Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Hiába, ilyenkor néha a hazai csapatnak kell alkalmazkodnia, főleg, ha olyan speciális meze van, mint a horvátoknak.A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)Vegyenek újat! 😊
Kampman
Vagy most hazai pálya v nem?
ozibozi
Ezért próbálja egyébként a FIFA meg az UEFA is bátorítani/erőltetni az egyszínű mez-nadrág-sportszár összeállítást, lásd a mai megoldást.
több mint 6 éve
Megneztem azt a walesi away kit-et. Boven jatszhatnank szerintem a hazai szerelesben ( meg amugy is nekik kell alkalmazkodni). Nekem hianyzik a klasszikus szerelesunk. Na mindegy, lenyeg, hogy nyerjunk.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
A horvátok is az idegenbeli fekete mezükben játszottak Wales ellen otthon, mert a piros-fehér kockás mezükhöz nem ment volna a walesiek egyik meze sem (piros vagy fehér)
több mint 6 éve
A klasszik meggy piros mez, fehér gatyó, zöld sportszár már évek óta ciki.Eleg baj
ozibozi

több mint 6 éve
Haaat...Azt lehet tudni miert feherben jatszunk itthon?Ha jól látom a walesiek wiki oldalán, az ő idegenbeli szettjük egy fehér-zöld kombináció lenne, ami nem térne el eléggé a mi piros-fehér-zöld szerelésünktől. Szerintem ezért döntöttek az egyszerűbb megoldás mellett, hogy akkor mi játsszunk tiszta fehérben, ők meg tiszta pirosban.
diverdoc
Kampman

több mint 6 éve
A klasszik meggy piros mez, fehér gatyó, zöld sportszár már évek óta ciki.
több mint 6 éve
Azt lehet tudni miert feherben jatszunk itthon?Ha jól látom a walesiek wiki oldalán, az ő idegenbeli szettjük egy fehér-zöld kombináció lenne, ami nem térne el eléggé a mi piros-fehér-zöld szerelésünktől. Szerintem ezért döntöttek az egyszerűbb megoldás mellett, hogy akkor mi játsszunk tiszta fehérben, ők meg tiszta pirosban.
diverdoc
több mint 6 éve
Azt lehet tudni miert feherben jatszunk itthon?Mert a gyulolet nem palya!
diverdoc
több mint 6 éve
Azt lehet tudni miert feherben jatszunk itthon?

több mint 6 éve
Jobban játszunk, erre nem gondoltam volna.2 félidőt kevesen szoktak végig játszani nálunk.
Kampman
több mint 6 éve
Jobban játszunk, erre nem gondoltam volna.Mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ez a Wales valami bun gyenge igy, hogy Ramsey nem jatszik, Bale meg teljesen forman kivul van egy eve. Nekik kell huzniuk a csapatot, nelkuluk tenyleg Wales tenyleg semmi.
Kampman
több mint 6 éve
Ennyire kompakt csapatot régen, legutóbb storck idejében lehetett látni. Szoboszlainak kéne egy gól vagy gólpassz, hogy átszakadjon a gát..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nagyon áthallásos ez az Orbán-barát dolog
több mint 6 éve
Kettő az, nem?Az se néz ki túl jól:A Gandzsaszar egy tök veszélyes csapatnak tűnikCsak nehogy nyáron revansot vegyenek vlmelyik ungarishe klubcsapaton izibe !!!azért a szlotákok csak gurítottak egy 5-öst a baltás gyilkosoknakAz azeriek látványosan kilógnak lefelé, lehet, hogy pontjuk se lesz.
lehet megint nagy lesz a mellény/nagy lesz az elvárás a szombati meccs miatt és jön a pofára esés Wales ellen?
NB2
Kampman
ozibozi
Csak kár hogy ők örmények😁
Fast Willie
Görög-Örmény 0-1 a szünetben 0-2 lett közben
ozibozi
Olaszok is égnek otthon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Szoboszlai eddig csak rossz donteseket hozott.
több mint 6 éve
Az se néz ki túl jól:A Gandzsaszar egy tök veszélyes csapatnak tűnikCsak nehogy nyáron revansot vegyenek vlmelyik ungarishe klubcsapaton izibe !!!azért a szlotákok csak gurítottak egy 5-öst a baltás gyilkosoknakAz azeriek látványosan kilógnak lefelé, lehet, hogy pontjuk se lesz.
lehet megint nagy lesz a mellény/nagy lesz az elvárás a szombati meccs miatt és jön a pofára esés Wales ellen?
NB2
Kampman
ozibozi
Csak kár hogy ők örmények😁
Fast Willie
Görög-Örmény 0-1 a szünetben 0-2 lett közben
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Bazmeg, iszom egyet, csak a Hennessy már elfogyott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
akkor most nálad is ilyen van?basszameg, egész jól kitartott a coverEzt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, naTitkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
petey
Fast Willie
Stez
petey
www.youtube.com/watch?v=rTMDbFs4Y04
több mint 6 éve
A sárgát megmagyarázhatod, aztán közvetítsd a peptalkot az öltözőbőlbasszameg, egész jól kitartott a coverEzt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, naTitkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
petey
Fast Willie
Stez
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
basszameg, egész jól kitartott a coverEzt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, naTitkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
petey
Fast Willie
Stez
több mint 6 éve
A Skorbut-Orbánviktor-Kádárjános-Baráth Etele védelem majd egész pofánbaszós lesz
több mint 6 éve
Ezt a problemat Balotelli mar megoldotta, ugyhogy siman lehet, hogy Patkai = petey.bámulatos mennyire lendületesen sodró iramú a meccs. harapós ez a magyar válogatott, naTitkon azt hittem, hogy Pátkai petey néven írogat ide, de látom, hogy nincs teló a kezében
petey
Fast Willie
több mint 6 éve
Signature move by Szalai