Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Williannak nehezebb volt kihagyni, mint belőni...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Videoton büntető a 96. percben 😀
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Busait a válogatottba,hát jobb mint Szalai!!négy44!!

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Igen, csak az általam említett csapatok az elmúlt 20-30 évben végig ott voltak a top 5ben, a cseheknek, portugáloknak "csak" egyszer-egyszer sikerált egy elit garnitúrát kitermelni. Nyílván a belgák kicsit sántítanak, mert ők most jöttek fel, de nincs kétségem, hogy hosszú időre meghatátorozó csapat lesz a világ focijában.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát ebből 2 (aranygeneráció, klasszis) vagy 10-15 nemzetre igaz az utóbbi 20-30 évben mondjuk. Ez alapján nem lehet megítélni a dolgot szerintem. Persze ahol van pénz dögivel és a lakosságszám/gyarmatbirodalom is adott (Anglia, Franciao, Spanyolo., Olaszo. Németo.), ott jóval könnyebb meríteni és összehozni egy értelmes generációt.

Most hogy a belgák belenyúltak a tutiba mint mondjuk a csehek annó Nedveddel vagy a portugálok Figoékkal, hogy feltétlen annyival jobb utánpótlásuk lenne, ami kiemelkedik a kontinensen.

több mint 9 éve
Kb.

több mint 9 éve
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-nemet-sportigazgatot-nevezett-ki-a-szovetseg-2398435

Remélem Bognár Gyuri vett fel esőkabátot. Meglepő, hogy nem valamelyik belterjest nevezték ki.

Lehetőségek:
Ad1: Belátták, hogy az itthoni "szakma" szart sem ér és ezért külföldről egy tapasztalt szakembert hívtak, hogy meginduljon a fejlődés.
Ad2: Idehozták, majd amikor a gáncsolások sorozata után nem ért el eredményt menesztik, csakhogy legalizálják a "külföldi se jobb, mint az itthoni szakma" mantrát és továbbra is belterjeseket neveznek ki.Tony
vagy csak Dárdai annyira bejött, hogy most elkezdték fullba nyomatni a német vonalat.
végülis tök logikus, ha megnézzük, melyik a legjobb utánpótlásképző ország Európában az elmúlt egy-két évtizedet tekintve.slowmotion
Európában a belga-holland-német-spanyol qvartett sztem kb egy szint, bár a hollandoknál most van egy kis visszaesés, nem látszik, hogy a robben féle generáció után kik tudnák ezt a színvonalat tovább vinni. Van depay meg blind kb, strootman térde nem bírta és most így hirtelen ennyi...peach
Mégis mi alapján ítéled meg, hogy egy utánpótlásképzés jó vagy rossz? 1-1 klasszis kinevelése, stabilan jó játékos 10-20 játékos a keretben, aranygeneráció?

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-nemet-sportigazgatot-nevezett-ki-a-szovetseg-2398435

Remélem Bognár Gyuri vett fel esőkabátot. Meglepő, hogy nem valamelyik belterjest nevezték ki.

Lehetőségek:
Ad1: Belátták, hogy az itthoni "szakma" szart sem ér és ezért külföldről egy tapasztalt szakembert hívtak, hogy meginduljon a fejlődés.
Ad2: Idehozták, majd amikor a gáncsolások sorozata után nem ért el eredményt menesztik, csakhogy legalizálják a "külföldi se jobb, mint az itthoni szakma" mantrát és továbbra is belterjeseket neveznek ki.Tony
belterjest neveztek ki, csak ő történetesen épp Dárdai haverja 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
vagy csak Dárdai annyira bejött, hogy most elkezdték fullba nyomatni a német vonalat.
végülis tök logikus, ha megnézzük, melyik a legjobb utánpótlásképző ország Európában az elmúlt egy-két évtizedet tekintve.slowmotion
Európában a belga-holland-német-spanyol qvartett sztem kb egy szint, bár a hollandoknál most van egy kis visszaesés, nem látszik, hogy a robben féle generáció után kik tudnák ezt a színvonalat tovább vinni. Van depay meg blind kb, strootman térde nem bírta és most így hirtelen ennyi...peach
nekem az rémlik, hogy a spanyolok meg a németek szoktak a leginkább eljutni a döntőig szinte minden évbenslowmotion
Azért arról ne feledkezz meg, hogy ott jóval többen is laknak, mint Hollandiában és Belgiumban.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
nekem az rémlik, hogy a spanyolok meg a németek szoktak a leginkább eljutni a döntőig szinte minden évben
több mint 9 éve

Lehetőségek:
Európában a belga-holland-német-spanyol qvartett sztem kb egy szint, bár a hollandoknál most van egy kis visszaesés, nem látszik, hogy a robben féle generáció után kik tudnák ezt a színvonalat tovább vinni. Van depay meg blind kb, strootman térde nem bírta és most így hirtelen ennyi...

több mint 9 éve

Lehetőségek:
végülis tök logikus, ha megnézzük, melyik a legjobb utánpótlásképző ország Európában az elmúlt egy-két évtizedet tekintve.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Lehetőségek:
Ad2: Idehozták, majd amikor a gáncsolások sorozata után nem ért el eredményt menesztik, csakhogy legalizálják a "külföldi se jobb, mint az itthoni szakma" mantrát és továbbra is belterjeseket neveznek ki.
több mint 9 éve
Ha már Dortmund, szerencsétlen Reus, úgy tűnik megint komolyan sérül......dande
és már megint utaztak rá, csak most lap se lett belőle.
Klopp helyében lemennék a második csapathoz, és megkérdezném, hogy kinek van kedve beletaposni a csávó térdébe, amikor ellenük játszanak majd.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/novak-dezso-ozvegyenek-dramai-vallomasa-30-ora-egy-eletert-2398429

Azért ez valahol szánalmas, hogy még mindig egy 26 éve bukott rendszer szennyesét kell sikálni a sportban (is).flzoli
Ez pedig egy borzasztó nehéz dolog. A legegyszerűbb lett volna mindent ott és akkor feltárni, de ahhoz nem volt elég bátorság és akarat, az őszinteségre és szembenézésre, mint ahogy ma sincs meg általában a magyar népben és emberekben..

