Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor Csebi kedvéért ide, a helyére is 😀

Zsuzsika szerintem mindig is egy túlhájpolt parasztgyerek volt.
Tétmérkőzésen összesen 10 gólja van a válogatottban, abból kb az EB-n a portugáloknak lőtt duplája, ami ért is valamit, meg egy románok elleni. A többi vagy 11-es volt, vagy ilyen Lettország, Észtország,. San Marino kaliberű ellenfeleknek lőtte, hadd ne essek már hasra tőle.
warr_b
meg a 2016-os eb-selejtezőn a finnek elleni kinti győztes gól, nem?
slowmotion
Az Stieber volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan

Tétmérkőzésen összesen 10 gólja van a válogatottban, abból kb az EB-n a portugáloknak lőtt duplája, ami ért is valamit, meg egy románok elleni. A többi vagy 11-es volt, vagy ilyen Lettország, Észtország,. San Marino kaliberű ellenfeleknek lőtte, hadd ne essek már hasra tőle.
warr_b
slowmotion
Amit Stieber lőtt ?
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan

warr_b
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 646 — Whoops, looks like something went wrong.

warr_b
Es ennek mi koze a soccerhez? Irany a politika topik! 😀

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Zoli, azért nagyjából - külső szemlélőként - képben vagy a magyar focival kapcsolatban.
Tisztára mint a politika.
Nehogy azt hidd mar, hogy Rossi állítja ossze a keretet, mert lefogadom, a fele csapatot be sem hívná, magátol.
30 éve rohad a rendszer, olyan mutyik, olyan érdekkacsolatok vannak hogy a füled kettéáll.
Olyan pénzek mozognak, hogy rosszul lennénk, ha tudnánk...
Itt is minden felülről van irányínyitva. Sajnos.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 161
“az elmúlt 20 év nemzetközileg is jegyzett pár db játékosának az egyike, annak aki magyar viszonylatban extra klasszis volt, annak aki a legfontosabb góljainkat rugdosta sorban, annak akinek tisztességes nemzetközi rutinja van. Rossi jobban bízik abban, hogy kijön neki a lépés és eldönt egy fontos meccset..”

Kb 2-3 éve semmit nem csinál, az elmúlt 50 válogatottságot ajándékba kapta. Szent tehén, akit nem mernek kihagyni, biztos sokat tud. Kint voltam a szlovákok ellen, szégyen volt amit előadott, de tv-n keresztül is átjön, egyszerűen a dinamikája és a mozgáskoordinációja mint egy 60 évesé. Stez leírta a többit, ezt a csapat nem bírja el...

Ha Európában maradt volna, semmi bajom nem lenne, mert normális alapozást kapna, le lenne edzve. De tisztán látszik hogy neki lefőtt a KV.
Rossi mondjuk abban tökös hogy le meri cserélni. Szerintem ő is tudja, hogy nem lenne szabad behivni, de sajna megvan kötve a keze.
O1G
Honnan veszitek, hogy bárki is irányítja a keret kialakításánál? Már rég nem a Mattheus idők vannak, amikor a ügynökök rakták össze a csapatot aszerint, hogy kiből lehet valami tucatárút csinálni külföldre. Szerintem itt már nagyobb a baj, amikor a szöv. kapitányok tényleg elhiszik, hogy a DB7, Kleinhesiler, Lang féle emberek előbbre viszik a csapatot és jobb megoldást jelentenek mint az utánuk lévők.... Kabalának meg szerencse malacnak bőven el lehet még vinni a Lambós Tevehuszárt, mert valószínűleg emocionálisan és mentálisan ő a csapat vezére az öltözőben.
flzoli
Várhidinek is szóltak hogy ki lehet és ki nem lehet válogatott
Negritis
Nála gondolom finoman jelezték, amikor a mágnestábláról a kukába dobták azokat a korongokat, akiket nem kéne játszatni 😊
Akkor úgy mondom, hogy a Dárdai, Storck vonalon meglepne, ha bárkinek is engedték volna, hogy beleszóljanak a dolgukba, annál jóval nagyobb akarnokok voltak.
flzoli
Ha neked a főnököd utasításba ad valamit, akkor negligálod?

