Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
aztán úgyis elönzőzi, vagy mellérúgja 😀Az a baj, hogy kidöglöttek a fiúk, a Fehérvár vasárnap becsomagol minket, de ne legyen igazamHagyjuk hogy ránk másszanak, aztán Tökmag elfut es nyerünk.Őt úgyse fogja meg ott senki.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 6 éve
Csak épp azért fura tőle aki nem egyszer előfordult h ennél durvább szabálytalanságot bagatellizálni próbált mert Kutas mezben levő követte el. Nem azt mondom h nem volt paraszt csak fura éppen peteytol olvasni.Aztán ebben mi volt a fikázás? Megyekettes szabálytalanságot minősítettNa ez paraszt dolog volt HaratintólMiért nem tudsz örülni a Fradi sikerének mint sem hogy megint fikazod valamelyik Fradi játékost inkább 🤔
petey
(Sokszor tényleg nem értelek ,független attól hogy csiplek )
Rózsa Sándor (betyár)
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Aztán ebben mi volt a fikázás? Megyekettes szabálytalanságot minősítettNa ez paraszt dolog volt HaratintólMiért nem tudsz örülni a Fradi sikerének mint sem hogy megint fikazod valamelyik Fradi játékost inkább 🤔
petey
Rózsa Sándor (betyár)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nem fogjak kirugni, max az ideny vegen.Engem az jobban izgat hogy mi lesz Gúnárral. Ma is eléggé rezegtetve nyertek,Trófea nélkül kirúgják.
Coolearie
Kampman
több mint 6 éve
Ottó megmondta: Oroszország elsőszámú csapata komolytalan.Ebből Putyin telefon lesz....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na ez paraszt dolog volt HaratintólMiért nem tudsz örülni a Fradi sikerének mint sem hogy megint fikazod valamelyik Fradi játékost inkább 🤔
petey
több mint 6 éve
"megnézik a youtubeon"Igen Tibi.A youtubeon elemeznek a csapatok.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Valaki azt mondta hogy esélytelen hogy ez a Fradi 4 5 6 7 pontot szerezzen ebbe a csoportba.😂Nos szeretném megkérdezni hogy most mi is a helyzet ?
(Meg valami fogadás is volt vagy mi a szösz🤔🤔😅)
több mint 6 éve
Serdülőben az ellen mestere mondta: Taktikánk: fekvő ember nem gyors ember.Megfogni nem fogják, csak szétrúgniAz a baj, hogy kidöglöttek a fiúk, a Fehérvár vasárnap becsomagol minket, de ne legyen igazamHagyjuk hogy ránk másszanak, aztán Tökmag elfut es nyerünk.Őt úgyse fogja meg ott senki.
Gergőbácsi
Kenny
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
na kolozsvár is bekezdett a szerencsével, Rennais kapusa 5 perc után összehozta a pirosat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Nem tudom, hogy mennyi jatekosuk serult, de a fradi kb azt csinalja mint a fehervar tavaly kb ugyanazok toljak megint, pedig egy rakas jatekosuk van nem?
több mint 6 éve
Elfaradtunk. Ja kar h nem szóltak erről a srácoknak akkor lehet nem lőnek gólt. Én amúgy nem éreztem h elfogytunk volna mint az Espanyol ellen ... kar h nyertek Bulgáriában, az nem jött jól nekünk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Jó, de az alap a kutasoknál.Megfogni nem fogják, csak szétrúgniAz a baj, hogy kidöglöttek a fiúk, a Fehérvár vasárnap becsomagol minket, de ne legyen igazamHagyjuk hogy ránk másszanak, aztán Tökmag elfut es nyerünk.Őt úgyse fogja meg ott senki.
Gergőbácsi
Kenny
Kampman
több mint 6 éve
Engem az jobban izgat hogy mi lesz Gúnárral. Ma is eléggé rezegtetve nyertek,Trófea nélkül kirúgják.
Coolearie
több mint 6 éve
Engem az jobban izgat hogy mi lesz Gúnárral. Ma is eléggé rezegtetve nyertek,
több mint 6 éve
Megfogni nem fogják, csak szétrúgniAz a baj, hogy kidöglöttek a fiúk, a Fehérvár vasárnap becsomagol minket, de ne legyen igazamHagyjuk hogy ránk másszanak, aztán Tökmag elfut es nyerünk.Őt úgyse fogja meg ott senki.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 6 éve
Az a baj, hogy kidöglöttek a fiúk, a Fehérvár vasárnap becsomagol minket, de ne legyen igazam
több mint 6 éve
Bírtam volna,ha Nyilasinak odakevernek egy NFL elemzést a képre 😂
több mint 6 éve
"csákánylábú védő" 😀
több mint 6 éve
Asszem eddig kaptuk a gázt az oroszoktól, időben kell fát venni 😁

több mint 6 éve
Dibuszt ezután szerintem mindenkinek meg kell hívnia a csapatból 😀Vegyen neki mindenki TVt, mint NFL ben 😁
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Dibuszt ezután szerintem mindenkinek meg kell hívnia a csapatból 😀Mekibe? O oda jar. 😀
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Na igen. Abban a Milanban sajnos mindig ott volt, hogy amikor vezetett es jobb volt, belealudt a meccsekbe.Hihetetlen, hogy pont az isztambuli döntőt tudták elchokerkedni. Soha nem láttam olyan jó Milant, mint akkor az első félidőben.Amúgy sok ilyen meccs volt a foci történelmében. CSKA kihagyta a helyzeteket, másik csapat meg rúgott egyet.Jah. A legtobb Milan gyozelem az Ancelotti erabol. 😀 Es a BL sikerek
Megérdemli a Fradi.
Bolgárok ellen balfaszok voltak. Ma nem.
Chargers LT
Stez
Kampman