Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Valaki tud sztrímet a Wales meccshez?kb 1 heten belul kersz streamet. mentsd le a cimet 😀
O1G
www.sport247.live/en/home
több mint 6 éve
0-1.0-2-nèl nem kell majd stream 😀
Wales megérezte a vérszagot..
több mint 6 éve
Ahogy nézem, ha pótselejtezőre kerülne sor, első körben Izlandra, Skóciába, Bulgáriába, vagy Izraelbe utazhatnánk, ha nem történik vmi hatalmas meglepetés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Valaki tud sztrímet a Wales meccshez?
több mint 6 éve
Román bíró baszki, ez vmi vicc????Rumuński Węgier - dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.
gabokocka

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ez itt off de ha tud valaki linket a Puskás innovatív megoldásairól az ossza már meg velem pls. Kerestem de nem találtam. Számomra nem attól 21. századi valami mert akkor épült és van benne 100 ledtv.Én kerestem már többször is, de nem találtam semmit. Legalábbis olyant "ami "másutt nincs", ami valami egyedi lenne (extra "zöld" vagy extra / érdekes fűborítás, különleges hangosítás, ilyesmi).
gordon
Egy "zöld" stadiont mondjuk tudtam volna értékelni, mert hasznos is, trendi is, és jó példát is mutat. De ezen kívül én nem hiányolok semmi "máshol nincs"-et. Csak fölösleges pénzkidobás lett volna. Nem lesz attól egy stadion kevésbé értékes a következő évtizedekben, ha "csak" annyit tud, amennyit a 21. század elvár: jól megközelíthető, biztonságos, könnyű ki- és bejutni (baj esetén gyorsan kiüríthető), kényelmes, fedett, jó az akusztikája, minden székből belátni az egész pályát. Ezeket hozza. És még emellett kifejezetten szép is (szerintem). Szerencsére, mert ott lesz 50-100 évig, nem mindegy hogy mit néznek majd az unokáing is. A mai Budapestnek is sokat jelent, hogy a milleniumi építkezéseknél az eleink alaposan kitettek magukért.
Bár az új vizes csarnok is ilyen jól nézne ki. (Azt máig sem értem egyébként. Az eredeti tervei nagyon faszák voltak, érthetetlen, hogy lett belőle ez a nyomoronc, esetlen beton doboz. 😕 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Román bíró baszki, ez vmi vicc????
több mint 6 éve
Ez itt off de ha tud valaki linket a Puskás innovatív megoldásairól az ossza már meg velem pls. Kerestem de nem találtam. Számomra nem attól 21. századi valami mert akkor épült és van benne 100 ledtv.
több mint 6 éve
Akkor minek építünk ennyi pénzért 21. századi infrastrutúrát, ha nem igényli? Akkor vagy ne építsünk, vagy építsünk, de akkor legyen is olyan, hogy hozzá szokhassunk és legyen majd rá igény.De, igényli.
peterk2005
Mindenki élvezi a 21.század vívmányait, ez trivialitás.
De attól még ez a stadionújjáépítés alapvetően csak arról szól, hogy a politikus legjobb barátja még mindig a beton.
Ezért nevetséges ha egy nyíltan ellenzéki portál leáll "gunyoroskodni" meg "elemezgetni" és fennakad ehhez képest lényegtelen részletkérdéseken.
Amíg lehet keresni egy építkezésen 100.000.000.000 forintot, úgyis mondhatnám, hogy 100.000 millió forintot, mondjuk 10.000 vidéki ház árát, vagy 20.000 borkaiféle high life buliét, mindig lesz ilyen építkezés.
És ehhez képest lényegtelen, hogy mekkora a kivetítő, mi van rajta és hányan látják, milyen hangulatban.
több mint 6 éve
picit olyan érzésem volt, hogy bele akar kötni mindenbe...NB2Szerintem is. 😊
De közben...
1. Nem biztos, hogy a magyar ember igényli a 21. századi nyugati futball kultúrátNB2Akkor minek építünk ennyi pénzért 21. századi infrastrutúrát, ha nem igényli? Akkor vagy ne építsünk, vagy építsünk, de akkor legyen is olyan, hogy hozzá szokhassunk és legyen majd rá igény.
2. Gera nem akart játszaniNB2A legjobb rész volt szerintem így is. De egyetértek a cikkíróval, Gera egy jó kis összefoglalót tényleg megérdemelt volna. Ez jó alkalom lett volna arra is, hogy bemutassák, hogy mit tud az új stadion-technika.
3. A nézősereg 60%-a slepp volt, majd mikor jön valami húzós csapat akkor nézzük meg a szurkolást.NB2Legyen igazad. Bár szkeptikus vagyok. Miért maradtak otthon a vérbeli magyar futball drukkerek? Nem hiszem, hogy jobban érdekelte volna a nemzeti stadionunk újranyitása a szelfizésért kilátogató futball turistát, mint őket. Hacsak nem azért, mert elszoktak a nagy tömegtől és zavarta őket. 😀 😀
Nagy ez a stadion, ide tényleg kell a létszám, hogy hangulatos legyen. Ha az lesz a gyakori, hogy a jobb csapatok gyorsan rúgnak 2 gólt a meccsek elején, akkor nem nagyon lesz 5-10 ezer embernél több, aki kitartóan szurkol. A Groupama-t ennyi is hangulatban tartja, de egy 70 ezres arénát nehezen. Javulnia kéne a focinak, az tudna segíteni leginkább ...

