NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-nem-kapott-licencet-a-balmazujvaros-27140174 nappal az indulás előtt, vicc ez az MLSZ
több mint 6 éve
Dik az angoljuk zseniális.
több mint 6 éve
LOL, a maccabi megnyitón a csávó papírról olvasta fel hogy "Guten abend" 😁Már értem miért azt adja az M4.
több mint 6 éve
Rebrov olvassa a fórumot?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Na jóvan, ezek is strandolni mentek ki. Meg is érdemelnénk, hogy kiessünk a picsába. Vicc.

több mint 6 éve
Na bazmeg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Jézusom, ez az Ignyatyenko szorította ki Sigért? Katasztrófa.

több mint 6 éve
Skvarkapufa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ezt kihagyni...
több mint 6 éve
Otigbarol is volt itt szó. Csávó konkrétan most megint sérült és műtöttek úgy hogy nem is játszik meccset ...Közben a szokásos kezdő Rebrovtol, senki sem kap lehetőséget bizonyítani.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ha sikerülne elhozni Tierney-t, egy középső védőt és eladni Mustafit, akkor én nagyon elégedett lennék a nyári tevékenységünkkel.Nicolas Pepe -> Arsenal, 80m €20 most, es ha jol remlik meg 4 evig kell fizetni.
Végre egy igazán odabaszós igazolás és elvileg idén csak 20-at fizetünk ki az összegből, így még maradt pénz a védelem megerősítésére. Azért ez a Auba-Laca-Pepe hármas elég jól hangzik elöl.
Sebii
De nekem ez alom. Az egyik legnagyobb kedvenc jatekosom a kedvenc csapatomba.
Egyebirant W. Zaha volt eredetileg a celpont. Aki jo, de elmennek nala otthonrol idonkent. A vilag legfeleslegesebb lapjait, kiallitasait szedi ossze. Ketszer utasitott vissza vevoket a C. Palace, majd mondtak, nem is elado Zaha. Most Everton jatekos. 😃
ulpianus
több mint 6 éve
Nicolas Pepe -> Arsenal, 80m €20 most, es ha jol remlik meg 4 evig kell fizetni.
Végre egy igazán odabaszós igazolás és elvileg idén csak 20-at fizetünk ki az összegből, így még maradt pénz a védelem megerősítésére. Azért ez a Auba-Laca-Pepe hármas elég jól hangzik elöl.
Sebii
De nekem ez alom. Az egyik legnagyobb kedvenc jatekosom a kedvenc csapatomba.
Egyebirant W. Zaha volt eredetileg a celpont. Aki jo, de elmennek nala otthonrol idonkent. A vilag legfeleslegesebb lapjait, kiallitasait szedi ossze. Ketszer utasitott vissza vevoket a C. Palace, majd mondtak, nem is elado Zaha. Most Everton jatekos. 😃

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
😊hidd el nekem hogy Pogba nagyon jó lesz a Realban, nálunk sem volt rossz Solksjaerral az elején amíg nem jött Zidane a nyilatkozataival. Csak vinnétek már, a Unitedban már sosem lesz jóPogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.mondjuk ha valaki, akkor Zizu el tudja mondani a cizellált véleményét Pogbának a teljesítményéről úgy, hogy abból Pogba minden egyes sértést tökéletesen megértsen
Hát ZZ valszeg az idény végéig se húzza majd ki...
flzoli
slowmotion
davemayer
mi ugyan nehogy vigyük, egyrészt nem szoktunk mencseszteri piros áruhoz nyúlni, másrészt Klopp okosabb annál, hogy PP-vel terhelje meg a keretet
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
index.hu/sport/futball/2019/07/30/10_perces_kiallitas_a_focimeccseken_reklamalas_biro/Nem rossz, de lehetne rogton sarga aztan sarga ha folytatja. Lenne fegyelem.
több mint 6 éve
Egy fél évig biztosan, ha ott lesz mellette Case és Kroos. Aztán amikor egyedül kéne fazont szabnia a csapatnak szerintem már gondok lesznek, mert a brutál fizikumához nem sok ész társult sajnoshidd el nekem hogy Pogba nagyon jó lesz a Realban, nálunk sem volt rossz Solksjaerral az elején amíg nem jött Zidane a nyilatkozataival. Csak vinnétek már, a Unitedban már sosem lesz jóPogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.mondjuk ha valaki, akkor Zizu el tudja mondani a cizellált véleményét Pogbának a teljesítményéről úgy, hogy abból Pogba minden egyes sértést tökéletesen megértsen
flzoli
slowmotion
davemayer
több mint 6 éve
hidd el nekem hogy Pogba nagyon jó lesz a Realban, nálunk sem volt rossz Solksjaerral az elején amíg nem jött Zidane a nyilatkozataival. Csak vinnétek már, a Unitedban már sosem lesz jóPogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.mondjuk ha valaki, akkor Zizu el tudja mondani a cizellált véleményét Pogbának a teljesítményéről úgy, hogy abból Pogba minden egyes sértést tökéletesen megértsen
flzoli
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Pogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.Szerintem nem fog lelépni Pogba. Mondjuk attól Savic elférne a MU-ban
flzoli
több mint 6 éve
Pogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.mondjuk ha valaki, akkor Zizu el tudja mondani a cizellált véleményét Pogbának a teljesítményéről úgy, hogy abból Pogba minden egyes sértést tökéletesen megértsen
flzoli
több mint 6 éve
Meg, bar en ugy gondolom, Jamesnek az evekkel ezelotti Real valasztasa volt a fo hibaja, amikor egy jo vb utan felkaptak es mindenki a valagaban futkoraszott. A Madridban meg aztan harom ideny alatt 80 meccset sem jatszott. Meg ugy is nagyon keves ez, hogy serult volt, nem is egyszer.Meg is érdemli szvsz.De, en birnam, de egyebkent sem jott volna hozzank, azert a Milannal lett volna versenykepesebb keroje is, viszont a Real Asensio serulese utan mar nem is akar megvalni tole, megtartja Zidane erre az idenyre. Mas kerdes, hogy ez Jamesnek ujfent nem lesz szerintem jo, mivel nem kap majd sok lehetoseget.James Rodriguez a Milannak nem pálya? Mármint az ő karrierjének a megmentése még szimpatikus húzás is lenne. Nem tudom, hogy a fizetési igényeit mennyire tudnátok bevállalni.Értem.Ha tolem megkerdeznek, kire epitenek inkabb csapatot, Cutronera vagy Susora, gondolkodas nelkul elobbit mondanam. Cutrone ha nem is kiraly mindig, kuzd es szivet-lelket kiteszi a palyara, Suso egy pokhendi hangulatember, aki egyebkent ket eve jartatja az arcat, ezert is tema allandoan az esetleges eladasa. Illetve semmit nem is vedekezik, nem segiti a tarsait, raadasul eleg onzo tud lenni. Nagyon szepek a szamai, meg a sok golpassz, de szerintem o elkepesztoen tulertekelt. Ugyhogy ha ot be kellene aldoznom ahhoz, hogy ketcsataros jatekot nyomassak, megtennem siman, az erte kapott penzhez hozzacsapnek meg valamennyit, aztan abbol azert mar futna egy korrekt iranyitora, aki vedekezesben es tamadasban is tobbet ad, mint Suso, illetve tud kozepen jatszani. Es ki tudja, talan meg kapunk nemi bonuszt es nem lesz olyan felelmetesen egylabas, mint Suso.Cutrone... Mindegy, fogom a fejem, ahogy ot elintezte a Milan a fenebe. De egyebkent Silvaban is sokkal tobb volt szerintem, most meg ugy futunk a csapatok utan, hogy valaki vigye el, akar kolcsonbe is. Zavar, hogy ilyen sok tehetsegunknel latom, hogy elherdaljuk. Oke, van Piatek, oke, Piatek fasza, de akkor is, ha van egy Cutroned, akkor megprobalsz valami olyan rendszert felepiteni, ahol mindketten jatszhatnak, es marad helyuk. Arrol nem is beszelve, hogy Cutronet elpasszolod, nem marad depth, nem tudsz rotalni, es mi van, ha Piatek a harmadik heten eltori a labat? Senki. Akkor megint ott leszunk, hogy kapalozas a semmibe.Cutrone és Piatek kb. csak egy klasszik 4-4-2-ben férne meg egymás mellett, ott meg pl. Suso védekezése szvsz kevés a szélen, pláne ha Conti játszana mögötte.
