Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
sok hülyeVideóval:Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
A meccs előtt meg volt egy kis "baráti" találkozó a két tábor között...
Fattyu
www.youtube.com/watch?v=bUbCVWsaBkA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3U-HjJ369DmWMUfXgoYZfx9PX_zZCfCaXmNkhLOPRii_v48xuO8oU9O4g&app=desktop
NB2
több mint 6 éve
Gondolom ezt is tömegek hiányolják a lelátóról, és kéjes vigyorral figyelik, miközben böfögve lehúznak egy jó Kőbányait (pózerkedés megy, szóval Heineken lesz az)Videóval:Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
Fattyu
www.youtube.com/watch?v=bUbCVWsaBkA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3U-HjJ369DmWMUfXgoYZfx9PX_zZCfCaXmNkhLOPRii_v48xuO8oU9O4g&app=desktop
NB2
több mint 6 éve
Videóval:Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
Fattyu
több mint 6 éve
Allegri. Vagy Pinter.Contet kellett volna. Nem tudom kik vannak most ufák.De van olyan ufa edző akit tudnánk hozni?remélem Kovács állásába fog kerülni.Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
Kiváncsi leszek Kovac és főleg a csapat hátsó egysége, hogy reagál.
gamerkr
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 6 éve
Murinnyó 😀Contet kellett volna. Nem tudom kik vannak most ufák.De van olyan ufa edző akit tudnánk hozni?remélem Kovács állásába fog kerülni.Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
gamerkr
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Contet kellett volna. Nem tudom kik vannak most ufák.De van olyan ufa edző akit tudnánk hozni?remélem Kovács állásába fog kerülni.Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
gamerkr
csebi
Amadeus
csebi
több mint 6 éve
De van olyan ufa edző akit tudnánk hozni?remélem Kovács állásába fog kerülni.Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
gamerkr
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
remélem Kovács állásába fog kerülni.Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
gamerkr
csebi
több mint 6 éve
Nagyon meg fogjuk érezni, sztem Kovac állásába is kerülhet ez.Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
gamerkr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Süle ACLkb. inkább kaptunk volna ki tegnap
Amadeus
több mint 6 éve
Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!Igen.
ZoliMP
több mint 6 éve
Süle ACL
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Orom volt latni, hogy mennyi kispesti drukker volt egerszegen es hogy a jatekosok hogy orultek a golnak!
több mint 6 éve
Az a baj hogy kb a gól után lett a busz leparkolva a kapu elé. Én ilyet még nem láttam hazai pályán ettől a csapattól a Mennyeiben. Tisztán látszik, hogy teljesen ki vannak égve, semmi taktika, csak az esetlegesség, hátul 5 passz, Sügér elkéri, fordít, beadom majd lesz valami játszik, semmi más. Vagy valaki, akinek jobb napja van, majd eldönti egy villanással.Persze, mert ebben a csapatban nincsen esz es intelligencia. Itt az van, hogy az ukranok, Tokmag vagy Boli villan, vagy szopinyali. Rebrov a szelekre kerte a gyors jatekosokat, akik tudnak cselezni (haha, jo vicc, mert Tokmagon kivul az senkinek sem megy igazabol), de a kozeppalyan igazabol nem nagyon talalsz olyat, aki szervez, osztogat, lat a palyan es iranyitja a tamadoegyseget. Ezt mondtam az ideny elejen, hogy tul sok a robot, akik futnak es csinaljak, amit o ker, de a gepek koze muszaj valaki, aki okos, es kapocs lesz tamadasban es osszjatekban. A Fradi honapok ota mast sem csinal, mint erobol szepen lassan bedaralja az ellenfeleit, majd amint megvan a vezetes, tudatosan visszaall, aztan nem erolkodik.
Értem én hogy csak a 3 pont számít, de ha ez így megy tovább, senkit nem fog érdekelni, az egész stadion követelni fogja Rebrov távozását.
