NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404

Ez hogy nem volt egyből piros? 😀
MarioAna
A válla volt, nem a könyöke.
flzoli
Az nem szamit ilyenkor. Ez hol tortent, tizi lehett volna?
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.
flzoli
Szerintem már most is egy középcsapat. Meg már évek óta, nem mondanám egyik sorozatban sem esélyesnek de még dobogó közelbe sem őket. Jobb esetben 5-6 helyért lesznek harcban a bajnokságban szerintem.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
MarioAna
a 2 védő úgy nézi az argentint, mintha tackle-t akarnának csinálni rajta
a labda hol van az totál másodlagos😊
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ha az MU tényleg képes lesz bankot robbantani egy Maguire szintű traktor védőért, akkor tényleg megérett arra, hogy egy újgazdag középcsapat legyen.
flzoli
Én is fázok tőle, de a szakik eléggé kedvelik az embert. Mondjuk ránézésre Kane se egy labdamágus, aztán mégis tud valamit.

Amúgy szerintem nem fog jönni.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

MarioAna
A válla volt, nem a könyöke.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a büntetőrúgáshoz igazából csak BIG DICK ENERGY kell
JSanyo
Azt mondod Nick Folesnak piacra kéne dobni egy ilyen nevű energiaitalt elsősorban soccerjátékosok számára?
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
a büntetőrúgáshoz igazából csak BIG DICK ENERGY kell

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.
csebi
Jó de ő német, úgy könnyű.
eaglesmcnabb
A legszebb nevű focista hiába volt nemet, legfontosabb pillanatban kihagyta

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ha Thomas Linke be tudta rúgni rohadt nagy teher alatt akkor bármelyik középhátvéd képes rá.
csebi
Jó de ő német, úgy könnyű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.
dawyd728
Nem feltétlenül a tudás hiánya. Sokkal inkább a mozgás rutin, de még inkább a psziché. Nekem védők között is a csapatban kifejezetten jó rúgótechnikám volt, de elég sokáig képtelen voltam éles helyzetben belőni. Mindig túlgondoltam, túlidegeskedtem, feszélyezett a légkör. Aztán egyszer ez átszakadt...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Azért szervezett csapatok (Venezuela, Paraguay) ellen a brazilok is szenvedtek már ezen a tornán, ha stabilak lesznek hátul az argentinok és nem kapnak gólt az 1. félidőben, benne van, hogy jobban jönnek ki a meccsből, ezen a tornán még nem kellett hátrányból fociznia a braziloknak.
empty taxi
mondjuk (nyilván számít hogy ki ellen játszanak), de a brazilok a 7-1 után durván stratégiát váltottak, az elmúlt 7 meccsükön nem kaptak gólt. Az elmúlt 45 meccsükre levetítve lőttek 99 gólt, és mindössze 12-t kaptak.
Az is igaz, hogy amikor hátrányban vannak akkor jó eséllyel ki is szopnak (lásd a vb-n belgium)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Ezt sosem értetem miért kell középhátvédeknek tizit lőni. Chivu vagy Mihailovic oké, de 99,999%-a védőknek a rugóképesség hiányzik. Oké, h kapitány és nehéz helyzetben lehet az ő feje a legtisztább, de akkor sem rugatom a tizit egy középső védővel.
dawyd728
Frank de Boer
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos
Most hirtelen, szóval vannak egy páran.

Nem tudom statisztikaval alátámasztani, csak sok-sok éves megfigyelésem, hogy a balhátvédek szoktak leginkább hibázni.
Sinisa
no igen.
az angoloknál is Stu Pearce hagyta ki, aztán amikor már ő is belőtte, akkor jött Southgate, és levette a válláról ezt a terhet.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
D. A
dawyd728
 www.youtube.com/watch?v=cvfNyXHAsRg
Negritis
Ahh Agger egy copycat, kis kukiskent ez belemegett anno.Amint tudtam szerezni lett is egy Kuman mezem

www.youtube.com/watch?v=uc_D8kC7-xU
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Var is mi fsznak van. Annak kb. Így szrt sem ér az egész. Mindegy kb ezt vártam.....
több mint 6 éve
Ez a masodik gol sem volt kisebb, kb az elso meccse Jesusnak a valogatottban amikor jól játszik. Ideje volt 😀 Cserebe coutinho jatszik kirva szarul, pedig ő jól szokott.

Pedig a gól utan jobbak az argentinok

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mist játszik a legjobban a csapat, persze szrt sem ér egyelőre. Tipikus...
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Mekkora pozőr a bíró. 😁
több mint 6 éve
Szvsz Kár basztatni a tiziket, mert a meccs végén mikor nem nyert az ész, erő technika, utána jön az idegrendszer, meg a szerencse. Volt elég ideje a jobb csapatnak nyernie, mégis belement a gyengébb csapat diktálta taktikába. Nincs igazságosabb dolog a büntetőknél.

Vlsz Platini, Baggio, Bossis, stb likes it. 😊
ozibozi
Én meg tartom Puzsér véleményét a 11-es párbaj ellen. "Nem igazságos az a rendszer, ahol a puskás akadémia 10-ből 3-szor megveri a real madridot."
eaglesmcnabb
De 90 perc alatt csak 100-ból 3-szor jutna egyáltalán oda a PAFC, tehat igazságos, ha kb az esetek 1%-ban nyer egy gyengébb csapat.
Sobri Jóska
De magaban a rendszerben tizbol haromszor. Míg ha elso golig jatszanak kotve hiszem. Es amigy teljesen szubjektív velemenyem, hogy altalaban véve is a gyengebb csapat nyer többször.

Közben Dani Alves nem szarozott, argentin védők csak keresték a labdat 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
dawyd728
Frank de Boer
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos

Nem tudom statisztikaval alátámasztani, csak sok-sok éves megfigyelésem, hogy a balhátvédek szoktak leginkább hibázni.
Sinisa
Akartam ilyen listát írni, de megelőztél.
Ugye Koeman talán mindenidők leggólképesebb védője, plusz van egy rakat 30 pluszos gólpassza és indítása, de Blanc, Augenthaler vagy Matthaus se sok tizenegyest rontott középhátvédként. És Brehme (ő szélsőhátvéd volt inkább) nem csak VB-t érő tizit lőtt be, hanem védőként lőtt gólt ballal is, jobbal is.
De a mindent vivő lap a pakliban Beckenbauer "A" középhátvéd.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 212
dawyd728
Frank de Boer
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos
Most hirtelen, szóval vannak egy páran
Sinisa
Jobb hátvéd a tuti 😉
Novák Dezső
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
D. A
dawyd728
 www.youtube.com/watch?v=cvfNyXHAsRg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
dawyd728
Frank de Boer
Ghica Popescu
Ronald Koeman
Nagy Tibor
Marco Materazzi
Sergio Ramos

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
nagyon bután játszottak az angolok itt a végén

amúgy az megvan ha nincs a VAR megadják az angol gólt és cserébe nem kapnak tizit?😊

volt még egy érdekes szitu, mikor az angol kapus odaadta az amerikainak véletlenül a labdát, az az überokos és önző csaj meg ahelyett, hogy lepasszolta volna, inkább rálőtte... nah én az ilyet úgy lehordanám, mint a huzat, a saját sikerét előbbre helyezte a csapaténál, mikor belül 2 ember sokkal jobb helyzetben volt, ezt kb fél mp alatt felismerhette volna
NB2
en visszanezettem volna h a labdahoz ertek-e kezzel mikor olelgettek az amcsi kapust😀