Simán elhiszem, hogy Dzsu7szifruit elballag Csányibácsihoz, hogy a bácsi intézze el neki a meghívót, különben hisztizni kezd ZimányLinda #theytoooo minden platformon, hogy a Pick szalámit is bevette, meg az XY bácsi is kokszolt az Adriai gőzösön. Belsős infok alapján az Ördög Ügyvédje feltámad, kis szarvihart kavar, lesz mócsing, amin lehet csámcsogni.

Gondolom - bár bizonyítékaim nincsenek - az ELEMELESZ funkciknak is van sötét oldaluk, és most nem a dark webre gondolok...

Dzsu pedig mozog olyan körökben, ahol tudnak vagy sejtenek egymásról ezt-azt...

A mai viszonyok között ez nem reális forgatókönyv?

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
“az elmúlt 20 év nemzetközileg is jegyzett pár db játékosának az egyike, annak aki magyar viszonylatban extra klasszis volt, annak aki a legfontosabb góljainkat rugdosta sorban, annak akinek tisztességes nemzetközi rutinja van. Rossi jobban bízik abban, hogy kijön neki a lépés és eldönt egy fontos meccset..”

Kb 2-3 éve semmit nem csinál, az elmúlt 50 válogatottságot ajándékba kapta. Szent tehén, akit nem mernek kihagyni, biztos sokat tud. Kint voltam a szlovákok ellen, szégyen volt amit előadott, de tv-n keresztül is átjön, egyszerűen a dinamikája és a mozgáskoordinációja mint egy 60 évesé. Stez leírta a többit, ezt a csapat nem bírja el...

Ha Európában maradt volna, semmi bajom nem lenne, mert normális alapozást kapna, le lenne edzve. De tisztán látszik hogy neki lefőtt a KV.
Rossi mondjuk abban tökös hogy le meri cserélni. Szerintem ő is tudja, hogy nem lenne szabad behivni, de sajna megvan kötve a keze.
O1G
Honnan veszitek, hogy bárki is irányítja a keret kialakításánál? Már rég nem a Mattheus idők vannak, amikor a ügynökök rakták össze a csapatot aszerint, hogy kiből lehet valami tucatárút csinálni külföldre. Szerintem itt már nagyobb a baj, amikor a szöv. kapitányok tényleg elhiszik, hogy a DB7, Kleinhesiler, Lang féle emberek előbbre viszik a csapatot és jobb megoldást jelentenek mint az utánuk lévők.... Kabalának meg szerencse malacnak bőven el lehet még vinni a Lambós Tevehuszárt, mert valószínűleg emocionálisan és mentálisan ő a csapat vezére az öltözőben.
flzoli
Negritis
Nála gondolom finoman jelezték, amikor a mágnestábláról a kukába dobták azokat a korongokat, akiket nem kéne játszatni 😊
Akkor úgy mondom, hogy a Dárdai, Storck vonalon meglepne, ha bárkinek is engedték volna, hogy beleszóljanak a dolgukba, annál jóval nagyobb akarnokok voltak.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician

O1G
flzoli

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

O1G

több mint 6 éve

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Dzsudzsák azért kezdő mert nála benne van, hogy ha jól kel fel reggel akkor még így lelassúlva és megöregedve is meccset nyer neked. Lásd a horvát meccset. Holender vagy nagy dominik nem fog.
Az, hogy ha olyan botrány szar mint volt az elmúlt két meccsen volt akkor miért nem kapja le rossi hamarabb az más kérdés...
peach
Nem tudhatod, hogy Holender vagy nagy Dominik fog-e, mert nem engedik oket a palyara. Szep es jo, hogy te ravagod, hogy marpedig XY ugysem lenne jo, de ha eselye sincs, akkor nyilvan nem is lesz jo, arra, hogy 15-20 percekre valaki beall, az nem tenyleges esely egy ilyen valogatott meccsen. Es bocs, de nalam Dzsudzsak nem a „barmikor meccset nyer neked” kategoria, amikor a csavotol ot eve nem varhatsz tobbet, mint hogyha esetleg jo helyzetbol jon egy szabadrugas, akkor neki van eselye berugni, mert hogy jobb a rugotechnikaja, illetve hogy ot meccsenkent van egy nagy passza.

