Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Sztem ez fasza meccs volt.Kikaptunk, kár érte, de reálisan egy döntetlen is kevés lett volna a második helyhez. Kaptunk két gólt nevetséges egyéni hibákból, meg egyet lesről.
De volt kinézete az egésznek, csapatként néztünk ki, nyilván nem mindig lehet felborítani a papírformát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Szerintem papiron Feöer W Svájc L.Így jött ki a -2.A Niko kérdés meg baromi kellemetlen,hogy végre van egy csatárunk aki fossa a gólokat és képtelenek vagyunk beépíteni.Mondjuk ha már nem számol vele középen akkor nem értem miért tartja többre NK9et IF-be mint mondjuk Nikolicot.Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.Inkább - 3.
-2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
Toca
több mint 8 éve
Kinevezése egyéves évfordulójának margójára:twitter.com/MelissaReddy_/status/784675135072694272
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.Inkább - 3.
-2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
több mint 8 éve
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt. -2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
több mint 8 éve
most már tök mindegy hogy van jobb a posztján vagy nincs. Ha a továbbjutásért küzdenénk akkor elfogadnám hogy játsszon a legjobb akár járókerettel is, hiszen az eredmény a legfontosabb... de ma estétől ez már nincs így... előre kellene tekinteni, ha már így alakult...😕
több mint 8 éve
Gera még mindig az egyik legjobb volt... Dzsudzsák tényleg kezd alibi focista lenni, ugyanakkor skill poszton nincs választék.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez nem szégyen, épp ellenkezőleg. A svájci válogatott minimum 5 évvel van előttünk, de talán van az 10 is. Ellenben végre van egy olyan csapatunk, amelyik küzd, hajt, hány éven át keseregtem, mikor ilyen Sebők, Hrutka meg Böőrék játszottak..Sírt náluk a labda, a falra másztam. Nem mondom, ez a Klein gyerek is az őrületbe kerget, tisztára olyan mint egy idióta, bolond kutya, aki kergeti a labdát. Sajnos a védelmünk katasztrófa volt, pont a biztos pont. Lang...ahh.. Fiola szerepeltetése se volt indokolt, benne is volt két gólban. Ami szembetűnő volt: a rengeteg eladott labda. Alap helyzetekben, mikor semmi sem indokolta.Aki Gerát fikázza mondjon alternatívát. Egyébként az öreg most is a legtöbbet futó és ütköző, labdaszerző játékosok között volt, közel a 40-hez. Ami szerintem sokakra nézve szégyen.
Én sejtettem, hogy nehéz lesz a második hely, nagyon kevés is rá az esély most már, de szerintem nekünk pont hogy nem a VB kell legyen a cél egy ilyen csoportban.
Pár évvel ezelőtt sima 0-5..most meg?
Nekem tetszett, csak így tovább.
több mint 8 éve
fasz mindegy kit teszel be helyettük hogy kikapjanak, arra ők is képesek lesznek, de legalább addigra ketten nem lesznek majd 80 évesek ...csak tisztítsd meg az öltözőt... van most 3 év az EB selejtezőkig, ahol reális esély lehet a lebonyolítás miatt... Egy csapatsportnál az öltözőn belül a játékosok tudják mi a sorrend egymás között, és nem a mostani hierarchia az egészséges ami lassan a szokásjogon alapul és nem a teljesítményen...viszont most, hogy gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra a vesztett pontok alapján,( a portugáloknál kéne többet szereznünk egymás ellen, ha már a svájciak ellen ez ma elúszott) nem lehetne ilyen gerákat meg dzsuzsékokat elfelejteni végleg???Asszem te voltál az, aki a feröeri meccs után feltetted ezt a kérdést, én pedig most megint megválaszolom. Kit raknál a helyükre? KisBognárt? 😀 Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a Dzsudzsák-féle alibistáknak ajtót mutassunk. Gerát is sokáig fogjuk visszasírni, majd meglátod, mert a mostani alternatívák nem jobbak nála, az utánpótlás pedig még rosszabb lesz.
ozibozi
Kampman
több mint 8 éve
Szégyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 8 éve
viszont most, hogy gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra a vesztett pontok alapján,( a portugáloknál kéne többet szereznünk egymás ellen, ha már a svájciak ellen ez ma elúszott) nem lehetne ilyen gerákat meg dzsuzsékokat elfelejteni végleg???Asszem te voltál az, aki a feröeri meccs után feltetted ezt a kérdést, én pedig most megint megválaszolom. Kit raknál a helyükre? KisBognárt? 😀 Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a Dzsudzsák-féle alibistáknak ajtót mutassunk. Gerát is sokáig fogjuk visszasírni, majd meglátod, mert a mostani alternatívák nem jobbak nála, az utánpótlás pedig még rosszabb lesz.
ozibozi

több mint 8 éve
viszont most, hogy gyakorlatilag nincs esélyünk a továbbjutásra a vesztett pontok alapján,( a portugáloknál kéne többet szereznünk egymás ellen, ha már a svájciak ellen ez ma elúszott) nem lehetne ilyen gerákat meg dzsuzsékokat elfelejteni végleg???
több mint 8 éve
Szalai lő két gólt, a nagy fejlődésen átment védelmünk erre visszalép arra a szintre, ahol a kilencvenes évek végén voltunk... Ejj de sz@r ez így. Komoly verseny lesz Feröerrel a harmadik helyért úgy néz ki.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
6 pont helyett van 1 a házban. Legalább járható lesz a körút : (Ki gondolta azt komolyan, hogy meg tudjuk Svájcot verni?
Hanni
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 976
Igy szopo kikapni, de tenyleg oriasi bakik voltak hatul😕
több mint 8 éve
Azért ennyi hibával nehéz meccset nyerni. Plusz az utsó 10 percben mikor támadni kellett volna alig volt nálunk a labda.
több mint 8 éve
Mázlista anucikájukat......
több mint 8 éve
6 pont helyett van 1 a házban. Legalább járható lesz a körút : (
több mint 8 éve
Azért a védelmünk továbbra is NB1-es szintű. Ha esetleg valakit érdekelt, hogy miért nem kapkodtak a magyar játékosokért az európai nagy- és középcsapatok 😊

több mint 8 éve
Kádár a picsába mi a rákért rúgtad ki???Ilyen nincs!
több mint 8 éve
portugália - Andorra 5-0 és két piros lap Andorrának. Mi ez ha nem bunda😀Nem érzik magukat méltónak, hogy egy pályán legyenek Cével, ezért inkább kiállíttatják magukat.
Coolearie
RESPECT

több mint 8 éve
portugália - Andorra 5-0 és két piros lap Andorrának. Mi ez ha nem bunda😀
több mint 8 éve
A szupercsatár, és még ki akartátok követelni a csapatból
Tepper takarodj!