Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Chelsea fans in Paris prevent black man from boarding train and chant "We're racist and that's the way we like it" és emellett Drogba a Legend-jük... #fucklogic
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Az megvan, hogy David Luiz 30 centivel arrébb törölte a habot, hogy Zlatan jobb szögből rúghasson szabadot?Mi ez, óvoda? XD
több mint 9 éve
én csak a gif-et látom, de nem volt ez les?NB2Ezen gif alapján tényleg meg lehet állapítani ezt. 😀
Egyébként nem volt les.
több mint 9 éve
én csak a gif-et látom, de nem volt ez les?
több mint 9 éve
Gyonyoru Terry beadas volt... xdahogy olvasgattam kb beívelésekkel próbálkoztunk, látszik is, hogy mennyi sikerrel ...
Szepen osszehoztak. 😀
Egyenlites utan nagyon jo kis meccs lett...de ,hogy 0-1 utan miert kellett igy visszallni.... :-/
Neha atkapcsoltam a munik meccsre...na az egy hulladek volt...ZoliZoltán
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Gyonyoru Terry beadas volt... xdSzepen osszehoztak. 😀
Egyenlites utan nagyon jo kis meccs lett...de ,hogy 0-1 utan miert kellett igy visszallni.... :-/
Neha atkapcsoltam a munik meccsre...na az egy hulladek volt...
több mint 9 éve
"félelmetes támadósora van a Shakhtarnak" és ezek után még ezt az embert oda engedik futball meccset közvetíteni
(egy rossz szavam nem lesz ezek után az NFL közvetítésekre)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ana Ivanovics gól, három védő összehozta 😀
több mint 9 éve
Tavasszal is lesz MB1 fantasy, ha leszünk elegen. Itt lehet jelentkezni:
több mint 9 éve
Lazar Marković négymeccses eltiltást kapott a decemberi, Basel elleni meccsen elkövetett "ütéséért."visszaeső, mert előtte 1 v 2 meccsel járt ugyanígy még előző állomás helyén az EL-ben
Are you fuckin' kidding me? 😀😀😀Mikey
nonszensz az ilyen "folytonosság" de sajnos ez van
van ennél idegesítőbb szabálya is az uefa-fifa korrupt csürhének
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Lazar Marković négymeccses eltiltást kapott a decemberi, Basel elleni meccsen elkövetett "ütéséért."Are you fuckin' kidding me? 😀😀😀
több mint 9 éve
Ha annyi 20 000-esem lenne ahanyszor eladtuk mar CR-t milliomos lennek.
több mint 9 éve
Real Madrid are willing to sell Cristiano Ronaldo this summer. (Source: El Confidencial)"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Majd meglátod. 😛Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltánZERO_L
több mint 9 éve
ő egy szélső. neki a gólpasszok is legalább olyan fontosak, mint a gólok, ha nem fontosabbak.Nincs kedvem utánanézni a PSV-s vagy DVSC-s statjainak, de csak hasra ütésből sztem sokkal jobbak lehettek mint a 10 meccsenként egy gól, azzal együtt, hogy nyílván más felfogásban játszhatott. Csak arra akartam célozni, hogy ez is nyílván közrejátszik abban, hogy hiába prüszköli vörösbaranyi két éve minden időszakban tele a sajtót, hogy kik akarják balázst leigazolni, mégsem kellett a kutyának sem nemhogy 19 milkóért de még a feléért sem. Amúgy az orbitális faszság az, hogy hoztál erre egy kapust példának, mégha nyílván csak iróniából is.peachIlyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.SchleckMinden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
ha meg mindenáron adatokkal dobálózol, akkor legalább tedd pontosan. az a tíz meccsenként egy gól az igazából nyolc és fél meccsenként egy.
több mint 9 éve
Nincs kedvem utánanézni a PSV-s vagy DVSC-s statjainak, de csak hasra ütésből sztem sokkal jobbak lehettek mint a 10 meccsenként egy gól, azzal együtt, hogy nyílván más felfogásban játszhatott. Csak arra akartam célozni, hogy ez is nyílván közrejátszik abban, hogy hiába prüszköli vörösbaranyi két éve minden időszakban tele a sajtót, hogy kik akarják balázst leigazolni, mégsem kellett a kutyának sem nemhogy 19 milkóért de még a feléért sem. Amúgy az orbitális faszság az, hogy hoztál erre egy kapust példának, mégha nyílván csak iróniából is.Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.SchleckMinden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ilyen elképesztő faszságra szerinted mit lehet reagálni? Egy szélsőnek kurvára nem fokmérője, hogy hány gólt lő. Ennyiből Willian is egy szar játékos, mert nem lő ő sem többet.Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
több mint 9 éve
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.dandevolt. nyilván nem azért van a Rókáknál, mert ők voltak a legjobbak a kérők között.
fene se tudja, persze mindenkinek lehet rossz napja, de amikor ősszel volt a Pool-Leicester, akkor egyszer tök üres kapura rúgott mellé, utána meg kb tizenhatról nem találta el a sarkot. összefoglalva ha nem is ő nyerte meg nekünk a meccset, de azért figyelt arra, pozícióban legyünk.
több mint 9 éve
nézd meg Torres vagy Seva mennyit tolt 50 milláért a Chelsea-ben 😀Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉peachMost olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Minden elismerésem ezért a kommentért, csak így tovább! 😉Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Te jó ég most szembesülök vele, hogy Cambiasso a Leicesterben...... pedig mekkora játékos. Ha Pirlo tudja annyi idősen a Juvéban tolni, ő is simán játszhatna magasabb szinten. A kevés általam szertetett Real és Inter játékosok egyike. Persze az is benne van, hogy argentin, de egyébként az egyik leg alul értékeltebb játékos.
több mint 9 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltán
több mint 9 éve
Manchester United Flopping Club