Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzani
és Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀petey
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri Jóska
Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊baggio
Most látom, hogy új avatarod van.
Nem durva, hogy pont a pinát választottad? 😉

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.Bazzani
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉Sobri Jóska
Bár egy "reakciós" csapatot is illik fenntartani a látszat kedvéért 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És jövőre a Dózsa is politikailag frekventált lészen. 😉

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
és Dajcsfürelize? a libások már szart érnek? 😀

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
A bajnokságot lemeccseli egymás közt Viktor, Kósa és Kutyatov. Mi a kupát akarjuk megvédeni. Ojo innentől megállíthatatlan lesz.

több mint 9 éve
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊zavi27
Ebből bajnokság is lehet. Jövőre...

több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?berger90
En is le vagyok dobbenve, gyozelem, 4 rugott gol, Ojo betalalt?!😊
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Nézd már, tudunk kettőnél több gólt rúgni?

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
nem tudom, hogyan gondolta Rodgers ezt az elődöntőt. és főleg a második félidőt, kezdődően Balotelli becserélésétől.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
hát akkor idén se nyerünk semmit (LFC)
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Modric 5-6 hét pihi...NB2
És most dőlt el, hogy idén nem nyerünk semmit.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Jürgen Klopp nyáron elhagyja a BVB-t!NB2
én személy szerint sajnálom, jó volt ez a rivalry vele, picit felélesztette sztem bennünk a tüzet, és nélküle kétlem, hogy nyertünk volna 2013-ban döntőt. Tuchelt emlegetik, a szemlélet akkor marad, de sztem messze nem olyan nagy formátumú edző, mint Klopp. Ez valószínűsíti, hogy Hummels is lelép a MU-ba, btw Reus helyébe én két helyre nem mennék: BM és RM.csebi
Reus mégis hova jönne?Amadeus91
Ribéry-t láttad, hogy egyre kevesebb meccset tud játszani ... és sztem ez nem lesz jobb, főleg h a legjobb orvos is lelépett

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Modric 5-6 hét pihi...
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...
Szerintem amúgy innen is behúzza a Bayern simán.
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.Toca
Nem csak a védelemben nem volt... Egyébként szerintem is ők mennek tovább.
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.Matthew99
sőt Q az egyetlen játékos, aki kétszer is megszerezte a méltán híres, Arany Szemetes díjat, amit az átigazolási szezon legrosszabb vétele kap 😊
de le a kalappal a Porto előtt, messzemenően szerethető és példamutató klub.Habi
kár, hogy elkerült anno az Interbe, amúgy addig jó gyerek volt Quaresma.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kurt Zouma világklasszis lesz 1-2 éven belül. 😊
Total package a gyerek. Fizikálisan brutális, de emellett ügyes a labdával és a játékot is érti.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 m.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-balhe-a-bl-vereseget-rahuztak-az-orvosokra-lemondtak-2407817

Pep raus...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
hát úgy néz ki a wolsfburg még sem nyer Európa-Ligát...
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 564
A wiki nem 100% de mennyi portugal volt a bl gyoztesben?
 en.m.wikipedia.org/wiki/2003–04_FC_Porto_season

Partalan vita...sztem jo edzo es rohadt okosan csinalja azt amit.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ez se rossz!!!! Nagyon szerettem az öreget (Bobby Robson) volt kitől tanulni.

The four coaches of the teams playing tonight [Pep, Lucho, Blanc & Lopetegui] played for Barça in 1996. Great pic

+Mourinho

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
ha már szóba került Boldogat Rafának elvileg ma van Benitez mester születésnapja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Jó nem sikerült belenyúlni a meccsbe, de arról nem ő tehet, hogy a védelemben nem volt ember aki értelmesen játszott...
Az meg, hogy a Portoban nincs Portugál az azért van mert a jobb portugálok nem otthon játszanak a rosszabbak meg nem olyan jók, hogy a BL-ben eredményt lehessen elérni + a Portonak van talál a legjobb játékosmegfigyelő rendszerek rengeteg pénzt hoz nekik, hogy olcsón vett játékost gigapénzért adnak el.Toca
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.Matthew99
sőt Q az egyetlen játékos, aki kétszer is megszerezte a méltán híres, Arany Szemetes díjat, amit az átigazolási szezon legrosszabb vétele kap 😊
de le a kalappal a Porto előtt, messzemenően szerethető és példamutató klub.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
...Toca
ez mind szép és jó, de még mindig nem tudom mi újdonságot fedezett fel a futball számára... sőt itt nem egy dologról van szó, hanem konkrétan arról, hogy minden x évben, valami újítást eszközölt, amivel meglepte a világot (=LEGinnovatívABB)ZERO_L
Jó én ezt nem mondtam 😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
...Toca
ez mind szép és jó, de még mindig nem tudom mi újdonságot fedezett fel a futball számára... sőt itt nem egy dologról van szó, hanem konkrétan arról, hogy minden x évben, valami újítást eszközölt, amivel meglepte a világot (=LEGinnovatívABB)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Ez a Quaresma gyerek aki 10 perc alatt két gólt lőtt nem valami portugál? Az mondjuk tény, hogy őt Figo utódnak kiáltották ki aztán tengődött egész pályafutása alatt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Mou mikor nem a tutiba ült be már bocsánat?

a vén piást elismerem én is, de Mou mindig megkapta a pénzt vagy a közel kész csapatot hogy azt tegye amit akar kb
Porto nem miatta lett elit csapat Portugáliában és nem véletlen hogy azóta is jó
Chelseanél nyitott volt a pénz csap
Inter kb kész keret jelentős források
Realnál nincs miről beszélni
és most megint Chelsea ahol elég kész keretet vett át

jól dolgozik, de nálam pl Rafa komolyabb melót végzett mikor 2004ben Uefát nyert a Valenciával aztán BL-t velünk
pedig nem Rafa a jobb edzőNegritis
Leira? Kiesőjelöltből top3-as csapat.
Porto? Portugáliában elit csapat, valóban, de amikor Mou odakerült nem volt épp az, egyik játékosnak se volt semmilyen győzelme, de ő bajnokságot, kupát és UEFA-kupát nyert izibe. Majd BL-t. Ez azóta is sokaknak sikerült, ja...
Érdemes folytatni?
Mourinho a százd eleddig leginnovatívabb, legokosabb, legjobb edzője. Vitathatatlanul.Sobri Jóska
nem hogy "leg", hanem egyáltalán miben innovatív?
hogyan kell a catenaccio-t nem anti futballként eladni? 😀

legekből a legarrogánsabbat, legálszentebbet kihagytam
(de gondolom erre majd jön az, hogy nem személyiség jegyek a fontosak 😊 )ZERO_L
3 BL-t nyert különböző csapatokkal. Leirát és a Portot is elég jól felépítette. Interben jó nem kellett csapatot építenie, de olyan légkört teremtett, hogy megnyerték a BL-t. Hihetetlen arrogáns, viszont remek motivátor és a játékosainak nagy része imádja.
Ha már Rafa átvette Mou BL győztes Interét és hát...