatva lesz, ugyhogy abszolut nem lesz stabil kezdo. Es elerkeztunk oda, hogy az elso szamu magyar csapatnak igy ket stabil magyar kezdojatekosa lesz, Lovrencsics meg Dibusz. De elobbi sem egy hosszu tavu buli, elvegre mindjat 31 eves lesz.
Nincs bajom Rebrovval, latszik, hogy ert ahhoz, amit csinal, de az is erezheto, hogy abszolut nem szabtak meg neki a hatart, o pedig ezt szepen kihasznalva sorozatban huzza meg azokat a dolgokat, amikkel valahol art, lasd Bode eluldozeset, mert ne legyen ketsege senkinek se afelol, hogy eleg nagy szerepe van a tortentekben.
De Rebrov sem poenbol keruli a magyarokat, nem bizott a magyarokban es nem is fog. Megerkezett, megtartotta az elso edzeset, aztan ott neztek tatott szajjal a sleppjevel, mivel az edzes felenel mar fetrengett a bajnokcsapat fele es kapkodott levego utan, majdnem ott haltak meg. 70 perc utan. Es ez most sem nagyon mas, a magyarok nem ilyen igaslovak, mint amire Rebrov csapatot epit.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Na ezaz, hogy ha igaz hogy "igazolnak rád 2 külföldit aztán szevasz" és már nem is játszol akkor az nem feltétlenül azt jelenti hogy utál az edző hanem lehet nem vagy olyan jó mint a 2 külföldi. Ilyenkor kell összeszedni magad és küzdeni a helyedért, nem síránkozni, remélem Sigér az előbbit választja.Sosem értettem amúgy, hogy ez az igazolgatás miért rossz, külföldön is biztos hoznak helyetted embert ha sérült vagy/ nem vagy elég jó, csak ott ez természetes hogy ilyenkor nem megsértődni kell (ha igen akkor kuka) hanem dolgozni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Azért ez így elég árnyalt kép 😀 Az, hogy marad akkor is ha padra teszik nem a küzdőszellemét tükrözte, hanem hogy leszarja az egészet és akkor is megkapja a pénzét, ha ül a padon és eljár golfozni.Szerinted csak rajta múlik, hogy hova igazol?Na Bale megy kínába a jelek szerint.Azért ez elképesztő. Ennyire mohó legyen vki h lehúzza a karrierjét
Előbb pinot száll el, most meg gareth. Fasza egy nap.
eaglesmcnabb
csebi
Zidane lenyilatkozta, hogy nem szamit rá, Gareth meg azt hogy nem érdekel ha padozik szeretne maradni. Ezert is betámadták. Ha azt nyilatkozta volna hogy elmegy mert jatszani akar (mind jopar focista az elmult idoben, pl Kovacic, Morata, Ceballos) , akkor meg azert támadták volna be, hogy nem is igazi madridista.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Botka egyszeres válogatottként igazolt el, azóta a karrierje kuka, most a kispad és a lelátó között ingázik, tényleg sikertörténet. De Botkát behelyettesítheted Berecz-cel, Hangyával, Radóval, és még x darab hasonló fiatallal. Ha marad Kispesten már rég külföldön játszana, mint Holender, vagy Baráth (bár ezt nyilván sose tudjuk meg). Most az, hogy ki miért nem válik be, azt nem tudom, de az hogy kb senki, azt nehéz vitatni. Még az is megszopja, aki a kezdetekben jól teljesít, lásd Sigér, mert igazolnak rá két külföldit azt szevasz.Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Tényleg nem akarok kötekedni ,de Botka amíg meg nem sérült stabil kezdő volt, sőt kulcsjátékos, aztán az utolsó bajnokik előtt már nem bírta vállalni a játékot annyira fájt a háta( ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy a háta), és kiesett a pikszisből az, hogy mindkét edző a külföldieket favorizálja a védelem két szélén ( mert ugye Botka mindkét szélen játszott nálunk), ez pech.De képességei alapján bőven a kezdőben lenne a helye, csak jött a sérülése.
gabokocka
Dibusz megjött Pécsről mint egy tehetséges kapus, aztán válogatott lett és az NB1 egyik legjobb kapusa ( Kovácsik talán a legjobb itthon jelenleg). Otigba-t aláírom igazad van, volt kemény 5 meccse Törökországban,viszont amikor hazaigazolt 26 meccse volt nálunk, tehát ki lehet jelenteni, hogy kulcsember volt ő is, csak hát őt is úgy vettük, hogy tudtuk mi a helyzet a térdével, egy éve nem volt meccse talán, valszeg sose lesz nálunk. Sigér megkapta a bizalmat és már-már válogatott kerettag lett, közte és Pátkai között vacillált Rossi sokáig, az, hogy hogyan döntött már történelem, és milyen jó, hogy úgy döntött.
De amúgy visszafordítom a kérdést, hány olyan _KÉSZ_ huszonegykétéves játékos igazolt a Fradiba/Fehérvárba akinek húzóembernek kellett volna lennie, és nem nyomta agyon a klub által támasztott elvárások sorozata?Lásd Radó.
Kenny
több mint 6 éve
Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Tényleg nem akarok kötekedni ,de Botka amíg meg nem sérült stabil kezdő volt, sőt kulcsjátékos, aztán az utolsó bajnokik előtt már nem bírta vállalni a játékot annyira fájt a háta( ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy a háta), és kiesett a pikszisből az, hogy mindkét edző a külföldieket favorizálja a védelem két szélén ( mert ugye Botka mindkét szélen játszott nálunk), ez pech.De képességei alapján bőven a kezdőben lenne a helye, csak jött a sérülése.
gabokocka
több mint 6 éve
Akkor szűkítek. Az elmúlt 5 év olyan igazolásai, amikor fiatal magyar játékost igazoltatok hogy majd a Fradiban fut be és megy tovább külföldre.Dibusz ok, de neki kb 5 éve, és ő se tudott továbblépni. Lovrencsics külföldi bukó után somfordált haza, nem ez a kategória. Otigba dettó. Sigér tavaly jól indult, idén már csere. Botka lelátó. Radó, hagyjuk. A két Nagy, akik fel tudnak mutatni vmit, de ők nem ismert játékosként kerültek ide.