Es vajon megeri? Megeri, hogy ot meccsenkent jatszik jo 60 percet, mikozben a masik 4 meccsen nem kicsit szivnak miatt a tobbiek, illetve semmit sem csinal? Szerintem nem eri meg, es nem hoz annyit, mint amennyit osszessegeben elvesz. Raadasul amellett, hogy jo ideje nagy nulla tamadasban, vedekezesben is az, ugyhogy az o alibijebol mindegyik oldalon nagy hatranyod keletkezik.

A te szemedben pedig Dzsudzsak tud valamit, amit mas nem. Ez marpedig jo ideje nincsen igy, mert ha elgondolkozol, pont a Dzsudzsak altal kiosztott labdakra Szoboszlai, Kalmar, de egyebkent az elegge alulertekelt es semmibe vett Vida Kristopher szemelyeben is van mar olyan intelligens tamadoja a valogatottnak, aki amellett, hogy Dzsudzsak szintjen eliranyit, tobbet ad hozza tamadasban es vedekezesben egyarant a jatekhoz.

Es nem csak Dzsudzsak alibije nagy problema, hanem peldaul az egy lovesbol elo Kleinheisler eszmeletlenul buta focija is, aki fut neked, mint a gep, de mindez 40 percig sikerul, mert esze annyi, mint egy tyuknak, helyezkedni nem tud, neki a foci annyibol all, hogy rarohan az ellenfelre, nyomja, mint pok a falon, aztan a vege ennek az, hogy o is kb. minusz egy ember lesz egy olyan rendszerben, ahol elkepeszto mennyisegu segitseg kellene meg a tamado felfogasu jatekosoktol is a vedelem es a kozeppalya fele.
Stez
Nagy dominik kezdett elégszer, ehhez képest kb egy jó meccsre emlékszem tőle. Egyébként nálam ő játszana, de nem ez volt a kiinduló pont, hanem, hogy rossinál miért dzsudzsák kezd. Igazad van abban egyébként abban amit írsz, csak úgy érzem, hogy a másik oldalát a dolognak nem respectálod eléggé. Rossin kurva nagy nyomás van mert a kretén mlsz irreális nyomást helyezett rá, hogy márpedig itt eb-re kell jutni. Eredménykényszer van és ez miatt megtudom érteni, hogy miért a 106szoros válogatott csk-nak szavaz állandóan bizalmat. Annak az embernek aki a magyar viszonyokhoz képest az elmúlt 20 év nemzetközileg is jegyzett pár db játékosának az egyike, annak aki magyar viszonylatban extra klasszis volt, annak aki a legfontosabb góljainkat rugdosta sorban, annak akinek tisztességes nemzetközi rutinja van. Rossi jobban bízik abban, hogy kijön neki a lépés és eldönt egy fontos meccset mint az eddig nem sokat mutató nagy dominikban. És ezt én megtudom érteni, hogy miért. Egyébként ha kijutunk, ha nem, jövő ősszel biztos vagyok benne, hogy balázs nem lesz a magyar válogatott kezdő játékosa.

Kleinheisler meg nemtudom miért jön ide, abban full egyet értünk, de leírtam már korábban párszor.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Dzsudzsák azért kezdő mert nála benne van, hogy ha jól kel fel reggel akkor még így lelassúlva és megöregedve is meccset nyer neked. Lásd a horvát meccset. Holender vagy nagy dominik nem fog.
Az, hogy ha olyan botrány szar mint volt az elmúlt két meccsen volt akkor miért nem kapja le rossi hamarabb az más kérdés...
peach
Nem tudhatod, hogy Holender vagy nagy Dominik fog-e, mert nem engedik oket a palyara. Szep es jo, hogy te ravagod, hogy marpedig XY ugysem lenne jo, de ha eselye sincs, akkor nyilvan nem is lesz jo, arra, hogy 15-20 percekre valaki beall, az nem tenyleges esely egy ilyen valogatott meccsen. Es bocs, de nalam Dzsudzsak nem a „barmikor meccset nyer neked” kategoria, amikor a csavotol ot eve nem varhatsz tobbet, mint hogyha esetleg jo helyzetbol jon egy szabadrugas, akkor neki van eselye berugni, mert hogy jobb a rugotechnikaja, illetve hogy ot meccsenkent van egy nagy passza.

