Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Itt csak Kenny fradista, a többiek "kívülállóként" szóltak hozzá.
A vita szerintem is értelmetlen meggyőzni nem fogjuk egymást😊
De térjünk majd vissza mikor a Fradi nem a 2. helyen áll, hanem mondjuk a 10. helyen vitézkedik és az MTk szurkolók eaglesmacnabb hangjától lesz hangos az aréna😊NB2
Mert a világon nem minden klubnál így megy, hogy a sikerek vonzzák a nézőket, a sikertelenség meg taszít? (Miami ugye a legjobb példa)

Gondoljatok néha már bele, hogy miket írtok... Majd Stan Kroenke is úgy álmodja meg az új stadiont Los Angeles-ben, hogy van egy terve a franchise sikeres éveire, egy másik meg mikor nem megy majd a csapatnak (ingyenjegyek osztogatása mexikói bevándorlóknak, stb.)baggio
csak azért nem mindegy ám, hogy 80e helyett kimennek 40e-n, vagy 10e helyett kimegy majd 2e...NB2
Szerintem se, az előbbi jóval komolyabb bevételkiesést jelent, pláne hogy a távolmaradó ultrák esetében hány emberről is beszélünk? Maximum 3000? (Plusz adjuk hozzá a miattuk nagyobb biztosítási költségeket, illetve a potenciális büntetéseket)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
De térjünk majd vissza mikor a Fradi nem a 2. helyen áll, hanem mondjuk a 10. helyen vitézkedik és az MTk szurkolók eaglesmacnabb hangjától lesz hangos az aréna😊NB2
Mert a világon nem minden klubnál így megy, hogy a sikerek vonzzák a nézőket, a sikertelenség meg taszít? (Miami ugye a legjobb példa)

Gondoljatok néha már bele, hogy miket írtok... Majd Stan Kroenke is úgy álmodja meg az új stadiont Los Angeles-ben, hogy van egy terve a franchise sikeres éveire, egy másik meg mikor nem megy majd a csapatnak (ingyenjegyek osztogatása mexikói bevándorlóknak, stb.)baggio
csak azért nem mindegy ám, hogy 80e helyett kimennek 40e-n, vagy 10e helyett kimegy majd 2e...
több mint 9 éve
Nem baj, hogy alább írtam, hogy csak 25 éve vagyok divatdrukker 😛dande
akik az ultrákat hiányolták azok közül!
azt tudom, hogy többen vagytok fradisták, ennyire nem vok hülye😊
több mint 9 éve

Gondoljatok néha már bele, hogy miket írtok... Majd Stan Kroenke is úgy álmodja meg az új stadiont Los Angeles-ben, hogy van egy terve a franchise sikeres éveire, egy másik meg mikor nem megy majd a csapatnak (ingyenjegyek osztogatása mexikói bevándorlóknak, stb.)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Nem baj, hogy alább írtam, hogy csak 25 éve vagyok divatdrukker 😛dande
az nem számít 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem baj, hogy alább írtam, hogy csak 25 éve vagyok divatdrukker 😛
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-meghato-felallva-tapsoltak-a-rakot-legyozo-ellenfelet-2407299
több mint 9 éve
De térjünk majd vissza mikor a Fradi nem a 2. helyen áll, hanem mondjuk a 10. helyen vitézkedik és az MTk szurkolók eaglesmacnabb hangjától lesz hangos az aréna😊
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
ultrák nélkül is van volt lesz focimeccs, az meg hogy kint tombolnak és veregetik egymás vállát hogy milyen faszagyerekek, nem oszt nem szoroz semmit. az meg hogy nincs hangulat, ez van, én meccset megyek nézni nem ugrálni meg fasszopózni.
Szép ez a magyar futballvalóság: nem a játékért szurkolunk, hanem magunkért. MI vagyunk a lényeg, RÓLUNK szóljon a dolog, kit érdekel a meccs.

a Fradi meccsen 20 ezer néző volt, elnézést, de nagyon szórakoztató, ahogy a fradisták győzködik egymást, hogy szart se ért a hangulat, még az kell, hogy legközelebb esetleg ők mondják meg, ki mehet be a találkozóra. speciel nem vagyunk ettől olyan messze, mint gondolnánk. országomat egy görögtűzért. Meg egy vonatozásért.

több mint 9 éve
Kenny
videóból vhogy véletlenül kimaradt az a rész, mikor meccs után a családokra kiabálták, hogy b*zi kubatovosok etc ... gondolom az annyira nem mutat jól.csebi
DEMAGÓG 😀

