Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 374
"június 21. és július 19. között az Afrikai Nemzetek Kupáját."na Copa America a sport tv-n.Zsír.
Lassan jonnek vissza a regi szep idok, mikor libertadores copa-t is adtak.
ZoliMP
warr_b
több mint 6 éve
Bezzeg a BL döntő...... Tudom jogos volt, meg lehetett adni, mert ököllel ütött a labdâba, meg minek kalimpál, meg amúgy is is megérdemelték, meg nem azon múlott....Szánalmas az egész úgy, ahogy van. Ha manipulálni akarok vamit manipulálom....
Igen, egy kicsit még akkor is bosszantó....
több mint 6 éve
rohej, portugal- svajcA soccer megelőzte az NFL-t!
"A fordulás után színre lépett a VAR-egység, s főszerepet vállalt. Egy felívelés után Nélson Semedo és Steven Zuber harcolt a labdáért, utóbbi elesett a portugál védő szorításában. Brych nem ítélt semmit (de a VAR nézte az esetet), jött a portugál kontra, amely végén Bernardo Silva tizenegyest harcolt ki! Ám a visszanézés után a VAR-csapat bizonyítottnak látta Semedo szabálytalanságát, így portugál büntető helyett svájci következett – egészen ritka eset! Ricardo Rodríguez a bal alsó sarokba lőtte a tizenegyest, bár Rui Patrício beleért a labdába (1–1). Most meg a portugálok reklamáltak..."
ZoliMP
Hamarabb fújtak vissza egy 1 yardosig visszavitt interception-t DPI miatt, mint az NFL!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 374
rohej, portugal- svajc"A fordulás után színre lépett a VAR-egység, s főszerepet vállalt. Egy felívelés után Nélson Semedo és Steven Zuber harcolt a labdáért, utóbbi elesett a portugál védő szorításában. Brych nem ítélt semmit (de a VAR nézte az esetet), jött a portugál kontra, amely végén Bernardo Silva tizenegyest harcolt ki! Ám a visszanézés után a VAR-csapat bizonyítottnak látta Semedo szabálytalanságát, így portugál büntető helyett svájci következett – egészen ritka eset! Ricardo Rodríguez a bal alsó sarokba lőtte a tizenegyest, bár Rui Patrício beleért a labdába (1–1). Most meg a portugálok reklamáltak..."
több mint 6 éve
anno felvetettem, hogy most már az ügyvédeken a sor... aszem ez elintéződött...(2,6 Milkó most----Mínus százötvenkétezer, de lehet hogy volt százhatvanezer követője is anno...)
megcsinálta
www.instagram.com/kinsey_sue/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Rossz belegondolni, hogy a nem is olyan tavoli jovoben Ronaldo es Messi is vissza fog vonulni.Szerencsesek vagyunk hogy vegignezhettuk/nezhetjuk a palyafutasukat.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Krisztina szépen bekúrta.A végére ki is nyírta a "svàjciakat". Kegyetlen volt!
warr_b
több mint 6 éve
www.origo.hu/sport/futball/20190605-a-bundesliga-es-a-premier-league-nem-tamogatja-az-europai-szuperliga-otletet.htmlezt mondtam, hogy ahol népszerű a hazai bajnokság nem akarnák ezt megszűntetni
több mint 6 éve
Krisztina szépen bekúrta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Gyere haza Gigi a Juvéba, s húzzátok be Rinyaldóval azt a BLt.Copát meg nem biztos, hogy látni akarom, tegnap se hoztam szerencsét az U20 vbn az argóknak. Mostanában nem megy ez az "élő" szurkolás nekem.....
több mint 6 éve
na Copa America a sport tv-n.Zsír.
Lassan jonnek vissza a regi szep idok, mikor libertadores copa-t is adtak.