Stez
empty taxi
Stez
A gondom az h a jelenlegi keretben Suson kívül Hakan az egyetlen, aki minden meccsen képes kulcspasszra.
Plusz tegnap a Benfica ellen Susonak kifejezetten ízlett a trequartista szerepkör, rengeteg forintos labdája volt.
Ha validnak látnám az esélyt arra h Susot upgradeljük, arra is azt mondanám h miért ne, a gond az h qrva régen volt olyan h eladtunk egy kezdőt, majd jobb játékost hoztunk helyette...
Ellenben a keretben volt vki, aki jobb, mint Cutrone. Mindemellett ahogy írtam korábban, Piatek cseréjének én is megtartom volna.
empty taxi
Fast Willie
Stez
csebi
Orulnek neki a Milanban, mert ha epp nem idiota fasz, akkor jo jatekos, es van is esze ehhez a futballhoz, a Bayern szerintem nagyon okos volt azzal a szerzodessel, amivel tulajdonkeppen ket evre nudliert az ovek lett, imadnam, ha a Milanban is kikotne valami hasonloval. De ez persze alom, mert Asensio serulese miatt a Real nem hajlando elengedni, ugyhogy meg legalabb egy evig nem is tema. Csak elgondolkoztam, mi lenne, ha.
több mint 6 éve
Pogba menni Real, Savic pedig MU elviekben.Hát ZZ valszeg az idény végéig se húzza majd ki...
több mint 6 éve
Meg is érdemli szvsz.De, en birnam, de egyebkent sem jott volna hozzank, azert a Milannal lett volna versenykepesebb keroje is, viszont a Real Asensio serulese utan mar nem is akar megvalni tole, megtartja Zidane erre az idenyre. Mas kerdes, hogy ez Jamesnek ujfent nem lesz szerintem jo, mivel nem kap majd sok lehetoseget.James Rodriguez a Milannak nem pálya? Mármint az ő karrierjének a megmentése még szimpatikus húzás is lenne. Nem tudom, hogy a fizetési igényeit mennyire tudnátok bevállalni.Értem.Ha tolem megkerdeznek, kire epitenek inkabb csapatot, Cutronera vagy Susora, gondolkodas nelkul elobbit mondanam. Cutrone ha nem is kiraly mindig, kuzd es szivet-lelket kiteszi a palyara, Suso egy pokhendi hangulatember, aki egyebkent ket eve jartatja az arcat, ezert is tema allandoan az esetleges eladasa. Illetve semmit nem is vedekezik, nem segiti a tarsait, raadasul eleg onzo tud lenni. Nagyon szepek a szamai, meg a sok golpassz, de szerintem o elkepesztoen tulertekelt. Ugyhogy ha ot be kellene aldoznom ahhoz, hogy ketcsataros jatekot nyomassak, megtennem siman, az erte kapott penzhez hozzacsapnek meg valamennyit, aztan abbol azert mar futna egy korrekt iranyitora, aki vedekezesben es tamadasban is tobbet ad, mint Suso, illetve tud kozepen jatszani. Es ki tudja, talan meg kapunk nemi bonuszt es nem lesz olyan felelmetesen egylabas, mint Suso.Cutrone... Mindegy, fogom a fejem, ahogy ot elintezte a Milan a fenebe. De egyebkent Silvaban is sokkal tobb volt szerintem, most meg ugy futunk a csapatok utan, hogy valaki vigye el, akar kolcsonbe is. Zavar, hogy ilyen sok tehetsegunknel latom, hogy elherdaljuk. Oke, van Piatek, oke, Piatek fasza, de akkor is, ha van egy Cutroned, akkor megprobalsz valami olyan rendszert felepiteni, ahol mindketten jatszhatnak, es marad helyuk. Arrol nem is beszelve, hogy Cutronet elpasszolod, nem marad depth, nem tudsz rotalni, es mi van, ha Piatek a harmadik heten eltori a labat? Senki. Akkor megint ott leszunk, hogy kapalozas a semmibe.Cutrone és Piatek kb. csak egy klasszik 4-4-2-ben férne meg egymás mellett, ott meg pl. Suso védekezése szvsz kevés a szélen, pláne ha Conti játszana mögötte.
