Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ozibozi
17 174
kilógnak nem kicsit, ez tény, de 1x-re bárki ellen jók, és nem fogják őket kitömni... (ez már a rájátszás😊Inkább maradjunk annyiban hogy a szerencsés sorsolásának köszönheti, hogy 4-ben van. Ha erősebb csapat jön szembe velük megütik őket ahogy az Atletico tette a csoportkörben és ahogy a Real is fogja most.Tocaa mai Juve bárki ellen képes egy 0-0,1-1-es eredményre bármikor egy nézhetetlen mérkőzésen, vagy akár kettőn is. Onnantól meg vakszerencse... (pedig kilóg a négyesből rendesen)oziboziEL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
Napoli - Dnipro
Sevilla - FiorentinaDexxter Tailor
több mint 9 éve
Inkább maradjunk annyiban hogy a szerencsés sorsolásának köszönheti, hogy 4-ben van. Ha erősebb csapat jön szembe velük megütik őket ahogy az Atletico tette a csoportkörben és ahogy a Real is fogja most.a mai Juve bárki ellen képes egy 0-0,1-1-es eredményre bármikor egy nézhetetlen mérkőzésen, vagy akár kettőn is. Onnantól meg vakszerencse... (pedig kilóg a négyesből rendesen)oziboziEL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
Napoli - Dnipro
több mint 9 éve
ozibozi
17 174
a mai Juve bárki ellen képes egy 0-0,1-1-es eredményre bármikor egy nézhetetlen mérkőzésen, vagy akár kettőn is. Onnantól meg vakszerencse... (pedig kilóg a négyesből rendesen)EL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
Napoli - Dnipro
több mint 9 éve
Mikey
18 753
a mai produkció után remélem az EL indulás sem lesz meg. 😊
több mint 9 éve
komolyan arra kell hazaérnem, hogy a 33. percben Johnson és Balotelli egyaránt a pályán van? c'mon Brendan...Mikeyés egyik komolyabb csapatjáték gyilkos mint a másik
jah és mellé Stevie sem érzi nálam annyira
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 753
komolyan arra kell hazaérnem, hogy a 33. percben Johnson és Balotelli egyaránt a pályán van? c'mon Brendan...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 563
Kb ugyanazt latom mint,sima mezei talpalas ami az esetek szazalekaban csak szabadrugas.Van ytubeon sok visszajatszas.Talan nem is volt kontakt de Sergio R. majd belehalt.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
www.bundesliga.de/de/liga2/matches/2014/spieltag-30/153657/rb-leipzig-vs-sv-darmstadt-98/spielbericht.phputolsó pillanatokban szerzett kapusgóllal nyert létfontosságú meccset az RB Leipzig.
www.bild.de/sport/fussball/pal-dardai/der-billig-trainer-40688404.bild.html
Pali
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
sajna nem lattam a teljes meccset.Nem ilyen a média és a szurkoló aki egy emberre akarja fogni. Beállt a Tico főleg védelemre, Oblak az előző meccsen és most is párharcban tartotta őket a végül Arda baromsága miatt nem bírták a nyomást. Mondjuk ha már a gól okait vizsgáljuk megkérdezném azt az 5 azaz 5 Atletico védőt akit egy kényszerítőből átjátszottak, hogy mégis mért? Ez a Tico védelem nálam messze alul teljesített, sokkal inkább rájuk kéne fogni a vereséget mint Oblakra, még ha rosszul is mozdult ki.
mondjuk nem huztak le az ujsagok de tudjatok kapus sors.15bravur egy potya,vereseg egybol a kapus a hibas.
A csatar 10ziccer 1gol...isten kiraly
Nekem nem tunt sarganak.
Ja ajto Oblak😊ZoliMP
Nem dacolni akarok, de szerinted mért nem volt sárga? Közel nyújtott lábbal letalpalta Ramost. Ha a labdához hozzáér vagy elrúgja is falt, így, hogy még ütemet is késett azonnal sárga, de meghallgatnám az ellenérvet 😊
több mint 9 éve
Nekem nem tunt sarganak.meg akkor gondolom az előző 90 percben se semmi, ami alatt azért 3 atletist simán ki lehetett volna állítani, és az a legszomorúbb hogy nem is túlzok
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 563
sajna nem lattam a teljes meccset.mondjuk nem huztak le az ujsagok de tudjatok kapus sors.15bravur egy potya,vereseg egybol a kapus a hibas.
A csatar 10ziccer 1gol...isten kiraly
Nekem nem tunt sarganak.