O1G
Tisztan latszik Rebrov mentalitasa a focijukon, csak a celiranyos, szaraz futball, a harom pont, aztan csokolom. Nem kozonsegcsalogato, de a magyar kozegben eredmenyesnek eredmenyes. Illetve megvan az El-csoportkor is, ugyhogy hiaba a hiszti es a panaszok, mert az FTC ezzel a buszozassal tovabb ment, mint barmikor, amikor az elmult sok evben szepen jatszott.
több mint 6 éve
Az a baj hogy kb a gól után lett a busz leparkolva a kapu elé. Én ilyet még nem láttam hazai pályán ettől a csapattól a Mennyeiben. Tisztán látszik, hogy teljesen ki vannak égve, semmi taktika, csak az esetlegesség, hátul 5 passz, Sügér elkéri, fordít, beadom majd lesz valami játszik, semmi más. Vagy valaki, akinek jobb napja van, majd eldönti egy villanással.Értem én hogy csak a 3 pont számít, de ha ez így megy tovább, senkit nem fog érdekelni, az egész stadion követelni fogja Rebrov távozását.
több mint 6 éve
De tovabbra sem ertem a csodalkozasod. Hat ismerned kellene Rebrovot. O a szegeny ember Mourinhoja. Csak a harom pont a lenyeg, az meg hidegen hagyja, mit kellene, mit illene a kerettel. Ha a 75. percben eggyel megy a csapat, igenis oda fogja pakolni neked a buszt, atengedi a teruletet az ellennek, aztan lojenek golt, ha tudnak. Es most mindegy, hogy egy Ujpest az ellenfel vagy egy Ludogorec, o ilyen eredmenynel ellenfeltul fuggetlenul atforditja a vedelemre es az elony megtartasara a hangsulyt.Sztem meg elvárható ettől a kerettol, de minimum az hogy az utolsó 15-20 percben ne szoritson be minket pl az ute vagy bmeik más közép csapat sőt a vidit leszámítva bki. Az h Rebrov min háborodik fel nem érdekel, de érdekelni fogja ha füttykoncert lesz ...Nem azert, de szerintem ha ha kiesnek az El-bol, akkor sem varhato el jo jatek. 8DMíg megy az Európa liga sztem nem várható el a jó játék tőlünk. Ráadásul egy derbin nekünk sokkal nagyobb veszíteni valónk van.Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
Petey: elég szomorú h eddig egyetlen pont előnyt sem tudtatok összehozni.
csebi
Az egesz ideny ra lesz huzva a kettos terheles dumara, holott Rebrov mindig is a gepies erofoci hive volt, o ezt erolteti, ot csak egy dolog erdekli, a harom pont. Az pedig megvan, innentol kezdve pedig barki megemliti neki, hogy a jatek akadozik, o fel lesz haborodva, mit kerdojelezik meg.
Stez
csebi
Es nem, hidd el, hogy nem erdekli a futtykoncert. Neki egy cel lebeg a szeme elott, a harom pont. Ha az megvan, hiaba hisztizik barki is. Ez nem a Real Madrid, ez a pali hidd el, hogy nem torodik a szurkolok fikazasaval, megelt o mar sok mindent, hogy ne pityeregjen amiatt, hogy nehany szurkolo hisztizik. Foleg, hogy igazabol o abszolut vedve van, elvegre nyerni nyernek. Es egyebkent Kubatoveknak is csak ez szamit, ugyhogy abszolut az o terfelen pattog a labda.
több mint 6 éve
hát a tavalyi szezonból kiindulva ti is csak ott tudtatok elmenni, hogy mi a szezon elején egymás után hoztuk a döntetleneket, meg vereségeket, ezzel szemben ti idén bemákoltatok jópár meccset szar játékkal is. vagy ha megfordítjuk, akkor azt is mondhatnám, hogy tavaly csak egy jópár fordulóval a vége előtt dőlt el a bajnokság, addig full nyitott volt úgy, hogy a Vidi 3 fronton nyomta, ebből meglett a MK, az EL továbbjutás is hajszálon függött, úgy mint a bajnokság is. de még sok van hátra, ha mi hozzuk a meccseket és ti lassan kipukkadtok akkor itt is vége lesz.Míg megy az Európa liga sztem nem várható el a jó játék tőlünk. Ráadásul egy derbin nekünk sokkal nagyobb veszíteni valónk van.Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Sztem meg elvárható ettől a kerettol, de minimum az hogy az utolsó 15-20 percben ne szoritson be minket pl az ute vagy bmeik más közép csapat sőt a vidit leszámítva bki. Az h Rebrov min háborodik fel nem érdekel, de érdekelni fogja ha füttykoncert lesz ...Nem azert, de szerintem ha ha kiesnek az El-bol, akkor sem varhato el jo jatek. 8DMíg megy az Európa liga sztem nem várható el a jó játék tőlünk. Ráadásul egy derbin nekünk sokkal nagyobb veszíteni valónk van.Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
csebi
Az egesz ideny ra lesz huzva a kettos terheles dumara, holott Rebrov mindig is a gepies erofoci hive volt, o ezt erolteti, ot csak egy dolog erdekli, a harom pont. Az pedig megvan, innentol kezdve pedig barki megemliti neki, hogy a jatek akadozik, o fel lesz haborodva, mit kerdojelezik meg.
