Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Sobrival ...Meg gondolom a te főnököd is ott vanilyen a jo elvtarsAttól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
Kampman
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Szőllősi Gyuri elől fel ne fald a pogácsát!!!!majd meccs után, ha megyek a maradék szarvasgombás őzpöriértAttól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
Kampman
petey
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 928
Egyszer élné meg az ember, hogy a 11 kezdőből ne csak 1-2 ember tudja futtából átvenni azt a labdát. Szörnyű nézni ahogy lecövekelt lábakkal várják a labdát és sokszor még az is elpattan tőlük.
több mint 6 éve
Meg gondolom a te főnököd is ott vanilyen a jo elvtarsAttól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
Kampman
Stez
több mint 6 éve
ilyen a jo elvtarsAttól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
Kampman
több mint 6 éve
majd meccs után, ha megyek a maradék szarvasgombás őzpöriértAttól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Attól még üdvözölheti a VIP-páholytpetey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
Stez
több mint 6 éve
kb akkor most meg is állt a játékunk Kleinheislerbergerrel meg Vargával....
több mint 6 éve
petey a palyarol figyel, jatszik eppÜdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
Vrij6
több mint 6 éve
Üdvözletem a VIP páholynak, Viktor elvtárs!gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
petey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Amikor Uruguayt vertük úgy 90 éveNekem a feher magyar mez jobban tetszik, bar a mostaniban ezek a csikok nem szepek.Hiába, ilyenkor néha a hazai csapatnak kell alkalmazkodnia, főleg, ha olyan speciális meze van, mint a horvátoknak.A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)Vegyenek újat! 😊
Kampman
Vagy most hazai pálya v nem?
ozibozi
Ezért próbálja egyébként a FIFA meg az UEFA is bátorítani/erőltetni az egyszínű mez-nadrág-sportszár összeállítást, lásd a mai megoldást.
Kampman
Volt mar valaha zold mezunk? Megneznek egy olyat 😊
ZoliMP
Mit mondott volna a kezezésnél Véber Gyuri?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
gondoltam megosztom a pórnépnek is INNEN hogy néz ki a dologMondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
Stez
több mint 6 éve
Mondjuk te onnan tiz meterrol valoszinuleg jobban latod, ugyhogy hiszek neked. 8DDe csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
petey
több mint 6 éve
Az a baj, hogy a bárdok néha egy-két sima esetleges megoldással is helyzetbe kerülnek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
De csicska ez a Bale 😀ha jól láttam Baráth pont beleért annyit hogy Bale-nek rosszul pattanjon
Heisman Trophy
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 374
Nekem a feher magyar mez jobban tetszik, bar a mostaniban ezek a csikok nem szepek.Hiába, ilyenkor néha a hazai csapatnak kell alkalmazkodnia, főleg, ha olyan speciális meze van, mint a horvátoknak.A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)Vegyenek újat! 😊
Kampman
Vagy most hazai pálya v nem?
ozibozi
Ezért próbálja egyébként a FIFA meg az UEFA is bátorítani/erőltetni az egyszínű mez-nadrág-sportszár összeállítást, lásd a mai megoldást.
Kampman
Volt mar valaha zold mezunk? Megneznek egy olyat 😊
több mint 6 éve
De csicska ez a Bale 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ez meleg volt
több mint 6 éve
szoboszlai wazze...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ajjjjnye