Es vajon megeri? Megeri, hogy ot meccsenkent jatszik jo 60 percet, mikozben a masik 4 meccsen nem kicsit szivnak miatt a tobbiek, illetve semmit sem csinal? Szerintem nem eri meg, es nem hoz annyit, mint amennyit osszessegeben elvesz. Raadasul amellett, hogy jo ideje nagy nulla tamadasban, vedekezesben is az, ugyhogy az o alibijebol mindegyik oldalon nagy hatranyod keletkezik.

A te szemedben pedig Dzsudzsak tud valamit, amit mas nem. Ez marpedig jo ideje nincsen igy, mert ha elgondolkozol, pont a Dzsudzsak altal kiosztott labdakra Szoboszlai, Kalmar, de egyebkent az elegge alulertekelt es semmibe vett Vida Kristopher szemelyeben is van mar olyan intelligens tamadoja a valogatottnak, aki amellett, hogy Dzsudzsak szintjen eliranyit, tobbet ad hozza tamadasban es vedekezesben egyarant a jatekhoz.

Es nem csak Dzsudzsak alibije nagy problema, hanem peldaul az egy lovesbol elo Kleinheisler eszmeletlenul buta focija is, aki fut neked, mint a gep, de mindez 40 percig sikerul, mert esze annyi, mint egy tyuknak, helyezkedni nem tud, neki a foci annyibol all, hogy rarohan az ellenfelre, nyomja, mint pok a falon, aztan a vege ennek az, hogy o is kb. minusz egy ember lesz egy olyan rendszerben, ahol elkepeszto mennyisegu segitseg kellene meg a tamado felfogasu jatekosoktol is a vedelem es a kozeppalya fele.

több mint 6 éve
Az mekkora cink lenne, hogy a Wales elleni meccs után megköszönnék neki a válogatottért tett érdemeit és nem hívnák be többet?
107x-es lenne akkor, Király meg 108... 😀

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Stez, szerintem valami háttéralku lehet Zsuzsi meg nem tudom ki között, hogy ő legyen a válogatott csúcstartó. Másra nem nagyon tudok gondolni, tőlük minden kitelik 😀
Azért valamilyen szinten tényleg szomorú, hogy egy 5 éve lejtmenetben levő Dzsudzsák válogatott csúcstartó lesz..
O1G
Szerintem meg lehetne siman, egyszeruen csak Dzsudzsak kiskiraly lett itt, es mar reg arrol szol a buli, hogy nem merik kihagyni. Rossi is honapokig szajalt a kineveze utan, hogy aki nem jatszik rendesen, szervusz, Dzsudzsak palyat alig latott, aztan mi lett? Egy meccs elso feleben kb pad, onnantol ismet a kezdo. Rossi nem volt tokos sajnos ebben a tekintetben. Amugy birom, es jo edzo, es a valogatottal sem bukik szvsz, o szeri tem ebbe a Dzsudzsak adta minuszba fog belebukni, es abba, hogy a tokosseg es karakansag, amivel elindult, az kiveszett belole. A szlovakok elleni meccsig fegyelmezetten, komolyan es intelligensen csak a soron kovetkezo meccsekrol beszelt es koncentralt, azota meg leragadt ott, es minden meccs utan visszamegy a multat elemezni, mintha mar adagolna a magyarazkodas es a bizonyitvanyt az mlsz fele. Az a kijelentes is, hogy a 4.kalapos bagazsokbol csak mi vagyunk versenyben meg, minek? Semmi helye sincs itt, amikor meg nagyban tart a csoportkor, ez szintiszta kimagyarazasa annak, aminek nem most lenne itt az ideje. Rossi lelekben mar tart a kirugastol, nem is kepes teljesen figyelni, ezt tukrozi a valogatott is. Megjegyzem, hogy az mlsztol meg epo az lenne az okos lepes, hogy eleall, aztan Csanyiek kozlik vele, hogy nyugodjon meg, marad, pont. Ha ez a pali lehiggadna, szerintem ugy fel tudna tuzelni a csapatat, hogy siman nyerhetne Walesben is.

