Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem volt les??
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
A semmiből.Ahogy kell 😀Ha már sárgát nem kaphat Elek akkor legalább gólt kapjanak 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
LOL mi gól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kovács most úszta meg a második sárgáját
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ez igaz bár sztem ahogy Kovács rarontott az is közelebb volt a piroshoz mint a sárga hoz plusz olyan ért ahogy Ignatenkot buktattak azért mi 2 sárgát is kaptunk már ...Egyik oldalon nem fújom le ahogy Vargat buktatják a 16osnal másik oldalon Botka félpályán sárgát kap buktatasert 1 perccel később. Aham értem.Épp most nem állította ki ignatyenkót.
csebi
peach
több mint 6 éve
Egyik oldalon nem fújom le ahogy Vargat buktatják a 16osnal másik oldalon Botka félpályán sárgát kap buktatasert 1 perccel később. Aham értem.Megúsztunk egy pirosat, Ihnatenko rettento ostoba volt.
csebi
több mint 6 éve
Egyik oldalon nem fújom le ahogy Vargat buktatják a 16osnal másik oldalon Botka félpályán sárgát kap buktatasert 1 perccel később. Aham értem.Épp most nem állította ki ignatyenkót.
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na jó, hogy lehet így meccset kezdeni?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Wtf kezdes, mekkora makos gol a Spurstol.
több mint 6 éve
Egyik oldalon nem fújom le ahogy Vargat buktatják a 16osnal másik oldalon Botka félpályán sárgát kap buktatasert 1 perccel később. Aham értem.
több mint 6 éve
Lehet csak Thaiföldön nyaralt. 😉
több mint 6 éve
Rossi feltűnt a Fehérvár Fradi meccsen, karján egy Rolex yacht master 2 vel, ami legalább 6 millió forint. Látom nem éhbért kap a válogatottól 😁

több mint 6 éve
Milyen jo volt tavaly a Wolves, iden meg annyira rem gyenge banda, hogy az mar gaz. Kezdem felteni a fogadasom, pedig egy Newcastle ellen papirformanak kellene lennie.
több mint 6 éve
Az U17-es válogatott most kezdi a VB-t Brazíliában.De az hogy a pöcsbe' van, hogy ma meg u17 EB selejtező?
Az első ellenfél Nigéria, később majd Ausztrália és Ecuador is lesz.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
el, de aztán közös családi program lett a fiúbuli helyett, úgyhogy mégsem késtél el 😊Kicsit off, Honvéd-szurkereket kérdezném, hogy a meccsekre mennyire egyszerű jegyet igényelni, kell-e regisztráció, és gyerekkel is ajánlott-e a vendégszektorba menni, ha nem a hazaiaknak szurkolunk?Odamész és veszel, de ahogy nézem ezzel elkéstem...
slowmotion
gabokocka
de ahogy nézem, május 9-én lesz még egy tét nélküli meccs (addigra már úgyis kiesik a csapat) a Hungárián, meg talán az idő is jobb lesz, majd arra elmegyünk.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
twitter.com/GoalscorerC/status/1188373455676334080És még egy gyöngyszem.
twitter.com/Millar_Colin/status/1188172208562196480
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Kicsit off, Honvéd-szurkereket kérdezném, hogy a meccsekre mennyire egyszerű jegyet igényelni, kell-e regisztráció, és gyerekkel is ajánlott-e a vendégszektorba menni, ha nem a hazaiaknak szurkolunk?Odamész és veszel, de ahogy nézem ezzel elkéstem...
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Fizikálisan sehol nem vagyunk a legfontosabb korosztályban... hihetetlen milyen képzés folyhat nálunk.. elnyomják őket mint egy cigarettát. SzomorúRemélem azért a hajunk jobb volt mint a nigériaiaknak. Amúgy meg nem fair a fizikummal jönni, a nagyobb darab felső testre nehezebb feszülő CK pólót találni
O1G
több mint 6 éve
Csak egyszer történne meg, hogy egy vereség után nem jön elő a bátran játszottunk, de a balszerencse... kifogás. Meg persze a nem tudom mi történhetett, elfáradtunk és barátai.Vicc még mindig ez a pöcegödör közeg, ami állandóan újratermeli magát.
több mint 6 éve
1-kor walesi derby a Championshipben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Fizikálisan sehol nem vagyunk a legfontosabb korosztályban... hihetetlen milyen képzés folyhat nálunk.. elnyomják őket mint egy cigarettát. Szomorúmindig ez a forgatókönyv afrikai csapatok ellen, mióta az utánpótlást követem.
O1G
chemicals keep me under control
több mint 6 éve
Fizikálisan sehol nem vagyunk a legfontosabb korosztályban... hihetetlen milyen képzés folyhat nálunk.. elnyomják őket mint egy cigarettát. Szomorú
több mint 6 éve
tanítani valóan sikerült elbaszni egy nyerhető meccset....
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz