Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
és Lang Ádám?Lovren magát a világ csak a második legjobb védőjének tekintette 😊Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Volt amúgy , hogy Messi talán érdemtelenül kapta meg, de ha valaki nem csak a Pool-Barca meccset nézte, hanem azon kívül is látta játszani Barca mezben, akkor egyszerűen nem kérdés, miért neki kell kapnia.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
Borbinho
slowmotion
pedig ő is csak 2. volt, mert Guzmó a király, ezt mindenki tudja
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Lovren magát a világ csak a második legjobb védőjének tekintette 😊Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Volt amúgy , hogy Messi talán érdemtelenül kapta meg, de ha valaki nem csak a Pool-Barca meccset nézte, hanem azon kívül is látta játszani Barca mezben, akkor egyszerűen nem kérdés, miért neki kell kapnia.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
Borbinho
több mint 6 éve
pontosan. ez kb ajándék egy tökéletes kilencesért. Kérdés, hogy mondjuk normális csapatok ellen mire képes.Nem tudom, szerintem Jovics kurva jo. Ez manapsag nem sulyos penz, a piaci erteke alapbol 55 millio, fiatal es jo formaban van. Ugyhogy en ugy gondolom, hogy ez nem egy rossz uzlet a Realnak, foleg, hogy vegre megszabadulhatnak Benzematol is, mert van egy befejezo csataruk.nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
Klaci79
Stez
több mint 6 éve
Kiegészíteném még azzal, hogy a Barca támadógépezete aztán évekig megkonstruált volt az utolsó mozzanatig, aminek hatalmas szerepe volt Messi Aranylabdáiban és Aranycipőiben is: Xavi, Iniesta, etc.Pont annyira csacisag, mint a Messire mutogatas. Egy csapatba a jo vedo ugyanugy kell, mint a jo tamado. A te nezeted tipikus modern csolatas, es a tamadast minden mas ele helyezed. Marpedig a futballban pontosan ugyanannyira jelentos a vedok szerepe is.Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Klaci79
Ez igy azert mar nagyon nem egyoldalu szerintem, a BL es egy valogatott siker baromi eros ajanlolevel, eleg csak Modricra gondolni. Arrol nem is beszelve, hogy egyebkent ha van esze a FIFA-nak, akkor odaadja Van Dijknak, nagyobb reklam, meg tobb figyelmet kap azzal, ha egy vedot igy elismernek, raadasul nem az lesz, hogy Modric utan jon ismet a mar unalmas CR-Messi csata.
Stez
Persze a Pool védelme tényleg remek...22 gólt kaptak...mondjuk a City meg 23-at, az sem tűnik rossznak (ennek ellenére például Laporte említést sem kap).
Ez a díj pedig már csak olyan, hogy Cannavaro olasz VB cím mellett kapta meg, Sammer meg német EB címnél.
Van Dijk előtt le a kalappal, de ha Messi kapja, az ellen sem lehet kifogás. Persze aki csak annyit lát Messiből, hogy egy törpe, stb. annak úgyis mindegy, hogy milyen magyarázatot adnak (nem neked szól).
Klaci79
De vicces, hogy a vedelem osszetett dolog, mig persze egy tamadogepezet nem az, ugye? Szoval nem kellenek, akik Messi passzait berugjak, nem kellenek, akik passzolnak is neki (mintha a 48 goljabol 48-at egyeni akciobol szerzett volna...), nem kellenek kore sztarok, akik elvonjak az ellenfeleket, mert ez a vedelemmel szemben mar nem egy osszetett dolog, csak annyi van, hogy Messi. Na igen, azt, hogy Messi teljesen egyedul mire megy, azt tiz eve latjuk az argentin valogatottban.
Ugyhogy nagyon szep ez a felsorolas, hogy a Poolban mi van, csak eppenseggel a Barcelona pontosan ugyanugy tele van rendkivul jo meg hasznos jatekosokkal, akik egytol egyig mind megkonnyitik Messi dolgat.