Es engem nem zavar, hogy olasz. Az elso iksz meccsen olaszkent is tudott motivalni, akkor most is tudnia kellene. Itt nem ez a problema szvsz, mikor azt irtam, kommunikacio, nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy Rossin panik lett urra, emiatt panikkal is kommunikal, ami szerintem erezheto a bandan. Ismet kaosz van es bizonytalansag. Ha Rossi nem fokuszalt es magabiztos, nyugodt, akkor a csapata sem lesz az.

Az megint egy masik dolog, hogy Dzsudzsakra a masik 10 jatekos rendre nagyon rabasz. De hat ez most meg 1-2 evig ugysem fog valtozni, ugyhogy ezzel kell keverni a paklit. Egyebkent szerintem boven voltak es vannak tehetsegek a posztjan, es siman lehet, hogy valaki bejott volna, csak mivel az urasag helye fix,igy ki sem nagyon probalhattak tobb komoly tetmeccsen masokat, nem volt ra lehetoseg. Igy meg persze,hogy nem fogsz talalni a helyere senkit sem.
Stez
Azért ezt nagyon leegyszerűsíted. Ez nem egyszemélyes dolog. Ha ez így igaz, ahogy állítod, akkor a teljes szakvezetés is ludas a történetben és az összes csapattárs. Akkor mindegyik dilettáns és töketlen.
Ha valóban mindössze ez az ok, amit te látsz, akkor a szakvezetés vajon hogyhogy nem látja???
Nincs egy tökös legény a csapatban, aki ezt észrevenné és elmondaná, csak mert Dzsumurdzsák a "korelnök" meg mert mennyit focizott külföldön.

Hát akkor mind balfasz.
kishaszi
Nem hulyek ezek annyira, latjak, hidd el, ezert sincs Dzsudzsaknak mar olyan hatasa a locker roomra, ami miatt vezernek kellene ot hivni, meg amiert o papiron csapatkapitany. Ez mar reg nem szol masrol, mint tekintelyrol, es igen, nem merik kitenni ot a csapatbol, nem merte Rossi sem, mas sem, pedig boven kellett volna.

Nem egyszemelyes nyilvan, de a legnagyobb bibi jatekoskent o, mig a masik, amit irtam, edzoi reszrol ott van Rossi fele is, aztan a tobb dolog osszeadodik. Szimplan mivel egyre nagyobb a hangsuly a taktikan es az erinleten, igy a Dzsudzsak-fele problema egyre nagyobb es eszrevehetobb, mivel o ot eve a lotyogunk 70 percet, futunk 20 percet felfogasban tolja ezt a sportot (a valogatottban, mert a klubcsapataban 20 percet sem kell futnia).

De amit emlitettem szinten, az is jatszik, hogy alapvetoen rendre foloslegesen fut nem egy jatekos, egyaltalan nem tudja adagolni az erejet, nem esszel jatszik.

Azt egyebkent nem tudom, hogy Dzsudzsakot azert nem merik-e kihagyni, mert hogy fentrol meg van szabva, de en nem hinnem egyebkent, szerintem fosnak kihagyni, mert hogy o a csk, es ennyire megoszto szemelyiseg, aztan ha a csapat marad szar, akkor jonnek a szurkolok, hogy hat nem lehet kihagynai a 888-szoros ikont, a csekat, aki haj de fontos golokat szerzett mar a valogatottban. Felnek a nepharagtol az edzok.

Dardai az, aki az MLSZ-ben es a szurkolok koreben is ugy korul van rajongva, hogy ha o kiallna, hogy szervusz, Bazsi, akkor szo nelkul bologatna mindenki. Masban nem latom, hogy eleg tokos ezt meghuzni, es hogy elnezik neki szo nelkul.

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Stez, szerintem valami háttéralku lehet Zsuzsi meg nem tudom ki között, hogy ő legyen a válogatott csúcstartó. Másra nem nagyon tudok gondolni, tőlük minden kitelik 😀
Azért valamilyen szinten tényleg szomorú, hogy egy 5 éve lejtmenetben levő Dzsudzsák válogatott csúcstartó lesz..
O1G
Szerintem meg lehetne siman, egyszeruen csak Dzsudzsak kiskiraly lett itt, es mar reg arrol szol a buli, hogy nem merik kihagyni. Rossi is honapokig szajalt a kineveze utan, hogy aki nem jatszik rendesen, szervusz, Dzsudzsak palyat alig latott, aztan mi lett? Egy meccs elso feleben kb pad, onnantol ismet a kezdo. Rossi nem volt tokos sajnos ebben a tekintetben. Amugy birom, es jo edzo, es a valogatottal sem bukik szvsz, o szeri tem ebbe a Dzsudzsak adta minuszba fog belebukni, es abba, hogy a tokosseg es karakansag, amivel elindult, az kiveszett belole. A szlovakok elleni meccsig fegyelmezetten, komolyan es intelligensen csak a soron kovetkezo meccsekrol beszelt es koncentralt, azota meg leragadt ott, es minden meccs utan visszamegy a multat elemezni, mintha mar adagolna a magyarazkodas es a bizonyitvanyt az mlsz fele. Az a kijelentes is, hogy a 4.kalapos bagazsokbol csak mi vagyunk versenyben meg, minek? Semmi helye sincs itt, amikor meg nagyban tart a csoportkor, ez szintiszta kimagyarazasa annak, aminek nem most lenne itt az ideje. Rossi lelekben mar tart a kirugastol, nem is kepes teljesen figyelni, ezt tukrozi a valogatott is. Megjegyzem, hogy az mlsztol meg epo az lenne az okos lepes, hogy eleall, aztan Csanyiek kozlik vele, hogy nyugodjon meg, marad, pont. Ha ez a pali lehiggadna, szerintem ugy fel tudna tuzelni a csapatat, hogy siman nyerhetne Walesben is.

Es engem nem zavar, hogy olasz. Az elso iksz meccsen olaszkent is tudott motivalni, akkor most is tudnia kellene. Itt nem ez a problema szvsz, mikor azt irtam, kommunikacio, nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy Rossin panik lett urra, emiatt panikkal is kommunikal, ami szerintem erezheto a bandan. Ismet kaosz van es bizonytalansag. Ha Rossi nem fokuszalt es magabiztos, nyugodt, akkor a csapata sem lesz az.

Az megint egy masik dolog, hogy Dzsudzsakra a masik 10 jatekos rendre nagyon rabasz. De hat ez most meg 1-2 evig ugysem fog valtozni, ugyhogy ezzel kell keverni a paklit. Egyebkent szerintem boven voltak es vannak tehetsegek a posztjan, es siman lehet, hogy valaki bejott volna, csak mivel az urasag helye fix,igy ki sem nagyon probalhattak tobb komoly tetmeccsen masokat, nem volt ra lehetoseg. Igy meg persze,hogy nem fogsz talalni a helyere senkit sem.
Stez
Azért ezt nagyon leegyszerűsíted. Ez nem egyszemélyes dolog. Ha ez így igaz, ahogy állítod, akkor a teljes szakvezetés is ludas a történetben és az összes csapattárs. Akkor mindegyik dilettáns és töketlen.
Ha valóban mindössze ez az ok, amit te látsz, akkor a szakvezetés vajon hogyhogy nem látja???
Nincs egy tökös legény a csapatban, aki ezt észrevenné és elmondaná, csak mert Dzsumurdzsák a "korelnök" meg mert mennyit focizott külföldön.

