Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
A "krajova" koritese meglepett vagyis a stadion es az unnepi hangulat a palyan a meccs elott. azt hittem vb van ujra.na bazz eddig a "kapusunk" volt a legjobb.
A 60fos kispestinek respect.
A honved jatekosok elegge olomlabuaknak tunnek.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
A "krajova" koritese meglepett vagyis a stadion es az unnepi hangulat a palyan a meccs elott. azt hittem vb van ujra.A 60fos kispestinek respect.
A honved jatekosok elegge olomlabuaknak tunnek.
több mint 6 éve
Nem jövőre, már idén.Szigorított Sanyi bácsi a szabályon. Valszeg buktuk mind a két ukrant.majd az ukránok gyorsítottba' megkapják a magyar állampolgárságot, csak le kell menni NyírbiszbaszbaNorvég gólkirály nem rossz ajánlólevél.Kellett még egy csatár, így legalább Lanza játszhat egy sorral hátrébb.A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnál, a keretben pedig a 17. légiós, ez utóbbi azért érdekes, mert az MLSZ szabályozása szerint NB I-be egy klub maximum tíz nem hazai játékost nevezhet.
Kenny
Nem baj, közpénzből elfér.
warr_b
slowmotion
Amúgy jövőre csak 10 idegenlégiós lehet, amit még nem tudom hogyan fogja megoldani a Fradi meg a Fehérvár.
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Keaneben volt potenciál, de érzelmileg hozzá egyáltalán nem kötődtem. Dybalát se nagyon tudnám megemészteni (pláne Kulalukért), de ha Mandzukicot elszórjuk - hiába öreg, akkor kiba..ott vérfürdőt rendezek.és eladták Keant.Dybala- Lukaku csere?Fél Torinot felgyújtom akkor...
Matthew99
kishaszi
elképesztően undorító lett a szeretett csapatom CR igazolása óta 😕
mindent feladni egy szájbatekert BLért.
Idén igazoltak 3 belső védőt. De Ligt oké, a többi érthetetlen. Egyiket 26milliórt aki már ment is kölcsönbe, 21 éves, szal azért már ő se lesz akkora király ha kölcsön kell adni.
Igazoltak két középpályást ingyen (Rabiot, Ramsey) ez szép. De ezzel most 3 kp posztra ottvan rajtuk kívűl még Pjanic, Bentancur, Matuidi, Khedira, Can. Ezek közt 0 a fiatal olasz. Azok nem kellenek már ugye. De még olasz középpályás sincs a keretben.
A Higuan, Mandzukic, D.Costa, Dybala, CR, Kean, Bernardeschi, Cuadrado szélsők-támadók közül kit adnak el? Dybalát és Keant..
hányok a csapattól.
braxa88
CR marad, nálam Pjanic és D. Costa is.
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A BL kör is parádé lesz ☝😉A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnálwarr_bEz azért "vicces", mert télen és tavasszal azt hallgattuk, hogy azért igazoltunk télen 47 új játékost, hogy nyárra összeálljon a csapat és akkor már csak minimális mozgás legyen a keretben. Erre puff, megint lassan egy kezdőcsapatnyi új játékos. Parádé. 😀
Bálesz
És oda kellenek a benga "nigerek" 😃😂😜
több mint 6 éve
A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnálwarr_bEz azért "vicces", mert télen és tavasszal azt hallgattuk, hogy azért igazoltunk télen 47 új játékost, hogy nyárra összeálljon a csapat és akkor már csak minimális mozgás legyen a keretben. Erre puff, megint lassan egy kezdőcsapatnyi új játékos. Parádé. 😀

több mint 6 éve
Szigorított Sanyi bácsi a szabályon. Valszeg buktuk mind a két ukrant.majd az ukránok gyorsítottba' megkapják a magyar állampolgárságot, csak le kell menni NyírbiszbaszbaNorvég gólkirály nem rossz ajánlólevél.Kellett még egy csatár, így legalább Lanza játszhat egy sorral hátrébb.A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnál, a keretben pedig a 17. légiós, ez utóbbi azért érdekes, mert az MLSZ szabályozása szerint NB I-be egy klub maximum tíz nem hazai játékost nevezhet.
