NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 447
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Dik mi volt ez a WW termékelhelyezés! 😁
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊miert nem merte?
Szép feladat lesz még Méhesnek is.
Tony Adams
apro volt a 2. gol 😀
több mint 6 éve
Na végre egy szimpi kiscsapat!
több mint 6 éve
Gondoltam, hogy a Sport 1 nem merte Fülöp Lacira bízni a madagaszkári meccset. 😊Szép feladat lesz még Méhesnek is.
több mint 6 éve
Ez a csapatok többségének enélkül is kiválóan megy 😊A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig
Matthew99
több mint 6 éve
A másiknak meg bőven elég lenne törni az ellent és beparkolni a busszal.Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lehet belemagyarázás, de én a lányoknál tényleg kevesebb időhúzást véltem felfedezni! Tegnap pl a svéd lány a 90. percben futva jött le a cserére, pedig nyerésre álltak.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Meg mindig az Europa a foci csucsa.Hatalmas lessen vannak a del-amerikaiak. A tobbi kontinenst nem emlitetem, mert pl vb-ken nem nagyon ertek el ertekleheto eredmenyt.
Kicsi olyanok, mint a magyar foci , jol elvalnak , tilitoliznak aztan ennyi. Persze mas kultura, de nezhetetlenek.
A noi vb is klasszissal jobb, foleg ugy, hogy a legnagyobb puncik a palyan a ferfiak 😊
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
Adom az otletet siman.!Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
somoskovig
több mint 6 éve
Én simán a meccsek előtt rugatnam a büntetőpárbajt, akkor az egyik csapat kapásból érdekelt lenne abban, hogy ne 0-0 legyen a vége.A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a képDe legalabb buntetok jonnek rogton es nem 2x15 😀
Kampman
több mint 6 éve
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.Paraguay 2011-ben 5 döntetlennel jutott döntőbe, az se volt semmi.
slowmotion
több mint 6 éve
az a kemény, hogy tovább lehet jutni 0, azaz nulla darab kapura lövéssel.
több mint 6 éve
mindegyik férfi foci torna bűn gyenge meccseket hoz így a klubszezon után....nagyon vártam az idei Copa Americát, de ilyet hogy kieséses szakaszban 8 csapatból 7 gólt se tudott rúgni, és Argentína is csak mákos gólokat talált a bűn gyenge focijuk mellé.
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
A harmadik Copa-negyeddöntő ért véget gól nélkül. A büntetők még csak most jönnek, de a perui szurkolók már ünnepelnek, nekem pedig rögtön be is ugrott ez a kép
több mint 6 éve
Ez a kameruni csapat is mennyire borzasztó, látszik hogy megtört valami, ha Csupomoting a nagy sztárod. Ghána kb mindig ezt hozta, de Kamerun egy klasszik sztárcsapat volt mindig a szemeben.
több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊Az összes kontinenstorna közül egyértelműen az ANK a leglehangolóbb.
Tony Adams
több mint 6 éve
Borzasztó átkapcsolni a női Vb után a sport 1re. 😊
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Ritkán sajnálom a németeket, de ez most az a pillanat.
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Ez a Jakobsson elférne a mennyeiben.
több mint 6 éve
Régóta mondom, hogy ha valahol, labdarúgásban lehetnek koedukált csapatokAz érme másik oldala
index.hu/sport/futball/2019/06/29/barcelona_spanyolorszag_noi_utanpotlasfutball_fiu_bajnoksag_noi_vb_egyenlo_eselyek/
r.baggio
www.cbssports.com/soccer/news/a-dallas-fc-under-15-boys-squad-beat-the-u-s-womens-national-team-in-a-scrimmage/
több mint 6 éve
elég gólképes ez a német védelem 😊
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Olaszokat nagyon lefocizták a hollandok. Alig bírják átvinni a holland térfélre a labdát.
több mint 6 éve
Mint Madridista nehez komolyan venni. 😀Véleményed szerint igen, de hát Barca és Fradi drukker vagy, nehéz komolyan venni 😛Vegyuk mar eszre, hogy Griezmann legalabb annyira overrated mint Bale. Koszonom.Azt nem mondtam, hogy nem jár jobban az Atleti, csupán annyit mondtam azért ne sírja már tele a párnáját egy Barcás mert Griezi odament...Aztán kiderül hogy az Atleti jár a legjobban hogy odaviszi Joao Felixet, aki jobb lesz mint Griezman, és jóval fiatalabb is 😀Pedig szerintem Griezmann igen is nagy király lehetne ha nem jönne Neymar. Aki sírni ríni fetrengeni fog ha nem kerül szerepbe.Kb annyi szükségünk van Neymarra, mint a Fradinak még egy ukránra.meg amíg volt Xavi meg IniestaAmíg Puyol volt ez be is jött, és Pikének is voltak ihletett időszakjai.Amúgy a Barcának mi a terve a Suarez-Neymar-Griezmann-Messi négyessel? Mögéjük legalább egy Makalele-Viera duó kellene, de minimum egy Kante-Casemiro duplatüdejű-verőember kombó kellene, hogy ne a védelemre menjen egyből az ellenfél....a Barcelonának már tizenpár éve is az volt a terve, hogy ha 78 százalékban náluk van a labda, akkor a maradékban pont elegendő mennyiségű támadást hatástalanít a bohóc meg Puyol, hogy jól jöjjenek ki az outscore-ból
flzoli
slowmotion
Így ïrják? Mindegy, Sakálka férje és akkor tudjátok.
kishaszi
slowmotion
Griezmann-ra sincs semmi szükség. Kurva nagy szopás lesz, ha nem váltják le ezt a vezetőséget nagyon hamar.Verik tönkre a Barcelonát szépen csendben.
Kenny
Pedig Grizi Messivel és Suarezzel igazán király 3-ast alkotnanak csak Neymar pénzéből inkább helyre lehetne tenni a backfieldet.
De nem mert Messi után Neymar lesz a csapat arca ja csakhogy a hiszti jóval elfog húzódni ...
Toca
eaglesmcnabb
Toca
Kenny
Köszönöm!
Toca
Koszonom.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 404
😊ertem. amugy nem tudhattam, hogy nem.Muszáj volt belekötni 😊Az elődöntő megvan. A Brazilokat nem hiszem, hogy kicsapjuk, de a minimális célt elértük. Chilének meglehet a triplázás. Nem semmi.Te argentin vagy?
dande
ZoliMP
De tudod mit: barcelonai, spanyol, torinoi, észak-londoni, montreali, bostoni, houstoni, philadelphiai, brémai, ferencvárosi, körmendi, veszprémi, magyar, stb.... vagyis szurkoló vagyok 😉 Egy kicsit mindig azonusolok az éppen aktuális csapattal, másképp nekem nem megy 😉
dande
En mindig vb, eb, el es bl gyoztes vagyok. 😊
Szerkesztette: YoungZeeZee