Konkrétan Novákkal kapcsolatban pedig elfogult vagyok pozitívan, hiszen akkor vitte BL-be kedvenc csapatomat a Fradit, mikor kamasz voltam, örök élményt adva vele, és egyébként emberileg, edzőként amit alkotott és mutatott az nagyon megsüvegelendő. Aztán, hogy kit, hogyan miként irányítottak abban a korábbi rendszerben, ezt nekünk nehéz látni, ítéletet mondani felettük annál könnyebb. Gyerekként éltem végig a rendszer végét, így én is csak a történeteket ismerem, így is meg úgy is.

Novák beismerte, meg is bánta, pedig elképzelhető nem is ártott valóban vele (ezt lehet nem tudjuk meg soha), sokan ennyit sem tettek meg.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kívánok én fele ilyen nem sztár labdarúgókat a magyar labdarúgásba már ne haragudj.

Jó nem a legfialtabb kiadás, főleg Buffon nem, de ennek a a cspatnak bőven jelentenek annyit, amit ifjabb "sztárocskákkal" nehéz pótolni. Buffonban még lehet 1-2 jóidény Tevezben meg 3-4, reméljük itt töltik ki.

Aki pedig menni akar menjen. A sajtó ezeket úgyis mindig addig feszegeti,felszínen tartja, duruzsolják a játékosok fülébe, míg nem lehet mit kezdeni vele és ki nem erőszakolják a váltásokat, akkor is ha az illető már lezárta. S az inkább káros, mint hasznos.

Reméljük a Dortmund ellen sikerül nem elszúrni, majd a továbbjutást.

Sztárnak szerintem nem sztárok már, ide értve a divatot, a média hype-ot és az összes celebséggel együtt járó marhaságot. Klasszisok, az nem kérdés, de az nem egyenlő a felkapottsággal és a rivaldafénnyel.flzoli
Talán annyira nincsenek már mindennap a címlapon valóban, de azért még nem is felejthetőek. S igen, mondjuk a klasszis és a sztár ez esetben mást jelent.
több mint 9 éve
Kívánok én fele ilyen nem sztár labdarúgókat a magyar labdarúgásba már ne haragudj.

Jó nem a legfialtabb kiadás, főleg Buffon nem, de ennek a a cspatnak bőven jelentenek annyit, amit ifjabb "sztárocskákkal" nehéz pótolni. Buffonban még lehet 1-2 jóidény Tevezben meg 3-4, reméljük itt töltik ki.

Aki pedig menni akar menjen. A sajtó ezeket úgyis mindig addig feszegeti,felszínen tartja, duruzsolják a játékosok fülébe, míg nem lehet mit kezdeni vele és ki nem erőszakolják a váltásokat, akkor is ha az illető már lezárta. S az inkább káros, mint hasznos.

Sztárnak szerintem nem sztárok már, ide értve a divatot, a média hype-ot és az összes celebséggel együtt járó marhaságot. Klasszisok, az nem kérdés, de az nem egyenlő a felkapottsággal és a rivaldafénnyel.

több mint 9 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/novak-dezso-ozvegyenek-dramai-vallomasa-30-ora-egy-eletert-2398429

Azért ez valahol szánalmas, hogy még mindig egy 26 éve bukott rendszer szennyesét kell sikálni a sportban (is).

több mint 9 éve

Ha már Dortmund, szerencsétlen Reus, úgy tűnik megint komolyan sérül......
több mint 9 éve
Én is így gondolom 😀

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-marotta-kitoltetlen-csekkel-marasztalna-a-sztarokat-2398443dande
Ők azért már nem tartoznak éppen a sztár kategóriába.....
A cím alapján azt hittem, hogy Pogbáról vagy legalább Vidalról van szó.

több mint 9 éve
Én is így gondolom 😀

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-marotta-kitoltetlen-csekkel-marasztalna-a-sztarokat-2398443
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Február hónap álomcsapata a La Ligában.
Gayá, Mustafi és Parejo 😊
Utolsó 10 meccse a Valenciának: 8-1-1
7végén brutál nagy rangadó! Amunt Valencia! 😉

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
England and Sunderland footballer Adam Johnson arrested on suspicion of sex with 15-year-old girl [BBC]

vine.co/v/OX1O1PQZMhH

így már érthető 😀ZERO_L

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nekem tetszik 😀 Carlitooooooo (Tevez) ahogy az olasz kommentátor mondta. Gyönyörű gól volt, az egyik legjobb igazolás egész Európát tekintve, azok közül ami akkor volt sztem. S azóta is. Nagyot nyertünk vele, csupaszív játékos, abszolút rászolgált DP mezére. Kár, hogy nem öt évvel fitalabb.

Közben ahogy várható volt 10emberrel egyenlített a Roma nagyon magunkra engedtük őket.........
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Annyiszor megfogadtam, hogy olasz meccset soha a büdös életbe nem nézek, de ilyen unalmas hétfőn, gondoltam teszek egy újabb próbát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/