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 374
na Copa America a sport tv-n.Lassan jonnek vissza a regi szep idok, mikor libertadores copa-t is adtak.
több mint 6 éve
elengedtük Stu-t és Morenotkulcsember az egyik... na de melyik 😀
kár h nem sikerült értékre váltani őket télen
Negritis
www.origo.hu/sport/futball/20190604-liverpool-atigazolas-tavozik-daniel-sturridge-es-alberto-moreno.html
több mint 6 éve
elengedtük Stu-t és Morenotlegalább ott lehettek Madridban a csapattal, és ünnepelhettek
kár h nem sikerült értékre váltani őket télen
Negritis
több mint 6 éve
elengedtük Stu-t és Morenotkár h nem sikerült értékre váltani őket télen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
😀 😀 😀 Vicc komolyan. És én még csidálkozok, hogy odafent is ilyen hülyén szavaznak 😀 😀 Na, akkor ennyi elég is volt az aranylabda témából. Nem tudom ki írta a legjobb tragikomédiákat, de néhányan felülmúlják manapság.
több mint 6 éve
Na a Real 2. Igazolása James. A csúnya gonosz Bayern már megint ahelyett h a saját érdeket nézné, a játékos kívánságának megfelelően cselekszik, még ha anyagilag bukó is így.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
nagyon jó játékosnak tartom Jovicot.En bmikor hallottam h Kovac őt akarja, imádkoztam h ne. Sztem jóval nagyobb a füstje, nem fog bevallni.pontosan. ez kb ajándék egy tökéletes kilencesért. Kérdés, hogy mondjuk normális csapatok ellen mire képes.Nem tudom, szerintem Jovics kurva jo. Ez manapsag nem sulyos penz, a piaci erteke alapbol 55 millio, fiatal es jo formaban van. Ugyhogy en ugy gondolom, hogy ez nem egy rossz uzlet a Realnak, foleg, hogy vegre megszabadulhatnak Benzematol is, mert van egy befejezo csataruk.nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
Klaci79
Stez
Kenny
csebi
több mint 6 éve
En bmikor hallottam h Kovac őt akarja, imádkoztam h ne. Sztem jóval nagyobb a füstje, nem fog bevallni.pontosan. ez kb ajándék egy tökéletes kilencesért. Kérdés, hogy mondjuk normális csapatok ellen mire képes.Nem tudom, szerintem Jovics kurva jo. Ez manapsag nem sulyos penz, a piaci erteke alapbol 55 millio, fiatal es jo formaban van. Ugyhogy en ugy gondolom, hogy ez nem egy rossz uzlet a Realnak, foleg, hogy vegre megszabadulhatnak Benzematol is, mert van egy befejezo csataruk.nem gyenge üzlet a frankfurtnak...Na, Jovics a Realnal, hivatalos. 60 milla.60 millióért cserecsatár. szép
Stez
braxa88
Klaci79
Stez
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
A quarterback az nem hatved, hallo. XDÉn is védőként játszommondjuk Ramos pont olyan példa, hogy amit elöl belőtt, azt hátul beszopta a csapat miatta.Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Volt amúgy , hogy Messi talán érdemtelenül kapta meg, de ha valaki nem csak a Pool-Barca meccset nézte, hanem azon kívül is látta játszani Barca mezben, akkor egyszerűen nem kérdés, miért neki kell kapnia.
Klaci79
Ez igy azert mar nagyon nem egyoldalu szerintem, a BL es egy valogatott siker baromi eros ajanlolevel, eleg csak Modricra gondolni. Arrol nem is beszelve, hogy egyebkent ha van esze a FIFA-nak, akkor odaadja Van Dijknak, nagyobb reklam, meg tobb figyelmet kap azzal, ha egy vedot igy elismernek, raadasul nem az lesz, hogy Modric utan jon ismet a mar unalmas CR-Messi csata.
Stez
Persze a Pool védelme tényleg remek...22 gólt kaptak...mondjuk a City meg 23-at, az sem tűnik rossznak (ennek ellenére például Laporte említést sem kap).
Ez a díj pedig már csak olyan, hogy Cannavaro olasz VB cím mellett kapta meg, Sammer meg német EB címnél.
Van Dijk előtt le a kalappal, de ha Messi kapja, az ellen sem lehet kifogás. Persze aki csak annyit lát Messiből, hogy egy törpe, stb. annak úgyis mindegy, hogy milyen magyarázatot adnak (nem neked szól).
Klaci79
sokan alulértékelik a védekezést, pedig ha nem kapsz gólt, akkor minimum egy pontot szerzel, míg ha lősz se biztos, hogy az akár egy pontra is elég lesz.
nekünk sokáig problémát okozott, hogy könnyen gólt kaptunk, és utána támadhattunk a döntetlenért, és ez a végén görcsössé vált. idén már nem nagyon volt ilyen gond, meg is látszik az eredményeken.
slowmotion
Klaci79
több mint 6 éve
Nem örülök neki, ha az jött le én nem értékelem eléggé a védekezést. Én is védőként játszom, pontosan tudom mennyire fontos és ráadásul a csapatomban is mindig ezt erőltetem: ha nem kapunk gólt, hátul elől úgyis fogunk lőni. Csak azt tudom, hogy hátul gyengébb képességgel és jobb csapatjátékkal lehet tartani a 0-0-t általában. És itt persze ki ne forgassa senki a mondataim: nem Van Dijk-nak vannak gyengébb képességei, csak ez úgy általánosságban igaz. De erre kb 20 évente fognak aranylabdát adni, míg ha lősz 30 gólt és tényleg viszed a csapatod bajnokságban, BL-ben vagy válogatottban, arra jó eséllyel megkapod.mondjuk Ramos pont olyan példa, hogy amit elöl belőtt, azt hátul beszopta a csapat miatta.Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Volt amúgy , hogy Messi talán érdemtelenül kapta meg, de ha valaki nem csak a Pool-Barca meccset nézte, hanem azon kívül is látta játszani Barca mezben, akkor egyszerűen nem kérdés, miért neki kell kapnia.
Klaci79
Ez igy azert mar nagyon nem egyoldalu szerintem, a BL es egy valogatott siker baromi eros ajanlolevel, eleg csak Modricra gondolni. Arrol nem is beszelve, hogy egyebkent ha van esze a FIFA-nak, akkor odaadja Van Dijknak, nagyobb reklam, meg tobb figyelmet kap azzal, ha egy vedot igy elismernek, raadasul nem az lesz, hogy Modric utan jon ismet a mar unalmas CR-Messi csata.
Stez
Persze a Pool védelme tényleg remek...22 gólt kaptak...mondjuk a City meg 23-at, az sem tűnik rossznak (ennek ellenére például Laporte említést sem kap).
Ez a díj pedig már csak olyan, hogy Cannavaro olasz VB cím mellett kapta meg, Sammer meg német EB címnél.
Van Dijk előtt le a kalappal, de ha Messi kapja, az ellen sem lehet kifogás. Persze aki csak annyit lát Messiből, hogy egy törpe, stb. annak úgyis mindegy, hogy milyen magyarázatot adnak (nem neked szól).
Klaci79
sokan alulértékelik a védekezést, pedig ha nem kapsz gólt, akkor minimum egy pontot szerzel, míg ha lősz se biztos, hogy az akár egy pontra is elég lesz.
nekünk sokáig problémát okozott, hogy könnyen gólt kaptunk, és utána támadhattunk a döntetlenért, és ez a végén görcsössé vált. idén már nem nagyon volt ilyen gond, meg is látszik az eredményeken.
