Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön. Volt amúgy , hogy Messi talán érdemtelenül kapta meg, de ha valaki nem csak a Pool-Barca meccset nézte, hanem azon kívül is látta játszani Barca mezben, akkor egyszerűen nem kérdés, miért neki kell kapnia.
több mint 6 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDJelzem amúgy Van Dijk szerint is Messi, de ő nyilván nem ért hozzá...Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Lemaradtál csicska mind a Pool, mind a Tham sőt az egész PL. Egyértelmű az aranylabda az elmúlt 5-6 évben a BL uraló spanyolokhoz mehet csak és hát CR eligazolt szóval Messi kaphatja csak!
Nem volt az évszázad döntője, de ennyi jó meccs után a kieséses szakaszban, le sem szarom.
Ja, és akkor ugye most mindenki teljes egyetértésben skandálja, hogy Van Dijk aranylabda!?!?! Ugye?!
kristóf17
Toca
Klaci79
Hát ez egy kicsit fájt azért 😀
több mint 6 éve
Ne legyen kétség nem is fogja más kapni mint Messi!Jelzem amúgy Van Dijk szerint is Messi, de ő nyilván nem ért hozzá...Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Lemaradtál csicska mind a Pool, mind a Tham sőt az egész PL. Egyértelmű az aranylabda az elmúlt 5-6 évben a BL uraló spanyolokhoz mehet csak és hát CR eligazolt szóval Messi kaphatja csak!
Nem volt az évszázad döntője, de ennyi jó meccs után a kieséses szakaszban, le sem szarom.
Ja, és akkor ugye most mindenki teljes egyetértésben skandálja, hogy Van Dijk aranylabda!?!?! Ugye?!
kristóf17
Toca
Klaci79
Persze egyébként megérdemli, mert idén még durvábban látszott, ha Messi lelép ez a Barca szétesik vele meg top3 klub.
Van Dijk hiába top kaliber védő szerintem top3-ba is neccesen fog a végén beférni, pedig elől is többször húzta ki a szarbol a csapatát, de ilyen a foci.
több mint 6 éve
Es ha Messi meg ravagja, hogy Van Dijk, akkor senki sem ert hozza, aki Messit mondja? Csak CR az, aki minden egyes kerdesnel sajat magara mutogat, a tobbiek altalaban mindig XY-t dicsergetik. Van Dijk mondott egy szimpatikusat, mert nem egy nagypofaju gyoker, sokkal tobbet ebbe nem kellene belelatni. Attol meg en peldaul siman neki adnam, mert mint vedo, olyannyira kitunt, amire sok eve nem volt pelda, a csapata a bajnoksagban kb. az elmult tizezer evbol csak 2-3 esetben nem lett volna bajnok, raadasul BL-t nyert. Ja, es ne felejtsd el, hogy Hollandia ott van a Nemzete Ligaja elodontojeben, ugyhogy Van Dijk meg ott is rapakolhat azert valamit a sajat oldalara.Jelzem amúgy Van Dijk szerint is Messi, de ő nyilván nem ért hozzá...Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Lemaradtál csicska mind a Pool, mind a Tham sőt az egész PL. Egyértelmű az aranylabda az elmúlt 5-6 évben a BL uraló spanyolokhoz mehet csak és hát CR eligazolt szóval Messi kaphatja csak!
kristóf17
Toca
Klaci79
több mint 6 éve
Jelzem amúgy Van Dijk szerint is Messi, de ő nyilván nem ért hozzá...Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Lemaradtál csicska mind a Pool, mind a Tham sőt az egész PL. Egyértelmű az aranylabda az elmúlt 5-6 évben a BL uraló spanyolokhoz mehet csak és hát CR eligazolt szóval Messi kaphatja csak!
kristóf17
Toca
több mint 6 éve
Miriuta... Amikor teljes magyar bajnokságot gombfociztunk, a 160 "mezőnyjátékosból" a legböszmébb, legnagyobb méretű műanyagdarab ő lett.
Még mindig megszolgálja a bizalmat.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/06/03/vasile_miriuta_laszlo_verekedes_romania_futball/minden héten háború
O1G
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Lemaradtál csicska mind a Pool, mind a Tham sőt az egész PL. Egyértelmű az aranylabda az elmúlt 5-6 évben a BL uraló spanyolokhoz mehet csak és hát CR eligazolt szóval Messi kaphatja csak!
kristóf17
több mint 6 éve
Na, hát megjöttem én is. Még kicsit fáj mindenem, mert ennyit nem szabadna inni, de hát... : ))))Nem volt az évszázad döntője, de ennyi jó meccs után a kieséses szakaszban, le sem szarom.
több mint 6 éve
Neeem, ilyen nincs. 😂😂😂KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Nekem az is eleg lenne, ha csak minden masodik csapatot basznank meg. De azt legalabb a BL-ben. xDBL-ben kéne már megbasznotok minket.A Milan minden evben megbassza a Bayernt nyaron, megsem nyer BL-t. Meg FIFAban sem. XDszerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
Ha ez van, az van, amaz van..
Ha a Torpedo Moszkva venne 5-6 topjátékost, simán szétszopatná ezeket az angolokat.
