Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
ha csak Real meccset nézel akkor nem csodálom hogy csak hentelés megy
ott van PepeNegritis
Ez jó volt. Még sose hallottam ezt a poént.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ott van PepeNegritis
akinek nincs idén sárgája? igen ő ott van

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
ott van Pepe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hát engem meg kurvára nem érdekel a sociedad-malaga, de még a west ham-soton sem, akkor azzal mit bizonyítok? Semmit. Az számomra nem túl nagy érv hogy téged nem érdekel a sociedad-malaga...

milliószor posztolgattam statisztikákat ezzel kapcsolatban, most nem teszem.
Kurvanagy közhely hogy az angol kis csapatok erősebbek mint a spanyolok, de ezt nem bizonyítja semmi, azt viszont igen hogy az elmúlt években a spanyol vs angol meccseket az EL-ben BL-ben a spanyolok nyerik döntő többségben. Pl. a fullutolsó Betis ott tudott lenni top 16-ban asszem az EL-ban, és a sevilla is sorozatban nyerte az EL-kat, míg az angol csapatok közül a Chelsea-n kívül jóformán egyikse tud semmit sem felmutatni nemzetközi téren.

Az hogy a barca-Aleti-Real trió vagy a Bayern a németből kiemelkedik, hát istenem... Ne higgye senki hogy az angol bajnokságban nem emelkedne ki a Bayern vagy a Real ugyanúgy... amikor a BLben állandó jelleggel kipicsázza az angol ellenfeleit.
Azt meg nem mondanám hogy az angol bajnokság annyival keményebb lenne, elég megnézni az atletico meccseit ellenünk, vagy a múltheti sevilla-realt 😀 Igaz, szinte csak Real meccset nézek, de 80%-ba ellenünk nincs játék csak hentelés.

Hogy lehet valaki ennyire gyökér, mint Hegyi Iván?
Schleck
évek óta kérdezem

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért azt sem árt definiálni, hogy a "legjobb" alatt ki mit ért, ha soccerligákról van szó.
Legszórakoztatóbb?
Legkiegyensúlyozottabb?
Legeredményesebb?
Mert míg az első valóban ízlésbéli kérdés, a második már különböző szempontok alapján mérhető, és hozhat eltérő eredményeket, a harmadik pedig egzaktul kiértékelhető, BL, EL győzelmek alapján.
Meg persze lehet venni ezeknek egyfajta súlyozott keverékét is, és akkor bárki ki tudja hozni bármelyik ligát a legjobbnak.
Így szerintem például a német bajnokság a legjobb.Sobri Jóska
ezt pont egy tévésnek kell mondani, hogy mi más lehetne a fokmérő, mint a nézettség (főleg a 18-49-es korosztályban, az erős nyugati piacokon)? 😊 mert ebben (is) magasan veri a PL a Serie A-t, La Ligát és Bundásligát, főleg annak köszönhetően, hogy két angol kiscsapat mérkőzése több embert érdekel, mint más esetbenbaggio
Yep
Spec engem most érdekelt a Soton - WHU meccs, így streamon bele is nézek. Egy Sociedad - Malagat viszont az életbe nem néznek meg, még akkor se, ha azon kívül csak Sex és New York menne a TVben akkor se.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Azért azt sem árt definiálni, hogy a "legjobb" alatt ki mit ért, ha soccerligákról van szó.
Legszórakoztatóbb?
Legkiegyensúlyozottabb?
Legeredményesebb?
Mert míg az első valóban ízlésbéli kérdés, a második már különböző szempontok alapján mérhető, és hozhat eltérő eredményeket, a harmadik pedig egzaktul kiértékelhető, BL, EL győzelmek alapján.
Meg persze lehet venni ezeknek egyfajta súlyozott keverékét is, és akkor bárki ki tudja hozni bármelyik ligát a legjobbnak.
Így szerintem például a német bajnokság a legjobb.Sobri Jóska
ezt pont egy tévésnek kell mondani, hogy mi más lehetne a fokmérő, mint a nézettség (főleg a 18-49-es korosztályban, az erős nyugati piacokon)? 😊 mert ebben (is) magasan veri a PL a Serie A-t, La Ligát és Bundásligát, főleg annak köszönhetően, hogy két angol kiscsapat mérkőzése több embert érdekel, mint más esetben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
A lerugdosasrol meg annyit, hogy nezd meg a Real serult listajat es vesd ossze barmelyik PLesevel, nagy osszeget tennek ra, hogy nem a PL-es vinne a "palmat"Toca
Arsenal say hello to you, sir! 😀
 www.espnfc.com/arsenal/story/2065310/arsenal-players-suffered-almost-900-injuries-in-12-years-study

majd amikor a húzóembereik egész évekre esnek ki, akkor majd esetleg elmorzsolok egy könnycseppet szegény madridi sérültek után...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
mondod te, igazolni nem tudod

nem akarom jobban kifejteni mert nem értek eléggé hozzá

de kurvára nem mind1, hogy a Stoke rugdos le hétről hétre vagy az Elchének vágsz 6ot úgy hogy oda se lépnekNegritis
PLnek jobb a rendszere ahhoz kellet mondjuk az hogy a PL kvazi kilepjen az 1.osztalybol anno.
Amúgy igen a PL kiegyensulyozottabb, de egy Barca / Real ellen ugyanugy nem nagyon tudnanak sokat tenni. Annyi hogy beseggelnenek vedekezni jobban aztan nem lenne annyi rugott gol.
Mellesleg azt se felejtsuk el hogy RM es a Barca hozza messze a legtobb penzt. Senki ne higyje hogy a legtobb tv-s megrendeles pl nem miattuk van.