Es nem, nem latok Messibol negativat, birom Messit es ha o kapja, igazabol akkor sem lesz egy rossz szavam sem, mert mindket pali olyan idenyt tolt, hogy az emberfeletti, teljesen megerdemli, en Van Dijk fele szimplan azert huzok, mert szamomra baromira unalmas, hogy csak es kizarolag azt hajlandoak elismerni, aki szallitja a golokat, vagy osztogatja a golpasszokat, a vedok meg teljesen hatterbe vannak szoritva. Nalam meg a Liverpool idenye, a BL-gyozelme es a majdnem 100 pontja nagyobb fegyverteny, mint a Barca idenye, amirol pedig tovabbra sem veszel tudomast, hogy Van Dijk kozel van ahhoz, hogy a valogatottal is odabasszon, marpedig azert ha egy Nemzetek Ligajat megnyer Hollandia, az sem gyenge, igy pedig mar tenyleg lehet mutogatni, hogy Van Dijk tobb fronton is kiemelkedot nyujtott, a csapata is. Messinek ott lesz meg a Copa, az biztos, de ahogy tapasztalom, azzal csinjan szoktak banni a szakik. De persze meg a ket jatekos valogatottbeli produkcioja is donthet, annyira szoros nalam a kettejuk kozti verseny. Most csak a BL-gyozelem miatt huzok Van Dijk fele, foleg ugy, hogy a Barcan is atverekedtek magukat.
Stez
Tudom, hogy most Valverde alatt ez már nem ennyire olajozott és sokkal Messi-centrikusabbak, de ha van Dijk teljesítményéhez hozzátesszük a többi védőt, akkor a kp-ját és szélsőket az argentinnál se hanyagoljuk
több mint 6 éve
Ez tény....csak olvasom, hogy épp 53 millát keres rajta a Fra, az azért nem rossz egy ilyen klubbnak...nem mindenki tud lehúzni 100+ millákat kétségbeesett csapatokról...pláne nem az átigazolási időszak előttNem tudom, szerintem Jovics kurva jo. Ez manapsag nem sulyos penz, a piaci erteke alapbol 55 millio, fiatal es jo formaban van. Ugyhogy en ugy gondolom, hogy ez nem egy rossz uzlet a Realnak, foleg, hogy vegre megszabadulhatnak Benzematol is, mert van egy befejezo csataruk.nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
Klaci79
Stez
több mint 6 éve
Nem tudom, szerintem Jovics kurva jo. Ez manapsag nem sulyos penz, a piaci erteke alapbol 55 millio, fiatal es jo formaban van. Ugyhogy en ugy gondolom, hogy ez nem egy rossz uzlet a Realnak, foleg, hogy vegre megszabadulhatnak Benzematol is, mert van egy befejezo csataruk.nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
Klaci79
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Szerintem kurva olcsó, ha beválik. Annyi hasznot simán fog hozni mint coutinho vagy dembele a katalánoknak. Csak fele annyiba került.Morata 80 misis lehúzásához képest meg egyenesen főnyeremény. Más kérdés hogy a 29 éves hazardért lejáróval is max ennyit adnék, és szerintem ő nem lesz akkora megváltó, mint sokan gondolják, dehát nem nekem kell fizetnem.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
több mint 6 éve
Nyar igazolasa lesz.Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
több mint 6 éve
Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
több mint 6 éve
nyilván eljön még az a pillanat is mikor Zsótér szélső védőt fog játszani 😀Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.
több mint 6 éve
Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Pont annyira csacisag, mint a Messire mutogatas. Egy csapatba a jo vedo ugyanugy kell, mint a jo tamado. A te nezeted tipikus modern csolatas, es a tamadast minden mas ele helyezed. Marpedig a futballban pontosan ugyanannyira jelentos a vedok szerepe is.Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Klaci79
Ez igy azert mar nagyon nem egyoldalu szerintem, a BL es egy valogatott siker baromi eros ajanlolevel, eleg csak Modricra gondolni. Arrol nem is beszelve, hogy egyebkent ha van esze a FIFA-nak, akkor odaadja Van Dijknak, nagyobb reklam, meg tobb figyelmet kap azzal, ha egy vedot igy elismernek, raadasul nem az lesz, hogy Modric utan jon ismet a mar unalmas CR-Messi csata.
