Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Szegény dzsudzsi, ezt nézni is rosszidestova ot eve, csak hat az emberek nagyjanak eleg, hogy 3 evente van egy, talan ket jo meccse, aztan ismet o a nagy vezer, a kapitany, a kiraly
peach
több mint 6 éve
Szegény dzsudzsi, ezt nézni is rossz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
asszem arra írhatta amikor álló helyzetből majdnem becsavarta a jobb felsőbeBravó VidaAz első 10 percet nem láttam, mit csunált?
Gergőbácsi
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Bravó VidaAz első 10 percet nem láttam, mit csunált?
Gergőbácsi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
es fel vannak haborodva, hogy ezert sargat kap xDImádtam azt amikor Rebic belenyomta a földbe és teátrális mozdulatok közepette fetrengett, hogy " hát engem bántottak" 😀
zsenialis
Stez
több mint 6 éve
es fel vannak haborodva, hogy ezert sargat kap xDzsenialis
több mint 6 éve
Dzsudzsakkal megint tizen vannak a magyarok
több mint 6 éve
mekkora gól Korhut 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Atyaég... ez nem semmi!!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Bravó Vida
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nohat en vergodest varok, de azert gyozelmet, csak szantsak fel a palyat amennyire kell.Így van, azért hagyjanak valamit a Fradi-Újpestre is 😊
Vrij6
Na ez nem volt rossz
több mint 6 éve
Nohat en vergodest varok, de azert gyozelmet, csak szantsak fel a palyat amennyire kell.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
hajrá Magyarok
több mint 6 éve
Mi a fasznak kell történnie, hogy Balázst kivegye a kezdőből?Miért nem lehet betenni a Holendert..
több mint 6 éve
Nem, pont témába vág, ide az ima kell. 😊
több mint 6 éve
mindig jobb hogy ezen megy a téma mint a válogatottról 😀
több mint 6 éve
Na most nem védeni akarom a Jóskát, de nem támadott semmilyen hitet. A hitgyülit igen, de ammeg egy intézmény, nagyon nem egyenlő a hittel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nekem se tetszik az O1G név, mégse nyígok miatta hetente.Egyetértek. Hatvan más témával tudnál példálózni, de komolyan rühes mód idegesítő, amikor ezzel kommentelsz. Mindenhol most már Legtöbben nem vagyunk hitgyüli fanok, de ne minden kommentre ezzel reflektálj már JC6-nál. A normál kommentjeid sokszor érdekelnek, de ezt engedd már el. Botrányos. Unalmas. Sok.Benned pon azt bírtam, hogy bár trollkodva, de mindig érveltél és a fórumtársak hsz-iben rejlő ellentmondásokat összegyúrva, labdaként visszadobtad nekik. Ezt sokan nehezen vagy egyáltalán nem viselték el, néha nekem is sok volt, de respektáltam, mert valamennyi igazság mindig volt benne.Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Ha szerinted egy kártékony szekta, amihez szabad akaratból csatlakozik valaki, akkor miért lenne suttyó húzás ezzel szembesíteni? Akkor ez erkölcsi kötelesség.
Igazi NER módi ez, és akkor csodálkozunk, ha a vezetők ugyan ezt a proli stílust nyomják
flzoli
Valamint ha meghallgatod amit linkeltem, akkor megtudod belőle, hogy “a hit nem magánügy.”
És ha ez a saját direktívájuk, akkor ki vagy te, hogy ezt felülbíráld?
Sobri Jóska
JC6-tal kapcsolatban viszont amit művelsz, az szimpla beleállás valakibe, ami nem volt jellemző rád, sőt kvázi ez ellen küzdöttél eddig........
csi77
kristóf17
És attól, hogy sándoros az analógia, még helytálló.
Máté 7,3.
Ezt visszautasítom, semmi személyes. Senkibe “nem álltam bele” soha.Benned pon azt bírtam, hogy bár trollkodva, de mindig érveltél és a fórumtársak hsz-iben rejlő ellentmondásokat összegyúrva, labdaként visszadobtad nekik. Ezt sokan nehezen vagy egyáltalán nem viselték el, néha nekem is sok volt, de respektáltam, mert valamennyi igazság mindig volt benne.Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Ha szerinted egy kártékony szekta, amihez szabad akaratból csatlakozik valaki, akkor miért lenne suttyó húzás ezzel szembesíteni? Akkor ez erkölcsi kötelesség.
