Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Chelsea fans in Paris prevent black man from boarding train and chant "We're racist and that's the way we like it"

és emellett Drogba a Legend-jük... #fucklogic

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Az megvan, hogy David Luiz 30 centivel arrébb törölte a habot, hogy Zlatan jobb szögből rúghasson szabadot?

Mi ez, óvoda? XD
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
én csak a gif-et látom, de nem volt ez les?NB2
Ezen gif alapján tényleg meg lehet állapítani ezt. 😀
Egyébként nem volt les.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
én csak a gif-et látom, de nem volt ez les?
több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329

Szerintem ezt gyakorolták, egyszerűen tökéletes 😊
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Egyébként jó ez a PSG. Lesz baja a Chelseanek Londonban.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Gyonyoru Terry beadas volt... xd
Szepen osszehoztak. 😀
Egyenlites utan nagyon jo kis meccs lett...de ,hogy 0-1 utan miert kellett igy visszallni.... :-/

Neha atkapcsoltam a munik meccsre...na az egy hulladek volt...ZoliZoltán
ahogy olvasgattam kb beívelésekkel próbálkoztunk, látszik is, hogy mennyi sikerrel ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Gyonyoru Terry beadas volt... xd
Szepen osszehoztak. 😀
Egyenlites utan nagyon jo kis meccs lett...de ,hogy 0-1 utan miert kellett igy visszallni.... :-/

Neha atkapcsoltam a munik meccsre...na az egy hulladek volt...
több mint 9 éve
"félelmetes támadósora van a Shakhtarnak"

és ezek után még ezt az embert oda engedik futball meccset közvetíteni

(egy rossz szavam nem lesz ezek után az NFL közvetítésekre)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ana Ivanovics gól, három védő összehozta 😀

több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tavasszal is lesz MB1 fantasy, ha leszünk elegen. Itt lehet jelentkezni:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NB1 fantasy - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Lazar Marković négymeccses eltiltást kapott a decemberi, Basel elleni meccsen elkövetett "ütéséért."

Are you fuckin' kidding me? 😀😀😀Mikey
visszaeső, mert előtte 1 v 2 meccsel járt ugyanígy még előző állomás helyén az EL-ben
nonszensz az ilyen "folytonosság" de sajnos ez van
van ennél idegesítőbb szabálya is az uefa-fifa korrupt csürhének

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Lazar Marković négymeccses eltiltást kapott a decemberi, Basel elleni meccsen elkövetett "ütéséért."

Are you fuckin' kidding me? 😀😀😀
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ha annyi 20 000-esem lenne ahanyszor eladtuk mar CR-t milliomos lennek.
több mint 9 éve
Real Madrid are willing to sell Cristiano Ronaldo this summer. (Source: El Confidencial)

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltán
ZERO_L
Majd meglátod. 😛
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peach
Most olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peach
Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.Schleck
Nincs kedvem utánanézni a PSV-s vagy DVSC-s statjainak, de csak hasra ütésből sztem sokkal jobbak lehettek mint a 10 meccsenként egy gól, azzal együtt, hogy nyílván más felfogásban játszhatott. Csak arra akartam célozni, hogy ez is nyílván közrejátszik abban, hogy hiába prüszköli vörösbaranyi két éve minden időszakban tele a sajtót, hogy kik akarják balázst leigazolni, mégsem kellett a kutyának sem nemhogy 19 milkóért de még a feléért sem. Amúgy az orbitális faszság az, hogy hoztál erre egy kapust példának, mégha nyílván csak iróniából is.peach
ő egy szélső. neki a gólpasszok is legalább olyan fontosak, mint a gólok, ha nem fontosabbak.
ha meg mindenáron adatokkal dobálózol, akkor legalább tedd pontosan. az a tíz meccsenként egy gól az igazából nyolc és fél meccsenként egy.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peach
Most olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.Schleck
Nincs kedvem utánanézni a PSV-s vagy DVSC-s statjainak, de csak hasra ütésből sztem sokkal jobbak lehettek mint a 10 meccsenként egy gól, azzal együtt, hogy nyílván más felfogásban játszhatott. Csak arra akartam célozni, hogy ez is nyílván közrejátszik abban, hogy hiába prüszköli vörösbaranyi két éve minden időszakban tele a sajtót, hogy kik akarják balázst leigazolni, mégsem kellett a kutyának sem nemhogy 19 milkóért de még a feléért sem. Amúgy az orbitális faszság az, hogy hoztál erre egy kapust példának, mégha nyílván csak iróniából is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.

több mint 9 éve
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.dande
volt. nyilván nem azért van a Rókáknál, mert ők voltak a legjobbak a kérők között.
fene se tudja, persze mindenkinek lehet rossz napja, de amikor ősszel volt a Pool-Leicester, akkor egyszer tök üres kapura rúgott mellé, utána meg kb tizenhatról nem találta el a sarkot. összefoglalva ha nem is ő nyerte meg nekünk a meccset, de azért figyelt arra, pozícióban legyünk.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
nézd meg Torres vagy Seva mennyit tolt 50 milláért a Chelsea-ben 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.
több mint 9 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltán

több mint 9 éve
Manchester United Flopping Club