Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Meg kell hagyni, eddig 3 nagyon szép gól esett. Semmi mázli faktor.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 452 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk a kapusok a gyenge láncszemek😊
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Huhhh, ha ez bemegy. 😀
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Nagyon jó kis meccs.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
aztak...a milyen 2 passz volt!
de főleg a keresztpassz volt tűpontos!
NB2
de a 2.is mert a visszajatszasbol lehetett latni h min mulott.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként nagy csoda kéne, hogy túljussanak kedvenceim éjjel a brazilokon, még egy nagyobb zakótól is tartok
De hátha....
dande
Azért szervezett csapatok (Venezuela, Paraguay) ellen a brazilok is szenvedtek már ezen a tornán, ha stabilak lesznek hátul az argentinok és nem kapnak gólt az 1. félidőben, benne van, hogy jobban jönnek ki a meccsből, ezen a tornán még nem kellett hátrányból fociznia a braziloknak.
empty taxi
De mikor voltak utoljára szervezettek😊?
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként nagy csoda kéne, hogy túljussanak kedvenceim éjjel a brazilokon, még egy nagyobb zakótól is tartok
De hátha....
dande
Azért szervezett csapatok (Venezuela, Paraguay) ellen a brazilok is szenvedtek már ezen a tornán, ha stabilak lesznek hátul az argentinok és nem kapnak gólt az 1. félidőben, benne van, hogy jobban jönnek ki a meccsből, ezen a tornán még nem kellett hátrányból fociznia a braziloknak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Semmiből. 😀
több mint 6 éve
aztak...a milyen 2 passz volt!
de főleg a keresztpassz volt tűpontos!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
De hátha....
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Kb ja
több mint 6 éve
game over
több mint 6 éve
Nocsak, Rapinoet kirakták a "buzizós" nyilatkozata miatt? Másért nehezen tudom elképzelni a cserét.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
Henrik abszolut jo szakerto m4en.Tud uj es erdekes dolgot mondani es nem csak a szokasos bulshitet tolja.Latszik h keszul.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 120 — #NoStress
Szvsz Kár basztatni a tiziket, mert a meccs végén mikor nem nyert az ész, erő technika, utána jön az idegrendszer, meg a szerencse. Volt elég ideje a jobb csapatnak nyernie, mégis belement a gyengébb csapat diktálta taktikába. Nincs igazságosabb dolog a büntetőknél.

Vlsz Platini, Baggio, Bossis, stb likes it. 😊
ozibozi
Én meg tartom Puzsér véleményét a 11-es párbaj ellen. "Nem igazságos az a rendszer, ahol a puskás akadémia 10-ből 3-szor megveri a real madridot."
eaglesmcnabb
De 90 perc alatt csak 100-ból 3-szor jutna egyáltalán oda a PAFC, tehat igazságos, ha kb az esetek 1%-ban nyer egy gyengébb csapat.

több mint 6 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
ez ugyanolyan hipotézis, mint hogy a meccs előtti böntetőpárbaj meg pozitív változást hozna
van ezer torna, én is csak azt írtam, hogy ki lehetne próbálni
r.baggio
Ki lehetne próbálni a meccs előtti büntetőpárbajt, de pl a BL-döntőn a jobb csapat már az első percben kapott egy kamutizenegyest, mégis hulladék meccs volt, mert utána elég volt kontrázniuk.
több mint 6 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
1. a les csak akkor számítson ha a csatár előre felé mozog az előnyből;
MarioAna
Ha bármilyen testrész egyvonalban van, ne legyen les. Jobban támogatná a támadófocit.

4. egyértelmű műesésért kék-lap - 15 perces kiállítás - (borzasztó ami az elmúlt években megy, amikor a csatárok az egyértelmű gólhelyzetben is inkább dobálják magukat, hogy 11-es kapjanak. Azért nem 10 perc, mert akkor ha Neymar&co elfáradna, akkor delfint játszanának az ingyen pihenőért, ha vezet a csapat);
MarioAna
A színészkedés ellen az is jó lenne, ha csak egyértelmű gólhelyzetnél járna büntető (akár a tizenhatoson kívülről is), talán nem botlanának állandóan meg a játékosok a tizenhatosvonalban, egyszerűen a jelenlegi rendszer jutalmazza a szimulálást. Tizenhatos sarkában állsz, gólra szinte semmi esélyed, feldobod magad, ha bejön, ingyengól, ha nem, a sárga nulla büntetés.
Meg ez a szabály, hogy a tizenhatoson belül minden szabálytalanságért tizenegyest kellene adni láthatóan a józan bírói felfogással is ütközik, mert rengeteg faultot nem fújnak le.

