Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Jó én ezt nem mondtam 😀...Tocaez mind szép és jó, de még mindig nem tudom mi újdonságot fedezett fel a futball számára... sőt itt nem egy dologról van szó, hanem konkrétan arról, hogy minden x évben, valami újítást eszközölt, amivel meglepte a világot (=LEGinnovatívABB)ZERO_L
több mint 9 éve
...Tocaez mind szép és jó, de még mindig nem tudom mi újdonságot fedezett fel a futball számára... sőt itt nem egy dologról van szó, hanem konkrétan arról, hogy minden x évben, valami újítást eszközölt, amivel meglepte a világot (=LEGinnovatívABB)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...Nem csak a védelemben nem volt... Egyébként szerintem is ők mennek tovább.
Szerintem amúgy innen is behúzza a Bayern simán.
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.Toca
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
3 BL-t nyert különböző csapatokkal. Leirát és a Portot is elég jól felépítette. Interben jó nem kellett csapatot építenie, de olyan légkört teremtett, hogy megnyerték a BL-t. Hihetetlen arrogáns, viszont remek motivátor és a játékosainak nagy része imádja.nem hogy "leg", hanem egyáltalán miben innovatív?Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?Leira? Kiesőjelöltből top3-as csapat.
a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
Porto nem miatta lett elit csapat Portugáliában és nem véletlen hogy azóta is jó
Chelseanél nyitott volt a pénz csap
Inter kb kész keret jelentős források
Realnál nincs miről beszélni
és most megint Chelsea ahol elég kész keretet vett át
jól dolgozik, de nálam pl Rafa komolyabb melót végzett mikor 2004ben Uefát nyert a Valenciával aztán BL-t velünk
pedig nem Rafa a jobb edzőNegritis
Porto? Portugáliában elit csapat, valóban, de amikor Mou odakerült nem volt épp az, egyik játékosnak se volt semmilyen győzelme, de ő bajnokságot, kupát és UEFA-kupát nyert izibe. Majd BL-t. Ez azóta is sokaknak sikerült, ja...
Érdemes folytatni?
Mourinho a százd eleddig leginnovatívabb, legokosabb, legjobb edzője. Vitathatatlanul.Sobri Jóska
hogyan kell a catenaccio-t nem anti futballként eladni? 😀
legekből a legarrogánsabbat, legálszentebbet kihagytam
(de gondolom erre majd jön az, hogy nem személyiség jegyek a fontosak 😊 )ZERO_L
Ha már Rafa átvette Mou BL győztes Interét és hát...
több mint 9 éve
legekből a legarrogánsabbat, legálszentebbet kihagytamAz komoly, hogy ezt a fajta érvelést alkalmazod. 😀
(de gondolom erre majd jön az, hogy nem személyiség jegyek a fontosak 😊 )ZERO_L
több mint 9 éve
nem hogy "leg", hanem egyáltalán miben innovatív?Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?Leira? Kiesőjelöltből top3-as csapat.
a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
Porto nem miatta lett elit csapat Portugáliában és nem véletlen hogy azóta is jó
jól dolgozik, de nálam pl Rafa komolyabb melót végzett mikor 2004ben Uefát nyert a Valenciával aztán BL-t velünk
Porto? Portugáliában elit csapat, valóban, de amikor Mou odakerült nem volt épp az, egyik játékosnak se volt semmilyen győzelme, de ő bajnokságot, kupát és UEFA-kupát nyert izibe. Majd BL-t. Ez azóta is sokaknak sikerült, ja...
Érdemes folytatni?
Mourinho a százd eleddig leginnovatívabb, legokosabb, legjobb edzője. Vitathatatlanul.Sobri Jóska
hogyan kell a catenaccio-t nem anti futballként eladni? 😀
legekből a legarrogánsabbat, legálszentebbet kihagytam
(de gondolom erre majd jön az, hogy nem személyiség jegyek a fontosak 😊 )
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Guardiola haterek hol maradnak 😀 Miatta, remélem a visszavágóra sikerül valamit kitalálni a Bayernél és legalább az esély meglesz, hogy tovább menjenek.Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...
A PSG meccs meg megvan szerencsére, simábban, mint gondoltam, igaz az, az öngól, amit abban a pillanatban láttam, hogy úgy lesz, ahogy a PSG játékos lövésre lendítette a lábát.....elkerülhető lett volna. Csak a második félidőt láttam igazából, s bár nem szeretem, de tudását elismerve Ibra nagyon hiányzott a PSG-nek. Nem csak a játéka, a jelenléte. Ezért is lesz húzós a visszavágó.
Remélem Pique és TsA (öngólos Matheiu) ezen és előző meccsre nézve az erre az idényre szóló hibáikat le tudták, nem kéne a hétvégén vissza adni a vezetést a Realnak, és jövő héten a PSG-t visszahozni a párharcba.dande
Szerintem amúgy innen is behúzza a Bayern simán.
