NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
1
1
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nyomorék Skomina nyomorék Skomina nyomorék Skomina.....
több mint 6 éve
Grat a Poolnak, idén nagyot mentek, egy elég rangos trófeát behoztak azért.Konkretan a legrangosabbat.
Coolearie
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Ajaxnak kene adni a kupat, na mindegy.ők elchokerkodták, de szó szerint
Vrij6
több mint 6 éve
Ajaxnak kene adni a kupat, na mindegy.sőt a Realnak, nem?
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Töketlenek voltunk sajnos...túl sok az angol ebben a csapatban.Sajnos csak az történt amit az elődöntő utan megjósoltam...ez egyoldalú párharc volt...kar hogy főképp a játékvezetés miatt, de nyert a jobb csapat mindenképp.
több mint 6 éve
Ajaxnak kene adni a kupat, na mindegy.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Igy kell egy meccset ketszer megnyerni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Grat a Poolnak, idén nagyot mentek, egy elég rangos trófeát behoztak azért.
több mint 6 éve
Origi <3
több mint 6 éve
Game over
több mint 6 éve
egész évben szívtunk a rosszul pattanások miatt, most egyenlít a rendszer.Hát nektek? 😉Faszé nem lehet h nekünk jól pattanjonelődöntő az smafu?
dande
slowmotion
dande
eddig.
több mint 6 éve
Mindegy ez már elment, csak nem így kellett volna
több mint 6 éve
Kár, hogy ezt a meccset Bl döntőnek merik csúfolni, mert néha az nb1-ben nagyobb iram van mint itt..

több mint 6 éve
Én is inkább egy londoni gólt szeretnék...
több mint 6 éve
másik kérdés, hogy a Tottenham hazaér-e úgy, hogy a 72. percben emel a kapus kezébe, és a nyolcvanadikban lő kapura először?
több mint 6 éve
Hát nektek? 😉Faszé nem lehet h nekünk jól pattanjonelődöntő az smafu?
dande
slowmotion
több mint 6 éve
huhh
több mint 6 éve
Faszé nem lehet h nekünk jól pattanjonelődöntő az smafu?
dande
több mint 6 éve
Ez még szabi se volt szerintemMeg Pool játékost sem láttam vitatni...de persze jogod van hozza 😂
NB2
több mint 6 éve
Ez még szabi se volt szerintemDehogy nem. Ráfújt 😛
NB2
több mint 6 éve
ezért fázok Skominától mindig, mert faszsága neki is van rendesenSon a mellkasával vette le a labdát a Liverpool 16snál, persze befújták kéznek. Mindegy, hagyjuk.kb 10 perce rémlik egy matip szitu, de nem is ismételtékEz is kéz volt mi.........Ezen a meccsen? Meg 11-es is...😢
dande
Klaci79
ezt meg kihagytam, sajna mászkálok a lakásba mer holnap utazok
Negritis
dande
több mint 6 éve
Ez még szabi se volt szerintem