Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Hova jutott a világ...😀
A női foci vb több hozzászólást generált mint a Copa...
NB2
talan mert oszintebb a jatek.
kar volt megnezni egy-ket oldal altal belinkel usa oltozoi unneplest.
igazi suttyok😅
több mint 6 éve
Hova jutott a világ...A női foci vb több hozzászólást generált mint a Copa...
több mint 6 éve
Ehhez legalabb ert 😊" A mese folytatódik!"
www.youtube.com/watch?v=rS_VTsCDbIc
empty taxi
MarioAna
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
azaz 😊Penny Pester pazar passzát pimaszul pofozták pontosan a pakuba...??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Amerikai oldalakon fórumokon meg cikkek alatti kommnetekben rendszeresen olvasom, h leszarják a rendes focit.
Abban igazad van, nyilván növekszik a népszerűsége és egyre többen fogják játszani.
Atik15
Mondjuk női fociban és női kosárban (de főleg utóbbiban) hatalmas az amerikai fölény. Valamit nagyon jól tudnak.
régen láttam a Katicák című filmet, az is egy lány csapatról szól, fiatal koromban hatalmasakat röhögtem rajta😊
NB2
Hová??? A vége valahogy nem stimmelt.
kishaszi
remélem nem jól emlékszem, de mintha ezt is újraszinkronizálták volna
több mint 6 éve
Hemi bácsi a tévében nemrég elmagyarázta, hogy a szaker a legnépszerűbb,legtöbbek által játszott sport, mind a fiúk, mind a lányok körében, viszont az a gimnázium végeztével megszűnik, nincs az egyetemen úgy folytatása, mint a többinek. ezért hobbisportág' marad.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Most nem keresek rola cikket, de vmiert a soccer az leginkabb a noknel lett nagyon nepszeru, de vmelyik kozvetitesben elmondtk. mar a 96-oa olimpia donto is oriasi hangulatban telt.Penny Pester pazar passzát pimaszul pofozták pontosan a pakuba...??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Amerikai oldalakon fórumokon meg cikkek alatti kommnetekben rendszeresen olvasom, h leszarják a rendes focit.
Abban igazad van, nyilván növekszik a népszerűsége és egyre többen fogják játszani.
Atik15
Mondjuk női fociban és női kosárban (de főleg utóbbiban) hatalmas az amerikai fölény. Valamit nagyon jól tudnak.
régen láttam a Katicák című filmet, az is egy lány csapatról szól, fiatal koromban hatalmasakat röhögtem rajta😊
NB2
kishaszi
több mint 6 éve
Penny Pester pazar passzát pimaszul pofozták pontosan a pakuba...??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Atik15
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
" A mese folytatódik!"www.youtube.com/watch?v=rS_VTsCDbIc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
??? Ha csak azt nézed, hogy a filmekben ha sportolnak a lányok mit sportolnak toronymagasan a foci szerepel a legtöbbet.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Atik15
több mint 6 éve
Vagy ha a spanyolok ellen az utolso percben a biro nem lefujja egybol, hanem visszanezi a VAR amikor felszedtek hatulrol a spanyol lany labat mikozben loni akart...Franciák miatt kár, h hosszabbítás után mentek az USA ellen. Bennük volt a legtöbb az amerikaiak után.Hát még ha az angolok belövik a tizit 😁
dawyd728
Atik15
Az amcsi jatekosoknak van egy picit arrogans stilusa, de az amcsi media miatt utaltam meg igazan oket. Szerencsere a ferfi valogatottjuk tovabbra se jo, igy most legalabb megint elfelejtik a soccert 4 evig, eleg volt igy is ez a par het hogy ok a legkiralyabbak/legtehetsegesebbek stb....
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Franciák miatt kár, h hosszabbítás után mentek az USA ellen. Bennük volt a legtöbb az amerikaiak után.Hát még ha az angolok belövik a tizit 😁
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Franciák miatt kár, h hosszabbítás után mentek az USA ellen. Bennük volt a legtöbb az amerikaiak után.
több mint 6 éve
Dehogy, a szóhasználat.Én?Rasszista.Mulatt, nagyrészt nem néger felmenőkkel.tejeskávéA brazil Ronaldo mi volt? Hófehérke?jaja, Sobri meg különben is levezette, hogy néger csatár náluk nemgyerebe.A pletykak amiket olvastam arrol szoltak, hogy 400k fontot keresne hetente, amibol 200at allna direktbe a Pool 200at a Nike, cserebe az eves dijakbol 10 misivel kevesebbet kellene perkalnia a Nikenak. Illetve ez az egesz deal jovo nyaron johetne letre, cserebe iden nem nagyon igazolna senkit a Pool.A nap filozofikus kérdése: miért menne Mané a Realba?
Manet irtak ugye a Realhoz.
A sebessege illene a csapat jatekahoz, de nem hinnem h 150-200misit kifizetnenek erte. Az alatt meg max akkor adjak el a parizsiak ha kiszallnanak toluk az arabok
Borbinho
Mikey
slowmotion
Bazzani
slowmotion
Sobri Jóska
kishaszi
Bernabeu, és a Real ezen szempontok alapján döntő vezetői.
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sokkal több lány focizik, mint kosarazik, baseballozik vagy amcsi focizik.Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Amerikai oldalakon fórumokon meg cikkek alatti kommnetekben rendszeresen olvasom, h leszarják a rendes focit
Atik15
Egy ország eredményessége és nézettsége egy sportban nem függ össze.
Pl.kajak-kenuban jók vagyunk, de tök népszerűtlen, fociban szarok vagyunk, mégis a legnépszerűbb.
több mint 6 éve
Hát ja, ezekkel a sikerekkel, mondjuk biztos inspirálják a jövő generációját.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Az USA-ban focizik a legtöbb lány. Több millió. Népszerű sport.
Atik15
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Biztos hogy nem népszerűbb a kosárnál az amcsi focinál és a basebollnál... Legalábbis a férfiaknál.Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
dawyd728
Szerkesztette: Atik15
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Az USA-ban focizik a legtöbb lány. Több millió. Népszerű sport.
Atik15
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?Honnan veszed, h nem érdekli őket? MLS is folyamatosan növekszik. Az, h a VB meccseik nézettsége kisebb, az köszönhető annak, h nem Kanadában vannak a meccsek. Főleg a hétköznap délutáni meccsek voltak totálisan munkaidőben, ami a nézettséget visszább vetette.
Atik15
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogyan nyerhetnek meg sorozatban két női vbt az amcsik, ha egyáltalán nem érdekli őket a foci? Vagy már ennyire népszerű lett azóta?
több mint 6 éve
Na ezért nem kellett volna az a tizi
több mint 6 éve
nemáááááBaszk nem talpaljuk oldalba a másikat a boxban...kurva ostoba volt
ezért tizi...
NB2
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Elég hitvány egy tizenegyes, de amióta van VAR, az ilyet fújni szokták.
több mint 6 éve
Vége a meccsnek