Stez
empty taxi
Stez
A gondom az h a jelenlegi keretben Suson kívül Hakan az egyetlen, aki minden meccsen képes kulcspasszra.
Plusz tegnap a Benfica ellen Susonak kifejezetten ízlett a trequartista szerepkör, rengeteg forintos labdája volt.
Ha validnak látnám az esélyt arra h Susot upgradeljük, arra is azt mondanám h miért ne, a gond az h qrva régen volt olyan h eladtunk egy kezdőt, majd jobb játékost hoztunk helyette...
Ellenben a keretben volt vki, aki jobb, mint Cutrone. Mindemellett ahogy írtam korábban, Piatek cseréjének én is megtartom volna.
empty taxi
Fast Willie
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
már ha tudtak távozni 😀 én mondjuk csak 2-3x voltam ott, de nem tudom hogyan érkeztem és távoztam kb sose 😀Teszem hozzá Laczkó ezzel csak asszimilálódott, a Zaccból általában így távoztak az emberek. 😀Laczkó Zsoltit láttam annó a megboldogult zaccban olyan tajtrészegen a földön fetrengeni, hogy hárman bírták csak felszedni. Aztán mégis olaszországig meg a válogatottig vitte. Nem csak ezen múlik.Szombathelyen ebből nem sok látszott, de legyen úgy. Szerintem neki egy profibb, nem urambátyám légkör és rendszeresség jót tett volna, persze azóta elszállt rendesen és nem is fordul már vissza.Előtte a Haladásnál abszolút nem volt ez igaz Radóra, ment, hajtott, dolgozott, nem linkelt pályán és pályán kívül sem.Mikor hazaugrott néha Pápára, ugyanoda járt le "edzeni", ahova én, így meg a saját szememmel láthattam, hogy azt mennyire is vette komolyan. És ekkor még bőven a haliban játszott
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
peach
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Teszem hozzá Laczkó ezzel csak asszimilálódott, a Zaccból általában így távoztak az emberek. 😀Laczkó Zsoltit láttam annó a megboldogult zaccban olyan tajtrészegen a földön fetrengeni, hogy hárman bírták csak felszedni. Aztán mégis olaszországig meg a válogatottig vitte. Nem csak ezen múlik.Szombathelyen ebből nem sok látszott, de legyen úgy. Szerintem neki egy profibb, nem urambátyám légkör és rendszeresség jót tett volna, persze azóta elszállt rendesen és nem is fordul már vissza.Előtte a Haladásnál abszolút nem volt ez igaz Radóra, ment, hajtott, dolgozott, nem linkelt pályán és pályán kívül sem.Mikor hazaugrott néha Pápára, ugyanoda járt le "edzeni", ahova én, így meg a saját szememmel láthattam, hogy azt mennyire is vette komolyan. És ekkor még bőven a haliban játszott
Fast Willie
r.baggio
Fast Willie
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...