Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 961
91:46-kor ment be a labda....meg a 2 percen is belul van. Nem ertem miert fakadtal ki a 4 percre.Felőlem olyan képet mutogatsz, szerintem meg jó pár millió PL néző is azt mondja hogy 4 perc hosszabbítást minek adott? Amikor alig állt a játék. 2 perc bőven elég lett volna.Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Nem is értettem azt a 4 perc hosszabbítást...
Coolearie
i631.photobucket.com/albums/uu38/lenintiger/until-we-score.jpg
ZERO_L
Nem, Nem és Nem..Mondj nemet.
Coolearie
több mint 8 éve
Felőlem olyan képet mutogatsz, szerintem meg jó pár millió PL néző is azt mondja hogy 4 perc hosszabbítást minek adott? Amikor alig állt a játék. 2 perc bőven elég lett volna.Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Coolearie
i631.photobucket.com/albums/uu38/lenintiger/until-we-score.jpg
ZERO_L
Nem, Nem és Nem..Mondj nemet.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Coolearie

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.Nem is értettem azt a 4 perc hosszabbítást...
több mint 8 éve
Köszönjük a partjelzőnek a -2 pontot. Miért is sikerülne csak egyszer az életben jól kezdeni egy bajnokságot, miért is sikerülne...többször is kezdtük brutálisan, akkor se jött össze aminek kellett 😕
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Köszönjük a partjelzőnek a -2 pontot. Miért is sikerülne csak egyszer az életben jól kezdeni egy bajnokságot, miért is sikerülne...
több mint 8 éve
Jobb volt a Pool eddig, de ezt a szerencsétlen 11-st......... mondjuk a legkevésbé az zavar ha második kedvenc angol csapatomtól kapunk ki de azért nem bánnám ha sikerülne X-re hozni.
több mint 8 éve
Cou rengeteget önzőzik. Vorm meg egyenlőre kifog mindent.ebben nincs semmi újdonság 😀
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Cou rengeteget önzőzik. Vorm meg egyenlőre kifog mindent.
több mint 8 éve
Nos akkor kezdjük is meg a PL-t egy hét meccsével!
több mint 8 éve
szélsőként játszatta Rodzsi, de előtte középhátvédet játszott az előző klubjábanGomez szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal szélső hátvéd (illetve egyik legtehetségesebb fiatal angol), csak ő is annyit sérült... Shaw jut róla eszembe, kicsit féltem, mennyire fogja bírni a strapát.Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Ha ez megtörténik, végképp szarban lesz szerintem a Pool, ami a védelmét illeti. Sakhóval is, nélküle meg..
Stez
Egyébként ez van, ha egy játékos mindenhonnan elkésik a felkészülési időszak alatt.
Most megeheti amit főzött magának.
Általánosságban véve szerintem bőven túl van értékelve Sakho, mert a szurkolók imádják. Az imádatot félretéve azért messze nem pótolhatatlan játékos, mert iszonyat sokat hibázik ő is, már amikor éppen egészséges. Persze cserének tök jó lenne.
Ha emiatt Joe Gomez kap majd néhány meccset CB poszton, annak még örülni is fogok.
Mikey
Stez
több mint 8 éve
Most te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Group K : sinter, spárta prága, SOUTHAMPTON, hapoel sör-sheva
jól lesz még az I, meg a C, H, F, A csoport is szerintem a nevek alapján
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
Coolearie
Telefon automata korrektelő átírta. Egy jó meccse lesz a Borussia Parkban a Gladbacknak akkor szorul a hurok, főleg ha netán elkapják a Barcat, a City meg kikapMost te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesik akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 8 éve
Most te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Gomez szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal szélső hátvéd (illetve egyik legtehetségesebb fiatal angol), csak ő is annyit sérült... Shaw jut róla eszembe, kicsit féltem, mennyire fogja bírni a strapát.Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Ha ez megtörténik, végképp szarban lesz szerintem a Pool, ami a védelmét illeti. Sakhóval is, nélküle meg..
Stez
Egyébként ez van, ha egy játékos mindenhonnan elkésik a felkészülési időszak alatt.
Általánosságban véve szerintem bőven túl van értékelve Sakho, mert a szurkolók imádják. Az imádatot félretéve azért messze nem pótolhatatlan játékos, mert iszonyat sokat hibázik ő is, már amikor éppen egészséges. Persze cserének tök jó lenne.
Ha emiatt Joe Gomez kap majd néhány meccset CB poszton, annak még örülni is fogok.
Mikey

több mint 8 éve
dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano

több mint 8 éve
a fener nemigen szokott vitézkedni európában, sztem max a feyenord lephet meg, ha komolyan veszik a srácok | (és mivel valószínűleg itt fog majd játszani memphis, lingard, rashford stb aki nem fér be ők komolyan fogják) | , ha nem akkor meg tökmind1EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/08/26/uefa_bl_valtozas_topligak/ez így nagyon alá vág a kelet-európai országoknak
empty taxi
valahogy 3 éve nem ez a folyamat volt látható, de a pénz beszél😕
több mint 8 éve
EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
sssssimán. csak úgy csattogtak az árazógépek 😊hoppá.De azt se feledd, hogy a Monaco, hogy beárazta az isteni spanyol ligát!!! Francia bajnokság >> Spanyol
most a román bajnokság beárazta a Premier League-et?
slowmotion
Duff
több mint 8 éve
EL-csoportkör :Group K : sinter, spárta prága, SOUTHAMPTON, hapoel sör-sheva

több mint 8 éve
hoppá.De azt se feledd, hogy a Monaco, hogy beárazta az isteni spanyol ligát!!! Francia bajnokság >> Spanyol
most a román bajnokság beárazta a Premier League-et?
slowmotion
több mint 8 éve
Az egyébként megvan mindenkinek, hogy Thierry Henry a belga válogatottnál Roberto Martínez egyik asszisztense lett? #asztakurva
több mint 8 éve
Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Stez
több mint 8 éve
Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.I don't have a clue
Stez

Liverpool Fc
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/08/26/uefa_bl_valtozas_topligak/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...