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Kenny
videóból vhogy véletlenül kimaradt az a rész, mikor meccs után a családokra kiabálták, hogy b*zi kubatovosok etc ... gondolom az annyira nem mutat jól.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Köszönhetően a bevált 3 védős rendszernek, és inkább Mignolet remek teljesítményének is ^ ^
balazs799
kis kiegészítéssel éltem.
tegnap is nem kis mákja volt a csapatnak, hogy egy végtelenül balf*sz Newcastle volt az ellenfél...
remélem a befejezések pontosságát a Wembleyre tartogatja Sterling, egymaga vagy négy gólt rúghatott volna könnyedén.
de Mignolet előtt le a kalappal, amióta padozott két meccset, bámulatosan véd.
azt pedig sosem gondoltam, hogy egy Rodgers vezette csapat vezetni fogja a PL-t clean sheets kategóriában.Mikey
Tegnap 4 védővel állt fel a csapat nem is tudom mióta, és Emre Can játszott csak a kezdő védők közül (Moreno)
Johnson játékát rossz volt nézni... 3 védővel a rendszer is jól működik, tegnap nálam a MOTM messze Mignon volt, és a padozása óta valóban top formában van.
Elől meg el kell fogadni, hogy Sterling nem csatár és sajnos ez látszik is. 2 tiszta gólt rúghatott volna még simán és az apró... A "legjobb" felállás az lenne, ha Coutinho-Sterling lenne a támadó kp-ás posztban, és Daniel elől. De idén sajnos egy kézfogásba is belesérül kis híján.
De Sturridge nélkül jobb híján még mindig Sterling a legjobban rendszerbe illő elem csatárnak is, főleg hogy Ibe már visszatért, Lallana pedig lassan szintén visszatér.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Premier League kitekintő a 4. helyér folytatott küzdelemről a Manchester City és a Liverpool között.

M.City (61p) fixtures: (H or A - current position) Liverpool (57p) fixtures:
W.Ham (H-9.)----------------------------------------------West Brom (A-14.)
A. Vila (H-15.)----------------------------------------------Hull (A-17.)
Tottenham (A-7.)------------------------------------------QPR (H-18.)
QPR (H-18.) -----------------------------------------------Chelsea (A-1.)
Swansea (A-8.)--------------------------------------------Crystal P. (H-11.)
Southampton (H-6.)--------------------------------------Stoke (A-10.)

Ellenfelek átlag helyezései:
M.City: 9-------------------------------------------------- L.Pool: 10

A különbség 4 pont. A Chelsean kívül az összes meccsen kötelező a győzelem, ha komolyak gondoljuk azt a 4. helyet. A City bár inog a következő két hazai meccsén meglepődnék, ha pontot/pontokat veszítenének, otthon amúgy is stabilak. Idegenben az utolsó 4 meccsüket elveszítették, és a White Hart Lane az első olyan hely, ahol valóban benne van a pontvesztés a meccsben. Emellett a Liberty-t sem könnyű bevenni, és a zárómeccsük is egy stabil jó csapattal lesz, bár otthon. Nekünk egy igazán nehéz meccsünk lesz a Chelsea ellen, de nem szabad lebecsülni a kiesés ellen menekülő csapatokat sem! Pont mindenképpen kell majd a Stamford Bridgen, de azért is vért kell majd izzadni, és egytől egyig verni a lista végén és közepén található csapatokat.

Mivel a PL-ben a gólarány dönt azonos pont esetén, és ebben a City jóval jobb, úgy kell számolni, hogy 5 pontot kell hozni rajtuk. Hibázni nem lehet. Jól néz ki, hogy ott vagyunk 4 pontra, de ha Pellegrini kicsit összerázza a csapatát kétlem hogy a City 5nél több pontot veszítene. De ha még el is veszíti azt az öt pontot, nekünk nyerni kell mindenhol (Stamford Bridge-en is), ami azért a PL-ben főleg a szezon végén elég nehéz.

liverpooli kitekintő:
Jó hír: Skrtel visszatérhet már a hétvégi FA cup elődöntőjében, és mint a védelem kulcsembere nagyon jó, hogy ott lehet újra a pályán. Emre Can tegnap is remekül játszott, és szvsz az egyik, ha nem legjobb (leggyorsabban) bevált nyári igazolásunk.
Nagyon rossz hír: Sakho 3-4 hétig biztosan nem lesz.
Sturridge remélhetőleg legkésőbb már 2 hét múlva a West Brom ellen ottlehet. A kérdés: marad-e a 3 védős rendszer Sakho nélkül is, vagy a tegnapihoz hasonlóan 4 védővel állunk-e fel. Johnson-Moreno a Newcastle ellen se volt életbiztosítás, így inkább én amellett vagyok, hogy Lovren-t tegyük be a három védős felállás balszélére (amíg Sakho fel nem épül). Tegnap volt 1-2 hibája, de még mindig kisebbet szisszentem fel mint mikor Johnson környékén folyt a játék.