Hát akkor mind balfasz.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
2 egyszerre történő chokerkedést ritkán láttam :
A románok és a svédek mindketten a 92. percben kaptak gólt, Sørloth és Rodrigo góljaival meg a spanyol már ígyis kijutottak, és a norvégok életben maradtak.
November 15. : Románia-Svédország, + Norvégia reménykedik, olyan csoport ez mint a miénk.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
O1G

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 507 — Omar's Coming Yo!
O1G
Az a szomorú, hogy nincs aki kiszorítsa.
peach
Holender,Nagy Dominik,Varga Kevin,Sallói ha Európában játszana,Vida Kristopher.
Hirtelen ennyi név jutott eszembe,de egy sorsdöntő meccs előtt úgyse rakja ki,max ha nem jutunk ki, de akkor gyanús, hogy új középcsatárunk is lesz.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
És közben persze azt mondják azzal a magyaros gőggel, hogy na majd a fifika és technikás rafinéria megoldja ezt is...
flzoli
magyaros virtus az!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Néhány válogatotton kívül nincs igazán verhetetlen válogatott már(angol, portugál, spanyol, német, francia csapat nyilván üt mindenkit hosszú távon) nagyon sűrű a mezőny, igy egy jó taktikával, kondival, játékossal sokra lehet jutni
flzoli
Na igen. Csak nekunk jo taktikank nincs. Mert minden jatekos mas taktikahoz jo ,kis tulzassal, es igy semmi nem jon ki belole.

Raadasul, regi-regi vesszoparipam, hogy a magyar valogatottnak nincs kondija. A hatvanadik perc utan alig birnak futni. Ha meglessuk mondjuk a Dortmundrol nyaron keszult amazonos filmsorozatot, mit mond az edzo? Legelso dolog a mai fociban, hogy vegig tudd futni a meccseket, tobb jo sprinttel beepitve. Ha ez nem megy, felejtsd el a sikereket. Le fognak futni. Eztan jon a tobbi. Mar itt elverzunk. Na mindegy, mondom meg 15 evig, aztan egyszer csak lesz valtozas. A kis csapatok, akik elernek valamit, ezen mar tul vannak. Pedig ez aztan nem penz vagy tehetseg kerdese.
ulpianus
És közben persze azt mondják azzal a magyaros gőggel, hogy na majd a fifika és technikás rafinéria megoldja ezt is...
Aztán a világ többi része elkezdett normális fűszereket használni, itt meg maradt a vegeta. (Ha már egy ilyen reklámból loptam a jelzőt maradjon a hasonlat ezen a kajás vonalon).

Szóval ez még mindig egy főzeléknek álcázott moslék, ahol hiába keresi az ember legalább a húst, a fasirtot, sajnos az a reménytkeltő szaftos rész a hús helyett a konyhásnéni hajába gabalyodott mócsing csak...

több mint 6 éve
Asszem 10 éve talán a portugál, svéd, dán, albán csoportban voltunk.
Az nem vót kutya.

Az is érdekes, hogy az elmúlt 15 évben kb nem múlt el selejtező magyar - svéd párharc nélkül, erre tisztán emlékszem. A vége felé kezdtem gyanakodni, miért?
A haverommal minden sorsolás előtt fogadtam is, hogy tuti a svédeket kapjuk ... 😀
Ibra párszor elintézett minket 😀
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Néhány válogatotton kívül nincs igazán verhetetlen válogatott már(angol, portugál, spanyol, német, francia csapat nyilván üt mindenkit hosszú távon) nagyon sűrű a mezőny, igy egy jó taktikával, kondival, játékossal sokra lehet jutni
flzoli
Na igen. Csak nekunk jo taktikank nincs. Mert minden jatekos mas taktikahoz jo ,kis tulzassal, es igy semmi nem jon ki belole.

Raadasul, regi-regi vesszoparipam, hogy a magyar valogatottnak nincs kondija. A hatvanadik perc utan alig birnak futni. Ha meglessuk mondjuk a Dortmundrol nyaron keszult amazonos filmsorozatot, mit mond az edzo? Legelso dolog a mai fociban, hogy vegig tudd futni a meccseket, tobb jo sprinttel beepitve. Ha ez nem megy, felejtsd el a sikereket. Le fognak futni. Eztan jon a tobbi. Mar itt elverzunk. Na mindegy, mondom meg 15 evig, aztan egyszer csak lesz valtozas. A kis csapatok, akik elernek valamit, ezen mar tul vannak. Pedig ez aztan nem penz vagy tehetseg kerdese.
ulpianus
Pedig ha máshonnan nem is, de a Zombielandból már régóta tudható:

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
flzoli

Állat vagyok, ami enni kér...