Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Streamet tud dobni valaki?www.soccerstreams100.com/cska-moscow-vs-ferencvarosi-tc-match-preview/
Vrij6
Az angolon nezem, az megy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Streamet tud dobni valaki?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Szegény Conor, szép esti programot talált. 😂
több mint 6 éve
Mentálisan teljesen szét van esve ez a barca..Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..Ez az utolsó 10perc, ahogy benyomtak minket a kapuhoz.
O1G
Amúgymeg ValverdeOUT!
Kenny
több mint 6 éve
Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..Ez az utolsó 10perc, ahogy benyomtak minket a kapuhoz.
O1G
Amúgymeg ValverdeOUT!
több mint 6 éve
Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..
több mint 6 éve
Meglepődnék.Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.Lipcsében
Kenny
slowmotion
több mint 6 éve
Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.Lipcsében
Kenny
több mint 6 éve
Ez a Haaland gyerek hihetetlen, kiváncsi vagyok hol fog kikötni nyáron.
több mint 6 éve
nem hiszem h ezt a meccset kapott gól nélkül lehozzuknemtom mi a pöcs van, de h gond az biztos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brutál tetszik ez a Slavia, az Inter ellen is figyeltem őket. Szomorú, hogy erre a szintre se fog sosem eljutni csapatunk...
több mint 6 éve
wtf, épp discordon írtam erre bam OXL gólez ilyen 7-8 gólos győzelem lesz.
Negritis
több mint 6 éve
wtf, épp discordon írtam erre bam OXL gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hazard kihagyott este egy kurva nagy helyzetet. Mi az, hogy meg nem jott meki es alazta porig, meg irta le, hogy minden idok legszarabb igazolasa es bustja volt?Már beleunt mint én abba hogy Karim nem tudom miért kezdő csatár kurva sok éve ... pláne CR nélkül ...
Haho, meki! Nem figyelsz?
Stez
több mint 6 éve
szerencsére a Juventus sem erőltette meg magát, 2:1 után már nem pakolt be még egyet
több mint 6 éve
Ettől a foden gyerektől csak max Lingard feje és viselkedése a tenyérbemaszóbb 😀.Mi a bajod Fodennel?
MarioAna
több mint 6 éve
a Moszkva vezet, haha

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
A Spursnek is megfelelo ellenfel kellett, es eszukbe jutott a foci.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
En azt nezegettem , hogy a leverkusen kezdoben 9 nemet egy osztrak es egy finn.Ritka az ilyen. Mellesleg remelhetoleg a bundas a vegeig izgalmas marad es nem pukkad ki a legtobb jol szereplo csapat decemberre.
az elso es a 9. kozott 2 pont a kulonbseg.
a 11. es a 6. kozott 3 😀
több mint 6 éve
Nézem (nem régóta) a Szatyor-Dinamót, a mi kutyánk kölkeit. Kicsit megszédültem a tempótól. Ezek szerint lassú szukák volnánk?megdurrantottam x2-re a dinamot. Egész szépen tartották magukat.
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Kemény a City, Fernandinho-Rodri bekkpár. 😀A hetvegen is ok jatszottak bekkent, nem uj. Amig serult a vedelem fele, Guardiola forgatja be a vedekezo kpit kozephatvednek. Fernandinho amugy mar sokadik meccsen vedo.
Tony Adams
több mint 6 éve
Nézem (nem régóta) a Szatyor-Dinamót, a mi kutyánk kölkeit. Kicsit megszédültem a tempótól. Ezek szerint lassú szukák volnánk?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kemény a City, Fernandinho-Rodri bekkpár. 😀