Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
És aki ősvasasos, az emlékszik még a "Gyerünk, gyerünk Angyalföld!" buzdításra - 14 bpm-el.
(Miközben Galaschek Peti épp ilyen sebességgel passzolt Jean Claude M'bembához - gólhelyzetben.)

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Klasszis, ha ótvarszar meccse van is eldönti a csapat javára simán 😀 Amúgy ja nagy mázlista, 7-8 éve a legjobb idehaza, aztán milyen sűrűn beválogatták 😀 Mondjuk Vass nála is jobb, aztán mehetett a vasasbaeaglesmcnabb
Addig Vasasozól(sunyi módon kisbetűvel), amíg megint helycsere lesz. Volt már ilyen, de a Vasasok érdekes módon nem libsiztek ennyire...ellenben ki nem???? (gratula) amúgy pont leszarom,csak már unalmas...ozibozi
nem direkt volt a kis betű, amúgy Vasas a másik kedvenc pesti csapatom, szóval ez ordas nagy öngól...
Elnézést hogy sajnálom hogy a kedvenc játékosomat sikerült száműzni a csapatból a másodosztályba... Ez inkább a saját csapatomra nézve kritika nem a Vasasra.eaglesmcnabb
bocsi, vlsz csak felfáztam a (paksi) meccsen... összekeveredtem 😊 +más a mobiltel. majd később a gép is...
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Klasszis, ha ótvarszar meccse van is eldönti a csapat javára simán 😀 Amúgy ja nagy mázlista, 7-8 éve a legjobb idehaza, aztán milyen sűrűn beválogatták 😀 Mondjuk Vass nála is jobb, aztán mehetett a vasasbaeaglesmcnabb
Addig Vasasozól(sunyi módon kisbetűvel), amíg megint helycsere lesz. Volt már ilyen, de a Vasasok érdekes módon nem libsiztek ennyire...ellenben ki nem???? (gratula) amúgy pont leszarom,csak már unalmas...ozibozi
nem direkt volt a kis betű, amúgy Vasas a másik kedvenc pesti csapatom (főleg hogy mostmá énis angyalfődi gyerek vagyok, hajrá VASAS hajrá ark se!
szóval ez ordas nagy öngól, már bocsánat...
Elnézést hogy sajnálom hogy a kedvenc játékosomat sikerült száműzni a csapatból a másodosztályba... Ez inkább a saját csapatomra nézve kritika nem a Vasasra.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Kanta Józsi milyen egy mázlista fasz, kb megbotlott és úgy vitte be a 16-osba a lasztit. 😀 😀berger90
Addig Vasasozól(sunyi módon kisbetűvel tizensokadjára), amíg megint helycsere nem lesz. Volt már ilyen, de a Vasasok érdekes módon nem libsiztek ennyire (soha)...ellenben ki nem???? (gratula) amúgy pont leszarom,csak már unalmas, mert nem a Vasas az ellenség...(tízensokadjára sem)
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Prukner, mint szakértő a Dunán, bazmeg, nagyon röhögök 😀 😀 😀 értem, hogy Kokó nem ért rá... na de azért ezberger90
miért, mit mondott, amin nevetni kell? a játékot így is jobban érti mind elméleti, mind gyakorlati szinten nagyon sok embernél. az egyetlen baja, hogy nem alfahím típus, és a bundázóknak nem hajlandó a torkára lépni, amíg van bennük élet.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kanta Józsi milyen egy mázlista fasz, kb megbotlott és úgy vitte be a 16-osba a lasztit. 😀 😀berger90
Klasszis, ha ótvarszar meccse van is eldönti a csapat javára simán 😀 Amúgy ja nagy mázlista, 7-8 éve a legjobb idehaza, aztán milyen sűrűn beválogatták 😀 Mondjuk Vass nála is jobb, aztán mehetett a vasasba

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Prukner, mint szakértő a Dunán, bazmeg, nagyon röhögök 😀 😀 😀 értem, hogy Kokó nem ért rá... na de azért ezberger90
Nem tök mindegy melyik szagért? A kedvencem mikor az angol, spanyol, német bajnokik alatt osztják a pro licencüket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Prukner, mint szakértő a Dunán, bazmeg, nagyon röhögök 😀 😀 😀 értem, hogy Kokó nem ért rá... na de azért ez