slowmotion
több mint 6 éve
mondjuk Ramos pont olyan példa, hogy amit elöl belőtt, azt hátul beszopta a csapat miatta.Nem baromság...egy védő akkor viszi maximum hátán a csapatát, ha folyamatosan lövi a gólokat, melyekkel nyer a csapata. Talán Sergio Ramos volt amúgy ilyen, aki rendszeresen fejelte a gólokat (sokszor) a fontos meccseken. Egyébként a védekezés egy nagyon összetett, de egész csapatot kívánó dolog, ahonnan ki lehet emelkedni, de hogy ezzel a hátadon viszed a csapatod, az csacsiság. A Pool-ban két remek szélső védő van, de az egész Klopp rendszer nagyon jól ki van találva, ez tökéletesen látszott a Barca vagy a Spurs ellen. Ahogy a támadók kényszerítették a védőket alibi passzokra, vagy arra, hogy fellőjék a labdát üres területre. Védekezésben pedig maga a rendszer nagyon fontos...de kérdés mit csinálsz a labdával. A Barcánál odaadják Messinek, aztán csináljon vele amit tud. Idén 46 meccsen 48 gólt rúgott. a BL-ben 9 meccsen 12-t.36 bajnoki gól mellett még 13 gólpassz.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Ez mind szep es jo, de ugyanezeket Van Dijkrol is elmondhatod. Ha lattal Pool-meccseket az idenyben, akkor nem kerdes, hogy neki kell kapnia. Az meg bocs, de baromsag, hogy egy vedo nem viheti a hatan a csapatot. Dehogynem viheti. A Barcelona meg lehet, hogy nem fasza csapat Messi nelkul, de a Liverpool sem olyan fasza csapat Van Dijk nelkul. De ez nem indok arra, miert Messinek kell kapni, mert az egvilagon barmilyen klasszist mondasz, a hianya meg fog latszani a csapatan, mint ahogy meglatszott CR-e is, konkretan a vilag legjobb egyuttese ugy hullt szet a darabjaira, hogy nezni is fajt. Kell ennel nagyobb biztonyitek? Nem. Ami Messinek a gol es a sok assziszt, az Van Dijknak sok clean sheat, fontos golok, brutalis mutato a megnyert parharcairol (asszem az ideny kb. legvegeig egeszen pontosan nullaszor tudtak ot kicselezni peldaul), plusz bajnoki masodik hely majdnem 100 ponttal, plusz BL-gyozelem, plusz most meg a legrosszabb esetben is a valogatottal hozni fog azert egy bronzermet a Nemzetek Ligajabol.
Klaci79
Stez
Klaci79
több mint 6 éve
Miota elkaptak Lindaval, ez nem is kerdes.és Lang Ádám?Lovren magát a világ csak a második legjobb védőjének tekintette 😊Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
Borbinho
slowmotion
pedig ő is csak 2. volt, mert Guzmó a király, ezt mindenki tudja
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
és Lang Ádám?Lovren magát a világ csak a második legjobb védőjének tekintette 😊Oszt Lovren smafu? Igaz ot magan kivul senki nem tartotta elitnek 😀Nem tom, az elmúlt 20 év legjobb védői esetében 1től nem emlékszem olyan nyilatkozatra, amiben verik mellüket h márpedig én vagyok a legjobb.Szerintem aki komolyan gondolja, hogy ő akar lenni a posztján a világ legjobbja nem nyilatkozik olyan megalázkodva mint van Dijk a Barca elleni meccsek előtt. PR barát az egy dolog, de így sosem lesz vezér vagy hangadó egy csapatban, ha nincs meg benne a mindent elsöprő győzni akarás és mindenkin átgázolok hozzáállás.Van Dijk baromi jó volt idén, ahogy a Pool is. Ugyanakkor ő már csak a posztja miatt sem vihette a hátán a csapatát. Messi nélkül ez a Barca egy kalap szar lett volna. Sehol nem lettek volna. Ez a Pool esetében pont nem igaz. Van Dijk nélkül is jó csapat volt, persze ő kellett ahhoz, hogy majdnem minden összejöjjön.Nem az álláspontoddal volt bajom, hanem azzal, hogy ha valaki nem nagyképű, hanem szerényen nyilatkozik egy ilyen témában, abszolút semmit nem jelent.
Klaci79
dugo93
flzoli
empty taxi
Borbinho
slowmotion
pedig ő is csak 2. volt, mert Guzmó a király, ezt mindenki tudja
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!