NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2023
1 557
45
02:00 #2 Michigan vs #16 Iowa // #4 Florida State vs #14 Louisville
Soccer
40 feliratkozó
5 hónapja
bowl.hu-s Premier League tipper.io csoport:tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6
Mehetne ugyan ez a lista egy google doksiba, aminek a linkje (meg a top10 igazolas mondjuk) van megosztva a pinned kommentben.Ehune:
Borbinho
docs.google.com/document/d/1MXhc8a9DSUHrc6hP1dC_XZG-6cPsoBFF1ao5ySs27aU/edit?usp=sharing
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
nem Pásztor Józsi bá a Headcoach? Amadeus91szakmai igazgatóként funkcionál idén, Dajka a HC. Mondhatni Pásztor a GM.
közben Randjelovic mit vágott mellé. Pedig ő Nb2 fantasy-ben bebetonozott top10-es pick.

több mint 11 éve
nem Pásztor Józsi bá a Headcoach?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
god bless uonlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31210781Hörinem szeretnéd podcastolni a történéseket? 😀Amadeus91magad nevében beszélj 😀Höri15 perc múlva Szeged vs Békéscsaba a Duna tévén. Epic rivalryHöriParaszt BowlAmadeus91
több mint 11 éve
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31210781nem szeretnéd podcastolni a történéseket? 😀Amadeus91magad nevében beszélj 😀Höri15 perc múlva Szeged vs Békéscsaba a Duna tévén. Epic rivalryHöriParaszt BowlAmadeus91

több mint 11 éve
nem szeretnéd podcastolni a történéseket? 😀magad nevében beszélj 😀Höri15 perc múlva Szeged vs Békéscsaba a Duna tévén. Epic rivalryHöriParaszt BowlAmadeus91
több mint 11 éve
magad nevében beszélj 😀15 perc múlva Szeged vs Békéscsaba a Duna tévén. Epic rivalryHöriParaszt BowlAmadeus91

több mint 11 éve
15 perc múlva Szeged vs Békéscsaba a Duna tévén. Epic rivalryHöriParaszt Bowl
több mint 11 éve
szerintem pep messze nem akkora mágus mint azt sokan állítják, csak volt egy megfelelő játékosállománya, amiből nehéz lett volna nem nyerni. Örülnék ha a Milanba kerülne, legalább erről az állításomról tanúbizonyságot is nyerhetnénk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Pep a büdös életben nem fog a Milannal 80M-et játékosokra kapni, ahhoz tulajváltás kellene.BekiNem olyan biztos ez.
Berlusconiról három dolgot tud az egész világ:
1. Egy büdös zsidó
2. Akit imád, azért viszont a zsebébe nyúl
3. Guardiolát imádja, amióta álomcsapatot kreált Barcában
És Berlusconi egy ilyen féreg,hogy Guardiolának képes odaadni a pénzt, míg viszont Allegriben nem hisz, így fölöslegesnek érzi, hogy ekkora büdzsét adjon oda neki.
És az a helyzet, hogy ez a Guardiola pletyka túl sok helyről jön már, így valami tutira készülődik. Állítólag Guardiola még annyit kért Berlusconitól a legelejénmár, hogy Fabregast hozza el a Barcából, ami szintén összejöhetne, mert Fabregas köztudottan nem érzi jól magát, amiért keveset játszik. És lehet, hogy követné is Guardiolát, ha úgy alakul. Én személy szerint akkor lennék kurva boldog, ha még elhoznánk Hamsíkot, vagy Thiagot kezdésnek, onnantól pedig már Guardiola tudni fogja, hogy még kiket akar a hiányposztokra.

több mint 11 éve
sport365.hu/nemzetkozi-foci,vilagfoci,labdarugas-magyar-csapatokkal-rajtolhat-2015-ben-a-balkan-ligat,37476JC6Szerintem nem rossz ötlet, más kérdés, hogy a különböző rendőrségeknek nem biztos, hogy ugyanez lenne a véleménye. 😀 Kb hetente garantált lenne a botrány.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sport365.hu/nemzetkozi-foci,vilagfoci,labdarugas-magyar-csapatokkal-rajtolhat-2015-ben-a-balkan-ligat,37476
több mint 11 éve
NSO: Dzsudzsák oldalán megverhetjük az észteket...ami kimaradt: ugyanott ők is minket! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Első komment nso-n az új gólvonal-technológiával kapcsolatban, hihetetlen módon beteg 😀"Milyen érdekes lesz majd, ha "véletlen" egy csatár cipőjébe kerül egy ilyen chip, és csak benyúl a gólvonalon s máris gólt ítél a spori."
😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Április 1 van, bedőltetek, háhá😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pep a büdös életben nem fog a Milannal 80M-et játékosokra kapni, ahhoz tulajváltás kellene.
több mint 11 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE rosszul érintene, persze azért szeretném továbbra is, csak Juve drukkerként nehéz lenne egy ici picit is a Milannak drukkolni miatta. Pláne ha oda visz néhány általam szeretett játékost is, akkor leszek bajba. Öcsém nagy Milan drukker biztos örülne. Mondjuk legalább kiderülne valóban mekkora zseni vagy sem, igaz ha megkapja ezt a pénzt elég unfair Allegrivel szemben.
több mint 11 éve
A Milan négy éves szerződést ajánlott Pep Guardiolának. A katalán tréner évi 6 millió eurót keresne. Lapinformációk szerint Guardiola már télen átvenné a csapatot, de feltételül szabta, hogy a klub vezetése 80 millió dollárt biztosítson átigazolásokra.Remélem nem fogja kipakolni a Barca B-t.
Én támogatom, hogy jöjjön Guardiola, de ha neki van 80 millánk, akkor ennek a szerencsétlen Allegrinek miért nincsen?Duff
Az első csapatból kulcsjátékoshoz kevés a 80M...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
A Milan négy éves szerződést ajánlott Pep Guardiolának. A katalán tréner évi 6 millió eurót keresne. Lapinformációk szerint Guardiola már télen átvenné a csapatot, de feltételül szabta, hogy a klub vezetése 80 millió dollárt biztosítson átigazolásokra. Én támogatom, hogy jöjjön Guardiola, de ha neki van 80 millánk, akkor ennek a szerencsétlen Allegrinek miért nincsen?
több mint 11 éve
Ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebben...a viccek topik eggyel arrébb van 😀
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dzsudzsak-ismet-a-klasszis-jatekosok-kozott-emlegetnek-2181225JC6
több mint 11 éve
Ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebben...gyorsan újított is egy porschet 😀
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dzsudzsak-ismet-a-klasszis-jatekosok-kozott-emlegetnek-2181225JC6

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebben...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dzsudzsak-ismet-a-klasszis-jatekosok-kozott-emlegetnek-2181225
több mint 11 éve
www.kecskemetite.hu/index.php?page=hir_r&id=26761

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/nyolc-nemet-torok-a-magyar-valogatott-ellen-2181239aztán nehogy a német himnuszt kezdjék lejátszani véletlen 😊 vagy ami rosszabb a Deutschland Über Allest (mint azok az idióta szervezők Szegeden a kajakosoknál...).
több mint 11 éve
Én nem értem hogy egyes emberek miért gondolják azt hogy a törököket oda vissza fogjuk verni, oké hogy náluk is generáció váltás(van/volt) de attól én még sehol sem látom azt hogy mitől lennénk jobbak nálukJack ZoltánSenki nem gondolja, nem vagyunk jobbak, de valamit mondani kell... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"