Ja ajto Oblak😊
több mint 9 éve
az atletico kapusa sajnos feleslegesen jott ku a golnal....emiatt lett kb ajto ablak.ZoliMPAjtó Oblak. 😊
több mint 9 éve
az atletico kapusa sajnos feleslegesen jott ku a golnal....emiatt lett kb ajto ablak.ZoliMPMegkövezném, mert a 80. bravúrt már nem tudta megcsinálni.
bocsi a dupla posztert.Turan masodik sargaja meg vicc kategoria.ZoliMPVicc? Lábvisszahúzás nélkül belerúgott/talpalt az ellenfelére úgy hogy a labdával nem is érintkezett. Kevés tisztább sárgát láttam.
több mint 9 éve
Az is biztos benne van persze.Amúgy biztos vagyok benne, hogy rászóltak az olasz csapatfőnökökre, vegyék sokkal komolyabban az EL meccseket. Figyeltem egész szezonban és kevésszer volt B csapat ami régebben volt jellemző.Szerintem nem kellett külön rászólniuk, pont ezért hozták a bl-kvalifikációs szabálytbaggio
Sampnál anno C csapat is...Bazzani
De egy ilyen totális padlógázt nem lehet csak azzal magyarázni.
Főleg, hogy egyet kivéve a többi hoppon marad a végén.
több mint 9 éve
Amúgy biztos vagyok benne, hogy rászóltak az olasz csapatfőnökökre, vegyék sokkal komolyabban az EL meccseket. Figyeltem egész szezonban és kevésszer volt B csapat ami régebben volt jellemző.Szerintem nem kellett külön rászólniuk, pont ezért hozták a bl-kvalifikációs szabályt
Sampnál anno C csapat is...Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
azért ez még nem olyan biztos, de elég érdekes lenne a Juve BL győzelme 😀EL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.Schleck
Napoli - Dnipro
a jövő évi eredmény még kérdéses, kicsit összekapják magukat az angolok (mondjuk egy Arsenal FA kupa győzelem is segítene, hogy ne az A.Villa menjen EL-be, hanem a Sp*rs,Pool,S'oton hármasból még egy) és vélhetően ennél csak jobban fognak szerepelni az európai kupasorozatban
aztán ki tudja, mit hoz az új kiemelési rendszer a csoportbeosztásoknál, lehet a Juve kapja majd innentől a city eddigi "halálcsoportjait"
inkább az a vicces, hogy jobban jön ki egy ország, ha csapatai nagy része az EL-ben játszogat, mintha a BL-ben tenné ezt
a spanyolok, akik domináltak a BL-ben (3 csapattal a legjobb 8 között) ugyan annyi pontot kapnak mint az olaszok akik meg inkább az EL-ben voltak...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
nem akarlak visszarántani a földre, de azért négy csapat között túl sok párosítás nem lehetséges...egy Real-Juve, Bayern-Barca párosításnak örülnék😊NB2istenem bárcsak a lottószámokat csűrném így telibe!NB2
több mint 9 éve
egy Real-Juve, Bayern-Barca párosításnak örülnék😊NB2istenem bárcsak a lottószámokat csűrném így telibe!
több mint 9 éve
Amúgy biztos vagyok benne, hogy rászóltak az olasz csapatfőnökökre, vegyék sokkal komolyabban az EL meccseket. Figyeltem egész szezonban és kevésszer volt B csapat ami régebben volt jellemző.Sampnál anno C csapat is...
több mint 9 éve
EL - elődöntők:Ha összejön az olasz döntő és a Juve valahogy megnyerné a BL-t, akkor 2016/2017-től 4 olasz és 3 angol csapat menne a BL-be. Elég durva.
Napoli - Dnipro
több mint 9 éve
Ja a macskamajszolókat ütni kéne, főleg Pogba nélkül. Modric nélkül persze nehéz lesz, de egy izmos 0:0, 1:0-al is tovább lehet menni 😊
több mint 9 éve
Nem tudom, hogyan állnak a Bayern sérültjei, de egy Robben-Ribery duó nélkül szerintem finoman szólva sem esélyesek
több mint 9 éve
Sajnos sansztalanok az olaszok, de hajrá Juve!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Na Morata vajon meg tudja-e mutatni a Realnak kár volt lemondani róla? A Barca Bayern nagyon durva lesz nyilván Barca továbbjutásnak örülnék de a Bayern továbbmenetelét el tudnám kivételesen fogadni.
több mint 9 éve
BL - elődöntők:Barca - Bayern
Juventus - Real