Kenny
warr_b
slowmotion
Amúgy jövőre csak 10 idegenlégiós lehet, amit még nem tudom hogyan fogja megoldani a Fradi meg a Fehérvár.
több mint 6 éve
majd az ukránok gyorsítottba' megkapják a magyar állampolgárságot, csak le kell menni NyírbiszbaszbaNorvég gólkirály nem rossz ajánlólevél.Kellett még egy csatár, így legalább Lanza játszhat egy sorral hátrébb.A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnál, a keretben pedig a 17. légiós, ez utóbbi azért érdekes, mert az MLSZ szabályozása szerint NB I-be egy klub maximum tíz nem hazai játékost nevezhet.
Kenny
warr_b
több mint 6 éve
Norvég gólkirály nem rossz ajánlólevél.Kellett még egy csatár, így legalább Lanza játszhat egy sorral hátrébb.A csatár a hetedik nyári szerzemény a Ferencvárosnál, a keretben pedig a 17. légiós, ez utóbbi azért érdekes, mert az MLSZ szabályozása szerint NB I-be egy klub maximum tíz nem hazai játékost nevezhet.
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Norvég gólkirály nem rossz ajánlólevél.Kellett még egy csatár, így legalább Lanza játszhat egy sorral hátrébb.
több mint 6 éve
Khedirat viszi az Arsenal, a Rugani deal keretein belul. Ha osszejon.Pedig azt hittem idén nem csinálunk gyökérséget.
ulpianus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
és eladták Keant.Dybala- Lukaku csere?Fél Torinot felgyújtom akkor...
Matthew99
kishaszi
elképesztően undorító lett a szeretett csapatom CR igazolása óta 😕
mindent feladni egy szájbatekert BLért.
Idén igazoltak 3 belső védőt. De Ligt oké, a többi érthetetlen. Egyiket 26milliórt aki már ment is kölcsönbe, 21 éves, szal azért már ő se lesz akkora király ha kölcsön kell adni.
Igazoltak két középpályást ingyen (Rabiot, Ramsey) ez szép. De ezzel most 3 kp posztra ottvan rajtuk kívűl még Pjanic, Bentancur, Matuidi, Khedira, Can. Ezek közt 0 a fiatal olasz. Azok nem kellenek már ugye. De még olasz középpályás sincs a keretben.
A Higuan, Mandzukic, D.Costa, Dybala, CR, Kean, Bernardeschi, Cuadrado szélsők-támadók közül kit adnak el? Dybalát és Keant..
hányok a csapattól.
több mint 6 éve
hát...Biztos a tegnapi hibája miatt. Amúgy nem tudom milyen lista ez, de van Dijknak kellene kapnia, bármit is adnak. Persze úgyis Ronsi (Ronaldo+Messi) kapja.
Cristiano Ronaldo (portugál),
Frenkie de Jong (holland),
Matthijs de Ligt (holland),
Harry Kane (angol),
Eden Hazard (belga),
Sadio Mané (szenegáli),
Kylian Mbappé (francia),
Lionel Messi (argentin),
Mohamed Szalah (egyiptomi),
Virgil van Dijk (holland)
ez most melyik egy évre is vonatkozik? ha logikusan nézem, és azt mondom, hogy a 2018-as vébé utáni egy évre, akkor azért ez egy Hazard-Messi-van Dijk verseny, Mbappé, Salah és Mané honorable mention, Alisson meg nagyon galád módon ki lett hagyva.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Dybala- Lukaku csere?Fél Torinot felgyújtom akkor...
Matthew99
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
hát...Cristiano Ronaldo (portugál),
Frenkie de Jong (holland),
Matthijs de Ligt (holland),
Harry Kane (angol),
Eden Hazard (belga),
Sadio Mané (szenegáli),
Kylian Mbappé (francia),
Lionel Messi (argentin),
Mohamed Szalah (egyiptomi),
Virgil van Dijk (holland)
ez most melyik egy évre is vonatkozik? ha logikusan nézem, és azt mondom, hogy a 2018-as vébé utáni egy évre, akkor azért ez egy Hazard-Messi-van Dijk verseny, Mbappé, Salah és Mané honorable mention, Alisson meg nagyon galád módon ki lett hagyva.
több mint 6 éve
de nem a jovo mandzukic sajnahosszútávon nem, de nekik most az elsődleges az, hogy visszaférjenek a top4-be. oda meg gólok és sok-sok mezőnymunka kell, és azt hozhatja.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
de nem a jovo mandzukic sajnaMandzukicot használták minden támadó poszton. remek érzéke van ahhoz, mikor és hol kell érkezni a kapu elé, hogy gól legyen, és ezt nem lehet megtanítani, ha nem érzed.Nem. Én arra gondoltam, hogy Herrera inkább irányító középpályás (mint Dybala) míg Mandzukic befejező csatár. De most már értelek te mire.miért, Dybala is suttyó? 😊Nem Dybala inkább?de ami még fontosabb, hogy a horvát kitöltené azt az űrt, amit Herrera távozása keltettállítólag úgy szól a deal hogy Dybala+ Mandzsukic / Lukaku + pénzDybala- Lukaku csere?Kéne. Az tuti, hogy jobban illene Ole gyorsjátákos elképzeléseibe, mint a benga belga.