A lerugdosasrol meg annyit, hogy nezd meg a Real serult listajat es vesd ossze barmelyik PLesevel, nagy osszeget tennek ra, hogy nem a PL-es vinne a "palmat"
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Valahogy a PL mezőnye sokkal kiegyenlítettebb, érdekesebb a bajnokság. És nem mellékesen míg a PL-be egy Everton - Tottenham is le tud igazolni (értsd pénz és presztizs érték is megvan) egy Lukakut - Lamelat, Eriksent, Soldadot stb stb stb, addig ezt a 3 spanyol, olasz nagyon túl alig ha tudja megtenni a Valencia, Sevilla, (Inter-Milán se az utóbbi idők mélyrepülése miatt), Fio, Lazio vagy csak baromi baromi ritkán és akkor is csak 1-et.balazs799
na vajon miért, te magad is lájkoltad a Negritis által belinkelt táblázatokat 😊

oszd meg és uralkodj, bár nem teljesen így értették valószínűleg a rómaiakbaggio
Nyilván. Látni lehet, hogy rengeteg a pénz itt, de ebből legalább kapnak a kicsik is. A legtöbbet kapó csapat is csak másfélszeresét kapja mint az utolsó.
Spanyolba: kis híján a 10szeresét
Német: KB 2szerese (igazságos szvsz)
Olasz: (kb 5szörös)
FR: (kicsivel több mint 3szoros)

Az alapösszegek között elképesztő különbség van, ezt aláírom, de az elosztás angliában legalább úgy van kitalálva, hogy ebből a rengetegből a kicsik is kapjanak. Tudjanak minőségi kereteket kialakítani, és pont emiatt a legjobb liga (szerintem).

DE: De gustibus non est disputandum /az ízlésről nem lehet vitatkozni/balazs799
Legszórakoztatóbb?
Legkiegyensúlyozottabb?
Legeredményesebb?
Így szerintem például a német bajnokság a legjobb.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valaki még tudja követni mi folyik Kispesten? Mert már én se. Kb a Pini korszak legsötétrebb éveit idézi az elmúlt pár nap. De legalább Cordella elment(?) a faszba.
Ma meg megvert minket a Vasas is. Tartok tőle nyáron már Szanyó K.-ék lesznek NB1esek(azzal mondjuk nincs baj), mi meg kiesünk az NB2be. 😕 😥
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valahogy a PL mezőnye sokkal kiegyenlítettebb, érdekesebb a bajnokság. És nem mellékesen míg a PL-be egy Everton - Tottenham is le tud igazolni (értsd pénz és presztizs érték is megvan) egy Lukakut - Lamelat, Eriksent, Soldadot stb stb stb, addig ezt a 3 spanyol, olasz nagyon túl alig ha tudja megtenni a Valencia, Sevilla, (Inter-Milán se az utóbbi idők mélyrepülése miatt), Fio, Lazio vagy csak baromi baromi ritkán és akkor is csak 1-et.balazs799

oszd meg és uralkodj, bár nem teljesen így értették valószínűleg a rómaiakbaggio
Nyilván. Látni lehet, hogy rengeteg a pénz itt, de ebből legalább kapnak a kicsik is. A legtöbbet kapó csapat is csak másfélszeresét kapja mint az utolsó.
Spanyolba: kis híján a 10szeresét
Német: KB 2szerese (igazságos szvsz)
Olasz: (kb 5szörös)
FR: (kicsivel több mint 3szoros)

Az alapösszegek között elképesztő különbség van, ezt aláírom, de az elosztás angliában legalább úgy van kitalálva, hogy ebből a rengetegből a kicsik is kapjanak. Tudjanak minőségi kereteket kialakítani, és pont emiatt a legjobb liga (szerintem).

