Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Andy nekem legalább egy csupa szív srác volt, amit a maga módján értékelek is.nem rossz a három védős rendszer, csak ha az előtte levő 4 középpályás baszik visszamenni, akkor szénné tudja szopatni két-három támadó minden gond nélkül.
Nagyon örülök ennek a 3 pontnak. És, hogy továbbra is az egyetlen veretlen csapat vagyunk 2015ben a PLben.
Ez a Ballotteli gól talán még a 3 pontnál is fontosabb volt, de azért ha Daniel egészséges remélem az olasz bőven marad a padon.
u.i.: nincs ma clean sheet de ezt a 3 védős rendszert kezdem megszokni, megszeretni.balazs799
több mint 9 éve
nem normális az ember 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Balotellit látta már pszichológus?Balo aranyköpés még nem volt meg???
hat hónap után megszerzi első bajnoki gólját az ember, erre pókerarccal veszi tudomásul.
én meg eközben azon csodálkozom, apám hogyhogy nem ébredt fel a szomszéd szobában, annyira ujjongtam.
...
egyszer komolyan elbeszélgetnék Marióval face-to-face. "érdekes" egy lélek lehet, de hogy az örömét nem tudja kifejezni, az ziher.Mikey
"Scoring goals is my job. Does a postman celebrate when he delivers a letter?"
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Annyira tudtam, hogy Balo most fogja berúgni nanááááááááááááte csak szeretnél olyan csöves lenni...
Egyébként tragikusan szörnyű meccs főleg a mi részünkről, nem is értem mit akartunk... így majdnem semmit érővé tesszük a csövesek elleni győzelmet azontúl, hogy őket megverni mindig jó, de sokra nem mentünk vele...
gratu a Poolnak!dande
#MINDTHEGAP
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Balotellit látta már pszichológus?hat hónap után megszerzi első bajnoki gólját az ember, erre pókerarccal veszi tudomásul.
én meg eközben azon csodálkozom, apám hogyhogy nem ébredt fel a szomszéd szobában, annyira ujjongtam.
...
egyszer komolyan elbeszélgetnék Marióval face-to-face. "érdekes" egy lélek lehet, de hogy az örömét nem tudja kifejezni, az ziher.
több mint 9 éve
Ez már túlzás azért, de ha egy ilyen gólnak nincs önbizalom növelő hatása, akkor nem tudom minek van.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Andy nekem legalább egy csupa szív srác volt, amit a maga módján értékelek is. Nagyon örülök ennek a 3 pontnak. És, hogy továbbra is az egyetlen veretlen csapat vagyunk 2015ben a PLben.
Ez a Ballotteli gól talán még a 3 pontnál is fontosabb volt, de azért ha Daniel egészséges remélem az olasz bőven marad a padon.
u.i.: nincs ma clean sheet de ezt a 3 védős rendszert kezdem megszokni, megszeretni.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
továbbra is Caroll óta a legrosszabb igazolásszerintem csak az a baj, hogy eddig nem volt bajsza.
és Big Andy is csak azért volt rossz, mert nem sikerült a helyét megtalálni
nameg megregulázni off field (milyen érdekes hogy Marioval is így állunk)Negritis
most növesztett valami hasonlót, egyből be is akadt a győztes gól.
szombaton meg majd akaszt egyet a tusfürdő kupában is.
több mint 9 éve
továbbra is Caroll óta a legrosszabb igazolásés Big Andy is csak azért volt rossz, mert nem sikerült a helyét megtalálni
nameg megregulázni off field (milyen érdekes hogy Marioval is így állunk)
több mint 9 éve
tessék, már megérte leigazolni 😀
több mint 9 éve
egy új dolgot is megtudtam, ha egy csapat 6 sárgát szed össze akkor az FA megbüntetiörülök hogy meglett a győzelem, de a majdnem elbohóckodtuk
több mint 9 éve
Annyira tudtam, hogy Balo most fogja berúgni nanááááááááááááEgyébként tragikusan szörnyű meccs főleg a mi részünkről, nem is értem mit akartunk... így majdnem semmit érővé tesszük a csövesek elleni győzelmet azontúl, hogy őket megverni mindig jó, de sokra nem mentünk vele...
gratu a Poolnak!
több mint 9 éve
Ibe-Lallana-Ballo szép támadás voltmost már csak ki kell húzni a végéig
több mint 9 éve
istenem de bealudtunk 😕Mario!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
a partjelző adta meg, a bíró továbbot intettozibozitudom, azért mondtam hogy nálam tisztán az volt
amúgy megint megvan az előny erre nyom a Spurs, ha én ezt megértem
több mint 9 éve
ozibozi
17 178
jogos,csak azok a csábító szorzók' 😊3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki perszeoziboziliga utolsó ellen soha nem szoktam fogadni,lehet most kellett volna 😊Kenny
több mint 9 éve
ozibozi
17 178
a partjelző adta meg, a bíró továbbot intett
több mint 9 éve
és a Papa be is vágja ahogy kellelég tiszta büntető volt nálam
több mint 9 éve
3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki perszeoziboziliga utolsó ellen soha nem szoktam fogadni,lehet most kellett volna 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 178
3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki persze
több mint 9 éve
Szerintem jobban járna a Nocckánti ha lekapcsolná a fb oldalát. A következő 2 napban kész lesz ott mindenki 😀Milyen stílusérzéke van már a gyereknek,üreskapura nem.Megvárja míg kimennek a magyarok akkor lövi az elsőt.
NOOOO Bajnyer NOOO Party!!!NB2
😀
több mint 9 éve
Szerintem jobban járna a Nocckánti ha lekapcsolná a fb oldalát. A következő 2 napban kész lesz ott mindenki 😀NOOOO Bajnyer NOOO Party!!!
több mint 9 éve
fck, Kane 😕az milyen kapufa volt Stu-tól?!