NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Dik mi volt ez a WW termékelhelyezés! 😁
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊
Szép feladat lesz még Méhesnek is.
Tony Adams
miert nem merte?

apro volt a 2. gol 😀
több mint 6 éve
Na végre egy szimpi kiscsapat!
több mint 6 éve
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊
Szép feladat lesz még Méhesnek is.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a kép

Kampman
De legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
ZoliMP
Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.
somoskovig
A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.
Matthew99
Ez a csapatok többségének enélkül is kiválóan megy 😊

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a kép

Kampman
ZoliMP
Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.
somoskovig
A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Lehet belemagyarázás, de én a lányoknál tényleg kevesebb időhúzást véltem felfedezni! Tegnap pl a svéd lány a 90. percben futva jött le a cserére, pedig nyerésre álltak.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Meg mindig az Europa a foci csucsa.
Hatalmas lessen vannak a del-amerikaiak. A tobbi kontinenst nem emlitetem, mert pl vb-ken nem nagyon ertek el ertekleheto eredmenyt.
Kicsi olyanok, mint a magyar foci , jol elvalnak , tilitoliznak aztan ennyi. Persze mas kultura, de nezhetetlenek.
A noi vb is klasszissal jobb, foleg ugy, hogy a legnagyobb puncik a palyan a ferfiak 😊

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404

Kampman
ZoliMP
somoskovig
Adom az otletet siman.!
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

Kampman
ZoliMP

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404

Kampman
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.
slowmotion
Paraguay 2011-ben 5 döntetlennel jutott döntőbe, az se volt semmi.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
mindegyik férfi foci torna bűn gyenge meccseket hoz így a klubszezon után....nagyon vártam az idei Copa Americát, de ilyet hogy kieséses szakaszban 8 csapatból 7 gólt se tudott rúgni, és Argentína is csak mákos gólokat talált a bűn gyenge focijuk mellé.

Szerkesztette: manuszka86

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Ez a kameruni csapat is mennyire borzasztó, látszik hogy megtört valami, ha Csupomoting a nagy sztárod. Ghána kb mindig ezt hozta, de Kamerun egy klasszik sztárcsapat volt mindig a szemeben.
több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
Tony Adams
Az összes kontinenstorna közül egyértelműen az ANK a leglehangolóbb.

több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Ritkán sajnálom a németeket, de ez most az a pillanat.
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Ez a Jakobsson elférne a mennyeiben.
több mint 6 éve
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatok

index.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/
r.baggio
Az érme másik oldala

www.cbssports.com/soccer/news/a-dallas-fc-under-15-boys-squad-beat-the-u-s-womens-national-team-in-a-scrimmage/

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
elég gólképes ez a német védelem 😊
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Olaszokat nagyon lefocizták a hollandok. Alig bírják átvinni a holland térfélre a labdát.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....
flzoli
a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
slowmotion
Amíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
meg amíg volt Xavi meg Iniesta
slowmotion
Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀
eaglesmcnabb
Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...
Toca
Vegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.
Kenny
Véleményed szerint igen, de hát Barca és Fradi drukker vagy, nehéz komolyan venni 😛
Köszönöm!
Toca
Mint Madridista nehez komolyan venni. 😀
Koszonom.

Szerkesztette: Kenny

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 404
Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.
dande
Te argentin vagy?
ZoliMP
Muszáj volt belekötni 😊

De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉
dande
😊ertem. amugy nem tudhattam, hogy nem.
En mindig vb, eb, el es bl gyoztes vagyok. 😊

Szerkesztette: YoungZeeZee