Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 087 — Keep pounding
Sztem ez fasza meccs volt.
Kikaptunk, kár érte, de reálisan egy döntetlen is kevés lett volna a második helyhez. Kaptunk két gólt nevetséges egyéni hibákból, meg egyet lesről.

De volt kinézete az egésznek, csapatként néztünk ki, nyilván nem mindig lehet felborítani a papírformát.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 441 — Omar's Coming Yo!
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.
-2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Inkább - 3.
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
Toca
Szerintem papiron Feöer W Svájc L.Így jött ki a -2.A Niko kérdés meg baromi kellemetlen,hogy végre van egy csatárunk aki fossa a gólokat és képtelenek vagyunk beépíteni.Mondjuk ha már nem számol vele középen akkor nem értem miért tartja többre NK9et IF-be mint mondjuk Nikolicot.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 19 815
Kinevezése egyéves évfordulójának margójára:
 twitter.com/MelissaReddy_/status/784675135072694272

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 835 — Vikings fan
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Inkább - 3.
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 441 — Omar's Coming Yo!
Willi Orban gyere mar.

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 18 485
most már tök mindegy hogy van jobb a posztján vagy nincs. Ha a továbbjutásért küzdenénk akkor elfogadnám hogy játsszon a legjobb akár járókerettel is, hiszen az eredmény a legfontosabb... de ma estétől ez már nincs így... előre kellene tekinteni, ha már így alakult...😕
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 972 — Panthers fan
Gera még mindig az egyik legjobb volt... Dzsudzsák tényleg kezd alibi focista lenni, ugyanakkor skill poszton nincs választék.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez nem szégyen, épp ellenkezőleg. A svájci válogatott minimum 5 évvel van előttünk, de talán van az 10 is. Ellenben végre van egy olyan csapatunk, amelyik küzd, hajt, hány éven át keseregtem, mikor ilyen Sebők, Hrutka meg Böőrék játszottak..Sírt náluk a labda, a falra másztam. Nem mondom, ez a Klein gyerek is az őrületbe kerget, tisztára olyan mint egy idióta, bolond kutya, aki kergeti a labdát. Sajnos a védelmünk katasztrófa volt, pont a biztos pont. Lang...ahh.. Fiola szerepeltetése se volt indokolt, benne is volt két gólban. Ami szembetűnő volt: a rengeteg eladott labda. Alap helyzetekben, mikor semmi sem indokolta.
Aki Gerát fikázza mondjon alternatívát. Egyébként az öreg most is a legtöbbet futó és ütköző, labdaszerző játékosok között volt, közel a 40-hez. Ami szerintem sokakra nézve szégyen.
Én sejtettem, hogy nehéz lesz a második hely, nagyon kevés is rá az esély most már, de szerintem nekünk pont hogy nem a VB kell legyen a cél egy ilyen csoportban.
Pár évvel ezelőtt sima 0-5..most meg?

Nekem tetszett, csak így tovább.
több mint 8 éve
viszont most, hogy gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra a vesztett pontok alapján,( a portugáloknál kéne többet szereznünk egymás ellen, ha már a svájciak ellen ez ma elúszott) nem lehetne ilyen gerákat meg dzsuzsékokat elfelejteni végleg???
ozibozi
Asszem te voltál az, aki a feröeri meccs után feltetted ezt a kérdést, én pedig most megint megválaszolom. Kit raknál a helyükre? KisBognárt? 😀 Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a Dzsudzsák-féle alibistáknak ajtót mutassunk. Gerát is sokáig fogjuk visszasírni, majd meglátod, mert a mostani alternatívák nem jobbak nála, az utánpótlás pedig még rosszabb lesz.
Kampman
fasz mindegy kit teszel be helyettük hogy kikapjanak, arra ők is képesek lesznek, de legalább addigra ketten nem lesznek majd 80 évesek ...csak tisztítsd meg az öltözőt... van most 3 év az EB selejtezőkig, ahol reális esély lehet a lebonyolítás miatt... Egy csapatsportnál az öltözőn belül a játékosok tudják mi a sorrend egymás között, és nem a mostani hierarchia az egészséges ami lassan a szokásjogon alapul és nem a teljesítményen...
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 744 — "Montoya por favor!"
Szégyen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 477
viszont most, hogy gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra a vesztett pontok alapján,( a portugáloknál kéne többet szereznünk egymás ellen, ha már a svájciak ellen ez ma elúszott) nem lehetne ilyen gerákat meg dzsuzsékokat elfelejteni végleg???
ozibozi
Asszem te voltál az, aki a feröeri meccs után feltetted ezt a kérdést, én pedig most megint megválaszolom. Kit raknál a helyükre? KisBognárt? 😀 Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a Dzsudzsák-féle alibistáknak ajtót mutassunk. Gerát is sokáig fogjuk visszasírni, majd meglátod, mert a mostani alternatívák nem jobbak nála, az utánpótlás pedig még rosszabb lesz.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 273 — no es importante
Szalai lő két gólt, a nagy fejlődésen átment védelmünk erre visszalép arra a szintre, ahol a kilencvenes évek végén voltunk... Ejj de sz@r ez így. Komoly verseny lesz Feröerrel a harmadik helyért úgy néz ki.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
6 pont helyett van 1 a házban. Legalább járható lesz a körút : (
Hanni
Ki gondolta azt komolyan, hogy meg tudjuk Svájcot verni?

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 976
Igy szopo kikapni, de tenyleg oriasi bakik voltak hatul😕
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 25 979 — nabege2@yahoo.com
Azért ennyi hibával nehéz meccset nyerni. Plusz az utsó 10 percben mikor támadni kellett volna alig volt nálunk a labda.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 630 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mázlista anucikájukat......
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 464 — Poloska confirmed
6 pont helyett van 1 a házban. Legalább járható lesz a körút : (
több mint 8 éve
Azért a védelmünk továbbra is NB1-es szintű. Ha esetleg valakit érdekelt, hogy miért nem kapkodtak a magyar játékosokért az európai nagy- és középcsapatok 😊

több mint 8 éve
Kádár a picsába mi a rákért rúgtad ki???
Ilyen nincs!
több mint 8 éve
Túl korán feküdt le

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
portugália - Andorra 5-0 és két piros lap Andorrának. Mi ez ha nem bunda😀
Coolearie
Nem érzik magukat méltónak, hogy egy pályán legyenek Cével, ezért inkább kiállíttatják magukat.
RESPECT

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 439 — . . .
portugália - Andorra 5-0 és két piros lap Andorrának. Mi ez ha nem bunda😀
több mint 8 éve
A szupercsatár, és még ki akartátok követelni a csapatból

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Beszarás mi meccs ez😀
Szalai!