Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-p
több mint 9 éve
Én a jatebajnokságban az előző 16 meccsen lőttem 45 gólt és még nekem kellett fizetnem egy ötszázast nevezési díjra! Hol az igazság?! :# 😊Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...Schleck
több mint 9 éve
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...peachMost olvastam, de Gea a Manchesterben: 119 meccsen 0 gól. Mindezt 20 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...
több mint 9 éve
Most olvastam, dzsudzsi moszkvában: 93 meccsen 11 gól. Mindezt 19 m euróért. Ez nem erős, hogy finom legyek...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mivel vannak fradista ismerőseim fb-n, ez a hír ledöbbentett:Jogi úton eljárást indíthat vagy kezdeményezheti szankciók kiszabását.
SAJNÁLATOS HÍR: MEGSZŰNTETTÉK A FRADIBUSZ-HÁLÓZATOT
A Ferencvárosi Torna Club a mai nap folyamán hivatalos okiratban értesítette Végel Tamást, a FradiBusz-hálózat megálmodóját munkahelyén, hogy mától tilos bárkinek is használni a FradiBusz-hálózat vagy épp a FradiBusz kifejezést, ellenkező esetben a Klub jogi úton komoly szankciókat szabhat ki.
Kubatov olyan hülyeségeken szórakozik, hogy az már nekem fáj!NB2
De egy Klub nem jogosult szankciók kiszabására.
több mint 9 éve
Mivel vannak fradista ismerőseim fb-n, ez a hír ledöbbentett:SAJNÁLATOS HÍR: MEGSZŰNTETTÉK A FRADIBUSZ-HÁLÓZATOT
A Ferencvárosi Torna Club a mai nap folyamán hivatalos okiratban értesítette Végel Tamást, a FradiBusz-hálózat megálmodóját munkahelyén, hogy mától tilos bárkinek is használni a FradiBusz-hálózat vagy épp a FradiBusz kifejezést, ellenkező esetben a Klub jogi úton komoly szankciókat szabhat ki.
Kubatov olyan hülyeségeken szórakozik, hogy az már nekem fáj!
több mint 9 éve
Sok van még hátra de ez a tegnapi zakó ez nagyon fájó...5 pontot vettek el a Kelták a szezonban....
több mint 9 éve
Igen Mea Culpa, Alabát benéztem!Bayernnek volt 3 saját nevelése hűha mennyivel több, sőt mivel Morata beállt 3 volt a Realnak is (sőt a padon még ült Arbeloa az már 4 😛 ).ne csúsztassunk 4 volt ... és mind a 4 végigtolta ...csebi
MANUnak összejött egy rohadt jó évjárat ahogy a Barcának is, de ha most megnézed kb 2 saját nevelésű játékosuk van. Azért az nagyon ritka már hogy sok saját nevelésű legyen egy csapatban.
Ettől függetlenül, én nem bírom Perezt és az esztelen megalomán költekezését, de amíg felülről ez ne melsz beszabályozva mindig lesznek ilyenek.Toca
több mint 9 éve
Bayernnek volt 3 saját nevelése hűha mennyivel több, sőt mivel Morata beállt 3 volt a Realnak is (sőt a padon még ült Arbeloa az már 4 😛 ).ne csúsztassunk 4 volt ... és mind a 4 végigtolta ...
MANUnak összejött egy rohadt jó évjárat ahogy a Barcának is, de ha most megnézed kb 2 saját nevelésű játékosuk van. Azért az nagyon ritka már hogy sok saját nevelésű legyen egy csapatban.
Ettől függetlenül, én nem bírom Perezt és az esztelen megalomán költekezését, de amíg felülről ez ne melsz beszabályozva mindig lesznek ilyenek.Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
nem vitatva a helyzet abszurditását, utánpótlásból nem lehet megoldani?slowmotionSajnos nem, ugyanis az utánpótlás csapatok jogilag különállók a felnőtt csapattól. Szerintem itt egy csapatot elkapó influenzajárvány lesz a megoldás 😉
több mint 9 éve
No, szép történet? 😊SzokolHehe, az 😊 Mondjuk fociban jobban kicserélődhet egy csapat, ezt bmelyik másik csapatsportágban nem olyan nehéz megvalósítani.
több mint 9 éve
amit kap, azt megérdemli, (mint ahogy a hazai huligán is a gumibotot), ahogy kapja, azt nem. mondjuk a rend derék őre lehetett volna kevésbé szívbajos is, és nyugodtan üthetett volna erőből is a bátor hazaira, de hát ki tudja, mégiscsak helyi erőforrás, lehet, hogy a gyerekeik egy óvodába járnak.vannak még hibák...videó2 secus fogja a kölni gyereket, miközben a gladbach-i meg simán ütheti...NB2
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009ozibozi
több mint 9 éve
nem vitatva a helyzet abszurditását, utánpótlásból nem lehet megoldani?Nagy dologra azért nem kell számítani, de tökéletesen jellemzi kis hazai futballunk abszurditását:Más: na ki szeretné, hogy megosszam az mlsz egy újabb faszságát, amit még nem kapott fel a sportsajtó? 😊 Csak kérnetek kell és jól értesültek lesztek 😛SzokolSay no to biszem-baszom😊 Mondjad, fel akarom magam húzni 😊NB2
Tavaly az utolsó őszi fordulóban (ami amúgy már a második tavaszi volt 😀 ) esett egy kis eső és szokás szerint Pakson elmaradt a Paks-Nyíregyháza mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt. A pogácsazabálók február 21-ére tűzték ki a meccs pótlását. Igen ám, csak hogy az MLSZ szabályzata azt mondja ki, hogy a mérkőzés pótlásakor csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik az eredeti meccs időpontjában is a csapat igazolt játékosai voltak. Kit érdekel, hogy azóta már eltelt 3 hónap és és lement egy átigazolási időszak? Egy megoldás lehetett volna, ha mérkőzés pótlását az átigazolási időszak után pótolják (február 24), de ugye nagyon fontos volt, hogy 3 nappal korábbi időpontot írjon ki az mlsz a pótlásra.
Na most a paksi helyzetet nem ismerem, de Nyíregyházán az őszi keretből maradt 3 kapus és 9 mezőnyjátékos (ráadásul innen 1 sérült, 1 pedig eltiltott). Így jelen állás szerint 6 nap múlva 9 mezőnyjátékossal (köztük két kapussal) és csere nélkül kezdjük majd el a meccset, mint ahogy a megyei 2-ben szokás.
No, szép történet? 😊Szokol
több mint 9 éve
vannak még hibák...videó2 secus fogja a kölni gyereket, miközben a gladbach-i meg simán ütheti...
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
vannak még hibák...videówww.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elszabadult-a-pokol-overallos-szurkolok-a-palyan-2395009
több mint 9 éve
Nagy dologra azért nem kell számítani, de tökéletesen jellemzi kis hazai futballunk abszurditását:Más: na ki szeretné, hogy megosszam az mlsz egy újabb faszságát, amit még nem kapott fel a sportsajtó? 😊 Csak kérnetek kell és jól értesültek lesztek 😛SzokolSay no to biszem-baszom😊 Mondjad, fel akarom magam húzni 😊NB2
Tavaly az utolsó őszi fordulóban (ami amúgy már a második tavaszi volt 😀 ) esett egy kis eső és szokás szerint Pakson elmaradt a Paks-Nyíregyháza mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt. A pogácsazabálók február 21-ére tűzték ki a meccs pótlását. Igen ám, csak hogy az MLSZ szabályzata azt mondja ki, hogy a mérkőzés pótlásakor csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik az eredeti meccs időpontjában is a csapat igazolt játékosai voltak. Kit érdekel, hogy azóta már eltelt 3 hónap és és lement egy átigazolási időszak? Egy megoldás lehetett volna, ha mérkőzés pótlását az átigazolási időszak után pótolják (február 24), de ugye nagyon fontos volt, hogy 3 nappal korábbi időpontot írjon ki az mlsz a pótlásra.
Na most a paksi helyzetet nem ismerem, de Nyíregyházán az őszi keretből maradt 3 kapus és 9 mezőnyjátékos (ráadásul innen 1 sérült, 1 pedig eltiltott). Így jelen állás szerint 6 nap múlva 9 mezőnyjátékossal (köztük két kapussal) és csere nélkül kezdjük majd el a meccset, mint ahogy a megyei 2-ben szokás.
No, szép történet? 😊
több mint 9 éve
Daniel in the House! B-) he was back!Ha egészéges marad, és ez a német (török) - slovák - francia védő 3as továbbra is elég stabil tud maradni, a végén még tényleg lehet majd reménykedni, abban a BL helyben.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Most komolyan azon megy a vita, hogy a Bayernnél van 3 sztár ember aki saját nevelés a Realban meg 2 ? 😀Perez hülye, de ez van,mondjuk sose értettem mért zavarja az az embereket Magyarországról hogy a Real hány milliót basz el.
több mint 9 éve
Más: na ki szeretné, hogy megosszam az mlsz egy újabb faszságát, amit még nem kapott fel a sportsajtó? 😊 Csak kérnetek kell és jól értesültek lesztek 😛SzokolSay no to biszem-baszom😊 Mondjad, fel akarom magam húzni 😊
több mint 9 éve
Igen, mert egy játékos 18 évesen teljesen kész van, onnantól csak lefele vezet az út. Ha nem a hülyeségeidet hoznád, hanem értelmesen elmondanád, hogy mondjuk az UEFA által elismert "saját nevelésű játékos"-ra gondolsz, akkor talán lehetne arról beszélni, hogy ki vitte valamire.ha neked el kell magyarázni a különbséget, a között hogy vkit 10-15 évesen igazol egy csapat, "kineveli" és a között hogy megveszi 18 évesen de egy percet sem játszik az ifi csapatban, akkor szerintem nincs miről beszélni...és neked mondanak az évszámok valamit, jóember?ZERO_LCsak szólok, de Casillas is 99-ben debütált a csapatban, nade kicsire nem adunk.
Cambiasso itt sosem volt meghatározó játékos, Hülyeség volt eladni, de igazán kiteljesedni csak az Interben tudott.
Eleve nem értem milyen gondolat mentén vezeted végig a saját nevelés--> beépül a nagyokhoz ----> klasszis lesz gondolatot.
Klasszikus saját nevelés, akik végül nem sokra vitték a nagy csapatban, és jelenleg épp az általad ajnározott PL-ben meghatározó emberek: Soldado, Negredo, Mata, Javi Garcia, Filipe például.
De, ha már Cambiassot bevetted "nagylelkűen", Marcelot, Ramost például miért hagytad ki? Vagy ugyan úgy Özilt, Di Mariat?
De legyen igazad, a Real egy mocskos zsoldos csapat, csupa idegenlégióssal.flzoli
de az aláhúzott részen megint hangosan felvisítottam, szóval szerintem hagyjuk ezt itt abba
Soldado mint PL-ben meghatározó játékos xD xD ez jó volt 😀😀 😀😀 #mademyday2.0ZERO_L
Soldado: 28 Millió euróért ment a Tham-hez, ami nem épp kiegészítő játékos kategória. Főleg egy nem top klubnál. Az, hogy életében nem ért annyit, és ultra pocsékul játszik ha játszik, más dolog.
Negredo: Amíg le nem sérült, a ManCityben sorjában rugdosta a gólokat, utána semmi, az tény
Filipe Luis TOP3-as balhátvéd volt az Atma-ban, hogy jelenleg a Chesea-ben mit alkot nem tudom, de a "világ legjobb" bajnokságában sem lehet akkora kókler.
Nade nekem ennyi bőven elég volt ebből az értelmetlen "vitából", én voltam a hülye, hogy felültem a trollkodásnak. Pats topicban edződött emberrel badarság leállni érdemi vitára
több mint 9 éve
ha neked el kell magyarázni a különbséget, a között hogy vkit 10-15 évesen igazol egy csapat, "kineveli" és a között hogy megveszi 18 évesen de egy percet sem játszik az ifi csapatban, akkor szerintem nincs miről beszélni...és neked mondanak az évszámok valamit, jóember?ZERO_LCsak szólok, de Casillas is 99-ben debütált a csapatban, nade kicsire nem adunk.
Cambiasso itt sosem volt meghatározó játékos, Hülyeség volt eladni, de igazán kiteljesedni csak az Interben tudott.
Eleve nem értem milyen gondolat mentén vezeted végig a saját nevelés--> beépül a nagyokhoz ----> klasszis lesz gondolatot.
Klasszikus saját nevelés, akik végül nem sokra vitték a nagy csapatban, és jelenleg épp az általad ajnározott PL-ben meghatározó emberek: Soldado, Negredo, Mata, Javi Garcia, Filipe például.
De, ha már Cambiassot bevetted "nagylelkűen", Marcelot, Ramost például miért hagytad ki? Vagy ugyan úgy Özilt, Di Mariat?
De legyen igazad, a Real egy mocskos zsoldos csapat, csupa idegenlégióssal.flzoli
de az aláhúzott részen megint hangosan felvisítottam, szóval szerintem hagyjuk ezt itt abba
Soldado mint PL-ben meghatározó játékos xD xD ez jó volt 😀😀 😀😀 #mademyday2.0
(Filipe 1 évet ha volt, a Castillaban egyébként Braziliában meg 1 évet az Ajaxnál nevelkedett, Ramos Sevillában nevelkedett és a nagy csapatban eltöltött egy év után igazolta a Real-hoz, totál semmi köze az utánpótlásotokhoz)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Én a vitátokba nem szólok bele, mert már vagy 5-6 éve nem nézem ezt a nemzetközi szart, de Ramos nem Sevilla nevelés?és neked mondanak az évszámok valamit, jóember?ZERO_LCsak szólok, de Casillas is 99-ben debütált a csapatban, nade kicsire nem adunk.
Más: na ki szeretné, hogy megosszam az mlsz egy újabb faszságát, amit még nem kapott fel a sportsajtó? 😊 Csak kérnetek kell és jól értesültek lesztek 😛
több mint 9 éve
Uristen ti ilyeneken vitatkoztok miközben a Bayern 8-at gurított Stieberéknek 😀Ezen meg kikészültem 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.