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.
több mint 9 éve
Carra twitteren:Over 80 million quid of CB's in the 2nd half couldn't stop Suarez. Martin Kelly & myself did 2 weeks ago & I'm a free while he's worth 3 mil
😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szegény David Luiz,tegnap kicsit megsemmisült.Hihetetlen milyen összhangban mozog elöl ez a Suarez Neymar Messi hármas.
több mint 9 éve
porto?nezd meg mennyi portugal jatszott akkor ott.ZoliMPegyébként tök vicces hogy ezt említed, tegnap néztem a kezdőket, és hát elég érdekesen nézett ki, hogy a Porto kezdőjében egy, azaz egy darab portugál szerepelt. (mondjuk ilyen szempontból a Benficsa sem sokkal jobb, mert ott rendszerint két portugál játszik a kezdőben.)
kicsit az ezredforduló környéki Dinamóra (akkor még Chelsea néven ismerték) emlékeztett, akiknél az egyik kupameccsen egy angol volt a kezdőben - Dennis Wise.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-232-golos-tini-tehetseg-egyelore-nem-kell-a-fradinak-2407645"Azt mondták az edzők, hogy előbb jobb lenne NB III-as vagy NB II-es klubnál tréningezni, hogy aztán felkészültebben kerülhessek élvonalbeli egyesülethez. A fizikumomról és a technikai tudásomról jókat mondtak, biztattak a jövőt illetően, úgy jöttem haza, hogy tudom, mi a feladatom.”
Akkor nem lett volna egyszerűbb leküldeni az NBIII-as csapathoz (merthogy ugye a Fradinak van ilyenje, mint utánpótlás csapat) tréningezni, hogy aztán meglássák mire jut? Vagy ha nem elég jó, akkor minek szédíteni a jó technikájával és fizikumával?
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 565
amugy Benitez elott is le a kalappal.amit elert a pool-lal es a valenciaval az nem semmi...de vhol meg nagyon "beragad"
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 565
keressetek ra youtubeon.Itv Mourinho.erdekes dokumentum film.
porto?nezd meg mennyi portugal jatszott akkor ott.
több mint 9 éve
Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?Leira? Kiesőjelöltből top3-as csapat.
Érdemes folytatni?
Mourinho a százd eleddig leginnovatívabb, legokosabb, legjobb edzője. Vitathatatlanul.
több mint 9 éve
Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
pedig nem Rafa a jobb edző
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 565
Nem vagyok Guardiola hater, de amig a tutiba ul be nem tudom egy Mourinhohoz vagy egy Fergusson hasonlitani barmennyit is nyert.Foleg mikor vesztese all a csapata es nem tud belenyulni.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
De milyen hibákból bazdmeg.StezMost néztem meg... Jobb is, hogy Dante eltakarodik a nyáron a picsába, full komolytalan a faszi.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Guardiola haterek hol maradnak 😀 Miatta, remélem a visszavágóra sikerül valamit kitalálni a Bayernél és legalább az esély meglesz, hogy tovább menjenek.A PSG meccs meg megvan szerencsére, simábban, mint gondoltam, igaz az, az öngól, amit abban a pillanatban láttam, hogy úgy lesz, ahogy a PSG játékos lövésre lendítette a lábát.....elkerülhető lett volna. Csak a második félidőt láttam igazából, s bár nem szeretem, de tudását elismerve Ibra nagyon hiányzott a PSG-nek. Nem csak a játéka, a jelenléte. Ezért is lesz húzós a visszavágó.
Remélem Pique és TsA (öngólos Matheiu) ezen és előző meccsre nézve az erre az idényre szóló hibáikat le tudták, nem kéne a hétvégén vissza adni a vezetést a Realnak, és jövő héten a PSG-t visszahozni a párharcba.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Porto Bayern 2-0 az mi 😀Tocalolol, tudtam h ma nem szabad tipszmikszűni 😀
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Porto Bayern 2-0 az mi 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah 4 percig tartott mire az első Barca színészkedés érkezett. 😀
több mint 9 éve
Reus hova?Hat az Atletibe! 😉
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Reus mégis hova jönne?Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Mondjuk Pellegrini nálam eléggé hasonlít Moyesra. Igazából kb sehol nem bizonyított komolyabban, mégis nagy edzőnek tartják.Hmmm.pénz....azt rebesgetik, hogy a nyáron komoly keret frissítést terveznek
Már most újjáépítés van ott?ZoliZoltán
(viszont olvastam már oly pletykát, hogy Pellegrinit nem szándékozzák kivágni, de a bajnokság még alakulhat elég csúnyán számukra)ZERO_L