több mint 6 éve
Nem akart belekötni. 190 milliárdért (meg annak töredékéért) már szórakoztatás és működő monitorok is elvárhatóak lennének. Persze nem meglepő, hogy egyik se sikerült.Jó nyilván ezt kígyóvállú libsik írták, de tökéletesen mutatja, hogy itt a magyar ugaron mennyire nem tudnak a részletekkel törődni és mennyire csak a parasztvakító részre koncentrálnak...picit olyan érzésem volt, hogy bele akar kötni mindenbe...
kepek.444.hu/2019/11/16/ha-a-puskas-valoban-xxi-szazadi-intezmeny-hol-maradt-belole-a-kozonsegszorakoztato-showbiznisz
FLZOLI
1. Nem biztos, hogy a magyar ember igényli a 21. századi nyugati futball kultúrát
2. Gera nem akart játszani
3. A nézősereg 60%-a slepp volt, majd mikor jön valami húzós csapat akkor nézzük meg a szurkolást
NB2
Persze az igaz, hogy a magyar ember nem igényli a 21. századi kultúrát. (A nyugati futball szavakat direkt hagytam ki.) Csak ez a stadion elvileg pont azért lett építve, hogy megkapja.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Kedvenc képem. Ebben minden benne van, amit az egyszerű magyar emberről tudni kell.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Jó nyilván ezt kígyóvállú libsik írták, de tökéletesen mutatja, hogy itt a magyar ugaron mennyire nem tudnak a részletekkel törődni és mennyire csak a parasztvakító részre koncentrálnak...picit olyan érzésem volt, hogy bele akar kötni mindenbe...
kepek.444.hu/2019/11/16/ha-a-puskas-valoban-xxi-szazadi-intezmeny-hol-maradt-belole-a-kozonsegszorakoztato-showbiznisz
FLZOLI
1. Nem biztos, hogy a magyar ember igényli a 21. századi nyugati futball kultúrát
2. Gera nem akart játszani
3. A nézősereg 60%-a slepp volt, majd mikor jön valami húzós csapat akkor nézzük meg a szurkolást
több mint 6 éve
Erre gondoltamAz indexes beszámoló sokkal korrektebb voltAz Áder-es? Jó nagyot röhögtem rajta, remek beszámoló.
r.baggio
O1G
index.hu/sport/2019/11/16/puskas_ferenc_arena_szeretunk_majd_ide_meccsre_jarni/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
NL: Izraelbe megyünk, ha Wales off, utana Izland vs Román győztes 😀Attól függ, melyik csapatokkal töltik fel az A liga, és melyikkel a C liga pótselejtezőjét. Hárman mennek Izlanddal játszani, egy csapat pedig skót, norvég, szerb hármassal.
Az elet néha gyönyörű forgatókönyvet komponál...
O1G
több mint 6 éve
Az indexes beszámoló sokkal korrektebb voltAz Áder-es? Jó nagyot röhögtem rajta, remek beszámoló.
r.baggio
több mint 6 éve
Az indexes beszámoló sokkal korrektebb volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jó nyilván ezt kígyóvállú libsik írták, de tökéletesen mutatja, hogy itt a magyar ugaron mennyire nem tudnak a részletekkel törődni és mennyire csak a parasztvakító részre koncentrálnak...kepek.444.hu/2019/11/16/ha-a-puskas-valoban-xxi-szazadi-intezmeny-hol-maradt-belole-a-kozonsegszorakoztato-showbiznisz
több mint 6 éve
NemNL: Izraelbe megyünk, ha Wales off, utana Izland vs Román győztes 😀Minden meccs visszavágós?
O1G
Bazzani

---
több mint 6 éve
NL: Izraelbe megyünk, ha Wales off, utana Izland vs Román győztes 😀Minden meccs visszavágós?
O1G
több mint 6 éve
NL: Izraelbe megyünk, ha Wales off, utana Izland vs Román győztes 😀Én nagyon adnék még egy román túrát,pláne az EB-ért.
O1G
több mint 6 éve
Kalmár törött boka, több hónap out. Miért nem történik ez Zsuzsival inkább??? Ja mert ő nem megy bele a parharcokba ...Sajnos Zsolti túlpörgött tegnap, többször szövegelt a bírónak, sárga lappal is a “háta mögött”, nem egyszer - mikor esélye sem volt a labda megszerzésére - durván, a nyakánál fogva szabálytalankodott az urukkal.
csebi
A sérülés is annak köszönhető hogy egy avató meccsen belement a “csínybe”.
De ez megint csak Rossi sara. Volt 6 cserénk, rég le kellett volna hozni. Főleg hogy volt sárgája, barimeccs ide v oda.
több mint 6 éve
NL: Izraelbe megyünk, ha Wales off, utana Izland vs Román győztes 😀Az elet néha gyönyörű forgatókönyvet komponál...
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Kalmár törött boka, több hónap out. Miért nem történik ez Zsuzsival inkább??? Ja mert ő nem megy bele a parharcokba ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hihetetlen hogy Zsuzsit mi tartja a válogatottban. Nem tudom kinek a cimbijeA szurkolótábor primitívebb és a sportmédia bulvár része, akiknek ő akkor is kihagyhatatlan vezér, ha évek óta egy NB2-es szintű bajnokságban játszik.
O1G