Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
több mint 6 éve
Isael meg Siger kuka.Kegyetlen szarok meccsek óta.
A brazilnak nemtom volt e eddig értékelhető meccse. Borzalom
több mint 6 éve
Botka mennyire rossz, úristen.Nem tudom, hogy azért mert nem a posztján játszik, vagy csak ennyire tragikus formában van, de katasztrófa amit művel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...Milyen csúnyán beszélsz 😲😲😲😲😲😲😲😲
petey
több mint 6 éve
mondjuk nézném is ha a fradi bközép nem térdelt volna le Kubi elé egyenként...asszondjak europa egyik legnagyobb derbije😂Mert az is. A múltja miatt asszem top10ben van a világon.
ZoliMP
gordon
több mint 6 éve
Azt nézem kiállítottak vkit a fradiból, vagy mifasz?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lanza tudja h tizibol nem illik. De kegyetlen szar volt omg.azt az agyatlan négert, remélem az öltözőben megverik
Kamber bazmeg ket meccsen ket ures kapus helyzetet lott ki a stadionbol. Most legalabb nem 3 meterrol...
Kozben Lanza javitott, Batik beadas lol
Borbinho
több mint 6 éve
asszondjak europa egyik legnagyobb derbije😂Mert az is. A múltja miatt asszem top10ben van a világon.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
asszondjak europa egyik legnagyobb derbije😂
több mint 6 éve
Lanza tudja h tizibol nem illik. De kegyetlen szar volt omg. Kamber bazmeg ket meccsen ket ures kapus helyzetet lott ki a stadionbol. Most legalabb nem 3 meterrol...
Kozben Lanza javitott, Batik beadas lol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Osszehozta a Watford Steznek a golt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
jaja én vagyok Borkai lebuktam 😀köszi, ismerem ezt az oldalt, csak jelenleg külföldön vagyok és ki van írva a wiz-re hogy az itteni police lebaszta a picsába 😀Külföldön? Dehát a horvát hajókázásnak már vége van.
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
köszi, ismerem ezt az oldalt, csak jelenleg külföldön vagyok és ki van írva a wiz-re hogy az itteni police lebaszta a picsába 😀Külföldön? Dehát a horvát hajókázásnak már vége van.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Nincsenek ra szavak, mennyire gany ez a Spurs az idenyben. Siralmas. Megint elmegy ezeken a fantasy. Fuj fujCsak tudnam, hogy miert. Mert tavalyhoz kepest elment egy darab Tripperes.
Stez
több mint 6 éve
Hola VPN-em van, az befagy...Vpn?köszi, ismerem ezt az oldalt, csak jelenleg külföldön vagyok és ki van írva a wiz-re hogy az itteni police lebaszta a picsába 😀| www.wiz1.net/schedule |Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
Itt van hozza link, kerdes mukodik- e.
Esetleg beirod googlere a meccset meg h reddit 😊
Borbinho
Heisman Trophy
Borbinho
hát sajnálom 😕 sky sportson szokott menni amennyit értettem a német weboldalból, ahhoz meg nem találtam semmit. Bezzeg az M4 Sport...Megmondom oszinten, tvben nem nagyon kovetjuk a meccseket, maximum ha olyan helyre megyunk billiardozni ahol adjak. Esetleg ezt az oldalt probald meg, de nem garantalom, hogy mukodni fogNa hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
streamwoop.live/event/1aacc/Sturm-Graz-vs-Salzburg
Brotesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Nincsenek ra szavak, mennyire gany ez a Spurs az idenyben. Siralmas. Megint elmegy ezeken a fantasy. Fuj fuj
több mint 6 éve
Megmondom oszinten, tvben nem nagyon kovetjuk a meccseket, maximum ha olyan helyre megyunk billiardozni ahol adjak. Esetleg ezt az oldalt probald meg, de nem garantalom, hogy mukodni fogNa hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
streamwoop.live/event/1aacc/Sturm-Graz-vs-Salzburg
több mint 6 éve
Vpn?köszi, ismerem ezt az oldalt, csak jelenleg külföldön vagyok és ki van írva a wiz-re hogy az itteni police lebaszta a picsába 😀| www.wiz1.net/schedule |Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
Borbinho
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
köszi, ismerem ezt az oldalt, csak jelenleg külföldön vagyok és ki van írva a wiz-re hogy az itteni police lebaszta a picsába 😀| www.wiz1.net/schedule |Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
Borbinho
több mint 6 éve
| www.wiz1.net/schedule |Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀tudsz véletlenül hozzá valami stream linket esetleg ha jártasabb vagy hogy az osztrák csatornának (ORF asszem) van vmi olyan linkje mint az M4 Sportnak?
Brotesz
több mint 6 éve
Na hamarosan egy jo kis Sturm Graz - Red Bull Salzburg eloben, remelhetoleg Szoboszlaival a kezdoben 😀