Meg az se lenne baj, ha a kezezéssel kapcsolatban összehoznának valami normális szabályt és direktívát, hogy ne olyan vicctizenegyesek döntsenek el meccseket, mint például a holland-japánt vagy a PSG-Man Unitedet.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Én megreformálnám ezt az egészet úgy, hogy
MarioAna
ezt nem teljesen értem. mi az, hogy nem előrefelé mozog? meddig kell nem előrefelé mozognia?
ha lesen áll, akkor lesen áll, ez szerintem teljesen jól van. ha nem avatkozik játékba, akkor így sem fújják be, ha meg igen, akkor meg úgyis les.
slowmotion
Sztem az olyan szitukra gondolt, ahol a tamado hatrafele fut (miutan megkapta a labdat) vagy epp az alapvonallal parhuzamosan, es teszi le masnak a labdat, nem kapura v elore fele tor. Nem egy olyan golt vettek el a VAR befejezese ota, ahol akar fel perccel a gol elott volt vki lesen. Hatratette felpalyara, volt meg 6-7 passz, utana "szabalyos" gol.
Ettol fuggetlenul a les az les. A taktikai faultra azert jar a sarga, mert altalaban nem durvasag, ellenben a szandekra jar a sarga (sztem jogosan es jo is igy).
Pl a kozeppalyan osszekoccolja a bokajat v lerantja a kontrazo csatart. Ha ugyan ezt egy tamado csinalja az ellen terfelen mikozben labdat probal szerezni, nem jar erte lap tobbnyire.
En adnam ha pl az allando olelkezesek, lerantasok, helycsinalasokat mindet lefujnak. Vagy egyiket se. De van hogy egy meccsen 10 hasonlo szitu van es egyet se fujnak le, masikon meg egyet igen mert pont latta a spori.

Illetve ki kene zavarni a picsaba az 5.5esen kivulre a tamadok egy reszet, kva fair amikor 6an (+emiatt 6 vedo) beall a kapus kornyekere. Eselye sincs lehuznia, de tobbnyire annak is orulhetnek ha kioklozni ki tudjak, mert felugrani se tudnak.
Ujpest csinalta itthon jo par eve, hogy beallt a fel csapat a rovid kapufa meg a kapu kozepe koze, es gyok kettovel belobboltek, ahol a verekedesek vegen altalaban gol vagy szabad kifele lett...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Én megreformálnám ezt az egészet úgy, hogy
MarioAna
ezt nem teljesen értem. mi az, hogy nem előrefelé mozog? meddig kell nem előrefelé mozognia?
ha lesen áll, akkor lesen áll, ez szerintem teljesen jól van. ha nem avatkozik játékba, akkor így sem fújják be, ha meg igen, akkor meg úgyis les.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Nincs mit tenni ha mentálisan ennyivel erősebbek a magyar vitézek. 😊
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Szvsz Kár basztatni a tiziket, mert a meccs végén mikor nem nyert az ész, erő technika, utána jön az idegrendszer, meg a szerencse. Volt elég ideje a jobb csapatnak nyernie, mégis belement a gyengébb csapat diktálta taktikába. Nincs igazságosabb dolog a büntetőknél.

ozibozi
Én meg tartom Puzsér véleményét a 11-es párbaj ellen. "Nem igazságos az a rendszer, ahol a puskás akadémia 10-ből 3-szor megveri a real madridot."

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
És elég lenne 3x15 perc tiszta játékidő, minden játékmegszakításnál (taccs, szöglet, szabadrúgás) reklámszünettel, 45 másodperc támadóidővel, korlátlan cserével, csapatonként 1+7 játékossal, szabálytalanságoknál 2 perces kiállítással.
Sobri Jóska
Aláírásodnak a story-ja elég durva.Nagyot ment a hétvégén.
Kenny
 bowl.one/forum/egyeb-temak/golf/1935246

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
És elég lenne 3x15 perc tiszta játékidő, minden játékmegszakításnál (taccs, szöglet, szabadrúgás) reklámszünettel, 45 másodperc támadóidővel, korlátlan cserével, csapatonként 1+7 játékossal, szabálytalanságoknál 2 perces kiállítással.
Sobri Jóska
Aláírásodnak a story-ja elég durva.Nagyot ment a hétvégén.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 197