Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt a kurva élet!! Egy csapat, hogy lehet annyira undorító, mint a Burnley? Ha Matic lelövi azt a gyökeret a pálya közepén, azt is jogosnak tartottam volna...
több mint 9 éve
Jól tartja magát a Szpari, a szünetben 1-1.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Zseniálisan indul a Mennyei idén. a Nyíregyházában a csatár is kapus(Ovszijenko) a Paks ellen. És ezt a meccset nem adja egy Tv se. Boooooooooooooooooooooo 😀iktriadHa már ezt se adják rajta, akkor végképp nem értem, hogy mi a f.szért van mondjuk Sportm vagy Sportklub csatorna egyáltalán...
több mint 9 éve
Zseniálisan indul a Mennyei idén. a Nyíregyházában a csatár is kapus(Ovszijenko) a Paks ellen. És ezt a meccset nem adja egy Tv se. Boooooooooooooooooooooo 😀
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 565
a hollandok jol szetvertek romat.kultura?gladbach drukkerek jol elleptek sevilla belvarosat de nem lattam semmi atrocitast...a meccs masnapjan is nyugodtan setalgattak soroztek....
több mint 9 éve
nem tudom, hogy Ő tényleg CSK/vezér alkat-e (talán inkább nem)Negritis"fock off"-olásban világbajnokm ez számít valamit? 😊
több mint 9 éve
én az átlagnál jóval többre becsülöm és mindig is becsültem Hendo-taz elmúlt 3 évben azért inkább igazolt engem mint cáfolt
nem tudom, hogy Ő tényleg CSK/vezér alkat-e (talán inkább nem)
VISZONT amíg Stevie itt van, addig senki nem fog tudni előlépni mint CSK mert egyszerűen olyan tekintélye senkinek nincs mint neki
én mondjuk Can-ban látok legnagyobb lehetőséget ilyen téren
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Nem kis teljesítmény, amit a Parmánál csinálnak, mert megint csődeljárást indítanak ellenük. (N)
több mint 9 éve
Balotelli nem semmi............ Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát.......... szerintem ott helyben ássák el 😛 (11-st harcolt ki a Pool, és Balo kivette Henderson kezéből a labdát, hogy ő végezze el.... még ha ki is hagyta volna 😀)dandeazé' Gerrard már akkor cséká volt, amikor Béla még a serdülő kettőben kergette a lasztit. a másik ok, ami miatt nem vette volna ki, hogy Gerrard nem csak próbál ölni a tekintetével, hanem tud is.
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Balotelli nem semmi... Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát...dandeAzt már többször sem tette meg, mert őt tiszteli, ellenben Hendersonnal. 😊 [Én sem tisztelem, szóval még meg is tapsoltam érte az olaszt.]
több mint 9 éve
Balotelli nem semmi............ Kíváncsi vagyok Gerrard kezéből is kivette volna-e a labdát.......... szerintem ott helyben ássák el 😛 (11-st harcolt ki a Pool, és Balo kivette Henderson kezéből a labdát, hogy ő végezze el.... még ha ki is hagyta volna 😀)
több mint 9 éve
ha Figo váltja Blattert, jöhet a 48 csapatos VB 😊www.bbc.com/sport/0/football/31531664
(de hogy jó is legyen: SIN BIN!)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mikey
18 753
jó lesz 😊Nah, 4+ évvel az odaítélés után ezt is megtudtuk. (Y) Ezzel a katari vébével csak a baj van. :p
www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-decemberbaggio
több mint 9 éve
jó lesz 😊Videóbíró nem jöhet mert hát hagyományosan nem használunk ilyet, de azért a vb-t átrakhatjuk a hagyományos helyéről, gratulálok fifa. (a mostani kézi vb-ről nem is beszélve)
www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-decemberbaggio
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
jó lesz 😊www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/2306213/fifa-are-set-to-confirm-that-the-2022-qatar-world-cup-will-take-place-in-november-and-december
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nem tartana itt, ha nem edzette volna meg a Mennyei 😊kedves nézőink! ismerjék meg a Porto csapatát! ez egy portugál csapat, amelynek a kezdőjében egyetlen darab portugál játékos sincs...slowmotionviszont a svájciaknál van 1 portugál, aki lassan komoly feladatot fog kapni...😊 megérett ráozibozi
több mint 9 éve
kedves nézőink! ismerjék meg a Porto csapatát! ez egy portugál csapat, amelynek a kezdőjében egyetlen darab portugál játékos sincs...
több mint 9 éve
Én pedig pont,hogy Ő rajta húztam fel magam este...4 passzából négy szar volt....Lehet, hogy egy tróger vagy nem védekezik, de Pastore azért nagyon elfért volna a PSG-ben mondjuk Lavezzi helyén a visszavágón. Már ha nem sérült perszeflzoliTeljesen érthetetlen számomra Pastore mellőzése. Kétszer annyi football iq-ja van, mint a PSG teljes tegnapi középpályás sorának összesen.Schleck
több mint 9 éve
Annyi csak hogy ha jól emlékszem a kommentátor is elmondta hogy sérült volt. De az biztos hogy volt pár jó labdája.Lehet, hogy egy tróger vagy nem védekezik, de Pastore azért nagyon elfért volna a PSG-ben mondjuk Lavezzi helyén a visszavágón. Már ha nem sérült perszeflzoliTeljesen érthetetlen számomra Pastore mellőzése. Kétszer annyi football iq-ja van, mint a PSG teljes tegnapi középpályás sorának összesen.Schleck
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Lehet, hogy egy tróger vagy nem védekezik, de Pastore azért nagyon elfért volna a PSG-ben mondjuk Lavezzi helyén a visszavágón. Már ha nem sérült perszeflzoliTeljesen érthetetlen számomra Pastore mellőzése. Kétszer annyi football iq-ja van, mint a PSG teljes tegnapi középpályás sorának összesen.
több mint 9 éve
"félelmetes támadósora van a Shakhtarnak"Mekkora vicc lenne, ha Münchenben a bunkerező bányászok a 85.percben egy mákos szögletgóllal kivernék Guardiola csodacsapatát 😀
és ezek után még ezt az embert oda engedik futball meccset közvetíteni
(egy rossz szavam nem lesz ezek után az NFL közvetítésekre)ZERO_L
(Nem fogják)
több mint 9 éve
Lehet, hogy egy tróger vagy nem védekezik, de Pastore azért nagyon elfért volna a PSG-ben mondjuk Lavezzi helyén a visszavágón. Már ha nem sérült persze
több mint 9 éve
Az megvan, hogy David Luiz 30 centivel arrébb törölte a habot, hogy Zlatan jobb szögből rúghasson szabadot?Neeem csak ennyire bízik Zlatanban, hogy ellát odáig a nózijától 😛
Mi ez, óvoda? XDMikey
több mint 9 éve
Chelsea fans in Paris prevent black man from boarding train and chant "We're racist and that's the way we like it"eleve a Dinamónak szurkolni ellentmond minden logikának 😛 😀 😉
és emellett Drogba a Legend-jük... #fucklogicZERO_L