Összegzés: 4 pont a különbség, a City elégé szétesés szélén áll, de ha Pellegrini összerántja őket akkor nem fogjuk tudni őket utolérni, mivel 5 pontot kéne hoznunk rajtuk de mi még megyünk a bajnok otthonába is, és még ott van az FA cup is.
Csodák vannak, és kis túlzással most is az kéne a BL-hez.
(Arról pedig, most nem ejtettem szót, hogy a Tottenham és a Soton is nagyon a nyakunkon van...)

You'll Never Walk Alone

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Köszönhetően a bevált 3 védős rendszernek, és inkább Mignolet remek teljesítményének is ^ ^
balazs799
kis kiegészítéssel éltem.
tegnap is nem kis mákja volt a csapatnak, hogy egy végtelenül balf*sz Newcastle volt az ellenfél...
remélem a befejezések pontosságát a Wembleyre tartogatja Sterling, egymaga vagy négy gólt rúghatott volna könnyedén.
de Mignolet előtt le a kalappal, amióta padozott két meccset, bámulatosan véd.
azt pedig sosem gondoltam, hogy egy Rodgers vezette csapat vezetni fogja a PL-t clean sheets kategóriában.
több mint 9 éve
lemaradtam a tegnapi meccsről kimerültség miatt, de legalább a csapat hozta amit kell
4 pont a BL megint, de mocskos nehéz lesz (kár volt az elbaltázott 2 hétért)
most pedig nyerni kell a kupát

több mint 9 éve
Köszönhetően a bevált 3 védős rendszernek, és Mignolet remek teljesítményének is ^ ^

Liverpool Fc
több mint 9 éve
én most kicsit off leszek 😀
csak engem idegesít hogy a védők jellemzésénél minden cikkben az van hogy 35 meccs 2 gól (csak egy példa 😀) ?
biztos sokáig tartana utána nézni, hogy mondjuk 150 szerelés 3 sárga 😀

több mint 9 éve
Hozzáteszem nem Nigéria a 34. a világon, hanem csak a listán utolsó, de az mb1-et így is simán a horvátok alá kellene tenni kb.

A magyar állapotokról annyit, hogy a dunaújvárosi játékosoknak simán a helyi sztk-ba kell menniük orvosi kivizsgálásra, a táplálkozásra annyira figyelnek, hogy egy supradyn tabletta a meccs előtti felpörgető, és még olyan biztos anyagi helyzetűnek hazudott klubok, mint az MTK is milliókkal tartoznak több focistájuknak (olyan esetről meg aztán ne is beszéljünk, mint Völgyi Dánielé, aki elméletileg fizetése 70%-át Győrből, 30%-át Pápáról kapja, ami ugye most a valóságban mindkét részről ugyanannyi...)

---
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
...eaglesmcnabb
ne haragudj, de ez olyan magas labda...

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉ZERO_L
ne haragudj nekem ahhoz hogy jó meccset lássak nem feltétlen kell 10ezer ember aki üvölti hogy megy a vonat auswitzba, vagy hogy gágágá buzi mtk. ez neked a marhanagy hangulat? ha igen akkor az a te bajod.

én sosem mondtam hogy van hangulat a meccsünkön, de engem inkább érdekel a pályán mutatott játék, és az azáltal okozott élmény, mintsem hogy mennyi piró van a lelátón, vagy hány agysebész üvölti hogy ki nem ugrál szar újpesti. Persze ez csak az én véleményem, elfogadom hogy másnak az okoz kielégülést ha a másik csapat szurkolóit "alázza". Amikor el se kezdődik a meccs és már szapulnak minket akkor az én kurvaanyámat. persze.eaglesmcnabb
ki mondta, hogy nekem a "vonatozás" a hangulat???
így tényleg nincs értelme a szurkolásról beszélni, ha mindig a zsidózásra, meg a székek bedobálására lyukadtok ki, ezeket a megmozdulásokat senki sem védi, bármennyire is próbáljátok ezt erőltetni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jut eszembe mégis van materializált statisztika a játék színvonaláról, tessék:

Kiket is akarunk befogni, a belgákat? Vagy elég csak a lengyeleket? Ahhoz kissé emelni kellene a magukat nyilván így is rommá kereső játékosok bérét, gondolom milyen népszerű intézkedés lennebaggio
ezek után merje vki azt mondani, hogy nem a PL a LEGSZÍNVONALASABB bajnokság 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
...eaglesmcnabb
ne haragudj, de ez olyan magas labda...