Igazi NER módi ez, és akkor csodálkozunk, ha a vezetők ugyan ezt a proli stílust nyomják
flzoli
Valamint ha meghallgatod amit linkeltem, akkor megtudod belőle, hogy “a hit nem magánügy.”
Sobri Jóska
JC6-tal kapcsolatban viszont amit művelsz, az szimpla beleállás valakibe, ami nem volt jellemző rád, sőt kvázi ez ellen küzdöttél eddig........
csi77
Ha faszságot ír, akkor tekintettel kéne legyek arra, hogy hitgyülis? Ugyan...
Neki olyan példát hozok, amit könnyen érthet, ennyi. Másnak meg mást. Felesleges túlmisztifikálni.
több mint 6 éve
Egyetértek. Hatvan más témával tudnál példálózni, de komolyan rühes mód idegesítő, amikor ezzel kommentelsz. Mindenhol most már. Legtöbben nem vagyunk hitgyüli fanok, de ne minden kommentre ezzel reflektálj már JC6-nál. A normál kommentjeid sokszor érdekelnek, de ezt engedd már el. Botrányos. Unalmas. Sok.Benned pon azt bírtam, hogy bár trollkodva, de mindig érveltél és a fórumtársak hsz-iben rejlő ellentmondásokat összegyúrva, labdaként visszadobtad nekik. Ezt sokan nehezen vagy egyáltalán nem viselték el, néha nekem is sok volt, de respektáltam, mert valamennyi igazság mindig volt benne.Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Ha szerinted egy kártékony szekta, amihez szabad akaratból csatlakozik valaki, akkor miért lenne suttyó húzás ezzel szembesíteni? Akkor ez erkölcsi kötelesség.
flzoli
Sobri Jóska
csi77
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Benned pont azt bírtam, hogy bár trollkodva, de mindig érveltél és a fórumtársak hsz-iben rejlő ellentmondásokat összegyúrva, labdaként visszadobtad nekik. Ezt sokan nehezen vagy egyáltalán nem viselték el, néha nekem is sok volt, de respektáltam, mert valamennyi igazság mindig volt benne.Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Ha szerinted egy kártékony szekta, amihez szabad akaratból csatlakozik valaki, akkor miért lenne suttyó húzás ezzel szembesíteni? Akkor ez erkölcsi kötelesség.
flzoli
Sobri Jóska
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Sobri. De ha szépen megkérlek arra, hogy ne offold szét a soccer topikot (nem először, nem másodszor), vagy bármelyik másikat, te képtelen vagy rá, felnőtt emberként. Pedig másokat zavar, hiszen nem ide tartozik.Persze privátban azért nem támadsz, mert senki nem látja.
Pedig te azt igényled. A figyelmet.
Nem tudod felfogni, hogy nem érdekel? Nem leszek tőle ideges, nyugodtan tudok aludni, nem jövök ide és kezdek el offolni tovább.
Ez a soccer topik, szeretem, mert sok jó dolgot olvasok itt. Én sem offolom szét a különböző topikokat a magánéleted bizonyos részleteivel.
Újra kérlek, ne offolj.
Köszi.
több mint 6 éve
Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Ha szerinted egy kártékony szekta, amihez szabad akaratból csatlakozik valaki, akkor miért lenne suttyó húzás ezzel szembesíteni? Akkor ez erkölcsi kötelesség.
flzoli
több mint 6 éve
Függetlenül attól, hogy Hitgyüli szerintem is egy kártékony szekta, elég paraszt dolog állandóan a hitével cseszegetni a másikat. Mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez, mondjon bármekkora hülyeséget is. Szerintem suttyó húzás utána oda nem illő témával visszavágni, tudván hogy az érzékeny pontja a másiknak...Igazi NER módi ez, és akkor csodálkozunk, ha a vezetők ugyan ezt a proli stílust nyomják
több mint 6 éve
Ne nekem mondd.ezt az embert régen el kellett volna takarítani a magyar közéletből. Ritka kártékony alak.Ezzel az erővel Németh Sándor is megtanulhatna magyarul, és lehedne gevézsbbé magyardalanabb a tájszólása és a mondadszergeszdése és jobban eldalálhadná a ragokad, tódalékokad.Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
Nem akar megtanulni magyarul.
Illetve, minden nyilatkozatában benyal az országnak. Legnagyobb kamu magyar evör.
O1G
A benyalásról meg: www.youtube.com/watch?v=Zhrq6Y-ZYJk
Szerinted mit üzent?
És ajánlom figyelmedbe Máté 7,3-t.
Sobri Jóska
Amadeus