Stez
Persze a Pool védelme tényleg remek...22 gólt kaptak...mondjuk a City meg 23-at, az sem tűnik rossznak (ennek ellenére például Laporte említést sem kap).
Ez a díj pedig már csak olyan, hogy Cannavaro olasz VB cím mellett kapta meg, Sammer meg német EB címnél.
Van Dijk előtt le a kalappal, de ha Messi kapja, az ellen sem lehet kifogás. Persze aki csak annyit lát Messiből, hogy egy törpe, stb. annak úgyis mindegy, hogy milyen magyarázatot adnak (nem neked szól).
Klaci79
De vicces, hogy a vedelem osszetett dolog, mig persze egy tamadogepezet nem az, ugye? Szoval nem kellenek, akik Messi passzait berugjak, nem kellenek, akik passzolnak is neki (mintha a 48 goljabol 48-at egyeni akciobol szerzett volna...), nem kellenek kore sztarok, akik elvonjak az ellenfeleket, mert ez a vedelemmel szemben mar nem egy osszetett dolog, csak annyi van, hogy Messi. Na igen, azt, hogy Messi teljesen egyedul mire megy, azt tiz eve latjuk az argentin valogatottban.
Ugyhogy nagyon szep ez a felsorolas, hogy a Poolban mi van, csak eppenseggel a Barcelona pontosan ugyanugy tele van rendkivul jo meg hasznos jatekosokkal, akik egytol egyig mind megkonnyitik Messi dolgat.
Es nem, nem latok Messibol negativat, birom Messit es ha o kapja, igazabol akkor sem lesz egy rossz szavam sem, mert mindket pali olyan idenyt tolt, hogy az emberfeletti, teljesen megerdemli, en Van Dijk fele szimplan azert huzok, mert szamomra baromira unalmas, hogy csak es kizarolag azt hajlandoak elismerni, aki szallitja a golokat, vagy osztogatja a golpasszokat, a vedok meg teljesen hatterbe vannak szoritva. Nalam meg a Liverpool idenye, a BL-gyozelme es a majdnem 100 pontja nagyobb fegyverteny, mint a Barca idenye, amirol pedig tovabbra sem veszel tudomast, hogy Van Dijk kozel van ahhoz, hogy a valogatottal is odabasszon, marpedig azert ha egy Nemzetek Ligajat megnyer Hollandia, az sem gyenge, igy pedig mar tenyleg lehet mutogatni, hogy Van Dijk tobb fronton is kiemelkedot nyujtott, a csapata is. Messinek ott lesz meg a Copa, az biztos, de ahogy tapasztalom, azzal csinjan szoktak banni a szakik. De persze meg a ket jatekos valogatottbeli produkcioja is donthet, annyira szoros nalam a kettejuk kozti verseny. Most csak a BL-gyozelem miatt huzok Van Dijk fele, foleg ugy, hogy a Barcan is atverekedtek magukat.
több mint 6 éve
Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
több mint 6 éve
Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
több mint 6 éve
Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Klaci79
Stez
több mint 6 éve
dawyd728
4 033
Van még kérdés? Vagy kell még pár meccs, míg meggyőz?na mert Allison aztán garancia a kapuba.Asensiotól csak Balenek van kb jobb bal lába.Kell is a $.
Na akkor felkészül Alisson a Roma-ból, kell egy rekord összegű igazolás PL szinten kapus posztra, Salah úgyis bevált már tőlünk 😀 .