Mindig jövőre
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Kanta Józsi milyen egy mázlista fasz, kb megbotlott és úgy vitte be a 16-osba a lasztit. 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150225-igy-hasznaltak-ki-az-ujpestet-offshore-cegek-sotet-bizniszeiben.html
ilyeneket olvasva én mindig a szurkolókat sajnálom, akik szívvel-lélekkel kiállnak egy klubért
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hivatalosan bejelentette, hogy az ország klimatikus viszonyai miatt Katar nem rendezheti meg a világbajnokság főpróbájának számító 2021-es Konföderációs Kupát. Azt viszont nem közölte, hogy a tornára hol kerül sor.origo
Ezek is aztán mindig eggyel magasabb szintre tudják emelni az önlejáratás művészetét. 😀
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kíváncsi leszek milyen büntetést kap a Feyenoord. Abban biztos vagyok, hogyha ugyanezt egy kelet-európai csapat csinálta volna, akkor őket azonnal kizárnák legalább egy évre minden európai kupasorozatból.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
ez a bíró egyébként milyen indíttatásból adott egyből pirosat a Roma meccsén a holland csávónak egy sárga lapos szabálytalanságra?
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
az a vicc hogy az első félidő teljesen jó volt, csak jó pár ziccert kihagytunk
én nem lepődtem volna meg rajta, az lepett meg hogy mind a 4 brit gond nélkül bevágta az elején

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nem Lovren hibája ez, még ha sokan rá is fogják kenniNegritis
Azért meglepődtem volna, ha Dejan barátunk belövi. 😀

Ilyen sz*r 120+ percet régen láttam. De legalább lehet a bajnokság 3. helyére és az FA Kupa-győzelemre figyelni, azok sokkal fontosabbak.
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Akkor lehet a bajnokságra koncentrálni, hogy valami jót is találjak a mai produkcióban.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
kell ez a hosszabbítás mint pattanás a seggre

nem Lovren hibája ez, még ha sokan rá is fogják kenni

több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Ezt megérdemeltük. Ennyire "energiatakarékosan" nem szabad játszani.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
nincs olyan dolog ahol érdekel bármi amit Puzsér mond ...

az első félidő eddig nem rossz, de ki kéne használni a helyzeteinket
vékony jégen táncolunk, jó lenne gólt lőni

háát ezt benyeltük ...

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
de fázok tőle mert a fél kezdő nem utazott elNegritis
Egészen bámulatos nevetséges úgy a kezdő 11, mint a kispad. 😀
Nem lennék feltétlen csalódott, ha kiesne a csapat.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Amugy mit szoltok ahhoz h a tv miatt nem mennek ki a meccsre az emberek😀ZoliMP
Egy másik fórumon vitáztam erről egy sráccal és én is azt mondom, hogy van egy töredéke az embereknek akik a tv miatt nem mennek ki. Adom, hogy a színvonal a fő ok, de bizony mikor nem volt tv közvetítés többen voltak a lelátókon. (Kovács Attila idejében, öregebbek még emlékeznek rá)NB2
És az nem lehet, hogy amikor tv nem volt akkor még színvonal is volt?
De ez az Újpest történet is mi durva. Ha zárt kapus meccseket nyomnak akkor miből lesz bevétel? Tv jogdíj? Ha abból megél akkor minek néző lelátó meg stadion?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
A tv és az internet miatt nem mennek ki az emberek, mert míg a rendszerváltás előtt egy opció volt, amit nem is tudtál mivel összehasonlítani, addig mára már saját szemeddel láthatod a színvonalkülönbséget.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Egy másik fórumon vitáztam erről egy sráccal és én is azt mondom, hogy van egy töredéke az embereknek akik a tv miatt nem mennek ki. Adom, hogy a színvonal a fő ok, de bizony mikor nem volt tv közvetítés többen voltak a lelátókon. (Kovács Attila idejében, öregebbek még emlékeznek rá)
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
ujra lesz radios korkapcsolas😊
en ha hetvegen dolgozom az angolt szoktam hallgatni.Paradesnak mondanam.
Igaza van! Én inkább az angol bajnokságot szoktam nézni tv-ben, mint a magyart stadionban 😀

touchdown..... touchdown, bears!!