DE: De gustibus non est disputandum /az ízlésről nem lehet vitatkozni/

Liverpool Fc
több mint 9 éve
mondod te, igazolni nem tudod

nem akarom jobban kifejteni mert nem értek eléggé hozzá

de kurvára nem mind1, hogy a Stoke rugdos le hétről hétre vagy az Elchének vágsz 6ot úgy hogy oda se lépnek

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
de pont ez a lényeg, hogy itt az angol bajnokság ami úgy tart egy "szintet", hogy alapvetően a rendszer igazságos
nyilván az olaj pénzeket nem kompenzálja, de a kisebb csapatok is versenyképesek és nem letolt gatyával pucsítanak hogy Messi és Hisztiánó rúgdossa a gólokatNegritis
1, esetleg 2 év aklimatizálódás után szerintem a Real, Barca, Atleti trió bármelyike behúzná az angol ligát, és akár a Valencia, Sevilla duó is ott lehet az élmezőnyben a stílusukból adódó előnyök miatt. Lehet a West Ham nem letolt gatyával pucsítana a Realnak, hanem lelkesen, össze-vissza mozgolódva, de ugyan úgy megkapná a maga 3-4-5 gólját mint mondjuk a Getafe

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
majdnem dupla lesz a közvetítési pénz, kemény
 www.theguardian.com/football/2015/feb/11/premier-league-tv-deal-england-lord-sugar?CMP=share_btn_twNegritis
Szerintem megilleti ez a pénz a PL-et. Vannak ismerőseim, akik egyik vagy másik spanyol vagy épp olasz nagycsapatnak szurkolnak, de a legtöbbjük elismeri, hogy a kedvenceik mellett nem néznek csak 1-1 meccset az adott ligából. Egy Everton - West Ham ezerszer nagyobb vonzerőt képvisel mint pl egy Udinese - Parma, Sevilla - Getafe stb.
Valahogy a PL mezőnye sokkal kiegyenlítettebb, érdekesebb a bajnokság. És nem mellékesen míg a PL-be egy Everton - Tottenham is le tud igazolni (értsd pénz és presztizs érték is megvan) egy Lukakut - Lamelat, Eriksent, Soldadot stb stb stb, addig ezt a 3 spanyol, olasz nagyon túl alig ha tudja megtenni a Valencia, Sevilla, (Inter-Milán se az utóbbi idők mélyrepülése miatt), Fio, Lazio vagy csak baromi baromi ritkán és akkor is csak 1-et.

Nyilván én elfogult is vagyok, de szerintem messze a legjobb bajnokság.balazs799
Továbbra sem tudom megérteni, hogy mitől lenne a legjobb bajnokság az angol, hogyha évek óta vergődnek a nemzetközi kupákban. A kihasználtság pedig a németeknél magasabb. A leggazdagabb azt aláírom, és az irama és a milliője is más mint a többié, de továbbra sem gondolnám, hogy a legerősebb lenne.

több mint 9 éve
de pont ez a lényeg, hogy itt az angol bajnokság ami úgy tart egy "szintet", hogy alapvetően a rendszer igazságos
nyilván az olaj pénzeket nem kompenzálja, de a kisebb csapatok is versenyképesek és nem letolt gatyával pucsítanak hogy Messi és Hisztiánó rúgdossa a gólokat

több mint 9 éve

oszd meg és uralkodj, bár nem teljesen így értették valószínűleg a rómaiak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
 www.theguardian.com/football/2015/feb/11/premier-league-tv-deal-england-lord-sugar?CMP=share_btn_twNegritis
Szerintem megilleti ez a pénz a PL-et. Vannak ismerőseim, akik egyik vagy másik spanyol vagy épp olasz nagycsapatnak szurkolnak, de a legtöbbjük elismeri, hogy a kedvenceik mellett nem néznek csak 1-1 meccset az adott ligából. Egy Everton - West Ham ezerszer nagyobb vonzerőt képvisel mint pl egy Udinese - Parma, Sevilla - Getafe stb.
Valahogy a PL mezőnye sokkal kiegyenlítettebb, érdekesebb a bajnokság. És nem mellékesen míg a PL-be egy Everton - Tottenham is le tud igazolni (értsd pénz és presztizs érték is megvan) egy Lukakut - Lamelat, Eriksent, Soldadot stb stb stb, addig ezt a 3 spanyol, olasz nagyon túl alig ha tudja megtenni a Valencia, Sevilla, (Inter-Milán se az utóbbi idők mélyrepülése miatt), Fio, Lazio vagy csak baromi baromi ritkán és akkor is csak 1-et.

Nyilván én elfogult is vagyok, de szerintem messze a legjobb bajnokság.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Schleck
Dárdai a magyar Lynch!

---
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
“It is an amazing amount of money,” Lord Sugar megállapítása fantasztikus. 😕)
több mint 9 éve
 www.theguardian.com/football/2015/feb/11/premier-league-tv-deal-england-lord-sugar?CMP=share_btn_tw

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Schleck
Real Madrid drukker, mit vártál? 😀gdavid
mármint barca
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Schleck
Real Madrid drukker, mit vártál? 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Balo aranyköpés még nem volt meg???

"Scoring goals is my job. Does a postman celebrate when he delivers a letter?"ZERO_L
Elismerem, nem. 😊 Nagyon nevetek rajta, de akkor is, na.Mikey
Jó az aláírásod Mikey! Egyébként én is visítottam 😀 Új ablak kell. Megrepedt.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Balo aranyköpés még nem volt meg???

"Scoring goals is my job. Does a postman celebrate when he delivers a letter?"ZERO_L
Elismerem, nem. 😊 Nagyon nevetek rajta, de akkor is, na.