Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Ez a kameruni csapat is mennyire borzasztó, látszik hogy megtört valami, ha Csupomoting a nagy sztárod. Ghána kb mindig ezt hozta, de Kamerun egy klasszik sztárcsapat volt mindig a szemeben.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
Tony Adams
Az összes kontinenstorna közül egyértelműen az ANK a leglehangolóbb.

több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Ritkán sajnálom a németeket, de ez most az a pillanat.
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Ez a Jakobsson elférne a mennyeiben.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatok

index.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/
r.baggio
Az érme másik oldala

www.cbssports.com/soccer/news/a-dallas-fc-under-15-boys-squad-beat-the-u-s-womens-national-team-in-a-scrimmage/

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 452 — nabege2@yahoo.com
elég gólképes ez a német védelem 😊
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Olaszokat nagyon lefocizták a hollandok. Alig bírják átvinni a holland térfélre a labdát.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....
flzoli
a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
slowmotion
Amíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
meg amíg volt Xavi meg Iniesta
slowmotion
Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀
eaglesmcnabb
Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...
Toca
Vegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.
Kenny
Véleményed szerint igen, de hát Barca és Fradi drukker vagy, nehéz komolyan venni 😛
Köszönöm!
Toca
Mint Madridista nehez komolyan venni. 😀
Koszonom.

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.
dande
Te argentin vagy?
ZoliMP
Muszáj volt belekötni 😊

De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉
dande
😊ertem. amugy nem tudhattam, hogy nem.
En mindig vb, eb, el es bl gyoztes vagyok. 😊

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.
dande
Te argentin vagy?
ZoliMP
Muszáj volt belekötni 😊

De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
dande
Te argentin vagy?
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatok

index.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hát annak fényében, hogy a japók ilyen tizivel estek ki, ez így fura
(de valóban volt egy meg nem adott júeszéj gól is)
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 840 — Steelers fan
fujhato lett volna a tizi.
ZoliMP
Igen.
Viszont én továbbra sem fújnám be az ilyet. (Még úgy se, hogy Baggio 98ban direkt így harcolt ki tizit

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Franciáknak szurkolok, de ha ezt innen megnyerik, akkor az amerikaiak joggal reklamálhatnak a még nem adott góljuk miatt.

Valóban az első korai gól nem tett jót a meccsnek.
Mondjuk ez is tizi volt a legújabb direktíva szerint.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Mikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.
dawyd728
jobb meccsre számítottam, az a gyors gól kb el is döntötte a meccset
NB2
De jobb mint
Messi és csapata vs La Vinotinto meccs.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
fujhato lett volna a tizi.
több mint 6 éve
Mikor végre franciák odaszegezték az amerikaiakat a kapjukhoz, erre 1 kontra és 0-2. Nem lesznek a franciák egyszerre vb címvédők.
dawyd728
De most az azték férfi szépített (egy bazinagy védelmi hiba miatt, mindig csak egy embernek kell elbaszni a lestaktikát...).

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dawyd728
jobb meccsre számítottam, az a gyors gól kb el is döntötte a meccset
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
több mint 6 éve
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....
flzoli
a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
slowmotion
Amíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
meg amíg volt Xavi meg Iniesta
slowmotion
Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀
eaglesmcnabb
Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...
Toca
Vegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.
Kenny
Öööö én ezt 8gy nem mertem volna leírni, de utólag azt kell mondjam nincs hiba a mwgállapításban. Max annyi, hogy grizman overover

több mint 6 éve
 twitter.com/TheAFCnewsroom/status/1144379487007727616
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Na hogy hogy senki nem basztatja Stezt h kizartak a Milant az EL-bol? 😀
Borbinho
földön fekvő oroszlánba már nem illik belerúgni.