Stez
több mint 6 éve
Nem azert, de szerintem ha ha kiesnek az El-bol, akkor sem varhato el jo jatek. 8DMíg megy az Európa liga sztem nem várható el a jó játék tőlünk. Ráadásul egy derbin nekünk sokkal nagyobb veszíteni valónk van.Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Míg megy az Európa liga sztem nem várható el a jó játék tőlünk. Ráadásul egy derbin nekünk sokkal nagyobb veszíteni valónk van.Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
több mint 6 éve
Osszehozta a Watford Steznek a golt.Sajnos hiaba. Nem a Spurs volt a lenyeg, hanem Kane-tol kellett volna legalabb egy dupla. Most az, hogy a Spurs szo szerint vert pisalt az ellen a Watford ellen, amit ebben az idenyben csak az nem vert hulyere, aki nem akart, ez rohadt nagy gaz.
ulpianus
Eriksen sincs mar a Spursnel. Ha megnezed barmely idei meccset, latod, hogy mint kb. egy ures porhuvely futkoraszik, eljatszogat, de olyan szinten kedvetlen es visszaesett, hogy az mar csunyan kirivo. Marpedig Eriksen fontos lancszem, az elmult evekben miatta mukodott leginkabb ez a gepezet, forintos labdai voltak, remekul iranyitott, o osztogatott szet mindent. De most valami olyan elkepeszto nulla, amit a Spurs tamadas cimszo alatt csinal, hogy arra szavak sincsenek. Kane meccsenkent haromszor er labdahoz, helyzete szinte nincs is, nem kap labdat egyaltalan, nem hozzak helyzetbe. Beadogatnak ejjel es nappal, de annak ertelme nincs, amugy meg passzolgatnak az ellenfel terfelen, de ordit a jatekukrol az otlettelenseg es a kreativitas hianya.Nincsenek ra szavak, mennyire gany ez a Spurs az idenyben. Siralmas. Megint elmegy ezeken a fantasy. Fuj fujCsak tudnam, hogy miert. Mert tavalyhoz kepest elment egy darab Tripperes.
Stez
Duff
De hat Trippier tavozasa is latszik, a vedelemben mind a ket szelen siralmasan gyenge ez a csapat. Es ezt egyebkent Poch menedzselte el, mert Trippier helyen elkezdte eroltetni peldaul a teljesen gyenge es fos Walker-Peterst, de kozepen peldaul Sanchez is annyira rossz, hogy az mar faj. Az egesz bandat a sok es meghokkento hiba jellemzi.
Tavaly nem igazoltak senkit, most meg csomo penzt elkoltottek, de Eriksen hianyaban nincs, aki szervezni tudjon. Es akkor vagy villan Kane, Lucas vagy Szon, vagy csokolom. A Spursbe most szerintem egy Maddison kellene, de nagyon. Eriksent meg el kell adni januarban, mert hat imadom, jo gyerek nagyon, de latszik rajta (illetve mar a nyaron meg is mondta), hogy tavozi szeretne es adjak el, de a Spurs tulaja addig baszakodott az erdeklodo klubokkal, amig vegul maradt. Es majd orulhetnek, ha 40-50 millio helyett kapnak erte 15-20 milliot, netan januarban fogja magat es eloszerzodest kot, aztan kenytelenek lesznek elengedni ingyen jovo nyaron.
több mint 6 éve
Hát ezt nagyon nem érdemeltük meg. Nézhetetlen fos, kritikán aluli "játék". Kösz a liláknak, hogy nem rúgtak egy ötöst...

több mint 6 éve
Nagyjából ennyi!Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
Kenny
több mint 6 éve
Dibusz.A szétfikázott Dibusz és a 73 éves Leandro miatt nem vagyunk a tizedik helyen kb.De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny
petey
több mint 6 éve
De lehozzátok a meccseket 1 gólokkal mindig. Amiket a Dózsa is kihagyott ma...Ezt a mocskos makker fagyit bazdmeg. Már meccsek óta...nézhetetlen fos amit csinálunk kb 1,5 hónapja.
petey
Kenny