Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Szar ez a vereség, de Klopp majd akkor fog először kiesni oda-visszavágón, amikor ez megtörténik, és az még minimum két hét
több mint 6 éve
Most volt másfél hét teljes szünetEddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
Sokmindenki becsülte le az Atletit
shagi0206
Meg azert halékan jegyezzuk meg, a Poolnal kis tulzassal ugyanaz a mag jatssza vegig az idenyt, nem tudom elkepzelni, hogy ne dogoljenek meg nehany heten belul, meg ugy is, hogy a PL-ben elkezdhet majd rotalni Klopp. De hat ez az iram valami felelmetes igy is, ezt nem lehet birni.
Stez
több mint 6 éve
Hát, most magyarázhatod a bizonyítványt, de bárki más ezt leírja, nem jössz neki az értelmes fogalmazással. 😉Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
Negritis
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Akkor elnézést kérek, figyelni fogok.
több mint 6 éve
Ez az Athletico remekül öli a focit. Remélem a visszavágón kapnak négyet
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?hidd el engem nem érdekelnek Sobrival a vitáid meg amik voltak ezelőtt amit rohadtul nem tudom mik mert nem voltam itt a fórumon, de rohadtul leszarom.
LoveSobri
csak olvasd vissza amit írtál, hogy igen néha jobb megfogalmazni a dolgokat 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Én nem akarok beleszólni meg ilyenek, de kurvasokat tettél érte, hogy egy elejtett félmondatodra is ugorjon a fél fórum 😀
LoveSobri
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?Valtozik a fene. Ha mar egyszer kurva jo vagyok, nem akarok rossz lenni. 😀
LoveSobri
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?tanulj meg értelmesen fogalmazni és akkor nem lesz gond
LoveSobri
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy nem emberi amit csinál. Zseniális. Egyből a rosszindulat, ti képtelenek vagytok a változásra?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Amennyi belsős infója a magyar fociról hogy a külföldire már nincs ideje.Meg persze így a Szoboszlai kritikáidat nem tudom mire alapozod, ugyanis ha akár egy Salzburgos meccsét megnézted volna akkor feltűnt volna mellette ez az Erling nevű srác hamár értesz a gurulóshoz.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Ki a pöcsöm ez a Haaland?Ezt komolyan kerdezed?
LoveSobri
több mint 6 éve
Ki a pöcsöm ez a Haaland?remélem ez költői kérdés, ha nem, akkor valszeg egy kő alatt élsz 😀😀😀
LoveSobri
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 6 éve
Ki a pöcsöm ez a Haaland?
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=oYJWkDFzEXA
több mint 6 éve
aztakurva mekkora gólt rúgott a norvég!
több mint 6 éve
márpedig ki fog. Ha nem most, a döntőben nem látjuk őket.Ja, tavaly. Epp ezert is fognak kifulladni szerintem. Raadasul brutalis lesz a kovetkezo ideny, mert az osszes jatekos elmegy kb. az Eb-re majd, igy alig pihennek. Ez igaz lenne a Cityre is mondjuk, de ott azert eleg sok meccset megusznak ugymond, ha nem indulhatnak el a BL-ben.tavaly is igencsak bírták. 1 pici hullámvölgy volt decemberben(?), de házi rekordpont, és BL győzelem. És ott még ennyi rotálás sem volt.Eddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206
Meg azert halékan jegyezzuk meg, a Poolnal kis tulzassal ugyanaz a mag jatssza vegig az idenyt, nem tudom elkepzelni, hogy ne dogoljenek meg nehany heten belul, meg ugy is, hogy a PL-ben elkezdhet majd rotalni Klopp. De hat ez az iram valami felelmetes igy is, ezt nem lehet birni.
Stez
shagi0206
Az lesz erdekes a Poolnal, mi lesz, ha esetleg Van Dijket is eleri a seruleshullam, Mane mellett o kb., aki abszolut potolhatatlan. Illetve Mane sem az, mint latjuk, kiesett, a Pool ugyanugy nyerte a meccseket.
Na, viszont ha a PSG kiesik, mekkora cirkusz lesz a klubnal. Es elhuz Mbappe is.
Stez
Azt fogom bánni abban, hogy ha Mbappe lelép, abból Real lesz. És én finoman fogalmazok: utálom a Realt!
több mint 6 éve
Ja, tavaly. Epp ezert is fognak kifulladni szerintem. Raadasul brutalis lesz a kovetkezo ideny, mert az osszes jatekos elmegy kb. az Eb-re majd, igy alig pihennek. Ez igaz lenne a Cityre is mondjuk, de ott azert eleg sok meccset megusznak ugymond, ha nem indulhatnak el a BL-ben.tavaly is igencsak bírták. 1 pici hullámvölgy volt decemberben(?), de házi rekordpont, és BL győzelem. És ott még ennyi rotálás sem volt.Eddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206
Stez
shagi0206
Az lesz erdekes a Poolnal, mi lesz, ha esetleg Van Dijket is eleri a seruleshullam, Mane mellett o kb., aki abszolut potolhatatlan. Illetve Mane sem az, mint latjuk, kiesett, a Pool ugyanugy nyerte a meccseket.
Na, viszont ha a PSG kiesik, mekkora cirkusz lesz a klubnal. Es elhuz Mbappe is.
több mint 6 éve
most gondolkodom, nem decemberben, mert karácsonykor 1. helyen voltak, úgyhogy január aztavaly is igencsak bírták. 1 pici hullámvölgy volt decemberben(?), de házi rekordpont, és BL győzelem. És ott még ennyi rotálás sem volt.Eddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 6 éve
tavaly is igencsak bírták. 1 pici hullámvölgy volt decemberben(?), de házi rekordpont, és BL győzelem. És ott még ennyi rotálás sem volt.Eddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206
Stez
több mint 6 éve
Mané kb el is fogyott a sérülések miatt sajnaEddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206
Stez
Salah meg az első év második felén kívül "véleményes"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Eddig szerintem elég gyenge meccs.Nem becsulte le senki az Atletit, a Poolt becsuli fel mindenki a PL-meneteles miatt. De a BL-ben azert tobb csapat is van, amelyik stilusa pont nem fekszik a Liverpoolnak, a PL-ben konnyebb dolguk van, konnyebben felorolnek barkit.
shagi0206