MarioAna
A heti hírek nem jók:
it.businessinsider.com/as-roma-laumento-di-capitale-115-milioni-non-risolve-i-problemi/?refresh_ce
60-ért vihetik.
dawyd728
Amadeus
Röhög még valaki Alisson árán vagy a top10 kapus megállapításon, ami btw ma már tiszteletlenség is vele szemben?
több mint 6 éve
(most hogy nincs EB és VB)Ha van idény ami után egy középhátvád aranylabdát nyerhet az a mostani. Van Dijk átjátszhatatlan volt, a tökéletes védő. Minden támadó esélytelen volt ellene. Cananvaro 2006os VB teljesítményét tolja 1,5éve a Poolban.
Messi persze idén is fantasztikus volt. Én nem tudok dönteni kinek adnám.
De hátra van még a nemzetek ligája final4, és a copa, na meg a soha senkit nem érdeklő ősz.
több mint 6 éve
Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Klaci79
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Én nem tudom jobban magasztalni Van Dijk mekkora játékos, magasan legjobb jelenleg a posztján, csak az nem véletlen, hogy ő sem azt mondja mondjuk, hogy Salah kapja vagy bárki más, idén kiemelkedő játékos. Hanem egyből Messit mondja.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
És hiába mondja bárki, hogy Messi nem játszik jól a nagy meccseken, ez nem igaz. De ha csapatából 3-4 játékos betlizik, ot pedig megteheti egy csapat, hogy 3-4-en körbevegyék egy támadásnál, akkor teljesen mindez mit csinál Messi. Liverpoolban 3-4 Barca játékos teljesen 0 volt. Igy Messitől sem lehet várni csodát, mint amilyet az odavagon megtett.
több mint 6 éve
Messit mindig ha nem lő gólt mindjárt előveszik. Bezzeg, hogy a Pool ellen is lövetett volna 3t csak elbalfékezték, arra senki nem emlékszik. Ahogy egy Copa meg egy VB cím is ment el ezen, hogy hiába rakta oda a zsugákat képtelenek voltak belőni. Erről ugyan mit tehet. Ettől függetlenül ha a Copán nem tud (még) nagyobbat hozzátenni, Dijk megérdemli. Sokkal jobban, mint anno Cannavaro.
több mint 6 éve
Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Én azért nem adnám Messinek, mert a fontos meccseken újfent nem tudta vinni a hátán a csapatot. Ráadásul a kupadöntőt is bukták, ha a copát se nyeri meg akkor meg egyértelmű. Még mindig tartom a véleményemet, hogy a fontos meccseken kell villogni, ő meg azokon idén (és az elmúlt 4-5 évben) nem nagyon villogott. Nyilván a foci csapatjáték, de Messi 99%-ban akkor lövi a góljait amikor az ellenfél csapatot ledominálják, és amúgy is egyértelmű a mérkőzés kimenetele a góljai nélkül is, Amikor csak 1 gólt kellett volna lőni kiélezett szituációban a Poolnak kétszer annyi lövésből, vagy tavaly a Romának akkor Messi rendre betlizik, kb. csak sétálgat a pályán. Itt nálam nem sokat nyom a latba hogy 36 gólt gurít és szarrá szopatja az ellenfeleket egy (sajnos) egycsapatos bajnokságban másodvonalas csapatok ellen, mikor a meccsek felét legalább 2 góllal nyerték. CR sem akkor kapta az aranylabdáit amikor aranycipős volt, hanem a mikor a BL kieséses szakaszában vitte a hátán a csapatot, arra ott van az aranycipő.
Klaci79
Ha tavaly megkapta Modric CR helyett, akkor idén Van Dijk egyértelmű. Amikor igazán kellett akkor leradírozta az ellent, sokszor underdogként. + nem utolsó sorban megnyerte a legértékesebb kupát, a bajnokságban is a legkevesebb gólt kapták, ennél többet nem tud hozzátenni egy védő. Más kérdés, hogy Varane sem kapta meg tavaly, szóval ez azért a holland ellen szól.
több mint 6 éve
Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79