Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Hol játszák a meccset, Varchesterben?Mané gólját nem szabadott megadni, ez tiszta. a VAR egyébként nem bírálja felül a bíró döntését, ha nem a les/nemles, vagy a kéz/nemkezet kell megítélni.
Vagy csak a világoskék sejk lépett egyet, mert nyílik az olló...
Stoki
sajnos a rendszer akarva vagy akaratlanul hackelhető, mert kurva nagy biztonsági rés van rajta, és most éppen bejutott rajta egy komolyabb vírus. ez van.
amit nem lehet abszolúte megérteni, az Ratkinson, ha szar a bíró, akkor legyen szar, de következetes, ez az NFL-ben is igaz.
több mint 6 éve
Ez a perreira gyerek hogy került PL közelbe?Úgy hogy ennyire üres a Manchesteri középpálya 😀 😀
MarioAna
több mint 6 éve
Hol játszák a meccset, Varchesterben?Vagy csak a világoskék sejk lépett egyet, mert nyílik az olló...
több mint 6 éve
Jó meccs, bíráskodás az gyenge...viszont a Pooltól többet vártam v. MU jobban összekapta magát. Mondjuk még sok van hátra
több mint 6 éve
Atkinson united szurkoló...
több mint 6 éve
Legközelebb az ennyire egyértelmű rúgás miatt is fújjátok vissza a gólt. Lécci, köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Minden fiszfaszt lefúj ez a barom, nyilván a tiszta szabálytalanságot azt pont nem, és nyilván abból lesz a gól. 12 ember ellen kurva nehéz.
több mint 6 éve
Atkinson egyoldalúan érdekes felfogásban vezeti a meccset.nem mintha meglepő lenne
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
MTK vs Budafok › MU vs Liverpool 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
meglepő módon nem vagyunk annyira szarok a Pool ellen (bár itt a fújás azért ....)
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Atkinson egyoldalúan érdekes felfogásban vezeti a meccset.
több mint 6 éve
Nagy Ádámmal mivan? Él még?
több mint 6 éve
Végre van Alisson, és végre a fehér mezben játszunk.
több mint 6 éve
Megnéztem a kezdőket.United meg kap egy 5öt kb ma ahogy elnézem a kereteket.ilyenkor szoktunk szopni
Coolearie
Negritis
Basszus alig ismerek valakit a Unitednél. Jó mondjuk kevés angol focit nézek de ez akkor is elég gyengécskének néz ki.
több mint 6 éve
United meg kap egy 5öt kb ma ahogy elnézem a kereteket.ilyenkor szoktunk szopni
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
íííí Radjának megint "lecsúszott" 😀 😀 . Szerintem meglőtte az év gólját olaszba'.Azt biztos nem. Az ev goljaa Milan tiz talalata lesz, amit egy teljes ideny alatt szerez. Azt osszegyurva megkapja a csapat a puskas-dijat
twitter.com/oeste/status/1185912561906192384MarioAna
pici erőt vihetett volna bele, meg azért helyezhette is volna jobban 😀
Borbinho
több mint 6 éve
Szezon elott alig vartam a Samp-Roma meccset. De ezzel most kinozni lehetne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
twitter.com/oeste/status/1185912561906192384pici erőt vihetett volna bele, meg azért helyezhette is volna jobban 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Az a baj hogy kb a gól után lett a busz leparkolva a kapu elé. Én ilyet még nem láttam hazai pályán ettől a csapattól a Mennyeiben. Tisztán látszik, hogy teljesen ki vannak égve, semmi taktika, csak az esetlegesség, hátul 5 passz, Sügér elkéri, fordít, beadom majd lesz valami játszik, semmi más. Vagy valaki, akinek jobb napja van, majd eldönti egy villanással.A tábor követelhetné legjobban a távozását de ők meg vannak véve élükön a vezetőjükkel.
Értem én hogy csak a 3 pont számít, de ha ez így megy tovább, senkit nem fog érdekelni, az egész stadion követelni fogja Rebrov távozását.
O1G
Onnan nem is ment füttyszó most sem.
több mint 6 éve
Nem értem a hisztit. Olyanok voltak ott, akik ott akartak lenni. Ez mindenhol megvan, én azt becsülöm már évek óta, hogy olyan aki nem akar belekeveredni olyannak nem lesz baja.Tényleg becsülendő, hogy nem tolták be egy lopott kerekesszékkel a fegyújtott járókeretet a babakocsit toló kismamák közé
NB2
#Respect
több mint 6 éve
Nem értem a hisztit. Olyanok voltak ott, akik ott akartak lenni. Ez mindenhol megvan, én azt becsülöm már évek óta, hogy olyan aki nem akar belekeveredni olyannak nem lesz baja.
több mint 6 éve
ha ennyi fölös energiájuk van, akkor minek erre basszák el az idejüket, miért nem mennek el sportolni valamit?Megértem őket, sajnos elszámolták a szervezők a helyi művházba a Könyvklub várható létszámát, és kevés pogácsával és székkel készültek 😕 Volt akinek nem jutott hely, és a kedvenc kifestőjére kellett ülnie 😕 😕sok hülyeVideóval:Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
A meccs előtt meg volt egy kis "baráti" találkozó a két tábor között...
Fattyu
www.youtube.com/watch?v=bUbCVWsaBkA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3U-HjJ369DmWMUfXgoYZfx9PX_zZCfCaXmNkhLOPRii_v48xuO8oU9O4g&app=desktop
NB2
slowmotion
flzoli
több mint 6 éve
Megértem őket, sajnos elszámolták a szervezők a helyi művházba a Könyvklub várható létszámát, és kevés pogácsával és székkel készültek 😕 Volt akinek nem jutott hely, és a kedvenc kifestőjére kellett ülnie 😕 😕sok hülyeVideóval:Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
A meccs előtt meg volt egy kis "baráti" találkozó a két tábor között...
Fattyu
www.youtube.com/watch?v=bUbCVWsaBkA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3U-HjJ369DmWMUfXgoYZfx9PX_zZCfCaXmNkhLOPRii_v48xuO8oU9O4g&app=desktop
NB2
slowmotion