Matthew99
dugo93
Ez hatalmas boost lenne a Unitednek
Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic
Ez a 4es elöl azért jó lenne 😊
davemayer
slowmotion
Matthew99
slowmotion
Matthew99
mindemellett meg a Balkánon nevelkedett, ismeri az összes alattomos fogást, amit csak ki lehet találni.
slowmotion
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
holnap a kispest meccset varom a legjobban.Remelem jo eredmenyt ernek el.A vidinek siman tovabb kene mennie a dvsc-eponaban meg nem hiszem h benne van egy bordeux elleni csoda
több mint 6 éve
Milyen jo volt a Spurs hangulata nemreg, mikor bevagtak a masodikat. Aztan a Munchen kiegyenlitett, jokor kapcsoltam ide, lattam harom golt. Inseges idokben meg az Audi kupa is erdekes.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na igen, Mandzukic. Anno egy EU bajnoksag fantasyban nekem a legtobb pontot o hozta, mivel valamiert kozeppalyasnak irtak be a Horvatokhoz. De en nagy ravaszsaggal tudtam, hogy o a golvago csatar abban a csapatban, kozeppalyas van eleg nelkule is. Likeolom azota is. Nem egyposztos jatekos, legalabbis mar azert megis inkabb az, mint volt.

több mint 6 éve
Mandzukicot használták minden támadó poszton. remek érzéke van ahhoz, mikor és hol kell érkezni a kapu elé, hogy gól legyen, és ezt nem lehet megtanítani, ha nem érzed.Nem. Én arra gondoltam, hogy Herrera inkább irányító középpályás (mint Dybala) míg Mandzukic befejező csatár. De most már értelek te mire.miért, Dybala is suttyó? 😊Nem Dybala inkább?de ami még fontosabb, hogy a horvát kitöltené azt az űrt, amit Herrera távozása keltettállítólag úgy szól a deal hogy Dybala+ Mandzsukic / Lukaku + pénzDybala- Lukaku csere?Kéne. Az tuti, hogy jobban illene Ole gyorsjátákos elképzeléseibe, mint a benga belga.
Matthew99
dugo93
Ez hatalmas boost lenne a Unitednek
Martial- Dybala-Rashford
Mandzukic
Ez a 4es elöl azért jó lenne 😊
davemayer
slowmotion
Matthew99
slowmotion
Matthew99
mindemellett meg a Balkánon nevelkedett, ismeri az összes alattomos fogást, amit csak ki lehet találni.
több mint 6 éve
Sztivi Dzsí sem véletlenül állíttatta ki magát egy perc után az utolsó derbijén.Én sem értem. Herrera egy kimondottan faszagyerek. Hiányozni fog a mentalitása.persze az is kérdés, ki mit ért a suttyó alatt, de azért az én definíciómba mindenképpen beleférmiért, Dybala is suttyó? 😊Herrerara sok mindent lehet mondani, de a suttyó az pont nincs köztük.
slowmotion
davemayer
slowmotion
dugo93
kemény és határozott játék és a "búcsúzóul még odalépek" között leheletnyi határvonal van, és a két oldalon közötti megoszlás gyakran szubjektív alapon történik. hát én most pont a másik oldalon vagyok, nyilván egyik oldal úgy gondolja, hogy igazam van, a másik meg azt, hogy faszságokat beszélek. ez gyakran előfordul, de az élet már csak ilyen.
több mint 6 éve
Egyetertek Stez szakerto urral, Dybala arnyek ek, nem igazan iranyit o semmit.

több mint 6 éve
Dybala nem iranyito kozeppalyas, es iranyitani sem tud. O a csatar mogott jatszik, elorebb a tamado kozeppalyasnal. De szerintem ot kinyirjak hamar a PL-ben, szvsz nem igazan fog fekudni neki az angol stilus.