Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
"A német válogatott legújabb meze – amely 129.95 euróért (42 ezer forintért) kapható"azert ez abnormalis ar.
ennyit nem er egy mez sem ami muszalas, ergo rohad benne az ember 😀
több mint 6 éve
Te jó ég.... Rohadjon meg ez a világ komolyan mondom 😀 😀 😀 Miért nem lehet lelőni azt az embert akinek egyáltalán megfordul a fejében a rasszizmus egy ilyen poén után 😀poénból posztolt mendynek twitteren, amibe belelátták a rasszizmust.Mit csinált? Lemaradtam.Bernardo Silva: Egy meccses eltiltás és 50 ezer font bünti.ha pool játékos lenne akkor fél év D:
Hát..ok
Coolearie
Negritis
kristóf17
konkrétan ezt:
Vicc
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
poénból posztolt mendynek twitteren, amibe belelátták a rasszizmust.Mit csinált? Lemaradtam.Bernardo Silva: Egy meccses eltiltás és 50 ezer font bünti.ha pool játékos lenne akkor fél év D:
Hát..ok
Coolearie
Negritis
kristóf17
konkrétan ezt:

Vicc
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mit csinált? Lemaradtam.Bernardo Silva: Egy meccses eltiltás és 50 ezer font bünti.ha pool játékos lenne akkor fél év D:
Hát..ok
Coolearie
Negritis
több mint 6 éve
Bernardo Silva: Egy meccses eltiltás és 50 ezer font bünti.ha pool játékos lenne akkor fél év D:
Hát..ok
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bernardo Silva: Egy meccses eltiltás és 50 ezer font bünti.Hát..ok
több mint 6 éve
Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...Semmi gond, majd játszik Viki Orbán 😊
gabokocka
több mint 6 éve
persze, de így csak tíz százalékot csökkent az esélyünk, jobb ez, mintha mondjuk 60-ról 30-ra esik, mert az harminc percent mínusz 😊Mondjuk a 20% jobbnak tűnt, mint a mostani 10....Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...akkor nem vagyunk sokkal rosszabb helyzetben
gabokocka
slowmotion
Nem marad más, mint szurkolni az azerieknek, hogy nyerjenek Wales ellen, és csináljanak egy x-et a tótoknál.
A jó öreg számolgatás 😀
gabokocka
több mint 6 éve
Ki lesz középen, Szalai-Baráth? 😀Lang. Hendivel indulunk.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Fel kell éleszteni az Aranycsapat taktikáját és megpróbálni többet rúgni mint kapni. Minden adott hozzá (Mármint a mez, a fű, a kapuk és a labda) Bale rúg egy mesterhármast, de mit sem ér mert kapnak emellé hatot. 😊
Szép is lenne, de inkább előadják majd a walesi bárgyúk előadást...
több mint 6 éve
Mondjuk a 20% jobbnak tűnt, mint a mostani 10....Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...akkor nem vagyunk sokkal rosszabb helyzetben
gabokocka
slowmotion
Nem marad más, mint szurkolni az azerieknek, hogy nyerjenek Wales ellen, és csináljanak egy x-et a tótoknál.
A jó öreg számolgatás 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...akkor nem vagyunk sokkal rosszabb helyzetben
gabokocka
több mint 6 éve
Kádár is out, gyakorlatilag nem maradt bal bunkó csak az újonc 26 éves reménység a puszkuszból. Ha orban sem jön rendbe akkor lang meg a szintén újonc szalai lesz az alternatíva.Ajánlom magamat
Ajjaj, ebbű baj lesz more...
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hát, Willy nélkül kb megfeleződtek az esélyeink...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Orbán nem játszik. Sajnos nem sok esélyt látok így Wales-ben...Legalább lesz mire fogni.
több mint 6 éve
twitter.com/sportbible/status/1194235972986245120Aztafaszom..eszméletlen lehetett élőben.
ok.
Kenny
több mint 6 éve
Nagyon sok kommentekben lattam azt hogy igazabol amennyire kiakart baszni Sterlingel annyira tett jot a Citynek meg Sterlingnek. Lesz pihenoje boven. Sokan inkabb csereltek volna a Poolosok kozul, had pihenjenek az o jatekosaik. Alapember a valogatottban Sterling szoval szerintem nem von le semmit ez.Sterling a válogatottban simán az egyik ha nem a legjobban teljesítő játékos szoval egy biztosan kijutott csapatban nem játszik 1 vagy 2 meccset nem oszt nem szoroz.
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Gomezzel is volt valami pittyputty meccs közben-után, azt olvastam. Aztán ezt folytatták a válogatott edzésén.Sterling nem játszik az angolok következő selejtezőjén, miután a válogatott edzésén IS összebalhézott Gomezzel. Meg is értem a frusztráltságát a kis pöcsnek. 😂😂na de miért pont Gomezzel? TAA abajgatta a meccsen...
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Nagyon sok kommentekben lattam azt hogy igazabol amennyire kiakart baszni Sterlingel annyira tett jot a Citynek meg Sterlingnek. Lesz pihenoje boven. Sokan inkabb csereltek volna a Poolosok kozul, had pihenjenek az o jatekosaik. Alapember a valogatottban Sterling szoval szerintem nem von le semmit ez.
több mint 6 éve
Sterling nem játszik az angolok következő selejtezőjén, miután a válogatott edzésén IS összebalhézott Gomezzel. Meg is értem a frusztráltságát a kis pöcsnek. 😂😂na de miért pont Gomezzel? TAA abajgatta a meccsen...
Mikey
több mint 6 éve
Sterling nem játszik az angolok következő selejtezőjén, miután a válogatott edzésén IS összebalhézott Gomezzel. Meg is értem a frusztráltságát a kis pöcsnek. 😂😂
több mint 6 éve
Ez nekem fel sem tűnt meccs közben...www.instagram.com/p/B4svLbSgi97/?igshid=gv7x69j0n3ut