Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Duff
3 133
most már essen ki ez a tetű cselzilolSzégyen lenne, ha ezzel a játékkal továbbmennének. De úgyis továbbfognak... Mondjuk a főisten Josét meghallgatnám, hogyan hibáztatná a bírókat, ha esetleg kiesnének 😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
bárkit jó eladni az értéke 'duplájáért' 😊
több mint 9 éve
most már essen ki ez a tetű cselzi
több mint 9 éve
akkor most jó ötlet volt Luizt eladni 50 misiért, vagy nem volt jó ötlet? (akkor is, ha már régen zuhanyoznia kellene)
több mint 9 éve
costa mennyire szar ma bakker
több mint 9 éve
mondjuk már vagy 3 piros lehetne minimum ha következetes a sporioziboziÍgy is kellene lennie. Persze hogy találnak egy gólt. Szép volt Cavani....
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
mondjuk már vagy 3 piros lehetne minimum ha következetes a spori
több mint 9 éve
Elég szimpatikus csapat ez a Chelsea... Mondjuk ilyen edzővel nem csoda.Matthew99Jaja
több mint 9 éve
Elég szimpatikus csapat ez a Chelsea... Mondjuk ilyen edzővel nem csoda.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
cavani hozza a tavalyi negyeddöntős formáját 😊
több mint 9 éve
oké, csak akkor ne keverjük bele a játékperceket, mert attól teljesen független ez az egésza bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)ozibozide akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
a bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)de akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L
több mint 9 éve
egyértelmű, hogy nem volt piros, cserébe most egy teljesen egyértelmű 11-est nem adtak meg nekünk 😕
több mint 9 éve
de akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nem
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
most elmegyek fürdeni, aztán ha visszajövök, és még nem vezet a Dinamó, akkor megteszem a PSG-t brahiból
több mint 9 éve
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)hpeter93go first row pont eu, szóközök nélkül és természetesen pont helyett ponttal 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni. bírói mérlegelés, ami nem helyes, de van
több mint 9 éve
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)
több mint 9 éve
Duff
3 133
Jólvan a Chelseat is továbblőtte a bíró, grat... Csóró Ibra ezért pirosat 😕
több mint 9 éve
Oscar-díjas piros Londonban...
több mint 9 éve
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lnem a mikorral van a gond, hanem hogy az egyből piros + tizi az általában dupla büntetés, sokan szeretnének ezen változtatni
több mint 9 éve
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
11 es volt , de a kiállítás a 3. percben nem volt (kötelező)a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetbenoziboziegyébként mennyire volt jogos? csak szar felbontású videot láttam róla, de úgy tűnt, hogy a keresztező szöghöz képest egy centit nem vitte el oldalra a védő a német csávó lábátslowmotion
több mint 9 éve
a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetbenoziboziegyébként mennyire volt jogos? csak szar felbontású videot láttam róla, de úgy tűnt, hogy a keresztező szöghöz képest egy centit nem vitte el oldalra a védő a német csávó lábát
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetben