Soccer
Egész élvezhető tud lenni a női foci.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Oké, itt visítok 5 perce ezen. 😀 😀 😀Én még a 90-es évek elején vezettem egyedül, vagyis taccsbírók nélkül egy BLASZ-rangadót.7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
meg aztán nehéz kérdés is ez, mert szerintem a bírók is tudják, hogy nem százszázalékosan fújják a meccseket, és hogy mikor melyik reklamálás jogos...
slowmotion
Ezt pofázom a 90es évek óta. Mezrángatás sárga, bírónak pofázás sárga, műesésért sárga.
A sok gyámoltalan fasz bíró hibája nagy részben,hogy erre rámentek a játékosok. ((Miközben pl. Wörns Sukernek történő odarúgása lófasz volt, de a bírói döntés el is döntötte a meccset, vagy Nedved utánrúgása MaCmanamare, ami el se érteq csak a stopliját, azzal Pavel kiszállt a döntőből, azért is lett a Milan-Juve BL döntő minden idők egyik legszarabb meccse...))
kishaszi
Partjelzőnek delegáltak, első meccsem volt, de a többi játékvezető nem jött el.
Értelemszerűen a lesek megítélése nem volt egyszerű, amikor a saját térfél közepéről előrevágott labdára megindult a szélen a 60 kilós, tizenéves csatárgyerek, a 120 kilós dagadt, félrészeg, ötvenéves középhátvéd meg nem igazán tudta lereagálni a történteket, csak annyiban, hogy ordibálva rohant felém, hogy “Les volt öcsi bazmeg! Nem láttad, a kurva anyád baszom szájba!?!”. Hát nem láttam. A másodiknál két sárgával egyszerűsítettem az életem, aztán ez elindított valami lavinát, aminek a vége az lett, hogy a második félidő közepén inkább le is fújtam a meccset, úgyis volt már 5 kiállítás, meg nagyon meg is akartak verni.
Aztán szépen megírtam a jelentésem, aztán már nem nagyon küldtek több meccsre 😉
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Sending-off offences
...
...
violent conduct
...
Violent conduct
Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made.Laws of the game
Én még a 90-es évek elején vezettem egyedül, vagyis taccsbírók nélkül egy BLASZ-rangadót.7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
meg aztán nehéz kérdés is ez, mert szerintem a bírók is tudják, hogy nem százszázalékosan fújják a meccseket, és hogy mikor melyik reklamálás jogos...
slowmotion
Ezt pofázom a 90es évek óta. Mezrángatás sárga, bírónak pofázás sárga, műesésért sárga.
A sok gyámoltalan fasz bíró hibája nagy részben,hogy erre rámentek a játékosok. ((Miközben pl. Wörns Sukernek történő odarúgása lófasz volt, de a bírói döntés el is döntötte a meccset, vagy Nedved utánrúgása MaCmanamare, ami el se érteq csak a stopliját, azzal Pavel kiszállt a döntőből, azért is lett a Milan-Juve BL döntő minden idők egyik legszarabb meccse...))
kishaszi
Partjelzőnek delegáltak, első meccsem volt, de a többi játékvezető nem jött el.
Értelemszerűen a lesek megítélése nem volt egyszerű, amikor a saját térfél közepéről előrevágott labdára megindult a szélen a 60 kilós, tizenéves csatárgyerek, a 120 kilós dagadt, félrészeg, ötvenéves középhátvéd meg nem igazán tudta lereagálni a történteket, csak annyiban, hogy ordibálva rohant felém, hogy “Les volt öcsi bazmeg! Nem láttad, a kurva anyád baszom szájba!?!”. Hát nem láttam. A másodiknál két sárgával egyszerűsítettem az életem, aztán ez elindított valami lavinát, aminek a vége az lett, hogy a második félidő közepén inkább le is fújtam a meccset, úgyis volt már 5 kiállítás, meg nagyon meg is akartak verni.
Aztán szépen megírtam a jelentésem, aztán már nem nagyon küldtek több meccsre 😉
Hidd el, nem kötelező a piros, nem jár a történtekért kiállítás.de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
Szerencsére a sas szemű éles eszű Suarez kiszúrta a turpisságot
streamable.com/29cdq
flzoli
The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski pic.twitter.com/RTWBR7AGSb
— DONSPORTS (@donsports3) June 25, 2019
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
A “súlyos sportszerűtlenség” meg nem egzakt.
es ez😀Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊Jens Lehmann neve mond valamit?
warr_b
| www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/football/2004/may/19/theknowledge.sport |
Matthew99
Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊Jens Lehmann neve mond valamit?
warr_b
| www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/football/2004/may/19/theknowledge.sport |
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szerintem olyanért még az életben nem volt kiállítás, ha valaki a csapattársával veszekedett 😊mert ha lehet, jo peldat kell mutatni.ha ket jatekos egy csapatbol veszekednek stb..ki is allithatjak oket.Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
The moment of the kick Chilean jara to one of the people who invaded the court #CopaAmerica #Fans #chilevsuruguay #cavani #KinseyWolanski pic.twitter.com/RTWBR7AGSb
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
Ha valaki behajít a pályára egy strandlabdát, és azt kirúgja, az is lap?
warr_b
slowmotion
Valahogy ezeknek mindig az a vége, hogy egy-két-több steward ráugrik az illetőre, vagy bemutatnak rajta egy szép tackle-t és földreviszik, majd kirángatják. Még sose láttam, hogy szép szóval meggyőzik, és szép nyugodtan lesétálnak 😊
Szóval nem értem, miért gáz, hogy a chile-i kicsit besegített.
warr_b
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 fő.amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
mert ha lehet, jo peldat kell mutatni.ha ket jatekos egy csapatbol veszekednek stb..ki is allithatjak oket.Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
slowmotion
Valahogy ezeknek mindig az a vége, hogy egy-két-több steward ráugrik az illetőre, vagy bemutatnak rajta egy szép tackle-t és földreviszik, majd kirángatják. Még sose láttam, hogy szép szóval meggyőzik, és szép nyugodtan lesétálnak 😊
warr_b
amúgy az is, de akkor egy mérkőzés sem fejeződne be, mert egy bizonyos csapatlétszám alatt le kell fújni a meccset. kéne egy-két keménytökű bíró, aki felvállalja a lapozgatást, és amikor a többi is látja, hogy ez betartatható, akkor csinálnák. kicsit olyan, mint amikor már mennél haza a szülinapi buliból, de nem akarsz az az antiszociális egyed lenni, aki először lép le.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion
Matthew99
Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert az a rendezők dolga. a játékosok - hacsak nem a saját testi épségüket védik - nem rúghatják fel a szurkolót.
warr_b
de miért rögtön piros?igazad van - ha ott van a labda.
ha az ellenfeledet rúgod így fel, a pálya ezen részén az is max csak sárga.
eaglesmcnabb
ha teljesen máshol zajlik az akció (vagy esetleg holtidő van), így felrúgod az ellenfelet, és ezt látja a bíró vagy valamelyik segítője, akkor is pirosat kellene adnia.
ugyanannyira sportemberhez méltatlan hozzáállás, mintha leköpöd az ellenfelet.
ezért amúgy viccen kívül kiállítás járAmúgy a bíró pofájába ordibálás is lap.
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Berohanni a pályára és ott jaszkarizni is, nem?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
slowmotion

de miért rögtön piros?mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
slowmotion
ha az ellenfeledet rúgod így fel, a pálya ezen részén az is max csak sárga.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
mert súlyos sportszerűtlenségnek minősülMiért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion
warr_b
Miért nem? Nem a meccs tartozéka volt 😀de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
slowmotion

de akkor sem rúghatja felÁllt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
Sobri Jóska
Állt a játék.ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
slowmotion
ezért amúgy viccen kívül kiállítás járMicsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli
Matthew99
Hulye lenne offolni a dolgot a PSG, odament Neymar, egy halom szponzori es marketing penzt beszedtek belole, a csavo minden evben masfel honapot kihagy, amikor meg nem, hisztizik, rinyal es cirkuszol, mind a palyan, mind az oltozobe, mintha valami kisistenseg lenne, es azok utan, hogy fenyesre nyaltak a valagat, meg van pofaja osztani a klubot, a tulajdonosokat es mindenki mast is. Nagy fereg ez a gyerek, a gerince az nulla.ez milyen, vele megegyeztek de a psg-vel nem.rohognek ha a psg offolna a dolgot.Neymar vissza a Barkába😊Pedig fel melegítve csak a káposzta a jo
továbbra sem lesznek a kedvenceim😊
NB2
csebi
elobb a klubbal kene megegyezni gondolom.
sajtohir eddig.
ZoliMP
Na most ezek utan szvsz a PSG abszolut nem kur ra az egesz bulikara, ha visszakap 180 millio koruli osszeget Neymarert, raadasul talan meg nyugalom is lesz a csapat oltozojeben es nem lesz, aki gerjessze a feszkot. Ugyhogy a PSG-nek szerintem ez abszolut jo, mar ezert sem hiszem, hogy fogjak es visszamondjak. Ha megtennek, ez a kis bohoc semmit sem jatszana, az erteke esik, oregebb lesz, akkor meg a PSG sem kap vissza ennyit erte. Raadasul kitakaritjak a rakot az oltozobol.
Neymar vissza a Barkába😊Ha mellé tényleg odaadják a fél keretet a PSG-nek meg is érdemlik, hogy atomjaira hulljon az a csapat.
NB2
ez milyen, vele megegyeztek de a psg-vel nem.rohognek ha a psg offolna a dolgot.Neymar vissza a Barkába😊Pedig fel melegítve csak a káposzta a jo
NB2
csebi
elobb a klubbal kene megegyezni gondolom.
sajtohir eddig.
Micsoda kezezést nézett be a bíró 😀A harapós gennyláda volt az első aki ezért lapot reklamált:
streamable.com/29cdq
flzoli