Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Tessék. Messi lesről se tudja befejelni a 11-est 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
ötösről üres kapura, nem illikRespect!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
mókás volt ez a meccs, mikor lesz itt fizetési sapka? Vagy 10+ évig nézzük ugyanazokat a párharcokat a "BL"-ben ? 😊
több mint 9 éve
A franc vigye el, nem igaz, hogy Messi kihagyta megint, remélem kapunk egy hármast odahaza és megyünk a fenébe.......... idegesítően játszottunk miért nem lehetett eldönteni már most.........Jó tudom legyek csöndbe. még így is mi állunk továbbjutásra de utálom az ilyen alibizéseket.
A Juve is nyert, de az 2-1 más 2-1 meleg lesz a helyzet Dormundban
több mint 9 éve
na, Suarez visszatért Angliába. úgy látszik, hiába süt többet a nap Barcelonában, azért az albioni levegő hozza ki belőle igazán a gólvágót...
több mint 9 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbmintha nem ezt csinálnátok évek óta, csak az átvevő csapat más mindig...
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
??? más szelek fújkálnak arra már egy idejeA legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbFel kell juttatni a vasast,hogy aztán utolsóként kiessenek,közben cseréljenek 3 edzőt és 2 tulajdonost.Kenny
több mint 9 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕eaglesmcnabbFel kell juttatni a vasast,hogy aztán utolsóként kiessenek,közben cseréljenek 3 edzőt és 2 tulajdonost.
több mint 9 éve
A legjobb játékosunkat elküldjük a Vasasba. Pofám leszakad😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Raheem gólja: Bal oldali elfutás (maybe Moreno, de nem tuti) Beadás kb 4-5 vs 2 arányban a 16-on belül az arány (tőlünk az angol támadó kettős volt épp ott). A labda valakin levágódok, egy másik soton védő ki akarja rúgni félig estében, ám csak alig 1-2 méterre megy el a lábától a labda, jön Sterling, belebelsőz, elmegy egy védő lába között, és asszem egy másik védő lábán kicsit irányváltoztat, így Forster tehetettlen. 0-2.balazs799nem vágódott le a beadás, csak nagyon rosszul sikerült. egyszerűen csak Moreno egyből akarta betenni, de megyekettes szinten sikerült neki. annyira szar volt, hogy a védő sem találta el, odacsorgott Sterling elé, ő meg csak át akarta rúgni a védő lába között izomból, és valahogy beflipperezett a labda.
több mint 9 éve
Raheem gólja: Bal oldali elfutás (maybe Moreno, de nem tuti) Beadás kb 4-5 vs 2 arányban a 16-on belül az arány (tőlünk az angol támadó kettős volt épp ott). A labda valakin levágódok, egy másik soton védő ki akarja rúgni félig estében, ám csak alig 1-2 méterre megy el a lábától a labda, jön Sterling, belebelsőz, elmegy egy védő lába között, és asszem egy másik védő lábán kicsit irányváltoztat, így Forster tehetettlen. 0-2.nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé.az első félidőt láttam és mintha "fent" valaki fogta volna a kezünket, hogy ne legyünk hátrányba
Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it upbalazs799
Cou gólja az év legszebbjei közé tartozik, már most
a második félidőt sajna nem láttam de a lényeg tényleg a 3 pont, mert most már ott vagyunk lőtávolban a dobogótól, ami novemberbe még csak szép álom volt
Stu tényleg ennyit jelent a csapatnak, és azért ha megnézzük az igazolásokat kevés kivétellel tényleg kezdenek "működni"
A Lovren-Skrtel páros viszont nem igazán jó a pályán együtt továbbra sem 😕Negritis
Sturridge beállásával jobbak lettünk elől. Sajnos Sterling szó szerint súlytalan egy középcsatár posztra egyedül. Daniel se épp Akinfenwa, de remekül tartja meg a labdát, és ez most is látszott.
Lovren-t pedig el kell adni. Skrtel a PL egyik legjobb belső védője már pár éve, bár elég szürke eminenciás szerepben van. De meg kell nézni a pool meccseket, brutál, mindenhol ottvan, folyton ő blockol, csúszik mászik, és alig akad olyan, hogy szabálytalan lenne amit csinál. Remek mozgáskoordinációja van.
Sajnos ma Can se volt olyan mint szokott, talán neki is jobban megy a jobbszélen, és hát nem segítette a munkáját, hogy az 1. félicőben a balszélen szintén idegenként mozgó Lézert folyton megverték.
