Soccer
40 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu-s Premier League tipper.io csoport:tipper.io/hu/bowl-hu-pl-lmakkdqw?join=8fges7u7n40ht4u6
Mehetne ugyan ez a lista egy google doksiba, aminek a linkje (meg a top10 igazolas mondjuk) van megosztva a pinned kommentben.Ehune:
Borbinho
docs.google.com/document/d/1MXhc8a9DSUHrc6hP1dC_XZG-6cPsoBFF1ao5ySs27aU/edit?usp=sharing
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Milyen szerencse, hogy görögtüzek gyúlnak az orosz táborban, nem orosz tüzek a görög táborban.... 😂
több mint 11 éve
Hihetelen... 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 11 éve
Már emlékszem, miért is gyűlöltem meg 2004-ben a mocsok görögöket, mint a szart.StezNem hiszem el hogy a dudaorrúak megint kezdik. Agz általam legutáltabb válogatott...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!! Wooooohooooooo SAMARAS megcsinálta!!! 😀(halkan jegyzem meg, ha csak ezt a meccset nézem, akkor simán megérdemelték)
több mint 11 éve
Kiss!köszönöm 😀 fetomy érdeme 😀
Az aláírásod....kész! 😂 :rolleyes: 😀ZoliZoltán

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
A mai meccs után leginkább az jutna eszembe, hogy a ruszkik edzőt buktatnak, mert ez valami siralmas, de Advocaat szerencsétlenkedését is rossz volt nézni az egész meccs alatt.StezMi a lófütyit kellett volna csinálnia? Már a szünetben érezte a gázt és cserélt.
Egyedül ami tényleg az övé h kezdette a gyenge formában lévő Kerzsakovot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
elképzelem ahogy Király András szidja a TV előtt Knézyt: "Mivan te hélóta, perioikosz geci" 😀

több mint 11 éve
A mai meccs után leginkább az jutna eszembe, hogy a ruszkik edzőt buktatnak, mert ez valami siralmas, de Advocaat szerencsétlenkedését is rossz volt nézni az egész meccs alatt.

több mint 11 éve
😂 😂"Nem neki kellett volna fejelni, hanem a hátsó embernek....Ja bocsánat nem is, az elsőnek kellett volna fejelni." 😂
több mint 11 éve
Nem mkell ezért utálni a görögöket...korunk footballja...nem utáljuk őket,fanatikus görög szurkolók vagyunk!!!
és hát ugye....a mocskos komcsik.... 😂ZoliZoltán

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Nem mkell ezért utálni a görögöket...korunk footballja...és hát ugye....a mocskos komcsik.... 😂
több mint 11 éve
jaaaaa h onnan nézzük, oké 😊De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.StezEgyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi

Madden hates me.
több mint 11 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊fetomyNem lehet/szabad mindenkit Samarashoz mérni 😉
Do your job
több mint 11 éve
De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi

több mint 11 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊
több mint 11 éve
Már emlékszem, miért is gyűlöltem meg 2004-ben a mocsok görögöket, mint a szart.

több mint 11 éve
tényleg...ki rakott ma a görögökre? :rolleyes:
több mint 11 éve
Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ahány helyzet fölé-mellé megy kezdenem elhinni h szószerint igaz h "jó kapus szemmel véd"

Madden hates me.
több mint 11 éve
Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.

több mint 11 éve
Gyerünk már oroszok! Egyenlítsenek már ki, hogy beégjen ez a kretén...Szarok ma nagyon, de így is jobb csapat, mint ez a görög.