2 angol házidöntő magáért beszél, ahogy a kiejtett csapatok névsora is. Fos meccs volt, de a besztlíg az besztlíg.
jamaicababa
Úgy tűnik az elmúlt 5 évben még igen, de az idei évtől már nem szarják le az európai kupákat. respect
Ettől függetlenül el kell ismerni,mert tény, hogy idén mindenkit ledomináltak az angol csapatok, és ők voltak a legerősebbek, az elmúlt 6 évben először. Annak is örülök, hogy végre nem egy Real meccsen történt véleményes tizi a BLben. A Pool győzelme teljesen megérdemelt.
eaglesmcnabb
Jövőre sztem nagyon telített bl lesz.
csebi
Amadeus
Stez
Amadeus
több mint 6 éve
annak viszont van szükséges, de nem elégséges feltétele isBL-ben kéne már megbasznotok minket.A Milan minden evben megbassza a Bayernt nyaron, megsem nyer BL-t. Meg FIFAban sem. XDszerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
Ha a Torpedo Moszkva venne 5-6 topjátékost, simán szétszopatná ezeket az angolokat.
2 angol házidöntő magáért beszél, ahogy a kiejtett csapatok névsora is. Fos meccs volt, de a besztlíg az besztlíg.
jamaicababa
Úgy tűnik az elmúlt 5 évben még igen, de az idei évtől már nem szarják le az európai kupákat. respect
Ettől függetlenül el kell ismerni,mert tény, hogy idén mindenkit ledomináltak az angol csapatok, és ők voltak a legerősebbek, az elmúlt 6 évben először. Annak is örülök, hogy végre nem egy Real meccsen történt véleményes tizi a BLben. A Pool győzelme teljesen megérdemelt.
eaglesmcnabb
csebi
Amadeus
Stez
Amadeus
több mint 6 éve
BL-ben kéne már megbasznotok minket.A Milan minden evben megbassza a Bayernt nyaron, megsem nyer BL-t. Meg FIFAban sem. XDszerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
jamaicababa
eaglesmcnabb
csebi
Amadeus
Stez
több mint 6 éve
A Milan minden evben megbassza a Bayernt nyaron, megsem nyer BL-t. Meg FIFAban sem. XDszerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
jamaicababa
eaglesmcnabb
csebi
Amadeus
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Értettem mire gondoltál.Én az esélyességre gondoltam, és sok éhes csapat lesz. Lehet h sok 0-0 lesz de nagyon komoly csatakkal.Jövőre sztem nagyon telített bl lesz.Ebből szokott kijönni egy nagy rakás 0-0.
csebi
empty taxi
csebi
Pont ebből, a nagyon egyenlő erők küzdelméből szokott az kijönni h inkább találják a csapatok a gólokat mintsem szerzik, mert nem tudnak a másik fölékerekedni. Én meg erre gondoltam 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Én az esélyességre gondoltam, és sok éhes csapat lesz. Lehet h sok 0-0 lesz de nagyon komoly csatakkal.Jövőre sztem nagyon telített bl lesz.Ebből szokott kijönni egy nagy rakás 0-0.
csebi
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
2012 óta pedig mindig az nyert, aki ellen szurkoltam a döntőben. De igazából visszamehetünk 2008-ig is, csak volt 2 olyan döntő ahol teljesen hidegen hagyott melyik csapat nyer 😀szerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
jamaicababa
eaglesmcnabb
csebi
Amadeus
több mint 6 éve
szerintem 2013 óta mindig az nyerte a BL-t, aki legyőzött minket.Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
jamaicababa
eaglesmcnabb
csebi
több mint 6 éve
Jövőre sztem nagyon telített bl lesz.Ebből szokott kijönni egy nagy rakás 0-0.
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gondolom mar nem sokaig, felfigyeltek ra a penzesek, biztos hamar elkezd kezrol kezre jarni, a'ka Z. Lindacska. 8Dle is kapcsolták a némber insta oldalát, még mielőtt elérte ma estére elérte volna a 3 milkót. Innen már az ügyvédeké lesz a terep gondolomelvileg vmi szintén bemászkálós csávónak a csaja 😀
ozibozi
Negritis
több mint 6 éve
le is kapcsolták a némber insta oldalát, még mielőtt elérte ma estére elérte volna a 3 milkót. Innen már az ügyvédeké lesz a terep gondolomelvileg vmi szintén bemászkálós csávónak a csaja 😀
ozibozi
és a vitalij censored arra vonatkozik h a csávó ki van tiltva mindenhonnan
van vmi 10 millás youtube csatornájuk is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Istenem...megy a sirankozas h szar volt a donto.teny nem volt jo es a foci a nezokert vannak de a masik oldal meg munkahely ahol a cimet kell behuzni.nem volt jó döntő, de annyira ótvar se mint itt le volt írva
a hotspur sajna nagyon gyenge volt.
ZoliMP
a véleményes bünti eldöntötte hogy a Pool nem fog ész nélkül nyomni (amit az elmúlt 2 évben nem tehetett volna meg sztem)
ez rányomta a bélyegét az egészre, de lehetett volna ez egy fos TELJESEN eseménytelen 0-0, 1-0 is ahol van 2 támadás amúgy meg smi
volt pár helyzet, mind2 csapat nyomott 10-15 percet
gyenge meccs volt, de nem történelmien
és igen, profi játékosok az egyik legnagyobb siker kapujában, nem fogják eldobni az agyukat
az meg h az ellenfél nem tudott megújulni ÉN nem bánom, a semglesgeseknek meg ez van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Így van. Aki kiveri a Bayernt(ráadásul saját erőből, nem a bírói segítségnek köszönhetően), az teljesen megérdemli a győzelmet. 😊hát igen az elmúlt 5 évben a spanyolok nyertek 5 BLT és 4 Európa ligát. Most már éppen itt volt az ideje hogy a Besztlíg is duplázzon, ha már a spanyoloknak sikerült négyszer az 5 év alatt..Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!Blablabla
VanillaSky
jamaicababa
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/06/03/vachoux_dijon_lens_osztalyozo/Há' b+.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta