Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Meg tudja valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy klubkártya visszavonva? Eddig végig az ezzel vett bérlettel mentem meccsre és senki nem szólt semmit.
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Sportbotrányok sorozatom harmadik része.

hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/sportbotranyok-iii-del-amerikai-focidramak

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jófej volt a spori a ATH-Valencia meccsen... piros Otamendinek egy tök játékszituációs összerúgásért ahol a sárga - sárga is erős lett volna és egy hatalmas Aduriz lesgól... (Y)

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.Kenny
Jaja!
"Rábeszéltetek", hogy kimenjek a fiammal (8 éves!)
A két söt(?) hol tudom beváltani???zemanla
Nem a családokkal van a baj,én is anno kisgyerekként mentem ki az első meccsemre.a baj a kapu mögött van.
Szarul fogalmaztam elismerem.

több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.Kenny
Jaja!
"Rábeszéltetek", hogy kimenjek a fiammal (8 éves!)
A két söt(?) hol tudom beváltani???

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Jó lesz ez a derby,majd a családok csinálják a hangulatot 2 perec meg két söt után.

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Voltam nem egy Fradi meccsen, plusz tisztában vagyok a kabalák eredeti funkciójával is, mert tudom, honnan vették át ezt a tradíciót (sőt még azt is vágom, hogy tavaly egy csaj öltözött be sasnak, hogy a szünetekben nyugodtan "lekapja a fejét" és úgy mászkáljon a kispadoknál, a gyerekek legnagyobb megrökönyödésére)

Aki egy jelmezes sasban látja legfőbb érzelmei manifesztációját, az ki se menjen az utcára, mert úton-útfélen új dolgokba fog ütközni. A két kabala pedig két ember jelent, nem egyet, ami máris eggyel több, mint ami eddig volt.baggio
több mint 9 éve
Sztem én már akkor fradi bérletes voltam, amikor a fórumozó kollégák a homokozóban játszottak... (nem érdem, állapot! 😊 )
A közönség nem a madár miatt megy ki (nem megy ki) a stadionba, hanem a foci miatt. A "hangulatot" fokozandó, jó 5let a sas...(ha van kinek a hangulatát fokozni). Az, hogy milyen tollakkal, már másodlagos kérdés. Legalább ződ! 😀

Az meg, hogy ki-, mit tehet meg.... Továbbra is azt mondom, amíg ő a főnök, igen, megteheti. Gesztusokat lehet gyakorolni, ha van kinek, van minek.

Mondom, ez a sas, nem létkérdés. Akinek most nem tetszik (nekem sem), majd megszokja.

Láttam én már farkast is meccsen...😉
(ő sem szokott fázni! 😊 )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Voltam nem egy Fradi meccsen, plusz tisztában vagyok a kabalák eredeti funkciójával is, mert tudom, honnan vették át ezt a tradíciót (sőt még azt is vágom, hogy tavaly egy csaj öltözött be sasnak, hogy a szünetekben nyugodtan "lekapja a fejét" és úgy mászkáljon a kispadoknál, a gyerekek legnagyobb megrökönyödésére)

Aki egy jelmezes sasban látja legfőbb érzelmei manifesztációját, az ki se menjen az utcára, mert úton-útfélen új dolgokba fog ütközni. A két kabala pedig két ember jelent, nem egyet, ami máris eggyel több, mint ami eddig volt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
a tömeg gondolkodásmódját meg az jellemzi, hogy egy kabalán akadnak ki, ami a kisgyerekek kedvéért van egyáltalán, nem a felnőtteknek 😊 őket megkérdezte valaki a hőbörgők közül? (szerintem is ocsmány, mielőtt valaki betalálna, de nem is én vagyok a célközönség...)

annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazástbaggio
Akartad volt mondani, hogy egy kabalán is! Ami ugye hozzá tartozott a Fradi meccsekhez. Nehéz ezt megérteni annak, aki nem jár mérkőzésre (de azért annyira érdekli a téma, hogy cikkek alapján ítélkezzen). Szerintem itt a Fradi-sasnak az a lényegi eleme, hogy megint megváltozott valami, ami sokakat végigkísért az elmúlt x évben.

Nyilván ez nem egy hatalmas probléma, csak újabb érthetetlen lépés és - mint írtam korábban - remekül szimbolizálja a helyzetet. Fel sem merült Kubatovban például az, hogy a felnőtteknek maradjon meg a régi, a gyerekeknek meg jelenjen meg az új. Mindjárt más lenne a leányzó fekvése, helyette erőből akarja megint lenyomni mindenki torkán a saját elképzeléseit. És miért? Mert megteheti!
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
a tömeg gondolkodásmódját meg az jellemzi, hogy egy kabalán akadnak ki, ami a kisgyerekek kedvéért van egyáltalán, nem a felnőtteknek 😊 őket megkérdezte valaki a hőbörgők közül? (szerintem is ocsmány, mielőtt valaki betalálna, de nem is én vagyok a célközönség...)

annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazástbaggio
És ha jól csinálják úgyis ez nyert volna:

több mint 9 éve

annyi eszük lehetett volna mondjuk, hogy 3 verziót terveznek meg és arról írnak ki egy netes szavazást

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Érdekes a Kubatov interjú az NSO-n. Gondolom megint jó indok lesz egy kis "magyaros" fekáliakavalkádra

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-ultrak-eljatszottak-a-bizalmamat-nem-lesz-uj-sas-kubatov-2405961flzoli
– Le lesz cserélve?
– Nem, így marad, ahogy most van. Remélem, hogy a drukkerek hamarosan megszeretik.

Tehát szar, a többségnek nem tetszik, de nekünk igen, így ez marad. Ez jellemzi az egész gondolkodásmódját. Egyszerűen mert megteheti!Szokol
Meg.
Az Eiffel torony sem tetszett a párizsiaknak...
(nekem sem tetszik, de ez van...ez legyen a legnagyobb probléma a magyar labdarúgásban(?) )
😊

több mint 9 éve
Érdekes a Kubatov interjú az NSO-n. Gondolom megint jó indok lesz egy kis "magyaros" fekáliakavalkádra

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-ultrak-eljatszottak-a-bizalmamat-nem-lesz-uj-sas-kubatov-2405961flzoli
– Le lesz cserélve?
– Nem, így marad, ahogy most van. Remélem, hogy a drukkerek hamarosan megszeretik.

Tehát szar, a többségnek nem tetszik, de nekünk igen, így ez marad. Ez jellemzi az egész gondolkodásmódját. Egyszerűen mert megteheti!
több mint 9 éve
pápá Pápa 😊

---
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Hátborzongatóan állati !!! 8)

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
újabb olvasmány:
 futballsznob.blog.hu/2015/04/04/ket_kezzel_szort_szazmilliok_gyerekek_a_meszarszeken_ime_a_taoNB2
Aki kicsit is foglalkozik a honi "labdarúgással" belül valahol tudja ezt, de így leírva azért elég durva...peach
édesapám annyit reagált, hogy ha egy ificsapatnak mínusz 300valamennyi a gólarány, biztos, hogy a foci a legmegfelelőbb sport?

Mindig jövőre
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
újabb olvasmány:
 futballsznob.blog.hu/2015/04/04/ket_kezzel_szort_szazmilliok_gyerekek_a_meszarszeken_ime_a_taoNB2
Aki kicsit is foglalkozik a honi "labdarúgással" belül valahol tudja ezt, de így leírva azért elég durva...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

– Igaz, hogy a Fradi meccseit többen nézik, mint a nemzetközi meccsekét?
– Igen, a mi mérkőzésünk televíziós nézettsége majdnem a duplája egy Real–Barcának.
Mit szívott az öreg ? 😀Toca
1 évben van 2 Real-Barca, míg Fradi meccs mondjuk 30 a SportTV-n. Össznézetttség. Kubatov WIN 😀

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Érdekeseket szokott nyilatkozni egyébként, a vénaszkennernél is elmagyarázta, hogy miért is erre esett a választás és ha valaki vette a fáradtságot, az meg is érthette. A honlapbezárásokat is értem, mert ugye a Fradira, mint brandre tekint, amibe nem fér bele, hogy civilek által szerkesztett, a márka nevével fémjelzett oldalon fikázzák azt.
Amivel nem értek vele egyet, az a sas. Oké meg kellett reformálni, oké, hogy rajzfilmes kell. Na de ez, ami lett, ez undorító. Nem hiszem, hogy ne lett volna olyan grafikus, aki ne tudott volna ennél jobb, sasra emlékeztető figurát rajzolni. Ez inkább néz ki füves keselyű-kotlós mutánsnak, mint sasnak.
több mint 9 éve

– Igen, a mi mérkőzésünk televíziós nézettsége majdnem a duplája egy Real–Barcának.
Amugy a vicc h tvben tenyleg sokan nezik
par eve volt errol kimutatas

Koztv vs "kabel"tv miatt kbNegritis
Így van, persze ha meg tényeket idézne, akkor jönne a reakció, hogy hamisak a statisztikák 😊

---
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
újabb olvasmány:
 futballsznob.blog.hu/2015/04/04/ket_kezzel_szort_szazmilliok_gyerekek_a_meszarszeken_ime_a_tao
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

Amugy a vicc h tvben tenyleg sokan nezik
par eve volt errol kimutatas

Koztv vs "kabel"tv miatt kb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan

Mit szívott az öreg ? 😀
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-ultrak-eljatszottak-a-bizalmamat-nem-lesz-uj-sas-kubatov-2405961