komolyan a maroknyi MTK "ultrákat" és az ő általuk keltett hangulatot akarod összehasonlítani, egy derby hangulatával, ahol 10ezrek vannak kint és min 4-5 ezer ember teli torokból szurkol, ég és föld a különbség

azért ha nem haragszol meg, akkor ha lehetne ne az MTK szint legyen a mérce 😉ZERO_L
ne haragudj nekem ahhoz hogy jó meccset lássak nem feltétlen kell 10ezer ember aki üvölti hogy megy a vonat auswitzba, vagy hogy gágágá buzi mtk. ez neked a marhanagy hangulat? ha igen akkor az a te bajod.

én sosem mondtam hogy van hangulat a meccsünkön, de engem inkább érdekel a pályán mutatott játék, és az azáltal okozott élmény, mintsem hogy mennyi piró van a lelátón, vagy hány agysebész üvölti hogy ki nem ugrál szar újpesti. Persze ez csak az én véleményem, elfogadom hogy másnak az okoz kielégülést ha a másik csapat szurkolóit "alázza". Amikor el se kezdődik a meccs és már szapulnak minket akkor az én kurvaanyámat. persze.
Pláne hogy az utóbbi időben szopni járnak hozzánk, tökmindegy hány szurkolójuk van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
minden elismerésem neki, ettől még egy B-középben van 2-3 ezer ember... kicsit más a bukéja annak mikor több ezer ember buzdítja a csapatot 😊

több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
én nagyon féltem anno amikor ez a stadion felépült így rácsok nélkül hogy az első fradi-újpesten kurva nagy balhé lesz (főleg ha az újpest még focizni is tud). Ugyan a b-középnél szép nagy háló van így onnan talán nem lehet bedobálni meg csak úgy berohanni sem de oldalról ha valaki balhét akar simán megdobhat vkit vagy beugorhat a pályára. Na ezért kell a kártya és a vénaszkenner hogy ilyenkor MINDENKÉPP és JOGILAG (és nemcsak az esetleges videó felvételek alapján) be lehessen azonosítani az elkövetőt és igazolni lehessen hogy ott volt. Ha ez az egész elég ahhoz hogy ezt meggátolja és nagyobb kockázat nélkül lehet egy ilyen stadionban egy ilyen rangadót játszani (és nézni) akkor igenis kurva jó hogy ez van. Most lehet először azt mondani hogy kiviszed a gyereket meccsre és talán nem kell majd magyarázkodni neki hogy ez meg az miért van... Persze eddig is voltak gyerekek a meccseken csak nem mindegy hogy 20 vagy 200.
Az meg hogy ilyen fasza hangulatot csinál a tábor nagyon jó csak az a baj hogy ezt szabályozott keretek között nem akarják (hogy miért nem azt azért nem értem, énekelni meg tapsolni bent is lehetne, szerintem még a füstért se állítanának elő senkit...).
Kicsit olyan ez már hogy nem is tudjuk igazán hogy miért tiltakozunk de most már ha elkezdtük akkor végigcsináljuk, csak azt nem látja egyik sem hogy ez a vég mit is jelent. Mert lehet anyázni a másik fradistát mert a bunkó állatja be mert menni a stadionba csak azon kéne elgondolkodni hogy ha van egy célom (visszajutni a stadionba ellenőrzés nélkül) akkor arra milyen esélyem van elérni: jelenleg teltház volt a tábor nélkül is és a fradi elég jó teljesítménnyel jelenleg második, a szervezettség és a nyugalom szinte sugárzik az edzői stábból és a csapatból is, sorra jönnek az eredmények. Jelenleg ma Mo.-n egyedül a Groupamába érdemes kimenni, csak ott van csapat is meg nézők is. Akkor kérdem én hogy is akarnak nyomást gyakorolni a tábor vezetői Kubatovékra? Miben reménykednek? Nem kéne esetleg bemenni és megmutatni hogy kulturált keretek között is lehet őrületes hangulatot csinálni? Szerencsére nem volt stadionban régóta balhé, meg kéne érteni hogy ez az egész azért van hogy ez így is maradjon, vagy ha netalántán mégis történik valami azonnal felelősségre lehessen vonni az elkövetőket.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Jut eszembe mégis van materializált statisztika a játék színvonaláról, tessék:

Kiket is akarunk befogni, a belgákat? Vagy elég csak a lengyeleket? Ahhoz kissé emelni kellene a magukat nyilván így is rommá kereső játékosok bérét, gondolom milyen népszerű intézkedés lenne

---