Szó mi szó ez a Can-Skrtel-Sakho 3-as nagyon bevált. De Lovren egyszerűen nem illik egyik sémába se.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé.az első félidőt láttam és mintha "fent" valaki fogta volna a kezünket, hogy ne legyünk hátrányba
Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it upbalazs799
Cou gólja az év legszebbjei közé tartozik, már most
a második félidőt sajna nem láttam de a lényeg tényleg a 3 pont, mert most már ott vagyunk lőtávolban a dobogótól, ami novemberbe még csak szép álom volt
Stu tényleg ennyit jelent a csapatnak, és azért ha megnézzük az igazolásokat kevés kivétellel tényleg kezdenek "működni"
A Lovren-Skrtel páros viszont nem igazán jó a pályán együtt továbbra sem 😕
több mint 9 éve
Benzema ollóz egy szép gólt az elveszik kamu lessel...
több mint 9 éve
nehezen ugyan de megvan. Azért ez a Lovren-Skrtel-Can 3-as ma nem volt az igazi. 1. félidőben és még a 2. ban is (bár ott Moreno beálltával stablizálódott a bal oldal) rengetegszer kerültek a védelem mögé. Piszkosul fontos 3pont, de elég izzadság és szerencse szagú is. De a győzelmet ugye nem kell sose megmagyarázni 😀
Utolsó 10 PL meccs: 7-3-0 keep it up
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Dost a király, Messi, Ronaldo who???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
ez a bíró eléggé vakon van a 16oson belül, függetlenül hogy kinek szurkolokNegritisFriend? soha... soha nem fúj be tizenegyest, hacsak nem csinálnak horse collar tackle-t valakin.
a Sotont persze kurvára nem fogja vigasztalni, viszont hány ilyen tizenegyest nem kaptunk meg eddig a szezonban, mint a negyedik percben ők, istenem... szóval ha azt vesszük, Friend szar bíró, de legalább konzisztens.
azt viszont kurvára nem értem meg, hogy ha negyven kamerát betesznek a stadionba, akkor miért nem lehet azokat a fontos vonalakra (alapvonal/gólvonal, tizenhatos) mindenképpen odatenni? ezt pont olyan, mint az NFL: még a pótlabdaszedő vízhordóját is külön kamera figyeli, de egy kibaszott goal line kamerát derogál felszerelni...
több mint 9 éve
nézz utána statisztikailag, hogy hány olyan kihagyott bünti van amit utána egyből "visszatesznek"sztem 15-20%nál nem több és a második ziccerben már benne van a kapus is, mert Ő üti vissza egyből a játékos elé
még ha ÉN ezért nem is tudnám hibáztatni, de ha "nem jól véd" a kapus akkor az ugye gól én így tudom magyarázni és én nem a tradíció miatt mondom hogy jó ez így hanem mert így is épp elég baj van a LES szabállyal és a büntetők elvégzésével ez csak olaj lenne a tűzre
jah és amúgy Kéziben-Vizilabdában sincs azzal gond hogy ha kihagyja a bütnit vki akkor duplázzon és ott se merült még ez fel
sőt ez az első, hogy találkozom valakivel akit ez zavar a soccerrel kapcsolatban
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Miért?TocaMert szerintem jelenlegi formájában túlzóan előnyben részesíti az értékesítő felet. Azt is mondom miért.
Ugye büntető ítélésnél nincs mérlegelés, akkor is 11-est fújnak ha a támadó 1 az ellen vezeti a labdát a védőre/kapusra és úgy vágják fel és akkor is ha a tizenhatoson belül az alapvonalnál vagy a sarkánál éri szabálytalanság úgy, hogy még 3-6 védekező játékos van előtte.
Tehát minden befújt esetnél 1 az 1 ellen áll a büntetőt végző a kapussal szemben más játékostól nem zavartatva rúghat kapura.
Egy szabálytalanul megakasztott gólszerzési lehetőség helyett kap egy másikat, na ha a kapus véletlenül el is éri a labdát és nem tudja betartani az ifista mesterek tanítását és középre kijön róla a labda, akkor a büntetőt elvégző egy második előnyt is kap, mivel a többi játékos 5 méterrel távolabbról indulhat a labdáért, mint ő. Ergo egy megakasztott "gólhelyzetért" (legyen az ziccer vagy sem) kettőt kap(hat).
Persze tudom, hogy ez marhaság és a soccer egyetemes szabályai mindig az egyenlőségre törekednek és a tradíció, de nekem akkor se "tetszik" hogyha valaki elbassza a büntetőt, akkor is beguríthatja másodjára is az üres kapuba.
több mint 9 éve
ez ott van azértezt a félidőt köszönjük meg a bírónak és szedjük össze magunkat a másodikra
több mint 9 éve
ez a bíró eléggé vakon van a 16oson belül, függetlenül hogy kinek szurkolok
több mint 9 éve
Cou!!!!!!!egy morcosabb írónál ez 2-1 oda, kicsit sok a fegyelmezetlenség
több mint 9 éve
sztem marhaság, de ez magánvéleményönmagad tudod lesre futtatni?NegritisÉn bármit megoldok. 😀
Ettől függetlenül a büntetőnél be lehetne vezetni az "ön lesre futtatást".Tony
most pedig go Pool
több mint 9 éve
Pedig mar serdülőbe tanítják hogy ne a csatár ele üssék a labdát hanem ki a faszba oldalra 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Miért?önmagad tudod lesre futtatni?NegritisÉn bármit megoldok. 😀
Ettől függetlenül a büntetőnél be lehetne vezetni az "ön lesre futtatást".Tony