Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a kameruni csapat is mennyire borzasztó, látszik hogy megtört valami, ha Csupomoting a nagy sztárod. Ghána kb mindig ezt hozta, de Kamerun egy klasszik sztárcsapat volt mindig a szemeben.
több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊Az összes kontinenstorna közül egyértelműen az ANK a leglehangolóbb.
Tony Adams
több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Ritkán sajnálom a németeket, de ez most az a pillanat.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Ez a Jakobsson elférne a mennyeiben.
több mint 6 éve
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatokAz érme másik oldala
index.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/
r.baggio
www.cbssports.com/soccer/news/a-dallas-fc-under-15-boys-squad-beat-the-u-s-womens-national-team-in-a-scrimmage/
több mint 6 éve
elég gólképes ez a német védelem 😊
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Olaszokat nagyon lefocizták a hollandok. Alig bírják átvinni a holland térfélre a labdát.
több mint 6 éve
Mint Madridista nehez komolyan venni. 😀Véleményed szerint igen, de hát Barca és Fradi drukker vagy, nehéz komolyan venni 😛Vegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
slowmotion
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
eaglesmcnabb
Toca
Kenny
Köszönöm!
Toca
Koszonom.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
😊ertem. amugy nem tudhattam, hogy nem.Muszáj volt belekötni 😊Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.Te argentin vagy?
dande
ZoliMP
De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉
dande
En mindig vb, eb, el es bl gyoztes vagyok. 😊
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
Muszáj volt belekötni 😊Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.Te argentin vagy?
dande
ZoliMP
De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.Te argentin vagy?
dande
több mint 6 éve
Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.
több mint 6 éve
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatokindex.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hát annak fényében, hogy a japók ilyen tizivel estek ki, ez így fura(de valóban volt egy meg nem adott júeszéj gól is)
több mint 6 éve
fujhato lett volna a tizi.Igen.
ZoliMP
Viszont én továbbra sem fújnám be az ilyet. (Még úgy se, hogy Baggio 98ban direkt így harcolt ki tizit
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
De jobb mintMikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.jobb meccsre számítottam, az a gyors gól kb el is döntötte a meccset
dawyd728
NB2
Messi és csapata vs La Vinotinto meccs.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
fujhato lett volna a tizi.
több mint 6 éve
Mikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.De most az azték férfi szépített (egy bazinagy védelmi hiba miatt, mindig csak egy embernek kell elbaszni a lestaktikát...).
dawyd728
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.jobb meccsre számítottam, az a gyors gól kb el is döntötte a meccset
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Mikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.
több mint 6 éve
Öööö én ezt 8gy nem mertem volna leírni, de utólag azt kell mondjam nincs hiba a mwgállapításban. Max annyi, hogy grizman overoverVegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
slowmotion
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
eaglesmcnabb
Toca
Kenny
több mint 6 éve
Na hogy hogy senki nem basztatja Stezt h kizartak a Milant az EL-bol? 😀földön fekvő oroszlánba már nem illik belerúgni.
Borbinho