Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 869
A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)
Kampman
Vegyenek újat! 😊
Vagy most hazai pálya v nem?
ozibozi
Hiába, ilyenkor néha a hazai csapatnak kell alkalmazkodnia, főleg, ha olyan speciális meze van, mint a horvátoknak.

Ezért próbálja egyébként a FIFA meg az UEFA is bátorítani/erőltetni az egyszínű mez-nadrág-sportszár összeállítást, lásd a mai megoldást.

több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Megneztem azt a walesi away kit-et. Boven jatszhatnank szerintem a hazai szerelesben ( meg amugy is nekik kell alkalmazkodni). Nekem hianyzik a klasszikus szerelesunk. Na mindegy, lenyeg, hogy nyerjunk.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 133
A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)
Kampman
Vegyenek újat! 😊
Vagy most hazai pálya v nem?

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve

több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A klasszik meggy piros mez, fehér gatyó, zöld sportszár már évek óta ciki.
ozibozi
Eleg baj

több mint 6 éve
Azt lehet tudni miert feherben jatszunk itthon?
diverdoc
Ha jól látom a walesiek wiki oldalán, az ő idegenbeli szettjük egy fehér-zöld kombináció lenne, ami nem térne el eléggé a mi piros-fehér-zöld szerelésünktől. Szerintem ezért döntöttek az egyszerűbb megoldás mellett, hogy akkor mi játsszunk tiszta fehérben, ők meg tiszta pirosban.
Kampman
Haaat...

több mint 6 éve
A klasszik meggy piros mez, fehér gatyó, zöld sportszár már évek óta ciki.
több mint 6 éve
diverdoc
Ha jól látom a walesiek wiki oldalán, az ő idegenbeli szettjük egy fehér-zöld kombináció lenne, ami nem térne el eléggé a mi piros-fehér-zöld szerelésünktől. Szerintem ezért döntöttek az egyszerűbb megoldás mellett, hogy akkor mi játsszunk tiszta fehérben, ők meg tiszta pirosban.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 601 — Whoops, looks like something went wrong.
diverdoc
Mert a gyulolet nem palya!

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Jobban játszunk, erre nem gondoltam volna.
Kampman
2 félidőt kevesen szoktak végig játszani nálunk.
több mint 6 éve
Kampman
Mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ez a Wales valami bun gyenge igy, hogy Ramsey nem jatszik, Bale meg teljesen forman kivul van egy eve. Nekik kell huzniuk a csapatot, nelkuluk tenyleg Wales tenyleg semmi.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
Ennyire kompakt csapatot régen, legutóbb storck idejében lehetett látni. Szoboszlainak kéne egy gól vagy gólpassz, hogy átszakadjon a gát..

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930
Nagyon áthallásos ez az Orbán-barát dolog
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 762 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
azért a szlotákok csak gurítottak egy 5-öst a baltás gyilkosoknak
lehet megint nagy lesz a mellény/nagy lesz az elvárás a szombati meccs miatt és jön a pofára esés Wales ellen?
NB2
Az azeriek látványosan kilógnak lefelé, lehet, hogy pontjuk se lesz.
Kampman
Csak nehogy nyáron revansot vegyenek vlmelyik ungarishe klubcsapaton izibe !!!
ozibozi
A Gandzsaszar egy tök veszélyes csapatnak tűnik

Csak kár hogy ők örmények😁
Fast Willie
Az se néz ki túl jól:
Görög-Örmény 0-1 a szünetben 0-2 lett közben
ozibozi
Kettő az, nem?
Olaszok is égnek otthon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Szoboszlai eddig csak rossz donteseket hozott.

több mint 6 éve
azért a szlotákok csak gurítottak egy 5-öst a baltás gyilkosoknak
lehet megint nagy lesz a mellény/nagy lesz az elvárás a szombati meccs miatt és jön a pofára esés Wales ellen?
NB2
Az azeriek látványosan kilógnak lefelé, lehet, hogy pontjuk se lesz.
Kampman
Csak nehogy nyáron revansot vegyenek vlmelyik ungarishe klubcsapaton izibe !!!
ozibozi
A Gandzsaszar egy tök veszélyes csapatnak tűnik

Csak kár hogy ők örmények😁
Fast Willie
Az se néz ki túl jól:
Görög-Örmény 0-1 a szünetben 0-2 lett közben

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 296 — Packers Suicide Squad
Bazmeg, iszom egyet, csak a Hennessy már elfogyott

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, na
petey
Titkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
Fast Willie
Ezt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.
Stez
basszameg, egész jól kitartott a cover
petey
akkor most nálad is ilyen van?

www.youtube.com/watch?v=rTMDbFs4Y04

több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 296 — Packers Suicide Squad
bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, na
petey
Titkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
Fast Willie
Ezt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.
Stez
petey
A sárgát megmagyarázhatod, aztán közvetítsd a peptalkot az öltözőből

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
petey
Fast Willie
Stez

több mint 6 éve
A Skorbut-Orbánviktor-Kádárjános-Baráth Etele védelem majd egész pofánbaszós lesz
több mint 6 éve
petey
Fast Willie

több mint 6 éve
Signature move by Szalai